Ayu Tingting Jacob Sartorius H&M - instagram lists #feedolist

ayutingting92

Sukses trs ko @rinaldyyunardi we luv u β€οΈπŸ˜˜πŸ‘πŸ» hitam siapa takut

ayutingting92

My lovely brother β€οΈπŸ˜˜πŸ’ƒ blurred emg lbh ok

HM

Discover our new, luxe outerwear! #HM Jacket: 0806973001

ayutingting92

I luv you dok @tan_yuanita hehehhehee brhasil dkerjain.....syg kamooooooo πŸŽ‚πŸ’‹πŸŽŠπŸŽπŸ’‹πŸ˜˜

ayutingting92

Alhamdulillah menang anak manis pinterny bunda iqis β€οΈπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜˜πŸ˜πŸ†

HM

'Tis the season for the corduroy jacket! #HM Corduroy jacket: 0787883001

ayutingting92

Lomba disekolah β€οΈπŸ‘πŸ»semangat nak muaah 😘

ayutingting92

Selamat aa trsyg @shirofirman n teh mai ats kelahiran putra kduanya.....sehat selalu ibu n bayinya y πŸŽŠπŸ’—πŸ˜

ayutingting92

Dedek akoh @danarjuliansyah_ danar πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜† colek @risnasary_ @nazwayani4 Photo @anwarfadillah_sjn

ayutingting92

Brownis ceria πŸ’ƒπŸ₯°πŸ˜˜

ayutingting92

In @edhygraciabutique_tangerang Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @diaryfashionshoot

ayutingting92

Suka bgt sama hijab yg praktis trs langsung pake dan motifnya cantik bgt @glm.lepham.....mksh adikku @papham sukses usahanya syg πŸ‘πŸ»β€οΈπŸ˜

ayutingting92

Happy birthday my best best doctor, best friend, best sister ever @tan_yuanita .....sehat trs, panjang umur, byk rezeki, tambah sukses melambung ke angkasa hehehhe......slalu syg aku, syg ibu, syg syifa, selalu bahagia, pkoknya doa trbaik buat km, gbu sygku....luv luv πŸŽ‚πŸ˜πŸŽŠπŸ’‹πŸ˜β€οΈπŸ’ƒπŸ˜˜πŸ₯°

ayutingting92

Last night πŸ’ƒ KDI 2019 Photo @princesskalori

hm

The best beauty look for summer skin? All makeup off! #HMBeauty #HMMagazine Makeup remover: 0485120001 Wooden plate 0527295001 Marble bowl: 0733025001 Pads: 0279604001

ayutingting92

With lovely @sitibadriahh β€οΈπŸ’–πŸ₯°

ayutingting92

Merah putih ❀️πŸ’ͺ🏻😘

ayutingting92

Helooooo @kdiofficial ❀️😍πŸ₯°

hm

Travel light with mini sized beauty essentials. #HMBeauty #HMMagazine Make up bag: 0763593002 Makeup bag 0574917006 Wipes: 0598824001 Make up remover: 0697517001 Cleansing wipes 0287300001 Nailpolish remover: 0279701001 Lip scrub: 0689883002

hm

The must-have pattern of the season? Stylish and smudgy stripes! #HM Shoulder bag: 0761713003 Jacket: 0783244002 Slingbacks with pointed toes: 0782062003 Airy jersey top: 0793848005 Paper bag jeans: 0800390001

hm

The blazer. Forever our NΒ° 1 cool-girl companion and cover-up style star. #HM Jersey jacket: 0783245001

hm

Trendy culottes, saddle bag and platform loafers β€” explore our Conscious Collection! #HM Sleeveless blouse: 0791795007 Blouse: 0695632089 Platform loafers: 0763881003 Lyocell culottes: 0761673001 Saddle bag: 0814634004

hm

There's collars, and then there's collars by #MANTSHOxHM. Collar: 0795237001 Earrings: 0795230002

hm

Friends who laugh together, stay together.πŸ’• #MANTSHOxHM Kaftan: 0820517001 Sweatshirt: 0808063001 Printed tee: 0821631001 Dress: 0808095001 Dress: 0808073001 Dress: 0808062001 Collar: 0795237002 Kaftan: 0808089001

hm

The perfect example of boho chic. πŸ‚ #HM Multi-strand necklace: 0818893001 Ribbed polo-neck top: 0798763005 Silk dress: 0773818001 Ankle boots with elastic gores: 0783636001

