Adele Emma Roberts Ayu Tingting - instagram lists #feedolist

ayutingting92

Sukses trs ko @rinaldyyunardi we luv u โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป hitam siapa takut

ayutingting92

My lovely brother โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ blurred emg lbh ok

ayutingting92

I luv you dok @tan_yuanita hehehhehee brhasil dkerjain.....syg kamooooooo ๐ŸŽ‚๐Ÿ’‹๐ŸŽŠ๐ŸŽ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Alhamdulillah menang anak manis pinterny bunda iqis โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ†

ayutingting92

Lomba disekolah โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿปsemangat nak muaah ๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Selamat aa trsyg @shirofirman n teh mai ats kelahiran putra kduanya.....sehat selalu ibu n bayinya y ๐ŸŽŠ๐Ÿ’—๐Ÿ˜

ayutingting92

Dedek akoh @danarjuliansyah_ danar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜† colek @risnasary_ @nazwayani4 Photo @anwarfadillah_sjn

ayutingting92

Brownis ceria ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜

ayutingting92

In @edhygraciabutique_tangerang Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @diaryfashionshoot

ayutingting92

Suka bgt sama hijab yg praktis trs langsung pake dan motifnya cantik bgt @glm.lepham.....mksh adikku @papham sukses usahanya syg ๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Happy birthday my best best doctor, best friend, best sister ever @tan_yuanita .....sehat trs, panjang umur, byk rezeki, tambah sukses melambung ke angkasa hehehhe......slalu syg aku, syg ibu, syg syifa, selalu bahagia, pkoknya doa trbaik buat km, gbu sygku....luv luv ๐ŸŽ‚๐Ÿ˜๐ŸŽŠ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Last night ๐Ÿ’ƒ KDI 2019 Photo @princesskalori

ayutingting92

With lovely @sitibadriahh โค๏ธ๐Ÿ’–๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Merah putih โค๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Helooooo @kdiofficial โค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Mau punya wajah putih cerah? Nih pakai aja @everwhiteid paket wajah, cepet banget bikin kulit jadi cerah 1-2 tingkat dari warna kulit sebelumnya. Byeee kulit kusam, kulit wajah jadi putih Mulus Tanpa Noda! โœจ Follow ya @everwhiteid @everwhiteid ๐Ÿ’–

ayutingting92

Happy birthday cintanya adek @kriznafahrezi yg dr dlu slalu baik jg syg bgt sm ade, smg sehat selalu wa, pjg umur, byk rezeki, semakin jd hairdo yg top n apa yg dinginkan trwujud, wish u all the best syg......love u ๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

ayutingting92

With mom cantik ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜โค๏ธ

ayutingting92

Dipangkuny udah mulai berat dh ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Bugรผn seninle gรถrรผลŸtรผฤŸรผm iรงin รงok mutlu oldum, tekrar gรถrรผลŸmek รผzere ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜† abi @ramazangoden

ayutingting92

Manis bgt brownis ๐Ÿ’‹โค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Pingin gak punya tas kece seperti yg saya pakai? Kualitas sih jangan di ragukan lagi ya, @josedaroca.id tas original ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป dengan harga yang sangat terjangkau dan free ongkir untuk semua daerah di Indonesia! . Check @josedaroca.id untuk koleksi baru lainnya! ๐Ÿ’• . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

Pake baju muslim dari @odettemoslem_kids favoritnya bilqis buat ngaji, bahannya high quality nyaman buat dipake seharian selain itu juga yang paling penting designnya gemes-gemes banget, warna-warnanya bikin seger mata. Cek deh IG nya @odettemoslem_kids , hati-hati jangan sampe kalap ๐Ÿ˜ . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

In @hazelkez Earring by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

emmaroberts

Sunday joy ๐Ÿ˜๐Ÿญ๐ŸŒผ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป @britelkin

