Jessica Mila Agnesia Gerard Piqué M·A·C Cosmetics - instagram lists #feedolist

MacCosmetics

The mirror face we all make after swiping on #MACLoveMe Lipstick. @chanyamcclory uses the shade Under The Covers. #Regram

MacCosmetics

Packaging metallic enough to match your shine. #Regram @wisutartist #MACLoveMe

MacCosmetics

Young love that can last a lifetime: argan oil-drenched colour that nourishes and conditions lips. @7saisai uses #MACLoveMe Lipstick in not-your-baby pink shade As If I Care on @yumi.ccy. #Regram

MacCosmetics

Worth smiling about: Every cent made from sales of this Lipstick (minus tax or VAT) goes towards supporting the health and rights of All Ages, All Races, All Genders. #VIVAGLAM #Regram @makeupmarny

MacCosmetics

Warning: #VIVAGLAM is larger than it may appear. Half a billion dollars raised for good is pretty huge. #Regram @charlixboi

MacCosmetics

A dreamy foundation even for the foundation-averse: lightweight, long-wearing, instantly moisturizing Face and Body Foundation. Tap to shop! #Regram @shaleza.yyc

jscmila

Haii.. 5 hari ini aku rutin minum 1 sachet Ezy Vegie sebelum tidur dan sekarang BAB aku lancar dan perut jadi lebih slim. Kalian juga harus cobain deh dan rasain sendiri manfaatnya, sekalian yuk ikutan #5DaysEzyChallenge! Challengenya adalah minum EzyVegie selama 5 hari terus posting foto semenarik mungkin dan review manfaat yang kamu rasain ✨✨ Jangan ketinggalan juga follow instagram @EzyVegie dan mention 3 teman untuk kalian ajak ikutan challenge ini pakai hashtag #5DaysEzyChallenge ya! Kalian bisa menangin 1 smartphone dan voucher belanja juga loh 😍 Kapan lagi bisa langsingin perut dan dapat hadiah? More info cek aja langsung ke @EzyVegie ya guys!

MacCosmetics

“Holy Grail” coverage. Your words, not ours ✌️M·A·C Face and Body Foundation. #Regram Look created by @thelillierose on @klochella.

MacCosmetics

Unstoppable all-day-stay. How do you build up confidence with Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer? #Regram @mccartneychow_mua

MacCosmetics

Hydrates instantly for feel-good coverage. @makeupbyrifah wears lightweight, satin-finish Face and Body Foundation in the shade C5. #Regram . . . Also used here: Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer in NC44 Next to Nothing Powder / Pressed Powder Blush in Peaches Studio Chromagraphic Pencil Lip Pencil in Spice 2 Lash

MacCosmetics

Lightweight, seamless superheroes. Instantly moisturizing Face and Body Foundation for sheer buildable, water-resistant coverage designed to stay in place anywhere you apply it.

MacCosmetics

Feels like what it sounds like. Swipe on argan oil-infused #MACLoveMe Lipstick in French Silk. #Regram @makeupartistfarah

MacCosmetics

What do you see when you look in the mirror? @Beautyspock embraces the transformative power of makeup to express herself in all-new ways, each and every day. Discover all your potential and fall deeper into self-love. #MACLoveMe Frances wears Love Me Lipstick shade Under The Covers.

MacCosmetics

37.9 million people still live with HIV/AIDS, according to 2018 World Health Organization estimates. The sale of a single #VIVAGLAM Lipstick can provide five newborn babies with medicine to prevent HIV transmission from their mothers. We’re continuing the fight one Lipstick at a time. . . Every cent of the selling price of VIVA GLAM Lipstick (minus tax or VAT) is donated to support the health and rights of people of All Ages, All Races and All Genders.

MacCosmetics

The life-changing red of #VIVAGLAM I Lipstick speaks for itself. But feel free to crank up the volume. #Regram @fabio_grisieti

MacCosmetics

The sale of one #VIVAGLAM Lipstick can buy seven days' worth of grocery essentials (like fresh fruits and vegetables) for a family affected by HIV. This colour curbs hunger. #Regram @mac_roco.k . . . Every cent of the selling price of VIVA GLAM Lipstick (minus tax or VAT) is donated to support the health and rights of people of All Ages, All Races and All Genders.

