therock Elliot Tebele Jessica Iskandar - instagram lists #feedolist

therock

Cheers 🥃 and thank you @usweekly for putting this kid on your cover. I’ve travelled a very long road from having $7bucks in my pocket to these pretty amazing headlines. I take nothing for granted and treat success as if it has to be earned every single day. And thanks for calling me, Hollywood’s nicest guy, BUT I give that crown to my good buddy @tomhanks - he’s much nicer and cusses much less 😊 Truth is, it’s nice to be important, but it’s more important to be nice. Thanks again. DJ 🥃

therock

A massive #BillionDollarProducer congrats to our President of @sevenbucksprod, @hhgarcia41 for this outstanding recognition from @variety. I’ve known Hiram since I was 18yrs old and he started off as my assistant when we first broke into Hollywood together, filming THE SCORPION KING. From that day, he’s never stopped working relentlessly hard, paying his dues to learn every facet of the business from the ground up and has helped shape the foundation, values and ethos of what’s now known as Seven Bucks Companies. He’s become a true force, outstanding company leader who’s universally respected and admired and TRULY embodies the Seven Bucks principle of always putting the audience first. Congrats H on this historic milestone. Still much work to be done - onward, brother 🥃 #BillionDollarProducer #SevenBucksProds

therock

Bad ass surprise waiting for me in the traveling circus known as the IRON PARADISE this week. Custom @arsenal_strength bilateral leg press with my PROJECT ROCK BULL at the bottom by the handles. Big shout to my good friends - the GOAT @flex_lewis and his Arsenal Strength team for this one ☝🏾💪🏾 Slowly but surely Arsenal equipment is taking over my 50,000+ lbs of iron and ego destroyer in my gym. Thanks again gents and with much blood, sweat & respect. #hardestworkerintheroom #ironparadise

therock

Happy 18th birthday to my #1 first born daughter, SGJ 🎂🎉🎈 This pic of me holding your hand in the hospital was taken years ago when you were a child and you were knocked out 😴 from the anesthesia after surgery. Just me and you alone in the room, kid. I knew then you’d never have a recollection of this moment, but I wanted to take this image for what I felt then and what I feel now it represents. As you go out and tackle this big ol’ world with your dreams, ambitions and hard work, the love you’re able to see daily will always guide you. It’s your strength. But remember it’s ALSO the love you never see thats quietly guiding and boundlessly supporting you every step of your journey’s way. From us loved ones who are still here, to your loved ones who aren’t. That love is your MANA. Your spirit, your soul. A big tequila toast to my #1 (who does NOT drink so her father will drink for the both of us 🥃🤣) and have the happiest of birthdays, SGJ. We love you. #quietlove🖤

inijedar

💘

inijedar

Buruan kak di halalin. Nikah dulu kak!! Belum nikah uda jalan bareng! Yang cewe kayaknya nempel banged. Mereka sekamar ga ya? #sekebon

therock

tcb⚡️ Mahalo @GQ for the “King of custom suits” title. Thank you to my Italian assassin fashion stylist @ilariaurbinati for the inspired visions while I rock the vibe. Come a long way from turtle necks & fanny packs 😂🤦🏽‍♂️ #hobbsandshaw #china #kingofcustom #cognacblues 🥃

inijedar

Santai heula bersama si anak kesayangan di @rosewoodbangkok seneng banged.. @alexanderbarackel yang photo si yangski @richo_kyle

therock

Broke out my new tequila for a toast of gratitude and celebration w/ my partners for @hobbsandshaw being the #1 movie in world. Chris Morgan/ producer of Hobbs and Shaw and writer of Fast5, Fast6, Fast7, Fast8 and Hobbs & Shaw. @hhgarcia41/ Producer Hobbs & Shaw and President of @sevenbucksprod Brad Slater/ WME partner & my lead agent. Whether my boots are on the ground or 40,000ft in the air, my appreciation to these gents for their years of hard work for our special project is boundless. #hardestworkersintheroom #salud #hobbsandshaw 🥃 @jonbrandoncruz 📸

therock

And smokin’ still ain’t allowed in school. #HobbsAndShaw #Venice @hhgarcia41 📸

therock

Not too bad WEEK 1 of box office business. Thanks everyone around the world for having a great time and supporting our little spin-off known as @hobbsandshaw. Keep on keepin’ on ~ DJ @sevenbucksprod

inijedar

Secangkir latte di pagi hari @rosewoodbangkok memberikannya dengan penuh gaya dan kemewahan. Love it!

