Ayu Tingting Iggy Azalea Jessica Alba - instagram lists #feedolist

ayutingting92

Sukses trs ko @rinaldyyunardi we luv u โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป hitam siapa takut

ayutingting92

My lovely brother โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ blurred emg lbh ok

ayutingting92

I luv you dok @tan_yuanita hehehhehee brhasil dkerjain.....syg kamooooooo ๐ŸŽ‚๐Ÿ’‹๐ŸŽŠ๐ŸŽ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Alhamdulillah menang anak manis pinterny bunda iqis โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ†

ayutingting92

Lomba disekolah โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿปsemangat nak muaah ๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Selamat aa trsyg @shirofirman n teh mai ats kelahiran putra kduanya.....sehat selalu ibu n bayinya y ๐ŸŽŠ๐Ÿ’—๐Ÿ˜

ayutingting92

Dedek akoh @danarjuliansyah_ danar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜† colek @risnasary_ @nazwayani4 Photo @anwarfadillah_sjn

ayutingting92

Brownis ceria ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜

ayutingting92

In @edhygraciabutique_tangerang Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @diaryfashionshoot

ayutingting92

Suka bgt sama hijab yg praktis trs langsung pake dan motifnya cantik bgt @glm.lepham.....mksh adikku @papham sukses usahanya syg ๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Happy birthday my best best doctor, best friend, best sister ever @tan_yuanita .....sehat trs, panjang umur, byk rezeki, tambah sukses melambung ke angkasa hehehhe......slalu syg aku, syg ibu, syg syifa, selalu bahagia, pkoknya doa trbaik buat km, gbu sygku....luv luv ๐ŸŽ‚๐Ÿ˜๐ŸŽŠ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Last night ๐Ÿ’ƒ KDI 2019 Photo @princesskalori

ayutingting92

With lovely @sitibadriahh โค๏ธ๐Ÿ’–๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Merah putih โค๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Helooooo @kdiofficial โค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ

JessicaAlba

At the end of the day, my family is my ๐ŸŒ. Which is why I'm so excited to announce that I've officially partnered with @HelloFresh โ€” a brand that makes dinnertime easy, fun, and delicious! Look out for some exciting things we're doing together, all featuring my specially curated faves from @honest & @honest_beauty! And it all starts NOW with HelloFresh's first ever Date Night box....designed with you and your โค๏ธ๐Ÿž in mind. Join me and get $80 off at HelloFresh.com/Jessica #HelloFreshPartner

JessicaAlba

Loved taking my sweetheart nieces to the @teenchoicefox -thank you @sweetbabyjamie Styling @jesushair Hair and @aurorabergere MakeUp for boho glam ๐Ÿ–ค

thenewclassic

๐Ÿ”ฎ

ayutingting92

Mau punya wajah putih cerah? Nih pakai aja @everwhiteid paket wajah, cepet banget bikin kulit jadi cerah 1-2 tingkat dari warna kulit sebelumnya. Byeee kulit kusam, kulit wajah jadi putih Mulus Tanpa Noda! โœจ Follow ya @everwhiteid @everwhiteid ๐Ÿ’–

ayutingting92

Happy birthday cintanya adek @kriznafahrezi yg dr dlu slalu baik jg syg bgt sm ade, smg sehat selalu wa, pjg umur, byk rezeki, semakin jd hairdo yg top n apa yg dinginkan trwujud, wish u all the best syg......love u ๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

ayutingting92

With mom cantik ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜โค๏ธ

JessicaAlba

Love all of these strong, powerful and impressive women ๐Ÿ’ช Canโ€™t wait for tonight! ๐Ÿ’‹#womancrushwednesday #femaleentrepreneur #womensupportingwomen

ayutingting92

Dipangkuny udah mulai berat dh ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Bugรผn seninle gรถrรผลŸtรผฤŸรผm iรงin รงok mutlu oldum, tekrar gรถrรผลŸmek รผzere ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜† abi @ramazangoden

ayutingting92

Manis bgt brownis ๐Ÿ’‹โค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Pingin gak punya tas kece seperti yg saya pakai? Kualitas sih jangan di ragukan lagi ya, @josedaroca.id tas original ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป dengan harga yang sangat terjangkau dan free ongkir untuk semua daerah di Indonesia! . Check @josedaroca.id untuk koleksi baru lainnya! ๐Ÿ’• . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

Pake baju muslim dari @odettemoslem_kids favoritnya bilqis buat ngaji, bahannya high quality nyaman buat dipake seharian selain itu juga yang paling penting designnya gemes-gemes banget, warna-warnanya bikin seger mata. Cek deh IG nya @odettemoslem_kids , hati-hati jangan sampe kalap ๐Ÿ˜ . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

