Kyrie Irving Syahnaz Sadiqah Hrithik Roshan - instagram lists #feedolist

syahnazs

Udh siap siap mau boboook. ngomong ngomong luv deh sama interior kamar hotelnya💛 tapi lebih luv lagi sama yg motoin aku..... suamikkkk yg motoin nih!

syahnazs

Pemilihan furniture untuk bayi itu penting banget, selain harus nyaman untuk baby nya, harus aman juga pasti nya Jadi aku mau ngenalin @claireetagnes yg merupakan brand luxury baby furniture baru di indonesia dengan european design Beberapa alasan aku milih @claireetagnes itu - design nya yg klasik dan elegan dengan sentuhan warna putih yg cocok untuk pake covers warna apa aja - water based paint - lem standart eropa dan - environmentally friendly Gak ragu sama sekali milih Claire et Agnes untuk si bayi. Super duper recomend untuk para calon ibu😘 #ClaireEtAgnes #CraftingYourVisonToLife #PremiumBabyFurniture #babyfurniture #kidsfurniture #childfurniture #furnitureforchildren #childrenbedroom #premiumbabystuff #premiumbabybed #richkidsofindonesia #jualbabybox #jualbabybed #jualkasurbayi #lemaripopokbayi #kamarbayi #perlengkapanbayi #babycrib #tokobayi #tempattidurbayi #ranjangbayi #lemaribayi

syahnazs

Siapa ibu hamil yang kesulitan cari posisi tidur? Sebelum punya bantal hamil aku juga sering mengalami sulit tidur karena perut yang semakin membesar. Alhasil kurang tidur membuat moodku berantakan, padahal ibu hamil harus selalu happy kan? Beberapa waktu lalu aku kenalan dengan brand MOOIMOM yang ternyata punya solusi terhadap masalah tidurku. Tediri dari dua item, maternity pillow dari MOOIMOM bisa membantu ibu hamil untuk tidur dengan nyaman. Multifuction Maternity Pillow bisa menopang perut saat tidur, sedangkan Anti Leg Cramp Pillow untuk mencegahkaki kram saat tidur. Untuk ibu hamil yang mengalami kesulitan tidur seperti aku, yuk cobain maternity pillow series dari MOOIMOM. Gunakan promo code SYAHNAZ saat checkout di www.mooimom.id dan dapatkan discount 20%. Have a good rest, moms! #mooimom #bantalhamilmooimom

syahnazs

@ritchieismail punya panggilan baru dong buat aku!! EMCI yg artinya M C sama dengan Mami Cantik... hahaa aku tauu sayang, memang mnurut km aku paling cantik ya kann, menurut km doang loh gatau menurut orang😂🤭 • • 📸 @sweet.escape

syahnazs

beautiful day with pretty long dress from @luxuriouswholesaler.. follow @luxuriouswholesaler mereka sering adain promo beli 2 gratis 1 loh.. . . . Handled by @iconic_sister

syahnazs

Good morninggggg! Kalo ada yg nanya akur ga sih sama tetehnya? Bukan akur lagi tapi teteh itu udh kaya mama kedua aku hahahahahahaaaa.. nikmatnya punya kaka cewe itu, aku ga ush beli baju banyak, ga ush beli tas banyak, ga ush beli sepatu banyak, karna aku berasa smua yg punya teteh itu punya aku juga jd tnggal pnjem ini ini itu ini itu sampe dia ngamuk baru aku balikin 🤣🤣🤣 #niqmatnyajadianakbungsu • • 📸 @sweet.escape

syahnazs

Sejak hamil aku jadi lebih sering istirahat di kamar dan menikmati trimester pertama dengan santai 😁 Untungnya ditemenin sama bedset yang super nyaman dari kain katun @starsprei, motif yang aku pakai sekarang ini namanya “LOVISA” warna hijaunya cantik dan lembut. Kalo kamu hobi jahit harus coba kain dari @starsprei ini ya karena bahannya lembut, adem, motifnya juga banyak sekali 😍 thankyou @starsprei bikin istirahat aku makin istimewa. . . . handled by @iconic_sister