inijedar

Cie.. senengnya ada yang sayangin, yang nemenin, yang milikin. Hidup serasa penuh warna, bergejolak di dinding hati. Terima kasih Tuhan untuk perasaan indah ini.. yang tersayang @richo_kyle Photo @erickbanaiskandar

therock

Deepening our partnerships within China. Pleasure to spend time with my new partner, Dr. Chanchai, Chairman and founder of Reignwood Group, who acquired majority stake in @vossworld in 2016. The Chairman was accompanied by VP of Reignwood Group, Mrs Please Yan and the company’s senior leadership team. As the new kid on the block who recently acquired stake in @vossworld, my temperament is with humility and eagerness to understand our needs for growth within the Chinese market, while participating in China's conversations towards sustainability for a country with close to 1.5 billion residents. Thank you, Dr Chanchai for our time together in Beijing. We look forward to the partnership and accomplishing our goals. Progress thru Humanity. #reignwoodgroup #sevenbucksenterprises #voss #china 🇨🇳

therock

tcb⚡️ Thank you, China. I’ll see you again down the road. #hobbsandshaw #august23 🇨🇳 @jonbrandoncruz 📸

therock

🥃💀 A #HobbsAndShaw delight when audiences go ape shit with laughs & joy when @vancityreynolds comes on screen as Hobbs’ surprise partner “Agent Locke” of the CIA - who’s known for stabbing bad guys in the chest with a brick 🧱 I’ve known this brilliant SOB for years and we jumped at the opportunity to mash up our tequila and gin chemistry to deliver some magic for the audience. Thanks RR for helping make our lil’ spin-off movie, the #1 movie in the world. Fans love it, so we’ve done our job, brother. #TequilaAndGin #ForTheMFnWin #HobbsAndLocke 🥃💀

inijedar

Duh aku jatuh cinta deh sama KRIM 88 soalnya dijamin bisa TUMPAS TUNTAS Infeksi Jamur pada kulit. BTW KRIM 88 ini juga lembut loh di kulit, plus ada sensasi dinginnya untuk mengurangi rasa gatal akibat infeksi jamur 💗 . Nah selain itu KRIM 88 juga lagi ada 88 Merah Putih Challenge nih ~ Caranya gampang banget: 1. Cari produk KRIM 88 di : Alfamart, Indomaret, Century, FamilyMart, Kimia Farma & Apotek terdekat ✔ 2. Tulis Nama dan Nomor HP di Struk belanja KRIM 88 ✔ 3. Foto Struk beserta Produk KRIM 88 ✔ 4. Kirim Foto lewat DM ke IG @salep88id ✔ 5. Jangan lupa mention 3 orang temanmu di komen postingan pertama challenge ini sertakan juga #88MerahPutih✔ 6. Follow IG @salep88id sebagai syarat keikutsertaan ✔ . Oia bukan main-main Hadiah 88 Merah Putih mantul punya nih 🎁 - 1 x Samsung Galaxy S10+ - 2 x Samsung Smart Tv 40" - 8 x Philips Rice Cooker - 88 x Voucher Belanja . Oia periode challenge ini dari 8 Agustus - 8 September 2019 yah. 😎 Jangan lupa cek syarat dan ketentuan lengkapnya pada link di bio @salep88id ☝ . #Salep88 #Krim88 #TumpasTuntas #GatalJamur #InfeksiJamur #BebasGatal #BebasJamur #Challenge #JessicaIskandar #Jedar #SamsungGalaxyS10+ #SamsungSmartTV #RiceCooker #VoucherBelanja #KuisBerhadiah #BursaKuis #PejuangKuis #KuisGratis #88MerahPutih

inijedar

Kalau bikin geng, kita namain apa ya?

inijedar

Jakarta rasa negeri dongeng!! Uda nonton vlog kita di youtube chanel, jessica iskandar? Ini beneran masih di Jakarta loh, alias di DUFAN. Jadi DUFAN sekarang punya kawasan baru bertema DUNIA KARTUN nih gengs, didalamnya ada 7 dari 9 WAHANA BARU dengan warna - warni yang bikin gemes dan instagrammable banget buat foto - foto. Menurut aku DUFAN bukan hanya kebanggan orang Jakarta, tapi udah jadi kebanggan Indonesia dengan banyak inovasi dan WAHANA WAHANA BARU. Naah kalau mau beli tiket DUFAN lebih hemat, beli di www.ancol.com dan sebelum check out ke pembayaran ketik kode “Paralayang” buat dapetin harga lebih hemat ke DUFAN.. Yuuk cuss gengs.. . . #dufan #SelaluAdaYangBaru

therock

Thank you China 🇨🇳 for respectfully giving me my space without interruption to get after it, train hard and pay my daily dues. Means a lot to me when I’m on the road. #nocandyasses @jonbrandoncruz 📸

inijedar

Anak kecil penuh gaya. #myel @alexanderbarackel Thanks for the photo @richo_kyle

inijedar

Kalau flu harus istirahat. Siapa aja yang kena flu?

