Foot Locker RITA ORA Zaskia Adya Mecca - instagram lists #feedolist

RITAORA

Quick Likkle photoshoot with @ronanpark 📸 Japan you made me so happy 😁 I can’t wait for the next few festivals 💖

ritaora

Futures made of virtual reality

ritaora

BTS with my @escadaofficial family ❤️

ritaora

Thank you Tokyo and everyone who made @summersonic_official so amazing!!! 💕✨ 📸 @ronanpark

footlocker

Mix It Up. 🌀 #Vans Disarray Collection Available Now, In-Store. Select Styles Online

footlocker

Long Live Swoosh. #BECAUSESNEAKERS Kids #Nike #EvolutionOfTheSwoosh ‘Swoosh Chain’ Pack Available Now, In-Store and Online

footlocker

Bag up front. #Nike AlphaDunk “Hoverboard” Available Now, In-Store and Online

footlocker

DRIP ☔️ #Nike Air Foamposite Pro "Purple Camo" Available Now, In-Store and Online

footlocker

One of the best kicks of the year! WMNS #Jordan Retro 1 High OG 'Satin Black Toe' Available Now, In-Store and Online

footlocker

SWOOSH'd up! #BECAUSESNEAKERS @officialyoungdylan Kids Nike #EvolutionOfTheSwoosh ‘Swoosh Chain’ Pack Launching 8/17, In-Store and Online

ritaora

🤷🏼‍♀️

ritaora

💭

ritaora

Day off. 📸 @ronanpark

ritaora

Tokyo you got me ❤️✨ @ronanpark

footlocker

More Summer🔥 On this week’s #LiveForTheDrop episode @raypolancojr previews the Women’s Jordan 1 Satin, Nike Air Max 270 React, Nike Joyride Run Flyknit, Vans Disarray pack and much more. Plus a special guest you won’t want to miss. Tune in tomorrow on our Instagram Story!

footlocker

😍#Nike Air Max 270 React 'Dynamic Yellow/Bright Violet' Available Now, In-Store and Online Men's, Women's and Kids

footlocker

Bandulu Street Couture. #Nike Kyrie 5 'Bandulu' Available Now, Online and at @HouseofHoops Men's and Kids

footlocker

Art, No Easel. 🎨 #Converse Chuck 70 by @joshuavides in multi and black/white. Available Now, In-Store and Online Men's and Kids

footlocker

“Hero One, Do You Copy?” 🏈🚀 The Super Heroic x NERF collection is now available! In-Store and Online

RitaOra

Korea you were amazing!! Tokyo @summersonic_official let’s go!! 🇯🇵✨ 📸 @ronanpark

footlocker

The Coldest. @dloading @maxisnicee We Live Sneakers. #BecauseSneakers #EvolutionofTheSwoosh ☑️#Nike Script Swoosh Pack, Available Now In-Store and Online

footlocker

There's been a mix up. 🌀 #Vans Disarray Collection Available Now, In-Store. Select Styles Online

footlocker

Ring the alarm. 🚨 #Nike Signal Available Now, In-Store and Online

footlocker

STEALTH & SHADOW 🏈 Retro, nostalgic, timeless! New Super Heroic collection inspired by NERF’s heritage colors. 🚀 Coming this Friday, 8/16 #superheroic #readyforadventure #Nerf © 2019 Hasbro

footlocker

Happy Birthday to The Great @NipseyHussle! 🏁💙🏁💙 #TheMarathonContinues

footlocker

Ladies we did not forget about you @FootLockerWomen❗️TODAY 8.15.19 it's time to Kick it, Her Way! Join us on for lite bites, conversation with @wordtoliburd @mochapoca @dee.nasty & @venusxgg, and an exclusive sneaker museum. Also, @djstephcakes will be providing the tunes 🎵#UptownVibes #WashingtonHeights #NikePlus #BecauseSneakers 👟 ✨

footlocker

Bouncy + Comfortable. #Nike Joryride Run Flyknit Available Now, In-Store and Online Men's and Womens

footlocker

Plug in. 🔌 #PUMA Clyde, GV Special, & Women’s Cali 'HACKED' Collection Available Now, In-Store and Online

footlocker

The next chapter in Nike Basketball. 🏀 #Nike AlphaDunk “Hoverboard” Launching 8/17, In-Store and Online