In @hazelkez Earring by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

thenewclassic

brasil, no dia 15 de dezembro eu vou me apresentar pela primeira vez em SรƒO PAULO! Uma noite apenas ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ท๐Ÿ˜†

jessicaalba

Me yesterday ๐Ÿคฆ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ -When you wake up and realize your Twitter got hacked while you were asleep!

thenewclassic

๐Ÿ”ฅ๐ŸŒŠ

thenewclassic

VIP pics should be up tomorrow. Thankyou for all my sweet messages! I love meeting you guys - you know itโ€™s true, because I have a bitch face and smiling is RARE. ๐Ÿ˜‚

thenewclassic

But did you hear my album yet?

thenewclassic

NYC fans! IMPORTANT INFO! ALL the merch will not be stocked at the show tomorrow night. I canโ€™t fit it all! The pop up shop is walking distance to the show and opens at 12! It has the rest of the items stocked inside the store! I highly recommend cruising past on the way to the show and seeing whatโ€™s there! plus take a cute pic to remember the night with - I have the โ€œfuck it upโ€ diner set up ๐Ÿ’ gonna try and come past to say hi! (Iโ€™m 95% sure Iโ€™ll make it I just donโ€™t wanna promise Incase my sound check has issues)

jessicaalba

๐ŸฅฐSweet baby boy Canon and mama @ayeshacurry Iโ€™m obsessed with our new @honest Eczema line! My girl Ayesha loves it too! #repost @ayeshacurry โ€” link in bio to shop @Honestโ€™s new Soothing Therapy line! ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ’™ My handsome bubbas ๐Ÿ˜ As a mom of a babe whoโ€™s struggled with eczema, I am SO excited about @honestโ€™s new Soothing Therapy line designed specially for eczema-prone skin. ๐Ÿ’™ Itโ€™s made with prebiotics and natural ingredients like colloidal oatmeal & coconut oil. Plus, itโ€™s made without steroids, so itโ€™s gentle enough for daily use on babyโ€™s delicate, sensitive skin. Thanks @honest for always taking care of the fam! #FlareCare #HonestAmbassador #HonestMama

jessicaalba

This kid crushes me ๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”

thenewclassic

LA tonight was the best choice. You guys were amazing ! #inmydefense is OUT woo!

thenewclassic

Okay so, my album is out! โš ๏ธ

JessicaAlba

Kicked it with some of my fave NY๐Ÿ—ฝ ladies talking about all things @honest_beauty & the โœŒ๏ธ dope new products that just launched. The Liquid Lipstick and Liquid Eyeliner are seriously so goood! (no, really) Check out my stories for all the fun.๐Ÿ” #CLEANglam

thenewclassic

SPICE WORLD ๐ŸŒŽ

thenewclassic

My album & a music video drop in 12 hours & im actually gonna throw up; but this picture is how I WANT to feel. ๐Ÿ˜‚๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ

JessicaAlba

Yesterday me and my girl @lizzymathis spent the morning with some amazing ladies chatting all things @honest & being a mama ๐Ÿ’• Oh and we also gave a sneak peek at new #HonestCompany products launching next weekโ€ฆ you might have seen them in my stories ๐Ÿ‘€ Stay tuned for this highly anticipated new product line next week - you def donโ€™t wanna miss this one. ๐Ÿ˜œ #MadeByParentsForParents #ThatsHonest

thenewclassic

๐Ÿ™‚ #inmydefense this Friday

thenewclassic

๐Ÿ’๐Ÿคฏ

thenewclassic

Watch me have a little fun with @vogueparis & @fabienmontique in France ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท

JessicaAlba

Lizzy @lizzymathis and I spent the afternoon chatting all our must haves- for travel, w Special Guest @danielmartin beauty @honest_beauty and baby! Check out our @amazon #primeday Deals available NOW! @honest @honest_beauty

thenewclassic

Me + @kashdoll video dropping on Friday! ๐Ÿ’โš ๏ธ๐Ÿ’• as well as my album ๐Ÿ˜ฑ

JessicaAlba

Off to NYC w my girl @lizzymathis -chillin in @theprivatesuite

JessicaAlba

Check out the #GRWM I did with my guuuurl @glamlifeguru, link in bio๐Ÿ‘†. We're talking all things @honest_beauty including our NEW super dope clean Liquid Lipstick with CleanPower Technologyโ„ข๏ธ (patent pending). It seriously lasts all day and is made without โœ–๏ธsilicones, โœ–๏ธsynthetic film formers or โœ–๏ธanimal byproducts. 100% vegan and cruelty free๐Ÿฐ #CLEANglam

