Elliot Tebele Diddy Ashanty - instagram lists #feedolist

diddy

We expanded my school @CapitalPrepHarlem to meet the overwhelming demand! We’ve got limited seats available for grades 6-10 right now! ⁣⁣ ⁣⁣ Each year we have over 1000 applications because we have a track record of sending 100% of C-PREP graduates to four-year colleges. Now we want you to be a part of that collective mission.⁣⁣ ⁣⁣ Enroll today at CAPITALPREPHARLEM.ORG!!! HARLEM STAND UP!!! ✊🏿🖤

DIDDY

BEAUTIFUL BODY OF WORK MY BROTHER #portofmiami2 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 @richforever ON REPEAT 🖤✊🏿

DIDDY

#RevoltSummit coming to ATLANTA SEPTEMBER 12 -14 LETS GO! Tix on sale now at RevoltSummit.com !!!! @revolttv (link in bio) @theerealburnell

DIDDY

LONER 🖤

diddy

🙏🏿🖤

diddy

When did you fall in love with hip hop? 🔁 @revolttv #HappyBirthdayHipHop

diddy

#ad 🔵 Unlike most vodkas, which are made from grain, @Ciroc Ultra-Premium Vodka is gluten-free and made from fine French grapes. Raise a glass to the SMOOTHEST vodka in the world!!!!

diddy

#portofmiami2 @richforever 🙏🏿

diddy

Every year at my schools we celebrate our staff like first round draft picks. On Monday, we welcomed our new Principal Richardson to the podium along with 42 other staff members, celebrating them like we were signing the most sought after athletes in the world. Because… they are that important. Make way, we’re coming for the chip. #WeAreCapitalPrep @CapitalPrepHarlem @CapitalPrepHarborSchool @drsteveperry

diddy

diddy

BLACK MAN IN ITALY 🖤✊🏿

DIDDY

@combscartel 🖤

diddy

Combs Family Vacation!!!! @quincy @princejdc @the_combs_twins @kingcombs @myfancychance

diddy

I did this the other day and I can’t lie I was proud of myself. They’re not worth the ENERGY. ❤️ stay in the frequency. It’s a powerful thing if you can baby. 🖤 have a beautiful day❤️

fuckjerry

It is now certified organic. (credit & consent: @ayeeelyse)

diddy

This app @Quincy created is dope, everyone download @fresh.crop!!!!!

fuckjerry

Sometimes it is a pretty hot move tho (credit & consent: @jay.nedaj)

fuckjerry

What about JIMOTHY? (credit & consent: @prosh724)

DIDDY

Let’s go!

fuckjerry

Fur real... 🙄 (credit & consent: @Xv.king)

DIDDY

#LEVELS 🖤✊🏿

diddy

A message from LOVE 🖤 #purefacts

fuckjerry

@BuzzedGame is back in stock y’all (link in bio).

fuckjerry

You got my signature (credit & consent: @catherinegraffam)

diddy

Happy Birthday Chance!!! I love you forever and ever and ever and ever!!❤️

fuckjerry

I’m right there with you girl (credit & consent: @seangomm)

fuckjerry

Im pretty shook rn. (credit & consent: @crystalsug)

fuckjerry

100% reliable and effective (credit & consent: HenpeckedHal)

fuckjerry

The new Old Town Road video is amazing (link in bio).

fuckjerry

I need answers. (credit & consent: DickFooDog)

fuckjerry

Time heals all wounds (credit & consent: Klondikebar)

diddy

MOOD

diddy

Sending you nothing but LOVE and POSITIVE VIBES on this beautiful Sunday morning. 🖤

diddy

Combs Family Vacation!!!! 🖤🐎 @combscartel

DIDDY

Everyone wish THE QUEEN @lilkimthequeenbee a HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!! LOVE YOU

Diddy

Stand in support and request Rocky’s release from Swedish officials! Sign the petition and join the movement at change.org/JusticeForRocky - EVERYONE REPOST THIS NOW!!!!!!