RitaOra

Sardinia was amazing!! Can we all take a minute to appreciate this dress ✨ Jung-gu, South Korea 🇰🇷 it’s showtime tomorrow!! 📸 @ronanpark

RitaOra

Sardinia it’s been great. Asia I’m on my way! 📸 @ronanpark #3rdpicImshy ☺️ 🏌🏿‍♂️

footlocker

Bandulu Street Couture. #Nike Kyrie 5 'Bandulu' Launching 8/16 at @HouseofHoops

footlocker

Dressed up with everywhere to go. WMNS #Jordan Retro 1 High OG 'Satin Black Toe' Launching 8/17, In-Store and Online

footlocker

Mix it up...literally. Interchangeable Velcro panels grace the #Converse Chuck 70 by @joshuavides. Dropping in multi and black/white. Launching 8/16, In-Store and Online Men's and Kids

footlocker

Best Of Both Worlds #NewBalance 990/801 Mashup Available Now - Online Only

footlocker

The @SuperHeroic x Nerf Collection JMPR v1.0 SHADOW! 🏈🚀 Coming this Friday, 8/16!

footlocker

DC artist Ben Johnston ( @benjohnstondesign) envisions the perfect mashup for his city! #NewBalance 990/801 Mashup Launching 8/12 - Online Only

footlocker

It's all good until you have to move all them kicks! @dloading We Live Sneakers. #BecauseSneakers #Nike #EvolutionofTheSwoosh ☑️Script Swoosh Pack, Available Now In-Store and Online

RitaOra

And we back! Portugal 🇵🇹 you blew us away thank you for dancing with us. I love you! 📸 @ronanpark

footlocker

"I grew up as a young man in a small village, which wasn’t always easy. As far as style and sneakers are concerned, they were a foreign body. Through my many journeys and my move to the big city, I have developed my style, but at the same time I have not forgotten where I come from. For me, the Nike Air Max Plus also represents this symbiosis. Although it is a classic sports shoe, it can clearly be cross-referenced to street style and hip hop. Just like this shoe, I live in both worlds." @dieser_rami / Cologne, Germany #MySneakerStories @footlockereu @footlocker_au @footlocker_nz @footlockercanada

footlocker

☔️ #Nike Air Foamposite Pro "Purple Camo" Launching 8/17, In-Store and Online

footlocker

@TeamVic came to celebrate the grand opening of the new @FootLocker #WashingtonHeights Community Store and surprised some special #NikePlus members! He also took a quick L on the NikePlus Shoecase. If you’re #Uptown come through and try your luck! #BecauseSneakers @footlockerwashhts

RitaOra

Till next time beeeefa

footlocker

Who lives in a pineapple under the sea...🧽 ⭐️ 🦑🦀🐿 #Nike Kyrie x SpongeBob SquarePants Collection Available Now, In-Store and Online SpongeBob and Patrick Available In Kids

footlocker

The Swoosh Evolved, The Love Never Changed. We Live Sneakers. #BecauseSneakers #Nike #EvolutionofTheSwoosh Collection ☑️Script Swoosh Pack, Available Now In-Store and Online

footlocker

👖#Nike Air More Uptempo '96 'Denim' Available Now, In-Store and Online Men's and Kids

footlocker

@RayPolancoJr previews the best sneakers dropping this week. Tune into Live For The Drop airing on @FootLocker’s IG Story on tomorrow!

footlocker

UPTOWN PULL UP! Foot Locker #WashingtonHeights Community Store is here! 📍605 W. 181st Street, New York, NY, 10033 Officially opening Saturday 8/10 #Uptown #BecauseSneakers #NikePlus @footlockerwashhts

footlocker

UPTOWN BABY! Foot Locker #WashingtonHeights Community Store is here! 605 W. 181st Street, New York, NY, 10033 Officially opening Saturday 8/10 #Uptown #BecauseSneakers @footlockerwashhts

footlocker

The Love Affair with the Swoosh Continues... @anuel_2blea We Live Sneakers. #BecauseSneakers #Nike #EvolutionofTheSwoosh Collection ☑️ 8/10 Script Swoosh Pack, In-Store and Online

footlocker

Get ready for a ride. #Nike Joyride Launching 8/15, In-Store and Online

RitaOra

‘Trust the process’

footlocker

A new interpretation of the adidas archive. #adidas Originals Ozweego 'Black/Solar Green' Available Now, In-Store and Online

footlocker

Jeanuis. #Nike Air More Uptempo Launching 8/10, In-Store and Online Men's and Kids