EmmaRoberts

#mood how bout you? ๐Ÿ“ธ @kpreiss

emmaroberts

#throwbackthursday ๐Ÿ˜‹โ™ฅ๏ธ

emmaroberts

H A P P Y ๐ŸŽˆ B I R T H D A Y to my queen @praisethelourd all the feels for you all the time but especially today ๐ŸŽ‚๐Ÿ‘ฏโ€โ™€๏ธ

emmaroberts

#ahs #1984 here we come ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฏโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘™๐ŸŒˆ @praisethelourd @guskenworthy ๐Ÿ“ธ @johnnygray5

emmaroberts

โ€œThere is no point in hurrying because you are not actually going anywhere. However far or long you plod, you are always in the same place: in the woods.โ€ โ€” Bill Bryson

ayutingting92

Cintanya bunda semangat nak cepet smbuh huuhhuuuuuuโค๏ธ๐Ÿ’‹

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

ayutingting92

Selamat buat toko kesayangan ayu @superbella_shop mau buka store lagi ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Oh iya buat kalian aytinglicious... kalian langsung klik @superbella_shop sekarang ya.. karena ada GRATIS CHANEL FUR BAG.. super lucu dan mewah bgt tas nya Atau kalian bisa langsung hub Customer service di bawah ini : LINE : superbella_cs5 superbella_cs1 superbella_cs2 WA : 081319009100 081210000788 081380000200 081380000400 081317007700 081377070005 081312004900 081240004004 STORE Hartono Mall Jogjakarta (0274) 2924006 SLEMAN CITY HALL (soon) Wa : 0812 2200 0047๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป WA: 0822 5000 0064๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0858 7087 1335 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0852 1100 3300 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Untuk info grosir / bisnis partners langsung ke CEO Superbella (temen ayu juga nih yg punya) Wa : 0821 1616 0050

ayutingting92

๐Ÿ’ซWow๐ŸŒŸ

ayutingting92

Ini olshop Langganan Ayu. Harganya murah dibawah 100.000 tapi barangnya bagus-bagus โ€ข โ€ข Yang mau Sepatu GRATIS Caranya gampang cuma LIKE FOTO INI dan komen โ€˜MAUโ€™ di Foto ini โ€ข Jangan lupa Follow ig nya dan Like yg banyak!! @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ โ€ข Seminggu ini semua HARGA MASIH PROMO!! Buruan Follow dan langsung order biar ga kehabisan barangnya

ayutingting92

Bobo brdua.....cepet sehat nak โค๏ธ๐Ÿ˜˜ love you

ayutingting92

Liburan kemarin kan bb ayu naik tuh, tapi sekarang udah normal lagi dan turunnya juga cepet ayu pake produknya @sfthealthy Dan bagi yang cocok bisa turun 1kg langsung dalam sehari Bisa ngecilin paha ,perut ,lengan ,dan betis memang sebagus itu . selain bisa untuk menurunkan berat badan 10-30kg produk ini jg sangat bagus untuk kulit karna mengandung ekstrak jeruk yang kaya akan vit c ProdukKhasiatnya juga bisa dirasakan dengan cepat tanp harus diet ketat ataupun olahraga yang menyiksa . Nah buat kalian yang mau pesen langsung aja hubungi kontak dibawah ini : Ig :@sfthealthy Line :@sfthealthy Wa :0813 4333 1138

ayutingting92

Happy birthday kakakku trcinta road managerku trsayang @shirofirman yg egk pernah marah, egk emosi ngadepin apapun......smg sehat slalu, panjang umur, byk rezeki, jd ayh yg trbaik, dsyg keluarga, selalu syg sm adek n sabar ya aa syg......luv u so much, egk ada yg sperti aa, aa trbaik segalanya....wish all the best aa tercinta muuaaahhhhhh ๐ŸŽ‚๐Ÿป๐ŸŽ๐Ÿ’ƒโค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Aku mau kasih tau kalian nih pemutih ajaib terampuh yang sudah terekomended oleh para artis yang hasil nya bener2 the best HANYA DALAM WAKTU 3-7 HARI SAJA !! Ribuan orang sudah coba , ribuan real testimoni hanya ada di @marina_beautycare . Dijamin sangat ampuh untuk atasi semua masalah wajah dan badan. Sudah BPOM dan juga aman untuk bumil dan busui. GARANSI UANG KEMBALI jika produk palsu !!! Kalian wajib banget coba dan cek testi2 nya di @marina_beautycare

