Zaskia Sungkar nike Ice Cube - instagram lists #feedolist

zaskiasungkar15

< Kaka ade Kaka ade >

zaskiasungkar15

< foto egois 🐛 jgn di tag orangnya biar gak liat > @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< efek ketombe natural 🐛>

ICECUBE

Only one week left to go in #BIG3Season3... top two teams are coached by the talented Lisa Leslie and Nancy Lieberman. @thebig3 is all about changing the game.

zaskiasungkar15

< loving this playful batik by @sejauh_mata_memandang 😘 love it love it >

icecube

West Coast Warlord is returning home... Get your tickets at link in bio.

zaskiasungkar15

< Scorpion CZ plate shoot 50 meter di paksa sampe small plate 🤣 👍>

zaskiasungkar15

< latihan ke 2 kali nya Sama pak @asepmul75 👍 >

zaskiasungkar15

Suka banget sama sandal ini super nyaman, dan harganyaaa bener2 worth it bgt🖤 Thank you @local.id

zaskiasungkar15

< edisi lebaran gak setrika kerudung 🐛 >

icecube

Back at it today with #BIG3Season3 in Miami. Catch all three games on @cbssports at 8pm ET.

zaskiasungkar15

Asik, sebentar lagi hari raya Iduladha! Bagaimana dengan persiapan kita untuk berqurban tahun ini? Qurban bukan hanya sebagai ibadah saja bagi orang yang mampu. Tapi juga menunjukkan rasa cinta kita kepada Islam dan sesama termasuk saudara-saudara kita yang berada di daerah pelosok dan beberapa negara lainnya. . 1 hari lagi menuju Hari Raya Iduladha. Yuk, kita berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kamu akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. . Tunggu apalagi? Klik website www.solusipeduli.org/qurban sekarang! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

icecube

Taking over Miami Beach tonight. Who am I seeing at LIV Nightclub?

zaskiasungkar15

Azekk😋🖤 anak didik pak @asepmul75

zaskiasungkar15

< ♠️🐛 >

zaskiasungkar15

zaskiasungkar15

< senengnyaa Ada yg pulang cepet kemarin🤗 lgsng di culik nemenin buka puasa ampe gak sempet cuci muka n Ganti baju abis muay thai 🐛 >

icecube

@thebig3 is headed to Miami on Saturday. Only two weeks left for these teams to prove they deserve to make the playoffs. Tickets at LINK IN BIO.

zaskiasungkar15

< It’s almost time for Eid Adha girls! 😍 So why not just go for simple style which is quick comfortable to wear and easy to dress up , so you can spend extra time on eating that delicious yummy ketupat 🤣 . so here i choose to make this casual “ Adha Dress “ @kiabyzaskiasungkar 😘 The ruffles add a playfulness that makes the dress suitable for a daytime look. 💛 #AdhawithKIA >

zaskiasungkar15

Bu peni, Kia Dan cireng 💛🐛 ak mirip mama, kl Kamu mirip siapaa??

zaskiasungkar15

< Alhamdulillah bisa berkunjung ke kandang hewan Qurban nya @hi.worldwide 🤗 sehat2 dan bersih bgt MasyaAllah makin kagum dan yakin sAma program2 nya @hi.worldwide senang bisa jadi bagian #InsyaAllahQurban tahun ini >

nike

“Pain goes away. But the pride of knowing you gave everything? That’ll stick with you forever.” -@mathewfras ⠀ Mat defended his title as the Fittest Man on Earth by winning his fourth-straight CrossFit Games championship, proof that Hard Work Pays Off. #HWPO #justdoit

