Chelsea Olivia Wijaya Sunny Leone Amber Rose - instagram lists #feedolist

sunnyleone

After 8yrs I finally found an amazing Dentist! Thank you @drrujuta @nego8 @gumsandroots for making my experience gentle, fast and amazing! #girlpower

sunnyleone

Hello Vacation!! Well sort of... A little bit of work and a little bit of fun!! Love Dubai

sunnyleone

I see French fries!!!🧐 🍟 . . #EyeOfTheTiger #SunnyLeone

sunnyleone

About last nights look :) Outfit: @mirrorthestore Accessories: @arvinofashions Styled by @hitendrakapopara Styling Asst @shiks_gupta25 & @sameerkatariya92 HMU @devinanarangbeauty @jeetihairtstylist

sunnyleone

“Pretty Woman” moment hehe Photo by @dirrty99

sunnyleone

It’s a Wild Cherry kinda night! @starstruckbysl @dirrty99

sunnyleone

This year's @mtvsplitsvilla is going to be so much fun!! Watch it on @mtvindia every Friday at 7pm 😍 . . . Outfit: @perniaqureshibrands Accessories: @tassels_n_dazzles @bijouxbypriya Styled by @hitendrakapopara Styling Asst @shiks_gupta25 & @sameerkatariya92 HMU @tomasmoucka @jeetihairtstylist #SunnyLeone #SplitsvillaX2

sunnyleone

Such a nice UN event! Outfit: @raegun_design Top: @diyarajvvir Accessories: @deepkiran_jwellers Styled by @hitendrakapopara Styling Asst @shiks_gupta25 & @sameerkatariya92 HMU @devinanarangbeauty @jeetihairtstylist

sunnyleone

About our very special Raksha Bandhan day! @dirrty99 @hitendrakapopara @rannvijaysingha @jeetihairtstylist Nisha Noah & Asher @rohitkverma

sunnyleone

⚠️SALE ALERT!!⚠️ This #IndependenceDay🇮🇳, Get all @starstruckbysl products at a FLAT 50% OFF! Sale starts from 15th Aug 00:00 IST and is valid only for 24 hours! Limited stock only So hurry up and add your fav products to the cart before they are sold out! #SunnyLeone #fashion #cosmetics #StarStruckbySL #LipLiner #Lipcolor #IntenseMatteLipstick #LiquidLipColor #Sale #IndependenceDay #FreedomSale

sunnyleone

😘

sunnyleone

Good night everyone!! Xoxo

chelseaoliviaa

Mengonsumsi Cold Pressed Juice setiap harinya sangat bermanfaat untuk memenuhi kebutuhan gizi dan vitamin yang dibutuhkan dalam tubuh kita. Semua varian Cold Pressed Juice dari @pressence.id mengandung 100% buah-buahan dan sayuran tanpa menggunakan gula dan bahan pengawet lainnya. Favoritku adalah varian Red Booster yang terbuat dari buah naga, semangka, dan mint. Red Booster ini terasa sangat menyegarkan dan mengenyangkan ketika diminum. Selain itu varian Red Booster dari @pressence.id ini juga dapat membantu tubuh kita untuk tetap terhidrasi, melancarkan pencernaan, mencegah osteoporosis, membantu proses pencucian ginjal kita, mencegah diabetes, dan membantu melegakan saluran pernapasan yang terganggu. Jadi tunggu apalagi? Mulai hidup sehat dari sekarang dengan @pressence.id #feelthepressence 📷 by @gidwinata

SunnyLeone

Workout partner today @dirrty99 xoxo

AmberRose

This is bullshit I’ve worked my entire life for this, put in my blood, sweat and tears, I’ve had Slutwalks and even 2 different baby Daddies!! And I still can’t get the #1 Hoe spot???? Dammmnnn smh 🤦🏼‍♀️ #outraged Congratulations to my girl @christinamilian tho 😒😔😥🙄

sunnyleone

The daily session of trying to annoy @rannvijaysingha! LOL.. he doesn’t seem to be bothered 😂 #SunnyLeone

chelseaoliviaa

Wear something that makes you feel beautiful every day . My current addiction: this beautiful sleepwear from @le.bellavita . A must have, especially if you’re into lacey pieces. It’s my comfiest and prettiest sleepwear ever. Check their collection @le.bellavita and you’ll love them! . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Yours Is mine @glennalinskie ❤️ Photo by @riomotret @riomotretofficial Make up @rama_jee Stylist @erichalamin Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @ykix.officiel #riomotret #riomotret2019 #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

sunnyleone

Meow!! Love my jacket by @madaboutyou.in Styled by @hitendrakapopara assisted by @shiks_gupta25 thanks guys for this amazing find!!

