Ronaldo Adam Levine Zaskia Sungkar - instagram lists #feedolist

zaskiasungkar15

< Kaka ade Kaka ade >

zaskiasungkar15

< foto egois 🐛 jgn di tag orangnya biar gak liat > @kiabyzaskiasungkar

adamlevine

@nbcsongland is back tonight! 9pm local time.

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< efek ketombe natural 🐛>

zaskiasungkar15

< loving this playful batik by @sejauh_mata_memandang 😘 love it love it >

zaskiasungkar15

< Scorpion CZ plate shoot 50 meter di paksa sampe small plate 🤣 👍>

zaskiasungkar15

< latihan ke 2 kali nya Sama pak @asepmul75 👍 >

zaskiasungkar15

Suka banget sama sandal ini super nyaman, dan harganyaaa bener2 worth it bgt🖤 Thank you @local.id

ronaldo

O melhor do mundo? Você. Feliz dia, paizão! #SeuNélio, Obrigado por tanto!❤

zaskiasungkar15

< edisi lebaran gak setrika kerudung 🐛 >

zaskiasungkar15

Asik, sebentar lagi hari raya Iduladha! Bagaimana dengan persiapan kita untuk berqurban tahun ini? Qurban bukan hanya sebagai ibadah saja bagi orang yang mampu. Tapi juga menunjukkan rasa cinta kita kepada Islam dan sesama termasuk saudara-saudara kita yang berada di daerah pelosok dan beberapa negara lainnya. . 1 hari lagi menuju Hari Raya Iduladha. Yuk, kita berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kamu akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. . Tunggu apalagi? Klik website www.solusipeduli.org/qurban sekarang! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

ronaldo

88 anos do melhor técnico da minha carreira. Que honra, que sorte a minha (nossa)! Zagallo era um pai dentro de campo. Gentil, paciente, sabia como ninguém como ensinar e nos impulsionar. Despertava em nós, jogadores, o nosso melhor futebol; e, nos brasileiros, o orgulho da “amarelinha”. Feliz aniversário, #Zagallo! Obrigado por tudo. #zagallo88anos

zaskiasungkar15

Azekk😋🖤 anak didik pak @asepmul75

zaskiasungkar15

< ♠️🐛 >

zaskiasungkar15

zaskiasungkar15

< senengnyaa Ada yg pulang cepet kemarin🤗 lgsng di culik nemenin buka puasa ampe gak sempet cuci muka n Ganti baju abis muay thai 🐛 >

zaskiasungkar15

< It’s almost time for Eid Adha girls! 😍 So why not just go for simple style which is quick comfortable to wear and easy to dress up , so you can spend extra time on eating that delicious yummy ketupat 🤣 . so here i choose to make this casual “ Adha Dress “ @kiabyzaskiasungkar 😘 The ruffles add a playfulness that makes the dress suitable for a daytime look. 💛 #AdhawithKIA >

zaskiasungkar15

Bu peni, Kia Dan cireng 💛🐛 ak mirip mama, kl Kamu mirip siapaa??

zaskiasungkar15

< Alhamdulillah bisa berkunjung ke kandang hewan Qurban nya @hi.worldwide 🤗 sehat2 dan bersih bgt MasyaAllah makin kagum dan yakin sAma program2 nya @hi.worldwide senang bisa jadi bagian #InsyaAllahQurban tahun ini >

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN GIVEAWAY✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 12 Aug 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu!🧡

zaskiasungkar15

Tas flowery cantik banget dari @taylorscloset_ gemesss, terimakasih ya 💐

zaskiasungkar15

< #cuz ♥️🐛 >

zaskiasungkar15

Congrats anak maniez @rachelvennya

adamlevine

THESE EYES.  They belong to Save the Rhino Trust Namibia trackers and Rhino Rangers - the men who risk everything, everyday to protect the last free-roaming population of black rhinos left on earth.  They’ve seen it all, and they still see HOPE in the madness. So today on World Ranger Day July 31, let’s show them we see them and help them do their job for rhinos, for us and for the future of this planet! Join me, @behatiprinsloo @savetherhinonamibia and @wildnetorg by sharing this picture and donating at the link in my bio. Let’s spread awareness using #eyeseeyou.

