Dan Bilzerian Zaskia Sungkar Fendi - instagram lists #feedolist

Fendi

Modern, metropolitan elegance rooted in a free-spirited mood. Discover the # FendiFW19 accessories edit, starring the new # FendiPeekaboo Essential. Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

More is more: go head to toe in the season’s signature Karl Collage print. Shop the edit via the link in bio. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

The season’s most beloved print – the Karl Collage – adds an instant fun factor to any look. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

Artful yet wearable, the Karl Collage print puts a fresh spin on timeless menswear staples. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

zaskiasungkar15

< Kaka ade Kaka ade >

zaskiasungkar15

< foto egois 🐛 jgn di tag orangnya biar gak liat > @kiabyzaskiasungkar

danbilzerian

Monday’s are for the mushrooms @billperkins

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< efek ketombe natural 🐛>

Fendi

Handwritten notes, images, and sketches all come together in the Karl Collage print: a heartfelt tribute to #Fendi’s lifelong creative relationship with Karl Lagerfeld. #FendiFW19 #FendiBaguette Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

zaskiasungkar15

< loving this playful batik by @sejauh_mata_memandang 😘 love it love it >

Fendi

Complement your #FendiFW19 look with the latest #FendiEyewear edit starring classic silhouettes, bold colorways, and graphic details. Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

zaskiasungkar15

< Scorpion CZ plate shoot 50 meter di paksa sampe small plate 🤣 👍>

zaskiasungkar15

< latihan ke 2 kali nya Sama pak @asepmul75 👍 >

zaskiasungkar15

Suka banget sama sandal ini super nyaman, dan harganyaaa bener2 worth it bgt🖤 Thank you @local.id

zaskiasungkar15

< edisi lebaran gak setrika kerudung 🐛 >

zaskiasungkar15

Asik, sebentar lagi hari raya Iduladha! Bagaimana dengan persiapan kita untuk berqurban tahun ini? Qurban bukan hanya sebagai ibadah saja bagi orang yang mampu. Tapi juga menunjukkan rasa cinta kita kepada Islam dan sesama termasuk saudara-saudara kita yang berada di daerah pelosok dan beberapa negara lainnya. . 1 hari lagi menuju Hari Raya Iduladha. Yuk, kita berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kamu akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. . Tunggu apalagi? Klik website www.solusipeduli.org/qurban sekarang! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

Fendi

A utopian dreamscape where #Fendi’s heritage and craftsmanship are recreated through an underground lens. Discover more via the link in bio and follow @fisforfendi for more exclusive style stories. #FendiPeekaboo #fisforfendi

Fendi

The result: @mrdoodle’s fun, irreverent take on the #FendiPeekaboo that shatters the boundaries between spontaneity and sophistication. #FendiPeekaboo #fisforfendi Discover more on @fisforfendi.

zaskiasungkar15

Azekk😋🖤 anak didik pak @asepmul75

Fendi

Joined by Caterina – a young tailor from the #Fendi atelier – @mrdoodle’s performance combines techniques, materials, and textures to create a unique tailor-made masterpiece. #FendiPeekaboo #fisforfendi Discover more on @fisforfendi.

zaskiasungkar15

< ♠️🐛 >

zaskiasungkar15

zaskiasungkar15

< senengnyaa Ada yg pulang cepet kemarin🤗 lgsng di culik nemenin buka puasa ampe gak sempet cuci muka n Ganti baju abis muay thai 🐛 >

Fendi

@mrdoodle’s street art elevated to high-fashion status, against the breathtaking backdrop of the Eternal City. #FendiPeekaboo #fisforfendi Discover more on @fisforfendi.

Fendi

#Fendi, but not as you know it: check out the latest rooftop performance of “Doodling Fendi Roma” feat. @mrdoodle and powered by #fisforfendi. #FendiPeekaboo Discover more on @fisforfendi.

