Syahnaz Sadiqah Arsenal Official Chris Hemsworth - instagram lists #feedolist

syahnazs

Udh siap siap mau boboook. ngomong ngomong luv deh sama interior kamar hotelnya💛 tapi lebih luv lagi sama yg motoin aku..... suamikkkk yg motoin nih!

syahnazs

Pemilihan furniture untuk bayi itu penting banget, selain harus nyaman untuk baby nya, harus aman juga pasti nya Jadi aku mau ngenalin @claireetagnes yg merupakan brand luxury baby furniture baru di indonesia dengan european design Beberapa alasan aku milih @claireetagnes itu - design nya yg klasik dan elegan dengan sentuhan warna putih yg cocok untuk pake covers warna apa aja - water based paint - lem standart eropa dan - environmentally friendly Gak ragu sama sekali milih Claire et Agnes untuk si bayi. Super duper recomend untuk para calon ibu😘 #ClaireEtAgnes #CraftingYourVisonToLife #PremiumBabyFurniture #babyfurniture #kidsfurniture #childfurniture #furnitureforchildren #childrenbedroom #premiumbabystuff #premiumbabybed #richkidsofindonesia #jualbabybox #jualbabybed #jualkasurbayi #lemaripopokbayi #kamarbayi #perlengkapanbayi #babycrib #tokobayi #tempattidurbayi #ranjangbayi #lemaribayi

syahnazs

Siapa ibu hamil yang kesulitan cari posisi tidur? Sebelum punya bantal hamil aku juga sering mengalami sulit tidur karena perut yang semakin membesar. Alhasil kurang tidur membuat moodku berantakan, padahal ibu hamil harus selalu happy kan? Beberapa waktu lalu aku kenalan dengan brand MOOIMOM yang ternyata punya solusi terhadap masalah tidurku. Tediri dari dua item, maternity pillow dari MOOIMOM bisa membantu ibu hamil untuk tidur dengan nyaman. Multifuction Maternity Pillow bisa menopang perut saat tidur, sedangkan Anti Leg Cramp Pillow untuk mencegahkaki kram saat tidur. Untuk ibu hamil yang mengalami kesulitan tidur seperti aku, yuk cobain maternity pillow series dari MOOIMOM. Gunakan promo code SYAHNAZ saat checkout di www.mooimom.id dan dapatkan discount 20%. Have a good rest, moms! #mooimom #bantalhamilmooimom

syahnazs

@ritchieismail punya panggilan baru dong buat aku!! EMCI yg artinya M C sama dengan Mami Cantik... hahaa aku tauu sayang, memang mnurut km aku paling cantik ya kann, menurut km doang loh gatau menurut orang😂🤭 • • 📸 @sweet.escape

arsenal

😁 Good vibes only 😁 ⁣⁣ #arsenal #arsbur #premierleague ⁣⁣ #gunners #arsenalfc #afc

arsenal

If you lose the training challenge, you pay the price in press-ups! ⁣😅 ⁣ #arsenal #aubameyang #lacazette ⁣ #guendouzi #ARSBUR #PremierLeague

syahnazs

beautiful day with pretty long dress from @luxuriouswholesaler.. follow @luxuriouswholesaler mereka sering adain promo beli 2 gratis 1 loh.. . . . Handled by @iconic_sister

arsenal

David Luiz has that #FridayFeeling⁣ ⁣⁣ #arsenal #davidluiz #afc⁣⁣ #premierleague #gunners

syahnazs

Good morninggggg! Kalo ada yg nanya akur ga sih sama tetehnya? Bukan akur lagi tapi teteh itu udh kaya mama kedua aku hahahahahahaaaa.. nikmatnya punya kaka cewe itu, aku ga ush beli baju banyak, ga ush beli tas banyak, ga ush beli sepatu banyak, karna aku berasa smua yg punya teteh itu punya aku juga jd tnggal pnjem ini ini itu ini itu sampe dia ngamuk baru aku balikin 🤣🤣🤣 #niqmatnyajadianakbungsu • • 📸 @sweet.escape

arsenal

AUBA x LACA x PEPE⁣ ⁣⁣⁣ #arsenal #aubameyang ⁣#lacazette ⁣⁣ #pepe #PL #premierleague #afc

syahnazs

Sejak hamil aku jadi lebih sering istirahat di kamar dan menikmati trimester pertama dengan santai 😁 Untungnya ditemenin sama bedset yang super nyaman dari kain katun @starsprei, motif yang aku pakai sekarang ini namanya “LOVISA” warna hijaunya cantik dan lembut. Kalo kamu hobi jahit harus coba kain dari @starsprei ini ya karena bahannya lembut, adem, motifnya juga banyak sekali 😍 thankyou @starsprei bikin istirahat aku makin istimewa. . . . handled by @iconic_sister

arsenal

Premier League‘s back here on Saturday! 😍 #premierleague #arsenal #afc #coyg #gunners