RITAORA

Made it to Es Vedra today (after this was taken it was so windy I literally nearly fell into jellyfish)

footlocker

#ADIDASORIGINALS YEEZY 500 BONE WHITE LAUNCHING 8/24 AT FOOT LOCKER STAY TUNED FOR MORE DETAILS COMING SOON.

RITAORA

For those red lip feels 💋here is my campaign with @rimmellondonuk and has just dropped Lasting Finish Extreme Lipstick. Soft texture, bold colour, all in just one swipe. #oneswipetobold #rimmellondon #ad Hair - @brentlawler Make-up: @kathyjeung Styling: @annatrevelyan

RITAORA

Mirror mirror 💫 @escadaofficial​ ⚡​#Rita❤Escada #Ad Hair: @orlandopita Make-up: @diane.kendal Nails: @naominailsnyc Styling: @annatrevelyan Photographer: @craigmcdeanstudio

footlocker

Beautiful dysfunction. #Vans Disarray Apparel Collection Available Now, Select Stores and Online

footlocker

Vintage vibes, re-engineered for today. #Puma RS-X Bold Launching 8/8, In-Store and Online

footlocker

Never lose, always learn. #JordanRivals Collection #Jordan 1 Low - Select Stores Now. Rivals Apparel Hitting In-Store and Online Soon.

RITAORA

I mean the gals are Gona hate that they’re in this but today was so relaxing and just pure bliss. 😍

RITAORA

Really in love with this shoot @escadaofficial ​🧡 #Rita❤Escada #Ad Hair: @orlandopita Make-up: @diane.kendal Nails: @naominailsnyc Styling: @annatrevelyan Photographer: @craigmcdeanstudio

footlocker

Artful. #Vans Disarray Collection Hitting Stores Now, Men's and Kids

footlocker

🏈 🚀 INTRODUCING: @superheroic x @NERF collection ⚡️⚡️⚡️ Take PLAY to the next level! 👟 Coming to Foot Locker soon!

footlocker

9-5 Till Infinity. #Nike Air Max 95 'Ocean Cube/Kumquat' Available Now, In-Store and Online

footlocker

Kick Game Strong. Nike VaporMax Plus Available Now, In-Store

RITAORA

I am so excited to announce another campaign with @escadaofficial!! It was such a pleasure working with their entire team again ❤ #Rita❤Escada #Ad Hair: @orlandopita Make-up: @diane.kendal Nails: @naominailsnyc Styling: @annatrevelyan Photographer: @craigmcdeanstudio

footlocker

“The first time I saw this pair was on a VHS copy of "Come Fly With Me" and I instantly fell in love. When I was in high school I drew them. The Jumpman on the tongue, the Elephant print and that air bubble had me from the start. For financial reasons I only started collecting in 2012, so I missed out on the 2011 release. When the Retro 88s dropped in 2013 with the NA on the heel, I HAD TO HAVE THEM!!! But, Australia did not get any allocation. As I noticed the resell price rise and rise, I felt my chances of owning a pair slip away further and further, only to admire on the feet of others. Last year an opportunity arose to purchase these at a crazy price, I had to jump on it. One grail ticked off the list via an online community, that is about getting kicks on people's feet who share the same love for sneakers as I do and are not just out for a profit.” We all have a sneaker story this is just one of mine.” - @b3nni801 | Sydney, AUS #MySneakerStories @footlocker_au @footlocker_nz @footlockercanada @footlockereu

RITAORA

I’ll be here 💞

footlocker

Put it on a pedestal. The Nike 270 React ‘American Modern’ is now available. #AM270REACT#BIGAIRWITHGO