syahnazs

Jaman sekarang bumil mah kalo bobo siang gayanya begini gais teteup ceuntil kan😂 • • Photo by @dierabachir #LensedbyDIERABACHIR Fashion Stylist: @doleytobing Asst. Stylist: @gabriellanatalia Wardrobe: @ernestoabram Hijab: Elzatta Hijab @elzattaonline Decoration, Floral HeadPiece & Kipas by @realninanasution Mua: @hepidavid @april_neosevituri @tamirubiyanto @belovedbyhepidavid Hijab: @jatupurwanti Hair: @adehairdo #PregnancyPortrait

syahnazs

Alhamdulillah sebentar lagi masuk 4bulan kehamilanku💚minta doanya yaa smoga my baby twins slalu tumbuh sehat💚 • • Photo by @dierabachir #LensedbyDIERABACHIR Fashion Stylist: @doleytobing Asst. Stylist: @gabriellanatalia Wardrobe: @ernestoabram Hijab: Elzatta Hijab @elzattaonline Decoration, Floral HeadPiece & Kipas by @realninanasution Mua: @hepidavid @april_neosevituri @tamirubiyanto @belovedbyhepidavid Hijab: @jatupurwanti Hair: @adehairdo #PregnancyPortrait

syahnazs

Kalo kata ka @fitrop kita adalah bumiltil alias ibu hamil centil 💛 • • Photo by @dierabachir #LensedbyDIERABACHIR Fashion Stylist: @doleytobing Asst. Stylist: @gabriellanatalia Wardrobe: @ernestoabram Hijab: Elzatta Hijab @elzattaonline Decoration, Floral HeadPiece & Kipas by @realninanasution Mua: @hepidavid @april_neosevituri @tamirubiyanto @belovedbyhepidavid Hijab: @jatupurwanti Hair: @adehairdo #PregnancyPortrait

syahnazs

Waaa keren banget @elmierbeauty, kulit badan aku langsung kenceng karna ada collagen nya kali ya. Suka banget karna sel kulit mati ku bisa langsung rontok! Halus.. Harum.. Yang penting aman buat bumil dan busui karna semua kandungannya itu 100% berkualitas banget . Cek aja IG nya ada proses produksi produk Elmier Peeling Spray dan Body Serum ❤ . . . Handled by @iconic_sister

KyrieIrving

It’s a family affair, always has been! @nickelodeon

hrithikroshan

Humble gratitude for good teachers in my life. . Dear Ganesh , you are an incredibly talented actor , thank you for the endless hours that you dedicated to teaching me the Bihari accent. . . And Vinod , you made me explore areas of my mind which i probably would never have discovered and experienced. Also with you I discovered that building a character can be a fun collaborative experience. Wish all actors were willing to explore. Looking forward to even more fun breaking the rules of the game my friend :) . . #studentforlife #studentoflife @vinraw @ganeshkumar.fti

syahnazs

Pagi ini aku ke @diagnoslab buat test NIPT. Yg masih blm tau NIPT itu apa aku jelasin singkat ya, jadi sample darah kita diambil untuk mendeteksi sedini mungkin kelainan kromosom supaya bisa mencegah nantinya bayi kita lahir dgn kelainan kromosom, Dan bisa ketauan juga jenis kelamin babynya nih.. NIPT bisa dilakukan di usia kandungan mulai dari 10weeks loh. Dan skrg tinggal nunggu hasilnya dua minggu. Deg2an? Ya pastiiiiii Bismillah.. mohon doanya babyku sehat duaduanya 👶🏼👶🏼💕

hrithikroshan

It was an honour to meet Shri M. Venkaiah Naidu, Vice President Of India. Had an enlightening conversation - his thoughts truly reflect the depth of his knowledge. Thank you for the opportunity Sir. Your words of encouragement mean the world to us, so grateful to have received yours and the entire family’s feedback and love for the movie. 🙏🏻 #Super30

syahnazs

Hiii Guys, AKu masih mau bagi-bagi Uang Belanja and Belanja bareng Kamu semua nih. Caranya, registrasi di *500*277# lalu upload video ke Instagram sesuai ketentuan. Mention @melonindonesia @hip500 dan @telkomsel Hastagnya #BELANJABARENGSYAHNAZ Yuks guys buruan Ikutan, ini khusus pelanggan Telkomsel lhoo…

hrithikroshan

#WarTeaser is ready to take over your TV screens! Watch it on Star TV network at 7.59 PM TONIGHT. #HrithikvsTiger @tigerjackieshroff @_vaanikapoor_ @itssiddharthanand @yrf @stargoldofficial