syahnazs

Jaman sekarang bumil mah kalo bobo siang gayanya begini gais teteup ceuntil kan😂 • • Photo by @dierabachir #LensedbyDIERABACHIR Fashion Stylist: @doleytobing Asst. Stylist: @gabriellanatalia Wardrobe: @ernestoabram Hijab: Elzatta Hijab @elzattaonline Decoration, Floral HeadPiece & Kipas by @realninanasution Mua: @hepidavid @april_neosevituri @tamirubiyanto @belovedbyhepidavid Hijab: @jatupurwanti Hair: @adehairdo #PregnancyPortrait

syahnazs

Alhamdulillah sebentar lagi masuk 4bulan kehamilanku💚minta doanya yaa smoga my baby twins slalu tumbuh sehat💚 • • Photo by @dierabachir #LensedbyDIERABACHIR Fashion Stylist: @doleytobing Asst. Stylist: @gabriellanatalia Wardrobe: @ernestoabram Hijab: Elzatta Hijab @elzattaonline Decoration, Floral HeadPiece & Kipas by @realninanasution Mua: @hepidavid @april_neosevituri @tamirubiyanto @belovedbyhepidavid Hijab: @jatupurwanti Hair: @adehairdo #PregnancyPortrait

syahnazs

Kalo kata ka @fitrop kita adalah bumiltil alias ibu hamil centil 💛 • • Photo by @dierabachir #LensedbyDIERABACHIR Fashion Stylist: @doleytobing Asst. Stylist: @gabriellanatalia Wardrobe: @ernestoabram Hijab: Elzatta Hijab @elzattaonline Decoration, Floral HeadPiece & Kipas by @realninanasution Mua: @hepidavid @april_neosevituri @tamirubiyanto @belovedbyhepidavid Hijab: @jatupurwanti Hair: @adehairdo #PregnancyPortrait

arsenal

🎵 Vieira Whoah 🎵

chrishemsworth

A very late thank you for all the birthday wishes and gifts. My favourite was this new cape that my lovely wife knitted me #truelove @elsapatakyconfidential

chrishemsworth

If you’re in Sydney September 6th do yourself a favour and head on down to @chinaheights and check out my good friend @otishopecarey solo art show. 6pm-8pm. Digital catalogue will be available first week of September!! 👍👍

syahnazs

Waaa keren banget @elmierbeauty, kulit badan aku langsung kenceng karna ada collagen nya kali ya. Suka banget karna sel kulit mati ku bisa langsung rontok! Halus.. Harum.. Yang penting aman buat bumil dan busui karna semua kandungannya itu 100% berkualitas banget . Cek aja IG nya ada proses produksi produk Elmier Peeling Spray dan Body Serum ❤ . . . Handled by @iconic_sister

ARSENAL

Tierney x Pepe x David Luiz ⁣ ⁣ New third shirt exclusively available from Arsenal and adidas until August 18th⁣ ⁣⁣⁣⁣ #Arsenal #Tierney #Pepe ⁣ #DavidLuiz #AFC⁣ #PL

ARSENAL

🔥 Fresh threads ⁣🔥 ⁣⁣ Exclusively available from @adidasfootball and Arsenal until August 18 ⁣⁣ #Arsenal #AFC ⁣⁣ #WeAreTheArsenal

arsenal

🌟 Auba scored 31 times last season, but how many do you think he’ll score this season? 🤔 #afc #arsenal #coyg #gunners #premierleague #aubameyang

arsenal

An all-important clean sheet! 💪 #afc #arsenal #coyg #gunners #premierleague

arsenal

My top three players in #NEWARS were..... 1️⃣ _____________ 2️⃣ _____________ 3️⃣ _____________ #afc #arsenal #coyg #gunners #premierleague

arsenal

First time wearing the colours for Nico ☝️🤩 #afc #arsenal #arsenalfc #coyg #gunners #premierleague #pepe

arsenal

Back to business! 😉 #aubameyang #auba #afc #arsenalfc #coyg #gunners #premierleague

arsenal

😎 Our first W of 2019/20: secured ✅ #afc #arsenal #arsenalfc #coyg #gunners #premierleague #aubameyang

arsenal

That first goal of the season feeling 😄😄😄 #afc #arsenal #arsenalfc #coyg #gunners #aubameyang #premierleague

arsenal

🙌 PREMIER LEAGUE IS BACK 🙌 #afc #arsenalfc #coyg #premierleague #gunners

arsenal

Not at #NEWARS? No problem - you can watch our @premierleague opener with a @NOWTVSport Sky Sports Day Pass for a one-off payment of £8.99 📺 Get yours now!