zaskiasungkar15

< ÷[<|] ®<|~? Xx >× #ravenisodd

zaskiasungkar15

< #ravenisodd 🐛💛 >

ronaldo

Clube da Anittinha em Ibiza! We all love you💜❤️💜❤️ #Anne

zaskiasungkar15

Adik ku masuk tipi @yusufaverroes 🐛🤣

zaskiasungkar15

GIVEAWAY ALERT!! . I’m gonna FEED you my recommendation! Follow account #ShopeeFeed aku untuk tau detailnya! . Aku dan @shopee_id akan bagi-bagi Xiaomi A2 gratis lagi loh!!! Gampang banget caranya! 1. Follow akun #ShopeeFeed aku shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku 2. Like photo ini di Shopee Feed ku 3. Komen mention 3 temen kamu di Shopee Feed ku . Pemenang akan diumumkan tanggal 5 August 2019 di akun Shopee Feed aku! . Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! #ShopeeFeedID #ShopeeFeed

zaskiasungkar15

Asik, sekarang kita gak perlu lagi bingung mau berqurban di mana dan ke mana. Kita juga gak perlu ragu lagi apakah qurban kita akan sampai tepat sasaran atau enggak. Kenapa? Karena berqurban di @hi.worldwide sekarang terjamin aman dan terpercaya. Kami The Sungkars Family, @zaskiasungkar15 dan @shireensungkar gak pernah ragu untuk berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kita akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. Yuk, kita meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk dapat berqurban tahun ini di hi.worldwide! Kunjungi juga website www.solusipeduli.org/qurban sekarang juga! #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Mabruk @ryana_dea syg🤗💛

zaskiasungkar15

< nyobain eyeshadow palette @wardahbeauty yg baru pigmented bgt aaaa suka MasyaAllah, warna nya juga bagus2 bgt 😍 tetep yg make up @vivithalib , kl aku make up sendiri jadi nya eyeshadow yg kanan naik kiri turun kyknya 🤣 #gakbisamakeup >

zaskiasungkar15

< push the limit 💪 #hiitworkout disiksa lagi hari ini sama @helenadaphnegoni setelah cheating 4 hari nasi dan lemak 😭🤣 > Ps: alhamdulillah makasih ya @sorayalarasat1 @arktiv celana olahraga nya kepake bgt 🤗

ronaldo

Aqui é @realvalladolid #pucela #modelos #nazarios

zaskiasungkar15

New clothes and accessories available in-store and online 😘 Happy Shopping @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta

zaskiasungkar15

< #baliniiii 🏝 >

adamlevine

I’ve never done a #tbt so I thought I’d really come correct. WTF

zaskiasungkar15

< 2015 💛>

ronaldo

Aos 17 anos, pouco mais de um ano depois de entrar para o futebol profissional, fui convocado pela primeira vez para a Copa do Mundo. Se o futebol foi a minha escola da vida, o tetra, do banco de reservas, foi uma das minhas primeiras grandes lições. Um privilégio ter aprendido sobre garra, disciplina e união de equipe com uma geração de grandes nomes do nosso futebol, que quebrou paradigmas. Obrigado, Seleção Brasileira! #25anosdotetra

zaskiasungkar15

Alhamdulillah kemudahan berqurban tahun ini juga dirasakan oleh aku dan @shireensungkar lho! Mari kita bersama meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk #InsyaAllahQurban tahun ini. Dan @hi.worldwide in syaa Allah akan memberi kemudahan untuk kita berqurban dengan cara yang aman dan nyaman. . Yuk kita persiapkan diri mulai saat ini untuk berqurban! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli #shireensungkar #zaskiasungkar #qurban #berbagi

