Shawn Mendes Chelsea Olivia Wijaya - instagram lists #feedolist

shawnmendes

🖤

Armani

A burnt orange parka becomes covetable outerwear for next summer #EmporioArmani @seba.ntab

Armani

Shimmery fabrics of the SS20 men’s fashion show collection lift comfortable tailoring so closely associated with #EmporioArmani @_jinpark

ShawnMendes

I’ve never been happier. Thank you ❤️🌸

Armani

A formal occasion outfit to rival even the chicest little black dress #EmporioArmani @dominikasornat @emporioarmanicaffe

Armani

When cocktail hour requires a more formal attire – look no further than #EmporioArmani @bobbykim92 @daumgabriel @emporioarmanicaffe

Armani

Train hard, train in style with #EA7

ShawnMendes

New Jersey night 1 🖤🦋

Armani

Find your balance with #EA7

chelseaoliviaa

Mengonsumsi Cold Pressed Juice setiap harinya sangat bermanfaat untuk memenuhi kebutuhan gizi dan vitamin yang dibutuhkan dalam tubuh kita. Semua varian Cold Pressed Juice dari @pressence.id mengandung 100% buah-buahan dan sayuran tanpa menggunakan gula dan bahan pengawet lainnya. Favoritku adalah varian Red Booster yang terbuat dari buah naga, semangka, dan mint. Red Booster ini terasa sangat menyegarkan dan mengenyangkan ketika diminum. Selain itu varian Red Booster dari @pressence.id ini juga dapat membantu tubuh kita untuk tetap terhidrasi, melancarkan pencernaan, mencegah osteoporosis, membantu proses pencucian ginjal kita, mencegah diabetes, dan membantu melegakan saluran pernapasan yang terganggu. Jadi tunggu apalagi? Mulai hidup sehat dari sekarang dengan @pressence.id #feelthepressence 📷 by @gidwinata

Armani

Stylish training gear by #EA7.

shawnmendes

❤️

Armani

Contrasting patterns reveal the versatility of jacquard silk – for the romantic flower print lovers, or the geometric pattern types

chelseaoliviaa

Wear something that makes you feel beautiful every day . My current addiction: this beautiful sleepwear from @le.bellavita . A must have, especially if you’re into lacey pieces. It’s my comfiest and prettiest sleepwear ever. Check their collection @le.bellavita and you’ll love them! . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Yours Is mine @glennalinskie ❤️ Photo by @riomotret @riomotretofficial Make up @rama_jee Stylist @erichalamin Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @ykix.officiel #riomotret #riomotret2019 #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

armani

Checked suits hail transitional season in style on @lofficielparis

chelseaoliviaa

“Happy Family start from a Happy Mom" . Bantal-bantal lucu ini aku dapet dari @little.jevi , bahannya lembut dan empuk banget.. Kamu bisa pesen buat souvenir acara kamu juga lho buruan cek IG nya @little.jevi ya ❤ . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Fashion is art and you are the canvas. Love this cutie dress from @frego_bagcharm selalu langganan disana. Thank you @frego_bagcharm ❤ . . Handled by @iconic_sister

armani

Actor @leonardodicaprio in #GiorgioArmani at the premiere of Once Upon a Time in Hollywood in Rome #ArmaniStars

armani

Deconstructed knit blazer for a classic #GiorgioArmani look

armani

Unique fabrics and a comfortably tailored suits are elegant transitional looks #GiorgioArmani

armani

Step into transitional season in style with #GiorgioArmani’s Pre Fall Collection

chelseaoliviaa

Skin first, makeup second, smile always.. Kemanapun aku pergi gak pernah lupa deh lakuin ritual harianku. Skincare yang selalu kubawa kemanapun aku pergi @belaluna.skincare . Aman, BPOM dan Halal MUI. Hasilnya? Wow, Memuaskan 🥰 Kalian mesti cobain juga @belaluna.skincare 😉 . . . Handled by @iconic_sister

armani

Stylish swimwear with a sporty feel by #EA7

armani

Be the golden boy! #EA7

armani

Embracing the summer mood with #EA7 swimwear

chelseaoliviaa

Always dress well but keep it simple.. White Top by @ragratocollection ❤ Really love it.. yuk kepoin ignya yang mau liat koleksi2 lainnya yah.. . . Handled by @iconic_sister

shawnmendes

Thanks for the outfit man, so happy to see you! @lilhankwilliams

armani

Never without the #EmporioArmani Logo!