sunnyleone

Getting my shade swag on with @iarrasunglasses 😎 #SunnyLeone

chelseaoliviaa

“Happy Family start from a Happy Mom" . Bantal-bantal lucu ini aku dapet dari @little.jevi , bahannya lembut dan empuk banget.. Kamu bisa pesen buat souvenir acara kamu juga lho buruan cek IG nya @little.jevi ya ❤ . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Fashion is art and you are the canvas. Love this cutie dress from @frego_bagcharm selalu langganan disana. Thank you @frego_bagcharm ❤ . . Handled by @iconic_sister

sunnyleone

Peace out ✌️

sunnyleone

Felt so nice to speak at @forbesindia #30Under30. Such a motivating young group of successful people!! #SunnyLeone #Forbes

chelseaoliviaa

Skin first, makeup second, smile always.. Kemanapun aku pergi gak pernah lupa deh lakuin ritual harianku. Skincare yang selalu kubawa kemanapun aku pergi @belaluna.skincare . Aman, BPOM dan Halal MUI. Hasilnya? Wow, Memuaskan 🥰 Kalian mesti cobain juga @belaluna.skincare 😉 . . . Handled by @iconic_sister

sunnyleone

Nice to have my man candy next to me :) Sexy @dirrty99

sunnyleone

I can’t believe my 17month old babies made these at @theartfusionjuhu today 20x20 canvas wall art for their bedrooms. @dirrty99 @sanjanaasher messy but simply amazing for their developement as babies! #artfusiontinyhands

sunnyleone

Sometimes we all need a little help ;) #SunnyLeone

amberrose

The Broski’s! @allthat 🥰🙏🏽❤️

sunnyleone

Loved my make up last night! Thanks @devinanarangbeauty and my hair @jeetihairtstylist

sunnyleone

Glam from last night by Outfit: @lmanedesigns Accessories: @hyperbole_accessories Styled by @hitendrakapopara Styling Asst @shiks_gupta25 HMU @devinanarangbeauty @jeetihairtstylist

sunnyleone

Are you ready for another season of Love and Drama? #SplitsvillaX2 starts 16th August on @MTVIndia . . . Outfit: @labelpujapandey Accessories: @deepkiran_jwellers Styled by @hitendrakapopara Styling Asst @shiks_gupta25 HMU @devinanarangbeauty @jeetihairtstylist

chelseaoliviaa

Always dress well but keep it simple.. White Top by @ragratocollection ❤ Really love it.. yuk kepoin ignya yang mau liat koleksi2 lainnya yah.. . . Handled by @iconic_sister

amberrose

My sis is having a SALE! FC Luxe Wigs from $300! Launching on Monday 5th August! NEW WIGS EVERY WEEK, GIVEAWAYS, INSTANT INTERNATIONAL SHIPPING AND INSANE QUALITY! She’s created so much variety just for you! Check her out @freedomcoutureofficial 💕💕

sunnyleone

About last night :) dinner with my best friend @bluereena and my buddies @hitendrakapopara and @devinanarangbeauty sad you are going back to the US Reena!!

chelseaoliviaa

Love your body and teach your mind to respect it.. Turunin berat badan cara aman? Cuma dayteatox mykana dari @coco_thierry tea 100% herbal turunin 5-10kg tanpa diet ketat dan gym menyiksa, made in Thailand udah fda approved dan label halal 💕 . . . Handled by @iconic_sister

sunnyleone

Hey everyone, I am so Honored and Excited to be recognized and talk about Successfull and Independent women at the @forbesindia #30Under30 event tonight!! Thank you so much 😘 #SunnyLeone #Forbes

sunnyleone

"Can you smell what The Sunny is cooking?" 😎 . . . Dialogue courtesy: @therock

chelseaoliviaa

A smile is an inexpensive way to change your looks ❣ Buat yang sedang program hamil yuk bisa coba dengan konsumsi kurma muda dan buah zuriat dari @tinaashop123 . Ini dipercaya bagus untuk program hamil. Sudah banyak yang mencoba dan berhasil. Coba aja cek testimoninya di @tinaashop123 mulai dari pengantin baru sampai penantian 10 tahun pun ada testimoninya. Ini juga dipercaya bisa buat menyembuhkan pcos, kista, miom, haid gak lancar dan untuk kesehatan. Yuk ihtiar program hamil dengan yang alami bersama @tinaashop123 . . . Handled by @iconic_sister