HM

Did someone say logos??? #HM Printed T-shirt: 0766728009

HM

Glam up your grunge style! ✨ #HM Platform Derby shoes: 0772322001 Straight High Ankle Jeans: 0664871004 Ribbed cardigan: 0756540001 Captain’s cap: 0802707002 Waist bag: 0803787001

HM

A fresh, fun aesthetic by South African designer Palesa Mokubung. This is #MANTSHOxHM. Sweatshirt: 0808063001 Dress: 0808073001 Earrings: 0795230002

HM

Shade in style. #HM #HMxME #regram @renetakanevska

HM

When your outfit is completely inspired by the beach! 🌊🐚 #HM #HMxME #regram @asenasaribatur Swimsuit: 0759796003

jacobsartorius

look lil jacob i’m living out our dreams πŸ€§πŸ’«

HM

Nostalgic vibes and fresh feels with @sofibastos_! πŸ‹ #HM #HMxME #regram Blouse: 0791810001 Skirt: 0777029002

jacobsartorius

had an amazing time performing yesterday @teenchoicefox πŸ–€ thank you guys for all your support day in and out i wouldn’t be here without you guys 🌹 i got so much coming up... THE FUTURE IS LOOKING BRIGHT BABBYYYY πŸ”₯ I LOVE YOU

HM

The classic red gone matte ❀️ Read the full lipstick guide on hm.com/magazine. #HMBeauty #HMMagazine Brow Pro Kit: 0273777004 Infinite Impact Eye Colour: 0287468023 Pure Definition Mascara: 0306200001 Matte Lip Colour: 0755565001 Matte Lip Cream: 0685337008

jacobsartorius

first date kinda nervous

hm

Now, this is the rocker-chic look done the right way! ⚑️ #HM #HMxME #regram @ellenvlora Biker Jacket: 0751557002 Short Printed T-shirt: 0775417002 Boyfriend Low Jeans: 0724906006 Sunglasses: 0769808001 Slingbacks: 0722315001

hm

These boots were made for looking great! πŸ‘’ #HM Knee-high boots: 0783624001 Chiffon dress: 0777628001

jacobsartorius

spooky

hm

What isn't there to love with basics? We're actually asking. #HM Hooded top: 0794575007 Slim Jeans: 0448509001 Bamboo hoop earrings: 0802822001 Ribbed top: 0688558011 Denim dungarees: 0689563003 Hairband: 0767918001

hm

One way to style your basics: with trendy denim pieces and flashy accessories! #HM Long-sleeved top: 0762143002 Jeans: 0706016003 Ribbed top: 0624486049 Dungaree dress: 0681179018 Sunglasses with beads: 0794889001

jacobsartorius

you can wear my sweatshirt

hm

How we feel about these looks: 😍 Printed top: 0740803002

ayutingting92

Mau punya wajah putih cerah? Nih pakai aja @everwhiteid paket wajah, cepet banget bikin kulit jadi cerah 1-2 tingkat dari warna kulit sebelumnya. Byeee kulit kusam, kulit wajah jadi putih Mulus Tanpa Noda! ✨ Follow ya @everwhiteid @everwhiteid πŸ’–

ayutingting92

Happy birthday cintanya adek @kriznafahrezi yg dr dlu slalu baik jg syg bgt sm ade, smg sehat selalu wa, pjg umur, byk rezeki, semakin jd hairdo yg top n apa yg dinginkan trwujud, wish u all the best syg......love u πŸŽ‚πŸŽπŸŽŠπŸ’ƒπŸ»β€οΈπŸ˜˜πŸ˜

ayutingting92

With mom cantik 😘😍❀️

HM

When your coat meets your leggings and suddenly it all makes sense. 😍 #HM Leggings: 0807064001 Jumper: 0771761002 Trenchcoat: 0784392001 Card holder: 0787736002

ayutingting92

Dipangkuny udah mulai berat dh 😝❀️😍

ayutingting92

BugΓΌn seninle gΓΆrüştüğüm iΓ§in Γ§ok mutlu oldum, tekrar gΓΆrüşmek ΓΌzere πŸ˜˜πŸ’ƒπŸ˜† abi @ramazangoden

ayutingting92

Manis bgt brownis πŸ’‹β€οΈπŸ˜

ayutingting92

Pingin gak punya tas kece seperti yg saya pakai? Kualitas sih jangan di ragukan lagi ya, @josedaroca.id tas original πŸ‘ŒπŸ» dengan harga yang sangat terjangkau dan free ongkir untuk semua daerah di Indonesia! . Check @josedaroca.id untuk koleksi baru lainnya! πŸ’• . . . Handled by @iconic_sister