armani

Understated elegance for high summer thanks to #EmporioArmani’s SS19 swimwear collection.

chelseaoliviaa

Love your body and teach your mind to respect it.. Turunin berat badan cara aman? Cuma dayteatox mykana dari @coco_thierry tea 100% herbal turunin 5-10kg tanpa diet ketat dan gym menyiksa, made in Thailand udah fda approved dan label halal 💕 . . . Handled by @iconic_sister

shawnmendes

🖤

armani

Update your summer look with #EAsunglasses

armani

Into the blue with #EAsunglasses

armani

Unusual sunglasses for a super hot summer #EAsunglasses

chelseaoliviaa

A smile is an inexpensive way to change your looks ❣ Buat yang sedang program hamil yuk bisa coba dengan konsumsi kurma muda dan buah zuriat dari @tinaashop123 . Ini dipercaya bagus untuk program hamil. Sudah banyak yang mencoba dan berhasil. Coba aja cek testimoninya di @tinaashop123 mulai dari pengantin baru sampai penantian 10 tahun pun ada testimoninya. Ini juga dipercaya bisa buat menyembuhkan pcos, kista, miom, haid gak lancar dan untuk kesehatan. Yuk ihtiar program hamil dengan yang alami bersama @tinaashop123 . . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

❤️❤️❤️ . . Di dalam foto istri yg cantik dengan gaun panjang,selalu ada suami yg sabar pegangin tangan istri yg jalannya pelan-pelan dan juga suami yg baik mau benerin gaun istri ketika akan difoto.. makasii sayang @glennalinskie ❤️ 📸 by @dartjong

armani

Optical leopard print in ci starting hot pink and black for a look which can take you all the way from summer into fall @clara_santoro

armani

Reinterpreting animal print in a pop colour way #EmporioArmani @clara_santoro @olgaholinka

shawnmendes

Jump

armani

Make a statement with an oversize hat from the #GiorgioArmani SS19 runway collection Credits: @bazaaruk @timesluxx @marieclaireuk

shawnmendes

Cant believe I get to be a part of this album @chancetherapper you’re truly the best man thank you! #BallinFlossin

armani

Get set up for summer with the special #EmporioArmani recycled nylon swimwear available online or at the #EAgleArcade Beach Tour. Click on the link in bio for more information

armani

Join the fun at the #EAgleArcade Beach tour, keep Italian beaches clean and discover the #EmporioArmani recycled nylon swimwear collection. Join us in Gallipoli this weekend. For more info click on the link in bio

armani

Available exclusively online or at the #EAgleArcade itinerary pop up store on Italian beaches, discover the #EmporioArmani swimwear collection made entirely of 100% recycled nylon

shawnmendes

Hey @liviatsang , you’re the best. Thank you x Dallas I love you! 🦋

Armani

@leonardodicaprio, @vanessahudgens and @mikemoh wear #GiorgioArmani and #EmporioArmani at the premiere of Once Upon A Time in Hollywood #ArmaniStars

Armani

Crimson shapes add a graphic edge to smart casual looks Credits: @lachlanbailey for #EmporioArmani FW19-20 campaign

Armani

A hint of retro tailoring with unmistakable #EmporioArmani lines Credits: @lachlanbailey for Emporio Armani FW19-20 campaign

Armani

Update your summer style with #EA7 swimwear collection.

Armani

Tropical prints for the #EA7 SS19 swimwear collection

shawnmendes

50 shows done! 🖤 @josiahvandien

shawnmendes

shawnmendes

Keep families together.. Please support organizations like @supportKIND, that are working to #protectfamilies imprisoned at the border. supportkind.org

Armani

Summer #EAjewellery and #EAwatches inspiration thanks to @melinimartin @igawysocka @juleslw

shawnmendes

Feeling on cloud 9

chelseaoliviaa

Sneak peak of our new project #RinduTanpaCinta ❤️

chelseaoliviaa

Selamat hari kencan ❤️❤️ Anak udh agak besar lumayan yah orangtuanya bisa pacaran lagi 😘 (Masvelt dress by @poise24 )

Armani

Fine fabrics and instantly recognisable designs merge in the @rubelli_group for #ArmaniCasa collection. Visit our IGTV for exclusive access to the Venetian Factory to see how the fabrics are weaved

chelseaoliviaa

*Disney's the Lion King through our lens by Riomotret, sebuah karya fotografi yang terinspirasi dr Disney's #TheLionKingID yang bs di lihat secara langsung di Plaza senayan level 1 sampai 4 Agustus 2019. @disneyindonesia @disney @lionking Muse @chelseaoliviaa Photo by @riomotret @riomotretofficial Stylist @erichalamin Make up @rama_jee Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @andreasodangofficial Accesories @rinaldyyunardi Decoration @realninanasution & @kamandanudecor #riomotret #riomotret2019 #riomotretexhibition #TheLionKingID #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

chelseaoliviaa

After almost 4 years of taking a break, YES I AM BACK!!