arsenal

Eid Mubarak to all our fans celebrating across the world - #eidmubarak #eid

arsenal

MATCHDAY 🙌⁠ ⁠ Let's get it 👊⁠ ⁠ #Aubameyang #Arsenal #Gunners #COYG #NEWARS

arsenal

Heading into work this morning like... 😁⁠ ⁠ #FridayFeeling #PepeIsHere #arsenal #afc #Gunners #COYG

arsenal

Nouvelle maison 🏡⁠ ⁠ #PepeIsHere #Pepe #Arsenal #afc #COYG #Gunners

arsenal

We got ourselves another baller 🙌 #PepeIsHere #Pepe #Arsenal #afc #COYG #Gunners

arsenal

Signed, sealed, delivered ✍️ #PepeIsHere #Pepe #Arsenal #COYG #afc #Gunners

arsenal

OH. YES. 🤩 #PepeIsHere #Pepe #Arsenal #COYG #afc #Gunners

arsenal

They ask us what we do, we say we play for the Gunners 😎 #Lacazette #Laca #Ceballos #HolaDani #afc #arsenal #COYG #Gunners

chrishemsworth

You can finally complete your MCU collection when you take home #AvengersEndgame on Digital today. #WeLoveYou3000

chrishemsworth

#Repost @taikawaititi ・・・ Haaaaaa I forgot about this stupid meme. Now I like it. #JojoRabbit #fuckyoushitler

chrishemsworth

Epic selfie with Brad and a few few friends last night at the #onceuponatimeinhollywood premiere 😜 Movie is brilliant check it out this weekend !!!#quentintarantino @sony @onceinhollywood

chrishemsworth

Always one of, if not the best events of the year @comic_con unrivalled enthusiasm from the folks that make all a reality, the fans !!! So excited to announce #thorloveandthunder ⚡️⚡️🙏🤙🙏🤙👍 can’t wait to get crackin on this one, gonna be one hell of a ride @marvelstudios @taikawaititi @tessamaethompson @natalieportman

chrishemsworth

Thank you to all the fans around the world that lifted Avengers Endgame to historic heights making it the top grossing film of all time !!

chrishemsworth

Coming soon.......

chrishemsworth

Haaaaaaaaappy birthday @elsapatakyconfidential truly epic week throughout Spain with fam and friends. Love ya xo 😘 🍰

syahnazs

Pagi ini aku ke @diagnoslab buat test NIPT. Yg masih blm tau NIPT itu apa aku jelasin singkat ya, jadi sample darah kita diambil untuk mendeteksi sedini mungkin kelainan kromosom supaya bisa mencegah nantinya bayi kita lahir dgn kelainan kromosom, Dan bisa ketauan juga jenis kelamin babynya nih.. NIPT bisa dilakukan di usia kandungan mulai dari 10weeks loh. Dan skrg tinggal nunggu hasilnya dua minggu. Deg2an? Ya pastiiiiii Bismillah.. mohon doanya babyku sehat duaduanya 👶🏼👶🏼💕

syahnazs

Hiii Guys, AKu masih mau bagi-bagi Uang Belanja and Belanja bareng Kamu semua nih. Caranya, registrasi di *500*277# lalu upload video ke Instagram sesuai ketentuan. Mention @melonindonesia @hip500 dan @telkomsel Hastagnya #BELANJABARENGSYAHNAZ Yuks guys buruan Ikutan, ini khusus pelanggan Telkomsel lhoo…

Arsenal

Gabriel's got his eyes on the prize 🇧🇷⁠ ⁠ #Martinelli #Arsenal #AFC #ArsenalinUSA #LosAngeles #LA #USA #Brazil

Arsenal

BALL. IS. LIFE. ⚽️⁠ ⁠ #Aubameyang #Auba #YoPierre #PEA14 #Arsenal #AFC #ArsenalinUSA

Arsenal

California love 🤗 #ArsenalinUSA #Arsenal #Mkhitaryan #Aubameyang #PEA14 #LosAngeles #LA #California #Gabon #Armenia

Arsenal

Good to have you with us in LA, @edugaspar 👍 #ArsenalinLA #LosAngeles #Arsenal

Arsenal

Pre-season starts here! 💪 #ArsenalinUSA #tour #preseason #arsenal

Arsenal

Touchdown: LA 😎 #ArsenalinUSA #arsenal #afc

Arsenal

Travelling in style with @emirates 😎⁠ ⁠ #ArsenalinUSA #arsenal #afc #kolasinac

Arsenal

Nice to see you again, @emirates 🤝⁠ ⁠ #ArsenalinUSA #arsenal #afc #tour #emirates #FlyEmiratesFlyBetter

Arsenal

We can't wait to see you, LA 🤩⁠ ⁠ ✈️ @emirates #FlyEmiratesFlyBetter⁠ ⁠ #ArsenalinUSA #Tour #America #emirates