hrithikroshan

ఇదుగో #WarTeaser తెలుగులో Link in story . . @tigerjackieshroff @_vaanikapoor_ @itssiddharthanand @yrf #HrithikvsTiger

hrithikroshan

வழங்குகிறோம் #WarTeaser தமிழில் Link in story . . @tigerjackieshroff @_vaanikapoor_ @itssiddharthanand @yrf #HrithikvsTiger

hrithikroshan

You're just starting out in a world I've mastered, @tigerjackieshroff. Take a seat! Presenting #WarTeaser. Link in story #HrithikvsTiger @_vaanikapoor_ @itssiddharthanand @yrf

hrithikroshan

#Repost @farahkhankunder with @get_repost ・・・ Little short of #Super30.. mother of all Sunday lunches.. #happypeople #foodcoma #peopleilove ♥️ thank you farah, so much fun 😁

hrithikroshan

As a child Math certainly wasn't one of my favorite subjects, but as an actor love is an emotion I strongly connect with. . . It was the chemistry between Anand & mathematics that translates into pure romance. So with all the love in my heart, I present #Super30 to my audience today. . . #releasedayjitters #love #strength #passion #super30 #India #patriotism

hrithikroshan

. . . Hope always survives . . . #super30 #july12th

syahnazs

Hi Lazadians! Jangan lupa ya ikut “GUESS IT!”, kuis tebak harga pertama di Indonesia hanya di aplikasi LAZADA! Kamu bisa menangin berbagai hadiah menarik, mulai dari TV, handphone sampai motor! Ditambah lagi ribuan voucher setiap harinya!!! Catat tanggalnya 1-20 Juli 2019 jam 11.00,13.00,18.00,19.00,20.00 dan 21.00 WIB. Guess It! Tebak harga, hadiahnya MILYARAN! #LazadaID #guessitlazada

syahnazs

Bener aja kalo seharian jalan jalan tuh ga begitu mual mual hahahaha ada yg kaya aku gaaak? 💜🧡💛 #seriusgakalesanbiarjalanjalan

hrithikroshan

Anand aur Anand . . Bas आनंद hi आनंद । . . #super30 #july12th

syahnazs

#MyHeartbeats soo hard pas lagi banyak-banyaknya wishlist, trus pas banget Lazada lagi adain Mid Year Festival dengan diskon sampai 99% untuk beraneka ragam produk! Langsung semangat add to cart sih dari sekarang 🙈 Inget yaa! 12 Juli nanti bakal ada Mid Year Festival di @lazada_id! Jangan sampai kelewatan ya, add to cart dari sekarang atau klik link di bio-ku!

hrithikroshan

Anand Kumar would travel every week for six hours by train with no money just to access the library at BHU into which he used to sneak in because outside students weren’t allowed. Only so he could access the foreign journals which they stocked. . . It is the sneaking into BHU bit that got me 😜 . #Super30 #july12th

syahnazs

Haii haiii ! Jadi kita mau buat QnA di youtube kitaaa nih.. naaah kalian boleh kasi pertanyaan seputar kita di comment foto ini yaa, nanti kita pilih pertanyaan2 yg menarik buat kita jawab 😊 Kita tunggu pertanyaannya gais 💜

hrithikroshan

It’s a new day . . . Super30 copy out today. . . Today I let go. . . #keepcreating #keepgrowing #lettinggoishard #anxious #excited #super30

KyrieIrving

Hermetic Friends x @rocnation x @brooklynnets

KyrieIrving

@brooklynnets It’s always been in the cards!

syahnazs

Hamil itu lucu yaaa! Sblm hamil dulu kata org nanti kalo hamil bisa yg disuka jadi ga suka loh! Daaaan aku ngerasain skrg, aneh bgt dulu aku sukaaa bgt bgt bgt nyiumin suamikk karna suka wanginya dia, nah sekarang kok mual ya klo sun apalagi hirup aroma badannya 😅 Tapi dia slalu pemaksaan ttp sun sun aku ihhhh....