hm

What's your happy outfit? If you don't have one already, you can always use this one! 😁 #HM Slingbacks: 0783018002 Waist belt: 0781601002 Skirt: 0805406002 Sweatshirt: 0762587001

ayutingting92

Pake baju muslim dari @odettemoslem_kids favoritnya bilqis buat ngaji, bahannya high quality nyaman buat dipake seharian selain itu juga yang paling penting designnya gemes-gemes banget, warna-warnanya bikin seger mata. Cek deh IG nya @odettemoslem_kids , hati-hati jangan sampe kalap 😍 . . . Handled by @iconic_sister

hm

Take on Tuesday with a serene summer outfit! 🌹 #HM #HMxME #regram @thelittlemagpie Blouse: 0762222001 Shorts: 0763156001

ayutingting92

In @hazelkez Earring by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

hm

Come rain, come sunshine πŸŒ§β˜€οΈ Try the new fragrance by #HMBeauty. #HMMagazine Perfume: 0771502002

hm

Shirts for the last summer days. πŸ’› #HM Cotton shirt: 0697564033

jacobsartorius

late night food runs πŸ‘Ύ

hm

Add attention to your pretty smile πŸ‘„ Read the full lipstick guide on hm.com/magazine Face Gloss: 0682207001 Brow Pro Kit: 0273777001 Lipstick: 0273309006

hm

Our new lipsticks come in the juiciest and brightest of reds. πŸ’„ #HM #HMBeauty Matte lipstick: 0755565004

hm

Pink and sandy hues with cool prints β€” discover the "thank u, next" merch drop. #HM #thankunext Printed jersey body: 0805069002 Jacket: 0814794001 Short denim shorts: 0490113015 Cotton jersey cycling shorts: 0733803001 Hood sweater: 0754698001 Printed T-shirt: 0766728011

hm

thank u, next. πŸ’… You haven't missed out on our exclusive merch collection, have you? Out now! #HM #thankunext T-shirt: 0785719001 Short denim shorts: 0490113015 Bag: 0798110005

jacobsartorius

i’ve been smiling a lot lately

hm

Yes, these dresses are twirl-worthy! Skirt: 0805406002 Top: 0760123005 Printed dress: 0798744001

hm

The graphic pattern everyone will be asking about β€” showcased by @richiephoenix and @heather_kemesky. Printed dress: 0798744001 Hoodie: 0789105002

hm

Which song is your fave from the "thank u, next" album? HIT THE COMMENTS! ⬇ 😻 #HM #thankunext Hood sweater: 0794789004 Cycling shorts: 0733803006 Trainers: 0704630004

hm

Sweeten up your look with our new merch! 🌸 #HM Denim skirt: 0658298007 Printed T-shirt: 0766728010 Platform boots with buckles: 0771165001 Transparent shoulder bag: 0806226001

hm

When life gives you the perfect beach outfit, you better enjoy it like @mary.ro84! 🌊 #HM #HMxME #regram Swimsuit: 0743604003 Hat: 0745267001

hm

Popping pastels? βœ… Trendy accessories? βœ… Good vibes? βœ… @inspiredbyj is ticking all the boxes with this outfit! #HM #HMxME #regram Skirt: 0751390001 Shirt: 0751387001

hm

Here you go β€” your summer-in-the-city look! πŸŒ† #HM T-shirt: 0793856003 6 pairs earrings: 0816683001 Double-breasted jacket: 0787880001 Pleated skirt: 0652731036 Trainers: 0704630003 Card holder: 0787736003

hm

Strawhat, crochet cardigan and a khaki green swimsuit. This look: 😍. @deninamartin #HM #HMxME #regram Hat: 0780954001

hm

Pale jeans, a romantic top and discreet accessories β€” our favourite look just arrived! #HM Blouse: 0783843002 Jeans: 0572998001 7-pack rings: 0810892001 Earrings: 0803171001

hm

Enjoy summer in our easy-going and versatile dresses! β˜€οΈ #HM Slip dress: 0811852002 Pouch bags: 0802772001

hm

We're loving the look of this outfit, @anna.ootd! #HM #HMxME #regram Jacket: 0721544002 Trousers: 0764843001

hm

Taking a ride on the prairie or going to the club? We have the outfit that works for both! πŸ‡πŸΌπŸŽΆ #HM Jacket with fringing: 0798252001 T-shirt: 0790096004

hm

Take a cool spin back to the '70s with tie dye and neon-coloured styles. #HM Mesh bodycon dress: 0809672001

