The Weeknd Victoria's Secret PINK Ayu Tingting - instagram lists #feedolist

ayutingting92

Sukses trs ko @rinaldyyunardi we luv u โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป hitam siapa takut

ayutingting92

My lovely brother โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ blurred emg lbh ok

ayutingting92

I luv you dok @tan_yuanita hehehhehee brhasil dkerjain.....syg kamooooooo ๐ŸŽ‚๐Ÿ’‹๐ŸŽŠ๐ŸŽ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Alhamdulillah menang anak manis pinterny bunda iqis โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ†

ayutingting92

Lomba disekolah โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿปsemangat nak muaah ๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Selamat aa trsyg @shirofirman n teh mai ats kelahiran putra kduanya.....sehat selalu ibu n bayinya y ๐ŸŽŠ๐Ÿ’—๐Ÿ˜

ayutingting92

Dedek akoh @danarjuliansyah_ danar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜† colek @risnasary_ @nazwayani4 Photo @anwarfadillah_sjn

ayutingting92

Brownis ceria ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜

ayutingting92

In @edhygraciabutique_tangerang Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @diaryfashionshoot

ayutingting92

Suka bgt sama hijab yg praktis trs langsung pake dan motifnya cantik bgt @glm.lepham.....mksh adikku @papham sukses usahanya syg ๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Happy birthday my best best doctor, best friend, best sister ever @tan_yuanita .....sehat trs, panjang umur, byk rezeki, tambah sukses melambung ke angkasa hehehhe......slalu syg aku, syg ibu, syg syifa, selalu bahagia, pkoknya doa trbaik buat km, gbu sygku....luv luv ๐ŸŽ‚๐Ÿ˜๐ŸŽŠ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Last night ๐Ÿ’ƒ KDI 2019 Photo @princesskalori

ayutingting92

With lovely @sitibadriahh โค๏ธ๐Ÿ’–๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Merah putih โค๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Helooooo @kdiofficial โค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ

vspink

On days with no class, we're always down to shop! ๐Ÿ› #SyllabusWeek

vspink

Headed back to school or already on campus? Show your school spirit with the PINK Collegiate Collection! Link in bio to shop the above schools + many more!

vspink

โ˜Ž๏ธ Calling all college students! Itโ€™s that time again! Score 25% off a PINK purchase in stores with your student ID! ๐Ÿ™Œ

vspink

Sounds perfect to us! ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ›

vspink

Havenโ€™t gotten your $60 outfit yet? What are you waiting forโ‰๏ธGet an All Day Sports Bra, Muscle Tank+ Ultimate Legging (up to an $108 value)! Link in bio to shop! . . . ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆ (Prices in USD)

vspink

This Tee is a mood! Comment ๐Ÿ’ƒif youโ€™re ready for the weekend!

vspink

โšก๏ธ$60 Outfit โšก๏ธScore an All Day Sports Bra, Muscle Tank & Ultimate Leggingโ€ผ๏ธ Link in bio to shop (up to an $108 value)! . . . ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆ (Prices in USD)

vspink

โ€œNice Bras with great fit & cute colors and patterns! I really want to buy a few more of these, and I probably will!โ€ โ€“ Hayden from Virginia loves Wear Everywhere Bras! Stock up in stores + at VSPINK.com!

vspink

Now boarding in PINK โœˆ๏ธ #PINKGRLPWR

vspink

Crush of the Week: Our fave washes! From acid wash to vintage-inspired, weโ€™re feeling these styles!

vspink

Thereโ€™s nothing like a to dye for look on a Tuesday ๐Ÿ˜ #PINKGRLPWR

vspink

๐Ÿ‘€Itโ€™s a match in our fave print + the All Day sports Bras are 2/$35! Drop a ๐Ÿbelow if need these looks!

vspink

Starting off the week right ๐Ÿง–โ€โ™€๏ธSwipe to see some of our fave #PINKBTY! #SelfCareSunday โžก

vspink

What's your sign? Comment โฌ‡๏ธ

vspink

BEST ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘! From V-shaped seams to contouring, the Ultimate V legging & Seamless Workout Tight are designed to flatter where it matters!

vspink

Ready, set, head to stores! ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’จ Two Days in stores only: $3 Thongs! Show this IG post to score the deal!