syahnazs

Dari dulu slalu blg mau selamanya deket ibunnnnndakuuuuu 💛💛💛

syahnazs

Biasanya kalau ditanya suami mau makan apa aku jawabnya terserah karna bingung hahaha. Tapi “TERSERAH” kali ini bikin aku untung bgt karena sekarang lagi ada #TraktiranEatigo buat kita semua yeaaay! Mending sekarang kalian download aplikasi @eatigo_id dan jgn lupa pake kode “TERSERAH” di aplikasi atau website saat resrvasi ya. Dengan kode itu kalian bisa dapetin Voucher Tunai Eatigo SENILAI 100K loh!!🎊 Btw, promo ini Cuma ada di tanggal 5 hingga 7 juli 2019 aja. Ada 500 restoran se-JABODETABEK yg diskon sampai 50% setiap harinya. Kapan lagi makan enak tapi tetep hemat? Cuma tinggal download aplikasi @eatigo_id ! #EnakanEatigo #TraktiranEatigo #EatigoIndonesia

syahnazs

Selamat pagiiiii 🌻💛

syahnazs

Menurut kalian kita bernang beneran atau cuma ktawa ktiwi aja? Kalo aku jelas cuma nyelup foto trus keluar kolam lagi😅 Staycation dadakan dan cuma semalem doang tapi happyyyyyy!

kyrieirving

“The Journey is the Reward” Eye only know the best for Me... Family First. @rocnation @rocnationsports

KyrieIrving

KyrieIrving

KyrieIrving

Ego has no room between You and Me. We are One! I am.

KyrieIrving

🦋

KyrieIrving

🦋

KyrieIrving

🔺Home🔺 Mount Kurama Kyoto, Japan

KyrieIrving

🔺369🔺 👁 Life forever

KyrieIrving

11. 🔺👁🔺

KyrieIrving

“Freedom from greed ensures a peaceful life” I am 11:11

KyrieIrving

“Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart” Kahlil Gibran

syahnazs

Malem mingguannya didorong suamik. Sekarang suamik posesip benerrr... aku blm boleh terlalu banyak jalan soalnya usia kandungan masii muda sekaliiiii, daaan karna hari ini bakal keliling mall daaaan kita kalo di mall itu pasti ga bisa sebentar karna suamik ini doyan bgt muterin mall berkalikali entah apa yg dia cari... jadi demi keamanan bebina dan kenyamanan maminya didorong doronglaaaaaah aku, jd sok welaah mau keliling mall 10 kali juga aku siaappp 😜

syahnazs

Hiii Guys, AKu masih mau bagi-bagi Uang Belanja and Belanja bareng Kamu semua nih. Caranya, registrasi di *500*277# lalu upload video ke Instagram sesuai ketentuan. Mention @melonindonesia @hip500 dan @telkomsel Hastagnya #BELANJABARENGSYAHNAZ Yuks guys buruan Ikutan, ini khusus pelanggan Telkomsel lhoo…

syahnazs

Pengen posting foto, tp bingung ga ada foto terbaru jadii yaudah deh nemu foto lama, foto ini diambil pas lagi latian dansa buat nikahan. Yampunnn time flies so quick deeeh! #waktumasihgadis

syahnazs

Nemenin ibu @medinazein yang lagi ngidam makan makanan india! Bergaul sama bumil, eeh alhamdulillah ketularan hamil 🥰

syahnazs

Dikasih hadiah lebaran sama Allah, Alhamdulillah ✨ Minta doanya yaaa semuanyaaa supaya aku dan babynaaaa sehat terussssssss 💛

syahnazs

Idul fitri 1440 H 💖 #familyportrait

syahnazs

Mohon maaf lahir batin yaaaaa semuanyaaa... selamatt lebarann, selamat kumpul sama keluarga yaaa! Selamat naik timbangannyaaa gais tp jgn banyak banyak yaaa ! 🙏🏻♥️✨

KyrieIrving

Hermetic Friends, Inc. My light Brothers and Sisters! The age of No More Secrets is upon us. World Peace will be achieved in our life time and we better Effin believe it! Let them have the fabricated bull****. That genuine love and energy spreads all over the world. Eye see all. I AM

syahnazs

Metttt berukaaa puassaaaaa gaissss!! Kita sama sama makan banyak tp kok skrg timbanganku melebihi si ibu anak tiga iniiii.. gaswaaaaattt kan #adikaka

syahnazs

Ga bisa berenti makan kueeeeee @delightful_gulagaram enyakk bgt! Nii yg lg cari kue kue lebarannnnnn cobain dehhh 💋