HM

If this top could whisper, it would whisper "summer". 🌞🌼🐚 #HM Platform Derby shoes: 0772322001 High Waist Twill trousers: 0785931001 Smocked cotton top: 0799154001 Belt: 0759469001

hm

Take a peak inside @susiebubble's bag (or in this case β€”marbled clutch) #HMMAGAZINE Clutch bag: 0788291001 Powder: 0436483011 Brush: 0428284001

hm

Blue jean baby. Are you also dreaming of denim? #HM Denim pencil skirt: 0779250001

hm

Life is boring without drama β€” create some with this dramatic blouse! πŸ’« #HM Silk shorts: 0789974001 Blouse: 0784500001 Ankle boots: 0777297001

jacobsartorius

santa monica πŸŒ΄πŸ–€

hm

Going to a summer party? We've got the look for you! 🌼 #HM Vest top: 0802403002 7-pack rings: 0810892001 Skirt: 0791292001

hm

Everybody needs a shiny shopper! #HM Shopper: 0765308003

jacobsartorius

Mom can trippie redd sleepover?

jacobsartorius

i told you i’d steal your girl πŸ€·πŸ»β€β™‚οΈ should i bring the vlogs back? πŸ€”πŸ˜ˆ

jacobsartorius

for some reason i thought this was really funny πŸ˜­πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ anyways hope you’re having a good day i’m cleaning my babies currently haha *my babies are my four wheelers u nasty*

jacobsartorius

new hair who dis

jacobsartorius

:)

jacobsartorius

i write more words than i speak πŸ–€

ayutingting92

Cintanya bunda semangat nak cepet smbuh huuhhuuuuuuβ€οΈπŸ’‹

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

ayutingting92

Selamat buat toko kesayangan ayu @superbella_shop mau buka store lagi πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Oh iya buat kalian aytinglicious... kalian langsung klik @superbella_shop sekarang ya.. karena ada GRATIS CHANEL FUR BAG.. super lucu dan mewah bgt tas nya Atau kalian bisa langsung hub Customer service di bawah ini : LINE : superbella_cs5 superbella_cs1 superbella_cs2 WA : 081319009100 081210000788 081380000200 081380000400 081317007700 081377070005 081312004900 081240004004 STORE Hartono Mall Jogjakarta (0274) 2924006 SLEMAN CITY HALL (soon) Wa : 0812 2200 0047πŸ‘©πŸ»β€πŸ’» WA: 0822 5000 0064πŸ‘©πŸ»β€πŸ’» Wa : 0858 7087 1335 πŸ‘©πŸ»β€πŸ’» Wa : 0852 1100 3300 πŸ‘©πŸ»β€πŸ’» Untuk info grosir / bisnis partners langsung ke CEO Superbella (temen ayu juga nih yg punya) Wa : 0821 1616 0050

jacobsartorius

hey there

ayutingting92

πŸ’«Wow🌟

ayutingting92

Ini olshop Langganan Ayu. Harganya murah dibawah 100.000 tapi barangnya bagus-bagus β€’ β€’ Yang mau Sepatu GRATIS Caranya gampang cuma LIKE FOTO INI dan komen β€˜MAU’ di Foto ini β€’ Jangan lupa Follow ig nya dan Like yg banyak!! @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ β€’ Seminggu ini semua HARGA MASIH PROMO!! Buruan Follow dan langsung order biar ga kehabisan barangnya

ayutingting92

Bobo brdua.....cepet sehat nak ❀️😘 love you

ayutingting92

Liburan kemarin kan bb ayu naik tuh, tapi sekarang udah normal lagi dan turunnya juga cepet ayu pake produknya @sfthealthy Dan bagi yang cocok bisa turun 1kg langsung dalam sehari Bisa ngecilin paha ,perut ,lengan ,dan betis memang sebagus itu . selain bisa untuk menurunkan berat badan 10-30kg produk ini jg sangat bagus untuk kulit karna mengandung ekstrak jeruk yang kaya akan vit c ProdukKhasiatnya juga bisa dirasakan dengan cepat tanp harus diet ketat ataupun olahraga yang menyiksa . Nah buat kalian yang mau pesen langsung aja hubungi kontak dibawah ini : Ig :@sfthealthy Line :@sfthealthy Wa :0813 4333 1138

