Bretman (Da Baddest) Rock Chelsea Olivia Wijaya Conor McGregor Official - instagram lists #feedolist

thenotoriousmma

It’s an honor to be on the front cover of GQ this month in @augustmcgregor! Check it out 👕

thenotoriousmma

INVICTUS ⚔️

thenotoriousmma

My little princess Croía’s christening day at Luttrelstown castle. Thank you to our close family and friends for celebrating the special day with us ❤️🙏

bretmanrock

Same Energy 🌸💕

chelseaoliviaa

Mengonsumsi Cold Pressed Juice setiap harinya sangat bermanfaat untuk memenuhi kebutuhan gizi dan vitamin yang dibutuhkan dalam tubuh kita. Semua varian Cold Pressed Juice dari @pressence.id mengandung 100% buah-buahan dan sayuran tanpa menggunakan gula dan bahan pengawet lainnya. Favoritku adalah varian Red Booster yang terbuat dari buah naga, semangka, dan mint. Red Booster ini terasa sangat menyegarkan dan mengenyangkan ketika diminum. Selain itu varian Red Booster dari @pressence.id ini juga dapat membantu tubuh kita untuk tetap terhidrasi, melancarkan pencernaan, mencegah osteoporosis, membantu proses pencucian ginjal kita, mencegah diabetes, dan membantu melegakan saluran pernapasan yang terganggu. Jadi tunggu apalagi? Mulai hidup sehat dari sekarang dengan @pressence.id #feelthepressence 📷 by @gidwinata

thenotoriousmma

Bond is dead baby meet me at the spot. @mcgregorproductions

thenotoriousmma

The King Mandingo. I fought for billionaires and then became one myself.

thenotoriousmma

Caption this

thenotoriousmma

Along with this cracking Steel Blue 3 piece suit from our collection, make sure and check out the new range of “AM” ties also available. Go ahead, Zoom in on it. What a tremendous range we have now. The full extensive! I am so proud of this work, and so proud of all our team, as now our hard work and effort is being recognized. We are not playing here. This is big business now. Our line is not like the others. In reality, it is like nothing this game has ever seen before! This is high end fashion baby, and we run it now. I know you feel it. I know you feel it, because I feel it. August McGregor baby @augustmcgregor

chelseaoliviaa

Wear something that makes you feel beautiful every day . My current addiction: this beautiful sleepwear from @le.bellavita . A must have, especially if you’re into lacey pieces. It’s my comfiest and prettiest sleepwear ever. Check their collection @le.bellavita and you’ll love them! . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Yours Is mine @glennalinskie ❤️ Photo by @riomotret @riomotretofficial Make up @rama_jee Stylist @erichalamin Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @ykix.officiel #riomotret #riomotret2019 #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

thenotoriousmma

Happy birthday baby. Proper Pina Coladas before we even knew it ❤️ #ForeverLove

chelseaoliviaa

“Happy Family start from a Happy Mom" . Bantal-bantal lucu ini aku dapet dari @little.jevi , bahannya lembut dan empuk banget.. Kamu bisa pesen buat souvenir acara kamu juga lho buruan cek IG nya @little.jevi ya ❤ . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Fashion is art and you are the canvas. Love this cutie dress from @frego_bagcharm selalu langganan disana. Thank you @frego_bagcharm ❤ . . Handled by @iconic_sister

thenotoriousmma

The World is truly Yours in this two piece Chino suit, available now at August McGregor! Drop 4 @augustmcgregor 🔥

thenotoriousmma

August McGregor Drop 4 available NOW! Check out our extensive and ever growing range at AugustMcGregor.com McGregor Jet Ski 🛥 @augustmcgregor

chelseaoliviaa

Skin first, makeup second, smile always.. Kemanapun aku pergi gak pernah lupa deh lakuin ritual harianku. Skincare yang selalu kubawa kemanapun aku pergi @belaluna.skincare . Aman, BPOM dan Halal MUI. Hasilnya? Wow, Memuaskan 🥰 Kalian mesti cobain juga @belaluna.skincare 😉 . . . Handled by @iconic_sister

thenotoriousmma

The Baby blue Silk face @augustmcgregor shirt! Gets yours custom made now! 🔥 C Mc G 🔥 #PowerDriven

chelseaoliviaa

Always dress well but keep it simple.. White Top by @ragratocollection ❤ Really love it.. yuk kepoin ignya yang mau liat koleksi2 lainnya yah.. . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Love your body and teach your mind to respect it.. Turunin berat badan cara aman? Cuma dayteatox mykana dari @coco_thierry tea 100% herbal turunin 5-10kg tanpa diet ketat dan gym menyiksa, made in Thailand udah fda approved dan label halal 💕 . . . Handled by @iconic_sister