MacCosmetics

Beauty comes from the inside, but there’s nothing wrong with an outside that matches! Fall hard for Love Me Lipstick – and its shade wave-matched metallic ombré bullet. #MACLoveMe

MacCosmetics

How do you Love Me? Let’s count the ways. Swatch, try and fall for 24 universally flattering shades of Love Me Lipstick, from powerful reds to high-impact purples and shameless nudes. #MACLoveMe

MacCosmetics

"Find your success without conforming.” @halima breaks boundaries by being authentically, unrelentingly true to herself. Join the self-love movement – and help change the game. #MACLoveMe Halima wears Love Me Lipstick shade Give Me Fever.

MacCosmetics

Like falling in love for the first time – just longer-lasting. Silky new, argan oil-infused lipstick nourishes, conditions and serves instant and all-day moisture. Here, Love Me Lipstick in French Silk proves that self-love is forever. #MACLoveMe

MacCosmetics

What does beauty mean to you? @maxineashley celebrates the beauty in so-called imperfections – and so can you. Join the self-love club. #MACLoveMe Maxine wears Love Me Lipstick shade La Femme.

MACCOSMETICS

Get swept up in the rush of self-love with an instant hit of high-impact, full-coverage colour in 24 powerful shades. Here, #MACLoveMe Lipstick in shade La Femme.

MACCOSMETICS

It’s not bragging if it’s true. @Jstlbby celebrates our newest lipstick’s best qualities – and her own – in shade E For Effortless. Give us your #humblebrag. Join the self-love movement. #MACLoveMe

jscmila

Ada yang bilang kalau filmnya mengoyak-oyak perasaan, bahkan sampai meneteskan air mata. Bener gak tuh? Coba buktikan! Ajak semua orang terdekat kamu buat nonton @filmbridezilla , dan ikutan challenge berhadiah jalan-jalan ke Singapura. Cek hashtag #BridezillaTripkeSingapura untuk info lengkapnya. #FilmBridezilla #MarryYourDream

MACCOSMETICS

Swipe right! New satin-soft lipstick moisturizes instantly and overtime. It’s love at first swipe. Here, #MACLoveMe Lipstick in shade Give Me Fever.

MacCosmetics

How does Love Me Lipstick make you feel? @rinasonline says: like an instant icon. Swipe on self-love and see who you become. Rina wears the shade French Silk. #MACLoveMe

MacCosmetics

Falling in love should sweep you off your feet. Get that floating feeling with light-as-air, super silky Love Me Lipstick. #MACLoveMe

MacCosmetics

“What do I love most about myself…? How long do we have?” @theharperwatters has a lot to say about self-love. Wearing moisturizing, light-as-air Love Me Lipstick in Shamelessly Vain (how fitting) adds even more to the story.

MacCosmetics

We repeat: Every. Single. Cent. Of your VIVA GLAM purchase (minus tax/VAT) goes to organizations that support the health and rights of people of All Ages, All Races and All Genders. #Regram @maccarnabystreet

MACcosmetics

Finally, a Lipstick that loves you back the way you deserve. With a weightless feel and satin-soft finish, all-new Love Me Lipstick induces love at first swipe. Feel the self-love. #MACLoveMe

MACCosmetics

We’re ready to say those three little words: Love Me Lipstick. Fall in love at first swipe with powerful, satin-soft colour and all-day moisture in a new argan oil-infused formula. #MACLoveMe

jscmila

Nonton Film Bridezilla barengan sahabatmu di hari pertama tayang, berkesempatan menang jalan-jalan ke Singapura! Mau tau caranya? Baca nih caranya: 1. Follow akun IG @filmbridezilla, @visinemaid, @dwidaya_tour serta akun tidak di private. 2. Beli tiket Film Bridezilla sebanyak-banyaknya, kemudian foto tiket bersama teman nonton kamu. Buat yang nonton bersama geng nobar kamu di hari pertama tayang, peluang menang semakin besar! 3. Posting foto kamu dengan geng nobar kamu di feed instagram. Boleh juga posting lebih dari 1 dengan geng nobar yang berbeda. 4. Buat caption menarik berupa sedikit review tentang Film Bridezilla, serta ajakan nonton buat teman-teman kamu yang lain. Jangan lupa tambahkan hastag #BridezillaXDwidayaTour, #BridezillaTripkeSingapura, lalu tag foto kamu ke @filmbridezilla, @visinemaid, dan @dwidaya_tour. 5. Periode quiz ini akan berakhir tanggal 7 Agustus 2019. Jangan lewatkan kesempatanmu untuk nonton bareng geng nobar, dan menangkan hadiahnya! #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