sunnyleone

😘🌺🌹👰

chelseaoliviaa

❤️❤️❤️ . . Di dalam foto istri yg cantik dengan gaun panjang,selalu ada suami yg sabar pegangin tangan istri yg jalannya pelan-pelan dan juga suami yg baik mau benerin gaun istri ketika akan difoto.. makasii sayang @glennalinskie ❤️ 📸 by @dartjong

sunnyleone

🤩👰

sunnyleone

😘

sunnyleone

I’m just like some of you out there. I’m delusional that it might just fit!!! NOPE...not happening!! 🤔😂

sunnyleone

😘💋🤩💄

AMBERROSE

In 2 days!!!! If you’re in the area make sure you show up! Stop rape culture, Slut shaming and victim blaming! @slutwalkchicago 🙌🏽

sunnyleone

Futuristic Mama! #SunnyLeone #SplitsvillaX2

sunnyleone

Welcome to crazy town with @RannvijaySingha and I!! . . . . . Outfit: @adamalikworld Accessories: @officialesar Shoes: @charleskeithofficial Styled by @hitendrakapopara Styling Asst @shiks_gupta25 @sameerkatariya92 HMU @tomasmoucka @jeetihairtstylist

sunnyleone

I have my eyes on you!!

sunnyleone

For that complete look - #StellarEyes and #Rooberry by @starstruckbysl 👁️💋💄 All #StarStruckbySL products available on www.suncitystore.com @amazondotin @letspurplle @mynykaa #SunnyLeone #fashion #cosmetics #StarStruckbySL

chelseaoliviaa

Sneak peak of our new project #RinduTanpaCinta ❤️

sunnyleone

Love being a mermaid!!

chelseaoliviaa

Selamat hari kencan ❤️❤️ Anak udh agak besar lumayan yah orangtuanya bisa pacaran lagi 😘 (Masvelt dress by @poise24 )

chelseaoliviaa

*Disney's the Lion King through our lens by Riomotret, sebuah karya fotografi yang terinspirasi dr Disney's #TheLionKingID yang bs di lihat secara langsung di Plaza senayan level 1 sampai 4 Agustus 2019. @disneyindonesia @disney @lionking Muse @chelseaoliviaa Photo by @riomotret @riomotretofficial Stylist @erichalamin Make up @rama_jee Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @andreasodangofficial Accesories @rinaldyyunardi Decoration @realninanasution & @kamandanudecor #riomotret #riomotret2019 #riomotretexhibition #TheLionKingID #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

sunnyleone

Just me and Lilu 🐶 😍 . . . . . . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Eyes and Lips: @starstruckbysl Outfit: @thedapperlady_ Accessories: @officialesar Styled by @hitendrakapopara Styling Asst @shiks_gupta25 HMU @tomasmoucka @jeetihairtstylist

chelseaoliviaa

After almost 4 years of taking a break, YES I AM BACK!!

sunnyleone

😍 . . . . Outfit: @label.april Accessories: @officialesar Styled by @hitendrakapopara Styling Asst @shiks_gupta25 HMU @tomasmoucka @jeetihairtstylist

chelseaoliviaa

Aku concern banget kalau masalah makanan buat Nastusha, nah ini ada salah satu resep gampang yang biasa aku bikin buat cemilannya Nastusha. Hari ini aku coba bikin “Macaroni Ham & Cheese”, caranya gampang: Bahan: -Macaroni -Susu fresh milk -Ham (non halal,bs diganti sosis halal) -Keju chedar & parmesan -Mushroom portabello -Bawang putih -Kaldu bubuk Cara: -Rebus macaroni sampai matang (tambahkan OO dan salt) -Tumis bawang putih masukan Jamur dan Ham. -Setelah itu masukan susu fresh milk,keju dan kaldu ayam (cicip dl yah biar tau rasanya). -Setelah itu campur macaroni yg sudah matang -topping aku tambahkan chicken nugget ❤️ Belanjanya juga gampang kok, langsung buka aplikasi @jdid aja ;) #SemangatORI #DijaminORI