ayutingting92

Happy birthday kakakku trcinta road managerku trsayang @shirofirman yg egk pernah marah, egk emosi ngadepin apapun......smg sehat slalu, panjang umur, byk rezeki, jd ayh yg trbaik, dsyg keluarga, selalu syg sm adek n sabar ya aa syg......luv u so much, egk ada yg sperti aa, aa trbaik segalanya....wish all the best aa tercinta muuaaahhhhhh πŸŽ‚πŸ»πŸŽπŸ’ƒβ€οΈπŸ˜πŸ˜˜πŸ’ƒπŸ™πŸ»πŸ₯°

ayutingting92

Aku mau kasih tau kalian nih pemutih ajaib terampuh yang sudah terekomended oleh para artis yang hasil nya bener2 the best HANYA DALAM WAKTU 3-7 HARI SAJA !! Ribuan orang sudah coba , ribuan real testimoni hanya ada di @marina_beautycare . Dijamin sangat ampuh untuk atasi semua masalah wajah dan badan. Sudah BPOM dan juga aman untuk bumil dan busui. GARANSI UANG KEMBALI jika produk palsu !!! Kalian wajib banget coba dan cek testi2 nya di @marina_beautycare

jacobsartorius

idk what 2 caption this πŸ–€πŸ—‘ ily

jacobsartorius

probably writing a love song about u πŸ™‚

ayutingting92

🌞 one of my fav ...... 😍❀️

ayutingting92

Brownis guys πŸ˜˜πŸ’ƒ

ayutingting92

cantiknya senyum anak bunda ❀️❀️❀️😘😘😘😍😍😍

ayutingting92

Kalo urusan pilih skincare aku bener" rempong, Sebelum beli pasti riset dulu, udah aman BPOM atau belum? Ada dokter dan klinik kecantikannya apa enggak? Dan berbagai pertanyaan kepo lainnya. πŸ€­πŸ˜… _ Maklum, ngeri banget baca2 berita soal banyak produk kecantikan yang ketauan pake bahan berbahaya yang bisa membahayakan orang tubuh dan bahkan bisa merusak janin saat hamil. Bacanya langsung merinding sekaligus parno, dan aku gak mau sampai salah pilih urusan skincare. 😱 _ Untungnya, aku cek produk @msglowbeauty yang setelah cari2 tau info soal produknya, bahan dasar yang dipakai super aman dan sudah ada lisensi BPOM-nya, klinik kecantikannya udah dimana". Teknologi yang dipakai pun bagus, hasilnya bikin glowing jadi makin happy selfie2.

ayutingting92

Morning.....have a good monday everyone..... ❀️😍 #bismillah

jacobsartorius

i think you’re beautiful 😍

ayutingting92

😘 "Apalah cinta" ❀️ Photo @robchand

ayutingting92

Happy birthday to the one and only my beautiful abla smg sehat, panjang umur, byk rezki, sukses dlm sgalanya, cpt dpt jodoh yg baik, jgn marah mulu, jgn liburan mulu, smngat slalu ngurus aku dan krjaan kdpn, n apa yg dinginkn trcapai syg amin......god bless u, luv u abla @dounche πŸŽ‚πŸŽ‰πŸŽπŸ»πŸ’ƒπŸ˜˜β€οΈπŸ™πŸ»πŸ˜†

jacobsartorius

i can’t say what was said b4 this photo πŸ˜‚ god damn i’m single afffff who’s tryna date fr fr πŸ™ƒ

ayutingting92

Enjoy weekend ❀️😍✌🏻

JacobSartorius

hiiiiiiiiii 😊 tag 15 friends 4 a dm / add on snapπŸ‘½

ayutingting92

Ya rabbim bu ne sevda ❀️ lots of love from "Apalah cinta" thank u so much guys for all ur love and support😘 sizi Γ§ok seviyoruz beyler, Γ§ok teşekkΓΌr ederim β€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ™πŸ» #IndoXTurki

ayutingting92

Bismillah β€οΈπŸ™πŸ» #sisterhood

ayutingting92

Thank u for all ur love ❀️and support guys..... thank u for always making "Apalah cinta" still trending on the top ❀️😍 seni çok seviyoruz ve çok teşekkürler

ayutingting92

In @wiramapratama X @batikgalleria Earring diamond by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