jessicaalba

Coming soon.... can you guess what this is???? So excited about our newest addition @honest_beauty formulated in our @honest LAB ๐Ÿ”ฌ hi @mallorylynnmcmahon ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ”ฌ w our super dope #CleanPowerTechnology (Patent Pending) #cleanbeautythatworks -Link in Bio ๐Ÿ” #crueltyfree #vegan #nosilicones #noparabens #thatshonest #cleanglam

jessicaalba

July 8, 1982 my lil bro @joshuaalba was born. A sweet and sensitive kiddo with a soft demeanor has grown into a hilarious, talented, thoughtful friend/brother -amazing dad and dedicated hubby life partner to @nikkilalba! One day late -I blame my jet lag and broken toe ๐Ÿคฆ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ. I love you my lil bro. Iโ€™m so happy we have each other to lean on through thick and thin! #MyOGRideOrDie #joshuaalba #happybirthdaymybro

ayutingting92

Cintanya bunda semangat nak cepet smbuh huuhhuuuuuuโค๏ธ๐Ÿ’‹

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

ayutingting92

Selamat buat toko kesayangan ayu @superbella_shop mau buka store lagi ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Oh iya buat kalian aytinglicious... kalian langsung klik @superbella_shop sekarang ya.. karena ada GRATIS CHANEL FUR BAG.. super lucu dan mewah bgt tas nya Atau kalian bisa langsung hub Customer service di bawah ini : LINE : superbella_cs5 superbella_cs1 superbella_cs2 WA : 081319009100 081210000788 081380000200 081380000400 081317007700 081377070005 081312004900 081240004004 STORE Hartono Mall Jogjakarta (0274) 2924006 SLEMAN CITY HALL (soon) Wa : 0812 2200 0047๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป WA: 0822 5000 0064๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0858 7087 1335 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0852 1100 3300 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Untuk info grosir / bisnis partners langsung ke CEO Superbella (temen ayu juga nih yg punya) Wa : 0821 1616 0050

ayutingting92

๐Ÿ’ซWow๐ŸŒŸ

ayutingting92

Ini olshop Langganan Ayu. Harganya murah dibawah 100.000 tapi barangnya bagus-bagus โ€ข โ€ข Yang mau Sepatu GRATIS Caranya gampang cuma LIKE FOTO INI dan komen โ€˜MAUโ€™ di Foto ini โ€ข Jangan lupa Follow ig nya dan Like yg banyak!! @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ โ€ข Seminggu ini semua HARGA MASIH PROMO!! Buruan Follow dan langsung order biar ga kehabisan barangnya

ayutingting92

Bobo brdua.....cepet sehat nak โค๏ธ๐Ÿ˜˜ love you

ayutingting92

Liburan kemarin kan bb ayu naik tuh, tapi sekarang udah normal lagi dan turunnya juga cepet ayu pake produknya @sfthealthy Dan bagi yang cocok bisa turun 1kg langsung dalam sehari Bisa ngecilin paha ,perut ,lengan ,dan betis memang sebagus itu . selain bisa untuk menurunkan berat badan 10-30kg produk ini jg sangat bagus untuk kulit karna mengandung ekstrak jeruk yang kaya akan vit c ProdukKhasiatnya juga bisa dirasakan dengan cepat tanp harus diet ketat ataupun olahraga yang menyiksa . Nah buat kalian yang mau pesen langsung aja hubungi kontak dibawah ini : Ig :@sfthealthy Line :@sfthealthy Wa :0813 4333 1138

ayutingting92

Happy birthday kakakku trcinta road managerku trsayang @shirofirman yg egk pernah marah, egk emosi ngadepin apapun......smg sehat slalu, panjang umur, byk rezeki, jd ayh yg trbaik, dsyg keluarga, selalu syg sm adek n sabar ya aa syg......luv u so much, egk ada yg sperti aa, aa trbaik segalanya....wish all the best aa tercinta muuaaahhhhhh ๐ŸŽ‚๐Ÿป๐ŸŽ๐Ÿ’ƒโค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Aku mau kasih tau kalian nih pemutih ajaib terampuh yang sudah terekomended oleh para artis yang hasil nya bener2 the best HANYA DALAM WAKTU 3-7 HARI SAJA !! Ribuan orang sudah coba , ribuan real testimoni hanya ada di @marina_beautycare . Dijamin sangat ampuh untuk atasi semua masalah wajah dan badan. Sudah BPOM dan juga aman untuk bumil dan busui. GARANSI UANG KEMBALI jika produk palsu !!! Kalian wajib banget coba dan cek testi2 nya di @marina_beautycare