jscmila

Hidup itu tuh banyak kejutannya ya! Aku pernah tiba-tiba ada calling buat langsung shooting pas lagi ngumpul sama temen, pernah juga baru aja keluar rumah terus ada interview. Momen kayak gini buat aku harus ready setiap saat! Kalian juga bisa loh agar jadi #AkuReady selalu ✨ Solusinya dengan produk terbaru @fairandlovely_id BB Cream! Langsung banget ready dan cerah seketika seperti memakai make up! Karena dengan Fair & Lovely BB Cream ada perlindungan SPF 15 dan Matte finish agar aman dari sinar matahari dan bebas minyak seharian ☀ Bisa dengan gampang kalian bisa cari di minimarket dan supermarket terdekat ya @fairandlovely_id selalu #AkuReady!

MACCosmetics

Running on empty? Take it all Back to M·A·C! We recycle your finished products – and when you bring in six, you get a free Lipstick. Available in select markets. Reach out to your local store for details. #BackToMAC

jscmila

Buat yang udah ga sabar, Bridezilla siap ngamuk besok! Ayo ajak sahabat, pacar, keluarga kalian nobar @filmbridezilla di bioskop mulai 1 Agustus 💕 #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019 @visinemaid . videographer : @Erwinwijanto @ianvins

MACCosmetics

How do you do nude? @mymakeupdesk uses Lipstick in Yash with Lip Pencil in Subculture over a moisturizing base of Prep + Prime Lip. Share your favourite stripped-down shade pairings below! #Regram

jscmila

Bridezilla! Yang pernah jadi bridezilla, yang lagi jadi bridezilla, yang penasaran bridezilla kayak apa, bentar lagi Film Bridezilla fresh in the cinema 🦕 Thank you untuk support semua yang sudah datang ke premiere @filmbridezilla dan juga cast and crew for the fun shoot ❤️ Bridezilla siap dinikmati 1 Agustus! Dress by @ernestoabram Bag by @alexandermcqueen Accessories by @leciel.design Styled by @ilonksarizqi Make up by @hepidavid #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

MacCosmetics

So nice, we got it twice. Double down on favourite shades like Please Me in full and mini sizes to keep at home and take on the go tomorrow on #NationalLipstickDay! #MACLovesLips #Regram @maccosmeticsrussia @liza_sverkunova #MiniMAC

MACcosmetics

Find classic shades or do lips your way this #NationalLipstickDay. Check our site to see what you can score on July 29! @anillerraf wears Lipstick in D for Danger with Lip Pencil in Half-Red. #MACLovesLips #Regram @maccosmeticsrussia

MACcosmetics

Only two days left until #NationalLipstickDay. Gear up for serious colour play. Visit our site to see what you can score on the best day of the year. Offer varies by country. #MACLovesLip #Regram @maccosmeticsrussia @enisey . . . Artist @zimin_anton used: Lipmix in Crimson with Lipglass Clear on model @littlebelka Lipmix in Black with Lipglass Clear on model @ulyana__moiseeva Lipmix in Orange with Lipglass Clear on model @martablonde

MACcosmetics

Velvet Teddy. See Sheer. Heroine. Candy Yum-Yum. Meet our cult shades (plus 150+ more) on National Lipstick Day! Check our site NOW to find out what M·A·C has in store in your area. Offers vary by country. #Regram @peribeauty_ #MACLovesLips #NationalLipstickDay

MACcosmetics

25 years of feel-good history. Since 1994, #VIVAGLAM Lipsticks have added up to a lot: over $500,000,000 USD to support those living with HIV/AIDS, and the health and rights of All Ages, All Races, All Genders. #Regram #Regram @maccosmeticsjapan

MACcosmetics

Matte Lipstick that feels as good to buy as it looks on you. 100% of the selling price of all #VIVAGLAM Lipsticks (minus VAT) is donated to organizations that support the health and rights of people of All Ages, All Races and All Genders. #Regram @_okmua

Maccosmetics

Get set, GO with Fix+ minis made to take on all of your summer travels – now hydrating, setting and refreshing in five limited-edition scents. #Regram @maccosmeticsitalia #MACFixPlus #MiniMAC

Maccosmetics

Fresh-faced in so many ways. Fix+ / #MiniMAC in Cucumber hydrates skin, sets and refreshes makeup for eternally cool, fresh-from-the-spa spirit. #Regram @maccosmeticsuk @terrybarberonbeauty #MACFixPlus