syahnazs

Jangan tunda! Makan Aice Mochi itu beneran bisa bikin bahagia, rasanya yang enak, kekenyalan bikin kangenn 😍😍😍 Aice Mochi enak dinikmati kapan saja, apalagi saat buka puasa pas dijadiin dessert yang super yummyy! Aku aja bergegas ke booth Ramadan Aice di modern market buat borong Mochi Family Pack, jadi bisa berbagi manisnya Mochi bareng orang-orang termanis!! 🤩🤩🤩 Momen Ramadan kamu bakal makin AiceSyik kalau ikutan #BerkahRamadanAice yang kasih hadiah total 130 JUTA! Caranya nggak ribet, kamu cuma perlu follow Instagram @AiceIndonesia, foto dan kirim struk pembelian Mochi Aice via DM. Jangan tunda lagi nikmatin Mochi Aice, udah enak berhadiah lagi!!! 👯‍♀👯‍♀ #BerbagiDenganYangManis #AiceMochiDessert #HaveAnAiceDay

hrithikroshan

Sometimes we got to thank the paparazzi for getting it just right :)

syahnazs

#nanasjeje edisi ramadhan 🌸

syahnazs

Pengalamanku bersama @mdglowingskin selalu menyenangkan selama beberapa tahun ini.. Apalagi, saat saat Aku mendapatkan hasil kulit yang lebih sehat. Banyak sekali manfaat yang beragam saat kamu mencoba produk @mdglowingskin penasaran? Segera konsultasikan kulitmu, penuhi kebutuhan kulitmu, they will be always listening to your skin ❤

syahnazs

Instagram back to normal, let’s try to post this one 😉

syahnazs

Bekerja di dunia entertain itu menuntut aku untuk terus bergerak dinamis. Begitu banyak kejutan dan aku harus selalu hati-hati dan merencanakan semuanya dengan teliti, termasuk soal keuangan. . Itu alasan kenapa aku selalu semangat menabung. Tabungan #bjbTandamata dari @bankbjb jadi ruangku merencanakan masa depan. Apalagi banyak transaksi yang bisa aku pakai dengan aplikasi #bjbDigi. . Kalau pakai bjb Digi, aku enggak perlu ribet keluar rumah kalau butuh sesuatu, tinggal buka aplikasinya dan segala kebutuhan seperti beli tiket, bayar listrik, transfer, dan lainya bisa beres cuma dengan handphone. Praktis banget! #terimakasihbjb Yuk ikut nabung di @bankbjb dan download aplikasi #bjbDigi di handphone kamu! #bankbjb #bjbtandamata #hanyadibjb

syahnazs

Pas abis foto terus liat hasilnya kesel sendiri kenapa kesetnya ga diawasin dulu yahhh padahal aku gayanya ngeliat kebawah loh hmmmm... yasudalayaaaaa,happy friday 🧡

syahnazs

!!GIVEAWAY ALERT!! . Seneng banget mudik tahun ini bawa banyak oleh-oleh untuk keluarga😁 Belanja di #ShopeeBigRamadhanSale semua PASTI LEBIH BESAR! . Ada GRATIS ONGKIR 10x TANPA MINIMUM BELANJA! Selain itu ada juga Goyang 10M dan Serba 10RB bisa dapet Gratis Umroh di @shopee_id!! Diskon gede2an ini puncak nya BESOK, 24 Mei! Jangan lupa juga nonton acara meriah Shopee malam ini di SCTV dan ANTV pukul 19.00 WIB yaa. 😍 . Oh iya, ada surprise Ramadhan lagi nih dari Shopee. Dapetin HP Xiaomi A2 caranya gampang banget! 1. Follow @shopee_id @shopeeformen @shopeelook 2. Like foto ini dan comment barang apa yang kamu mau bawa saat pulang kampung! Sertakan hashtag #ShopeeBigRamadhanSale #ShopeeBigRamadhanSaleID #ShopeeID 3. Satu orang yg beruntung akan di DM langsung dari @shopee_id tiga minggu setelah post ini ya. Good luck guys! 😊

syahnazs

Untung photobombnyaa cantueeq yaaaa!