vspink

Which one? Comment ๐ŸŒฎor ๐ŸŸbelow!

vspink

Super soft cotton modal fabric โœ”๏ธDrapey fit โœ”๏ธ Available in tons of colors & prints โœ”๏ธThe Girlfriend Tee is definitely going to be your fave!

ayutingting92

Mau punya wajah putih cerah? Nih pakai aja @everwhiteid paket wajah, cepet banget bikin kulit jadi cerah 1-2 tingkat dari warna kulit sebelumnya. Byeee kulit kusam, kulit wajah jadi putih Mulus Tanpa Noda! โœจ Follow ya @everwhiteid @everwhiteid ๐Ÿ’–

ayutingting92

Happy birthday cintanya adek @kriznafahrezi yg dr dlu slalu baik jg syg bgt sm ade, smg sehat selalu wa, pjg umur, byk rezeki, semakin jd hairdo yg top n apa yg dinginkan trwujud, wish u all the best syg......love u ๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

ayutingting92

With mom cantik ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜โค๏ธ

vspink

Easy to wear, easy to pair! Swipe to see our #PINKReps rocking the Legging Crew & Bike Short! #PINKOOTD โžก๏ธ

ayutingting92

Dipangkuny udah mulai berat dh ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ˜

vspink

Crush of the Week: Chalk Rose! Link in bio to shop!

ayutingting92

Bugรผn seninle gรถrรผลŸtรผฤŸรผm iรงin รงok mutlu oldum, tekrar gรถrรผลŸmek รผzere ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜† abi @ramazangoden

ayutingting92

Manis bgt brownis ๐Ÿ’‹โค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Pingin gak punya tas kece seperti yg saya pakai? Kualitas sih jangan di ragukan lagi ya, @josedaroca.id tas original ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป dengan harga yang sangat terjangkau dan free ongkir untuk semua daerah di Indonesia! . Check @josedaroca.id untuk koleksi baru lainnya! ๐Ÿ’• . . . Handled by @iconic_sister

vspink

Whatโ€™s super soft & cute all over? The Girlfriend Tee โ†‘

vspink

And having a #HotGirlSummer too! ๐Ÿ’…๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ

ayutingting92

Pake baju muslim dari @odettemoslem_kids favoritnya bilqis buat ngaji, bahannya high quality nyaman buat dipake seharian selain itu juga yang paling penting designnya gemes-gemes banget, warna-warnanya bikin seger mata. Cek deh IG nya @odettemoslem_kids , hati-hati jangan sampe kalap ๐Ÿ˜ . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

In @hazelkez Earring by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

vspink

Not only is it PINK Cyber Monday, itโ€™s also #NationalUnderwearDay! Comment which Panty is your fave: ๐Ÿ, ๐ŸŒบ, ๐ŸŒซ

vspink

Today (8/5) is PINK Cyber Monday & itโ€™s a BIG BIG Deal! Score 50% off the PINK Sport Collection today only! Start shopping now!

VSPINK

๐ŸšจWIN & SHOP๐Ÿšจ It's PINK Friday, but don't let your shopping haul stop there. We know you want to WIN a $500 PINK e-gift cardโ€ผ๏ธ Hereโ€™s how: Step 1: Follow @VSPINK Step 2: Leave a leave a comment with a ๐Ÿ›and include #PINKSweepstakes to enter No purch nec. US res only, age of maj. Ends 8/3/19 at 12:00 P.M. (noon). Void where prohibited. (Not void in New Jersey). See rules [http://bit.ly/2GGAZpP].

VSPINK

PINK Friday (8/2) is here!! What are you waiting for?! Start shopping!! ๐Ÿค‘๐Ÿค‘๐Ÿค‘

VSPINK

Ayyyyy, #PINKNation weโ€™re live from PINK Friday at @VSPINKMiami ๐Ÿ’ƒ๐Ÿคธโ€โ™€๏ธ๐Ÿ›! So many deals, be sure to check the app to see if your store opens early tonight (8/1) or shop tomorrow (8/2)!