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN GIVEAWAY✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 12 Aug 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu!🧡

zaskiasungkar15

Tas flowery cantik banget dari @taylorscloset_ gemesss, terimakasih ya 💐

zaskiasungkar15

< #cuz ♥️🐛 >

zaskiasungkar15

Congrats anak maniez @rachelvennya

zaskiasungkar15

< ÷[<|] ®<|~? Xx >× #ravenisodd

zaskiasungkar15

< #ravenisodd 🐛💛 >

nike

“Your team is your family, and it’s for them that you want to play.” ⠀ Kristina left her parents to pursue her dream of playing football for her country. Sharing a bed with her grandma as she trains at her club in Moscow, she’s doing whatever it takes to represent Russia. ⠀ Follow her story in ’Spit Fire, Dream Higher’—our latest collaboration with @adwoaaboah and @gurlstalk.

zaskiasungkar15

Adik ku masuk tipi @yusufaverroes 🐛🤣

zaskiasungkar15

GIVEAWAY ALERT!! . I’m gonna FEED you my recommendation! Follow account #ShopeeFeed aku untuk tau detailnya! . Aku dan @shopee_id akan bagi-bagi Xiaomi A2 gratis lagi loh!!! Gampang banget caranya! 1. Follow akun #ShopeeFeed aku shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku 2. Like photo ini di Shopee Feed ku 3. Komen mention 3 temen kamu di Shopee Feed ku . Pemenang akan diumumkan tanggal 5 August 2019 di akun Shopee Feed aku! . Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! #ShopeeFeedID #ShopeeFeed

IceCube

Tipping off from SLC tonight at 9pm ET on @cbssports. YAY YAY

zaskiasungkar15

Asik, sekarang kita gak perlu lagi bingung mau berqurban di mana dan ke mana. Kita juga gak perlu ragu lagi apakah qurban kita akan sampai tepat sasaran atau enggak. Kenapa? Karena berqurban di @hi.worldwide sekarang terjamin aman dan terpercaya. Kami The Sungkars Family, @zaskiasungkar15 dan @shireensungkar gak pernah ragu untuk berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kita akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. Yuk, kita meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk dapat berqurban tahun ini di hi.worldwide! Kunjungi juga website www.solusipeduli.org/qurban sekarang juga! #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Mabruk @ryana_dea syg🤗💛

IceCube

Great to see @therealtechn9ne at the #BIG3Season3 game in KC last weekend. Catch this week’s games on Saturday at 9pm ET on @cbssports.

zaskiasungkar15

< nyobain eyeshadow palette @wardahbeauty yg baru pigmented bgt aaaa suka MasyaAllah, warna nya juga bagus2 bgt 😍 tetep yg make up @vivithalib , kl aku make up sendiri jadi nya eyeshadow yg kanan naik kiri turun kyknya 🤣 #gakbisamakeup >

IceCube

Treated @thebig3 fans in OKC to a special halftime show performance. See you in Salt Lake City this weekend. Tickets at link in bio.

IceCube

Doing my thing up in London, ON on September 12 with @bustarhymes at @parkjamfestival. Tickets at my link in bio.

zaskiasungkar15

< push the limit 💪 #hiitworkout disiksa lagi hari ini sama @helenadaphnegoni setelah cheating 4 hari nasi dan lemak 😭🤣 > Ps: alhamdulillah makasih ya @sorayalarasat1 @arktiv celana olahraga nya kepake bgt 🤗

nike

“Football means everything to me. I want to play football forever. I do.” ⠀ Football is Londiwe’s life, keeping her off the streets of Johannesburg and bonded to her teammates with a shared love of the beautiful game. ⠀ Follow her story in ‘Spit Fire, Dream Higher’ – our latest collaboration with @adwoaaboah and @gurlstalk.

zaskiasungkar15

New clothes and accessories available in-store and online 😘 Happy Shopping @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta

zaskiasungkar15

< #baliniiii 🏝 >

IceCube

Helping OKC get over their loss of Russell Westbrook with some summer ball. #BIG3Season3 on @cbstv at 1pm ET.

IceCube

@jimjonescapo showed out at the #BIG3Season3 Halftime Show in Brooklyn. BALLIN

IceCube

KC and OKC! #BIG3Season3 is comin through this weekend. The rest of y’all watch it on @cbstv, Saturday 3pm ET and Sunday 1pm ET.