Arsenal

🚨 Here’s our confirmed squad for #ArsenalinUSA 🇺🇸 #arsenal #afc #america #coyg #gunners

syahnazs

Hi Lazadians! Jangan lupa ya ikut “GUESS IT!”, kuis tebak harga pertama di Indonesia hanya di aplikasi LAZADA! Kamu bisa menangin berbagai hadiah menarik, mulai dari TV, handphone sampai motor! Ditambah lagi ribuan voucher setiap harinya!!! Catat tanggalnya 1-20 Juli 2019 jam 11.00,13.00,18.00,19.00,20.00 dan 21.00 WIB. Guess It! Tebak harga, hadiahnya MILYARAN! #LazadaID #guessitlazada

syahnazs

Bener aja kalo seharian jalan jalan tuh ga begitu mual mual hahahaha ada yg kaya aku gaaak? 💜🧡💛 #seriusgakalesanbiarjalanjalan

syahnazs

#MyHeartbeats soo hard pas lagi banyak-banyaknya wishlist, trus pas banget Lazada lagi adain Mid Year Festival dengan diskon sampai 99% untuk beraneka ragam produk! Langsung semangat add to cart sih dari sekarang 🙈 Inget yaa! 12 Juli nanti bakal ada Mid Year Festival di @lazada_id! Jangan sampai kelewatan ya, add to cart dari sekarang atau klik link di bio-ku!

syahnazs

Haii haiii ! Jadi kita mau buat QnA di youtube kitaaa nih.. naaah kalian boleh kasi pertanyaan seputar kita di comment foto ini yaa, nanti kita pilih pertanyaan2 yg menarik buat kita jawab 😊 Kita tunggu pertanyaannya gais 💜

chrishemsworth

Not a bad day in the office, getting out of the city finding some surf right near NY. #BOSSBottled

Arsenal

Looking good 👌 #Arsenal #adidas #training #Guendouzi #Aubameyang #Williamson #AFC

syahnazs

Hamil itu lucu yaaa! Sblm hamil dulu kata org nanti kalo hamil bisa yg disuka jadi ga suka loh! Daaaan aku ngerasain skrg, aneh bgt dulu aku sukaaa bgt bgt bgt nyiumin suamikk karna suka wanginya dia, nah sekarang kok mual ya klo sun apalagi hirup aroma badannya 😅 Tapi dia slalu pemaksaan ttp sun sun aku ihhhh....

arsenal

Freddie Ljungberg with the words of wisdom⁠ ⁠ #Arsenal #preseason #training #Saka #AMN #MaitlandNiles #Ljungberg #Gunners

syahnazs

Dari dulu slalu blg mau selamanya deket ibunnnnndakuuuuu 💛💛💛

arsenal

🌈 Thanks for flying our flag high at #PrideInLondon ⁠ ⁠ #ArsenalForEveryone - and it always will be 🔴⁠ ⁠ 📸credit: @probablyedith

arsenal

🇳🇬 😎🔥 ⁠ ⁠ The #nutmegprince was Nigeria's matchwinner today⁠ ⁠ #Iwobi #NaijaBoy #AFCON2019 #Nigeria #SuperEagles

arsenal

🇳🇬 Our #naijaboy has done it! @alexanderiwobi sends #Nigeria through to the #afcon2019 quarter-final #Iwobi #supereagles

arsenal

sliding into pre-season like...⁠ ⁠ ⁠ #Arsenal #Auba #Aubameyang #AFC #training #preseason #PEA14

arsenal

👊 The (pre)season starts here! #Arsenal #training #preseason #Gunners #Ozil #Chambers #Lacazette #Aubameyang #Martinelli #Emery

arsenal

🌈 Wishing @gaygooners and everyone else involved a brilliant #PrideInLondon today!⁠ ⁠ #ArsenalForEveryone 🔴

arsenal

3️⃣7️⃣ days and counting...⁠ ⁠ #PremierLeague #Arsenal #AFC #COYG

arsenal

🇮🇹 All the best in Italy, @d_ospina1⁠ ⁠ #Ospina #Arsenal #Napoli

arsenal

🔴⚪️ Got yours yet? #Arsenal #Koscielny #Iwobi #Lacazette #Aubameyang

syahnazs

Biasanya kalau ditanya suami mau makan apa aku jawabnya terserah karna bingung hahaha. Tapi “TERSERAH” kali ini bikin aku untung bgt karena sekarang lagi ada #TraktiranEatigo buat kita semua yeaaay! Mending sekarang kalian download aplikasi @eatigo_id dan jgn lupa pake kode “TERSERAH” di aplikasi atau website saat resrvasi ya. Dengan kode itu kalian bisa dapetin Voucher Tunai Eatigo SENILAI 100K loh!!🎊 Btw, promo ini Cuma ada di tanggal 5 hingga 7 juli 2019 aja. Ada 500 restoran se-JABODETABEK yg diskon sampai 50% setiap harinya. Kapan lagi makan enak tapi tetep hemat? Cuma tinggal download aplikasi @eatigo_id ! #EnakanEatigo #TraktiranEatigo #EatigoIndonesia

syahnazs

Selamat pagiiiii 🌻💛

syahnazs

Menurut kalian kita bernang beneran atau cuma ktawa ktiwi aja? Kalo aku jelas cuma nyelup foto trus keluar kolam lagi😅 Staycation dadakan dan cuma semalem doang tapi happyyyyyy!