Maccosmetics

Take on new destinations: Mini Fix+ sets and refreshes your look, so you can get up and get going wherever you land. #Regram @coco_.el #MACFixPlus #MiniMAC #MACTravels

Maccosmetics

Illuminate the way. @velvetthi used Iridescent Loose Powder in Golden Bronze and Strobe Cream. #Regram

jscmila

Yuk dinner eksklusif bareng aku di @lemeridienjkt! Baca mekanisme lengkapnya, dan kepoin terus info terbarunya di @filmbridezilla. #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

Maccosmetics

Speak volumes – even when you don’t know the language. Moisturizing, universally chic #MACPowderKiss Lipstick shades like Influentially It take you everywhere. @Iluvsarahii pairs it with Lip Pencil in Stripdown. #Regram

Maccosmetics

Reflect shine to the horizon line. 🌅 Hyper Real Glow Palette / Flash + Awe. #Regram @macqueenwest 📸: @mttthw #MACTravels

Maccosmetics

Ombré from velvet matte to striking shine. @gorelkina_mua created this look on @tkidyamkina with Matte Lipstick in Flat Out Fabulous and Dazzleglass in Via Veneto. Photo by @ilonaveresk #Regram @maccosmeticsrussia

Maccosmetics

Bronzed shades of super-luminous liquid-powder Extra Dimension Blush will blind the sun right back. #MACTravels #Regram

Maccosmetics

Lift lashes anywhere, anytime in travel-ready mini In Extreme Dimension Lash Mascara. Makeup created and modeled by @bettyavilaamua, who wears mini Lipstick in Chili. Photographed by @christinaemiliephoto. Hair by @brandi.voorhees. #MACTravels #MiniMAC

Maccosmetics

Where will mini Fix+ take you this summer? #MACTravels #MiniMAC #MACFixPlus #Regram @maccosmeticsaustralia

jscmila

Don't lose focus 🌿 @rayban glasses from @optikseis

MACCOSMETICS

We remind you that this is a non-drying flight. Dryness is preventative throughout the duration of the flight with spritzes of hydrating mini Fix+. #MACDestinationFabulous exclusively available at M·A·C airport and duty-free stores.

MACCOSMETICS

Revive your look on the fly – no matter how far you’re travelling – with a set of instantly uplifting (and best-selling) red Lipsticks – all packed to go in a #MACDestinationFabulous kit and exclusively available at M·A·C airport and duty-fee stores.

jscmila

🎈🎈🎈 @haluuworld

jscmila

Summer at Brazil! Ga deng, ini di Grand Indonesia pakai flip flop ternyaman dari @havaianasid! Now you can find them at GI, West Mall, Level 2 😊 #havaianasID #havaianasGrandIndonesia #I♥️Havaianas

MACCosmetics

Book a journey just as glam as the destination. Pack away travel-exclusive kits and join us on another trip to Destination Fabulous! Pick up tickets to first-class looks exclusively available at M·A·C airport and duty-free stores. #MACDestinationFabulous

jscmila

“wedding aku harus jadi wedding of the year!!!” -Dara, si ambisius dan perfeksionis. @filmbridezilla

jscmila

❤ Inilah Official Poster Film Bridezilla! ❤ Siap ngamuk di bioskop, 1 Agustus 2019! Catat tanggal tayangnya dan tag teman nontonmu. Buat bekal menunggu, lihat lagi teasernya di IGTV @filmbridezilla atau Youtube Visinema Pictures. Atau cek di IGTV aku. Trailernya besok rilis lho, yuk pantau @filmbridezilla! #FilmBridezilla #MarryYourDream

jscmila

Perfectly grateful, happy, and excited to join @film_imperfect along with people I come to admire ❤ Banyak banget yang akan kalian pelajari dari film ini, sebagaimana aku juga menyadari bahwa #bodyshaming bukanlah hal yang kecil, namun bisa berdampak buruk ke banyak aspek. Aku berharap dengan berada di film 'Imperfect' aku turut ikut membangun mental #positivebodyimage dan #selfacceptance ke kalian semua 😊 disini ada yg udh baca bukunya kak @meiranastasia ? sebelum nonton film nya nanti mungkin kalian bs baca dulu bukunya, krn SEBAGUS ITU! ✨👌🏻 #filmimperfect

