Ayu Gani 🐘 - instagram lists #feedolist

ganegani

Buka pake apa kalian hari ini?

ganegani

Had so much fun last week in Bali with @paulinakatarina for their #pkgirlpower launch. Once again thank you to @ratnakatarina for inviting, @hellobali.id @dwidaya_tour and the amazing villa @theubudvillage for everything ❤️ Psstt this pants in the photo is my new fave, sooo comfyyy

ganegani

Gimana puasa hari pertama kalian?? #pkgirlpower

ganegani

Jisoo sama Rose lagi konser di hutan Ubud 🐒🐒 #pkgirlpower

ganegani

It's important to look stylish everyday, bahkan ada yang bilang "dress for success"! Nah, aku suka banget tampil stylish dan nyaman, karena pertama kali ketemu orang yang dinilai pasti penampilan kita... Ga mau kan keliatan keren tapi kitanya ga nyaman. Sekarang fashion item yang jadi favorit aku banget adalah #EZYAnklePants. Selain keliatan rapih dan mudah di mix & match dengan look apapun, celana ini sangat nyaman dengan elastic waist yang cocok di gunakan di berbagai occasion. So what is your Fashion Key item? #uniqloindonesia #uniqlolifewear

ganegani

Coconut anyone? #marcjacobs

ganegani

Mendarat di Jakarta dan bela-belain datang ke @tresemmeid The Runaway 2019. Seru banget acara #TRESemmeRunway2019 ini... Finalist jagoan kamu menang? Team mana yang jadi Favorite kamu? Congrats buat semua yang udah menang!!! Subscribe YouTube Channel TRESemmé Indonesia dan Nyalain Notifikasinya agar kalian bisa update keseruan lainnya

ganegani

Thank you so much @paulinakatarina for having me to be part of your journey for @baliwise foundation. This 3 days short trip teach me a lot, specially it opened my eyes about the truth that there are a lot of young women out there who needs our hand to support their lives to survive. Not just that it teach me one important lesson to care more about others, and not just working for ourselves but we could work to help other people too. May what we give to others be a blessing for them 🙏🏻 #pkgirlpower

ganegani

🌴🌴🥥🥥🥥 #pkgirlpower #ubudvillageresortandspa #ganeganistaycation

ganegani

So happy to be part of #pkgirlpower launching in Bali today. Once again congrats to @paulinakatarina and @baliwise for the collaboration. And for you all out there you can also donate to @baliwise foundation by purchasing @paulinakatarina t-shirt. Because your purchase could save someone’s future and also their family

ganegani

Visiting @baliwise today and learn a lot about environment sustainability. Jadi Baliwise ini adalah sebuah organisasi non profit yg mengumpulkan wanita dari berbagai daerah di Indonesia untuk belajar berbagai macam skill secara gratis di Bali. Nahh dsini mreka dipupuk buat cinta dan peduli sama environment juga. Jadi sembari mereka belajar hospitality skill mreka juga belajar memahami situasi dan kondisi lingkungan alam sekitar. There’s so much new things to learn here. Oiya kalian juga bisa ikut menyumbang di foundation ini karna every purchase of this shirt from @paulinakatarina 100% profitnya bakal disumbangin buat yayasan Baliwise ini. #pkgirlpower

ganegani

Hello earth, happy earth day☀️

ganegani

Udah kayak @roses_are_rosie belom?

ganegani

Tahun ke 2 kerjasama bareng sama @cottonink kali ini buat edisi #cottoninkxriamiranda Always look up and amazed to this two girl bosses behind the brand, @ria.sarwono @carlinedarjanto thanks again for the opportunity 🙏🏻

ganegani

Just woke up from my nap ✨ Thanks to @arkhoy @andychunmakeup And @glennprasetya for the pictures. It’s been a while gak foto2 fasyuun begini, semenjak dunia permajalahan luluh lantah. Im glad that I have the best team and friends surround me 😚

ganegani

Masih edisi launching. Can’t say thank you enough for everyone coming yg udah hujan2, macet2an, thank you for the countless support. I might not know every single one of you for a long time but thank you for taking part in making my dreams come true. Once again makasi kakak2 influencer hitssss ibukota you are all truly inspiring ✨