therock

Cheers 🥃 Broke out my new tequila here in China to celebrate @hobbsandshaw being the #1 movie in the world. Midday toast of Reposado gratitude! Now back to work. #beijing #hobbsandshaw #presstour @jonbrandoncruz 📸

therock

I find my church everywhere I go. #sweatequity #teamnosleep #china 🇨🇳 @jonbrandoncruz 📸

inijedar

Aku jatuh cinta sama Brightening Serum Everwhite ini! Udah 2 mingguan aku pakai hasilnya beneran bikin wajah aku putih glowing, bekas-bekas jerawat perlahan hilang jadi mulus. Bikin aku makin cantik dan jadi makin disayang Richard deh. I love youuu Everwhite! @everwhiteid . . . Handled by @iconic_sister

therock

Thank you China journalists for another great press conference. Very thoughtful and engaging questions about life, balance, success & how much food I actually consume in one day 🤣. Excited for you to see @hobbsandshaw AUGUST 23rd #China 🇨🇳

inijedar

Selamat pagi. Tebak aku uda mandi belum?

inijedar

Kalau kita bikin youtube chanel, apa nama yang keren? Pemenangnya hadiah 1juta plus roti @babyelbakery dan make up @jedarcosmetic

therock

Cheers China 🥃 🍺 Thank you for the incredible love and enjoy the biggest movie in the world, HOBBS & SHAW. See ya down the road, my friends. In theaters AUGUST 23rd. @hobbsandshaw #China 🇨🇳

therock

A lil’ pre game quiet ecstasy. Actually I’m just staring at the ground thinking about cheesecake and ice cream for my next cheat meal. #hobbsandshaw #premiere #china 🇨🇳 @jonbrandoncruz 📸

inijedar

Kalian lebih suka aku rambut blonde atau warna gelap?

therock

Eagle 🦅 has landed - China. Always good to be back. Hittin’ the gym, then I go to work. Looking forward to a few key biz meetings, seeing the Chinese press and as always, seeing the fans. My smile indicates my caffeine just kicked in. #hobbsandshaw #beijing 🇨🇳 @hhgarcia41 📸

inijedar

Buat kamu yang di bully, tenang kamu ga sendiri, dulu aku juga di bully. #saynotobullying

inijedar

Kalau untuk kebersihan tempat tidur dan soft furniture aku sangat selektif ya.. dan pilihan aku tepat jatuh ke @dustbunnycleaning 👍 . Karena Staff sangat Profesional, SOP pengerjaannya jg detail sekali, mesin vacuum dipakai jg terbaik dikelasnya, dan juga harga yang layak.. jadi senang deh bersih-bersih 😊👌 TOP deh!!! 👏👏👏 . Memang kasur atau soft furniture tidak boleh dibersihkan dengan cara biasa loh.. karena banyak sekali hewan-hewan mikro seperti Tungau yang perlu dibersihkan dengan cara khusus, biar gak gatal-gatal dan tidak alergi pernafasan. ———————————————————— DustBunny Cleaning, ada di 6 Kota: *Jakarta: 0813.10000.173 , @dustbunnycleaning . *Surabaya: 0816.82.83.88 , @dustbunnysurabaya . *Medan: ‭0813.8282.0085‬ , @dustbunnymedan . * Bali: ‭0816.582.099‬ , @dustbunnybali . * Bandung: 0816.97.1387 , @dustbunnybandung . * Bogor: 0816.97.1316 , @dustbunnybogor . Thank you DustBunny Cleaning, buat kalian gak usah panjang pikir untuk masalah debu & tungau, hubungi DustBunny Cleaning sesuai daerah kalian ya..😉👌 . . . #jasavacuum #jasavakum #vacuumkasur #vakumkasur #vacuumdebu #vakumdebu #vacuumtungau #vakumtungau #dustbunnycleaning #jasavakumterbaik #cucikasur #vacuumspringbed

inijedar

Selamat pagi. Semoga harimu menyenangkan.

therock

Got a good one in before I hit the road. Blowing off that pressurized steam and takin’ care of the details. Day in and day out. Consistency is always the name of the game - many of you know the drill. Enjoy your weekend and word on the streets is there’s a great movie in the theaters called Hobbs and something or rather. 😜💪🏾

therock

Black Superman meets his kryptonite. A huge mahalo to my brother-in-arms (literally) @idriselba for his 100% commitment to his role as the one and only, Brixton aka The Black Superman. He’s enormously talented as an actor, became a great partner to me in building out our franchise and more importantly, he’s a good quality dude. Until our next dance - I’ll see you down the road, brother. Respect 🥃 HOBBS & SHAW #BlackSuperman @hhgarcia41 📸

therock

Big mahalo to the fans for loving the movie 🙏🏾❤️ A wild, bombastic, fun & entertaining ride. #audiencefirst @sevenbucksprod HOBBS & SHAW 🌎

therock

Wow. Huge thank you to the fans for making HOBBS & SHAW the highest audience score in the history of the Fast & Furious franchise. Cheers with a tequila toast of gratitude 🥃🌎 @hobbsandshaw @sevenbucksprod

inijedar

Sebenarnya EL adalah anggota incredibles. Ini rahasia.

inijedar

Take a deep breathe, smile and start again.