ayutingting92

๐ŸŒž one of my fav ...... ๐Ÿ˜โค๏ธ

ayutingting92

Brownis guys ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ

ayutingting92

cantiknya senyum anak bunda โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

ayutingting92

Kalo urusan pilih skincare aku bener" rempong, Sebelum beli pasti riset dulu, udah aman BPOM atau belum? Ada dokter dan klinik kecantikannya apa enggak? Dan berbagai pertanyaan kepo lainnya. ๐Ÿคญ๐Ÿ˜… _ Maklum, ngeri banget baca2 berita soal banyak produk kecantikan yang ketauan pake bahan berbahaya yang bisa membahayakan orang tubuh dan bahkan bisa merusak janin saat hamil. Bacanya langsung merinding sekaligus parno, dan aku gak mau sampai salah pilih urusan skincare. ๐Ÿ˜ฑ _ Untungnya, aku cek produk @msglowbeauty yang setelah cari2 tau info soal produknya, bahan dasar yang dipakai super aman dan sudah ada lisensi BPOM-nya, klinik kecantikannya udah dimana". Teknologi yang dipakai pun bagus, hasilnya bikin glowing jadi makin happy selfie2.

ayutingting92

Morning.....have a good monday everyone..... โค๏ธ๐Ÿ˜ #bismillah

thenewclassic

LA! My special album release day show with @vanessavanjie is crazy close to sell out. Tickets are only $35 on my website www.iggyazalea.com ๐Ÿ’— VIP passes are sold separately at www.hostvip.com ๐Ÿ˜

ayutingting92

๐Ÿ˜˜ "Apalah cinta" โค๏ธ Photo @robchand

ayutingting92

Happy birthday to the one and only my beautiful abla smg sehat, panjang umur, byk rezki, sukses dlm sgalanya, cpt dpt jodoh yg baik, jgn marah mulu, jgn liburan mulu, smngat slalu ngurus aku dan krjaan kdpn, n apa yg dinginkn trcapai syg amin......god bless u, luv u abla @dounche ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜†

thenewclassic

Itโ€™s crazy hot at @prideintheparkchicago today!!! If youโ€™re on your way into the show my street team is outside giving away these cute โ€˜RIP you whores!โ€™ fans to keep you cool ๐Ÿ‘Œ Make sure you look out for them!

ayutingting92

Enjoy weekend โค๏ธ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป

thenewclassic

Hey guys: My webstore went live today and thereโ€™s soooooo much cute shit on there to check out, also Iโ€™ve added payment plan options to the checkout so donโ€™t skip over that if youโ€™re on a budget! All my signed physical albums sold out today (yay) insanely fast and I feel like I didnโ€™t do enough of them for you so Iโ€™m adding another 300 tomorrow at 1pm EST. I will not be restocking more after that so set an alarm if you missed out today!!! I love you all Thankyou for the support ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—

jessicaalba

Had so much fun in #munich launching @honest_beauty w @douglas_cosmetics ๐Ÿšฒ๐Ÿบ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ’• link in bio ๐Ÿ” #honestbeauty #cleanbeautythatworks #honestbeautyxdouglas #douglascosmetics Glam: makeup @danielmartin (@honest_beauty) Hair @jesushair Styling @sweetbabyjamie ( @brockcollection ) and me :) @isabelmarant ๐Ÿ–ค

thenewclassic

Hey guys! So much new merch dropping on my web store tomorrow to celebrate my album pre-order... these are a few of my favorites, I hope you love them as much as I do! ๐Ÿ˜‡

ayutingting92

Ya rabbim bu ne sevda โค๏ธ lots of love from "Apalah cinta" thank u so much guys for all ur love and support๐Ÿ˜˜ sizi รงok seviyoruz beyler, รงok teลŸekkรผr ederim โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #IndoXTurki

thenewclassic

@fashionnova

ayutingting92

Bismillah โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #sisterhood

jessicaalba

Official launch @honest_beauty with @douglas_cosmetics in Germany! First stop - the beautiful city of #Hamburg! Thank you to all the beauties who came to our events - had a blast chopping it up with ya about #honestbeauty #cleanbeautythatworks and grateful for the partnership with #douglascosmetics ๐Ÿ™๐Ÿฝ- link in bio ๐Ÿ”to check out the assortment! GLAM: Makeup @danielmartin Hair @jesushair Styling @sweetbabyjamie

ayutingting92

Thank u for all ur love โค๏ธand support guys..... thank u for always making "Apalah cinta" still trending on the top โค๏ธ๐Ÿ˜ seni รงok seviyoruz ve รงok teลŸekkรผrler

ayutingting92

In @wiramapratama X @batikgalleria Earring diamond by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

