Ayu Tingting taraji p henson Calvin Harris - instagram lists #feedolist

ayutingting92

Sukses trs ko @rinaldyyunardi we luv u β€οΈπŸ˜˜πŸ‘πŸ» hitam siapa takut

ayutingting92

My lovely brother β€οΈπŸ˜˜πŸ’ƒ blurred emg lbh ok

ayutingting92

I luv you dok @tan_yuanita hehehhehee brhasil dkerjain.....syg kamooooooo πŸŽ‚πŸ’‹πŸŽŠπŸŽπŸ’‹πŸ˜˜

ayutingting92

Alhamdulillah menang anak manis pinterny bunda iqis β€οΈπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜˜πŸ˜πŸ†

ayutingting92

Lomba disekolah β€οΈπŸ‘πŸ»semangat nak muaah 😘

ayutingting92

Selamat aa trsyg @shirofirman n teh mai ats kelahiran putra kduanya.....sehat selalu ibu n bayinya y πŸŽŠπŸ’—πŸ˜

ayutingting92

Dedek akoh @danarjuliansyah_ danar πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜† colek @risnasary_ @nazwayani4 Photo @anwarfadillah_sjn

ayutingting92

Brownis ceria πŸ’ƒπŸ₯°πŸ˜˜

ayutingting92

In @edhygraciabutique_tangerang Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @diaryfashionshoot

ayutingting92

Suka bgt sama hijab yg praktis trs langsung pake dan motifnya cantik bgt @glm.lepham.....mksh adikku @papham sukses usahanya syg πŸ‘πŸ»β€οΈπŸ˜

ayutingting92

Happy birthday my best best doctor, best friend, best sister ever @tan_yuanita .....sehat trs, panjang umur, byk rezeki, tambah sukses melambung ke angkasa hehehhe......slalu syg aku, syg ibu, syg syifa, selalu bahagia, pkoknya doa trbaik buat km, gbu sygku....luv luv πŸŽ‚πŸ˜πŸŽŠπŸ’‹πŸ˜β€οΈπŸ’ƒπŸ˜˜πŸ₯°

ayutingting92

Last night πŸ’ƒ KDI 2019 Photo @princesskalori

ayutingting92

With lovely @sitibadriahh β€οΈπŸ’–πŸ₯°

ayutingting92

Merah putih ❀️πŸ’ͺ🏻😘

ayutingting92

Helooooo @kdiofficial ❀️😍πŸ₯°

TARAJIPHENSON

I ❀️ U right back. Thank you #ArtIsLife #honored πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

calvinharris

Another sold out @ushuaiaibiza last night!!! Thank you to everyone who came down! And thank you @sonnyfodera @monkidj @jamierivermusic for joining me!

TARAJIPHENSON

I was so new to the gameπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @romonakeveza ・・・ FLASHBACK FRIDAY | @tarajiphenson wears @romonakeveza in the @hollywoodreporter #fbf #tarajiphenson #romonakeveza #hollywoodreporter

calvinharris

Denmark !

ayutingting92

Mau punya wajah putih cerah? Nih pakai aja @everwhiteid paket wajah, cepet banget bikin kulit jadi cerah 1-2 tingkat dari warna kulit sebelumnya. Byeee kulit kusam, kulit wajah jadi putih Mulus Tanpa Noda! ✨ Follow ya @everwhiteid @everwhiteid πŸ’–

ayutingting92

Happy birthday cintanya adek @kriznafahrezi yg dr dlu slalu baik jg syg bgt sm ade, smg sehat selalu wa, pjg umur, byk rezeki, semakin jd hairdo yg top n apa yg dinginkan trwujud, wish u all the best syg......love u πŸŽ‚πŸŽπŸŽŠπŸ’ƒπŸ»β€οΈπŸ˜˜πŸ˜