FENDI

Laid-back luxe. Take a closer look at the latest #FendiFW19 men’s accessories edit via the link in bio. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Deceptively simple yet ingenious designs are a #Fendi signature – the #FendiFW19 accessories edit proudly proving the point. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Cutting-edge technologies and traditional craftsmanship come together in the #FendiFW19 edit. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

zaskiasungkar15

< It’s almost time for Eid Adha girls! 😍 So why not just go for simple style which is quick comfortable to wear and easy to dress up , so you can spend extra time on eating that delicious yummy ketupat 🤣 . so here i choose to make this casual “ Adha Dress “ @kiabyzaskiasungkar 😘 The ruffles add a playfulness that makes the dress suitable for a daytime look. 💛 #AdhawithKIA >

FENDI

Geometric shapes and graphic contrasts take the traditional, everyday staples into a new, design-led territory. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Accessories are both a detail and a focal point of the #FendiFW19 collection. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Spare, sophisticated silhouettes with a retro-futuristic, utilitarian feel. Explore the latest #FendiFW19 arrivals via the link in bio. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

zaskiasungkar15

Bu peni, Kia Dan cireng 💛🐛 ak mirip mama, kl Kamu mirip siapaa??

zaskiasungkar15

< Alhamdulillah bisa berkunjung ke kandang hewan Qurban nya @hi.worldwide 🤗 sehat2 dan bersih bgt MasyaAllah makin kagum dan yakin sAma program2 nya @hi.worldwide senang bisa jadi bagian #InsyaAllahQurban tahun ini >

FENDI

High polish with a sporty attitude. Explore the latest #FendiFW19 looks now via Fendi.com. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

FENDI

Intricate cuts, layering, and remarkable materials come together with exceptional ease in the #FendiFW19 collection. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

FENDI

Ultra chic and ultra current: tailoring with a #FendiFW19 twist. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN GIVEAWAY✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 12 Aug 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu!🧡

zaskiasungkar15

Tas flowery cantik banget dari @taylorscloset_ gemesss, terimakasih ya 💐

FENDI

The crisp, buttoned-up shirt tucked into pleated wide-leg pants radiates relaxed authority. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

FENDI

Laser-cut leather outerwear in timeless and relaxed shapes made to last beyond the season. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

FENDI

A renewed focus on formality, underscored by a neutral color palette. Explore the #FendiFW19 lookbook – a preview of the season ahead. Link in bio. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

danbilzerian

We coming @ignite

Fendi

Discover the exclusive #FendiCaffe created in collaboration with LA-based visual artist @joshuavides.  #Fendi 5th Floor @harrods

Fendi

Discover the exclusive #FendiCaffe created in collaboration with LA-based visual artist  @joshuavides. #Fendi 5th Floor @harrods

Fendi

Discover the exclusive #FendiCaffe created in collaboration with LA-based visual artist @joshuavides.  #Fendi 5th Floor @harrods

Fendi

Functional pieces with feminine polish. Make an entrance into the new season with the #FendiFW19 looks – available now at Fendi.com.

Fendi

A modern minimally-minded aesthetic counterbalanced by pretty pastels, lightness, and transparency. #FendiFW19

zaskiasungkar15

< #cuz ♥️🐛 >

Fendi

Tailored silhouettes infused with an architectural sensibility: look for sharp lines, bold construction, and strong color contrasts. #FendiFW19

Fendi

#FendiFW19: quintessentially ladylike with a quirky touch. Explore the latest looks for the season ahead via the link in bio.

Fendi

Raw elegance, romance, and old-fashioned glamour intertwine in the #FendiFW19 collection.

zaskiasungkar15

Congrats anak maniez @rachelvennya

Fendi

Empowering colors and subtly clashing prints bring a contemporary edge to classic femininity. #FendiFW19

Fendi

Just like a Renaissance painting, the #FendiFW19 campaign captures timelessness in every model’s pose, leaving no drape or detail to chance. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: #StephenGan Styling: @chaos Hair: @sammcknight1 Make-up: @emmanuelsammartino Feat: @anokyai, @chunjincj, @fransummers, @kris_grikaite, @ophelieguillermand, @sashaluss, @st.einberg and @iamugbad