In @missoriclothingline Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Shoes limited edition series by @hm X @moschino Photography by @robchand @princesskalori

thenewclassic

On Friday the 28th my album pre order will drop ๐Ÿ˜ Iโ€™m going to have some limited runs of CD, Vinyl & cassette avail to order on my website

ayutingting92

Alhamdulillah Allah'a ลŸรผkรผr โค๏ธ๐Ÿ˜˜ i can't say anything.....you made this happen guys, we reached 9M viewers and still trending on the top.....hope u always love this song and enjoy with "Apalah cinta" ๐Ÿ˜ keep it as always......รงok teลŸekkรผr ederim ve sizleri seviyorum โค๏ธโค๏ธ #IndoXTurki #begratefulforeverything

thenewclassic

ayutingting92

In @angelaprisa โค๏ธ Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photographer by @robchand

thenewclassic

In My Defense: July 19th Pre Order: June 28th

jessicaalba

Rome @honest_beauty event was ๐Ÿ”ฅ lit for our @douglasitalia launch! #cleanbeautythatworks #honestbeauty #honestbeautyxdouglas #iโค๏ธItaly #thankyousomuch๐Ÿ™๐Ÿฝ #graziemille tag me & @honest_beauty in your photos and I will repost! Baci ๐Ÿ˜š Glam: Makeup @danielmartin (@honest_beauty Hair @jesushair styling @sweetbabyjamie Italian services @accessitaly best๐Ÿ’ฅ ๐Ÿ‘Š๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ security @francescocrudele

jessicaalba

Loved meeting all of you in Bologna @douglasitalia for the launch of @honest_beauty! Thank you for the warm reception! Next stop 4:30pm @douglasitalia in Rome Via Tritone, 20! #cleanbeautythatworks #honestbeauty #honestbeautyxdouglas Most amazing Glam team: Makeup @danielmartin (@honest_beauty) Hair @jesushair Styling @sweetbabyjamie ๐Ÿ˜š๐Ÿ‘Š๐Ÿฝ๐Ÿ’•

JessicaAlba

Had an incredible stay in Milano for launch of my brand @honest_beauty @palazzoparigi @leadinghotelsoftheworld #palazzoparigi #leadinghotelsoftheworld #honestbeauty @douglasitalia #douglasitalia #honestbeautyxdouglas

JessicaAlba

So excited to be partnering with Douglas to launch @honest_beauty in Europe! First stop is Italy ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น and Iโ€™m heading to @douglasitalia in Milano -Bologna 7/21 and Rome 7/22 Come join me if youโ€™re in the area! P.S. First 100 people will get this dope makeup pouch ๐Ÿ˜ โœจ ๐Ÿ’„ hope to see you there!!! #HonestBeauty #cleanbeautythatworks #Douglas #HonestBeautyxDouglas Link in bio to shop the collection now ๐Ÿ’—

jessicaalba

โ€œRomedโ€ around thanks to @accessitaly -got a fantastic, kid-friendly, efficient tour. It was one of the hottest ๐Ÿฅต days of touring but heart โค๏ธ is full b/c my 3 baby boos joined me in Rome w my sissy @leavefootprintsoflove n #mamamari ! Thank you @jprensena for the intro to @accessitaly a family run tour Co @simoneamorico and his fam. #wheninrome #accessitaly

ayutingting92

Wat een heerlijk Hollandse wafel met vers Sinnasapel sap erg lekker ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿƒ

jessicaalba

Press day Monte-Carlo Television Festival for @lasfinesttv -thank you to all the journalists for your thoughtful questions, @gabunion and I are excited to be paving the way for WOC in the Action Genre alongside @sptv @jerrybruckheimer our partners @brandon_margolis @brandonsonnier @antoncropper and of course @spectrumorig -next season is gonna be ๐Ÿ”ฅ #letsgo @lasfinesttv #womanup #bethechangeyouwanttosee GLAM: makeup @danielmartin (@honest_beauty) Hair @jesushair styling @sweetbabyjamie (jโ€™adore @dior) #montecarlotelevisionfestival #lasfinest #dior #honestbeauty

jessicaalba

It was an Honor to open the Monte Carlo Television Festival and premiere @lasfinesttv hosted by His Serene Highness Prince Albert II of Monoco in Monte-Carlo Glam: Makeup @danielmartin (@honest_beauty) Hair @jesushair Styling @sweetbabyjamie dress @prabalgurung

jessicaalba

Had a great day in London chatting all the @lasfinesttv things about our show, as executive producers Gab @gabunion and I made a point to do things differently for Hollywood in the Action Genre -we believe in #supportingworkingparents #equality/feminism #representation #empoweringwomen #bethechangeyouwanttosee #lasfinest #gabrielleunion #sydandnancy #Cheerstoaseason2!