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa Jangan lupa juga lagi ada #88ShopeeMenSale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! pokoknya kalau belanja di Shopee aja karena semuanya Pasti Ada! kalau ga ada cashback 288%! #ShopeeFeedID #ShopeeID

adamlevine

#prezzies!!! Thanks @travisscott and @jumpman23 I’m obsessed

zaskiasungkar15

< kedatangan bos Dari segala bos minta di temenin renang sm Jacuzzi 🐛>

zaskiasungkar15

< PT Hari ini galak tapi kewl 🐛 💪🏼 >

zaskiasungkar15

< zeyenk💛> #MasyaAllah #fotokadaluarsa #latepost

zaskiasungkar15

< beautiful ladies in @kiabyzaskiasungkar 😘 MasyaAllah > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< #WearingKIA 😍 We love how our beautiful Customers mix and match our Hanna Skirt Thankyou so much for tagging us on instagram 🤗 > @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

< dari se gak suka itu sama Olahraga jadi addict bgt 🤣 Alhamdulillah, 3 bulan ini rutin workout non stop.. kira2 udh turun berapa kg yaaa sama apa aja effect yg dirasain ??🤗 kalau udah sampe goals nya InsyaAllah kita share pengalaman di vlog ya 😘>

zaskiasungkar15

< Our Best Seller mono stripe tunic is back ! 🖤😍 @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< Sometimes less is more > Shop @kiabyzaskiasungkar ‘s blush pink metallic skirt @kiabyzaskiasungkar 🎟💕 aaand SOLD OUT ❌ MasyaAllah 🤗 thankyou

ronaldo

#Repost @fundacaofenomenos with @get_repost ・・・ Na última semana tivemos a satisfação de reunir as quatro iniciativas selecionadas no Fundo Fenômenos 2019 para um encontro de boas-vindas. Começamos com o pé direito: o @cantodaarte abriu suas portas para nos acolher e fortalecer essa rede de fenômenos que só cresce! O @institutofaveladapaz também somou o nosso encontro, compartilhando a sua experiência na primeira edição do Fundo Fenômenos, e a nossa parceira de longa data, @manie, pôde aprofundar sobre o programa de mentoria com as iniciativas. Recebemos o @imagine2030 que abordou sobre a agenda dos Objetivos de Desenvolvimento Sustentável (ODS) para 2030. Por fim, contamos com a recepção do @vegearte que acrescentou sabor ao nosso encontro e o registro desse momento ficou por conta do Luis Madaleno e @enrickdaltro . A todos os presentes deste dia, deixamos aqui o nosso muito obrigado! #fundacaofenomenos #fundofenomenos #fundofenomenos2019 #ODS #ronaldofenomeno #R9 #impactosocial #terceirosetor #cantodaarte #vegearte #manie #bemcomum #mirantecultural #tercaafro #historiorama

ronaldo

#Nina #Paçoca 🐶🌺

zaskiasungkar15

< membuat my lop yg paling sabar dan baik hati tersenyum 🖤 🤗 > #beki

zaskiasungkar15

< swing swing @zaskiasungkarjakarta @kiabyzaskiasungkar > 🖤

zaskiasungkar15

Hi guys aku mau umumin pemenang giveaway nih!✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 16 July 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Jangan lupa belanja di @shopee_id #77HujanPromo! Ada goyang & kuis Shopee sampai 7M, serba 10rb gratis 7 Honda PCX dan gratis ongkir 7x!🧡

AdamLevine

Goals.

zaskiasungkar15

< MasyaAllah ikutan bersyukur ada @halwawater.co, mudah2han bukan hanya menyajikan mineral water dengan kualitas tinggi, tapi istiqamah dengan syiar nya.. Sukses dan berkah untuk @halwawater.co > 🤗

zaskiasungkar15

< aku dan anak orang 🐛💛> #alhamdulillah @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

