Fifth Harmony Follow Us & Share This Page! Luna Maya - instagram lists #feedolist

lunamaya

Dengan judul 5712 😜 #buatyangngertiaja

lunamaya

Thank you always being there to listen. I am so lucky to have you as my bestie. Enjoy your πŸŽ‚ day. Looking forward to many more years of friendship. πŸ₯³πŸŽ‰πŸŽπŸ˜˜πŸ˜ @iwetramadhan

lunamaya

@elleindonesia August 2019 issue Photograper @rajaregar Stylist @ismelya Makeup @bubahalfian Hair @ardndut #lunamaya

lunamaya

@elleindonesia August 2019 issue Photograper @rajaregar Stylist @ismelya Makeup @bubahalfian Hair @ardndut #lunamaya

lunamaya

@elleindonesia August 2019 issue Photograper @rajaregar Stylist @ismelya Makeup @bubahalfian Hair @ardndut #lunamaya

lunamaya

@elleindonesia August 2019 issue Photograper @rajaregar Stylist @ismelya Makeup @bubahalfian Hair @ardndut @time.international @maisonvalentino #lunamaya

lunamaya

@elleindonesia August 2019 issue Photograper @rajaregar Stylist @ismelya Makeup @bubahalfian Hair @ardndut #lunamaya

lunamaya

@elleindonesia August 2019 issue Photograper @rajaregar Stylist @ismelya Makeup @bubahalfian Hair @ardndut #lunamaya

lunamaya

Happy Birthday to @millanefernandez beautiful and fabulous, you're gorgeous inside and out, stay crazy, stay gold! I love you bestie 😘

lunamaya

Mau cari Atasan yang modelnya selalu fashionable dan harganya terjangkau? Cek IG @radwah , salah satu bajunya ini yang aku pakai nyaman banget bahannya dan harganya pun aman di kantong. Thank you @radwah 😘 . . . Handled by @iconic_sister

lunamaya

Good Times πŸ₯³

lunamaya

Bersyukur banget ada waxing yang praktis tinggal pakai tanpa dipanasin dan ada BPOM nya @miraelsugarwax sekarang uda ga perlu bayar mahal mahal waxing di salon. semua bisa dilakukan dirumah! I love Mirael! 😍 @miraelsugarwax . . . Handled by @iconic_sister

lunamaya

Never regret anything that made you smile 😊 #Tokyo #July #2019 #lunamaya

lunamaya

Baby blue but not feeling blueπŸ’™

lunamaya

🌈

lunamaya

πŸ¦„

lunamaya

🍭

lunamaya

Take time to make your self Happy 😊

lunamaya

You’re my cotton candy 🍭 #moonchild #ipurpleyou πŸ’œ

lunamaya

Night out πŸ₯³ thanks @picciramlan for the picture ( candid )

lunamaya

See you soon honey 🍯😜 #Lunamaya #lmday2day #LMloves2travel *adayangtaukitakemana?? 😜😎

lunamaya

Morning 🎈 Photo by @riomotret @riomotretofficial Styled by @erichalamin Make up @bubahalfian Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @wikiwu5 #riomotret #riomotret2019 #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

LunaMaya

We didn’t realize we were making memories, we just knew we ware having fun, happy birthday @diananasimuddin loving, calm, fun, humble soul. Enjoy your cake day and don’t forget to have fun this weekend πŸ₯°πŸ˜‡πŸ˜πŸŽ‚πŸ˜‡πŸ’–πŸ’™πŸ˜πŸ₯³πŸ’œπŸŽπŸŽŠπŸ˜‡πŸ’š (early Birthday) 😜

LunaMaya

Thank youπŸ’š Photo by @riomotret @riomotretofficial Styled by @erichalamin Make up @bubahalfian Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @wikiwu5 #riomotret #riomotret2019 #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

LunaMaya

πŸ’–

LunaMaya

Don’t forget to smile πŸ€— #blessed #lunamaya #lmday2day #selflove

LunaMaya

Kangen ugaaa πŸ₯³ #latepost✌

lunamaya

aku suka banget PAKAI PRODUK PELANGSING AJAIB dari olshop langganan ku di @soraya_slimmingshop SEPAKET MUNAFIE LEGGING LENGKAP yang sekejap bikin badan Ku langsing, tanktop dan legging nya ku pakai nyaman bgt, ga bikin sesek juga karna bahannya ori dari jepang, recommended buat kalian wajib punya dan coba apalagi abs lebaran badan juga pasti lebar-anπŸ˜‚ Disini masih bnyak product pelangsing lainnya lho. nah klo mau cari yg ori cmn di os langganan aku ini aja, ngga akan nyesel deh dijamin. langsung aja order di @soraya_slimmingshop dapatkan badan ideal mu Disni 😘 Teman2 artis lainnya juga udh pakai lho . LAGI ADA DISKON 50%πŸ€—