ayutingting92

๐ŸŒž one of my fav ...... ๐Ÿ˜โค๏ธ

ayutingting92

Brownis guys ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ

ayutingting92

cantiknya senyum anak bunda โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

ayutingting92

Kalo urusan pilih skincare aku bener" rempong, Sebelum beli pasti riset dulu, udah aman BPOM atau belum? Ada dokter dan klinik kecantikannya apa enggak? Dan berbagai pertanyaan kepo lainnya. ๐Ÿคญ๐Ÿ˜… _ Maklum, ngeri banget baca2 berita soal banyak produk kecantikan yang ketauan pake bahan berbahaya yang bisa membahayakan orang tubuh dan bahkan bisa merusak janin saat hamil. Bacanya langsung merinding sekaligus parno, dan aku gak mau sampai salah pilih urusan skincare. ๐Ÿ˜ฑ _ Untungnya, aku cek produk @msglowbeauty yang setelah cari2 tau info soal produknya, bahan dasar yang dipakai super aman dan sudah ada lisensi BPOM-nya, klinik kecantikannya udah dimana". Teknologi yang dipakai pun bagus, hasilnya bikin glowing jadi makin happy selfie2.

ayutingting92

Morning.....have a good monday everyone..... โค๏ธ๐Ÿ˜ #bismillah

ayutingting92

๐Ÿ˜˜ "Apalah cinta" โค๏ธ Photo @robchand

ayutingting92

Happy birthday to the one and only my beautiful abla smg sehat, panjang umur, byk rezki, sukses dlm sgalanya, cpt dpt jodoh yg baik, jgn marah mulu, jgn liburan mulu, smngat slalu ngurus aku dan krjaan kdpn, n apa yg dinginkn trcapai syg amin......god bless u, luv u abla @dounche ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜†

ayutingting92

Enjoy weekend โค๏ธ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป

Adele

I have love in abundance for this strong, sweet and honest man. Iโ€™m so proud of him, Stormzy just monumentally headlined Glastonbury in his own right with one album!! The first Grime artist ever to do so, you respected everyone that opened the door for you whilst opening a huge one yourself. You and your team are all so good, hard working and beautiful and deserve everything that comes your way. Its been a joy to watch you unfold at lightning speed with absolute grace. Itโ€™s actually crazy what youโ€™ve done in less than 3 years, well done darling x Well done Emily Eavis too, Glasto couldnโ€™t be in a better pair of hands!

ayutingting92

Ya rabbim bu ne sevda โค๏ธ lots of love from "Apalah cinta" thank u so much guys for all ur love and support๐Ÿ˜˜ sizi รงok seviyoruz beyler, รงok teลŸekkรผr ederim โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #IndoXTurki

ayutingting92

Bismillah โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #sisterhood

ayutingting92

Thank u for all ur love โค๏ธand support guys..... thank u for always making "Apalah cinta" still trending on the top โค๏ธ๐Ÿ˜ seni รงok seviyoruz ve รงok teลŸekkรผrler

ayutingting92

In @wiramapratama X @batikgalleria Earring diamond by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

In @missoriclothingline Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Shoes limited edition series by @hm X @moschino Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

Alhamdulillah Allah'a ลŸรผkรผr โค๏ธ๐Ÿ˜˜ i can't say anything.....you made this happen guys, we reached 9M viewers and still trending on the top.....hope u always love this song and enjoy with "Apalah cinta" ๐Ÿ˜ keep it as always......รงok teลŸekkรผr ederim ve sizleri seviyorum โค๏ธโค๏ธ #IndoXTurki #begratefulforeverything

emmaroberts

The @fendi #fendibaguette is back - watch the video of me and @mingey here: @fisforfendi #BaguetteFriendsForever ๐Ÿ‘œ๐Ÿ’œ

ayutingting92

In @angelaprisa โค๏ธ Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photographer by @robchand