syahnazs

Whaaaa happy bgt nih aku mau makan puding kelapa dari @hollandbakeryindonesia rasaaaanyaaa enakkk sekaliii! Pas banget buat nemenin buka puasa nihh Kalian harus coba gaisss❣ #HollandBakery #HollandBakeryIndonesia #TeratasKarenaKualitas

syahnazs

Lagi nungguin suami pulang tapi gak dasteran lagi dong.. Aku pake sleepwear tergemes kesayangan aku dari @le.bellavita . Bahannya adem, lembut dan kece banget, all in one @le.bellavita 💕 . Btw aku juga uda beli sleepwear baru @le.bellavita buat Lebaran, kamu udah belum? . . Handled by @iconic_sister

syahnazs

Bismillah, Yang lagi program kehamilan, atau haid gak teratur, punya Kista atau Miom ? Bisa dcoba nih konsumsi kurma muda dan buah zuriat nya dari @kurmamuda_id Sudah banyak testimoni yg berhasil, makanya aku mau coba ikhtiar pakek buah ini Yuk promil bareng di bulan suci ini Paket2 promil nya ramah di kantong looo cek deh @kurmamuda_id . . Managed by @klik_management

syahnazs

Got this awesome keyboard 🖤 from @aziocorp #azio #aziocorp

hrithikroshan

Sun suits me selfie

hrithikroshan

hrithikroshan

U go on kid , explore this life, explore yourself , be an explorer, an adventurer, don’t follow the crowd, follow your bliss. Create your own abundance, don’t compare yourself to others, but strive to keep waking up with abounding enthusiasm every morning! Cause that’s the goal. And for that work harder than any other man on this god given planet!! . . Happy birthday Hridaan. . #createyourlife #explorersforever #imaginationiseverything #bff #fatherandson #onelife . Ps: hard work and having fun. Both take as much effort, courage and imagination ❤️. .

hrithikroshan

Here is HRX makin me look good. . #keepgoing #bethebestversionofyourself #defeatdefeat #nevergiveup #HRX @hrxbrand

syahnazs

Disela sela pemotretan tadii, teteup sempetin selfieeeeee 📸 #gayanyatetepnyampingkiri🤣

hrithikroshan

Pleasantly shocked to find this. . .How I wish I could go back in time and show the 11 year old me this image. . Is this a little thing or really as big as it feels inside me? Perhaps the biggest recognition i’v ever received. . Thank you for this . . #search #sacrifice #perseverance #abstinence #forthegreatergood #nevergiveup #uncertaintyisgrowth #keepcreatingyourself #keepexploring

syahnazs

Difotoin sama yang lagi ulang taun 🌸

syahnazs

Rayain ulang taun pernikahan sama ulang taun suamikkkk.... pintar diaa memilih tanggal pernikahan beda sehari sama ulang taun jd digabungin deh ngerayainnya hahahaha ( ngirit ) 💋💋 #luvvvvsuam

syahnazs

Happy birthday my dearest suamik, Doaku smoga km selalu bahagia♥️ Lotssss of love for you suammm!

syahnazs

🌺 Happy day 🌺

syahnazs

Satu taun lalu kita duduk disini 🍃 #satutaunanmenikah

syahnazs

Hari ini satu taun kita jadi suamik istri. I love youuu so much suam kekasih hatiiii emciiiii...... ♥️ ♥️ #istricintasuamikselamanya

hrithikroshan

If you want the best seat in the house, you’ll have to move the dog. #thezanechronicles #heknowshecomesfirst

KyrieIrving

My Intuitive Truth: I am grateful for my time capsule on this Motherly Earth. I am grateful I am constantly in search for more knowledge about life, the world, and myself. I am Learning the Purpose I have in this Universe. I will only use it for greatness. I Look up and look within, there are angels, guiding spirits, and synchronicities all around me. I Awaken to the beauty of growth and patience. I Love and Live freely. Happiness is inside. 27, stamp it!! Mom I love you. To my family 🔺👁Power is inside.