AmberRose

#ad I may not be able to drink @flattummyco just yet 🤰 but that’s not going to stop me from getting in on their summer sweepstakes! They’re giving away over 1000 prizes including a Jeep Wrangler! Plus they’ve got 20% off site wide too! It’s so easy to enter, just post the official sweepstakes image to your social media using @flattummyco #babenation #sweepstakes and #amberrose in the caption for free entry and a chance to win over 1000 prizes 🚙 Swipe over for the image 👉

chelseaoliviaa

Disaat mami lagi ga ada seneng bngt liat kalo @nastusha.olivia.alinskie di kelilingin orang baik yg sayang sama nastusha ❤️❤️❤️ Terimakasi aunty,uncle 🙏🏼🙏🏼

sunnyleone

That look😍 !! That is the look when you created something so great and then we get to see our very own Nisha love it !!! @theartfusionjuhu - The perfect creative place to explore your imagination!!!!

sunnyleone

Loving the #WildCherry shade💄 by @starstruckbysl on my 💋 Get it on www.suncitystore.com #SunnyLeone #fashion #cosmetics #StarStruckbySL #LipLiner #Lipcolor #IntenseMatteLipstick #LiquidLipColor #beautiful #chic

sunnyleone

😘 @dirrty99 . . . . . Outfit: @thedapperlady_ Accessories: @bellofox Styled by @hitendrakapopara Styling Asst @shiks_gupta25 HMU @tomasmoucka @jeetihairtstylist

chelseaoliviaa

Special shout out and appreciation to @agusslim @cynthiatan__ and @andychunmakeup for preparing our look within a week notice for our Korean project. Make up by @andychunmakeup Me & Nastusha’s Dress by @cynthiatan__ @claire.cynthiatan Fabric by @specialtextile Glenn’s Suit @agusslim

chelseaoliviaa

Happy Sunday everyone 🙏🏼 📸 by @glennalinskie 👠 by @valencia.limite

sunnyleone

Beautiful Day today!! 🌞

sunnyleone

Hanging out on set...

sunnyleone

A dream...a wish...and now reality!! Our first successful birthday party at @theartfusionjuhu Happy 5th Birthday Yohaan! @dirrty99 @sanjanaasher @dishankkamdar

sunnyleone

Mood 😍

chelseaoliviaa

Please bsk pas udh nonton full MV “Yours Is Mine” @sa_itainment jangan judge aku tentang dance-nya yahh 🤣🙈 . . Anw kehidupan kpop ga mudah banget... mereka setiap hari senin-sabtu latihan kurang lebih 12 jam (gila ga 12 jam dance,patah tulang aku), plus diet yg super ketat... nah yg suka Kpop pasti suka pada iri kan liat badan mereka yg super slim dan sexy... ga usah iri karna kalo liat perjuangannya sii pasti nyerah duluan...

sunnyleone

“I think I smell pizza🍕!!” 😅 #SunnyLeone

sunnyleone

Mood... @StarStruckbySL - Baby Doll lip liner Champagne Sparkle lipstick #StellarEyes Definer.. Stellar eyes mascara... Stellar eyes brown eye brow pencil And testing this blue eye shadow...I love it! Will def have to make the pallet soon :) @starstruckbysl products is all I needed to feel so glam today! Xo make sure you grab a bunch of stuff from suncitystore.com

sunnyleone

Mommies and Daddies!! We are happy to announce that your kid's new fav place is now OPEN!! @theartfusionjuhu is not just an Art school, but its also a Playzone wherein the kids can be themselves and have a fusion of Art and Fun! It also has other amenities like the library, Movie screening section and cafeteria along with being the elite birthday party destination!! Call 8291437001 or visit www.theartfusion.com for more details!!

sunnyleone

When it all just works out perfect !!! @theartfusionjuhu @starstruckbysl @suncitystore @infamousbysl @dirrty99 #SunnyLeone #fashion #cosmetics #StarStruckbySL #Art #Playzone #KidsArt #ArtFusion

AmberRose

@ae4president x Muva @defjam 🥰🤰🏼🙏🏽❤️

AmberRose

@freedomcoutureofficial 🤩🥰🙏🏽❤️

AmberRose

#ad Okay listen up @flattummyco just launched an Organic Pregnancy Tea to help us moms with those bloated, nauseous, blah feeling days! It’s safe to take while pregnant and breastfeeding. This is not a detox tea - it’s specially designed to help reduce occasional nausea and support digestion during pregnancy - haters stop riding the bandwagon and think for yourselves.