ayutingting92

With mom cantik 😘😍❀️

ayutingting92

Dipangkuny udah mulai berat dh 😝❀️😍

Calvinharris

Pacha Ibiza on a Tuesday night πŸ“Έ @conormcdphoto

ayutingting92

BugΓΌn seninle gΓΆrüştüğüm iΓ§in Γ§ok mutlu oldum, tekrar gΓΆrüşmek ΓΌzere πŸ˜˜πŸ’ƒπŸ˜† abi @ramazangoden

ayutingting92

Manis bgt brownis πŸ’‹β€οΈπŸ˜

ayutingting92

Pingin gak punya tas kece seperti yg saya pakai? Kualitas sih jangan di ragukan lagi ya, @josedaroca.id tas original πŸ‘ŒπŸ» dengan harga yang sangat terjangkau dan free ongkir untuk semua daerah di Indonesia! . Check @josedaroca.id untuk koleksi baru lainnya! πŸ’• . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

Pake baju muslim dari @odettemoslem_kids favoritnya bilqis buat ngaji, bahannya high quality nyaman buat dipake seharian selain itu juga yang paling penting designnya gemes-gemes banget, warna-warnanya bikin seger mata. Cek deh IG nya @odettemoslem_kids , hati-hati jangan sampe kalap 😍 . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

In @hazelkez Earring by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

Calvinharris

Crazy show in Pristina thanks @dualipa @dukagjinlipa for inviting me!!

TARAJIPHENSON

Hey everyone check out my trainer @forcefitnessinc 30 Day Challenge with @meagangood. Make sure you join now to get 50% off .. Link is in their bio!!! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

calvinharris

Madddd opening night at @ushuaiaibiza thank you everyone who came down can’t wait for next week!!

TARAJIPHENSON

#FBF Me and my baby celebrating @joerich77 40TH #ThatNightWasLITTYupInHarlem πŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ’ͺπŸΎπŸ’ƒπŸ½πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

calvinharris

Another big weekend @omnianightclub @wetrepublic

TARAJIPHENSON

πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

Selfie with the birthday boy πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ @kelvinhayden I love you so much!!! πŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ–€πŸ–€πŸ–€

TARAJIPHENSON

AMAZING!!!!! πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @dawnmarie46 ・・・ Taraji my friend capture your eyes perfectly #tarajiphenson #cookie

calvinharris

@omnianightclub

tarajiphenson

Absolutely amazing!!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @quaycope ・・・ 3’x4’ Acrylic & Oil on Canvas @tarajiphenson

calvinharris

Elevating again

tarajiphenson

All naTUral and I fuckin LOVE IT!!! can’t WAIT to share my hair care system with you #TPHBeauty coming VERY SOON!!! πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

ayutingting92

Cintanya bunda semangat nak cepet smbuh huuhhuuuuuuβ€οΈπŸ’‹

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

ayutingting92

Selamat buat toko kesayangan ayu @superbella_shop mau buka store lagi πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Oh iya buat kalian aytinglicious... kalian langsung klik @superbella_shop sekarang ya.. karena ada GRATIS CHANEL FUR BAG.. super lucu dan mewah bgt tas nya Atau kalian bisa langsung hub Customer service di bawah ini : LINE : superbella_cs5 superbella_cs1 superbella_cs2 WA : 081319009100 081210000788 081380000200 081380000400 081317007700 081377070005 081312004900 081240004004 STORE Hartono Mall Jogjakarta (0274) 2924006 SLEMAN CITY HALL (soon) Wa : 0812 2200 0047πŸ‘©πŸ»β€πŸ’» WA: 0822 5000 0064πŸ‘©πŸ»β€πŸ’» Wa : 0858 7087 1335 πŸ‘©πŸ»β€πŸ’» Wa : 0852 1100 3300 πŸ‘©πŸ»β€πŸ’» Untuk info grosir / bisnis partners langsung ke CEO Superbella (temen ayu juga nih yg punya) Wa : 0821 1616 0050