vspink

๐Ÿ—ฃHey #PINKNation! TONIGHT (8/1) shop PINK Friday first in select stores from 10PM to 12AM (local time)! Download the app to find your store! Everyone can start shopping PINK Friday on 8/2 in stores + at VSPINK.com! Score these MAJOR deals & freebies: $25 & under back-to-campus essentials 7 for $25 All PINK Panties $25 Cotton Leggings $25 Everyday Lounge $20 & Under Bras $20 & Under Tees $20 Sweaters $20 Wear Everywhere & Date Bras $15 Bralettes $10 Sports Bras FREE Shipping on a $50 PINK purch FREE Sherpa Blanket with a $150 PINK purch FREE Sโ€™ip by S'well Water Bottle + Reusable Tote with a $65 PINK purch

vspink

Today is for your girls! ๐Ÿ‘ฏโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘ญHappy #NationalGirlfriendDay! Tag your girls below & let them know you appreciate them!

vspink

How will you style your PINK Friday haul? Head to our IGTV channel for PINK Friday videos all week long!

vspink

We're so excited to be partnering with Girl Boss, @sarahmkauss who is the S'well Founder & CEO ๐Ÿ’ช๐Ÿ‘Š๐Ÿ™Œ! Score this exclusive Sip By Sโ€™well Water Bottle with a $65 PINK purch on PINK Friday (8/2)! #PINKGRLPWR

vspink

A self-care routine we can stand behind! Drop a ๐Ÿ› if youโ€™re ready for #PINKFriday!

vspink

๐Ÿ”ŠOh. Emm. Geeeee. #PINKNation! A sneak peek at the PINK Friday (8/2) deals are hereโ€ผ๏ธ Download the app now to start planning everything youโ€™ll be buying!

vspink

So fresh! So clean! So ready for #SelfCareSunday ๐Ÿ›€! #PINKBTY

vspink

๐Ÿคธโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ™Œ We canโ€™t contain our excitement โ€˜cuz PINK Backpacks are only $29.95! Hurry in stores + at VSPINK.com. . . . ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆ (Prices in USD)

vspink

The outfit youโ€™ll never want to take off! Shop the Girlfriend Cropped Tee, Lace Halter & Classic Jogger in stores + at VSPINK.com!

ayutingting92

Cintanya bunda semangat nak cepet smbuh huuhhuuuuuuโค๏ธ๐Ÿ’‹

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

ayutingting92

Selamat buat toko kesayangan ayu @superbella_shop mau buka store lagi ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Oh iya buat kalian aytinglicious... kalian langsung klik @superbella_shop sekarang ya.. karena ada GRATIS CHANEL FUR BAG.. super lucu dan mewah bgt tas nya Atau kalian bisa langsung hub Customer service di bawah ini : LINE : superbella_cs5 superbella_cs1 superbella_cs2 WA : 081319009100 081210000788 081380000200 081380000400 081317007700 081377070005 081312004900 081240004004 STORE Hartono Mall Jogjakarta (0274) 2924006 SLEMAN CITY HALL (soon) Wa : 0812 2200 0047๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป WA: 0822 5000 0064๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0858 7087 1335 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0852 1100 3300 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Untuk info grosir / bisnis partners langsung ke CEO Superbella (temen ayu juga nih yg punya) Wa : 0821 1616 0050

ayutingting92

๐Ÿ’ซWow๐ŸŒŸ

ayutingting92

Ini olshop Langganan Ayu. Harganya murah dibawah 100.000 tapi barangnya bagus-bagus โ€ข โ€ข Yang mau Sepatu GRATIS Caranya gampang cuma LIKE FOTO INI dan komen โ€˜MAUโ€™ di Foto ini โ€ข Jangan lupa Follow ig nya dan Like yg banyak!! @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ โ€ข Seminggu ini semua HARGA MASIH PROMO!! Buruan Follow dan langsung order biar ga kehabisan barangnya

ayutingting92

Bobo brdua.....cepet sehat nak โค๏ธ๐Ÿ˜˜ love you

ayutingting92

Liburan kemarin kan bb ayu naik tuh, tapi sekarang udah normal lagi dan turunnya juga cepet ayu pake produknya @sfthealthy Dan bagi yang cocok bisa turun 1kg langsung dalam sehari Bisa ngecilin paha ,perut ,lengan ,dan betis memang sebagus itu . selain bisa untuk menurunkan berat badan 10-30kg produk ini jg sangat bagus untuk kulit karna mengandung ekstrak jeruk yang kaya akan vit c ProdukKhasiatnya juga bisa dirasakan dengan cepat tanp harus diet ketat ataupun olahraga yang menyiksa . Nah buat kalian yang mau pesen langsung aja hubungi kontak dibawah ini : Ig :@sfthealthy Line :@sfthealthy Wa :0813 4333 1138