Armani

Elegant summer looks by #GiorgioArmani are outfit inspiration on #encensmagazine

chelseaoliviaa

Aku concern banget kalau masalah makanan buat Nastusha, nah ini ada salah satu resep gampang yang biasa aku bikin buat cemilannya Nastusha. Hari ini aku coba bikin “Macaroni Ham & Cheese”, caranya gampang: Bahan: -Macaroni -Susu fresh milk -Ham (non halal,bs diganti sosis halal) -Keju chedar & parmesan -Mushroom portabello -Bawang putih -Kaldu bubuk Cara: -Rebus macaroni sampai matang (tambahkan OO dan salt) -Tumis bawang putih masukan Jamur dan Ham. -Setelah itu masukan susu fresh milk,keju dan kaldu ayam (cicip dl yah biar tau rasanya). -Setelah itu campur macaroni yg sudah matang -topping aku tambahkan chicken nugget ❤️ Belanjanya juga gampang kok, langsung buka aplikasi @jdid aja ;) #SemangatORI #DijaminORI

Armani

Contrasting jacquard fabrics lend texture and colour to the #GiorgioArmani FW19-20 collection @marcuspiggot @mertalas @katemossagency

chelseaoliviaa

Disaat mami lagi ga ada seneng bngt liat kalo @nastusha.olivia.alinskie di kelilingin orang baik yg sayang sama nastusha ❤️❤️❤️ Terimakasi aunty,uncle 🙏🏼🙏🏼

shawnmendes

Two beautiful nights in the Bay Area 🌸♥️

chelseaoliviaa

Special shout out and appreciation to @agusslim @cynthiatan__ and @andychunmakeup for preparing our look within a week notice for our Korean project. Make up by @andychunmakeup Me & Nastusha’s Dress by @cynthiatan__ @claire.cynthiatan Fabric by @specialtextile Glenn’s Suit @agusslim

chelseaoliviaa

Happy Sunday everyone 🙏🏼 📸 by @glennalinskie 👠 by @valencia.limite

shawnmendes

@justinrcampbell

Armani

Update your look for summer with #EAsunglasses

chelseaoliviaa

Please bsk pas udh nonton full MV “Yours Is Mine” @sa_itainment jangan judge aku tentang dance-nya yahh 🤣🙈 . . Anw kehidupan kpop ga mudah banget... mereka setiap hari senin-sabtu latihan kurang lebih 12 jam (gila ga 12 jam dance,patah tulang aku), plus diet yg super ketat... nah yg suka Kpop pasti suka pada iri kan liat badan mereka yg super slim dan sexy... ga usah iri karna kalo liat perjuangannya sii pasti nyerah duluan...

shawnmendes

Magic !!! @josiahvandien

Armani

Whether in the city or on holiday opt for #GiorgioArmani flats to style your outfit

Armani

Put your best foot forward in #GiorgioArmani

Armani

Step into summer with #GiorgioArmani slides

shawnmendes

@mirandamcdonald

Armani

Accessorise in style to personalise your smart casual outfit #EmporioArmani

Armani

Smart casual for the daring man - a hooded deconstructed blazer. #EmporioArmani

Armani

Smart looks for work or formal occasions don’t have to be boring #EmporioArmani

shawnmendes

Struck magic in LA this weekend. Thank you for everything ❤️

Armani

Greater China #EmporioArmani ambassador, Hu Ge takes centre stage in the FW 19-20 campaign shot in Milan by @lachlanbailey

Armani

Chinese actor Hu Ge reprises his role as Greater China #EmporioArmani ambassador for 2019. Credits: @lachlanbailey