ayutingting92

πŸ’«Wow🌟

ayutingting92

Ini olshop Langganan Ayu. Harganya murah dibawah 100.000 tapi barangnya bagus-bagus β€’ β€’ Yang mau Sepatu GRATIS Caranya gampang cuma LIKE FOTO INI dan komen β€˜MAU’ di Foto ini β€’ Jangan lupa Follow ig nya dan Like yg banyak!! @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ β€’ Seminggu ini semua HARGA MASIH PROMO!! Buruan Follow dan langsung order biar ga kehabisan barangnya

ayutingting92

Bobo brdua.....cepet sehat nak ❀️😘 love you

ayutingting92

Liburan kemarin kan bb ayu naik tuh, tapi sekarang udah normal lagi dan turunnya juga cepet ayu pake produknya @sfthealthy Dan bagi yang cocok bisa turun 1kg langsung dalam sehari Bisa ngecilin paha ,perut ,lengan ,dan betis memang sebagus itu . selain bisa untuk menurunkan berat badan 10-30kg produk ini jg sangat bagus untuk kulit karna mengandung ekstrak jeruk yang kaya akan vit c ProdukKhasiatnya juga bisa dirasakan dengan cepat tanp harus diet ketat ataupun olahraga yang menyiksa . Nah buat kalian yang mau pesen langsung aja hubungi kontak dibawah ini : Ig :@sfthealthy Line :@sfthealthy Wa :0813 4333 1138

ayutingting92

Happy birthday kakakku trcinta road managerku trsayang @shirofirman yg egk pernah marah, egk emosi ngadepin apapun......smg sehat slalu, panjang umur, byk rezeki, jd ayh yg trbaik, dsyg keluarga, selalu syg sm adek n sabar ya aa syg......luv u so much, egk ada yg sperti aa, aa trbaik segalanya....wish all the best aa tercinta muuaaahhhhhh πŸŽ‚πŸ»πŸŽπŸ’ƒβ€οΈπŸ˜πŸ˜˜πŸ’ƒπŸ™πŸ»πŸ₯°

ayutingting92

Aku mau kasih tau kalian nih pemutih ajaib terampuh yang sudah terekomended oleh para artis yang hasil nya bener2 the best HANYA DALAM WAKTU 3-7 HARI SAJA !! Ribuan orang sudah coba , ribuan real testimoni hanya ada di @marina_beautycare . Dijamin sangat ampuh untuk atasi semua masalah wajah dan badan. Sudah BPOM dan juga aman untuk bumil dan busui. GARANSI UANG KEMBALI jika produk palsu !!! Kalian wajib banget coba dan cek testi2 nya di @marina_beautycare

tarajiphenson

Sweat baby JESUS IN THE MANGER!!!!! πŸ˜©πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚Steal my heart away ❀️❀️❀️ #GODblessTheBabies πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @lusterspinkkids ・・・ Thank you @serenity_reign13 for trusting #LustersPinkKids πŸ’— . This was so creative. You do look like baby @Tarajiphenson πŸ’—πŸ˜πŸ˜Šβ˜ΊοΈ. Your hair always slays no matter if it’s short or long! Pretty girl, pretty Curls! Pretty slays, any day. πŸ’œπŸ–€

tarajiphenson

Every lil girl should be able to dream BIG LIKE THIS!!! #GODIS congrats and SHINE BABY SHINE!!! πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @chloexhalle ・・・ dream come true... πŸ§œπŸ½β€β™€οΈπŸŒŠ #thelittlemermaid

ayutingting92

🌞 one of my fav ...... 😍❀️

ayutingting92

Brownis guys πŸ˜˜πŸ’ƒ

ayutingting92

cantiknya senyum anak bunda ❀️❀️❀️😘😘😘😍😍😍

ayutingting92

Kalo urusan pilih skincare aku bener" rempong, Sebelum beli pasti riset dulu, udah aman BPOM atau belum? Ada dokter dan klinik kecantikannya apa enggak? Dan berbagai pertanyaan kepo lainnya. πŸ€­πŸ˜… _ Maklum, ngeri banget baca2 berita soal banyak produk kecantikan yang ketauan pake bahan berbahaya yang bisa membahayakan orang tubuh dan bahkan bisa merusak janin saat hamil. Bacanya langsung merinding sekaligus parno, dan aku gak mau sampai salah pilih urusan skincare. 😱 _ Untungnya, aku cek produk @msglowbeauty yang setelah cari2 tau info soal produknya, bahan dasar yang dipakai super aman dan sudah ada lisensi BPOM-nya, klinik kecantikannya udah dimana". Teknologi yang dipakai pun bagus, hasilnya bikin glowing jadi makin happy selfie2.