AmberRose

🎃👻🤓🖕🏽🤑🤠🤡☠️😈💩 <—Sebastian put these emojis 😂😩🥰👶🏽💎 #myangel

AmberRose

When y’all both have the coolest Baby Mama Ever! 🥰👶🏽🤰🏼 Happy Father’s Day to these 2 Incredible Fathers. @wizkhalifa you are an Amazing Father to Sebastian! You’re his Super Hero! I feel so lucky that we are always able to Coparent and do what’s best for Sebastian by any means necessary. Thank you for always making it so easy and seamless. @ae4president you Came into our lives and made our World a million times more fun! Ur the coolest Stepdad Sebastian could ask for whether ur getting up early and making him breakfast before school or taking him to Disney Land just to see a smile on his face. Welcome to our Family and Thank you for our New Blessing growing in my belly. #happyfathersday 💙🙏🏽

AmberRose

🎩

chelseaoliviaa

Disaat orang orang semua story dan postingan ttg holiday ...aku cuma bs scroll foto2 kemarin pas ke europe ❤️ (ps: ini salah satu kota favorite kita ,Hallstatt super kota romantis dan indah bngt) . . Happy holiday yahh kalian yg sedang liburan ❤️ don’t forget to take lots and lots of pictures 😘 Private guide @_light_and_bright 📸 by @dartjong

chelseaoliviaa

Good Morning 🌞 Liburan sebentar lagi selesai.... udh siap masuk kerja lagi? ❤️

amberrose

My Sweetheart and I went to see the best Dentist in the world this morning @drkevinsands! If you live in the LA area call for an appointment the staff is amazing as well as Dr. Sands 🙏🏽😍❤️

chelseaoliviaa

Yg fotoin suami @glennalinskie ❤️❤️

amberrose

I am excited to announce that ONE of my Amazing followers will have the chance to win $10,000. Thats right! I am giving away $10,000 CASH for real!! #ad TO ENTER, ITS SO EASY 1. Go to @theluxlifenow and FOLLOW them and then FOLLOW everyone @theluxlifenow are following (It takes only 30 seconds to enter). 2. Come back to my page and tag TWO people who you are going to call first if you win this money. 3. You MUST ENTER via @theluxlifenow tagging here on my page does not count as your entry. This sweepstakes is in no way sponsored, administered, or associated with Instagram. By entering, entrants confirm that they are 18+ years of age, release Instagram of responsibility and liability, and agree to Instagram’s terms of use. This sweepstakes will ONLY be live on my page for 72 hours and this contest will end on Saturday June 8th at 2pm PST, so make sure you enter NOW!! The winner will be announced on the www.luxlifenow.com website on June 18th at 1pm PST. No purchase necessary, void where prohibited by law. Https://www.luxlifenow.com/sweepstakes-rules-terms-conditions

chelseaoliviaa

Selamat hari raya Idul Fitri.. Mohon maaf lahir dan batin semuanya 🙏🏼 Courtesy of @junoproject.id Capture by @bennylims @gidwinata Stylish by @itsmegrid

chelseaoliviaa

I am proud of many things in my life but nothing beats being a Mother ❤️

chelseaoliviaa

Hallo #Malaysia! @rasalokalindonesia is NOW AVAILABLE at selected stores of #7eleven. Check their page for more information 😊. Repost @7elevenmalaysia Anda bersedia untuk pengalaman yang BARU dan lazat? 😋 Rasa kerepek #RasaLokal dengan celup sambal - semua dalam satu paket! 😱😍 Ia datang juga dengan tisu lembap supaya anda boleh menikmati kerepek dengan hati yang senang! 😁 Sedap, mudah, bersih - jangan lupa dapatkannya di #7ElevenMY!⠀ ⠀ *Boleh didapati di store yang terpilih.

chelseaoliviaa

My everything ❤️

amberrose

😎

chelseaoliviaa

Ngak ada yg lebih indah daripada suami yang baik dan sayang istri, juga anak yg sehat,sayang mami dan juga pengertian .. aaa kurang apalagi ?? . . Terimakasih sayang selalu support aku dikala akupun ga yakin dengan pilihan ini ❤️ Love you @glennalinskie

amberrose

🤰🏼👶🏽🥰

chelseaoliviaa

Baru sadar itu yg digantung di stroller satu plastik isi makanan + minuman semua... wajar tiap kali trip minimal naik 2kg🤭 Btw selamat sahur yah semuanya🙏🏼

chelseaoliviaa

Aaaa aunty kangen bngt sama Lio @lionelle.lexieliong ❤️❤️ Nyusul dong ksinii @oliviaoliv88 @liongara😊

chelseaoliviaa

Spread love everywhere you go. Let no one ever come to you without leaving happier..