Diddy

Combs Family Vacation!!

fuckjerry

Explain it pls. (credit & consent: Lifeofajay98)

fuckjerry

Actual spirit child 🖤 (credit & consent: dreeaaxo)

fuckjerry

When you see all the new Captain Underpants books and you can only get one (credit & consent: @vvitchymama)

fuckjerry

This is special (credit & consent: @almondnude)

fuckjerry

Many thanks for the reminder. Pretty sure it was Fergie tho (credit & consent: @sarkastik_samurai)

fuckjerry

I’ll take a André 3000 solo 40 minute airport flute sesh over a Beyoncé concert any day. (credit & consent: @antocere)

DIDDY

Congratulations @Cassie and Alex. I wish you all nothing but love and happiness. God bless ❤️❤️❤️ L O V E

fuckjerry

These @tonyhawk encounters are priceless. (credit & consent: @tonyhawk)

DIDDY

Congratulations boys on the big win!!! Great way to close out the year! Let’s gooo! 💪🏿🏆 @capitalprepharlem #WeAreCapitalPrep #cprepsports

fuckjerry

Give this post a like if you just snapped at least 5 times while reading this (credit & consent: @kellenmesoftly)

fuckjerry

Keanu 2020 🇺🇸🇺🇸🇺🇸 (credit & consent: KemziLinzi)

fuckjerry

H🤯O🤯L🤯Y 💩💩💩 (credit & consent: @ isuperduck on Twitter)

DIDDY

✌🏿

fuckjerry

That escalated quickly (credit & consent: @bryke_)

DIDDY

Sounds about right 😎🖤 LOVE YOU @diddy ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤😎😎✌🏿😘

DIDDY

Congratulations @the_combs_twins!!!!! ❤️❤️ We are all so proud of you!!!! @combscartel

DIDDY

MY BABIES ARE GRADUATING!!!!! Man shit is real! I FEEL SO GOOD. SO HAPPY. SO PROUD. 🖤 @ladykp

Diddy

Happy Birthday King @Quincy!!! I’m extremely blessed to have you in my life. Love you son 🖤🖤

DIDDY

So proud of my brother 🖤 JAY Z LOVE ✊🏿

diddy

Happy Sunday @combscartel @the_combs_twins @myfancychance

fuckjerry

We get it Marco Polo, you explore. (credit & consent: @emilio_oilime)

fuckjerry

This is a very important slide show. (credit & consent: @_bambs)

fuckjerry

Ye, this kinda fucked me up (credit & consent: @brettschelling)

fuckjerry

Must be nice (credit & consent: SaintLust)

diddy

Words can’t explain ... #BlackLove @CombsCartel 🖤🖤🖤

diddy

@combscartel BLACK LOVE 🖤

fuckjerry

This is some relatable content (credit & consent: @rb_simmons)

Diddy

❤️

fuckjerry

This game is too wild @buzzedgame

diddy

MIAMI I’m coming to town!!!!

fuckjerry

Meet my son, Son. (credit & consent: @haticebot)

fuckjerry

Shoutout to the real ones (credit & consent: @jorgebedolla_)

diddy

Please 🖤

DIDDY

I need EVERYONE to wish my sister @naomi a happy birthday!!!!!!!!!!!!!!!!

fuckjerry

Appreciate the kind words sir (credit & consent: ⁦‪ @Lorngjohnn‬⁩)

DIDDY

HAPPY BIRTHDAY BIG POPPA!! Love you always and FOREVER! #BadBoy4Life

DIDDY

#takedat

DIDDY

Tonight is that Scorpio SUPER MOON #takedat I wish you all LOVE 🖤

DIDDY

To whom it may concern its GAME TIME!!!! Let’s bang! ! @ladykp @notorious_big_ BANG BANG BANG It’s coming!!!!!!mothafuckas!!!!! Foh

