dwyanewade Best Of Horror Jessica Iskandar - instagram lists #feedolist

inijedar

Dear God, Terima kasih sudah kirim satu yang terbaik #jedaricho @richo_kyle @inijedar

inijedar

HAPPY BDAY @Tokopedia yang ke 9 tahun !! Keep Shining ya.. Ikut seneng deh di hari yang penuh semangat ini, Tokopedia meluncurkan semangatnya melalui campaign #9TahunBersama. Buat kamu yang masih bingung dan gak tau apa itu.. Nih aku jelasin ya biar gak ketinggalan jaman dan makin kece.. hehe.. Jadi kamu bisa ikut melihat seberapa besar kontribusi kamu terhadap perekonomian Indonesia melalui transaksi - transaksi mu di Tokopedia !! Kece kan… Nah kalau kamu mau tau info lebih lanjut langsung klik aja link bio aku !! Yuk #MulaiAjaDulu dari Tokopedia kayak aku sekarang !!

inijedar

HUT RI ke 73! Indonesia maju dan sejahtera untuk seluruh rakyatnya! Kami bangga dan cinta Indonesia! @inijedar @alexanderbarackel 📸 @richo_kyle

inijedar

So thankful for all that happened and the things to come, hand in hand as always. We are a team, a gang of three PS : He is too hot to handle. LOL @richo_kyle @alexanderbarackel @inijedar #jedaricho #mentawai #padang #indonesia

inijedar

Happy birthday @ruben_onsu orang baik selalu akan dapat yang terbaik, semoga panjang umur sehat selalu! Bahagia! Dan sukses untuk segala sesuatunya! Jadi nambah adik lagi untuk Thalia? Semangat coco! We love you!

inijedar

Love is just a word until someone comes along and gives it meaning @inijedar Stunning dress @patriciawijayaofficial Photo @little.bunnies.pictures Make up @vinnagracia @jedarcosmetic Menggunakan serangkaian produk @jedarcosmetic Mulai dari air cushion ‘soft beige’ Eye liner ‘black’ Eye brows ‘brown’ Lipmatte ‘gemes’ Next coming lipstick @jedarcosmetic

inijedar

Kali ini make up artist aku @vinnagracia Menggunakan serangkaian produk @jedarcosmetic Mulai dari air cushion ‘soft beige’ Eye liner ‘black’ Eye brows ‘brown’ Lipmatte ‘gemes’ Next coming lipstick @jedarcosmetic

inijedar

#girlsquid

inijedar

Pesbukers kembali LIVE!! 16.00wib hanya di ANTV @inijedar @pesbukers_antv @antv_official

inijedar

paket PINK BRIGHTENING dari @glansiebeauty ini lagi jadi favorit aku banget , bikin kulit aku lembab , kenyal , bebas noda hitam , dan glowing . Sudah aman ber BPOM lho , jadi ga khawatir deh , kamu wajib banget coba , recomended banget , jessica love it ❤ . . . Handled by @iconic_sister

DwyaneWade

You yo daddy son! #YnGDnA⚡️

DwyaneWade

Look forward to my guy @jimmybutler joining me this weekend for my #Chicago @celebritysportsacademy! Maybe he can redeem himself in the skills challenge! Join us this August 4 & 5, offering basketball & cheerleading for ages 7-18. Visit @celebritysportsacademy for more info & to register.

DwyaneWade

Yeah, That Way☝🏾!

DwyaneWade

Mood!

DwyaneWade

Man it’s just work! @lvaces & @kellyschu thank you for opening your doors for us this morning.

DwyaneWade

Wow 7 season!!! @wayofwade #wow7

DwyaneWade

Float game on the way. #SummerWork

DwyaneWade

Keep picking the brains of the ones that are put in your path to help you become great! #YnGDnA #Wearejustgettingstarted 📷 @mistadubb

DwyaneWade

She matches my fly! #YoungNRich #TheWades @lining.official

DwyaneWade

Without number 40 there’d be no 🏆🏆🏆 Imagine if i never met the broski!!! #wadechinatour2018 #Liteworkonourlunchbreak

DwyaneWade

And another 1! #wadechinatour2018 #yesmypinkiefingerisbroke

DwyaneWade

Wow 14years ago this happened and i got the opportunity to ⭐️ next to the greatest center of my generation! Thanks for showing me the way @shaq @miamiheat #Flash #Superman

DwyaneWade

#Wadechinatour2018

dwyanewade

We got each other’s back! Started as rookies now we’re here. #OGs #Brothers #wadechinatour2018

dwyanewade

We. Had. Fun.!!! Thanks to everyone that attended my basketball camp in Miami this past weekend. I’m already looking forward to next year. Bigger thanks to @msjdstyle @mr._mcdaniel_ for once again putting on an amazing camp!

dwyanewade

Teaching 💉 #YnGDnA

dwyanewade

When your 16 yr old son hits a big shot in the @miamiproleague to put his team up 2 with 45 secs left. #YNGDNA @zmane2 @theeditionboutique @remyworkouts

dwyanewade

Fresh off vacation!!! Had to get some work in with my brother...The OG @ud40 today....Love working with this dude. #top2hardestworkeriknow