Fendi

A manifesto of strong and determined yet delicate femininity – the #FendiFW19 campaign offers a powerful take on #Fendi’s signature sophistication. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: #StephenGan Styling: @chaos Hair: @sammcknight1 Make-up: @emmanuelsammartino Feat: @anokyai, @chunjincj, @fransummers, @kris_grikaite, @ophelieguillermand, @sashaluss, @st.einberg and @iamugbad

zaskiasungkar15

< ÷[<|] ®<|~? Xx >× #ravenisodd

zaskiasungkar15

< #ravenisodd 🐛💛 >

zaskiasungkar15

Adik ku masuk tipi @yusufaverroes 🐛🤣

zaskiasungkar15

GIVEAWAY ALERT!! . I’m gonna FEED you my recommendation! Follow account #ShopeeFeed aku untuk tau detailnya! . Aku dan @shopee_id akan bagi-bagi Xiaomi A2 gratis lagi loh!!! Gampang banget caranya! 1. Follow akun #ShopeeFeed aku shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku 2. Like photo ini di Shopee Feed ku 3. Komen mention 3 temen kamu di Shopee Feed ku . Pemenang akan diumumkan tanggal 5 August 2019 di akun Shopee Feed aku! . Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! #ShopeeFeedID #ShopeeFeed

Fendi

Making a new statement in the Menswear world, the iconic Baguette bag continues to evolve and transform itself by remaining pure expression of the Fendi unique mix of craftsmanship and innovation. #FendiBaguette #FendiFW19

Fendi

Fendi presents Exploring the Men’s Baguette World, the new short movie of an exciting journey in the Men’s universe, combining imagined and real moments with the iconic Baguette bag. #FendiBaguette #FendiFW19

danbilzerian

Iceland is such a cool place, volcanic hot springs at 5am

Fendi

Fendi X Jackson Wang collection, created in collaboration with the Chinese singer and songwriter on the rise, @jacksonwang852g7 #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

Fendi

@jacksonwang852g7 puts a personal, luxuriously understated twist on an array of streetwear staples in the Fendi X Jackson Wang capsule collection. #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

Fendi

From the #FendiBaguette to a modern take on logomania, the Fendi X Jackson Wang collection looks at #Fendi’s celebrated past and propels it towards the future. #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

zaskiasungkar15

Asik, sekarang kita gak perlu lagi bingung mau berqurban di mana dan ke mana. Kita juga gak perlu ragu lagi apakah qurban kita akan sampai tepat sasaran atau enggak. Kenapa? Karena berqurban di @hi.worldwide sekarang terjamin aman dan terpercaya. Kami The Sungkars Family, @zaskiasungkar15 dan @shireensungkar gak pernah ragu untuk berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kita akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. Yuk, kita meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk dapat berqurban tahun ini di hi.worldwide! Kunjungi juga website www.solusipeduli.org/qurban sekarang juga! #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

Fendi

Comfort, meet luxury. All-black velvets and chenille breathe new life into jumpers, T-shirts, and pants, as well as relaxed suiting, in the Fendi X Jackson Wang capsule collection. #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

zaskiasungkar15

Mabruk @ryana_dea syg🤗💛

danbilzerian

There’s always time for the gym @thorbjornsson

Fendi

Minimalism for the millennials: the Fendi X Jackson Wang capsule collection steers clear of punchy prints in favor of next-gen style staples crafted from the finest materials. #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

zaskiasungkar15

< nyobain eyeshadow palette @wardahbeauty yg baru pigmented bgt aaaa suka MasyaAllah, warna nya juga bagus2 bgt 😍 tetep yg make up @vivithalib , kl aku make up sendiri jadi nya eyeshadow yg kanan naik kiri turun kyknya 🤣 #gakbisamakeup >

Fendi

#FendiXJacksonWang: the collection is now available on Fendi.com and selected boutiques worldwide. #Fendi #FisforFendi #JacksonWang

danbilzerian

Last supper w @billperkins

fendi

The #FendiPeekaboo celebrates a bold, strong, and independent vision of femininity – our latest power couple, @deedeepoon and Marjorie Yang, being the perfect case in point. #MeAndMyPeekaboo #FendiEyewear Discover more on @fisforfendi