chrishemsworth

Had a big empty wall that needed some love and was beyond thankful to have one of my favourite artists @otishopecarey help out!Darrundang Gaagal (Thanking The Ocean). Artist Otis Hope Carey, painted this mural which focuses on representational imagery of the ceremonial dancing of the Gumbaynggirr people, weaved together with traditional forms in thanks to their totemic spiritual emblem ‘GAAGAL’ (Ocean). Long shifting black lines ripple across the wall demonstrating the power and energy emanating from dancing feet stomping into the ground. Blue circular line work is painted over the top throughout the composition in reference to the Ocean in an act of thanks for its healing powers and all that is received from it. In this piece, Otis utilises traditional symbols and imagery in grandiose scale in a display of contemporary practice and thought 🤙🙏

chrishemsworth

#repost @marvelstudios ・・・ See Marvel Studios’ #AvengersEndgame on the big screen one more time before it leaves theaters! Fans can receive this exclusive poster (at select theaters while supplies last), see a special intro from director Anthony Russo, an unfinished deleted scene, and a special sneak peek from #SpiderManFarFromHome. Get tickets now (link in bio)

Arsenal

🏡 Who else is missing this place?  3️⃣7️⃣ days until we are back in action at home in the #EmiratesCup  #Arsenal #preseason #AFC #EmiratesStadium

Arsenal

🗓️ We'll be facing Barcelona in the summer!   We travel to the Nou Camp on Sunday, August 4 to compete in the Joan Gamper Trophy  #Arsenal #AFC #Gunners #preseason

Arsenal

4️⃣2️⃣3️⃣ appearances 1️⃣2️⃣0️⃣ goals 1️⃣ Dennis Bergkamp   #Arsenal #Iceman #AFC #Bergkamp #onthisday

Arsenal

Happy birthday, @seadk6! 🎈🎁🎉 #SeoKol #Arsenal #Kolasinac

syahnazs

Malem mingguannya didorong suamik. Sekarang suamik posesip benerrr... aku blm boleh terlalu banyak jalan soalnya usia kandungan masii muda sekaliiiii, daaan karna hari ini bakal keliling mall daaaan kita kalo di mall itu pasti ga bisa sebentar karna suamik ini doyan bgt muterin mall berkalikali entah apa yg dia cari... jadi demi keamanan bebina dan kenyamanan maminya didorong doronglaaaaaah aku, jd sok welaah mau keliling mall 10 kali juga aku siaappp 😜

syahnazs

Hiii Guys, AKu masih mau bagi-bagi Uang Belanja and Belanja bareng Kamu semua nih. Caranya, registrasi di *500*277# lalu upload video ke Instagram sesuai ketentuan. Mention @melonindonesia @hip500 dan @telkomsel Hastagnya #BELANJABARENGSYAHNAZ Yuks guys buruan Ikutan, ini khusus pelanggan Telkomsel lhoo…

chrishemsworth

Just wrapped our 3 week global press tour for MIB. Beyond appreciative for all the support we received and excitement for the film. Thank you to all the fans who continue make it all this possible, nothin but love. The film is in cinemas tomorrow! 🙏🤙👍🕶 @tessamaethompson @meninblack

syahnazs

Pengen posting foto, tp bingung ga ada foto terbaru jadii yaudah deh nemu foto lama, foto ini diambil pas lagi latian dansa buat nikahan. Yampunnn time flies so quick deeeh! #waktumasihgadis

chrishemsworth

Incredible night with the gorgeous @elsapatakyconfidential at the @meninblack world premiere in NYC last night. Thank you to all the fans who came out, check out the movie this weekend it’s a blast !! #MIB @samanthamcmillen_stylist @luca_vannella @m4tt3o

chrishemsworth

NYC putting on quite a sunset 😮✌️😃 @elsapatakyconfidential @meninblack

chrishemsworth

China you’ve been truly epic. Another one for the books. Can’t thank you enough for the continued support and so excited for you to see the film!! 🕶 🙏🙏👍👍🤙🤙#MIB @meninblack @tessamaethompson #fgarygray @sony

chrishemsworth

Sat down with competition winner @tomholland2013 in Bali. So great to see the look on his face when he got to meet his hero. #MIB #MIBInternational 🕶

syahnazs

Nemenin ibu @medinazein yang lagi ngidam makan makanan india! Bergaul sama bumil, eeh alhamdulillah ketularan hamil 🥰