inijedar

Banyak banget yang tanyain rahasia Pipi V-Shape nya jedar apa sih? Nih jedar udah buktikan sendiri hasilnya dalam 3x pakai aja terbukti Ampuh banget lho meniruskan pipi dalam sekejab ordernya hanya di @kerin_beautycare. Kamu merasa kurang pede dengan pipi tahu bulat? Double chin? Lipatan lemak di bawah dagu? Goodbye!! ORIGINAL hanya di @kerin_beautycare . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Total kita sudah ke 4 benua, Amerika, Afrika, Eropa dan Asia berdua, soon kita ke Australia.. dan sisa Antartica dan South America. Wohoooooo

inijedar

Happiness is everywhere

inijedar

🐢

inijedar

[GIVEAWAY ALERT] Siapa yang mau dapat emas logam mulia dari aku? ayo komen kenapa kamu pengen punya emas. Emas nya nanti akan diberikan oleh Lakuemas, penyedia cara baru beli emas batangan. Syaratnya gampang banget: -Komen kenapa pengen punya emas? di postingan dengan tag mengajak 3 teman dan wajib sertakan hastag #giveawayemasjedar #lakuemas #carabarubeliemas -Peserta giveaway wajib follow akun IG @Lakuemas dan @namulifesnailwhite_indonesia -Peserta giveaway wajib download dan registrasi di aplikasi Lakuemas di Playstore/App store dan kasih rating 5-stars -Periode giveaway 1 – 9 Agustus 2019. Pengumuman pemenang : 9 Agustus 2019 di akun IG @Lakuemas 3 pemenang yang beruntung akan dapat saldo emas masing-masing 5 gram. Akun IG nya jangan diprivate yaa. Good luck guys

inijedar

Apa sih konten yang paling digemari? Konten apa yang harus aku buat? Yang seru hadiah jedar lipmatte

inijedar

Bulan agustus, semangat merah putih. #girlsquad

inijedar

Empat jempol deh buat Everwhite Micellar Water! Sebagus itu! Sekali usap bersih tanpa sisa ini sih ajaib banget. Kandungannya water tanpa ada oil dan alkohol. Hasilnya super, harganya murah cuma 47rb aja. Bisa dibeli di @everwhiteid 😁 . . . Handled by @iconic_sister

therock

✍🏽🥃✈️ #enterprise #teamnosleep

therock

Always a cool honor to grace our bodybuilding bible, @muscleandfitness. This time with my @hobbsandshaw co-star and the second sexiest man alive @idriselba. For the character of HOBBS I wanted to commit, diet & train like a beast to raise the bar in Hollywood like no other actor before. Big thanks to my strength conditioning coach @daverienzi for sharing our Hobbs strategy and giving context the readers. Big thanks to our Team Rock lenser and legendary photographer @perbernalphoto for always capturing my raw moments. #hardestworkerintheroom #raisethebar #hobbsandshaw In theaters THIS FRIDAY 💪🏾

therock

Huge and warm mahalo to all our press friends who flew into Hawaii from all over the world to come and chat with me and my ol’ raggedy truck here that helped saved the world in HOBBS & SHAW. As always with my press junkets, I try and make ‘em as fun as possible and bring ya to sweet locations where the energy and vibe is cooler than the other side of the pillow. Then you all eat like royalty and get drunk every night - so I can then just send the bill to Universal Studios 😎 Safe travels, happy you loved @hobbsandshaw and see ya down the road ~ DJ 🥃 @hhgarcia41 📸 #pressjunket #hawaii

fuckjerry

It is now certified organic. (credit & consent: @ayeeelyse)

therock

Power of culture ✊🏾 I enjoyed my one on one time with @jenyamato from @latimes. The importance of weaving one of my real cultures - my Samoan culture - into the fabric of the FAST & FURIOUS universe to help expand and elevate the brand. HOBBS & SHAW is a personal one because it’s my authentic DNA and for the first time ever in the history of big Hollywood movies - the culture of Samoa is represented. Quite proud. We put in the work. Enjoy the movie! #powerofculture #samoa #hobbsandshaw In theaters THIS THURSDAY

therock

The idea of owning water always intrigued me - partly because I drink 4 gallons a day💧😁 and want to deliver it to the world. But finding the right partner with shared values, ethics and a corporate culture I admire is what motivated me to make this deal. Excited to work with our new @vossworld team to create new and improved products (sustainable & responsible) for you and your families in the future. Onward. #LikeAVoss💧

fuckjerry

Sometimes it is a pretty hot move tho (credit & consent: @jay.nedaj)

fuckjerry

What about JIMOTHY? (credit & consent: @prosh724)