jscmila

Bali and chill 🍃 Relaxing in @luawear_

jscmila

Hello, Bridezilla friends! @FilmBridezilla bikin kuis Wedding Memory, ikutan yuk. Coba ingat-ingat lagi, foto pernikahan mana yang berkesan dan menjadi favoritmu? Kamu bisa mengupload foto pernikahanmu dengan pasangan, foto pernikahan ortu, atau sahabat. Baca mekanisme lengkapnya di atas⬆ Sstt.. foto kamu juga berkesempatan untuk dipajang di Bridestory Market lho! Jadi tunggu apa lagi? Jangan lupa sertakan hashtag #BridezillaWeddingMemory yaa! Jangan lupa pantau terus @FilmBridezilla! 💕 #FilmBridezilla #MarryYourDream

jscmila

Sebagai Brand Ambassador nya Fair & Lovely, I proudly present Fair & Lovely BB Cream! Krim pencerah multivitamin dan krim BB harian yang manfaatnya banyak banget! Bikin kulit wajah cerah merata seketika, langsung menyamarkan noda hitam dan juga bekas jerawat, ada SPFnya, dan hasilnya Matte. To be honest, aku seneng banget akhirnya ada skin care yang bisa ngasih coverage kayak make up yang oke banget sekaligus menutrisi kulit. Soalnya selama ini aku pengen banget tampil ready dengan makeup tapi takut kulit aku jadi jerawatan karena gak ada nutrisi buat kulit aku. Lafff... Kamu bisa jadi yang pertama untuk coba Fair & Lovely BB Cream hanya di JD.ID lho! Klik link yang ada di bio aku ya, Lovely! @fairandlovely_id

3gerardpique

Family.

jscmila

Secret to stress-free life: just laugh it off! ☀☀☀ . . . 📸 @dhikaananta_

3gerardpique

Art.

jscmila

The 3rd Eye 2 (Mata Batin 2👁) is now on Netflix 🎬 #the3rdeye2movie #the3rdeye2 #matabatin2 #believeisseing #netflix #netflixmovies

jscmila

I'm telling you, staying afloat on a flamingo with that pose is real effort 😜 . . 📸 by @dhikaananta_

jscmila

When in Bali. 🍹🛁 @villaairbali . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

This is not a pillow fight, we love our bed and cushions💆‍♀ ( at the comfiest stay: @villaairbali ) . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

Dari kemarin nyari swimwear yang nyaman jujur susah bgt, selalu ada part ngga nyaman nya karena ini itu. akhirnya aku balik lagi ke swimwear andalanku dari @aquamarine_swimwear. Modelnya cocok banget buat aku pake dimanapun kapanpun! Luuvvv!

jscmila

❤️✨

jscmila

🍧🍧🍧 @es_merah_delima

jscmila

Starting the day with a smile 😊

3gerardpique

🔵🔴 El talent no té una sola forma.

jscmila

Amsterdam is beautiful ✨, I will miss its clear skies and warm coffee ☕ Truly worth awhile especially with friends, cast, and crews 🤗 Thank you for all the hardwork! Nantikan film Mengejar Surga di bioskop yaa.

jscmila

Dari beli molen sampai Dara kerja pun, si Alvin selalu nyebelin. Tapi, lucu juga ya ngeliat Dara sebel. Jadi penasaran sama reaksi Dara, pasti lucu! Emoticon apa ya yang pas buat Dara? 😤😁😭😂 Yuk dengerin episode 25 di @joox.id sekarang ya! Follow juga @filmbridezilla soalnya ada kuis berhadiah HP buat kamu yang rajin dengerin seriesnya! #MarryYourDream #BridezillaJooxTheSeries

jscmila

Bridezilla... apa sih itu?! Nah, buat kamu yang masih bingung, ini dia penjelasannya! Udah ngerti kan sekarang kenapa Dara sering banget nyebut kliennya Bridezilla. Coba tag teman kamu di comment yang pernah, sedang atau yang sepertinya akan menjadi Bridezilla 👰 #bridezillajooxtheseries #marryyourdream