Ekspresi mau ketemu Nussa Rara 😍🐛 @nussaukhuwahshow @nussaofficial

zaskiasungkar15

< waktu di jemput my lop pulang sekolah 🐛> #Dilan85

zaskiasungkar15

< pertama kali ketemu dia pas mama lahiran 🐛 sampe sekarang tiap hari masih kangen 💛 >

ronaldo

Finalmente concluímos o processo seletivo do Fundo Fenômenos 2019. Depois do trabalho em profundidade de identificação e seleção de diversas iniciativas sociais na cidade de São Paulo, tenho a felicidade de anunciar as quatro organizações que receberão o suporte da Fundação Fenômenos pelos próximos meses para, juntos, potencializarmos seus projetos: @mirantecultural, coletivo @tercaafro, associação @historiorama e associação @bemcomum. Parabéns, fenômenos! Saiba mais sobre as iniciativas aqui: @fundacaofenomenos

ronaldo

Vamos BRASIL! Estamos todos na torcida!

ronaldo

Maior artilheira da história das Copas!! Obrigado por toda a sua luta e determinação! Você merece, Rainha! 👑 Esse recorde tinha que ficar com a gente mesmo! 😉

ronaldo

❤️

ronaldo

12x Rafa! 👏🏼👏🏼👏🏼 #rafanadal #rolandgarros #RG19 #tennis @rafaelnadal

AdamLevine

Flight Club.

ronaldo

Fueron tres dias de mucho trabajo con la Champions League y con la mejor compania. @footballsantander —— Foram três dias de trabalho duro com a Champions League e a melhor companhia. @footballsantander

ronaldo

Chegamos ao quarto ano de parceria entre @octagonbrasil e @NBABrasil e demos kick off em mais uma ativação incrível: a NBA HOUSE! Nosso time montou uma estrutura maior e inédita, com mais conteúdo e um ambiente que todo fã do esporte vai se apaixonar. Tem transmissão das finais da NBA, loja oficial, ativações, quadra de LED, interatividade e um Sports Bar personalizado. E o melhor... só está começando! Hoje tem o jogo 1 das Finais! Vale muito a pena conhecer! #nba #nbahouse #nbafinals #octagonbrasil

adamlevine

Help me and @behatiprinsloo save the rhinos 🦏 @savetherhinonamibia and watch her talk about it tomorrow on @theellenshow!!! So proud and so excited to do what we can to save these majestic and incredible animals for the generations to come! #pinkhairDOEScare #savetherhinos!!!

adamlevine

About 8 years ago, Mark Burnett convinced us to sign up for this show where you sit in a big red chair with your back turned away from the singers on the stage. First thank you must go to Mark. ❤️ We had no idea what we were doing or where it was going. After the first day of shooting, I sat there, stunned. I said to myself “theres some magic here. Something is definitely happening.” It went on to be a life shaping experience that will be close to my heart forever. Thank you NBC for signing me up. I am truly honored to have been a part of something I’ll always cherish for the rest of my life. Thank you to every single coach I ever sat in those chairs with. That is shared experience that is singularly ours. We have that for life. Thank you to everyone who supported this long strange and amazing left turn into a place I never thought I’d go. Thank you Carson Daly for babysitting the musicians and making sure our shoes were tied and we had our lunch boxes. You are the backbone of this thing and we appreciate you more than you know. Audrey, thank you for being perhaps the most patient person in all the free world. 4 musicians all at once is a lot. Sainthood is imminent. Thank you to Paul Mirkovich and the band for their ridiculously hard work and learning more songs than maybe any band ever. 😂 Thank you to the people behind the scenes who do the real work and make this machine hum. To the amazingly talented vocalists who competed on the show and blew my mind on a daily basis. And, BLAKE FUCKIN’ SHELTON. I couldn’t hide my love for you if I tried. Seriously. I tried. Can’t do it. Our friendship is and always will be one for the books. Whatever this whole surreal experience was, Im just happy I got to experience it with you. You’re my brother for life. Kelly and John, take care of the cowboy and I’m sure I’ll be back to say hi very very soon. So much love to you both. And lastly, to all of the loyal voice fans, there’s literally no show without you guys. For me, it was time to move on. Your support has meant EVERYTHING. And Lastly, I’d like to thank my manager Jordan for convincing me to take that meeting. 😊 What an amazing ride. Thank you all so much. ❤️ Adam

Ronaldo

Mais de 20 anos representando o Brasil na elite do futebol mundial com o seu talento e garra. Parabéns pela trajetória, @juliobaptistaoficial ! Sucesso e mais conquistas na nova fase!