TheNotoriousMMA

August McGregor drop 3 @augustmcgregor

bretmanrock

It’s a Hot Bitches Birthday🌺 I hope you guys are ready for the 21 year old me 🌴🌊 now I’m gonna go get turnt 🤪 Click the link in my Bio to help me save turtles for my birthday ❤️ Thank you guys for giving me the world and allowing me to do things that I could have never imagined ♌️🦁 it’s Leo season bitches

chelseaoliviaa

A smile is an inexpensive way to change your looks ❣ Buat yang sedang program hamil yuk bisa coba dengan konsumsi kurma muda dan buah zuriat dari @tinaashop123 . Ini dipercaya bagus untuk program hamil. Sudah banyak yang mencoba dan berhasil. Coba aja cek testimoninya di @tinaashop123 mulai dari pengantin baru sampai penantian 10 tahun pun ada testimoninya. Ini juga dipercaya bisa buat menyembuhkan pcos, kista, miom, haid gak lancar dan untuk kesehatan. Yuk ihtiar program hamil dengan yang alami bersama @tinaashop123 . . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

❤️❤️❤️ . . Di dalam foto istri yg cantik dengan gaun panjang,selalu ada suami yg sabar pegangin tangan istri yg jalannya pelan-pelan dan juga suami yg baik mau benerin gaun istri ketika akan difoto.. makasii sayang @glennalinskie ❤️ 📸 by @dartjong

bretmanrock

Let me drive boat ⛵️ omg I turn 21 In two days 😫 all I know is I get cuter every year 🌴🍃 oh and I have something comming out on my birthday and I hope y’all are ready

thenotoriousmma

Sunday family day to the Bray air show. County Wicklow, Ireland 🇮🇪 ❤️

thenotoriousmma

Clean up right with @augustmcgregor 🛁

thenotoriousmma

The new @reebok Sole Fury 🔥 #splitfrom #solefury

chelseaoliviaa

Sneak peak of our new project #RinduTanpaCinta ❤️

chelseaoliviaa

Selamat hari kencan ❤️❤️ Anak udh agak besar lumayan yah orangtuanya bisa pacaran lagi 😘 (Masvelt dress by @poise24 )

bretmanrock

It’s a Hot Girl Summer thing✨🤪 Can you guys believe my @morphebrushes x Bretman Rock, Babe In Paradise palette is 1 year old 🌴☀️ 😭 Link in my Bio to Purchase Da Baddest Highlighter Palette in the game ❤️

chelseaoliviaa

*Disney's the Lion King through our lens by Riomotret, sebuah karya fotografi yang terinspirasi dr Disney's #TheLionKingID yang bs di lihat secara langsung di Plaza senayan level 1 sampai 4 Agustus 2019. @disneyindonesia @disney @lionking Muse @chelseaoliviaa Photo by @riomotret @riomotretofficial Stylist @erichalamin Make up @rama_jee Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @andreasodangofficial Accesories @rinaldyyunardi Decoration @realninanasution & @kamandanudecor #riomotret #riomotret2019 #riomotretexhibition #TheLionKingID #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

chelseaoliviaa

After almost 4 years of taking a break, YES I AM BACK!!

chelseaoliviaa

Aku concern banget kalau masalah makanan buat Nastusha, nah ini ada salah satu resep gampang yang biasa aku bikin buat cemilannya Nastusha. Hari ini aku coba bikin “Macaroni Ham & Cheese”, caranya gampang: Bahan: -Macaroni -Susu fresh milk -Ham (non halal,bs diganti sosis halal) -Keju chedar & parmesan -Mushroom portabello -Bawang putih -Kaldu bubuk Cara: -Rebus macaroni sampai matang (tambahkan OO dan salt) -Tumis bawang putih masukan Jamur dan Ham. -Setelah itu masukan susu fresh milk,keju dan kaldu ayam (cicip dl yah biar tau rasanya). -Setelah itu campur macaroni yg sudah matang -topping aku tambahkan chicken nugget ❤️ Belanjanya juga gampang kok, langsung buka aplikasi @jdid aja ;) #SemangatORI #DijaminORI

bretmanrock

This is so rude....... 😫😫

chelseaoliviaa

Disaat mami lagi ga ada seneng bngt liat kalo @nastusha.olivia.alinskie di kelilingin orang baik yg sayang sama nastusha ❤️❤️❤️ Terimakasi aunty,uncle 🙏🏼🙏🏼

chelseaoliviaa

Special shout out and appreciation to @agusslim @cynthiatan__ and @andychunmakeup for preparing our look within a week notice for our Korean project. Make up by @andychunmakeup Me & Nastusha’s Dress by @cynthiatan__ @claire.cynthiatan Fabric by @specialtextile Glenn’s Suit @agusslim

thenotoriousmma

Happy birthday to me. The ruler.