ayutingting92

Happy birthday kakakku trcinta road managerku trsayang @shirofirman yg egk pernah marah, egk emosi ngadepin apapun......smg sehat slalu, panjang umur, byk rezeki, jd ayh yg trbaik, dsyg keluarga, selalu syg sm adek n sabar ya aa syg......luv u so much, egk ada yg sperti aa, aa trbaik segalanya....wish all the best aa tercinta muuaaahhhhhh ๐ŸŽ‚๐Ÿป๐ŸŽ๐Ÿ’ƒโค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Aku mau kasih tau kalian nih pemutih ajaib terampuh yang sudah terekomended oleh para artis yang hasil nya bener2 the best HANYA DALAM WAKTU 3-7 HARI SAJA !! Ribuan orang sudah coba , ribuan real testimoni hanya ada di @marina_beautycare . Dijamin sangat ampuh untuk atasi semua masalah wajah dan badan. Sudah BPOM dan juga aman untuk bumil dan busui. GARANSI UANG KEMBALI jika produk palsu !!! Kalian wajib banget coba dan cek testi2 nya di @marina_beautycare

VSPINK

Knock it out of the park with these ๐Ÿงข! Score a free Baseball Hat with a $50 PINK purch. Link in bio to shop! . . . ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆ (Prices in USD

VSPINK

Prep for anything the holiday weekend throws at ya with 3/$30 All Day Sports Bras ๐Ÿ™Œ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธHurry up and shop before theyโ€™re gone! . . . ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆ (Prices in USD

VSPINK

โ€˜Cause baby youโ€™re a firework! ๐ŸŽ‡๐ŸŽ†

VSPINK

Athleisure has never looked better ๐Ÿ”ฅ

VSPINK

Crush of the Week: Shorts! Get 50% off all shorts in stores and online.

VSPINK

4th of July outfit ready ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ + flower power ๐ŸŒธ

VSPINK

This pocket = sheer genius.

VSPINK

Drop a ๐Ÿ’› if the Lace Halter is one of your top drawer faves!

VSPINK

Current mood: just beachy ๐Ÿ #PINKOOTD

ayutingting92

๐ŸŒž one of my fav ...... ๐Ÿ˜โค๏ธ

ayutingting92

Brownis guys ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ

ayutingting92

cantiknya senyum anak bunda โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

ayutingting92

Kalo urusan pilih skincare aku bener" rempong, Sebelum beli pasti riset dulu, udah aman BPOM atau belum? Ada dokter dan klinik kecantikannya apa enggak? Dan berbagai pertanyaan kepo lainnya. ๐Ÿคญ๐Ÿ˜… _ Maklum, ngeri banget baca2 berita soal banyak produk kecantikan yang ketauan pake bahan berbahaya yang bisa membahayakan orang tubuh dan bahkan bisa merusak janin saat hamil. Bacanya langsung merinding sekaligus parno, dan aku gak mau sampai salah pilih urusan skincare. ๐Ÿ˜ฑ _ Untungnya, aku cek produk @msglowbeauty yang setelah cari2 tau info soal produknya, bahan dasar yang dipakai super aman dan sudah ada lisensi BPOM-nya, klinik kecantikannya udah dimana". Teknologi yang dipakai pun bagus, hasilnya bikin glowing jadi makin happy selfie2.

ayutingting92

Morning.....have a good monday everyone..... โค๏ธ๐Ÿ˜ #bismillah

VSPINK

Comment your zodiac sign ๐Ÿ”ฎbelow โฌ‡๏ธ

VSPINK

Weโ€™re all smiles when weโ€™re wearing the Perfect Scoop Neck Tee โ˜บ๏ธ Link in bio to shop. #PINKReps

ayutingting92

๐Ÿ˜˜ "Apalah cinta" โค๏ธ Photo @robchand

ayutingting92

Happy birthday to the one and only my beautiful abla smg sehat, panjang umur, byk rezki, sukses dlm sgalanya, cpt dpt jodoh yg baik, jgn marah mulu, jgn liburan mulu, smngat slalu ngurus aku dan krjaan kdpn, n apa yg dinginkn trcapai syg amin......god bless u, luv u abla @dounche ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜†

VSPINK

Ready, set, summer uniform ๐Ÿ”›Weโ€™ll be wearing 2/$35 Gym to Swim on repeat!