ShawnMendes

🤷🏻‍♂️

armani

Essential lines and fine materials combine to make the Borgonuovo 11 handbag, an understated accessory which won’t pass unnoticed #GiorgioArmani Credits: @mertalas @marcuspiggot @katemossagency

armani

Paralympic gold medalist @bebe_vio carried the Italian flag at the opening of the @napoli2019 Summer Universiade wearing #GiorgioArmaniPrivé @balichws #Napoli2019 #Universiade

shawnmendes

Got a kiss from a little Angel in Denver the other night x

armani

@zendaya in a custom look arriving at the #GiorgioArmaniPrivé FW 2019-2020 show in Paris at the Petit Palais #pfw

armani

Roberta Armani with some of the special guests at the #GiorgioArmaniPrivé FW 2019-2020 show held at the Petit Palais in Paris #pfw @nicolekidman @zendaya @zoeydeutch @rexdanger @aliceoliviadellalxiii @lamastronardi @sarasampaio @nickyhilton @malloryedens

armani

Mr Armani with some of his special guests at the #GiorgioArmaniPrivé FW 2019-2020 show held at the Petit Palais in Paris #pfw @kitty.spencer @nicolekidman @keithurban @nikkireed @iansomerhalder @sarasampaio @aliceoliviadellalxiii @malloryedens @rexdanger #DamienChazelle #OliviaHamilton #ClaudiaCardinale #NoraArnezeder

shawnmendes

🖤

shawnmendes

St. Louis ♥️🌸

shawnmendes

I’m thinking about being in 9th grade right now. The day after I posted one of my first covers onto YouTube back in 2014.. at school walking down the hall straight into a group of older guys yelling out “sing for me Shawn sing for me!” In a way that made me feel absolutely horrible... made me feel like a joke, like what I was doing was just stupid & wrong. I was lucky though, I had the best friends & the best parents anyone could ask for... no matter what they would never let me stop doing what I LOVED to do just because someone ELSE thought it was stupid. It’s not joke to me. To make someone feel bad about doing what they love... every single person deserves to do what makes them feel alive. I’m writing this not only to the 15 year old kid who’s scared to follow their heart because of what people might say but also to the 50 year old who may be doing the exact same thing. I know it’s not just that easy & I’m not asking you to change your world over night, BUT I want you to know that no matter how old you are, no matter who you are, no matter where you’re from... you deserve to follow your heart Im here & i’m rooting for you

shawnmendes

@samdameshek

shawnmendes

My favourite moment of every show. I love you guys with all my heart. Thank you for loving, singing and letting go with me every night.. ♥️

ShawnMendes

Thank you @vmagazine for doing this amazing shoot!! X

ShawnMendes

Señorita...@camila_cabello 🖤🌹

ShawnMendes

#Señorita video with @camila_cabello midnight ET tonight! Join us for the premiere on YouTube starting at 10pm & chat at 11pm ET x

shawnmendes

Vancouver thank you 💙🌸

shawnmendes

Thank you so much Portland. The show was crazy tonight, thank you for your patience with the sound problems!! Love you x

chelseaoliviaa

Disaat orang orang semua story dan postingan ttg holiday ...aku cuma bs scroll foto2 kemarin pas ke europe ❤️ (ps: ini salah satu kota favorite kita ,Hallstatt super kota romantis dan indah bngt) . . Happy holiday yahh kalian yg sedang liburan ❤️ don’t forget to take lots and lots of pictures 😘 Private guide @_light_and_bright 📸 by @dartjong

chelseaoliviaa

Good Morning 🌞 Liburan sebentar lagi selesai.... udh siap masuk kerja lagi? ❤️

chelseaoliviaa

Yg fotoin suami @glennalinskie ❤️❤️

chelseaoliviaa

Selamat hari raya Idul Fitri.. Mohon maaf lahir dan batin semuanya 🙏🏼 Courtesy of @junoproject.id Capture by @bennylims @gidwinata Stylish by @itsmegrid

shawnmendes

Lol this lil guy!! Rocking a black stud in second grade, haircut by mum, over sized long sleeves with a little bit of water spilt on them always & still acting like he knows something you don’t... that’s a pretty cool dude

chelseaoliviaa

I am proud of many things in my life but nothing beats being a Mother ❤️

ShawnMendes

ShawnMendes

@raptors ❤️

chelseaoliviaa

Hallo #Malaysia! @rasalokalindonesia is NOW AVAILABLE at selected stores of #7eleven. Check their page for more information 😊. Repost @7elevenmalaysia Anda bersedia untuk pengalaman yang BARU dan lazat? 😋 Rasa kerepek #RasaLokal dengan celup sambal - semua dalam satu paket! 😱😍 Ia datang juga dengan tisu lembap supaya anda boleh menikmati kerepek dengan hati yang senang! 😁 Sedap, mudah, bersih - jangan lupa dapatkannya di #7ElevenMY!⠀ ⠀ *Boleh didapati di store yang terpilih.