ayutingting92

Morning.....have a good monday everyone..... ❀️😍 #bismillah

ayutingting92

😘 "Apalah cinta" ❀️ Photo @robchand

ayutingting92

Happy birthday to the one and only my beautiful abla smg sehat, panjang umur, byk rezki, sukses dlm sgalanya, cpt dpt jodoh yg baik, jgn marah mulu, jgn liburan mulu, smngat slalu ngurus aku dan krjaan kdpn, n apa yg dinginkn trcapai syg amin......god bless u, luv u abla @dounche πŸŽ‚πŸŽ‰πŸŽπŸ»πŸ’ƒπŸ˜˜β€οΈπŸ™πŸ»πŸ˜†

tarajiphenson

I πŸ‘€ you πŸ˜œπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

Please support my God Baby @fairyunime_ #Repost. The Realigned Dance Company was formed to combat the idea that only β€œdancers” can dance. Dance was made for everyone! Our mission is INCLUSIVITY, no matter your size, looks, or experience. Registration for the company (ages 16 and up) will be held on July 13TH at Dance Place Brookland Arts Studio, DC. WE ARE SO EXCITED! So again, welcome to Realigned, we can’t wait to meet you πŸ”₯! @fairyunime_ @realigneddance

ayutingting92

Enjoy weekend ❀️😍✌🏻

tarajiphenson

#FlashBackFriday backstage at my #WhiteHotHolidays Variety Christmas show. I miss that show. 😩 That was and STILL IS my passion and dream to Exec produce and lead my own variety show. Need to set that up somewhere else @caseypattersontv ‼️ @itscarolburnett was one of the MAIN inspirations for putting that show together. Was planning on getting her majesty to do a comedic skit with me. 😩 WE WILL PLAY TOGETHER FOR SURE!!! πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @foreva4raji

tarajiphenson

Him😍😍😍 #MyHittah4life @kelvinhayden πŸ’ͺπŸΎπŸ–€πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

#TBT boy did we have fun this day in Miami!!!! @mundig @moniqueidlett πŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

ayutingting92

Ya rabbim bu ne sevda ❀️ lots of love from "Apalah cinta" thank u so much guys for all ur love and support😘 sizi Γ§ok seviyoruz beyler, Γ§ok teşekkΓΌr ederim β€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ™πŸ» #IndoXTurki

tarajiphenson

Y’all did that!!!! Thank you!!! πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

Yaaaaaasssssss‼️ You did that!!! @londa_monnee πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

ayutingting92

Bismillah β€οΈπŸ™πŸ» #sisterhood

ayutingting92

Thank u for all ur love ❀️and support guys..... thank u for always making "Apalah cinta" still trending on the top ❀️😍 seni çok seviyoruz ve çok teşekkürler

ayutingting92

In @wiramapratama X @batikgalleria Earring diamond by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

In @missoriclothingline Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Shoes limited edition series by @hm X @moschino Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

Alhamdulillah Allah'a şükür ❀️😘 i can't say anything.....you made this happen guys, we reached 9M viewers and still trending on the top.....hope u always love this song and enjoy with "Apalah cinta" 😍 keep it as always......çok teşekkür ederim ve sizleri seviyorum ❀️❀️ #IndoXTurki #begratefulforeverything

tarajiphenson

@tylerperry PERIODTTTTTTT πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

@tylerperry πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

ayutingting92

In @angelaprisa ❀️ Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photographer by @robchand

CalvinHarris

Thank you everybody who came down to @wetrepublic this afternoon!!