chrishemsworth

Today is world oceans day. Annually 8 million tons of plastic enter our oceans and increasing. Soon there will be more plastic in our oceans than fish. Plastic is in the air we breathe, it’s in the rain , it’s inside marine life and inside of us. Every second breath we take is from the ocean. Without the oceans we don’t survive. Everything is connected. Collaboration is key. Let’s come together and act now. Stop using single use plastics and plastic in general wherever possible, every bit counts. Rethink Reuse Recycle Reduce @parley.tv #worldoceansday 📷 @morganmaassen @oceana

chrishemsworth

Спасибо!! Thank you Russia for the vodka, caviar, strong hand shakes and finding Frank the Pug. See you soon!! #MIB @tessamaethompson @samanthamcmillen_stylist @dolcegabbana

syahnazs

Dikasih hadiah lebaran sama Allah, Alhamdulillah ✨ Minta doanya yaaa semuanyaaa supaya aku dan babynaaaa sehat terussssssss 💛

ChrisHemsworth

😂😂

ChrisHemsworth

Thanks for the hospitality Paris!! 🙏🤙👍 3rd stop on our whirlwind world tour (say that 3 times fast) for MIB! Onto Russia next ! @tessamaethompson @etro @samanthamcmillen_stylist @luca_vannella @m4tt3o @meninblack #MIB

syahnazs

Idul fitri 1440 H 💖 #familyportrait

syahnazs

Mohon maaf lahir batin yaaaaa semuanyaaa... selamatt lebarann, selamat kumpul sama keluarga yaaa! Selamat naik timbangannyaaa gais tp jgn banyak banyak yaaa ! 🙏🏻♥️✨

chrishemsworth

MIB international posters @meninblack

chrishemsworth

Kicking off the London portion of MIB press tour in London, cracking day, great vibes, good times 🤙😘 @tessamaethompson @kumailn #fgarygray @meninblack #paulsmith @samanthamcmillen_stylist @luca_vannella @m4tt3o

syahnazs

Metttt berukaaa puassaaaaa gaissss!! Kita sama sama makan banyak tp kok skrg timbanganku melebihi si ibu anak tiga iniiii.. gaswaaaaattt kan #adikaka

syahnazs

Ga bisa berenti makan kueeeeee @delightful_gulagaram enyakk bgt! Nii yg lg cari kue kue lebarannnnnn cobain dehhh 💋

chrishemsworth

@cp3 and @russwest44, we know you’re too good to be human. @tessamaethompson and I are keeping our eyes on you! 👀 #MIBInternational x #NBAFinals

chrishemsworth

Fun shoot for @gqspain with @matthewbrookesphoto @boss @meninblack

chrishemsworth

Kicking off the MIB press tour in Indonesia! This is the first time ever for a major studio to bring cast for film promotion to Indonesia. Pretty exciting to be a part of history this week hitting such a massive market in the film industry. Having media and influencers from all over the region is truly something special. Thank you Indonesia !! #MIB @meninblack @tessamaethompson

chrishemsworth

Thanks @variety for the cover! Great chatting with Ramin Setoodeh about life, career and upcoming flick MIB 📷 @cliffwatts @samanthamcmillen_stylist @tessamaethompson @luca_vannella @m4tt3o

syahnazs

Jangan tunda! Makan Aice Mochi itu beneran bisa bikin bahagia, rasanya yang enak, kekenyalan bikin kangenn 😍😍😍 Aice Mochi enak dinikmati kapan saja, apalagi saat buka puasa pas dijadiin dessert yang super yummyy! Aku aja bergegas ke booth Ramadan Aice di modern market buat borong Mochi Family Pack, jadi bisa berbagi manisnya Mochi bareng orang-orang termanis!! 🤩🤩🤩 Momen Ramadan kamu bakal makin AiceSyik kalau ikutan #BerkahRamadanAice yang kasih hadiah total 130 JUTA! Caranya nggak ribet, kamu cuma perlu follow Instagram @AiceIndonesia, foto dan kirim struk pembelian Mochi Aice via DM. Jangan tunda lagi nikmatin Mochi Aice, udah enak berhadiah lagi!!! 👯‍♀👯‍♀ #BerbagiDenganYangManis #AiceMochiDessert #HaveAnAiceDay

syahnazs

#nanasjeje edisi ramadhan 🌸

syahnazs

Pengalamanku bersama @mdglowingskin selalu menyenangkan selama beberapa tahun ini.. Apalagi, saat saat Aku mendapatkan hasil kulit yang lebih sehat. Banyak sekali manfaat yang beragam saat kamu mencoba produk @mdglowingskin penasaran? Segera konsultasikan kulitmu, penuhi kebutuhan kulitmu, they will be always listening to your skin ❤