chelseaoliviaa

Happy Sunday everyone 🙏🏼 📸 by @glennalinskie 👠 by @valencia.limite

thenotoriousmma

Winning

thenotoriousmma

4 years ago wow 🇮🇪

chelseaoliviaa

Please bsk pas udh nonton full MV “Yours Is Mine” @sa_itainment jangan judge aku tentang dance-nya yahh 🤣🙈 . . Anw kehidupan kpop ga mudah banget... mereka setiap hari senin-sabtu latihan kurang lebih 12 jam (gila ga 12 jam dance,patah tulang aku), plus diet yg super ketat... nah yg suka Kpop pasti suka pada iri kan liat badan mereka yg super slim dan sexy... ga usah iri karna kalo liat perjuangannya sii pasti nyerah duluan...

bretmanrock

A family of tourist saw me take these✨ they thought they saw mermaid but it’s just my gay ass 🧜🏽‍♂️

thenotoriousmma

🧱

thenotoriousmma

Happy 4th of July America 🇺🇸❤️ What a country!

thenotoriousmma

Being bold is a lifestyle. #SplitFrom #SoleFury @Reebok

thenotoriousmma

From No button to Push button

bretmanrock

i’m Confidently Kute in my Calvin’s. ❤️🧡💛💚💙 , swipe ➡️ just wanted to remind you guys that you can do whatever you want to do, and you don’t owe anyone an explanation 🍭🏳️‍🌈 #MYTRUTH #PROUDINMYCALVINS Collection is linked in my BIO @calvinklein 🌈 #queer #pride #gay #gaypride

thenotoriousmma

That time I rallied 3 rolls Royce’s into the loading bay of the Barclays centre, Brooklyn. Yeehaaaa

thenotoriousmma

Congratulations Ward! @properwhiskey

thenotoriousmma

The greatest featherweight of all time. It was the title shot after this. @reebok

bretmanrock

Thank you for letting me use your makeup in 5th grade mama 💖✨ We’re in @sephora now 🎀 Thank you so much to @benefitcosmetics for this opportunity to be the face of Precisely My Brow Pencil

thenotoriousmma

The Original Gucci mink! I bought this coat for 55 thousand U.S Dollars at the Gucci boutique store on 5th Avenue in New York. The same location I then bought the second one, with the dragon emblazoned on the back. Costing 80k. Both these coats are hand made 1 of 1’s! None others produced. Not only are these coats iconic from a fight game standpoint - One being apart of the UFC’s first legal event in the state of New York, and the night the Champ Champ was born, and the other being apart of the highest grossing event, and biggest crossover fight in combat sports history, McGregor/Mayweather, they are now even more rare and iconic, as Gucci have since discontinued all animal skin clothing from their line. These coats are 1 of 1 and the last of their kind. All white, floor length, Gucci mink! And I have the only two in existence! The plain one has a large tiger embroidered into the seem of the coat, which I paired with a pair of wide-end Gucci pants, while the other has the unescapable dragon, emblazoned across the back, reaching around to the front, and through the entire belly of the coat! Which I paired with my very own @augustmcgregor pants! I currently have both minks in a large freezer to maintain them. I was advised this by Donatella Versace at the British Fashion awards. I’m not sure what will become of them, but I know one things for sure. These babies are iconic! One of a kind, and never to be made again! Wow! I knew upon purchase these coats would come back to me some how, and they did in PPV revenue, but the more I think of it, these babies are like art pieces now! I am going to leave them to my kids, kids. Who knows what they will be worth in many years to come? I estimate a hell of a lot! When you’re good you’re good, and when you’re great, you’re Gucci! Yours sincerely, The Gucci mink pimp, The Champ Champ, The Notorious Conor McGregor Sr.