chelseaoliviaa

Big Boss @nastusha.olivia.alinskie 🐭

chelseaoliviaa

Mami sayang sama Nastusha @nastusha.olivia.alinskie ❤️ . . Courtesy of @junoproject.id Capture by @bennylims @gidwinata Stylish by @itsmegrid

chelseaoliviaa

I love you @glennalinskie ❤️

chelseaoliviaa

Fashion is what you buy, Style is what you do with it... Senang banget pake tas import dari @weiweiboutique modelnya up to day banget dengan kualitas import 100% 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them- Walt Disney ❤️

chelseaoliviaa

Dunia berasa milik kami ber4, ketika anak lagi pada tidur tapi yahh 👫👫

chelseaoliviaa

The happiest place on earth ❤️🌸 . . 12 tahun yg lalu kesini pertama kali jadian sama @glennalinskie dibawa ke disneyland (karna pada saat itu impian saya untuk ke disneyland,dan di wujudkan sama pacar) .. sekarang walaupun udh ga kehitung berapa kali saya ke disneyland, rasanya tetep sama .. bagi kami tempat ini selalu membawa aura kebahagiaan,cinta,dan juga mimpi yg bisa di wujudkan.. I love you @glennalinskie ❤️ . (Psstt @nastusha.olivia.alinskie Lagi bobo di dalem stroller) 📷 by @rufusazarya

chelseaoliviaa

Invest in your hair, the crown you never take off.. Rambut aku jadi lebih sehat dan mudah diatur sejak pakai hair serum dari ITALY dari @angelicious_goh terbuat dari buah roucou, mengandung SPF alami melindungi rambut dr panas matahari dan alat catok setiap hari. semua haircare mereka bebas paraben dan sulfat aman utk busui dan bumil lho.. yang original cuma di @angelicious_goh . . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Sahabat JD yang kamu tunggu sudah tiba ! JD Mart Fair spesial dengan beragam penawaran spesial dari brand favorit kamu. @jdid Yuk penuhi kebutuhan kamu selama ramadan dan jelang hari raya idul fitri disini http://bit.ly/JDMartFair2019 . #jdid #dijaminori #semangatori#jdmartfair #jdmart #jdthr#traktiranhariraya #jdidtraktiranhariraya#kao

chelseaoliviaa

A clean home is nice but a clean heart is better ✨ Kaftan aku ini dari @mao.wear loh.. seneng banget nemu olshop ini apalagi banyak koleksi buat lebarannya loh temen2, langsung pesen dari sekarang yah 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

My precious one @nastusha.olivia.alinskie ❤️ . Such a fun session with @sweet.escape in Kyoto! Use my code “CHELSEA” to get $50 off + 30 extra photos!

AMBERROSE

This is so sad and honestly do they think that Abortions still won’t happen? This will just result in back alley Abortions where women can really hurt themselves and possibly die. Let us have a right to choose what we do with our bodies with safe medical professionals. These men and women are disgusting! I’m completely outraged! #womensrights

chelseaoliviaa

I love how you take care of me. How you keep working to be a better man. Even on days i fail to be a better woman. 📷 by @sweet.escape

chelseaoliviaa

Baby wipes jadi kebutuhan sehari-hari aku untuk membersihkan kotoran atau debu yang menempel di kulitnya Nastusha. #NeppiBabyWipes 99% pure water, aman untuk wajah, mulut dan tangan serta tidak mengandung alkohol jadi aman bngt untk dipakai sejak newborn. @neppibaby wipes bahannya sangat lembut dan aman, cocok untuk kebutuhan sehari-hari Nastusha yang aktif. Selain itu, kemasannya juga lucu ada gambar karakter binatang dan compact mudah untuk dibawa ke mana-mana. __ #Neppi #NeppiBaby #HappinessForYourBaby #NeppiWipes