EmmaRoberts

โ€œSometimes a journey makes itself necessary.โ€ - #annecarson #autobiographyofred ๐Ÿ’Œ

EmmaRoberts

What page are you on of our @belletrist #june pick? @belletrist @jeankwokauthor ๐Ÿ“š๐Ÿ’™

emmaroberts

โ€œWe're talking about the novel, right? But maybe we're not. We're talking about ourselves. And I guess that's what can start to happen when you talk about a book.โ€ - @megwolitzer @kpreiss @belletrist ๐Ÿƒโ˜€๏ธ๐Ÿ’Œ

ayutingting92

Wat een heerlijk Hollandse wafel met vers Sinnasapel sap erg lekker ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿƒ

emmaroberts

Week in review #sunday ๐Ÿ–ค โ˜•๏ธ

Adele

Oiii last time I saw the Spice Girls at Wembley was 21 years ago! Tonight with my nearest and dearest i cried, laughed, screamed, danced, reminisced and fell back in love with my 10 year old self. Itโ€™s no secret how much I love them, how much they inspired me to run for my life and never look back. I finally got to meet Ginger, I got drunk with the girls and quite frankly I canโ€™t believe how far Iโ€™ve come ๐Ÿ˜‚ thank you for the madness I get to live, I couldnโ€™t have got here without you 5 BRITISH legends! I love you! โค๏ธ

emmaroberts

Todayโ€™s #mood brought to you by little me...how about you? ๐Ÿ’›

emmaroberts

โ€œItโ€™s not what you look at that matters, itโ€™s what you see.โ€ -Henry David Thoreau ๐ŸŒ 

emmaroberts

โ€œNo need to hurry. No need to sparkle. No need to be anybody but oneselfโ€ -Virginia Woolf ๐Ÿงก thank you @shaedetar for sharing this one with me ๐Ÿงก

emmaroberts

๐ŸŽถ The sweet secret of a summer place is that itโ€™s everywhere ๐ŸŽถ @kpreiss ๐ŸŒธ

EmmaRoberts

โ€œThrow your dreams into space like a kite, and you do not know what it will bring back, a new life, a new friend, a new love, a new country.โ€ -Anaรฏs Nin ๐Ÿ“”๐Ÿ–‹ @belletrist

emmaroberts

โ€œIf we go down into ourselves, we find that we possess exactly what we desire.โ€ -Simone Weil โค๏ธ๐Ÿ”ฎ

emmaroberts

โ€œAt last came the golden month of the wild folk...โ€ -Samuel Scoville Jr. ๐Ÿงก

emmaroberts

Hello? ๐Ÿ‘  โ˜Ž๏ธ @ellenvonunwerth

emmaroberts

๐Ÿ–ค @magdabutrym ๐Ÿ–ค

emmaroberts

Mondayโ€™s, am I right? ๐ŸŽ€ ๐Ÿ“ธ @kpreiss

adele

I am loving this record โค๏ธ

emmaroberts

๐Ÿ‘… @cosmopolitan ๐Ÿ–ค

emmaroberts

Happy Motherโ€™s Day everyone ๐ŸŒธ๐Ÿ’• #staytender @tousjewelry

emmaroberts

๐ŸŒˆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿญ

emmaroberts

American Horror Story: Met Ball ๐Ÿฅ‚

emmaroberts

#metgala2019 โค๏ธ๐ŸŒธ

adele

OH MYYYY GOD @SpursOfficial #COYS โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

emmaroberts

#metgala2019 #camp ๐Ÿญ๐Ÿก๐ŸŒธ๐ŸŒท

emmaroberts

@cosmopolitan & @ellenvonunwerth thank you guys for making this dream come true ๐Ÿฅ‚ ๐Ÿพ ๐Ÿ’•๐ŸŒท