CalvinHarris

Another big night @omnianightclub πŸ›Έ

CalvinHarris

ayutingting92

Wat een heerlijk Hollandse wafel met vers Sinnasapel sap erg lekker πŸ˜˜πŸ‡³πŸ‡±πŸƒ

tarajiphenson

Happy Father’s Day!!! I miss you EVERYDAY!!! I wish we had more time on earth together!!! I still get mad sometimes and ask God why........I am human πŸ€·πŸΎβ€β™€οΈ #Forgiveme #RipDaddy πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎ #Sudan

calvinharris

Come for the music stay for the onions. Just pulled these out the ground. Onion provider βœ”οΈ

TARAJIPHENSON

#fauxfur πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

@kballhenson May I please have my meditation chair back πŸ˜©πŸ˜©πŸ˜©πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€·πŸΎβ€β™€οΈπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

calvinharris

Thanks @capitalofficial ! Some crowd at Wembley Stadium today ! 🀯πŸ”₯πŸŽ‰

tarajiphenson

With you ANYTHING is possible!!! Thank you for standing with me @kelvinhayden πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @iamjessiemiles ・・・ @tarajiphenson got emotional while speaking in front of congress on mental health! @blhensonfoundation Photos: @gettyimagesβ € Taraji P. HensonΒ got emotional as she testified before Congress on Friday about the need for mental health counselors and education, especially in the black community, in wake of a rise in suicides of young people. TheΒ EmpireΒ star, who has an adult son, also talked about her own battle with depression and anxiety, which she has been open about, as she spoke before the Congressional Black Caucus Emergency Taskforce on Black Youth Suicide and Mental Health. "I really don't know how to fix this problem, I just know that the suicide rate is rising," she said. "I just know that ages of the children that are committing suicide are getting younger and younger." A study published inΒ JAMA PediatricsΒ earlier this year showed that between 2007 and 2015, annual ER visits relating to suicide by people aged 5 to 18 rose from 2.2 percent to 3.5 percent, and from 580,000 to 1.2 million. "It breaks my heart to know that 5-year-old children are contemplating life and death," Henson said. "I just...I'm sorry. That one is tough for me. So I'm here to appeal to you, because this is a national crisis. When I hear of kids going into bathrooms, cutting themselves, you're supposed to feel safe in school." "I'm here using my celebrity, using my voice, to put a face to this because I also suffer from depression and anxiety," sheΒ continued.Β "And if you're a human living in today's world, I don't know how you're not suffering in any way, I mean if you turn on the news, that's PTSD right there. We need each other.Β This is me reaching across the table, trying to lend a helping hand in the best way I can. We have to save the children." β€’

TARAJIPHENSON

My little pony last night at my first @blhensonfoundation #borislawrencehensonfoundation conference benefit!!! WE HAVE SOOOO MUCH WORK TO DO!!!! I AM HERE FOR IT!!! #GodIS πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

Please join me!! I will be going live at 7pm #Instagram TONIGHT where I will be discussing #MentalHealthAwareness #Trauma #Grieving #Depression #Anxiety happening within the African American community. This conversation is an inclusive one for all. When we learn from each other that’s when we can create real change. It’s time to stop hurting and start healing... #blhf #CanWeTalk? #BenefitDinnerTonight

TARAJIPHENSON

#CanWeTalk WE MUST TAKE CARE OF OUR #MentalHealth @blhensonfoundation #BorisLawrenceHensonFoundation πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

I am taking the #MentalHealth crisis in the black community to Capitol Hill!!! God calls us ALL to fulfill a purpose that is much bigger than ourselves. YOU MUST ANSWER THE CALL!!! FOLLOW @blhensonfoundation FOR ALL INFO on my mental health foundation named after my father the #borislawrencehensonfoundation Eradicating the stigma around mental illness one convo at a time!!! #IssaMovement #CanWeTalk #GodIs πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