RItaOra

When someone says they haven’t heard #RITUAL 💥💥

ritaora

Hope you’re all having a great summer holiday so far ☀️ @ronanpark

ritaora

Aug festival season starts soon! 📸 @ronanpark

ritaora

🖤💫

ritaora

@ronanpark

ritaora

Daydream ✨ @ronanpark

ritaora

NEW LOOK VIDEO OUT NOWW 🧡 Swipe up in my stories or link in bio to watch!! 💫 Thanks for your amazing support so far!! 🔥✨ @vicearabia @moschino @marvindesroc @gerrit_jacob @karenclarkson @samiknighthair @mariebruce #VisitDubai

ritaora

Watchu gonna do when the sun goes down? 🧡 New Look video out tomorrow!!

ritaora

Last night Hungary 🇭🇺 headlining @efott_official festival was amazing! Thank you for rocking out with us! 🔥❤️🔥/ 📸 @timmsy

ritaora

It’s time for NEW LOOK 🧡 The new video is coming Mondaaay!! I can't wait for you all to watch it 🙌🏼 Who’s excited?

ritaora

Budapest we have arrived!! @efott_official see you soon 💫🔥

ritaora

If you found a new look now, would you kick the old one out? 🧡

ritaora

I’m so proud of my brother for graduating your so smart and the kindest human. Here’s to your future! The world is yours @thereal_donora ❤️❤️❤️

ritaora

I proper had the giggles today 😆 @amazonmusic #primeday 📸 @timmsy

ritaora

Yesterday at @montreuxjazzfestival it was so amazing and so nice you came out to watch the show @shaniatwain it was a honour! 📸 @ronanpark

ritaora

Back to London!!! Had an amazing weekend performing all over Europe nearly time for a break!!! 🖤 @gaelle_paris #gaelleparis #ad

RitaOra

9pm tonight @montreuxjazzfestival!! ✨❤

RitaOra

So excited to be here at @montreuxjazzfestival can’t wait to perform for you all tonight at 9pm. I love this festival! 📸 @ronanpark

RitaOra

Found some weird lighting on my balcony so here it is. Lol

RitaOra

Take me to the 90’s...💫 @ronanpark

RitaOra

Friday In Finland. 📸 @ronanpark

ritaora

Made it Frankfurt Germany 🇩🇪 see you at @wirelessfest main stage 5.20pm! #daddyshome

ritaora

Frankfurt we have arrived see you on the main stage at 5.20pm @wirelessfest 🇩🇪🇩🇪🇩🇪

ritaora

What you know about a pic In a marble bathroom with some tan lines? @thomassabo #Ambassador

ritaora

Soooo excited to announce my new campaign with @thomassabo jewellery is such an important part of how i feel everyday and helps me set the mood for the day so this was something i was so thrilled to be a part of. Thank you to my amazing team for this gorgeous shoot 😊❤️ #Ad . #RITAORAxTS #magicbyTS @thomassabo . Photography @cassblackbird Hair @shonju Make Up @mariebruce Styling @annatrevelyan

ritaora

This weekend was Rad.

ritaora

Sound vision / no fs to give ✅

ritaora

When everything’s delayed so you gota do what you gota do... @lizmartinsmakeup moment caught courtesy of my main squeeze @rio_hair

ritaora

Last night 💫

zaskiadyamecca

My Squad !! 💪🏻👸🏻 #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Buat yang nanyain outfit hari iniii ... #meccanismwithyou ☺️ emang superr nyaman ...

zaskiadyamecca

“Kemana lagi kita kali ini, Bi?!” “Explore jogja yang ga ada habis keindahan alamnya nak .. dan tempat2 yang sulit kita temui di jakarta ..” #bhrekata

zaskiadyamecca

“Biaa, boleh aku loncat?!” Pertanyaan kala di pinggir kali kemarin sore 😂😂😂 boleeeh banget sebenernyaa tapi sayang kita sampai lokasi jam 17.20 jadi udah kesorean 😔😔 #kalamadali #bhaikaba #meccanismwithyou