inijedar

Emangnya hanya Ratu Inggris atau Artis Hollywood aja yang bisa pakai kandungan Bee Venom buat perawatan kulitnya? Ini dia.. My new fav skincare!! Pertama kali nyoba @janeetabeauty karena penasaran banget dengan kandungan utamanya, Bee Venom dan Madu. Ternyata sebagus dan sepengaruh itu sama hasilnya! Aku love banget sama varian Brightening Seriesnya ini! Selain bikin wajah jadi lebih cerah, setelah aku coba pakai day creamnya buat sebelum makeup, ternyata hasilnya bisa bikin wajahku jadi super glowing bangeett! Gak ngerti lagi deh pokoknya! Fix ini akan aku pakai terus.. Yuk langsung cek ignya aja buat yang mau jadi reseller . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Lagi-lagi dikirimin tas sama @shoescialita.luxury. Tas mereka gak pernah mengecewakan sih. Ini ethnic bucket bag lucu banget. Kamu bisa dapetin tas Import murah tapi kualitas oke juga di @shoescialita.luxury. Cek deh. Thanks @shoescialita.luxury . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Yeay!!! New Lipmatte moist dari @jedarcosmetic sudah ready via WA 081333716270 ada 6 pilihan Warna #cantik #kenangan #jelita #setia #mesra #idola . Dan skr aku mau kasih kuis pertanyaan yang berhadiah lipmatte moist dari @jedarcosmetic . Ada berapa kata JEDAR yg tersembunyi di dalam foto yg aku post di atas??? . Hadiah terbatas, pemenang akan langsung di hubungin oleh admin @jedarcosmetic . GOOD LUCK GIRLS

inijedar

Pujaan hati

fuckjerry

Fur real... 🙄 (credit & consent: @Xv.king)

inijedar

A cup of tea makes everything better. 🍵 What’s your favorite drink? 🌸 Dakota bag from @jims_honey

inijedar

Aku adalah bouquet bunga yang mewangi sepanjang massa.

inijedar

Kemarin di acara ulang tahun EL ibu-ibu yang pulang bawa bucket bunga dari @le.roseville senenh banged semua tamu.

inijedar

Hi guys,, aku tuh selektif banget soal memilih skincare. aku cuma percaya skincare dari @orkkayskin_beauty ,, karena Produknya 100% sudah mengantongi ijin dari BPOM yg bisa kita cek langsung di web resmi BPOM & yg pasti Real Testinya Orkkay banyaakk bangettt lho, bukan kaleng2 😜, So kalian gak usah bingung lagi cari2 skincare yang hasilnya terbukti bagus & aman jangka panjang 😍, buruan beralih ke Orkkay sekarang juga .thank you @orkkayskin_beauty 💕 . . . Handled by @iconic_sister

fuckjerry

@BuzzedGame is back in stock y’all (link in bio).

fuckjerry

You got my signature (credit & consent: @catherinegraffam)

inijedar

Happy Tearss😂😂 Seneng banget lihat EL Barack merayakan ulang tahun yang ke 5. Thank you @official.littleboss to host this memorable event for him. All of us enjoy it LOTSS🥰 You guys are the best! Karna hari ini special daynya El, kalian bisa dapat discount 20% di Little Boss Play & Eat Dengan cara screenshoot IG Story dan tunjukin langsung ke Little Boss berlaku hingga 21 Agustus 2019. Don't miss it !!! Photo @fotologue_photo

inijedar

Happy birthday @alexanderbarackel ke 5!!! Mama berdoa semoga EL selalu sehat, pintar dan bahagia. Hari ini kami merayakan ulang tahun di @official.littleboss dengan tema NinjaGo Luar biasa bersyukur sama Tuhan diberikan berkah dan kegembiraan yang melimpah ini. Photo @fotologue_photo

inijedar

Happy birthday @alexanderbarackel 5th

IniJedar

Ini luar biasa, serum baru aku MS Glow Peeling, yang berfungsi untuk eksfoliasi secara alami dari dalam, menghilangkan sel kulit mati, mencerahkan, menghilangkan jerawat, dan menjaga kelembapan kulit. Formulasinya ringan sehingga mudah diserap oleh kulit. MS Glow Peeling! The best! @msglowbeauty hari ini launching, buruan cobain keajaibannya #goodbyedullness #helloglowingskin

IniJedar

Semangat terus karena jadi seorang ibu itu, ga ada liburnya.

IniJedar

Be cool and @play_nomore

fuckjerry

I’m right there with you girl (credit & consent: @seangomm)

IniJedar

Dress ini jedar suka banget, glamour banget 💃💃Yuk kembaran sama aku, belinya di @luxuriouswholesaler.. Masih banyak baju" kerennnn style korea" gitu.. thanks @luxuriouswholesaler 💋💋 . . . Handled by @iconic_sister

IniJedar

Hakuna matata, it means no worries for the rest of your days! It’s our problem free, philosophy... Seneng banged nonton bareng Lion King kemarin. @disneyindonesia @cinema.21 #TheLionKingID

fuckjerry

Im pretty shook rn. (credit & consent: @crystalsug)

fuckjerry

100% reliable and effective (credit & consent: HenpeckedHal)

fuckjerry

The new Old Town Road video is amazing (link in bio).

fuckjerry

I need answers. (credit & consent: DickFooDog)