AMBERROSE

Ain’t No Abortion Bih!!! Happy Muva’s Day Ladies!!! 🤰🏼👼🏽🤑 #awomansrighttochoose

AMBERROSE

Happy Muva’s Day to my Beautiful, Smart, Amazing, Supportive Best friend, My Mommy Dee Dee! I Love you Mommy! 🙏🏽❤️🥰👸🏾🇨🇻

chelseaoliviaa

Si anak kecil yg sukanya emang dusel-dusel plus ciumin orang2 terdekat ❤️❤️❤️ Liburan kali ini super seru dengan anak todller 2.6 thn yg lagi susah banget di tebak mood-nya.. Maminya?? Yah harus sabar sabar sambil banyak makan yg enak biar terus happy🤪🤪

chelseaoliviaa

JD Berbagi THR ! Jangan sampai kehabisan promonya karena lagi ada banyak promo mulai 1 - 29 Mei 2019. Catat tanggalnya supaya gak kehabisan promo Traktiran Hari Raya di http://bit.ly/JDBerbagiTHR 😉 @jdid . #jdid #dijaminori #semangatori#jdberbagithr #jdthr #traktiranhariraya

chelseaoliviaa

Sometimes I look at you and I wonder how I got to be so lucky 😍 Dress yang aku pakai ini dari @roxyshop_id. Dress ini bener” nyaman dan adem banget kalo dipakai. Dan jangan lupa follow Instagram @roxyshop_id dan ikutin terus Jadwal Live Market Po mereka. Semua item bagus” dan pastinya terpecaya 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

The Happiness is real ❤️ / 📷 @rufusazarya

chelseaoliviaa

What ever you decide to do. Make sure it makes you happy.. #KETIGOALS Ketiak Putih Mulus? Aku rutin Oles Everwhite Blue! Ampuh mencerahkan dan menghaluskan ketiak, siku, lutut, dan lipatan kulit lainnya! Sudah BPOM. Belinya cuma di @everwhiteid ya. . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Good health and good sense are two of life's greatest blessings ✨ Seneng banget deh sekarang ada AROMANIS Palm Sugar. Makan gula merah ga pake repot. Satu satunya brand dengan jaminan 100% GULA AREN PREMIUM. Langsung aja cek IG-nya @aromanis.palmsugar mereka lagi ada giveaway juga loh! . . Handled by @iconic_sister

amberrose

I’m only 16 weeks 😩

chelseaoliviaa

Dialah yg mengajarkan aku banyak hal.. Tentang kasih tanpa batas, tentang kesabaran, tentang pengorbanan akan bnyk hal, dan juga pandangan hidup lain yg berbeda ... . . Dulu pikiran saya gimana caranya bisa kerja yg banyak ataupun gimana caranya sinetron saya rating 1 .. Sekarang pikirannya anak saya bsk makan apa,main apa.. kalo dia makan masakan saya habis dengan lahap itulah kebahagiaan saya sekarang❤️ I feel so blessed to be on this journey as a mother of this beautiful cheerful Baby @nastusha.olivia.alinskie

amberrose

😎

amberrose

Big forehead + Pretty feet =

amberrose

😂

amberrose

😒

AmberRose

@ae4president and I are SUPER excited to announce that we have a Sweet little Baby Boy on the way! P.S Sebastian is soooooo Happy to be a big brother! 🤰🏼🤮☺️👶🏽🙏🏽❤️🥰

amberrose

Happy Birthday @isaiahjoseph!!!! You are my Brother and my bestfriend and honestly kind of like another son to me even tho ur old af now 😉😇 We’ve been together for five years and I swear to God I would not be as successful as I am if it wasn’t for you thank you so much for all you do. You’re always there for me whether I’m sad, sick, moody or just being a thot Lol have an amazing birthday in your hometown with your boo I’m right here if you need anything. Love, Muva

amberrose

Happy Birthday to my Little BIG Brother @bigbsecurity! I love you so much thank you for always having my back, I’ll always have urs forever 🥳🤩😎🎁🎉🤮💩🎃

amberrose

Swipe—> I Just moved into a brand new home and got all CUSTOM FURNITURE from @sofa.design.gallery!!! I picked out my own Materials and Colors! They made it especially for me! Check out their Instagram @sofa.design.gallery @sofa.design.gallery @sofa.design.gallery 👍🏽😊🥰😍

amberrose

Happy Birthday to my Awesome Dad! 🥰🙏🏽😘🤗

amberrose

I got a brand new Wrap, Tires, Rims and Headlights on my Jeep from @roadstarrmotorsports! If you need any work done on your car hit up @roadstarrmotorsports and @huzizle_1_ 🔥🔥🔥