zaskiadyamecca

Akutu ga bisa kalo weekend tanggal tuaaaa 😭😭😭😭 #bhaikaba

zaskiadyamecca

Bhre “jangan peluk pelukkkk!! Aku ketekeennn!!” 🤣🤣 Nyamperin yang lagi shooting ... siang2 ke lokasi yang super panass, debu nya luar biasa, makan nasi kotak, berangkat pagi-pulang tengah malem terus ... duhh semoga berkah tiap langkah dan usahanya ya biii 🙏🏻❤️ Aamiiinn.. sesekali kita tengok2in biar nambah semangat 💪🏻💪🏻

zaskiadyamecca

Muka minta ice cream di saat batuk pilek 🤣🤣 still NO baa .. walaupun gemes!!! Duh beneran deh yaaa ini baju koko gamis ternyaman buat anak!!! Posting ahh mumpung @minitoday lagi mau bagi 5item gratisan 😝✌🏻 kali ajaa aba yang dapet 🤣🤣 colek @alicenorin

zaskiadyamecca

Pelengkap keluarga kami 🤗 kelak di cerita anak2 ketika besar nanti, akan selalu tersisip banyak kebaikan tentang oom @adi_bromo juga tante @wikan_prabowo ❤️❤️ makasih buat waktu-energi dan hatinya buat kitaaa ... lovs!

zaskiadyamecca

Sultan Agung tayaaang hari iniii ❤️🤗selamat menyaksikan semuanyaaa di biskop !!!

zaskiadyamecca

Mereka “rumah” saya 🤗❤️ #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Ngga terasa hari ini sudah Hari Raya Idul Adha dan kali ini aku mau memasak menu yang berbeda dari biasanya yaitu Sate Kambing Tegal. Dengan perpaduan Kecap Bango yang kental dan kandungan kedelai Mallika pilihan membuat menu Sate Kambing Tegal menjadikan rasa lebih lezat dan kaya rasa. Yuk, nikmati manisnya Hari Raya Idul Adha bersama Bango. Dapatkan inspirasi resep dan tips & trik menu Idul Adha lainnya di www.bango.co.id #ManisnyaIdulAdhaBango Share menu favorit kamu untuk Idul Adha ini moms bersama @bangowarisankuliner

zaskiadyamecca

Anaknya suka banget main air?!? Gak takut sakitt?!? Gak kotor suka biarin duduk di garasi?!? 😂😂😂 mostly kolom comment isinya sering banget begitu ... ku besar dari orang tua yang ga pernah banyak ngelarang anaknya main air-kotor2an-makan ice cream .. di bebasin banget sama mama papa dan ku ngerasa itu malah ngebuat kita semua jadi “tahan banting” .. ya as long selalu tetap diarahkan, makan nya bener, istirahat cukup, minum madu, insyaa Allah ga sering sakit2an dan ah yaaa ga lupa juga minta di beri kesehatan selalu sama Allah 🤗🙏🏻 namanya anak2, mereka lagi asik banget nge explore sana sini, semua hal bisa jadi mainan mereka (liat aja sendal yang inframe) 😝 dan karna saya tipe di rumah bebas semua dijadikan alat bermain, sampe kalo ku bawa ke toko mainan mereka bingung! Yes mereka selalu bingung mau beli apa karna media apapun di rumah udah lebih seru dimainin dibandingkan mainan betulan 😹😹 lebih real gitu misal masak2an, ngulek daun2an pake batu (tapi kalo masak2an di toko mah ga seru plastik semua ga bisa di ulek) 🤪🤪 alhamdulillah seneng liat anak2 enjoy tapi tetap selalu dalam pengawasan kami orang2 dewasa di rumah .. yang bikin mules kmrn aba penasaran banget mau menggambar di body mobil 🙈😅 di izinin sambil minta maap ama oom supir bakal extra bersiinnya dan alhamdulillah hari ke2 dia sudah bosan 🤣🤣 fiuuhh ... kalo mommies gimana? Ada yang sama kah ama aku pola asuhnya?!

