Hannah Stocking Laudya Cynthia Bella Anita da Costa 🌈 - instagram lists #feedolist

hannahstocking

When someone DOESN’T say “heads up” 😤🏐 #omg

hannahstocking

Piception 🤯😂

hannahstocking

Natural or Glam? 🤔💄Inspired by @lelepons

hannahstocking

Caption this 😴🤩

hannahstocking

I tried... 😤🤦‍♀️ #fml

hannahstocking

Long hair or short hair? 🤔

anitadacosta

I love adventure but there’s nothing like breakfast at home ❤️ Todos os ingredients que usei no pequeno-almoço de hoje estão na minha nova campanha da #Prozis 😎 Até dia ‪04/08/2019‬ Em compras de valor igual ou superior a 40 EUR: - Flocos de Aveia 🥣 - Sachet Organic Vegetable Protein x4 🥦 - Sementes de Chia (Adiciona meia 🍌 e 💧para fazeres um batido igual ao meu!) Em compras de valor igual ou superior a 60 EUR: - Lean Bagel🥯 - Manteiga de Amendoim Orgânica🍯🥜 Acede através do Link prozis.com/Bw5 e coloca o meu código ANITACOSTA (no checkout). Manténs 10% desc directo na tua encomenda e em todos os produtos do site. #brunch #breakfast

anitadacosta

I’ve been wearing green all day every day 🦖🦖🦖 #visitmadeira #madeiranowordsneeded #summerineurope

anitadacosta

Disposable cameras for everlasting moments📸 #visitmadeira #nowordsneededmadeira #summerineurope

hannahstocking

When someone catches your eye(s) 👀

anitadacosta

Yesterday we walked through #Laurisilva. It’s a 20 million years old forest that survived the ice age! 20 million years of pure green beauty! In 1999, it was declared by UNESCO as a World Heritage Site. I’m going home with a mind full of wild forests 🌿🌳🦕🦖 #visitmadeira #madeiranowordsneeded

anitadacosta

This is such a pretty world, isn’t it? 🌊 #visitmadeira #visitportugal #madeiranowordsneeded #summerineurope

anitadacosta

Madeira is all about delicious food and dreamy views 🌊 #visitmadeira #madeiranowordsneeded

anitadacosta

Location: Planet Earth 🌍 #visitmadeira #madeiranowordsneeded

anitadacosta

Got up at 5.30am to have an early meeting with the sun at #picodoarieiro ! It was worth every hour of sleep I didn't get to sleep ❤ #visitmadeira #madeiranowordsneeded (Picture taken w/ #SamsungGalaxyS10 #withgalaxy

hannahstocking

A sunset and a full moon 🌅🌝 comment when you see it...

anitadacosta

Good food, good mood 🐟 @visitmadeira #visitmadeira #madeiranowordsneeded *invited

anitadacosta

🐠erGIRL #uterque #uterquesquad #porto #europeansummer

anitadacosta

I’ve been living in this pink couch ⚡️ #intimissimi #italianlingerie *Parceria remunerada com @intimissimiofficial #ad

hannahstocking

Can’t wait to be a mom. 🤗😂

hannahstocking

Should we get our names tatted on each other? 🤔👇 #bff

hannahstocking

Who else has a bad hair day? 😤😫

hannahstocking

Before a workout VS After a workout 😤💪😂

hannahstocking

Do you like my new hair? 🤔👇

hannahstocking

HAPPY FOURTH! 🇺🇸🎆

hannahstocking

What’s your happy place? 🐶🏖

hannahstocking

Ummm... Sooo... This is INSANE 🤩 We just restocked the hoodies! I’m so STOKED you are all loving this brand so much! Merch in bio ⚡️

hannahstocking

Caption this 👇😹

hannahstocking

Me on the left: “I won’t fall for him anymore” Me on the right:

hannahstocking

Comment when you see it.... and swipe for a surprise 🤯🦅

hannahstocking

Fun times on the red carpet and the award show at the #MTVAwards. Watch tonight at 9p EST on @MTV

hannahstocking

The Stocking Family all cleaned up 💙🐶 (Patty looks like a pimp and Bruce looks like a butler 😂)

hannahstocking

THIS HOODIE FINALLY DROPPED! 🔥🙏 Go go go! LINK IN BIO! 🚨⚡️

hannahstocking

Have you guys been keeping up with me on @malibu_rum games?! Check out episode 3 now! LINK IN BIO 🍍 #MalibuRum #MalibuGames #BecauseSummer #ad

hannahstocking

Nobody: Bruce: WHAT CHU LOOKIN AT PLAYER?! 🤪

hannahstocking

Happy Pride 🌈❤️😻🙏 these are my beautiful friends @leslielluvet & @onedanube they share such a beautiful relationship together it’s inspiring! Pride means a lot to me because a lot of my family members are apart of the LGBTQ community. LOVE IS THE MOVEMENT!