adele

This is 31...thank fucking god ๐Ÿ’€ 30 tried me so hard but Iโ€™m owning it and trying my hardest to lean in to it all. No matter how long weโ€™re here for life is constant and complicated at times. Iโ€™ve changed drastically in the last couple years and Iโ€™m still changing and thatโ€™s okay. 31 is going to be a big olโ€™ year and Iโ€™m going to spend it all on myself. For the first time in a decade Iโ€™m ready to feel the world around me and look up for once. Be kind to yourself people weโ€™re only human, go slow, put your phone down and laugh out loud at every opportunity. Learning to REALLY truly love yourself is it, and Iโ€™ve only just realized that that is more than enough. Iโ€™ll learn to love you lot eventually ๐Ÿ˜‚ Bunch of fucking savages, 30 will be a drum n bass record to spite you. Chin up eh โค๏ธ

emmaroberts

Tonightโ€™s lewk for @busytonighttv @busyphilipps & I talk @belletrist ๐Ÿ“– Renaissance Fairs ๐Ÿ‘‘ & @uglydolls ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ 11pm this evening ๐ŸŒท

adele

emmaroberts

@elkin dressed me like a doll for @uglydolls premiere ๐Ÿญ๐ŸŒž๐Ÿงก

emmaroberts

Annnnnd weโ€™re back ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ Sunrise blonde & whisper waves ๐Ÿญ @nikkilee901 @riawna @ninezeroone

EmmaRoberts

โšก๏ธSwitch on your electric light โšก๏ธ ๐Ÿ“ธ @nickwalkerstudio

emmaroberts

n e v e r e n o u g h @louisvuitton ๐Ÿ“ธ @britelkin

adele

I love my friends so much ๐Ÿ˜‚

emmaroberts

Finding a book shop wherever we go @belletrist @kakeykake @britelkin #Madrid

adele

#COYS โค๏ธ

emmaroberts

So excited to show you guys the first photo from my @tousjewelry campaign ๐Ÿ’• #staytender #touslover ๐ŸŽ€

emmaroberts

play it as it lays ๐ŸŽฒ @kpreiss

emmaroberts

#throwbackthursday #paloalto @mastergia

emmaroberts

๐Ÿ˜ @nickwalkerstudio @kakeykake

EmmaRoberts

Film ๐ŸŽžโ™ฅ๏ธ with @nickwalkerstudio @kakeykake ๐Ÿคก

emmaroberts

#tbt #oscars glam ๐Ÿ“ธ @nickwalkerstudio

emmaroberts

Paris x Louis Vuitton ๐Ÿ’œ๐Ÿ’š๐Ÿ–ค

emmaroberts

Protecting your skin from the inside is so important! Iโ€™ve started taking @Vitamin__World Platinum Acai every day. Itโ€™s my secret weapon for anti-aging. Acai is the queen ๐Ÿ‘‘ of antioxidants! Just 2 capsules per day has improved my skin appearance in the past 15 days! #VitaminWorld #antioxidantqueen #partner

emmaroberts

๐Ÿ•ธ๐ŸŒ™ โœจ

emmaroberts

#oscars2019 @vanityfair Style by๐Ÿ‘— @elkin @britelkin @kakeykake Hair by ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ @kyleeheathhair Makeup by๐Ÿ’„ @ctilburymakeup Nails by ๐Ÿ’…๐Ÿป @mazzhannabeauty

EmmaRoberts

Back to basics ๐Ÿ’‡๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

EmmaRoberts

Mid convo with @kpreiss about the podcast #thedropout ๐Ÿคญ run donโ€™t walk to listen and tell me what you think below #obsessed

EmmaRoberts

Thank you #nyc for #28 ๐Ÿ‘‘ ๐ŸŽ๐Ÿฅ‚ ๐ŸŽ‚ until next time โœˆ๏ธ

EmmaRoberts

#throwbackthursday #unfabulous ๐Ÿ’๐Ÿ“ธ @kellynickels

EmmaRoberts

Head to @belletrist to hear more about our #february pick! ๐Ÿ’›โค๏ธ๐Ÿงก #joyenough