AdamLevine

A rare moment of tenderness. ❤️

Ronaldo

¡Pucela es de Primera! ¡Gracias equipo, gracias afición, gracias Valladolid! @realvalladolid #pucela

AdamLevine

Ronaldo

Con el consejero delegado de Banco Santander, Rami Aboukhair, recibiendo el Premio Internacional en la ISDE Sports Convention. Gracias @isdelawschool, @santander_es y @laliga

AdamLevine

Fridays.

ronaldo

Felicidades a LaLiga por sus 90 años. ¡Estoy muy orgulloso de que el @realvalladolid y yo formemos parte de esta historia!

AdamLevine

Sharp.

ronaldo

¡Brindo por la permanencia! Muchas gracias chicos, técnicos y afición #AúpaPucela @realvalladolid

ronaldo

Dona Sonia medalha de ouro! Feliz dias das mães!💜

AdamLevine

Ever since I first went to the @dogpound in 2016, I immediately knew I wanted to be a part of bringing @kirkmyersfitness and his amazing gym out to LA. Now it’s finally here and @dogpound_la is opening next week!

Ronaldo

¡Chicos, qué victoria! Estamos muy orgullosos de todos vosotros y de esta afición increíble que nos apoya sin rendirse. Queda un poco menos para lograrlo. ¡Vamos @realvalladolid! ¡Vamos #Pucela!

Ronaldo

Dia de estréia do novo manto. Vai Corinthians! #umsocorinthians

Ronaldo

Estamos felizes com o resultado da primeira fase do Fundo Fenômenos 2019. Recebemos 115 inscrições vindas de todas as regiões da cidade de São Paulo. Foram negócios de impacto social, organizações sem fins lucrativos, coletivos e movimentos sociais que participaram do processo seletivo. Cerca de 70% delas trabalha com a redução das desigualdades sociais, 57% está olhando para a educação de qualidade e 51% para saúde e bem-estar. Acompanhem o desenvolvimento do Fundo Fenômenos de perto: @fundacaofenomenos

Ronaldo

Em 2009, vesti a camisa do Timão pela primeira vez e dez anos depois a @nikefootball e o @corinthians me fazem esta homenagem. Tá aí bando de loucos, nosso novo manto e nossa nova quadra na Zona Leste. #umsócorinthians #arenaronaldo

Ronaldo

Dia de circo 🎪 @cirquedusoleil #family

ronaldo

Hoje visitei a exposição Deu Liga! UEFA Champions League no @farolsantander. Ela celebra a diversidade dentro de campo e mostra que o futebol une todas as pessoas. Visita lá!!

ronaldo

¡Vamos equipo @realvalladolid! ¡Gracias afición! ¡Unidos hasta alcanzar nuestros objetivos! #AúpaPucela

adamlevine

Vote for Team Adam tonight. Or, trust him. 😬 Watch Part 2 of the Cross Battles tonight. #TeamAdam

Ronaldo

Comida de hermandad con el equipo, técnicos y asistentes. ¡Todos unidos para esta recta final! #AúpaPucela

Ronaldo

Momento difícil pero el domingo tenemos otra ocasión y solo juntos lo vamos a sacar adelante. ¡Vamos Pucela, vamos Equipo, vamos Afición! #AúpaPucela #Pucela

ronaldo

Hoje começa o @lollapaloozabr. Neste ano, a @octagonbrasil e a @budweiser_br criaram a maior gravadora de música que o #LollaBR já viu! Passa pro lado pra ver e, se tiver no Lolla, passa lá pra conhecer. #meunewclassic