hannahstocking

Comment when you see IT 🎈🤡 (New IT clown video Link in bio)

hannahstocking

Last night I saw the premiere of my new horror movie where I play a villain! 🎭🎬 This movie is BY FAR the CRAZIEST horror movie I’ve EVER seen! 😈👹 I can’t wait for you all to see this! Thank you to the director queen @chelseastardust the legends at @fangoria and an amazing cast! @rebeccaromijn @mrjerryoc @rubymodine @hayl_griffith @ardenmyrin and many more! STAY TUNED! #SatanicPanic

hannahstocking

Who’s who? 🤯😱 MUA: @lou_flores

hannahstocking

Curly or straight? 🤔

hannahstocking

Hi how are u?

anitadacosta

My feed might be all yellow and chill but I’m putting on my sneakers to go for a not so chill #monday run! It’s #cardiomonday to pay the sins of the weekend ⚡️

anitadacosta

YELL🍋W | Full look @sferaofficial

anitadacosta

Still working on that green aesthetic 🌱

hannahstocking

Lele’s dog VS. My dog 🐶😂 (tag a dog lover)

anitadacosta

This Tie-dye dress from @parfois takes my mind all the way back to the 90’s 💙 #parfoisandfriends #parfoistiedye

anitadacosta

Brown(ies) 🍪

anitadacosta

Another day, another salad look 🥦🥒🍏 #uterquesquad

anitadacosta

My skin is thirsty for energy 🍊⚡️ @jowaeportugal #naturalbeauty

anitadacosta

“Sure, give me an adventure and I’ll ride it.” – M.Maur There’s a brand new (FRESH!!) story on my blog with my new ride! I’m pretty sure @elcorteinglespt wants to see you riding your bike! Go read my new post and go get your 🚲 #elcorteinglespt #desportoeci #ciclismoeci

anitadacosta

C🍊L🍏R #uterque #uterquesquad

anitadacosta

My pants look just like my lunch 🥒🥦🍏🍐🥙🥦 #uterque #uterquesquad

anitadacosta

Tropical vibes 🌴🌴🌴 #WITHGALAXY #samsunggalaxy

anitadacosta

30° 🔥 #browniegirl

hannahstocking

Comment when you see it 😂🤦‍♀️

hannahstocking

Dominican Republic w/ my pretty princess @nattinatasha 🇩🇴👯‍♀️ (tag 3 friends)

hannahstocking

STOP SCROLLING!!!! I’m launching this hoodie today at 1:00pm PST ⚡️😻 the last hoodie sold out QUICK so... make sure to set your alarms!!! See you soon 😈

hannahstocking

We’re takin a Pikachu 💛😻 @leaelui 📸 @logan_kunde (tag 3 friends)

hannahstocking

During the picture VS After 😍😤 (who relates?)

hannahstocking

We both got new PUPPIES! 😭🐶 Can’t wait for them to be besties ❤️👯‍♀️ (tag your bestie)

hannahstocking

I met @lelepons at Coachella and now we just spent our third Coachella together! 🌵💃🏻 (Tag a bestie)

hannahstocking

Where’s our sister saddles?! 🤠🐴

hannahstocking

Before the party VS After the party 💃🏻😤 Glam: @lou_flores @_vanessaflores_

hannahstocking

COACHELLA DAY TWO 🌵⚡️ (tag your bestie)

hannahstocking

COACHELLA DAY 1 🌵😤 glam: @lou_flores @_vanessaflores_

hannahstocking

Hi how are u? 😏

anitadacosta

I love a mid-season look 😎

anitadacosta

I used to have a yellow T-shirt in my early teen years and I remember how confident I felt when I was wearing it. Yellow really brings some good memories to me. So here I am, in my late 20’s, back to #YELLOW now with @iroparis 🐣 #genZyellow

hannahstocking

So happy to be the cover of @modelistemagazine April Issue! ⚡️ thanks to an incredible team. We had the best two days shooting this. 😂🤘 I love you all! Photo: @sarahkrickphotography Stylist: @janellermiller Hair: @bykileyfitz Makeup: @jentioseco Editor-in-Chief: @amynmccabe Design: @monicaroblesart BTS: @aniii_inaaa Life Saver: @jennj