THANK YOU @ava @netflix @oprah ENTIRE CAST AND CREW!!!!! So many emotions.....so many feelings. Thank you ALLπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

Thank you @variety πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @variety ・・・ Taraji P. Henson remembers the moment she renegotiated her paycheck on #Empire: "Cookie had become iconic at this point. Now you need her, so now I need my money." For the full story on the star's salary, visit the link in bio. (πŸ“Έ: @shayanhathaway)

TARAJIPHENSON

So proud of you sis @moniqueidlett KEEP SHINNING!!!! πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @moniqueidlett ・・・ Thank you @werque_dominique @forbeswomen #Repost @werque_dominique with @get_repost ・・・ I’m back writing for @forbeswomen this month and I’m so excited! I had the amazing opportunity to speak to entertainment mogul and tech investor, @moniqueidlett about her VC firm, @reign_ventures.

calvinharris

Thank you to everyone that came down to @wetrepublic and @omnianightclub this weekend hope everyone had a great time, also swipe to check out these carrots

TARAJIPHENSON

@MuhammadAli fought for justice and social change. To commemorate the anniversary of the his passing, I’m sharing #WhatIFightFor : Helping others in need. What do you fight for? For every post with #WhatIFightFor, @Bombas will donate 100 pairs of socks (the most requested clothing item at shelters) to the homeless community in Ali’s hometown, Louisville, KY. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

calvinharris

Massive sense of achievement this Sunday #heirloom

tarajiphenson

#TBT Lil TJ she was serious bout summthin πŸ˜©πŸ‘€πŸ˜‚πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

The BLHF Conference and Benefit Dinner is SOLD OUT!! πŸ’ƒπŸ½πŸ˜¬πŸ₯°Thank you so much for all of your support and commitment to eradicating the stigma surrounding mental health in the African-American community! We know that many of you are still interested in attending, we are doing our best to open more seats!! Follow our NEW page @blhensonfoundation and stay tuned for updates! . You may also join our waitlist by sending an e-mail to reservations@borislhensonfoundation.org. . . BIG thanks to our sponsors and regional partners @btstservices @ehehealth @black_minds_matter_ @mckissacknyc The Family Institute at Northwestern University @octetproductions ... Our community partners @kennedycenter @entertain_dc - Thanks @lyft for the lifts! Looking forward to an AMAZING WEEKEND!!πŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎ πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

calvinharris

Big Sunday night @omnianightclub Las Vegas !!!

calvinharris

Some crowd at @wetrepublic today!!! Thank you for coming down!

TARAJIPHENSON

Happy birthday to my lil seeeeeeessssstar!!!! You need to be where I am @apryl_henson πŸ˜©πŸ˜©πŸ˜©πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

πŸ‘‹πŸΎπŸ‘‹πŸΎπŸ‘‹πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

calvinharris

The look of love @tiesto πŸ“·: @conormcdphoto

TARAJIPHENSON

β€ΌοΈβ€ΌοΈβ€ΌοΈπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

Thank you sooooooo much @bykilian for my treats. Thank you @ashuntasheriff YOU ARE THE πŸ”ŒπŸ˜©πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

The other day at @foxtv #Upfronts Thanx #glamsquad @tymwallacehair @ashuntasheriff @jasonbolden πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @tymwallacehair ・・・ Chic AF #tossedbytym

calvinharris

Friday night @omnianightclub

calvinharris

Back at the pool @wetrepublic !!!