DIDDY

MOOD @nipseyhussle 🖤💙🏁

fuckjerry

LET’S GET IT (credit & consent: @tr.ishna)

fuckjerry

Flawless landing honestly

DIDDY

Shit crazy

fuckjerry

All tied up with a good chance it going to overtime. (credit & consent: @IcarusJones‬⁩)

fuckjerry

GWEN YOU’RE A GEM. (credit & consent: @lmknth)

DIDDY

My brother @djkhaled is one of the only people I’d come off the grid for. #FatherOfAsahd May 17th!!! Two days and counting. Let’s go!

fuckjerry

Just follow @JAJA and buy some Tequila 🙏🏼😭🙏🏼 this is all we got!

diddy

🖤

diddy

I FUCKIN MISS YOU SO MUCH. Happy mother’s DAY 🖤 @ladykp

fuckjerry

This is cutest dog of all. Change my mind. (credit & consent: @hebahx)

fuckjerry

Tonight is the night I make all my new friends for the year

fuckjerry

Yooooo!!! (credit & consent: EmmiaTweets on Twitter)

fuckjerry

This @JAJA truck may or may not be pulling up to the #REVOLVEfestival in Palm Springs this weekend @revolve #sponsored

fuckjerry

Well done papi (credit & consent: @harleyg98)

fuckjerry

She’s precious (credit & consent: @dumb.thicc)

fuckjerry

This is facts (credit & consent: @alexpettijohn)

fuckjerry

The most precious minutes of the day (credit & consent: @peytondarnell)

fuckjerry

“Play that shit!!” (credit & consent: @whatsupboosh)

fuckjerry

HE DESERVES IT! (credit & consent: @savannahfalkenburg)

fuckjerry

I’m about to fight this dude

fuckjerry

Preach 🙌 (credit & consent: @brandalintipton)

fuckjerry

Well played 👏🏼 (credit & consent @irispompeii)

ashanty_ash

Dari masih pd gadis hehe sampe skr udh pd emak2😀 temen2 seperjuangan HI Paramadina 2001.. thanks for coming @dapurasixmenteng

ashanty_ash

Thanks for coming😍 @dapurasixmenteng @dapurasix @dapurasixmakassar @dapurasixmedan

ashanty_ash

Wajah cerah sekarang bisa didapatkan dengan mudah, hanya dengan melakukan perawatan menggunakan Whitening cream series by @ashantyid . 5 langkah perawatan wajah yang mampu menjadikan wajah cerah kamu bersih tanpa apa noda atau flek bekas jerawat 💛 Tunggu apalagi, yuk order sekarang juga! #ashantyid #ashantycosmetics Info pemesanan: 📲 Whatsapp: - 085781140354 - 08990679240 - 081287388885 - 087778489900 - 081282466966 - 081270258585 Line : @tad5704o @mkw5266n @sbd2701q (pakai @ Bisa juga order ke distributor dan reseller resmi kita di bawah ini: @ashantyidsidoarjo1 @ashantyidmalang2 @ashantyidmalang1 @ashantyidjember1 @ashantyidtuban1 @ashantyidsurabaya1 @ashantyidmedan1 @ashantyidpadang1 @ashantyidkediri1 @ashantyidlamongan1 @ashantyidlampung1 @ashantyidpekanbaru1 @ashantyidjepara @ashantyidjakarta1 @ashantyidjakarta2 @ashantyidbandung1 @ashantyidbandung2 @ashantyidbandung3 @ashantyidbogor1 @ashantyidbandung_4