jscmila

Mau hadiah smartphone dari Bridezilla? Yuk ikutan #BridezillaQuiz setiap minggunya! Caranya gampang: 1. Follow @filmbridezilla dan @visinemaid 2. Jawab pertanyaan di atas pada kolom comment 3. Ajak teman kamu untuk LIKES comment kamu sebanyak-banyaknya 4. Jawaban yang benar dan menjadi TOP COMMENT akan menjadi pemenangnya 5. Periode quiz hingga Rabu, 15 Mei 2019 pukul 17.00 WIB 6. 1 orang pemenang akan diumumkan setiap Jum'at di IG story @filmbridezilla 7. Hadiah smartphone akan dikirimkan secara bersamaan di akhir episode #BridezillaJooxTheSeries Jadi tunggu apa lagi? Buruan ikutan sekarang dan ramaikan comment di bawah ini ya 👇

jscmila

HOW CUTE?? and elegant at the same time! @katespadeny always has its own magic ✨✨👏 #LoveinSpades

jscmila

Current mood be like 🖤♣️🖤 . @3mongkis x @paolatambunann

jscmila

Yang terbaru dari Visinema! Seri radioplay Bridezilla yang bisa mulai didengarkan di @jooxid Penasaran seperti apa cerita yang diperankan @riodewanto @sheiladaisha @rafaell_16 dan aku? Yuk dengarkan Episode 1: Dream Job - JOOX Indonesia (klik link di profil). Radioplay Bridezilla tayang setiap sore pukul 17.00 WIB selama bulan Ramadhan. https://joox.page.link/qd2ZY Jangan lupa follow @filmbridezilla untuk update terbaru, ya! . @gen987fm @jooxid

jscmila

Aesthetically pleasing! ✨ It's from @kalla.studio!

3gerardpique

Xavi, ha estat un plaer compartir vestidor tots aquests anys amb tu! Un orgull poder dir que he jugat al teu costat. Crack dins i fora del camp! Molta sort en el futur. Segur que ens veurem aviat.

jscmila

Bulan Ramadhan adalah bulan penuh kebaikan, setuju? 💚 Maka dari itu, yuk kita sama sama melakukan kebaikan dengan membantu saudara saudara kita di Palu, Donggala, dan Lombok! Selain dengan mendonasikan uang dan menjadi relawan, kamu bisa membantu mereka hanya dengan membeli kebutuhan sehari-hari. Untuk setiap produk dari @unileveridn yang kamu beli, sebagian keuntungannya akan diberikan untuk membantu saudara kita yang terkena bencana loh. Yuk, lakukan kebaikan lebih banyak di Bulan Ramadhan!

jscmila

Happy 10th anniversary @rosewoodliving! So much more things to look ahead, check them out because they are celebrating their 10th anniversary with NEW COLLECTIONS, BIGGEST DISC up to 50% off! Time to shop for furnitures peeps!

jscmila

So much things we get from the earth, yet humans want more and more 💔 I still want to travel the world, many people does! So don't destroy our planet; save the nature for a change to a better environment 💚🌎 #visitvictoriaaustralia

3gerardpique

Tots amb el @fcbfemeni! Diumenge a les 12h al Mini. #uwcl

jscmila

Coffee shop ootd shot ☕, feat in frame: @katespadeny bag I'm so in love with! ❤👜 #LoveInSpade

jscmila

Yey pulang kampung kali ini super happy karena bawa banyak oleh-oleh untuk keluarga :) Untungnya belanja di #ShopeeBigRamadhanSale semua PASTI LEBIH BESAR, jadi hemat banget! 😀 . . Selain Gratis Ongkir 10x, ada juga Goyang 10M dan Serba 10RB di @shopee_id!! Oh iya, kamu bisa juga dapetin HP Xiaomi A2 dengan cara: . . 1. Follow @shopee_id @shopeeformen @shopeelook 2. Like foto ini dan comment barang apa yang kamu mau bawa saat pulang kampung! Sertakan hashtag #ShopeeBigRamadhanSale #ShopeeBigRamadhanSaleID #ShopeeID 3. Pemenang akan diumumkan melalui DM langsung dari @shopee_id tiga minggu setelah post ini ya. Good luck guys! 😊🧡

3gerardpique

Nice to see you guys! @alexzverev123 @domithiem

jscmila

Happy Easter 🐣 Let us be reminded today of how much God loves all of us ❤

jscmila

Hi, jgn lupa saksikan @celebrityonvacation besok pagi jam 7.30 di @transtv_corp yaah 😊

jscmila

Looking right where the future is bright! So optimistic about Indonesia and its future 🇮🇩😊 Harapan dan doanya siapapun Presiden Indonesia, semoga akan menjadi pemimpin sebaik-baiknya dan menjadikan Indonesia lebih baik lagi. Terpenting adalah warganya tetap Bhinneka Tunggal Ika ❤

jscmila

We all have someone we idolize, an amazing person we want to become. But, at the end of the day, the best person to be, is our true self.