Fendi

Meet @deedeepoon and Marjorie Yang: the mother-daughter duo starring in the brand-new episode of the #MeAndMyPeekaboo series. #FendiPeekaboo Discover more on @fisforfendi

zaskiasungkar15

< push the limit 💪 #hiitworkout disiksa lagi hari ini sama @helenadaphnegoni setelah cheating 4 hari nasi dan lemak 😭🤣 > Ps: alhamdulillah makasih ya @sorayalarasat1 @arktiv celana olahraga nya kepake bgt 🤗

Fendi

An underground clubbing soirée in Chengdu, China, gathered some of fashion’s finest on Sunday night to celebrate the launch of our upcoming capsule collection with @jacksonwang852g7: Fendi X Jackson Wang. Discover more on @fisforfendi #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Don’t miss the exclusive capsule collection Fendi X Jackson Wang. Available now on Fendi.cn and selected boutiques in China Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide from July 26th

fendi

Jackson Wang met FendiDi - Fendi's little brother designed by artist Oscar Wang. #FendiDi #FisforFendi #FendiXJacksonWang Discover more on @fisforfendi

zaskiasungkar15

New clothes and accessories available in-store and online 😘 Happy Shopping @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta

zaskiasungkar15

< #baliniiii 🏝 >

fendi

Take a selfie with FendiDI wearing the FF logo outfit and the cross-body Men’s Baguette from the Fendi x Jackson Wang Capsule collection, he is a real trendsetter. #FendiDi #FisforFendi #FendiXJacksonWang Discover more on @fisforfendi

fendi

Exclusively designed by Fendi and artist Oscar Wang, it stands at the entrance of Shamao Street at Chengdu IFS. About 3.3 meters high and 2 meters wide. #FendiDi #FisforFendi #FendiXJacksonWang Discover more on @fisforfendi

danbilzerian

🐌

fendi

After its recent debut in the #FendiFW19 men’s collection, the #FendiBaguette makes a strong style statement in the Fendi X Jackson Wang edit that brings a new sense of streetwear into #Fendi’s time-honored signature. #FendiXJacksonWang #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.cn and selected boutiques in China from July 20th Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide from July 26th Discover more on @fisforfendi - FENDI x Jackson Wang限定联名系列 为全新推出的男士Baguette手袋增添极具辨识度的街头风格 7月20日,Fendi.cn正式发售

danbilzerian

My boat bigger than your sugar daddies boat

fendi

#FendiXJacksonWang Capsule Collection: be ready, its coming soon! #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Discover more on @fisforfendi - 准备好,他来了!

zaskiasungkar15

< 2015 💛>

zaskiasungkar15

Alhamdulillah kemudahan berqurban tahun ini juga dirasakan oleh aku dan @shireensungkar lho! Mari kita bersama meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk #InsyaAllahQurban tahun ini. Dan @hi.worldwide in syaa Allah akan memberi kemudahan untuk kita berqurban dengan cara yang aman dan nyaman. . Yuk kita persiapkan diri mulai saat ini untuk berqurban! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli #shireensungkar #zaskiasungkar #qurban #berbagi

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa Jangan lupa juga lagi ada #88ShopeeMenSale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! pokoknya kalau belanja di Shopee aja karena semuanya Pasti Ada! kalau ga ada cashback 288%! #ShopeeFeedID #ShopeeID

danbilzerian

Love me some Italy

zaskiasungkar15

< kedatangan bos Dari segala bos minta di temenin renang sm Jacuzzi 🐛>

zaskiasungkar15

< PT Hari ini galak tapi kewl 🐛 💪🏼 >

zaskiasungkar15

< zeyenk💛> #MasyaAllah #fotokadaluarsa #latepost

danbilzerian

London launch @ignite

zaskiasungkar15

< beautiful ladies in @kiabyzaskiasungkar 😘 MasyaAllah > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< #WearingKIA 😍 We love how our beautiful Customers mix and match our Hanna Skirt Thankyou so much for tagging us on instagram 🤗 > @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