IniJedar

Dua anak cukup 🥰❤️

IniJedar

Rahasia kulit glowing dan cerah jedar? Cuma colla melody mykana dari @coco_thierry collagen drink dgn ikan salmon hokkaido buat kulit kenyel kencang kilat dan cerah glowing biar tetep awet muda always 17 dong , aman ya sudah label halal dan FDA APPROVED . . . Handled by @iconic_sister

IniJedar

GIVEAWAY! ⁣ @ruangguru, bimbel online terbesar dan terinovatif di Indonesia lagi merayakan ulang tahunnya yang ke-5 dan bagi-bagi DISKON 50% jadi cuma 400ribuan UNTUK SETAHUN! Udah dapet semua; video belajar, latihan soal, tryout, dan masih banyak lagi. Buruan pakai kode diskon JADIJUARA! Tersedia dari kelas 1 SD - 12 SMA. ⁣ ⁣ Dan hadiahnya lebih gila lagi, ada GRAND PRIZE 100 JUTA RUPIAH! Ikutin live quiz-nya di perayaan #Ruangguru5Tahun, tanggal 18 Juli jam 19.00 WIB, serentak di 10 TV nasional bersama TULUS, VIA VALLEN, ANNETH, NASWHA, YUKI KATO, ANDHIKA PRATAMA, dan masih banyak lagi. Denger-denger juga ada kejutan spesial. Nonton dan ikutan live quiz-nya ya!⁣ ⁣ Tapi kalau nggak sabar nunggu, AYO IKUT GIVEAWAY sekarang. ⁣⁣Hadiah giveaway dari @ruangguru ada: - Pulsa 25ribu untuk 1000 orang⁣ - 200 tiket nonton⁣ - 5 smartphone⁣ ⁣ Caranya gampang. Tinggal post foto di instagram kalian dengan gaya kaya gue gini dan bikin caption sekeren mungkin. Jangan lupa cantumin hashtag #Ruangguru5Tahun dan #GiveawayRuangguru dan follow @ruangguru⁣⁣⁣ ⁣ Luar biasa lah jaman sekarang, bimbel aja sudah bisa di handphone. Praktis, jadi nggak ada lagi alasan untuk malas belajar. Ada kemauan, pasti ada jalan👌🏼 BURUAN LANGGANAN SEKARANG!

IniJedar

Kemana lagi kita?

fuckjerry

Time heals all wounds (credit & consent: Klondikebar)

IniJedar

Kami 50 tahun kemudian, saat sekitar 80tahun usianya. Masih jalan-jalan ke pegunungan salju, masih travelling berdua, masih ngelihatin anak muda yang cakep-cakep, masih main ski, masih pegangan tangan, masih perhatiin kalau ada makanan nyelip di gigi, masih menjaga penampilan, masih saling sayang. Amin. #biarkekinian #agechallenge @richo_kyle

inijedar

Happy birthday my yang! We are yin and yang! Always together forever @dr.irene13 Semoga selalu sehat, panjang umur, bahagia, sukses dan lancar menjadi seorang ibu. I love you so much! Miss you

inijedar

Yeay besok ada yang pulang

TheRock

What a crazy throwback from the 70’s. Here’s the “8th Wonder of the World” André the Giant, using my 315lb grandfather, High Chief Peter Maivia as a booster seat and making my granddad look like a little boy. They were the best of friends, wrestled nightly, tough as hell and as you can see by their smiles and open energy - they lived like to the absolute fullest. My grandfather died when I boy so I never got to know him as a man. Would’ve loved to have raised a tequila with these men. Would’ve also loved to have wrestled them too - those would’ve been fun ass kickin’s for me to take 😉 #thegiant #andthehighchief 🥃

THEROCK

This is big & exciting. Being @netflix‘s largest commitment ever to a feature film, I want to personally thank our partners Ted Sarandos, Scott Stuber & the entire Netflix team for seeing the strong market value in @rawsonthurber’s original concept/IP franchise builder #RedNotice with myself and my partners-in-heists @gal_gadot & @vancityreynolds. In our ever changing landscape with how movies are made, distributed and consumed by audiences, the goal was to create a true global event movie watched & enjoyed by the world - in the comfort of their own homes. At @SevenBucksProd’s we don’t just want to play in the game - we want to change the way the game is played. And when that happens, the audience always WINS. We’re all excited to make this one. Shooting begins this JANUARY. Rome Germany Spain Russia France Indonesia #RedNotice🌎 #NETFLIX #AudienceFirst

therock

Happy Birthday, son. Daddy loves you and is very proud of all you’ve accomplished in this big ol’ world 😂🌎 Grateful you born @kevinhart4real! Our silly jokes aside, I’m proud to call you my brother and you’re a shining star example of what “being the hardest worker in the room” exemplifies. Welcome to the 4th level club. Now let’s get to work. Love ya. #ohana 👊🏾