zaskiadyamecca

Kenapa dia happy banget? Slide aja fotonya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ #bhaikaba

zaskiadyamecca

Awalnya stalking ig nyari sneakers wedges, ehhh nemu yang kece gini di @halosista 😆💜 nyenengin dehhh respon nya cepet trus banyak promo nya disanaa 💃🏻 langsung lah pesen wat di pake malem mingguan 😹😹 #haiyaah dan kesampean kannn hahaha 😝✌🏻 kuy lahh cari sepatu gini di @halosista ajaaa .. . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Udah banyaaaak banget sering liat minyak bulus kannn, kadang2 suka kita skip iklannya karna ngerasa ga perlu .. ehhh tapi tau ga sih kalo minyak bulus tuh manfaatnya banyak bangettt apalagi buat kulit.. salah satunya bisa mengencangkan ❤️❤️ kalo belom pernah cobain mau pesen yang pasti asli, ke @bulus_tiphony yahhh 😽😽 . . Managed by @bff_management

zaskiadyamecca

Kadang masi suka ngerasa kaya mimpi punya anak segini, dua pasang pulaa 😆❤️ masyaa Allah .. sekarang PR nya harus bisa bimbing mereka dan kasi bekal terbaik untuk kehidupan dunia-akhiratnya nanti.. Bismillah semoga Bia gak mengecewakan kan ya kiddos 🤗🤗🤗

zaskiadyamecca

Selama seminggu kmrn mas @hanungbramantyo sibuk cerita kalo dia abis diajarin soal investasi baru sama pak @manojpunjabimd 😁 ku dari dengerin selintas , mulai merhatiin sampe akhirnya ikutan tertarik sampe maksa ke mas hanung kalo mau ikutan juga 😝😝 jadi nih yaa yang biasanya suami cuma kerja sama MD, kali ini kita bisa ikutan inves dong di @mdpictures_official 😎😎😎 wihiiy gaya banget deh ah 😂😂 bismillah semoga berkah bersamaa 🤗 #MDPicturesGOPublic

zaskiadyamecca

Paling suka siiiiih semua selimut @damyo.official 😍 oke pertama bahan terbaik!! , trus motifnya beda bolak balik jadi punya satu berasa punya dua selimut berbeda 😹 hemat toh buibuuuu, motifnya lucu semuaa gak pasaran , plus kotaknya lucuuu jadi proper banget buat ngasi kado 🤗❤️ masa masi bingung milih selimut buat anak!! Hehe @damyo.official lah yang terkeceeeee 😽😽😽 . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Kadang kita terlalu sibuk beraktifitas sampai lupa berhenti sejenak menikmati moment ... perhatiin sekeliling kita dengan detail, nikmatin setiap hembusan angin, ilangin semua obsesi yang di kepala... pasti gak akan hentinya hati ini mengucap syukur, menyaksikan keindahan ciptaanNYA .. masyaa Allah 💜🙏🏻

zaskiadyamecca

Sybil tuh emang masyaa Allah .. beruntung bia punya anak perempuan pertama seperti kamu naaak .. insyaa Allah solehah yaa 🤗💜 ini pas di pantai jogja bia nya abis mandiin kaba, pas masuk ke warung makan tempat abi plus anak2 nunggu langsung liat sybil lagi sibuk ngurusin dua adenya makan sambil bungkus rambut basahnya pake handuk 😹😹 antara gemasss ko tua banget sama terharu kenapa dia sweet giniiih 🤗🤗 Alhamdulillah .. . . Btw buu @nanaarum15 mon maaf nii, lauk di piring approval bapake @hanungbramantyo 😅 ku sampe tempat makan juga syok liat lauknya 🤣

zaskiadyamecca

Pas di fotoin : “Dee, botol ganggu ga di foto? Kalo iya gue pindahin biar clear hasil nya” “amaann kooo!!” Dan taraaaaaaaa ini hasil nyaa 😒😒😒 @dude2harlino

zaskiadyamecca

Kok seneeeeeng liatnya semua bisa pake baju kembaraan 🤗❤️ berasa kompak rukun akur damai gitu 🤣🤣 emang kaos2 gini terbaik sih mesen di @sintadwifebriyanti .. bahannya super nyaman, bisa pesen nama dan gambar, semua ukuran sampe dewasa juga ada !! 💃🏻 cari segala souvenir ulang tahun lucu2 dan ga ribet pesennya? @sintadwifebriyanti aku udah bbrp kali pesen sama diaaaa 😽😽 . . Managed by @bff_management