syahnazs

Instagram back to normal, let’s try to post this one 😉

syahnazs

Bekerja di dunia entertain itu menuntut aku untuk terus bergerak dinamis. Begitu banyak kejutan dan aku harus selalu hati-hati dan merencanakan semuanya dengan teliti, termasuk soal keuangan. . Itu alasan kenapa aku selalu semangat menabung. Tabungan #bjbTandamata dari @bankbjb jadi ruangku merencanakan masa depan. Apalagi banyak transaksi yang bisa aku pakai dengan aplikasi #bjbDigi. . Kalau pakai bjb Digi, aku enggak perlu ribet keluar rumah kalau butuh sesuatu, tinggal buka aplikasinya dan segala kebutuhan seperti beli tiket, bayar listrik, transfer, dan lainya bisa beres cuma dengan handphone. Praktis banget! #terimakasihbjb Yuk ikut nabung di @bankbjb dan download aplikasi #bjbDigi di handphone kamu! #bankbjb #bjbtandamata #hanyadibjb

syahnazs

Pas abis foto terus liat hasilnya kesel sendiri kenapa kesetnya ga diawasin dulu yahhh padahal aku gayanya ngeliat kebawah loh hmmmm... yasudalayaaaaa,happy friday 🧡

syahnazs

!!GIVEAWAY ALERT!! . Seneng banget mudik tahun ini bawa banyak oleh-oleh untuk keluarga😁 Belanja di #ShopeeBigRamadhanSale semua PASTI LEBIH BESAR! . Ada GRATIS ONGKIR 10x TANPA MINIMUM BELANJA! Selain itu ada juga Goyang 10M dan Serba 10RB bisa dapet Gratis Umroh di @shopee_id!! Diskon gede2an ini puncak nya BESOK, 24 Mei! Jangan lupa juga nonton acara meriah Shopee malam ini di SCTV dan ANTV pukul 19.00 WIB yaa. 😍 . Oh iya, ada surprise Ramadhan lagi nih dari Shopee. Dapetin HP Xiaomi A2 caranya gampang banget! 1. Follow @shopee_id @shopeeformen @shopeelook 2. Like foto ini dan comment barang apa yang kamu mau bawa saat pulang kampung! Sertakan hashtag #ShopeeBigRamadhanSale #ShopeeBigRamadhanSaleID #ShopeeID 3. Satu orang yg beruntung akan di DM langsung dari @shopee_id tiga minggu setelah post ini ya. Good luck guys! 😊

syahnazs

Untung photobombnyaa cantueeq yaaaa!

syahnazs

Whaaaa happy bgt nih aku mau makan puding kelapa dari @hollandbakeryindonesia rasaaaanyaaa enakkk sekaliii! Pas banget buat nemenin buka puasa nihh Kalian harus coba gaisss❣ #HollandBakery #HollandBakeryIndonesia #TeratasKarenaKualitas

syahnazs

Lagi nungguin suami pulang tapi gak dasteran lagi dong.. Aku pake sleepwear tergemes kesayangan aku dari @le.bellavita . Bahannya adem, lembut dan kece banget, all in one @le.bellavita 💕 . Btw aku juga uda beli sleepwear baru @le.bellavita buat Lebaran, kamu udah belum? . . Handled by @iconic_sister

syahnazs

Bismillah, Yang lagi program kehamilan, atau haid gak teratur, punya Kista atau Miom ? Bisa dcoba nih konsumsi kurma muda dan buah zuriat nya dari @kurmamuda_id Sudah banyak testimoni yg berhasil, makanya aku mau coba ikhtiar pakek buah ini Yuk promil bareng di bulan suci ini Paket2 promil nya ramah di kantong looo cek deh @kurmamuda_id . . Managed by @klik_management

syahnazs

Got this awesome keyboard 🖤 from @aziocorp #azio #aziocorp

chrishemsworth

I’ve got an important mission for you… I need YOU to be my VIP guest at the @MenInBlack: International premiere! Are you up for it? Support @auschildhood and ENTER through my bio link or at omaze.com/chris #onlyatomaze @omazeworld

chrishemsworth

Wild trip to Shipstern Bluff in Tasmania for the#redbullcapefear event. Congrats to all the madmen who competed and @nathan_florence for taking the win that was insane!! Thanks also @avminaircharter for yet another seamless trip @markmathewssurf @zocobodypro @emerysurfboards @lukemun 🤙🤙🤙🤙

chrishemsworth

Happy Mother’s Day to all the legendary mums out there!! Especially my two favorites here! We owe you the world . @elsapatakyconfidential #mum ❤️❤️❤️🙏🙏

chrishemsworth

Avengers has passed $2 billion at the box office in just two weeks. So incredibly thankful for the love for these films. 11 years and 22 films later here we are @avengers. To the fans 🙏🙏🙏🙏😘😘😘 🥂🥂🥂 @therussobrothers @robertdowneyjr @renner4real @markruffalo #chrisevans #scarlettjohansson @marvelstudios