bretmanrock

Me at 1AM high as hell getting some midnight munchies...✨🤪

thenotoriousmma

Congratulations to the Wynn/Encore on the opening of their brand new $2.6 billion 5 Star resort in Boston! As a resident of the Wynn/Encore, I look forward to hosting a Proper McGregor party here in the very near future! Good luck guys!

thenotoriousmma

@augustmcgregor 🔥 @properwhiskey

thenotoriousmma

Good luck to the “Russian Hammer” Artem Lobov tonight! Stay tight. Let rip. @rushammer 🇮🇪 👊🇷🇺

thenotoriousmma

Hey guys please give my friend @dj_andrew_walker a follow! Top D.J around the Dublin area available for hire. Thank you for the top tunes my man! #JuniorsBday #ChampChampJr

thenotoriousmma

Lead, don’t follow. #SplitFrom #SoleFury @Reebok

bretmanrock

Staying at home looks ✨🤪 Giving you Fresh Face Fantasy realness

thenotoriousmma

My champion with the hands up showing how it’s done! Young Junior rocking Justin Bieber’s @drewhouse. Thank you JB we love it! @mcgregorfast W.B.P We Breed Power!

thenotoriousmma

Antico Pizza, Atlanta Georgia! Peace ✌️ A Town Down, oh yes! Giddy up with the cheese 🐴 @gioantico @properwhiskey

thenotoriousmma

🐴

thenotoriousmma

⚔️

thenotoriousmma

Wow, what an amazing @properwhiskey display in Sydney Airport! Thank you so much @heinemanntaxanddutyfreeau. Excellent work! To see this in Sydney, and to long being the number 1 selling item in all of duty free at Dublin airport (not just alcohol), I am thrilled that people traveling around the globe to their destinations, can get their hands on some Proper Twelve, to gift themselves and their friends on arrival! A Proper arrival! #ProperIsFly ✈️ #OneForAll @properwhiskey

thenotoriousmma

Shaved me beard, what ya’s reckon ?

thenotoriousmma

‪We’ll toast to that @NHLBruins ⚔️ @ProperWhiskey

thenotoriousmma

Now clear the ice of them ⚔️ @nhlbruins

chelseaoliviaa

Disaat orang orang semua story dan postingan ttg holiday ...aku cuma bs scroll foto2 kemarin pas ke europe ❤️ (ps: ini salah satu kota favorite kita ,Hallstatt super kota romantis dan indah bngt) . . Happy holiday yahh kalian yg sedang liburan ❤️ don’t forget to take lots and lots of pictures 😘 Private guide @_light_and_bright 📸 by @dartjong

chelseaoliviaa

Good Morning 🌞 Liburan sebentar lagi selesai.... udh siap masuk kerja lagi? ❤️

thenotoriousmma

They don’t call me the double champ for nothing. #Mustard

chelseaoliviaa

Yg fotoin suami @glennalinskie ❤️❤️

chelseaoliviaa

Selamat hari raya Idul Fitri.. Mohon maaf lahir dan batin semuanya 🙏🏼 Courtesy of @junoproject.id Capture by @bennylims @gidwinata Stylish by @itsmegrid

chelseaoliviaa

I am proud of many things in my life but nothing beats being a Mother ❤️

chelseaoliviaa

Hallo #Malaysia! @rasalokalindonesia is NOW AVAILABLE at selected stores of #7eleven. Check their page for more information 😊. Repost @7elevenmalaysia Anda bersedia untuk pengalaman yang BARU dan lazat? 😋 Rasa kerepek #RasaLokal dengan celup sambal - semua dalam satu paket! 😱😍 Ia datang juga dengan tisu lembap supaya anda boleh menikmati kerepek dengan hati yang senang! 😁 Sedap, mudah, bersih - jangan lupa dapatkannya di #7ElevenMY!⠀ ⠀ *Boleh didapati di store yang terpilih.