ashanty_ash

loose powder yang bagus nggak harus dari brand ternama luar atau yang harganya super mahal, dan bahkan bisa kita dapetin dari brand lokal yang affordable. Buat yang penasaran nih kita kasih tau Loose Powder yang bagus untuk kamu pakai yaitu Loose Powder Ashanty-H by @ashantybeautycosmetics, punya tekstur ringan di kulit bisa dibilang juara buat dipake makeup sehari-hari ataupun makeup berat sekalipun! Nggak heran banyak artis dan beauty vloger atau bloger pakai bedak ini lho! Tunggu apalagi, yuk order sekarang juga! #ashantyid #ashantycosmetics Info pemesanan: 📲 Whatsapp: - 085781140354 - 08990679240 - 081287388885 - 087778489900 - 081282466966 - 081270258585 Line : @tad5704o @mkw5266n @sbd2701q (pakai @ Bisa juga order ke distributor dan reseller resmi kita di bawah ini: @ashantyidsidoarjo1 @ashantyidmalang2 @ashantyidmalang1 @ashantyidjember1 @ashantyidtuban1 @ashantyidsurabaya1 @ashantyidmedan1 @ashantyidpadang1 @ashantyidkediri1 @ashantyidlamongan1 @ashantyidlampung1 @ashantyidpekanbaru1 @ashantyidjepara @ashantyidjakarta1 @ashantyidjakarta2 @ashantyidbandung1 @ashantyidbandung2 @ashantyidbandung3 @ashantyidbogor1 @ashantyidbandung_4

ashanty_ash

Melembabkan, tidak membuat bibir kering, menutrisi, serta tidak membuat bibir kamu menjadi hitam itu semua kelebihan kalo kamu pakai Lipmatte #Ashanty-H dari @ashantybeautycosmetics 💋 Tunggu apalagi, yuk order sekarang juga! #ashantyid #ashantycosmetics Info pemesanan: 📲 Whatsapp: - 085781140354 - 08990679240 - 081287388885 - 087778489900 - 081282466966 - 081270258585 Line : @tad5704o @mkw5266n @sbd2701q (pakai @ Bisa juga order ke distributor dan reseller resmi kita di bawah ini: @ashantyidsidoarjo1 @ashantyidmalang2 @ashantyidmalang1 @ashantyidjember1 @ashantyidtuban1 @ashantyidsurabaya1 @ashantyidmedan1 @ashantyidpadang1 @ashantyidkediri1 @ashantyidlamongan1 @ashantyidlampung1 @ashantyidpekanbaru1 @ashantyidjepara @ashantyidjakarta1 @ashantyidjakarta2 @ashantyidbandung1 @ashantyidbandung2 @ashantyidbandung3 @ashantyidbogor1 @ashantyidbandung_4

ashanty_ash

Welcome home😍

ashanty_ash

Thanks fotonya😍 #binusbusinessschool #wisudaS2

ashanty_ash

Siigemeshhh @arsya.hermansyah pict by @azriel_hermansyah

ashanty_ash

CARA MINUM PAKET DIET DAN SEHAT : • Pagi Hari (saat bangun tidur, supaya bercampur dengam enzim di mulut) Minum 2 sendok makan ASH Lemon dicampur segelas air hangat (150ml), lalu minum 2 sendok makan ASH Juice • Malam Hari (sesaat sebelum tidur) : Minum 2 sendok makan ASH Juice, lalu minum 2 sendok makan ASH Lemon dicampur segelas air hangat (150ml) TIPS : Disarankan ada jeda kurang lebih 15 menit antara minum ash juice dengan ash lemon atau sebaliknya. Fungsi lemon untuk detoksifikasi usus, membuang racun2 yang menumpuk di tubuh, jika sudah bersih, metabolisme bagus, zat-zat yang terdapat di ASH Juice bisa terserap maksimal Info dan Pemesanan : WA1: 0819 3211 1012 WA2: 0813 9890 2788 WA3: 0878 7890 5088 WA4: 0878 8009 7722