jessicaalba

Next stop on our @lasfinesttv Intl press tour #Croatia #nem2019 This place is stunning! The light ๐ŸŒ… -the food @posat_dubrovnik ๐Ÿฆž๐Ÿฆ๐ŸŸ -the Adriatic ๐ŸŒŠ-itโ€™s incredible! #dubrovnikcroatia glam credits: makeup @danielmartin (@honest_beauty) hair @jesushair and styling @sweetbabyjamie

JessicaAlba

Proud of you @shanidarden โฌ†๏ธ link in bio to read about our friendship -thx @people for the fun chat! #shanidarden

jessicaalba

Toured around #Madrid yesterday learning alllll the things about the city #firstrestaurantintheworld #almudenacathedral #royalpalaceofmadrid #mercadodesanmiguel #plazamayor

jessicaalba

Always and forever baby #Repost @shanidarden Always by my side ๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ @jessicaalba #congrats @shanidarden on your Studio! So excited for the OFFICIAL @honest_beauty facial! #cleanbeautythatworks #shanidarden #honestbeauty

jessicaalba

Avocado ๐Ÿฅ‘Toast #morning

jessicaalba

Playing chemist and making customs colors with these beauties in the Honest Beauty labs ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿ”ฌ๐Ÿ’„Thanks for spending the day with me @faith_xue @sarahkinonen @kristinarodulfo @court_higgs #honestbeauty #cleanbeautythatworks

jessicaalba

Had a great fireside chat this AM @hercampus LA event sharing my journey as an entrepreneur @honest @honest_beauty - social entrepreneurship, paving your own path, finding confidence, leaning into diversity and inclusion #womanup,not letting mistakes define you ... and some more #realness no one tells you ๐ŸคŸ๐Ÿฝ glam by @aurorabergere makeup (@honest_beauty) @davynewkirk hair styling -me ๐Ÿ˜œ @levis 501 stretch skinnies ๐Ÿ‘–, @songofstyle blazer , @merciparis ๐Ÿ‘š

jessicaalba

Had an incredible meal w the foodie homies at #TopChef winner chef @meilin21 @nightshadela -we ordered the entire menu ๐Ÿคญ got to take home some of the yummiest @eater_la young gun Chef @maxouboon #boonsauce! The artisanal cocktails -to the insanely flavorful meal of New American w Global Influence cuisine and donโ€™t sleep on the desserts! Seriously they are works of art -almost too pretty to eat. Miss Lin ๐Ÿ™๐Ÿฝ you are our new favoriteโค๏ธ. Def coming back and ordering that Duck next time!

jessicaalba

Thank you @archdigest for the beautiful shots of our home ๐Ÿ™๐Ÿฝ. And to my friend @derekblasberg for the interview (๐Ÿ” link in bio) :) @clementsdesign for being awesome collaborators and putting up with all my Pinterest boards ๐Ÿ˜ our builders #RHIconstruction! Iโ€™ve always been obsessed w Arch Digest -itโ€™s such an honor to be included in your magazine. Nature print by my dear friend @jprensena

jessicaalba

Hayesie Boo grooving out in our new Limited Edition @honest Summer collection diaper! The print is #peaceoutโœŒ๐ŸฝLink in bio๐Ÿ”. Warning watch with sound on and scroll -it will make you chill as ....

jessicaalba

That kiddo life -fun impromptu day w the homies @lizzymathis @isarahman @haroldperrineau @shanidarden @ferrariant @galitlaibow @blaibow @cash_warren โค๏ธ๐Ÿ’—โค๏ธ ๐Ÿ’—โค๏ธ๐Ÿ’—โค๏ธ

thenewclassic

๐Ÿ’š @fashionnova

jessicaalba

Chk out my live in Stories ๐Ÿ”and follow @theskinnyconfidential for a giveaway -we invited Lauryn into our @honest_beauty lab and our chemists made a custom ๐Ÿ’„ color ๐Ÿ’—. Comment below on your favorite Honest Beauty products and what colors should we add in our Lip Balm lineup?