In @missoriclothingline Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Shoes limited edition series by @hm X @moschino Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

Alhamdulillah Allah'a şükür ❀️😘 i can't say anything.....you made this happen guys, we reached 9M viewers and still trending on the top.....hope u always love this song and enjoy with "Apalah cinta" 😍 keep it as always......çok teşekkür ederim ve sizleri seviyorum ❀️❀️ #IndoXTurki #begratefulforeverything

ayutingting92

In @angelaprisa ❀️ Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photographer by @robchand

jacobsartorius

hello, i’m a thief, and i’m here to steal your heart πŸ™ƒπŸ–€

jacobsartorius

i never speak my mind on here so i thought i’d give it a shot... (p.s. my minds all over the place so sorry if u have trouble reading this lol) i’ve been working on myself and my happiness a lot it’s a daily battle and every night i lay in bed and think about how blessed i am to have you guys and this life that people call a career. music is my fucking passion. my only goal from here on is to impact people in a positive way. i’d like to apologize for anything i’ve done that’s offended you or made u think twice about the person i am. my life has been a dream since i was little and i always forget that some day im gonna stumble upon this post and think those were the days. life is so short yet we spend so much time on our phones and looking at other people living their life wishing that it was ours. when in reality those people go on their phones just like you and think the same about you and tons of other people they see. we need to start LOVING OUR OWN DAMN LIVES!! no more negative mindsets!!! from here on my only goal is to work on keeping a positive attitude towards life and bringing you guys along on my journey to hopefully impact as many people as i can. i’m gonna be going live a lot on here talking to you guys and hearing your stories as i continue to share mine. i love you more than words can describe thank you for being you. -j πŸ–€

JacobSartorius

u ever feel like this ? or just me ? πŸ™„πŸ’”

JacobSartorius

who’s ready for summer ???? πŸ”₯πŸ”₯😈

JacobSartorius

you’re f**king beautiful ☠️🧠πŸ”₯

ayutingting92

Wat een heerlijk Hollandse wafel met vers Sinnasapel sap erg lekker πŸ˜˜πŸ‡³πŸ‡±πŸƒ

jacobsartorius

i fell in love with you because you loved me when i couldn’t love myself

jacobsartorius

πŸ–€

jacobsartorius

i’ve never been so scared of losing something in my entire life, but then again nothing in my life has ever meant as much to me as u πŸ–€

jacobsartorius

unsuccessful people make decisions based on their current situations. successful people make decisions based on where they want to be. πŸ™πŸ»πŸš€

jacobsartorius

(:

jacobsartorius

to be old & wise you must first be young & stupid

jacobsartorius

you’re beautiful 😍

jacobsartorius

3 new songs out now lincoln bio ⭐️ wrote these in a pretty low place but i thought i’d be true to my emotions and put this out so when i look back on my life i know that i always stayed true to how i was feeling in my music and didn’t put this β€œfront” on like everything was ok when it wasn’t. πŸ–€

jacobsartorius

NEW COLLECTION DROPPING FRIDAY 3PM EST πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ€«πŸ€«πŸ€«πŸ€« IMMA B FOLLOWING / DMING EVERYBODY WHO BUYS THEMSELVES SOME COMFY MERCH 😍 I LOVE YOU GUYS

jacobsartorius

new music coming soon

jacobsartorius

jacobsartorius

hard to believe you’re already graduating college !!!!! congratulations!!! proud of you always 🎈❀️

jacobsartorius

damn im gorgeous

jacobsartorius

living like there’s no tomorrow πŸŒ΄πŸ¦‹

jacobsartorius

πŸ–€

JacobSartorius

went to lunch today w my mom wyd ΒΏ πŸ˜›

JacobSartorius

imma loverboy πŸ’”πŸŒΉ

jacobsartorius

rare pictures of me smiling πŸ™ƒ

jacobsartorius

who’s ready 4 some new tunes ?????ΒΏΒΏΒΏΒΏΒΏ πŸš€ almost go time ... πŸ‘€

jacobsartorius

happy easter

jacobsartorius

caption this.... πŸ–€

jacobsartorius

it’s sunny af

jacobsartorius

i get bored in airports πŸ™ƒπŸš€

jacobsartorius

i know it’s sad to say but i’ve been since sadurday πŸ™ƒπŸ’”

jacobsartorius

hiiiiiii πŸ€ͺπŸ–€ watch the last video to c the struggle of getting up there πŸ₯΅