therock

Good shit Sunday. As a lifelong fan of country (traditional/outlaw) music, I highly reco one of my fav artists, Sturgill Simpson. Sturgill, Cody Jinks, Tyler Childers, Stapleton, Jamey Johnson are a few of my favs who would’ve made Jennings, Merle, Paycheck, Cash, Gosdin and the Possum himself very proud to keep the tradition going. If you know, you know. Now jump in that truck and turn em up. #goodshitsunday #lowerbroad 🥃

therock

So proud of our @uswnt American bad asses. Congratulations ladies on becoming back to back World Champions 👏🏾👏🏾👊🏾 Congrats to the Netherlands 🇳🇱 for their phenomenal accomplishments as well - hold those heads up. And thank you US team for sending me a personal #7 (my favorite number) USWNT jersey! I hang it with pride. My body and head are a bit too muscle-ee so it fit me like a Kevin Hart shirt 🤦🏽‍♂️😂 Go enjoy being World Champions and enjoy your well earned cheat meals!! America is proud. Tequila 🥃🇺🇸on me. #worldchamps #uswnt #hardestworkersintheroom @carlilloyd @alexmorgan13 @tobinheath @kelleyohara @mrapinoe @cdunn19 @julieertz @lavellerose @sammymewyy @alyssanaeher @abbydahlkemper @reeba04 @alikrieger @christenpress @lindseyhoran10 @malpugh @moebrian @allie_long_ @jmac1422 @tierna_davidson @emilysonnett @ashlynharris24 @afranch23 @jillellis_uswnt

TheRock

China 🇨🇳, I’ll see you soon. Great news coming out of the Middle Kingdom as we secured an August 23rd release date for @hobbsandshaw. Over the past decade one of my key initiatives was to invest in China’s supremely growing film market and establish real relationships with the Chinese people - by continuously traveling there, getting to know their people and culture and deliver my films to their country. Time to mobilize our teams, I have a special trip planned and hopefully, we can pull it off. See you soon China! #HobbsAndShaw @sevenbucksds

TheRock

Independence Day Devouring🦈 Lil’ Jazzy’s favorite pool game is me being a great white shark hunting her down while I say the JAWS theme song.. dun dun...dun dun...dun dun dun dun dun dun dun dun dun dun... and it all ends in kisses. She also plays the game where she takes whatever I’m drinking and slowly dumps it in the pool while looking at me and laughing. She a disrupter 🤣😈 ~ I love it. Hope you all had a great and grateful 4th with your families✌🏾🥃

TheRock

Very cool to see everyone’s “HOLY SHIT! The Rock is playing Danny DeVito” reactions 😱🤯😂 to our new JUMANJI trailer. For this sequel the goal was to present something fresh and innovative - and insanely FUN. I got lucky having a gem like DeVito to channel, and wait til you see my co-stars and the performances they bring. JUMANJI: The Next Level. THIS CHRISTMAS 🎅🏾🎄🎮 @sevenbucksprod

therock

These look like little sliders but I assure you they’re two beefy 8oz burgers with bacon, lettuce & tomato. Fries on the other side of the plate with ketchup and ranch dressing. A double shot chaser of my new tequila with the ability to unhinge my jaw like a boa constrictor with elasticated skin to devour all this as if it was still grazing. Enjoy your cheat meals my friends, because I’m right there with ya. #cheatmealsunday 🍔 🥃

therock

The Dangerous Gentleman. The Black Superman. The Champagne Problem. Biggest showdown the FAST & FURIOUS franchise has ever seen. HOBBS & SHAW AUGUST 2ND 🌎 @michaelmuller7📸 @entertainmentweekly cover

therock

New @projectrock @underarmour training gear alert. 🎧 👟 Link up top 👆🏾👆🏾👆🏾 #pr2s #projectrockheadphones #hardestworkersintheroom @perbernalphoto📸

Therock

Sophisticated. Pick up truck’s loaded with my brand new toys on my way to the gym. New blood orange #PR2s 👟 and new camo strap 🏋🏾. Let’s do some damage shall we? 💪🏾😈 @cardilloweightbelts @underarmour @projectrock

Therock

“I can feel it comin’ in the air” ~ pc @hobbsandshaw AUGUST 2ND 🌎

Therock

@hobbsandshaw AUGUST 2ND 🌎

Therock

@hobbsandshaw AUGUST 2ND 🌎

Therock

The dangerous gentleman, the cup of English tea & the black Superman. @hobbsandshaw AUGUST 2ND 🌎

Therock

@hobbsandshaw AUGUST 2ND 🌎

Therock

Bring the tequila. @hobbsandshaw AUGUST 2ND 🌎 🥃

Therock

Buckle up. Thank you @EntertainmentWeekly for the cover 👊🏾 HOBBS & SHAW AUGUST 2ND WORLDWIDE 📸 @michaelmuller7

therock

Midnight sugar train leaves the station. Brownies, blondies, peanut butter, chocolate chip and double chocolate cookies. With a fat slice of a cheesecake chaser. Now subvert all this sugar glory with a great Ken Burns documentary on PROHIBITION and we have ourselves a helluva party. Don’t cheat yourself, treat yourself and enjoy your cheat meals my friends.