chelseaoliviaa

My everything ❤️

chelseaoliviaa

Ngak ada yg lebih indah daripada suami yang baik dan sayang istri, juga anak yg sehat,sayang mami dan juga pengertian .. aaa kurang apalagi ?? . . Terimakasih sayang selalu support aku dikala akupun ga yakin dengan pilihan ini ❤️ Love you @glennalinskie

chelseaoliviaa

Baru sadar itu yg digantung di stroller satu plastik isi makanan + minuman semua... wajar tiap kali trip minimal naik 2kg🤭 Btw selamat sahur yah semuanya🙏🏼

chelseaoliviaa

Aaaa aunty kangen bngt sama Lio @lionelle.lexieliong ❤️❤️ Nyusul dong ksinii @oliviaoliv88 @liongara😊

chelseaoliviaa

Spread love everywhere you go. Let no one ever come to you without leaving happier..

chelseaoliviaa

Big Boss @nastusha.olivia.alinskie 🐭

chelseaoliviaa

Mami sayang sama Nastusha @nastusha.olivia.alinskie ❤️ . . Courtesy of @junoproject.id Capture by @bennylims @gidwinata Stylish by @itsmegrid

chelseaoliviaa

I love you @glennalinskie ❤️

chelseaoliviaa

Fashion is what you buy, Style is what you do with it... Senang banget pake tas import dari @weiweiboutique modelnya up to day banget dengan kualitas import 100% 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them- Walt Disney ❤️

chelseaoliviaa

Dunia berasa milik kami ber4, ketika anak lagi pada tidur tapi yahh 👫👫

chelseaoliviaa

The happiest place on earth ❤️🌸 . . 12 tahun yg lalu kesini pertama kali jadian sama @glennalinskie dibawa ke disneyland (karna pada saat itu impian saya untuk ke disneyland,dan di wujudkan sama pacar) .. sekarang walaupun udh ga kehitung berapa kali saya ke disneyland, rasanya tetep sama .. bagi kami tempat ini selalu membawa aura kebahagiaan,cinta,dan juga mimpi yg bisa di wujudkan.. I love you @glennalinskie ❤️ . (Psstt @nastusha.olivia.alinskie Lagi bobo di dalem stroller) 📷 by @rufusazarya

chelseaoliviaa

Invest in your hair, the crown you never take off.. Rambut aku jadi lebih sehat dan mudah diatur sejak pakai hair serum dari ITALY dari @angelicious_goh terbuat dari buah roucou, mengandung SPF alami melindungi rambut dr panas matahari dan alat catok setiap hari. semua haircare mereka bebas paraben dan sulfat aman utk busui dan bumil lho.. yang original cuma di @angelicious_goh . . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Sahabat JD yang kamu tunggu sudah tiba ! JD Mart Fair spesial dengan beragam penawaran spesial dari brand favorit kamu. @jdid Yuk penuhi kebutuhan kamu selama ramadan dan jelang hari raya idul fitri disini http://bit.ly/JDMartFair2019 . #jdid #dijaminori #semangatori#jdmartfair #jdmart #jdthr#traktiranhariraya #jdidtraktiranhariraya#kao

chelseaoliviaa

A clean home is nice but a clean heart is better ✨ Kaftan aku ini dari @mao.wear loh.. seneng banget nemu olshop ini apalagi banyak koleksi buat lebarannya loh temen2, langsung pesen dari sekarang yah 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

My precious one @nastusha.olivia.alinskie ❤️ . Such a fun session with @sweet.escape in Kyoto! Use my code “CHELSEA” to get $50 off + 30 extra photos!