lunamaya

πŸ’ͺ🏻

lunamaya

Good vibes πŸ₯³

lunamaya

Lady in blue πŸ’™ @gheapanggabeanprivate @gheafashionstudio #RayainGhea

lunamaya

Kalau hidup itu ibarat buah, kamu mau milih jadi buah apa? Kalau aku strawberry pastinya! πŸ“Karena bentuknya imuttt kecil dan manis. Kebayang kan apalagi strawberry dibalut sama es krim mochi, apalagi jadinya kalau bukan Mochi dari @AiceIndonesia, pelopor es krim mochi di Indonesia yang enak banget! Teksturnya kenyal, es krim di dalamnya ciptain sensasi yummy tak terlupakan di mulut! Perfectoooo! 😍😍😍 Udah nngak jaman juga bingung nyari Aice Mochi, karena udah tersebar di hampir semua modern market. Nggak susah kan untuk #AiceSyikin hari kamu? Tinggal nikmatin Aice Mochi dan jangan lupa follow @AiceIndonesia untuk kejuatan lainnya! 😎😎 #HaveAnAiceDay #BerbagiDenganYangManis #AiceMochiDessert

lunamaya

In order to bloom, you must grow. -Aly Aubrey 🌺

lunamaya

Selalu menyenangkan dengan mereka πŸ’–πŸ₯³

lunamaya

Sun kissed β˜€οΈ #LA @lunahabit scarf 🧣 πŸ“Έ @bryanbrndn

LunaMaya

Long overdue catch up after long holiday 😎πŸ₯³ @iwetramadhan

LunaMaya

Bingung weekend kesitu-situ aja? Nah sekarang Bioskop Indiskop sudah bisa melayani kalian buat nonton film-film Indonesia terbaik terutama buat kalian yang di wilayah Teluk Gong Jakarta Utara. Pilih Jadwal tiket nonton kamu di jam-jam berikut ya: 122.45 ; 15.00 ; 17.00 ; 19.00 Kamu bisa dapatkan harga tiket paling terjangkau So, jangan sampai ketinggalan ya! #nontonyuk #indiskopseru #bioskoprakyat #bekraf #parfi56' Alamat: Jl Teluk Gong Raya, RT 10/RW 10 Penjagalan, Penjaringan, Jakarta Utara

LunaMaya

Happy kabajon day 😜

LunaMaya

Flying #solo but who cares. #nofilter flex hitam krn matahari di sini yang sangat menyengat. Tapi bersyukur untuk semua kebaikan Yang di berikan dan lots of blessings. Thank you and had a great time with all of my friends. Will be back again soon. #love #selflove #blessed #lovemyskin

LunaMaya

Beautiful #LA #nofilterneeded

lunamaya

New hair and ready for summer β˜€οΈ thank you @gregoryifergan πŸ₯³πŸ˜πŸ’–

lunamaya

Me and my boo 🀣

lunamaya

β˜€οΈ

lunamaya

Sundays β˜€οΈ

lunamaya

When @bimopermadi ask us to pose 😝πŸ₯³ @bclsinclair

lunamaya

@dior exhibition πŸ’– #latepost✌

lunamaya

Being local 😎

lunamaya

@dior exhibition πŸ’š

lunamaya

β€œSummer has always been my favorite season” #welcomingsummer #amsterdam #june #lunamaya @optikseis sunnies

lunamaya

#BFF

fifthharmony

What a way to cap off 6 years together! Thanks for the memories.

fifthharmony

fifthharmony

You never cease to amaze us πŸ’• THANK YOU babes! #KCA

fifthharmony

fifthharmony

Loved getting to spend a bit of time at @ferrariworldabudhabi on @yasislandae while we were in Abu Dhabi! Thanks for having us! #FifthHarmonyUAE #OnlyOnYas #FlashEntertainment

fifthharmony

Wow, Abu Dhabi!! So much love from you guys, THANK YOU. Also a huge thank you to every single one of you who have been to a show in the past few weeks πŸ’œ

fifthharmony

We are so inspired by #SHINE. An incredible song written and performed by incredible people: the Stoneman Douglas students who survived last month’s tragic shooting. Listen to their beautiful song (link in our bio) and support these amazing students using their voices to create change! All proceeds from song sales will benefit Stoneman Douglas student survivors πŸ’• @shinemsd #MSDStrong #NeverAgain @marchforourlives

fifthharmony

We came, we synced, AND WE CONQUERED. LOVE YOU @allybrooke - you deserve that belt πŸ† It was a blast, @lipsyncbattle!! #5HonLSB