bretmanrock

Sweetest kisses from the sweetest gworl @cleoamoreamiotonu ✨🧡 Have a Vuitton Day 🤪🌴

chelseaoliviaa

My everything ❤️

chelseaoliviaa

Ngak ada yg lebih indah daripada suami yang baik dan sayang istri, juga anak yg sehat,sayang mami dan juga pengertian .. aaa kurang apalagi ?? . . Terimakasih sayang selalu support aku dikala akupun ga yakin dengan pilihan ini ❤️ Love you @glennalinskie

bretmanrock

When he tells you to stop acting like a little Princess 🌸👑 So honored to be the cover of @gaytimes for the Pride Month 🌈✨ I will always continue to use my platform to remind y’all that once you truly love yourself, You are Unstoppable 🌴💛 You are what you believe bitch and I’m a STAR ⭐️ . @gaytimes SUMMER OF PRIDE Photography: @jasperegan Words: @willahbennett Creative: @umarsarwarx Fashion: @kaitlynvitug Hair & Makeup: @alexandraafrench Retouching: @anisacleaver Production: @eli.raskin Lighting: @notgenevieveandrews Location thanks to Matt Wayne & Kat Fedosova

bretmanrock

That one time we accidentally took edibles and I did her makeup ✨😂 and that one time we went viral teehee⭐️ Happy Birthday to this ugly ass bihh @maelovecleo 🌸 I love you bihh and I can’t wait to make more memories with you

chelseaoliviaa

Baru sadar itu yg digantung di stroller satu plastik isi makanan + minuman semua... wajar tiap kali trip minimal naik 2kg🤭 Btw selamat sahur yah semuanya🙏🏼

bretmanrock

Cleo singing.... I love how she pours out her whole heart when she sings 😂😅😭 @cleoamoreamiotonu

thenotoriousmma

Intense training and sparring sessions, I will always push it to the limits. This comes off and I push on! The Proper Don! Nothing will stop me.

chelseaoliviaa

Aaaa aunty kangen bngt sama Lio @lionelle.lexieliong ❤️❤️ Nyusul dong ksinii @oliviaoliv88 @liongara😊

chelseaoliviaa

Spread love everywhere you go. Let no one ever come to you without leaving happier..

chelseaoliviaa

Big Boss @nastusha.olivia.alinskie 🐭

chelseaoliviaa

Mami sayang sama Nastusha @nastusha.olivia.alinskie ❤️ . . Courtesy of @junoproject.id Capture by @bennylims @gidwinata Stylish by @itsmegrid

bretmanrock

I look like the rich aunty that travels and you only see me on Holidays 🌿✨ wait.... I am that lol

chelseaoliviaa

I love you @glennalinskie ❤️

chelseaoliviaa

Fashion is what you buy, Style is what you do with it... Senang banget pake tas import dari @weiweiboutique modelnya up to day banget dengan kualitas import 100% 💕 . . Handled by @iconic_sister

TheNotoriousmma

Made man not made for defeat.

chelseaoliviaa

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them- Walt Disney ❤️

chelseaoliviaa

Dunia berasa milik kami ber4, ketika anak lagi pada tidur tapi yahh 👫👫

chelseaoliviaa

The happiest place on earth ❤️🌸 . . 12 tahun yg lalu kesini pertama kali jadian sama @glennalinskie dibawa ke disneyland (karna pada saat itu impian saya untuk ke disneyland,dan di wujudkan sama pacar) .. sekarang walaupun udh ga kehitung berapa kali saya ke disneyland, rasanya tetep sama .. bagi kami tempat ini selalu membawa aura kebahagiaan,cinta,dan juga mimpi yg bisa di wujudkan.. I love you @glennalinskie ❤️ . (Psstt @nastusha.olivia.alinskie Lagi bobo di dalem stroller) 📷 by @rufusazarya

chelseaoliviaa

Invest in your hair, the crown you never take off.. Rambut aku jadi lebih sehat dan mudah diatur sejak pakai hair serum dari ITALY dari @angelicious_goh terbuat dari buah roucou, mengandung SPF alami melindungi rambut dr panas matahari dan alat catok setiap hari. semua haircare mereka bebas paraben dan sulfat aman utk busui dan bumil lho.. yang original cuma di @angelicious_goh . . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Sahabat JD yang kamu tunggu sudah tiba ! JD Mart Fair spesial dengan beragam penawaran spesial dari brand favorit kamu. @jdid Yuk penuhi kebutuhan kamu selama ramadan dan jelang hari raya idul fitri disini http://bit.ly/JDMartFair2019 . #jdid #dijaminori #semangatori#jdmartfair #jdmart #jdthr#traktiranhariraya #jdidtraktiranhariraya#kao

chelseaoliviaa

A clean home is nice but a clean heart is better ✨ Kaftan aku ini dari @mao.wear loh.. seneng banget nemu olshop ini apalagi banyak koleksi buat lebarannya loh temen2, langsung pesen dari sekarang yah 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

My precious one @nastusha.olivia.alinskie ❤️ . Such a fun session with @sweet.escape in Kyoto! Use my code “CHELSEA” to get $50 off + 30 extra photos!