thenewclassic

Itโ€™s been a lil while since I moved, but shoutout to @upackmoving ๐Ÿ˜‡ I thought moving across the country was about to be a nightmare, but you guys made it easy. If youโ€™re ever moving too hit them up! ๐Ÿ’•

thenewclassic

I got in my bag...

thenewclassic

๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ

JessicaAlba

Female employees are an invaluable asset to the workforce and @honest weโ€™re proud to create an environment where they are set up for success! Thank you @OnMogul for featuring @Honest as one of the top 10 companies where millennial women want to work in 2019. Proud to support all of the #bossbabes out there! ๐Ÿ‘Š๐Ÿฝ

JessicaAlba

Excited to share the podcast episode I did with @theskinnyconfidential. First time hubs @cash_warren ( @pairofthieves) and I have done something like this together! Real talk on how we hooked up, started our bizzzznesses and more fun stuff. Donโ€™t mind my raspy sore throat voice ๐Ÿคฆ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ #entrepreneurlife Chk out the episode with the link in stories! Think I should do my own podcast? What type of stuff would you want me to talk about? Let me know in the comments below and ๐Ÿ”link in bio to listen ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

thenewclassic

Goodbye Paris! Goodbye @hotellutetia Iโ€™ll miss you! ๐Ÿ’‹ #iconiclutetia

JessicaAlba

Good times w @j_corden @latelateshow with @gabunion talking all things @lasfinesttv and maybe doing some impromptu dance moves...Grateful for the team that put me together ๐Ÿ’„ @aurorabergere @honest_beauty ๐Ÿ’‡๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ @sylvia_wheeler ๐Ÿ‘—๐Ÿ† dope latina designer @johannaortizofficial #lasfinest #dancelikenooneswatching

JessicaAlba

Had a great chat @the.wing w @gabunion moderated by @socialrosy for @lasfinesttv #womensupportingwomen and even got to bring my Littles w me๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—. #momlife #worklife #balanceisntathing #dothebestyoucan and proud to be wearing @aimeesong @songofstyle for @revolve makeup @aurorabergere (@honest_beauty) hair @davynewkirk ๐Ÿ“ท @jenjphoto

jessicaalba

#Us #11yearsmarried my @cash_warren โค๏ธ, my best friend, my everything- we are better together - the life we dreamt of and manifested together is beyond anything I could have imagined. I love you with my whole self... we got this #rideordie por vida #happyanniversary

jessicaalba

We @gabunion and I did the Today Show and answered some fun โ€œhave you everโ€ questions -you may be surprised by some of our answers ๐Ÿคญ link in bio to chk it out! ๐Ÿ”#lasfinest @lasfinest available now on @spectrumorig

jessicaalba

Fun show with the homie @fallontonight @jimmyfallon chatting things including @gabunion and I as exec producers creating a family friendly environment on our new show @lasfinesttv #lasfinest -we kick butt, crack jokes, agree to disagree, always have each other's back and never need a man to save us b/c we have each other ๐Ÿ‘Š๐Ÿฝ. Chk us out @lasfinesttv available now on @spectrumorig Makeup @danielmartin Hair @jennifer_yepez Dress @narciso_rodriguez Jewelry @danarebecca

jessicaalba

Them beach vibes -canโ€™t wait for summer... Love shooting with (Link in bio๐Ÿ”) @PORTERMagazine @NetAPorter because you can actually shop the looks! I may have bought the @Chloe sandals ๐Ÿ™ˆ already... thank you to the team that brought this to life ๐Ÿ“ท by @WillDavidsonPhoto styled by @ttstyle makeup by @danielmartin (@honest_beauty) hair by @sylvia_wheeler nails by @kimkimnails #PorterEdit @Jennifer_Dickinson @GemmaStark @TheAnnabelBrog @OliveSW @Jessica.Heald

jessicaalba

Loved chatting all the things @the.wing #rp @the.wing We died and went to Wing SoHo heaven ๐Ÿ’ซ @gabunion and @jessicaalba graced us last night for a sneak peek of their series @lasfinesttv โ€œL.A.โ€™s Finestโ€ and a conversation about taking charge behind the camera as executive producers. Thank you to our favorite game changers and thank you to our moderator @_arianaromero ๐ŸŒน#womensupportingwomen #lasfinest #thewingsoho

jessicaalba

Had a great chat with @bjonescooper @buildseriesnyc @gabunion @lasfinesttv

jessicaalba

@livekellyandryan for @lasfinesttv -swipe to see some bts :) #lasfinest makeup @danielmartin (@honest_beauty)hair @jennifer_yepez styling @sweetbabyjamie

jessicaalba

@goodmorningamerica w @gabunion for @lasfinesttv check it out folks! @spectrumorig #lasfinest #gabrielleunion #sydandnancy #goodmorningamerica GLAMS makeup @danielmartin hair @jennifer_yepez styling @sweetbabyjamie

jessicaalba

@cathyalba ๐Ÿ‘‘ #HappyMothersDay #mymom I love you so much! You always keep it real๐Ÿ‘Š๐Ÿฝ and hold it down!