amberrose

My King 😍

amberrose

Hair by @iam_whatshername_ Makeup by @briamakeup 🥰😘

amberrose

Bash’s Bday Party at school with his Besties! 👶🏽💩🎃👻

AmberRose

Sweethearts 🥰 📸 by @kristinajmedia

AmberRose

Legendary

AmberRose

It’s Chocolate I swear!!! 😍🔥 Koko Nuggz is delicious and comes in all different flavors! Perfect for a Valentine’s Day Gift! Click the link in my bio 🤩🔥👌🏽 @kokonuggz @kokonuggz @kokonuggz

amberrose

Check out my REAL Lil Brothers EP @itzmichaeljay @tjpreme_ @checkmyfakeid #BASECAMP LINK IN THEIR BIO 🔥🔥🔥

amberrose

He thinks he soooo cute! 🙄😒 He really is tho 😩🤗😍 and sweet, smart, talented, charismatic and overall just an amazing man. In the past I’ve used the words “best friend” very loosely while speaking of my ex’s but I can honestly say I feel like this man really is my BEST FRIEND! We talk for hours, he makes me a better person, he listens to me and understands me. He also came into my life at a time where I’ve had enough of the narcissistic, cheating and abuse I’ve endured over the years from my previous relationships..... Me always apologizing for things I had no business apologizing for, being gaslighted, manipulated and mentally abused 😔 I felt so damaged when I met him and pushed him away in the beginning, he has talked me through everything while simultaneously loving me and working with me so I could overcome my fear of loving someone in the most healthiest way again. So @ae4president Thank you for all of ur love and support baby. I love you so much 😘🤗🥰😇

amberrose

It’s Halloween everyday around our house!!! I was the same way as a kid Lol We LOVE HORROR MOVIES!!! FYI Sebastian knows the difference between entertainment and real life He’s a very smart boy #holloween2019 🔪🔪🔪🔪 Sidebar that’s my mommy his grandmom 😉🎃😈

amberrose

Definitely an amazing and humbling journey! @iamspectacular I pray you continue to elevate!🦅🌟🙏 👉#Repost @theshaderoom with @get_repost _____________ In an op ed published in #IncMagazine, #Spectacular, who’s on Love & Hip Hop Miami Season 2 with his group #PrettyRicky that airs every Wednesday at 10pm est, says after the band split, he discovered their manager made bad business deals that left him broke in 2009. After said manager kicked him out of his home following an argument, @IamSpectacular was forced to crash with his girlfriend and her mom... but not for long. _____________ “One of my guys called me up and said that I could make money off of tweeting, and my first question was: "Where do I sign up?" I worked almost 18 hours a day on my girlfriend's mom's little computer in her den, building up my Twitter page.” _____________ “Within the first 30 days, I started making $15,000 from monetizing posts with ads sold against them. By the time I left my girlfriend's mom's house six months later, I'd earned about $100,000.” _____________ The money was good, but @IamSpectacular had an idea to rake in even more dough. He created celebrity parody accounts for A-list celebrities like Jay-Z and Eddie Murphy, built up a loyal following and then used those accounts to push paid content. It worked like a charm. _____________ Soon after, he approached close friends #SouljaBoy and #SeanKingston, who had followers in the millions, with a plan to monetize their social following. Smith used his own social media hustle to create more opportunities for others. _____________ “I gave people $20,000 or more, depending on how big their social media following was. Then they knew I wasn't blowing smoke--they listened to how I was going to recoup my costs and then make us both money. Word of mouth spread, and business blew up.” ______________ @IamSpectacular took his genius idea and launched #Adwizar, that helps personality brands and companies go viral while turning followers into revenue increasing their net worth. The LA-based company employs a 25-person staff and runs accounts for celebs like Birdman, Ray J, Trina and over a hundred others.

amberrose

Check out the FULL interview with @vanlathan Link in my bio 😇🥰😂😎

amberrose

13 vs 35 #agingchallenge 👶🏼👵🏼

amberrose

Check out my interview with @vanlathan tmrw. It gets very interesting to say the least 🧐🥰😂😇 #facials #dummys #porn #race Shit gets OD deep #theredpillpodcast

amberrose

Freak Bih in my @fashionnova Tube Top Dress 🥰

amberrose

Peach Fuzz 🍑

amberrose

The Cutest Crop Tops and Jeans only @fashionnova 🥰😊🔥

amberrose

HNY 😎

amberrose

Hope everyone had a Merry Christmas @fashionnova 🎄🎁

amberrose

Christmas Cunt @fashionnova 🥰

amberrose

😇

amberrose

Before and After Non-surgical chin augmentation and jaw contouring by @simonourianmd1 😍🥰🤗