chelseaoliviaa

I love how you take care of me. How you keep working to be a better man. Even on days i fail to be a better woman. 📷 by @sweet.escape

chelseaoliviaa

Baby wipes jadi kebutuhan sehari-hari aku untuk membersihkan kotoran atau debu yang menempel di kulitnya Nastusha. #NeppiBabyWipes 99% pure water, aman untuk wajah, mulut dan tangan serta tidak mengandung alkohol jadi aman bngt untk dipakai sejak newborn. @neppibaby wipes bahannya sangat lembut dan aman, cocok untuk kebutuhan sehari-hari Nastusha yang aktif. Selain itu, kemasannya juga lucu ada gambar karakter binatang dan compact mudah untuk dibawa ke mana-mana. __ #Neppi #NeppiBaby #HappinessForYourBaby #NeppiWipes

shawnmendes

@josiahvandien

ShawnMendes

Love you, don’t know how I’d live without you! Happy Mother’s Day mum x

chelseaoliviaa

Si anak kecil yg sukanya emang dusel-dusel plus ciumin orang2 terdekat ❤️❤️❤️ Liburan kali ini super seru dengan anak todller 2.6 thn yg lagi susah banget di tebak mood-nya.. Maminya?? Yah harus sabar sabar sambil banyak makan yg enak biar terus happy🤪🤪

ShawnMendes

Had such an amazing time shooting this campaign @calvinklein #MYTRUTH #MYCALVINS

chelseaoliviaa

JD Berbagi THR ! Jangan sampai kehabisan promonya karena lagi ada banyak promo mulai 1 - 29 Mei 2019. Catat tanggalnya supaya gak kehabisan promo Traktiran Hari Raya di http://bit.ly/JDBerbagiTHR 😉 @jdid . #jdid #dijaminori #semangatori#jdberbagithr #jdthr #traktiranhariraya

ShawnMendes

Thank you @calvinklein #MYTRUTH #MYCALVINS x

chelseaoliviaa

Sometimes I look at you and I wonder how I got to be so lucky 😍 Dress yang aku pakai ini dari @roxyshop_id. Dress ini bener” nyaman dan adem banget kalo dipakai. Dan jangan lupa follow Instagram @roxyshop_id dan ikutin terus Jadwal Live Market Po mereka. Semua item bagus” dan pastinya terpecaya 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

The Happiness is real ❤️ / 📷 @rufusazarya

shawnmendes

shawnmendes

Thank you @ysl @anthonyvaccarello ! 🖤

chelseaoliviaa

What ever you decide to do. Make sure it makes you happy.. #KETIGOALS Ketiak Putih Mulus? Aku rutin Oles Everwhite Blue! Ampuh mencerahkan dan menghaluskan ketiak, siku, lutut, dan lipatan kulit lainnya! Sudah BPOM. Belinya cuma di @everwhiteid ya. . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Good health and good sense are two of life's greatest blessings ✨ Seneng banget deh sekarang ada AROMANIS Palm Sugar. Makan gula merah ga pake repot. Satu satunya brand dengan jaminan 100% GULA AREN PREMIUM. Langsung aja cek IG-nya @aromanis.palmsugar mereka lagi ada giveaway juga loh! . . Handled by @iconic_sister

shawnmendes

Go watch the behind the scenes from the #IfICantHaveYou video shoot now on YouTube!

chelseaoliviaa

Dialah yg mengajarkan aku banyak hal.. Tentang kasih tanpa batas, tentang kesabaran, tentang pengorbanan akan bnyk hal, dan juga pandangan hidup lain yg berbeda ... . . Dulu pikiran saya gimana caranya bisa kerja yg banyak ataupun gimana caranya sinetron saya rating 1 .. Sekarang pikirannya anak saya bsk makan apa,main apa.. kalo dia makan masakan saya habis dengan lahap itulah kebahagiaan saya sekarang❤️ I feel so blessed to be on this journey as a mother of this beautiful cheerful Baby @nastusha.olivia.alinskie

shawnmendes

#IfICantHaveYou new single & video Midnight ET

shawnmendes

‪#IfICantHaveYou Video at 12am ET! head into the premiere chat now for some previews & I’ll be joining soon. x Link in bio. ‬

ShawnMendes

‪#IfICantHaveYou tonight midnight ET www.canthaveyou.com‬

ShawnMendes

#ShawnMendesTheTour Asia dates have been announced! Go get all ticket presale & onsale info at shawnmendesthetour.com

ShawnMendes

Europe/UK thank you... The last two months has been the most fun I’ve ever had in my life & I would do it all over again today if I could! Love you so much 🌸💙

ShawnMendes

London, night 2 💙🌸

shawnmendes

Limited tour merch now in the online store, plus popup shop & flower truck outside the O2 this week with some special London items 💙🌸

shawnmendes

shawnmendes

💙🌸

shawnmendes

Dublin you all sing like angels! I love this city, I love the people, I love the Guinness I love it!!! Thank you for tonight. See you again tomorrow! 🌸💙