ashanty_ash

Siapa yang udah nungguin DAPUR ASIX dikotamu? KABAR GEMBIRA buat yang ada di Medan & Makassar nih! Ga lama lagi kita hadir dengan menu-menu nusantara khas @dapurasix favoritmu! . Pantengin terus instagramnya @dapurasixmedan & @dapurasixmakassar untuk info selanjutnya! 👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳 *OPEN SOON* _________________________________ Untuk info dan order: WA : 087714149822 WA : 081298406173 WA : 081380858483 __________________________________ #dapurasix #cemilan #kuliner #kulinerindonesia #kulinernusantara #masakanrumah #homemade #pencintakuliner #foodlover #indonesianfood #cemilankekinian #cemilanmurah #keluargaA6 #ASIXfamily #keluargaASIX

ashanty_ash

Hari gini masih bingung mau pilih softlens yang nyaman dan harganya pas dikantong ?? Pasti belum coba softlens by @ashantybeautycare.id Selain memiliki berbagai macam variant mulai dari warna dan motif yang super duper bagus softlens ini juga nyaman banget loh digunakan, ringan dimata, tidak pedih dan tidak mengganjal. Memakai softlens dapat membuat look wajah kamu terlihat berbeda dan tentunya semakin lebih cantik lohh dari biasanya😍 buat kamu yang memiliki mata minus dan males pake kacamata jangan khawatir kamu juga bisa coba pakai softlens by @ashantybeautycare.id tersedia plano sampai denga minus 6. Tunggu apa lagi yuuk order sekarang juga 😁 untuk melihat lebih banyak variant softlens, informasi dan pemesanan softlens kamu bisa langsung kunjungi instagram @ashantybeautycare.id 😊🙏🏻

ashanty_ash

Bingung cari baju koko yang nyaman dipakai seharian dan ga bikin gerah? Pas banget nih! ARSYA ARSYA hadir dengan katun premium dan menyerap keringat, ditambah bikin penampilan anak tambah lucu dan trendy. Langsung di pesan yuk! Details: ✔ Warna: Hitam Putih Varian: Coklat Army ✔ 1 Set (atasan + bawahan, tidak termasuk peci) ✔ Bahan: *100% katun *Variasi unik *Lembut & tidak gatal *Bahan adem & nyaman dipakai *Jahitan rapi *Mudah dicuci & disetrika ✔ READY Size: *S: 1-2 tahun *M: 2-4 tahun *L: 4-6 tahun Untuk info lengkap, harga & order: WA: 081807599873 Bisa ke distributor resmi kita: • @arsyxarsya_surabaya 0821 3556 5649 (khusus Surabaya) • @arsyxarsya_medan 0813 6108 0235 (khusus Medan) • @arsyxarsyamalang 0822 3586 7725 (khusus Malang) • @arsyxarsya_bekasi 0813 1120 6826 (khusus Bekasi) • @arsyxarsyamadiun 081289859393 (khusus Madiun) • @arsyxarsya_asembagus 0812 5922 0669 (khusus Asembagus) • @arsyxarsya_jogja 0812 1895 0705 (khusus Jogja) • @arsyxarsya_jakarta 08111499948 (khusus Jakarta) • @arsyxarsyasumbar 081266601884 (khusus Sumbar) • @arsyxarsya_madura 0821 4332 2929 (khusus Madura) • @arsyxarsya_makassar 081355131320 (khusus Makassar) • @arsyxarsya_pekanbaru 081261843694 (khusus Pekanbaru) • @arsyxarsya_bengkulu 082178222777 (khusus Bengkulu) #bajumuslim #bajumuslimanak#bajulebaran #gamis #gamisanak #arsy#arsya #arsyhermansyah#arsyahermansyah #bajukoko #bajugamis#bajuhijab #hijab #hijabanak #hijabstyle#hijabfashion #jualgamis #jualgamisanak#bajumuslim #bajumuslimanak#bajulebaran #gamis #gamisanak #arsy#arsya #arsyhermansyah#arsyahermansyah #bajukoko#bajukokoanak #bajugamis#bajugamisanak #hijab #hijabanak#hijabstyle #hijabfashion #jualgamis#jualgamisanak