therock

Sunday cheat meal train 🚂 rolls on down the line. Two fat 8oz double cheeseburgers with bacon and fries. Double shot of my new tequila - chilled 🥶🥃👍🏾 I have a big shoot in the gym tomorrow for my next @projectrock @underarmour collection. In a crazy science, these cheat meals tonight should actually help my physique come in with a more fuller pump and vascularity for tomorrow’s shoot. Or maybe I’m just looking for more excuses to drink my tequila and eat like shit 😂🤦🏽‍♂️ Enjoy your cheatmeals my friends 🍔🥃

therock

I know how this dance goes with my lil’ Jazzy who clings to me like a spider monkey 24/7 🐒 Daddy, I’m thirsty, can I have some of your water? Of course you can baby. I pour it, she takes the water, looks at me and slowly dumps it on the towel. I look angry. She smiles. I smile. She laughs hard. I laugh harder. She laughs even harder. Repeat until there’s no more water. Then she runs off and I’m left with an empty water bottle. One of the many reasons I cherish 😂🙏🏾🖤 my off days.

therock

Brutal, yet phenomenal leg workout in my new 👟 @projectrock @underarmour PR2s. First ever training shoe with advanced HOVR technology. I designed these shoes for my intense workouts. Now they’re ready for yours. And now I’m ready to waddle outta the gym cuz my legs are like f*cking jello Happy Training. #PR2s #BloodOrange #UnderArmour #ProjectRock AVAILABLE THIS THURS.

fuckjerry

Explain it pls. (credit & consent: Lifeofajay98)

fuckjerry

Actual spirit child 🖤 (credit & consent: dreeaaxo)

fuckjerry

When you see all the new Captain Underpants books and you can only get one (credit & consent: @vvitchymama)

fuckjerry

This is special (credit & consent: @almondnude)

fuckjerry

Many thanks for the reminder. Pretty sure it was Fergie tho (credit & consent: @sarkastik_samurai)

fuckjerry

I’ll take a André 3000 solo 40 minute airport flute sesh over a Beyoncé concert any day. (credit & consent: @antocere)

fuckjerry

These @tonyhawk encounters are priceless. (credit & consent: @tonyhawk)

fuckjerry

Give this post a like if you just snapped at least 5 times while reading this (credit & consent: @kellenmesoftly)

fuckjerry

Keanu 2020 🇺🇸🇺🇸🇺🇸 (credit & consent: KemziLinzi)

fuckjerry

H🤯O🤯L🤯Y 💩💩💩 (credit & consent: @ isuperduck on Twitter)

fuckjerry

That escalated quickly (credit & consent: @bryke_)

fuckjerry

We get it Marco Polo, you explore. (credit & consent: @emilio_oilime)

fuckjerry

This is a very important slide show. (credit & consent: @_bambs)

fuckjerry

Ye, this kinda fucked me up (credit & consent: @brettschelling)

fuckjerry

Must be nice (credit & consent: SaintLust)

fuckjerry

This is some relatable content (credit & consent: @rb_simmons)

fuckjerry

This game is too wild @buzzedgame

fuckjerry

Meet my son, Son. (credit & consent: @haticebot)

fuckjerry

Shoutout to the real ones (credit & consent: @jorgebedolla_)

fuckjerry

Appreciate the kind words sir (credit & consent: ⁦‪ @Lorngjohnn‬⁩)

fuckjerry

LET’S GET IT (credit & consent: @tr.ishna)

fuckjerry

Flawless landing honestly

fuckjerry

All tied up with a good chance it going to overtime. (credit & consent: @IcarusJones‬⁩)

fuckjerry

GWEN YOU’RE A GEM. (credit & consent: @lmknth)

fuckjerry

Just follow @JAJA and buy some Tequila 🙏🏼😭🙏🏼 this is all we got!

fuckjerry

This is cutest dog of all. Change my mind. (credit & consent: @hebahx)

fuckjerry

Tonight is the night I make all my new friends for the year

fuckjerry

Yooooo!!! (credit & consent: EmmiaTweets on Twitter)

fuckjerry

This @JAJA truck may or may not be pulling up to the #REVOLVEfestival in Palm Springs this weekend @revolve #sponsored

fuckjerry

Well done papi (credit & consent: @harleyg98)

fuckjerry

She’s precious (credit & consent: @dumb.thicc)

fuckjerry

This is facts (credit & consent: @alexpettijohn)

fuckjerry

The most precious minutes of the day (credit & consent: @peytondarnell)

fuckjerry

“Play that shit!!” (credit & consent: @whatsupboosh)

fuckjerry

HE DESERVES IT! (credit & consent: @savannahfalkenburg)

fuckjerry

I’m about to fight this dude

fuckjerry

Preach 🙌 (credit & consent: @brandalintipton)

fuckjerry

Well played 👏🏼 (credit & consent @irispompeii)