hannahstocking

we’re so happy 😂🤘 (tag your bestie)

anitadacosta

Perspective. #bmw #serie3 #caetanobavieraporto

anitadacosta

The new @bmw Serie 3 🙌 #caetanobavieraporto #bmw #serie3

anitadacosta

“Color is a power which directly influences the soul” - Wassily Kandinsky #london #ootd #streetstyle

hannahstocking

Merch link in bio. ⚡️

anitadacosta

Only human by Martin Parr 🌈

hannahstocking

ULTRA DAY 1 👽 (tag 3 friends) #ultra

anitadacosta

I bet every place in the world would be fun with her 🖤 Thanks for everything my Londoner! #London

anitadacosta

Going home ☺️

anitadacosta

#MartinParr ⚡️

anitadacosta

One must keep an eye on their blood sugar level, right ? 😉🧁

anitadacosta

The beautiful light of Rome makes my job so much easier ✨

anitadacosta

“If I had a thousand of lifetimes, I’d live them all in Italy.” 🍝

hannahstocking

Embrace yourselves... Festival season is coming!!! 😻⚡️ (Tag a friend) body jewels by: @thegypsyshrine mua: @lou_flores

HannahStocking

Bad decisions? I’m good thanks :)✌️💁‍♀️ (link in bio) mua @lou_flores @_vanessaflores_

hannahstocking

See ya next weekend Miami pic by @lelepons 👯‍♀️😈 (tag ya bff)

anitadacosta

I know it’s only Wednesday but I’m wearing my Friday night mood for a good reason! A @perfumesecompanhia.pt do Arrábida shopping está maior a partir desta sexta-feira e para celebrar a nova cara da loja (e o dia da mulher!) a P&C está com uma campanha de 25% de desconto em todos os produtos durante o fim de semana (de 8 a 10 de Março). Vou lá estar sexta-feira às 13:00h - see you there? ☺️ #perfumesecompanhia #ad

anitadacosta

#mood

anitadacosta

Intimissi just took me straight to spring 🍊 #intimissimi #italianlingerie (Parceria remunerada com @intimissimiofficial )

anitadacosta

Shameless selfie 🤳 #sunday

anitadacosta

Happy 50th anniversary #Phyto and thanks for inviting me to join the family :) I love my hair and I’m glad it’s in good hands now! @phytoportugal #oPoderVegetal #phyto50

anitadacosta

anitadacosta

Mom’s old kerchief 🖤

anitadacosta

I’m obsessed with him 🖤 #hamlet

anitadacosta

Hungry ? Até 10 de Março, na @prozisportugal >30€ - Oferta de Quinoa Prozis >50€ - Recebe a tua quinoa + Pack de frutos secos: amendoas + avelas + cajus + nozes >70€ Recebe a quinoa que escolheste + Pack de frutos secos: amendoas + avelas + cajus + nozes + pack de sementes: embalagem de sementes de abóbora + Linhaça Usa o código ANITACOSTA (no checkout). Manténs 10% desc directo na tua encomenda e em todos os produtos do site. #thenewhealthy #prozis #prozisportugal #ad

anitadacosta

I have a thing for clouds.

anitadacosta

Whites from last week 🖤

anitadacosta

Miss this Cookie Monster already 🖤 @catarinamira | #dhmcrew @furnasboutiquehotel #azores

anitadacosta

I love it all! The workout in the morning, my makeup look and a crazy busy day. But there’s nothing like getting home and taking it all off! The makeup and the concerns. Just to sit on my couch with my clean face, eating a big salad while watching my favorite show 🖤 #jowae #naturalbeauty

anitadacosta

Spring is in a rush 🖤

anitadacosta

🎶I wish that I could be like the cool kids 'Cause all the cool kids, they seem to fit in I wish that I could be like the cool kids Like the cool kids🎶 #parfoisalliam #parfoisandfriends

Laudyacynthiabella

Wohooooo..berapa hari yang lalu kita back to school looh😉 !! Hihihihihi mengenang masa2 sekolah.Aku ditemenin @zaskiasungkar15 @irwansyah_15 ! Jadiii yaaa makuku ,Alhamdulilah Sekarang @bandungmakuta punya varian baru loohh.. ada yang tau ga apa namanya ? & apa aja rasanya ... ayoo makuku siapa yang tauuu ?? 😉