thenotoriousmma

Back on the site today, it has been a while. This is my first property development. We have 8 homes here closing in on finish. 3 bedroom houses, designated for families that currently reside in hotels around the capital, without a home to call their own. But not for long. Through the storm comes the sun! Walking around this land and these homes today, meeting all the neighbors, knowing that soon there will be families living here, creating their own memories, and building back their lives, gives me great pride! Ireland forever! Ireland first! Ireland always!

bretmanrock

New Video out with this uglass @maelovecleo 💚💚💚 Link in BIO

chelseaoliviaa

I love how you take care of me. How you keep working to be a better man. Even on days i fail to be a better woman. 📷 by @sweet.escape

chelseaoliviaa

Baby wipes jadi kebutuhan sehari-hari aku untuk membersihkan kotoran atau debu yang menempel di kulitnya Nastusha. #NeppiBabyWipes 99% pure water, aman untuk wajah, mulut dan tangan serta tidak mengandung alkohol jadi aman bngt untk dipakai sejak newborn. @neppibaby wipes bahannya sangat lembut dan aman, cocok untuk kebutuhan sehari-hari Nastusha yang aktif. Selain itu, kemasannya juga lucu ada gambar karakter binatang dan compact mudah untuk dibawa ke mana-mana. __ #Neppi #NeppiBaby #HappinessForYourBaby #NeppiWipes

thenotoriousmma

The School of Excellence 🏫

thenotoriousmma

Ian brother, truly from the bottom of my heart, thank you 🙏 I am with you all the way! Repost: @ianoconnell321 “When I was on the Late late show Ryan Tubridy asked me who I looked up to. I told him I look up to @thenotoriousmma. Less then 24hrs later I end up watching the Main Card Fights ringside at the 3 arena with Conor. It’s fair to say that I nearly stood up with the fight. Cherish moment’s like these because they don’t come around very often. The World works in weird ways. The living moment is everything. Enjoy moments you dream about because they exceed your expectations❤️🙏”

bretmanrock

#selfieswithcleo @cleoamoreamiotonu ❤️ she really likes Pringle’s tbh 💛🧡

thenotoriousmma

Excellence is an attitude @augustmcgregor

bretmanrock

Like this pic if you think I’m pretty... Comment if you think you’re pretty ✨🥰🤪

chelseaoliviaa

Si anak kecil yg sukanya emang dusel-dusel plus ciumin orang2 terdekat ❤️❤️❤️ Liburan kali ini super seru dengan anak todller 2.6 thn yg lagi susah banget di tebak mood-nya.. Maminya?? Yah harus sabar sabar sambil banyak makan yg enak biar terus happy🤪🤪

chelseaoliviaa

JD Berbagi THR ! Jangan sampai kehabisan promonya karena lagi ada banyak promo mulai 1 - 29 Mei 2019. Catat tanggalnya supaya gak kehabisan promo Traktiran Hari Raya di http://bit.ly/JDBerbagiTHR 😉 @jdid . #jdid #dijaminori #semangatori#jdberbagithr #jdthr #traktiranhariraya

thenotoriousmma

Weigh your options. Know your worth. Take your time.

chelseaoliviaa

Sometimes I look at you and I wonder how I got to be so lucky 😍 Dress yang aku pakai ini dari @roxyshop_id. Dress ini bener” nyaman dan adem banget kalo dipakai. Dan jangan lupa follow Instagram @roxyshop_id dan ikutin terus Jadwal Live Market Po mereka. Semua item bagus” dan pastinya terpecaya 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

The Happiness is real ❤️ / 📷 @rufusazarya

thenotoriousmma

Sending luck and support to my friend @TilmanFertitta and his team the @houstonrockets in their Semifinal Game 5 tomorrow night. I will be watching from Dublin! Good luck Fellas! Here’s to a Proper win! Sláinte 🥃 🏀

chelseaoliviaa

What ever you decide to do. Make sure it makes you happy.. #KETIGOALS Ketiak Putih Mulus? Aku rutin Oles Everwhite Blue! Ampuh mencerahkan dan menghaluskan ketiak, siku, lutut, dan lipatan kulit lainnya! Sudah BPOM. Belinya cuma di @everwhiteid ya. . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Good health and good sense are two of life's greatest blessings ✨ Seneng banget deh sekarang ada AROMANIS Palm Sugar. Makan gula merah ga pake repot. Satu satunya brand dengan jaminan 100% GULA AREN PREMIUM. Langsung aja cek IG-nya @aromanis.palmsugar mereka lagi ada giveaway juga loh! . . Handled by @iconic_sister