Ronaldo

Visita a los Anexos para ver el triunfo del juvenil ante el Getafe CF y a los chavales de la cantera. Mañana tenemos una cita muy importante ante la Real Sociedad #AúpaPucela @realvalladolid

Ronaldo

Atenção, São Paulo: as inscrições para o Fundo Fenômenos 2019 acabam esta semana. Buscamos iniciativas para potencializar os seus projetos por meio de diversas entregas institucionais: mentoria ao longo de 1 ano, encontros de trocas entre a Rede Fenômenos, articulação de contatos, kit de comunicação e aporte financeiro. Saiba mais nos nossos canais @fundacaofenomenos #fundacaofenomenos

ronaldo

Felicidades al @valenciacf por sus 100 años de historia. Gracias por vuestras atenciones y salud para los próximos 100! #VCFCentenari #Pucela

ronaldo

Un triunfo de todos. Bravo equipo! Gracias afición! Éibar 1 Valladolid 2 #AúpaPucela @realvalladolid

ronaldo

A @fundacaofenomenos está com as inscrições abertas para o Fundo Fenômenos 2019. Nós vamos apoiar iniciativas que tenham sido criadas ou atuem em regiões de média, alta e altíssima vulnerabilidade social na cidade de São Paulo, e que estejam alinhadas com algum dos 17 Objetivos de Desenvolvimento Sustentável (ODS) - agenda organizada pela ONU. Inscreva o seu projeto! --- The #fundacaofenomenos has begun the registrations for the Fundo Fenômenos 2019. We are going to support projects that have been created in the middle, high or critical social vulnerability areas of São Paulo city, and that are aligned with any of the 17 Sustainable Development Goals (SDGs), the UN agenda.

ronaldo

Heading back to Madrid after two very busy days in Johor. Thanks, @hrhcrownprinceofjohor, for the hospitality. It was a pleasure to watch the @officialjohor match on the AFC Champions League @theafchub, and to get to know the great structure of the club and a little bit of the projects they have for the future. Hope to be back soon!

ronaldo

Volto a Madrid orgulhoso do que realizamos. A sensação é de dever cumprido, certo de que fecharemos o Carnaval com chave de ouro no @nossocamarote. Obrigado ao timaço da @octagonbrasil pela gestão e operação, sempre motivado e empenhado, mesmo em situações adversas. Obrigado ao público presente, aos convidados, ao staff, aos meus sócios e a todos que, direta ou indiretamente, fazem essa festa linda acontecer. Bom fim de Carnaval a todos!

ronaldo

Seu Nelio! 👊🏽 @nossocamarote

ronaldo

Ontem já foi dia de @nossocamarote! Hoje tem mais! #deixafalar

adamlevine

Adam: you know you don’t have to carry your guitar anymore. Like, we made it. James: no I like carrying it. It’s my best friend. Adam: oh. That’s cool. So you’re 40 now right? James: yeah. Why do you ask? Adam: no reason. Good talk.

adamlevine

This is the view from my office in Seoul. Except it’s not really my office. Because I don’t really have a job. We get paid to have fun and entertain people all over the world who love what we do. To say it’s a dream come true would be a far too generic form of gratitude. It’s just too bonkers for words. Most fun show of the tour so far. #fuckyeah #maroon5 #Seoul

adamlevine

I won’t get too #Namaste on you. But I will say that I feel so fortunate to have found Yoga. The practice is so different deeply personal for any individual that Ive been somewhat hesitant to share what it is to me. However, this time around, I thought I’d offer it up to whoever is listening. It has had such a profoundly positive impact on my life over the years. I have never been pretzel-ish or particularly flexible. And my practice is riddled with mistakes and imperfections. Which is precisely what makes it so powerful. Striving to do better while simultaneously remaining satisfied with where I am. It’s much larger than I am. I just tag along for the ride. Pretty cool. So...thanks Yoga. You’re awesome.