VSPINK

Youโ€™re a โญ๏ธ

ayutingting92

Enjoy weekend โค๏ธ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป

VSPINK

We've got your back(pack)! Drop a ๐ŸŽ’ below if youโ€™re excited for new backpacks!

ayutingting92

Ya rabbim bu ne sevda โค๏ธ lots of love from "Apalah cinta" thank u so much guys for all ur love and support๐Ÿ˜˜ sizi รงok seviyoruz beyler, รงok teลŸekkรผr ederim โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #IndoXTurki

ayutingting92

Bismillah โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #sisterhood

ayutingting92

Thank u for all ur love โค๏ธand support guys..... thank u for always making "Apalah cinta" still trending on the top โค๏ธ๐Ÿ˜ seni รงok seviyoruz ve รงok teลŸekkรผrler

ayutingting92

In @wiramapratama X @batikgalleria Earring diamond by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

In @missoriclothingline Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Shoes limited edition series by @hm X @moschino Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

Alhamdulillah Allah'a ลŸรผkรผr โค๏ธ๐Ÿ˜˜ i can't say anything.....you made this happen guys, we reached 9M viewers and still trending on the top.....hope u always love this song and enjoy with "Apalah cinta" ๐Ÿ˜ keep it as always......รงok teลŸekkรผr ederim ve sizleri seviyorum โค๏ธโค๏ธ #IndoXTurki #begratefulforeverything

ayutingting92

In @angelaprisa โค๏ธ Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photographer by @robchand

ayutingting92

Wat een heerlijk Hollandse wafel met vers Sinnasapel sap erg lekker ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿƒ

theweeknd

goodbye

theweeknd

summer vibe

theweeknd

how iโ€™m watching episode 2 tomorrow

theweeknd

heavy is the crown... but only for the weak. POWER IS POWER 4/18 #GAMEOFTHRONES been watching this show since 2011... my fans know! ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ

theweeknd

happy birthday @belly Canโ€™t thank you enough for your loyalty and passion towards XO. You always bring clarity when shit gets foggy. I got your back for life big bro.

THEWEEKND

congrats my brother @nav hitting number 1 on the billboard charts. literally against all odds and you still manage to hit the top. XO, where dreams come true.

THEWEEKND

Jacobโ€™s Ladder

THEWEEKND

my friends at @kidstudio_ always bringing my lyrics to life.

THEWEEKND

๐Ÿ˜ด

THEWEEKND

THEWEEKND

link in bio. Proud of you bro

THEWEEKND

tonight

theweeknd

while Chapter 6 is getting cooked, I executive produced my brother @nav new album BAD HABITS dropping Friday. XO vibes for the town...

theweeknd

theweeknd

taking a peek into nostalgia

theweeknd

theweeknd

theweeknd

melkam lidet

theweeknd

theweeknd

THEWEEKND

THEWEEKND

THEWEEKND

theweeknd

theweeknd

theweeknd

theweeknd

lost in the ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ•› midnight

theweeknd

tomorrow late night @mementomori

theweeknd

theweeknd

theweeknd

theweeknd

๐ŸŒ™

theweeknd

executive producer

theweeknd

theweeknd

flip phone

theweeknd

theweeknd

theweeknd

theweeknd

yesss sir, happy fucking #CASHDAY. thank you for devoting your whole life to this shit my guy. the bond is toooo strong. Love you brother ๐Ÿ’€๐Ÿ–ค

theweeknd

how long are you supposed to leave the tree up?

theweeknd

๐ŸŽ„

theweeknd

he donโ€™t bite

theweeknd

last one... putting the rest on story โ˜บ๏ธ

theweeknd

plays Peaches - Fuck the Pain away

theweeknd

faded off that Santori

theweeknd

Gunner

theweeknd

theweeknd

theweeknd

THEWEEKND

Bali โค๏ธ