EmmaRoberts

@longchamp with the queens ๐Ÿ‘‘ #nyfw2019

adele

June Carter Cash โค๏ธ

adele

This book!! This book is breathtakingly beautiful and has woken up every part of me. Iโ€™m not about to start a book club, but youโ€™ll be better off if you read it! X

adele

One of my dearest friends who is the most magical person Iโ€™ve ever known along with her friend has designed a pop up Christmas experience called โ€˜Fa La Landโ€™ to simply bring pure joy to people over the holidays. It opens this Sunday 18th November in Downtown LA! Having seen my friend work so hard, which has been stressful and hilarious ๐Ÿ˜‚ I finally got to go this morning! I never normally post things like this but my tummy felt so warm and childish while I was there and Iโ€™m beyond proud of her! Please check it out and treat your kids to it! They are also making plans to dedicate entire days for free to people affected by the devastating California fires, I will follow this up with that information once the logistics are arranged. @falalandofficial

adele

HA! This is how I feel right now! I AM READY โœŒ๐Ÿป

adele

I saw Lauryn Hill in 1999 at Brixton Academy when I was 10 years old. Tonight I saw her play at the Hollywood Bowl. Iโ€™ve just turned 30! What a woman what a record, by far Miseducation is my favorite record of all time. Such an honest representation of love and life, I feel I can relate too but also I know theres elements and levels i never will be able to. Ms Lauryn Hill was on form in every way possible. Thank you for the record of a life time, thank you for your wisdom! Thank you for existing. Happy 20th x

adele

I canโ€™t remember a day of my life without Aretha Franklinโ€™s voice and music filling up my heart with so much joy and sadness. Absolutely heartbroken sheโ€™s gone, what a woman. Thank you for everything, the melodies and the movements ๐Ÿ’”

adele

This is my best friend. We have been friends for more of our lives than we havenโ€™t. She had my beautiful godson 6 months ago and it was the biggest challenge of her life in more ways than one. She has written the most intimate, witty, heartbreaking and articulate piece about her experience of becoming a new mum and being diagnosed with postpartum psychosis. Mamas talk about how youโ€™re feeling because in some cases it could save yours or someone elseโ€™s life x Link in my bio to Lauraโ€™s story.

adele

Congratulations Meghan and Harry. Youโ€™re the most beautiful bride. I canโ€™t stop thinking of how happy Princess Diana is upstairs x

adele

Dirty 30! Iโ€™m not sure what Iโ€™m going to do for the next 30 years as Iโ€™ve been blessed beyond words in my life so far. Thank you to everyone for coming along for the ride the last 11 years with me. My family and friends for entertaining my super fandom of the Titanic movie. Last night was the best night of my life. Hereโ€™s a couple pics. Iโ€™m absolutely fucked, not sure Iโ€™ll make it out the house again! Ps Childish Gambino how the hell do you have time to offer us so much greatness on so many platforms. I adore you x

adele

#NationalAdoptAShelterPetDay Had this joker for almost a year now. Heโ€™s the most beautiful cat, so glad we saved him x

adele

Seeing as the cats out the bag. I married two of my best friends in January. You know me any excuse to dress up... @chattyman #LoveisLove ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ

adele

The effortless queen of song, Dolly Parton! We love you! We wish We could possess an ounce of your ability. You were the hero of our night! A hero of my life. I'll always love you x

adele

The most influential people in my life have always been women. My family, my friends, my teachers, my colleagues, and my idols. I am obsessed with all the women in my life. I adore them and need them more and more every day. I am so grateful to be a woman, I wouldn't change it for the world. I hope I'm not only defined by my gender though. I hope I'm defined by my input to the world, my ability to love and to have empathy. To raise my son to be a a good man alongside the good man who loves me for everything I am and am not. I want what's best for people, I think we all do. We just can't agree on what that is. Power to the peaceful, power to the people x #womensmarch2018

adele

Delores O'Riordan โค๏ธ

adele

Queen Celine! What a show, an absolute highlight of my life, thank you so much for the attention to your crowd and insane humor. Happy new year lady x

adele

Please sign this with me! We need your help to sign and spread the petition and encourage others to do the same. It's been almost 6 months now, we must keep on talking about what is still not happening xx. https://petition.parliament.uk/petitions/206722