adamlevine

Just WOW. #TOKYODOME

ronaldo

Abbiamo parlato di tutto meno che di calcio...

ronaldo

Happy valantine’s day! ❤️ @celinalocks

ronaldo

Hoy hemos presentado a la prensa los detalles del proyecto que tenemos para el @realvalladolid. Estructura, nueva ciudad deportiva y reforma del estadio. #aupapucela #pucela #realvalladolid

adamlevine

When we accepted the responsibility to perform at the SBHTS, I took out my pen and just wrote. Some of the words that came to me in that moment eventually made their way onto the incredible lanterns that flew high and low tonight. We thank the universe for this historic opportunity to play on the world’s biggest stage. We thank our fans for making our dreams possible. And we thank our critics for always pushing us to do better. One Love. ❤️ And the list of words is... Forgive Laugh Cry Smile Share Live Endure Embrace Remember Enlighten Preserve Inspire Sweat Fight Express Give Receive Elevate Climb Unify Fortify Soften Dance Scream Dream Educate Provide Inhale Exhale Persevere Stand Kneel Overcome Love Listen

ronaldo

Alguém pode me explicar por que chamam esse esporte de futebol se isso não é uma bola e não jogam com o pé? #futebolSQN Can someone explain why they call this sport football, if it’s not a ball and you don’t play it with a foot?

adamlevine

Bet.

adamlevine

ronaldo

¡Qué victoria tan importante @realvalladolid ante el Celta! #aupapucela

adamlevine

🔥🔥🔥

ronaldo

❤️ family

ronaldo

Valencia 1 - 1 @realvalladolid

ronaldo

Quatro anos de muitas histórias ao seu lado! Te amo, @celinalocks ❤️

ronaldo

@realvalladolid 0 - 1 Rayo Vallecano

ronaldo

Muito obrigado pelo reconhecimento, @globesoccer! Thanks @globesoccer for the recognition! #globesoccerawards

ronaldo

Ontem tive a honra de ir a Dubai para participar do Globe Soccer Awards. Fiz parte do ciclo de debates, como presidente do @realvalladolid, ao lado de Didier Deschamps e Blaise Matuidi. #dubai #globesoccerawards @globesoccer

adamlevine

The 🐐 @behatiprinsloo ❤️

adamlevine

😂 @jesseroyal

adamlevine

Fuck em.

adamlevine

Can’t say we didn’t truly go for it.

adamlevine

Don’t ask. Just know. it was fun.

adamlevine

When someone gives you flowers...always give one back. 🌸

adamlevine

‘97 y’all

adamlevine

Happy 40th birthday. The band loves you. I love you. Stop working. Take a deep breath. And enjoy it for at least 30 seconds!

adamlevine

Beautiful day of golf with my homies today. And also a super trippy flashy ghosty probably an alien thingy 👽

adamlevine

adamlevine

SPACE

adamlevine

There are no words for how cool this is. Big thanks to the @lakers. I’m speechless. Honored to be one of the #ChosenFew now let’s get it!!!!!!!! #golakers

AdamLevine

adamlevine

I’ve been going to band practice with these guys since I was a teenager. Our love for eachother runs deep. I feel so honored to travel the world playing music with my best friends after all these years. What a trip...

adamlevine

Minnie don’t play...

adamlevine

Check out how sexy my eye looks!!! Weeeee!!!!!

adamlevine

West. Wilt. Kareem. Magic. Shaq. Kobe. LeBron #FATE

adamlevine

I signed of for this @juliamichaels meet and greet and she never showed. What an asshole.

adamlevine

Stuck in the middle with you @bootswallace. And I wouldn’t have it any other way...❤️❤️❤️

adamlevine

That’s me. embracing the chaos. Nice stealthy photo @milo.decruz ❤️❤️❤️

adamlevine

What was that? Nothing matches? PERFECT.

adamlevine

Adrenaline greatly improves my vertical leaping abilities. #REDPILLBLUESTOUR