ChrisHemsworth

I remember many years ago carving my name into wet concrete on the sidewalk outside my grandmas place, little did I know that years on those skills would come in handy! Honoured to share this moment with my Avenging mates on the Hollywood Walk Of Fame 🙏🤙👍🕺 @avengers @marvelstudios @markruffalo @robertdowneyjr @renner4real #scarlettjohansson #chrisevans #kevinfeige @therussobrothers

chrishemsworth

Avengers world premiere last night. This movie’s gonna blow ya socks off 🧦💣🤙🤙🤙🕺🏻 #avengersendgame #marvel

syahnazs

Disela sela pemotretan tadii, teteup sempetin selfieeeeee 📸 #gayanyatetepnyampingkiri🤣

syahnazs

Difotoin sama yang lagi ulang taun 🌸

syahnazs

Rayain ulang taun pernikahan sama ulang taun suamikkkk.... pintar diaa memilih tanggal pernikahan beda sehari sama ulang taun jd digabungin deh ngerayainnya hahahaha ( ngirit ) 💋💋 #luvvvvsuam

syahnazs

Happy birthday my dearest suamik, Doaku smoga km selalu bahagia♥️ Lotssss of love for you suammm!

syahnazs

🌺 Happy day 🌺

syahnazs

Satu taun lalu kita duduk disini 🍃 #satutaunanmenikah

syahnazs

Hari ini satu taun kita jadi suamik istri. I love youuu so much suam kekasih hatiiii emciiiii...... ♥️ ♥️ #istricintasuamikselamanya

chrishemsworth

Thank you China, we wouldn’t be here without your support. It’s been a blast. Off to LA now for the world premiere of @avengers. It’s been an intense whirlwind tour but the most memorable yet. Running on pure adrenaline and excitement now. Huge sense of appreciation and thanks for the opportunity to play Thor over the last 8 years and it’s all been leading this, the End Game. Can’t wait for you to see it 7 days time !!🤙💪👍 @marvel

ChrisHemsworth

#Repost @avengers ・・・ #DontSpoilTheEndgame

ChrisHemsworth

The man, the myth, the legend. The one and only @thatkevinsmith !!! Stoked to be a part of his next film Jay and Silent Bob Reboot. What a pleasure it was hanging out mate 👍👍👍👍

ChrisHemsworth

#Repost @marvel ・・・ Here’s your look at the cover of @EntertainmentWeekly's special issue for Marvel Studios’ #AvengersEndgame! Read more on EW.com.

ChrisHemsworth

Thank you to all the fans who came out to the @avengers event in London. The enthusiasm and support for these films is incredible and we’re all beyond appreciative #endgame @marvelstudios @marvel 🙏🙏👍👍👍👍👍

ChrisHemsworth

Not really sure what we’re doing in this photo but watch @JimmyKimmelLive TONIGHT and find out ! #ABC #Kimmel @JimmyKimmel @robertdowneyjr #paulrudd #scarlettjohansson

chrishemsworth

Kicking off @avengers press tour in LA with these legends @robertdowneyjr @markruffalo @doncheadle @renner4real @therussobrothers #chrisevans @brielarson #scarlettjohansson #endgame @marvelstudios

chrishemsworth

#Repost @boss ・・・ Leading man: @chrishemsworth returns to star in the new fragrance campaign for #BOSSbottled Infinite, a fresh interpretation of the iconic scent

ChrisHemsworth

1 Month. #AvengersEndgame

chrishemsworth

Our love child #thor #deadpool @vancityreynolds

chrishemsworth

Class of 99, best years of my life. “I never had any friends later on like the ones I had when I was 12. Jesus, does anyone?” #marvel @empiremagazine

chrishemsworth

Much love NZ, my heart goes out to all those involved in this tragedy, victims families friends, NZ ❤️art work by @rubyalicerose

chrishemsworth

Got my first quokka selfie this week at @rottnestislandwa. Epic little creatures are all over the island just cruisin through the day doin their thing. Get there and check it out! #quokkaselfie #wadjemupbidi #rottnestisland @australia

chrishemsworth

Another incredible trip along @australia’s coastline. Great, friends, great weather, nothin better !! @nhedge_hog @antmacdonald @philcmacca @bededurbo @emerysurfboards @beauemerton @elsapatakyconfidential @dameluce @chomwhits @ryanhipwood @trickychook

chrishemsworth

Happy Valentine’s Day. I’m not actually sure what this day means but I saw other people posting photos and stuff and stumbled across this pic of Elsa doing Bikram yoga. For those who don’t know that’s yoga in the heat and it was really hot this day and she looks really hot..as in beautiful . Anyway long story short I love you lots @elsapatakyconfidential 😁😁😘😘

chrishemsworth

Epic night at the @ufc!! Well done everyone who got in the cage! I felt very comfortable from the safety of the sidelines . Cheers @elsapatakyconfidential @cowboycerrone @danawhite #domickcruz #ufc @hemsworthluke

chrishemsworth

Nah seriously Elsa there’s no way I’m gettin in the cage, I pretend to be tough, this shit is real....is there green screen involved?? @elsapatakyconfidential @ufc