hrithikroshan

My shot for #dabbooratnanicalendar @dabbooratnani @manishadratnani #heisback #alwaysfunwithdabs #20th

hrithikroshan

Agneepath gave me the opportunity of going all guns blazing. Rarely does a script come along which warrants the actor to risk everything. Including his bones. Those are the kind of roles I look for. Otherwise I’m just the laziest guy. I was shooting for ZNMD in Spain when Karan Johar sent Karan malhotra to narrate the script inspite of me very vehemently turning down the idea of a remake of the classic. .He was right. .Cause after I heard the narration, I just couldn’t say no. . Rest is history. . Had some fun while meditating on the poem today with my phone. . And right now all I want to do for the rest of my life is action movies. . #happyrepublicday #7yearsofAgneepath #actionmovies

hrithikroshan

I’m such a faker. Looking thru binoculars at a wall 3 feet away. Those ski’s don’t work and I don’t know that dog. . #actorslife

hrithikroshan

if I think I look good , does that make me look bad 🤔. . #weirdideas #curiousmind #whattodo #itactuallymakessense

hrithikroshan

Asked my dad for a picture this morning. Knew he wouldnt miss gym on surgery day. He is probably the strongest man I know. Got diagnosed with early stage squamous cell carcinoma of the throat a few weeks ago, but he is in full spirits today as he proceeds to battle it. As a family we are fortunate and blessed to have a leader like him. . Love you Dad.

hrithikroshan

My workout is mandatory. Resting is optional. #Noexcuses #Keepgoing #legday

hrithikroshan

Did you hear about the man who got hit by the same bike every morning ? . . . It was a vicious cycle. . . (That kinda day)🤣 #humournoir #picoftheday .

hrithikroshan

kyrieirving

Coming soon.....12/17/2018

hrithikroshan

Here is Sussanne , my closest friend ( also my ex wife) capturing a moment with me and our boys. . A moment in itself. . It tells a story to our kids. That in a world separated by lines and ideas , it is still possible to be united. And that you can want different things as people and yet stay undivided. . Here’s to a more united, tolerant, brave, open and loving world. It all starts at home. . #beOpen #bebrave #artoflove #tolerance #courage #abundance #loveisgreaterthanfear #explorersforever #childrenarethefuture #harmony

hrithikroshan

Find one thing to do everyday that you have never done before. . HRX and I just did. . Coming soon. . #bethebestversionofyourself #createyourlife #hrx #hrxbrand #lifequotes #dontjustexist #keepgoing #DefeatDefeat

KyrieIrving

Always a Blue Devil! @dukeuniversity @dukembb

hrithikroshan

Do you ever feel terrified when you think about the distance between where you want to be and where you are ? Krrish in many ways for me is the struggle, aspiration and endeavor of wanting to travel the length of that distance. When my dad thought of the idea of Krrish , the first thing I felt was doubt, uncertainty and incapable, I was simply afraid, and the second thing I felt was absolute terror at the thought of not doing it because I was afraid. So we went ahead and took the fear along with us for the ride. What we lacked in budget, technology, specialization and resources , we made up in tenacity, teamwork, discipline and perseverance. . Today, we are at the heels of yet another endeavor to shorten that distance with Krrish4; and I feel exactly the same fear as I felt all those years ago. . And that is why I am reassured that we are on the right track. . #5yearsofKrrish3 #throwback #isjaaducomingback #missyouRohit

hrithikroshan

My mother deserves the world and she doesn’t know it. This is a reminder from her son on her birthday. Don’t wait for your near and dear ones to be happy before you allow yourself to do all the things that make you happy mama. Life is now and you owe it to yourself first. Happy birthday mama! Love you more than you love me :) #motherandson #mothersarealsofriends #mothersarealsostillchildren #sheisstrong #sheisamazing #iloveyoumom ❤️

hrithikroshan

Felt like great weather for a selfie. Got out of my warm blanket and tried. Failed. Sat n covered myself up again. Caught in the act by : Vijay palande n Mayur shettigar #selfiefails #nevergiveup #goingtowork #myteamrocks #italy #exploreeverywhere #willtryagaintomorrow

hrithikroshan

Paparazzi missed the Bihari at the airport today. This one dedicated to all them photographers. #bihariwalk #biharitalk #iwasabihariinmypastlife #explorerforever #byebyemumbai

hrithikroshan

Took another selfie. Liked it. Then.. (you know how it goes) #shotoniPhoneXSMax #itsamazing

kyrieirving

Had the great opportunity to learn at Harvard Business School with some incredible people and influences in their respective fields/profession. Thank you Anita Elberse and Kate Skidmore! Looking forward to the rest of the semester.

hrithikroshan

समय बदल रहा है। Welcome to #Super30

hrithikroshan

अब राजा का बेटा राजा नहीं बनेगा... अब राजा वही बनेगा जो हकदार होगा! #Super30

hrithikroshan

hrithikroshan

kyrieirving

Quality 🔺👁🔺

kyrieirving

HBD legend!! You’re an Inspiration for all walks of life, including me. Thank you. @officialspikelee Thank you for this documentary. Needed this understanding of what creative greatness looks like when it’s met with an insatiable desire to be the best and change the world while doing so.