bretmanrock

❤️ DA BADDEST GIVEAWAY 💙 - WIN the @bretmanrock x Colourpop Collection in Lit or Wet + the Gucci Dionysus GG velvet super mini bag in RED or BLUE! To enter this giveaway: - 1. Follow @bretmanrock @ColourpopCosmetics 2. Tag a BFF & let us know if you're Team LIT ❤️or Team WET💙 - For an extra entry, comment 👑 on our most recent post! 2 winners will be chosen, one for Lit & one for Wet! Giveaway ends Monday 5/6 12PM PST. #giveaway #win

chelseaoliviaa

Dialah yg mengajarkan aku banyak hal.. Tentang kasih tanpa batas, tentang kesabaran, tentang pengorbanan akan bnyk hal, dan juga pandangan hidup lain yg berbeda ... . . Dulu pikiran saya gimana caranya bisa kerja yg banyak ataupun gimana caranya sinetron saya rating 1 .. Sekarang pikirannya anak saya bsk makan apa,main apa.. kalo dia makan masakan saya habis dengan lahap itulah kebahagiaan saya sekarang❤️ I feel so blessed to be on this journey as a mother of this beautiful cheerful Baby @nastusha.olivia.alinskie

thenotoriousmma

Here is a little “Proper in the Jar” with @jimmyfallon to kickstart this Bank holiday weekend! My son turns 2 this weekend so we are celebrating! I count my lucky stars everyday for this life! I am feeling that great Friday feeling today, oh yes! I hope you all have a Proper weekend with the ones you love! Shout out Phil Lynott of Leighlin Road, Crumlin Dublin 12 also. A black Irishman from Crumlin in the 60s, that grew up to be become a true rock ‘n’ roll icon! I grew up right around the corner on Clonmacnoise Road. Up the Proper 12! Happy Friday everyone! @properwhiskey

thenotoriousmma

Happy birthday Paddy Holohan! I’ll drink to this Irish Bull today ♉️ and I will be voting for him in the upcoming elections on May 24th. Vote Holohan 1 A proud and honest fighting Irishman!

bretmanrock

Dude WTF... 😲 #throwbackthursday I really grew into my face 🤭 Bc I don’t even know who the person is on the left and why her brows are so far apart

bretmanrock

Only you can remind yourself.....

bretmanrock

Happy 4:20 y’all ! Enjoy this small compilation of things 🌱🌿🤫 oh and you better watch my story

bretmanrock

Looking UP 🙄 because my bestie never lets me DOWN 😔 tag your bestie or someone you don’t like.... ✨ they will never know 🧞‍♀️🧞‍♂️ @nikita_dragun Thanks for @sugarbearhair for taking Da Baddest

bretmanrock

Take a good look, because this is what a bad bitch looks like .. ✨🖤 My favorite thing to do is pulling up knowing I’m Da Baddest✨ styled: @barbiegutz

bretmanrock

Everyone is so worried about what to wear to Cochella, so I wore nothing ... ✨🌺 Chella day 1

BretmanRock

Golden Hour☀️ for a Golden Hoe ✨ The blush that I’m using is from working out, y’all should try it 🔥

bretmanrock

Me getting outta the bath... 💦Wearing my @colourpopcosmetics Wet Collection 💙 #bretmanrockxcolourpop

bretmanrock

I love you mama 🌱💚 Enjoy your new home 🏡I am who I am, and I do everything I do because of you 🍀 I love you more than I love myself and that’s a lot because I REALLY LOVE MYSELF 🌴🌿

bretmanrock

Sometimes a bad bitch only have themselves,🙇🏻‍♀️ but that’s all a bad bitch needs 💁🏻‍♀️ My entire @colourpopcosmetics collection is on sale for 20% off 💋💦 use code “WUTEVA” link in my stories bitch

bretmanrock

Today we celebrate THE most important human species- A Woman.❣️ Wearing @fashionnova Lingerie 💃🏽 Makeup using my Colour Pop Collection In Wet 💦

bretmanrock

Watch the whole video on @nikelosangeles 🚧🏃🏽‍♂️ Just Muthafucken Do It Bitch 🤙🏾⚡️ Thank you guys for this opportunity I owe you the whole world and bitch you better be ready because I’m going to change the WORLD 🌍🌴 @nikerunning @nikelosangeles