< dari se gak suka itu sama Olahraga jadi addict bgt 🤣 Alhamdulillah, 3 bulan ini rutin workout non stop.. kira2 udh turun berapa kg yaaa sama apa aja effect yg dirasain ??🤗 kalau udah sampe goals nya InsyaAllah kita share pengalaman di vlog ya 😘>

zaskiasungkar15

< Our Best Seller mono stripe tunic is back ! 🖤😍 @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< Sometimes less is more > Shop @kiabyzaskiasungkar ‘s blush pink metallic skirt @kiabyzaskiasungkar 🎟💕 aaand SOLD OUT ❌ MasyaAllah 🤗 thankyou

zaskiasungkar15

< membuat my lop yg paling sabar dan baik hati tersenyum 🖤 🤗 > #beki

zaskiasungkar15

< swing swing @zaskiasungkarjakarta @kiabyzaskiasungkar > 🖤

zaskiasungkar15

Hi guys aku mau umumin pemenang giveaway nih!✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 16 July 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Jangan lupa belanja di @shopee_id #77HujanPromo! Ada goyang & kuis Shopee sampai 7M, serba 10rb gratis 7 Honda PCX dan gratis ongkir 7x!🧡

zaskiasungkar15

< MasyaAllah ikutan bersyukur ada @halwawater.co, mudah2han bukan hanya menyajikan mineral water dengan kualitas tinggi, tapi istiqamah dengan syiar nya.. Sukses dan berkah untuk @halwawater.co > 🤗

zaskiasungkar15

< aku dan anak orang 🐛💛> #alhamdulillah @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

Ekspresi mau ketemu Nussa Rara 😍🐛 @nussaukhuwahshow @nussaofficial

zaskiasungkar15

< waktu di jemput my lop pulang sekolah 🐛> #Dilan85

zaskiasungkar15

< pertama kali ketemu dia pas mama lahiran 🐛 sampe sekarang tiap hari masih kangen 💛 >

danbilzerian

Always good getting in the gym with my brother @jasonhugehuh

danbilzerian

Didn’t take many pics this trip, but here’s me paddleboarding

danbilzerian

I sell weed for a living

danbilzerian

Life’s really about the journey 🍄

danbilzerian

Not today flies

danbilzerian

Field trip

danbilzerian

Just the essentials

danbilzerian

Much happier without a phone

danbilzerian

🐖

danbilzerian

🍄🌞

danbilzerian

🌴

danbilzerian

Good interview about @ignite for CNBC with @kevinolearytv

danbilzerian

Smoke @ignite

danbilzerian

❄️

danbilzerian

Don’t take yourself too seriously

danbilzerian

Midnight paintball with the boys, y’all prob won’t like it cuz it’s dudes, don’t give a shit, was good night

danbilzerian

@ignite been getting the better pics of me, so I’m stealing this for my page

danbilzerian

My hair looks like shit, but my date is pretty

danbilzerian

They can’t tell us how to act @iamcardib @ignite

danbilzerian

Safer than a roof

danbilzerian

Battling with my brother

danbilzerian

Let’s talk about catfish

danbilzerian

I promise I have guy friends

danbilzerian

Working out in the sun makes me happier than most things

danbilzerian

Here I am with girls in the snow

danbilzerian

Smoke @ignite

danbilzerian

Happy Holliday’s from the @ignite family to yours

danbilzerian

‪The road to the top is better than the top, dont be in such a hurry that you don’t enjoy the ride

danbilzerian

Gettin ready for work #MJbiz

danbilzerian

Vegas with my girls

DanBilzerian

Kings

DanBilzerian

We own Halloween @ignite

DanBilzerian

Wonder if I could go a year without wearing a shirt

danbilzerian

Love of my life

danbilzerian

New billboards going up, 3 of the 10 @ignite spokesmodels have been chosen, 7 remaining $100,000 contracts will be given out next month. Link in bio.

danbilzerian

More mushrooms

danbilzerian

Sister wives at play🚸

danbilzerian

I hired a photographer so you guys could see me walking with girls

danbilzerian

I’m only doing this for @ignite

danbilzerian

Vegas with my sister wives

danbilzerian

After party