jessicaalba

This is my my world. My heart burst open the moment I became a mom almost 11 years ago. I became a soft, vulnerable, open women -fully comfortable in myself knowing that Iโ€™m far from perfect but I always try to do my best -my kiddos are my #1. There has been no greater gift in my life than being their mama. Itโ€™s messy, chaotic, hilarious, cozy, warm, joyful, hectic, frustrating, rewarding, and everything in between. Thank you @jondavisphoto for capturing so many moments of us and once in a while we get all kids smiling at the same time!!! (Hooray) Swipe through for a random snap shot of my #momlife -my biggest baby Honor growing up so fast ๐Ÿ™ˆ, Honor and Haven fighting ๐Ÿ™„, Haven ๐Ÿฆ just living her very best life and my Hayesie Boo giggles ๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”. To all the mamas out there doing the damn thing- I See you ๐Ÿ‘Š๐Ÿฝโœจ๐Ÿ™๐Ÿฝ I Love you and we are in this together! ๐Ÿ’—

jessicaalba

To celebrate #MothersDayย  @honest andย @honest_beautyย are giving away all the essentials you need for a self care moment! Head over to theย @honest_beautyย and @honest Insta pages (โ€ชbefore May 13โ€ฌ!) to enter to win & donโ€™t forget to tag yourย #MomCrush ๐Ÿ‘Š

thenewclassic

Great morning #started is #9 on iTunes & I found this amazing illustration by @mowaywayway ๐Ÿ’—

thenewclassic

Can you believe we did all this in just 12 hours!? Thanks team - too many to name, but if youโ€™re on it you know - Iโ€™m really proud of the collective effort and result. One of my all time favorite and most โ€œMEโ€ things Iโ€™ve made. Couldnโ€™t have done it without all hands on deck!!! Did you watch #started yet?

thenewclassic

thenewclassic

So the started music video is out!!! Iโ€™ll post some clips later... still figuring out how to work the internet. Love you ๐Ÿ’— #started

thenewclassic

STARTED video tonight at midnight EST!

thenewclassic

Thatโ€™s not your real mom!

thenewclassic

Hello? @thebrooklynjai Iโ€™d like to order 1 dance break please. #STARTED

thenewclassic

#STARTED in 5, 4, 3, 2, 1....

TheNewClassic

TheNewClassic

#STARTED May3

TheNewClassic

TheNewClassic

STARTED MAY 3

TheNewClassic

Glam appreciation post: I love you @hairbyiggy @hairbyfran_ @erosmua @aleherself @francfernandez the last two days you all helped me turn out an impossible amount of looks - Iโ€™m so proud of our teamwork & excited for the world to see whatโ€™s to come. ๐ŸŽ‚

TheNewClassic

I Had the best time on @jimmykimmellive tonight !!! Thankyou to @theblondsny and @laroxx for creating this very VEGAS outfit. ๐Ÿ’‹

TheNewClassic

๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ @fashionnova

TheNewClassic

RIP YOU WHORES ๐Ÿ™ shirts and other sally walker merch is on my website if youโ€™re interested in things like that. ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ ๐Ÿ’—

thenewclassic

YAY! Iโ€™m extremely proud of this! Feeling even more motivated to keep grinding, im going crazy all summer. Thankyou for all the support!!! So happy for every single little win!!!

thenewclassic

Maybe iam an eyeshadow girl after all. ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ

thenewclassic

๐Ÿ–คโค๏ธ Thankyou @travisbadal_life

thenewclassic

Tried to use the @jamescharles palette on live today and it almost ended in tragedy! Buuuuut everyone pulled thru & just like that - a beauty guru has been born ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰

thenewclassic

Back from the dead ๐Ÿ–ค๐Ÿ’€๐Ÿ˜‚ but seriously I was just hoping I could make it inside the iTunes 100 as an indie release & this much love and support from you guys is so unexpected. I canโ€™t even tell you in words how happy this has made me, Thankyou!!!!

thenewclassic

๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค

TheNewClassic

Good Morning Sunshine ๐Ÿฃ