bretmanrock

Lmfao throw back to my senior year when I went to states for Track🏃🏽‍♂️ and I miraculously placed 6th for Hurdles out of like 100+ boys in the state..💁🏻‍♂️ as you can see I did not want to do a Shaka 🤙🏾 and I was trying to stay lowkey bc the rain RUINED my makeup, I was pressed- Idk why I never posted this bc I was actually really proud of myself for dealing with school, traveling, social media and sports✨🚧 Tomorrow I’ll be on my way to Oregon to see my home gworls at @nike and I think it’s so funny how life works bc this feels like a complete full circle like wow I’m a bad bitch 💁🏽‍♀️☀️

bretmanrock

Bitch I got my lash lifted today and it got me feeling like a whole new bitch, 🤪🤩💁🏽‍♀️ Outfit from @fashionnova btw #nofilter #cute #yesiknow #yourlashextensioncould #never #feelingcute #krisjenner

bretmanrock

Some of you ain’t me, and it really shows 🐜🖤

Bretmanrock

No Face, No Case 🥀 Happy Valentines ho ♥️ some of you haven’t shopped my @colourpopcosmetics collab and it really shows. Stay Lit bitch🔥, keep those pussies tight and your wallets loose this V-Day

bretmanrock

Cleo took this selfie of us.. aren’t we so cute ? ✨😂🤪😊 Category is Navy Blue💁🏻‍♂️

bretmanrock

Happy Birthday @nikita_dragun 🐲🐉 I hate calling her my best friend because she’s more like the sister that I never asked for but got stuck with 🙄🤪 only if y’all knew half the shit I went thru with this bitch y’all would die. I’m thankful for douching with me and getting me ready for my dick appointments, and always hyping me up 🌺🌊 thank you for always picking up my FaceTime calls and telling me stories for hours that I never ask for it✨ You’re literally me ! And I love you as much as I love my self, and I Hate Myself 🤪

bretmanrock

Skin + Sunny = Skinny 🤪✨ Comment your skin care routine ☀️😊 I just mind my business 3 times a day.. BTW I’m wearing my Stop It Blush from @colourpopcosmetics

Bretmanrock

I love these @lesamishomme undies 🌷they make my ass look so phat🍑🤪 check them out ➡️ http://Lesamishomme.com 💕 use code BRETMAN20 for 20% off

bretmanrock

#10yearchallenge Girl let me tell you ! I took the first picture in 2009 for my first Profile picture for Friendster/MySpace, 😊😂 and I had just pierced my ears so I was really feeling myself🤪 and the second pic I took it 10 min ago lol

bretmanrock

Me and my bestie is stepping out 🌿🤪 y’all better make wey @cleoamoreamiotonu

bretmanrock

Ugh 🙄 Winter in Hawaii is too damn cold 🌊❄️ I had to cover up 🌴😩

bretmanrock

Tbh It doesn’t even feel like the holidays ✨🎁🎄 but swipe ➡️ for some holiday spirit 🤪🤪 Comment your Venmo username and I’ll send 5 random people something cute 🤑🤑

bretmanrock

Sorry I couldn’t see you thru my booked and busy-ness 🖤🖤

bretmanrock

What are y’all thinking about it ??💚 I’m thinking about how I’m still alive despite of all the dumb shit I do🔫 like how am I still alive🦠🧪

BretmanRock

SWAG... Something We Asians Got 😩😂 2012 me was THAT BITCH, with her brown hair and skinny brows no one could tell her nothing 😅🤣 comment something you remember from 2012

bretmanrock

Why do they call it baby sitting, when you don’t even get to sit on a baby 😩🦋🌿 Happy Thanks Giving from Cleo’s baby hairs to yours 🦃🤗 We are so thankful for you 😘😘 @cleoamoreamiotonu

bretmanrock

I dead ass carried a whole body mirror into my balcony to take this picture 🦕💦 New Youtube Video Link in Bio !! 🌈

Bretmanrock

I have been trying out this new workout plan called Minding my own Business .😩I have been doing it the past week and I can already see results on my butt ❤️🥰 I really recommend Minding my own Business, it works on all body types and all ages.. . . Mind my Business Try it today!! ❤️Link in BIO to try this diet plan 🔥 DM me for questions

Bretmanrock

My Wet💦 and Lit🔥 collection is NOW AVAILABLE, Shop the link in my BIO ✨🥰 @colourpopcosmetics