jscmila

Cloud looks like it's hanging so low I want to reach it! ☁

3gerardpique

Very happy to play at Old Trafford again! Great atmosphere yesterday!

jscmila

The beauty of Melbourne, more than its art and culture, lies in how it makes you look back and realize you miss it very much. Whats the one place in this world you cant wait to go back to? . 📸 by @gumilar_mk #melbourne @visitmelbourne @australia

jscmila

Ready for the weekend?

jscmila

Low-key afraid this food truck will run me over but I wanna have me and 'doughnuts' in the same frame 🍩😚🍩

jscmila

The more I travel, the more I want to discover 👣🌏

jscmila

Hello everyone!! . Sekarang aku udah di Bandung dan aku mau jalan-jalan keliling Bandung untuk wisata kuliner nih! Coba tebak deh siapa yg bakal nemenin aku disini? Yapp, that's right, @grabfoodid yang akan nemenin aku untuk menembus kemacetan di kota Bandung dan melalang buana menelusuri kuliner enak di Bandung. Dengan Grab semua jadi lebih mudah sekarang! Aku ga perlu repot untuk nyiapin uang cash, tinggal bayar aja pakai OVO di aplikasi Grab. Dan aku bisa sampai tempat tujuan ku untuk wisata kuliner. Ngomong-ngomong soal wisata kuliner, kalian bisa kasih tau aku tempat yang recommended di Bandung? Comment di bawah ya! #JalanBarengGrab #DekatDenganGrab

jscmila

In the world of blank and dull walls, your hues and shades define who you are. So embrace them! Paint your rainbow and colour your walls! 🌈. . 📸 by @gumilar_mk

jscmila

Beach boxes at Melb are no longer functional the same way as they were before. But, their colors make them still adored by many ❤ May your weekend be as colorful ✨✨

3gerardpique

Life.

3gerardpique

Ella siempre tan feliz! @shakira

3gerardpique

Creo que todo el mundo debería venir a Catalunya como mínimo una vez en la vida. #AceptasElReto de descubrirla? Visita @catalunyaexperience

3gerardpique

🔵🔴

3gerardpique

Cuando ves que te tienen ganas...

3gerardpique

Gol i victoria! Una altra vegada serà @carlesalenya...

3gerardpique

✈️

3gerardpique

Esa zurda de oro...

3gerardpique

Buena victoria para terminar el año!

3gerardpique

Familia.

3gerardpique

3gerardpique

Snow. #nofilter

3gerardpique

Seguim! ✌️✌️ #BarçaVillarreal

3gerardpique

Always laughing! @fcbarcelona

3gerardpique

🤩

3gerardpique

PSV 1-2 FCBarcelona @championsleague

3gerardpique

Eindhoven ✈️ #championsleague

3gerardpique

Having a healthy lifestyle requires a great 4-3-3 line-up of healthy eating and physical activity. If you want to win the ultimate Barça experience and come and train where we train @fcbarcelona and live like a pro for 48 hours follow these steps: 1.Post a photo of how you #EatLikeAPro 2.Caption it with your healthy 4-3-3 emoji line up using: 🥦 4 fruit & veg 🍗 3 proteins ⚽ 3 sports 3.Add #EatLikeAPro & tag @Beko to enter Here's one of my favourite #EatLikeAPro meals and my 4-3-3 🍒🥕🍌🥑🐟🥜🍗⚽🏀🎾. @ivanrakitic what are you eating?!

3gerardpique

‪#BarçaSevilla‬

3gerardpique

Presentación de la Copa Davis en Madrid. #DavisCup #KosmosTennis #ITF

3gerardpique

Mud.

3gerardpique

Champions League

3gerardpique

3gerardpique

🎯

3gerardpique

Preparats per demà. #fcbarcelona #laliga

3gerardpique

3gerardpique

The Brothers! #Milan #Sasha #PiquéMebarak

3gerardpique

Primer títol de la temporada! Som-hi!

3gerardpique

‪Ready to start the season. ‬ ‪#SupercopaBarça #ForçaBarça ‬

3gerardpique

The sun is coming 🌞 @kypers_eyewear