ganegani

28.03.19 Today one of my biggest dream come true. I always wanted to have a clothing line, a brand, it’s always been part of my dreams since I was 20 and I keep chasing it. Although it takes 6 years to have a brand and other jobs that makes me swift a bit from my actual dream to modelling but it doesn’t stop me to chase it till the end. And in 8years precisely today I marked my long hard work of chasing my dream with a launch of my personal E-commerce. Yess! It’s bigger than my actual dream of a clothing line and a brand. I guess the universe gives me a little present because Im being very patient and persistent in this 😂 I am forever grateful for my journey, the hard work to get into fashion school, the sleepless nights, the tears of failing grades cause Im modelling part time but it all teaches me to never stop trying. It gives me the best friends in the world whom I know will always be there for me no matter who I am. And the hard times and the struggle of accepting the re-route to be a model it gives me a brand (which is my self) and all of you. — Keep chasing your dream people no matter how long it takes if you keep pursuing it, the universe will grant you something bigger in the end. ———————————- Thanks to: @doublechin_jkt @artotelthamrin @pixycosmetics @elvarette.partyplanner @2icons @dieu.mgmt @futuremodels.id

ganegani

Ada yg mau Samsung Galaxy Watch? Nah, sekarang waktunya untuk join 2nd #TRESemmeChallenge Hairstyle Of The Day! Tunjukkan tatanan rambut paling kece dengan Hair Accessories Favorit kamu, tulis caption alasan kamu join TRESemmé The Runway dan tag @tresemmeid serta gunakan #TRESemmeRunway2019 #TRESemmeXCoachName #TRESemmeChallenge Submission period 25 Maret - 7 April 2019

ganegani

Last Thursday I’ve officially launched my brand collaboration with 4 other brands. It’s been an emotional rollercoaster journey for me as a creative director for @ganeganiandco 🤣 specially during the photoshoot I had to hands on every single one of the process, starting from selecting collections, choosing brands to collab, deciding models, mood board, photographer and directing the whole campaign. Never know that behind a brand photoshoot campaign there’s a long process to it behind the scenes. Im super grateful to experience how a photo should work in-front and behind the camera and it’s such a wonderful experience to work with all my best friend in the fashion industry behind the camera 🤣 And here it is I present you my first brand collaboration campaign @ganeganiandco X @lineanofficial and @kivee_ ——————————— Special thanks to PAR: @rapha.lisa @atreyumoniaga.project MUA: @arhadta @catherinetansir_mua Hair: @thirsabeauty Models: @memey.siy @claricejf @stphanielauren @2icons @rantikusumaa @persona_mgt ——————————— Full collection available soon www.ganeganiandco.com

ganegani

Are you ready for GIVEAWAY? As much as I love my new campaign with PIXY and their products, aku mau bagiin Make It Glow hampers buat kalian. Caranya: 1. Follow @ganegani 2. Comment di foto ini pake emoji ✨ 3. Tag 3 org temen kamu Bakal ada 10 hampers buat kalian semua dan bakal aku umumin hari Senin yaaa

ganegani

Have you seen my newest @pixycosmetics Make It Glow Campaign?

ganegani

Pixy Make it Glow Campaign ✨ Par @glennprasetya Mua @andychunmakeup Stylist @imeldaimew #makeitglowpixy

ganegani

Sudah pilih Coach TRESemmé The Runway kamu belum? Anyway, kalian masih ada kesempatan untuk ikutan loh, caranya gampang banget kalian tinggal share photo OOTD kamu dan tuliskan alasan kamu mau ikutan TRESemmé The Runway 2019. Tag @tresemmeid , pakai hashtag #TRESemmeRunway2019 dan tentukan siapa coach yang kamu pilih dengan #TRESemmexCoachName . Siapa tau kamu bisa memenangkan tiket ke New York.. What are you waiting for? #TRESemmeSquad

ganegani

Hello my name is Pablo Escobar I like to eat paper, grass, dirt and iPhone charger. And Im scared of balloon 🎈

ganegani

Are you ready for #TRESemmeRunway2019?! Aku bener-bener udah nggak sabar banget nunggu acara ini, karena aku udah ikutin dari lama banget dan banyak kejutan-kejutan yang menarik banget di setiap tahunnya. Kira-kira bakalan ada keseruan apa yah di TRESemmé The Runway tahun ini? Stay tune on @tresemmeid guys! #TRESemmeSquad #RunwayReadyHair

ganegani

Hampir setiap hari rambut aku di styling, selalu kena panasnya hairdryer, catokan, kadang buat aku worry untuk kesehatan rambut aku. Nah, tapi sekarang there’s no need to worry karena aku udah punya tips on how to maintain my #RunwayReadyHair ! Jadi, aku selalu pakai rangkaian dari @tresemmeid Keratin Smooth yang bisa bikin rambutku lembut terus setiap harinya! #TRESemmeSquad

ganegani

Me trying to blend in 😎 Sekangen itu balik ke India lagi.