kyrieirving

LAKOTA Standing Rock Sioux Tribe, my family. I’m eternally grateful. @asialove

hrithikroshan

The situation in Kerala is critical. Help is required. Please let’s come forward and do whatever we can. Our friends in Kerela need us right now. I have contributed a sum and I request you all to do whatever you can. God bless #kerelafloodrelief

hrithikroshan

Koi mil gaya gave birth to Krrish, and in a weird way playing Rohit gave birth to a newfound strength in myself. Rohit helped me understand every single thing I went thru as a boy with a stutter. And made me realize how everything that “is” was simply meant to be. He helped me understand that strength was not as important as courage. And that it was ok to have weaknesses. And that being ok with your weaknesses in itself was courage. Another beautiful thing he taught me is never to assume what other people are thinking. He never did. Never tried to mind read others like we do so often in this age of sms and whatsapp. Rohit took things at face value or based on evidence. A good tip for today’s gen who should know that u can never really communicate the tone while typing the words. Today relationships are sometimes at the mercy of how the typed sentence is interpreted. 15 years ago jaadu happened in the theaters and another jaadu in my own life. So keep going. Others have said this before , I’m saying it now and you will say it one day looking back at the things that didn’t make sense. It’s all going to work out . I promise . On its 15th anniversary, I’m sharing a few of my favorite moments from the film. I want to thank all the people who were part of this amazing journey. Especially my dad n mom. And ofcourse thank you to all of you for the love u gave me. #15yearsofkoimilgaya #itsmagic #itsallgoingtoworkout #jaadu #ipromise

hrithikroshan

took a selfie. Liked it. then posted it. #keepitsimple

hrithikroshan

And then he came back and jumped again. Twice. #littleman #ittakescourage #funtakeswork #exploreeverything #bff #dontjustexist

hrithikroshan

Walk. Road. Bench. Sit. Refuel. #takeaphoto #travellerlife #exploreeverything #dontjustexist

hrithikroshan

Palazzo Navona ☑️. The Old library☑️ #Rome #notadroneshot #travellerlife #keepexploring #bff #booksaregood #readmore #exploreeverything

hrithikroshan

Stay calm and keep adrenaling 😉 #createveryday #travellerlife #dontjustexist #exploreeverything #bff

Kyrieirving

Started out as an internet short:transformed into an actual directed movie. Myself and Charles Stone III, first day of set! Now we are headed to the premier!

Kyrieirving

My literal twin lol, Happy Father's Day Dad. To the moon and back, always and forever Kid!!

Kyrieirving

Had to capture this moment, @uncledrewfilm Still a dream and I can't wait to share it with y'all. S/o my guys @awardlimo for letting me jump on the roof lol.

Kyrieirving

@kehlani I'm sorry, i know this is long over due. I have to speak on this simply because I owe it to you and you deserve the world to see you for you and how beautiful you are inside and out, and not for the attachment to an emotional moment in time where we both had to grow up and learn about our hearts and our souls in a world that judges and adds on fictitious pressure, SN: And also add that we are public figures now on this social media monster of a platform. I do not want anymore negative energy towards her in any way. She did not cheat or intentionally hurt me, she actually did something extremely noble & respectful, but the fact that it's still a lingering narrative is really outdated at this point and as I'm hearing about what people are doing to try and intentionally hurt her on my behalf is bullshit. The lack of understanding of what we went through has bred a lot of unwarranted things happening and I want my supporters to really let her be the great soul I know she is whole heartedly. I'm hearing people are showing up to shows and being disruptive while she performs and when it starts affecting real life progress, the shit has to stop. I am responsible as a leader to guide the young males who follow me in a positive way, & this is long overdue. We only try our hardest to be great humans and the fact that I can love her for how beautiful she is a privilege in its own right, I'm grateful. I want to see her and all individuals be who they truthfully are, unapologetically. #WeAreNotDating #Besties #BeenBesties #NeverStoppedNeverWell

Kyrieirving

My twin @asialove lol I love you! This is a dream come true!

Kyrieirving

@neva_4brett_me Big dreams!! Uncle Drew out June 29th!