Laudyacynthiabella

Alhamdulilahh hari ke dua bersama keluarga amir hatta.,seneng banget yang dari Bengkulu,Bali, Batam,& Jakarta. Semua hadir untuk nambo tersayang❤️ Terimakasih yaAllah untuk silaturahim yang indah ini🤲🏼 Semoga kita semua selalu dalam lindunganMu🥰

Laudyacynthiabella

🤲🏼🥰

Laudyacynthiabella

Keluarga Amir hatta❤️ #nambo89tahun

Laudyacynthiabella

Nambo❤️ #89yearsold #Alhamdulilah

Laudyacynthiabella

🎪❤️

Laudyacynthiabella

Hihihihihihi..ga nyangka yaaa,kita kenal dari 2003 loooh😳 Semua fase kita lewatin nya bareng,sekarang fase nya jaga persahabatan kita & saling mendoakan. Semoga kita selalu di jalan Allah SWT yaaa yang❤️

Laudyacynthiabella

☃️❄️

Laudyacynthiabella

💚

Laudyacynthiabella

Alhamdulillaah... wohooooooo!!! Silver play button dari @youtube sudah sampai. Hihihihi seneng deh.. makasih yaaa untuk subscriber #lcbchannel 😉 ❤️love!!

Laudyacynthiabella

Laudyacynthiabella

Assalamualaikum teman-teman! Jangan lupa,hari ini di @shopee_id ada Super Grand Prize Day ya. Dapetin Dobel Golden Ticket dengan belanja di Shopee, dan dapetin kesempatan menangin Samsung S9+ yang diundi hari ini😉 • • Selain itu, kamu juga bisa belanja produk dari brand favorite kamu dengan diskon up to 99%. Jangan lupa pake kode voucher aku: SHOPEELCB, dan dapetin cashback 50% hingga 50rb Koin Shopee tanpa min. pembelian. • Eitsss, hari ini juga ada Goyang Shopee 3x Sehari lho, 9 Pagi, 5 Sore, dan 9 Malam. Yuk, undang temen-temen kamu untuk dapat bonus koin! Daaann kejutan lainnya, ada flash sale 9x juga lho hari ini! Ayooo, jangan sampe kehabisan :) • Untuk info lebih lanjut, langsung aja follow @shopee_id ya! • #ShopeeID #ShopeeID99 #SuperShoppingDay

Laudyacynthiabella

Anekaria 🍃🍃

Laudyacynthiabella

Hi Lgirls Malaysia, Selamat Hari Kemerdekaan Malaysia! I have a good news that the discount is still available. Enjoy the 31% off from @lbylcb @mylbylcb for all items except LBrooch and Geulis Series. Only available until tomorrow 31st august • • Semoga dapat menjadi bangsa yang hidup dalam harmoni, seiya sekata, bersatu padu dan kasih sayang terhadap negara. 😊

Laudyacynthiabella

Kemarin selesei kerja langsung dinner sama titiiwww!! MashAllah seneng banget. Terlalu lama ga duduk berdua sambil cerita-cerita😥 Jadi kita punya kebiasaan yang kita lakuin kalau lagi ketemu,Kita tulis wish kita di note. Terakhir kita tulis waktu lagi liburan ber2. Dan Alhamulilah apa yang kita tulis sudah terwujud. Allah maha baik🙏🏼😊 • • Semoga yang kita tulis tadi malem di ijabah Allah ya tiw🍃 LOVE U titiwwwwwww.. • • Ps: aku pake lipstik kamalia loh.. makasih ya tiw @kamaliabeauty nyaa☺️🍃 & aku pake top dari @wanda_haraa . Thanks ya pooh❤️

Laudyacynthiabella

lunch bareng @zaskiasungkar15 @shireensungkar !! Sekarang Bella sungkar pulang dulu yaaaa🤪☺️ Masih kangen kalian loh🍂🍂🍂

Laudyacynthiabella

Ditemenin mereka🖤 #sayang🍃🍃

Laudyacynthiabella

🍃Beki🖤

Laudyacynthiabella

🍂🍂🍃

Laudyacynthiabella

Kembali ke pelukan nya @zaskiasungkar15 😘☺️ #BEKI🖤

laudyacynthiabella

#acropolis

laudyacynthiabella

#sholateidadha ☺️

laudyacynthiabella

Allahu Akbar 3x Walillahilham. • • Selamat hari Raya Idul Adha. Semoga ALLAH melimpahkan cinta Nabi Ibrahim AS kepada ALLAH kedalam diri kita sampai akhir hayat kita. Dan kita tau banyak cara menuju mulia Bisa jadi kurban salah satunya Alhamduliah bagi kita yang sudah menyisihkan rezeqi untuk berbagi bersama Semoga kita berkah yaaa❤️ Selamat Idul Adha.. mohon maaf lahir & batin 🙏🏼 #whenincappadocia