ganegani

Simple but fashionable itu prinsip aku banget dalam menentukan style sehari-hari. Karena banyaknya aktifitas aku setiap hari, aku selalu ingin memakai outfit yang nyaman, simple dan pastinya fashionable. Nah, sama juga dalam urusan mengurus rambut. Aku juga mau yang simple dan aku selalu percayain ini sama @tresemmeid Keratin smooth yang bisa bikin rambut lembut dalam 1x keramas. Get your #RunwayReadyHair now! #TRESemmeSquad

ganegani

Hellaw.. How’s your day?

ganegani

GIVE AWAY ALERT Buat kalian yg udah pada nonton campaign #pixyxayugani di bioskop, kalian bisa menangin paket dr @pixycosmetics Caranya 1. Follow @pixycosmetics 2. Tag video atau foto cuplikan video iklan Pixy yg ada di bioskop ke @ganegani dan @pixycosmetics 3. Post di instastories kalian .. Akan ada banyak pemenang setiap harinya sampai akhir Febuari. Setiap harinya pemenang akan aku tag langsung dari Instastory aku. Buruan selamat berburu glow getter 😘 #pixyxayugani . Big thanks to the wonderful @pixycosmetics team, Photographer @glennprasetya MUA @andychunmakeup Stylist @imewmew I could say this is my best beauty campaign so far ❤️❤️

ganegani

Break up with your boyfriend Yeah, yeah, 'cause I'm bored 😂 Happy Valentine’s Day all...

ganegani

Udah pada nonton campaign #pixyxayugani di bioskop belom??

ganegani

What I do at midnight, mojok pake sendal hotel ngemil makanan seven eleven 😂

ganegani

My face when I don’t get any angpao

ganegani

Im a part time tukang duren 🙌🏻

ganegani

Getting ready for chinese new year 🧧 Dressed up in @pomelofashion CNY collection. Who says I can’t wear denim for CNY? #trypomelo #pomelocny

ganegani

Finally back from freezing weather with my @charleskeithofficial see how cute is my transparent bag. So in love with it. #imwithcharleskeith #charleskeith_id

ganegani

Mau di belanjaain apa gengs? Should I make Canadian shopping haul on my youtube?

ganegani

Back to Jakarta struggling with +15 hours jetlag and weather changes #ganitheexplorer

ganegani

A bear who loves flowers is my kind of bear. #ganitheexplorer

ganegani

Habis pulang belanja sayur #ganitheexplorer

ganegani

Bear in a bike 🐻 . Another good facts about Vancouver is somehow I feel safe strolling the city just by my self. The people here is very diverse, mungkin karna banyak immigrants jadi gak racist at all and most of all cocok banget buat yg pengen travelling sendirian it’s a very friendly city. #ganitheexplorer #vancouver #travelvancouver

ganegani

Vikendi

ganegani

Morning stroll around @ajigani campus #ganitheexplorer #ubc

ganegani

2018 has been a roller coaster journey for me. I learnt that life could give you lemon and yet, very kind afterwards. Most of all, I learnt to be myself in this cruel world. With society that expects me to be someone else. I am glad that I survived til today being myself. So, I hope everyone of you could find your own passion and follow things you always wanted to do in life. Happy new year 2019. Keep chasing your dream and believe it. It might happen this year. 🙃 What’s your resolution? Ps: Don’t forget we are not bound to our past #thankyounext 🥳

ganegani

Gonna end 2018 in this snowy winter weather. What about you? #visitalberta #travelalberta #ganitheexplorer

ganegani

My another bucket list checked. The most beautiful lake in the world Lake Louise. Meski waktu dsana -18 drajat dan lake nya udah jd es, but the scenery just beyond amazing. Selama ini liatnya selalu European mountain everywhere but here Canadian Rockies is insanely beautiful. Meski foto udah ga bisa gerak karna dingin banget tapi super worth it kalo kalian pergi ksini ❤️ #alberta #visitalberta #travelalberta #ganitheexplorer

ganegani

Throwback when I went to Tokyo dan ga ganti jaket 5 hari. Tapi sepatu ganti2 terus 🥾 #stevemaddenid #ganitheexplorer

ganegani

Aku sudah pernah cerita kann..... bahwa aku lagi ketagihan banget sama Bio-Oil produk spesialis perawatan kulit yang dikenal bisa atasi banyak permasalahan kulit, salah satunya adalah warna kulit tidak merata, seperti kulit “belang” ku iniii. . Bahkan saat traveling pun aku selalu bawa Bio-Oil travel size niiii... Cuma 25ml jadi bisa nyelipp di dalam koper walopun aku berencana bawa baju banyakk.. So, no worries. ;) . Yuk, biasakan rawat kulit walaupun kamu harus bepergian jauhh! . #BioOilHealthySkinHabits #MyBioOilStory

ganegani

Still in the mood for pink 🎀💕 Use this promocode GANI500K for discount. More info click bit.ly/gani500k #guesswatches #guessoriginals @guesswatches