TARAJIPHENSON

Happy Birthday to my heart beat!!! Son I love you soooooo much and I am very proud of you @filet_marcell !!! #GodIs πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

The Finale TONIGHT πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹#Repost @empirefox ・・・ Will the Lyons be defeated? Find out on the #Empire SEASON FINALE tonight at 8/7c on @foxtv.

tarajiphenson

So happy to surprise my stepmother with an amazing home renovation.Β Β Check it out on the latest My Houzz. I love you Angie! Link in @houzz Bio. Check out before and after pics in my IG story!! #happymothersday

tarajiphenson

Time to break up that boy’s club. @WhatMenWant is now on Blu-ray! paramnt.us/Buy.WMW πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

Y’all I was supposed to be @verawang date tonight for the #metgala but as some of you may know I had to bury my dear sweet friend #JohnSingleton today in LA. I had to back out of the #Met because My head would NOT have been in the game. @verawang is such a classy Lady she sent flowers and totally understood my position. I LOVE YOU FOREVER @verawang NEXT YEAR WILL BE THE CHARM FOR US!!! GOOD LUCK TONIGHT!!! πŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

tarajiphenson

Rest in heaven my dear sweet friend!!! #johnsingleton #SoHardToSayGoodbyeπŸ’”πŸ’”πŸ’” πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

TARAJIPHENSON

#TBT Lil TJ at age 13 #simplertimes #innocence #SheLikedToDress β˜ΊοΈπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Tarajiphenson

YOU saw in me what I did not see in myself!!! YOU taught me about the power of my eyes!!! MY GOD MY GOD!!! I will FOREVER miss you my dear sweet John Singleton. I can NOT believe it. GOD BLESS YOUR MOTHER AND BABIES AND FAMILY!!! PRAYING FOR ALL OF US!!! You touched and changed so many lives!!!! #RIHJOHNSINGLETON πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’

calvinharris

Ushuaia this summer !!!! @ushuaiaibiza

calvinharris

OUT NOW I’m Not Alone 2019 @camelphatmusic remix @djthomasschumacher remix 2019 re-edit & 2009 remaster LINK IN BIO x

calvinharris

I’m back at Pacha Ibiza this summer!

calvinharris

This Friday I’m Not Alone 2019 with @camelphatmusic and @djthomasschumacher remixes and the remastered (and re-mixed down) 2009 original !!!

calvinharris

πŸŒ€

calvinharris

You are an engineer

calvinharris

Fridays @omnianightclub !

CalvinHarris

Friday at @omnianightclub !! Great to be back! Doing it all again this Friday !!!

calvinharris

Behind the scene πŸ“·: @conormcdphoto

calvinharris

BRITs 2019

calvinharris

Producer of the Year and Best Single at the BRITs! Thank you @dualipa @samsmith @ragnbonemanuk @winnieharlow @emilnava and alllll the dancers and voguers and crew for pulling off a big old performance

calvinharris

BEST SINGLE AT THE BRITS!!!! @dualipa smasheddddd itttt @jessiereyez ❀️❀️❀️

calvinharris

Slide πŸ’ΏπŸ’ΏπŸ’Ώ in America ! Thank you!!!

calvinharris

Still here

calvinharris

Biiiig performance with @dualipa @samsmith @ragnbonemanuk coming at the @brits next month

Calvinharris

Success

Calvinharris

β€ͺGiant is my 40th top 40 production! What a great birthday present 😁Thank you!!!‬

calvinharris

Very happy to be back in Las Vegas @omnianightclub for another year!

calvinharris

2019

calvinharris

GIANT is out NOW! Link in bio @ragnbonemanuk

calvinharris

GIANT w/ @ragnbonemanuk is out now! Link is in bio

calvinharris

GIANT is out now, link in bio!!

calvinharris

Giant w/ Rag n Bone Man is out in a few hours !!

calvinharris

Giant w/ @ragnbonemanuk coming Friday! Link to presave in bio!!

calvinharris

January

calvinharris

That’s your dinner I found

calvinharris

Thank you @dualipa and @samsmith for our records this year, I’m grateful to have worked with such talented, hard working and fun artists...and thank YOU for streaming / buying / enjoying these songs it really means the world. More to come in 2019!

calvinharris

Thank you 2018 for these trousers

calvinharris

1800s

calvinharris

Thank you so much 2 billion streams this year is absolutely insane!!! Thank you @dualipa @samsmith @jessiereyez @partynextdoor @normani for an amazing year big up @spotify