laudyacynthiabella

Hanya Allah yang dapat membuat yang tidak mungkin menjadi mungkin 🍂🍃

laudyacynthiabella

#whensunsetsdown🌅

laudyacynthiabella

Jadi yaaa..di foto ini aku pakai L hijab yang series geulis motif batik. Terus waktu aku mau bikin series ini,niat nya untuk ngerayain 73thn indonesia. Dan Alhamdulilah,3 hari yang lalu aku di undang kbri untuk ngerayain 17agustus. Jadi aku bisa ngerayain pakai hijab karya ku. Horeeeee💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 #ceritasambiljualan #yukhijabnyakaka #Lmotifbatik #Lgeulis

laudyacynthiabella

#ootDirgahayu 🇲🇨 Tadi malam pengalaman pertama aku merayakan kemerdekaan di malaysia.. mashAllah seneng nyaa. Makasih ya suami udah nememin🙏🏼❤️🇲🇨 #73thindonesiamerdeka . . Lace outer by @lacebyartkea @wanda_haraa 😊

laudyacynthiabella

L ❤️

laudyacynthiabella

🍂🍂

laudyacynthiabella

Pose lagi mikir new vlog mau bahas apa yaaa 🤔 Naaahh.. Biar seru aku buka QnA yaaa.kalian bisa comment di #LCBChannel di first video, Atau comment dibawah ini yah👇👇👇 • • dan bisa request video content apa untuk new vlog aku nanti! • • Ps (jangan comment aja.. subscribe jugaa yaa guys😬)

laudyacynthiabella

MashAllah❤️ Selamat ya sayang semoga ilmu nya bermanfaat bagi banyak orang.sukses yaa dijah💐💋

laudyacynthiabella

❤️

laudyacynthiabella

Moms 😉

laudyacynthiabella

Fun with my favorite kiddos❤️

laudyacynthiabella

Bebelly time😉 Moment nya pas banget,lagi kumpul-kumpul.. terus di rumah ada @bebellybakery ! Anak-anak super happy😉 #bebellybakery #melekatmanisdihati

laudyacynthiabella

Tante fit.. semoga doa-doa nya di ijabah Allah yaa🙏🏼❤️ #minus5orang😎 #anekaria

laudyacynthiabella

Dari semua hasil foto yang focus cuma ini,walaupun ada yang belum senyum,ada yg merem. Gpp yaaaa.. Yang penting tujuan kita sama🤪😉 #mygirls #anekaria

laudyacynthiabella

Silaturahmi sama panda🐼🐼😉

laudyacynthiabella

Alhamdulilaaah akhirnya bisa ketawa2,chit-chat lagi sama teteh fica & princess tasha😉 #silaturahmiituindah

laudyacynthiabella

Kamu masih penasaran gimana cara konsumsi Charmes White Secret supaya lebih maksimal hasilnya, mudah kok.. yuuk ikuti langkah berikut ini : • • 1. konsumsi 2x sehari, 1 sendok setelah bagun pagi, dan 1 sendok lagi sebelum tidur malam 2. Larutkan 1 sendok serbuk Charmes White Secret ke dalam air mineral dan aduk sampai rata. 3. Minum segelas air larutan Charmes White Secret, dan siap untuk rasakan perubahan kulit cantik bercahaya. • • Easy & simple kan… So kamu yang penasaran belum coba keajaiban Charmes White Secret, yuk follow dan order di @charmesofficial. #charmeswhitesecret

laudyacynthiabella

Halloooo tante-tante yang suka online shopping.. tau ga,sekarang mami shireen,mami kia,bunda bella punya olshop preloved loh.. check ya sist IG kita. Hehehehehhe namanya @bekishi_preloved tante.. happy shopping ya tante-tante👠👛👜👚👟🕶

laudyacynthiabella

Photo 1 : tadi malem dateng ke wedding with suami❤️ Swipe——> Photo 2,3,4 : 📸 by suami 😅 niat foto nya mau keliatan kurus dan tinggi Eh yang ada malah ketawa-ketawa😅alhasil foto yang di posting super apa ada nyaaa ✌🏾 Btw,aku mau kasih info kalau tadi malem aku pake baju melayu by @renzilazuardi Terus stylist nya @wanda_haraa ! Abis ini berdoa semoga suami sabar kalau di minta tolong foto 😎