IceCube

@llcoolj callin all the homies to tell them how dope @thebig3 is 😂 See you in Kansas City and OKC this weekend. Tickets at link in bio.

zaskiasungkar15

< 2015 💛>

zaskiasungkar15

Alhamdulillah kemudahan berqurban tahun ini juga dirasakan oleh aku dan @shireensungkar lho! Mari kita bersama meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk #InsyaAllahQurban tahun ini. Dan @hi.worldwide in syaa Allah akan memberi kemudahan untuk kita berqurban dengan cara yang aman dan nyaman. . Yuk kita persiapkan diri mulai saat ini untuk berqurban! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli #shireensungkar #zaskiasungkar #qurban #berbagi

nike

“When you stop thinking about things that have happened in the past and focus on this moment, you achieve greatness. Your destiny is in your hands.” Precious trains at Right to Dream Academy—the first women’s football academy in West Africa. On and off the pitch, she’s proving that young women can take control of their lives and achieve incredible things. Follow her story in "Spit Fire, Dream Higher"—our latest collaboration with @adwoaaboah and @gurlstalk.

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa Jangan lupa juga lagi ada #88ShopeeMenSale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! pokoknya kalau belanja di Shopee aja karena semuanya Pasti Ada! kalau ga ada cashback 288%! #ShopeeFeedID #ShopeeID

IceCube

#BIG3Season3 getting started today in Brooklyn at noon ET on @cbstv. What team are you reppin?

zaskiasungkar15

< kedatangan bos Dari segala bos minta di temenin renang sm Jacuzzi 🐛>

zaskiasungkar15

< PT Hari ini galak tapi kewl 🐛 💪🏼 >

zaskiasungkar15

< zeyenk💛> #MasyaAllah #fotokadaluarsa #latepost

IceCube

Week 4 starting at noon today in Providence, RI. Catch the games on @cbstv.

zaskiasungkar15

< beautiful ladies in @kiabyzaskiasungkar 😘 MasyaAllah > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< #WearingKIA 😍 We love how our beautiful Customers mix and match our Hanna Skirt Thankyou so much for tagging us on instagram 🤗 > @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

< dari se gak suka itu sama Olahraga jadi addict bgt 🤣 Alhamdulillah, 3 bulan ini rutin workout non stop.. kira2 udh turun berapa kg yaaa sama apa aja effect yg dirasain ??🤗 kalau udah sampe goals nya InsyaAllah kita share pengalaman di vlog ya 😘>

zaskiasungkar15

< Our Best Seller mono stripe tunic is back ! 🖤😍 @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< Sometimes less is more > Shop @kiabyzaskiasungkar ‘s blush pink metallic skirt @kiabyzaskiasungkar 🎟💕 aaand SOLD OUT ❌ MasyaAllah 🤗 thankyou

nike

“‘Spit Fire, Dream Higher’ is the culmination of an incredible journey to unearth girls from around the world who have fought through oppression and continue to be resilient through their love for football. The documentary truly celebrates them and the grassroots communities they are a part of.” - @adwoaaboah ⠀ Don’t change your dream, change the world. #justdoit

zaskiasungkar15

< membuat my lop yg paling sabar dan baik hati tersenyum 🖤 🤗 > #beki

nike

Few make history. Fewer change it. ⠀ Don’t change your dream. Change the world. #justdoit

zaskiasungkar15

< swing swing @zaskiasungkarjakarta @kiabyzaskiasungkar > 🖤

zaskiasungkar15

Hi guys aku mau umumin pemenang giveaway nih!✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 16 July 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Jangan lupa belanja di @shopee_id #77HujanPromo! Ada goyang & kuis Shopee sampai 7M, serba 10rb gratis 7 Honda PCX dan gratis ongkir 7x!🧡

zaskiasungkar15

< MasyaAllah ikutan bersyukur ada @halwawater.co, mudah2han bukan hanya menyajikan mineral water dengan kualitas tinggi, tapi istiqamah dengan syiar nya.. Sukses dan berkah untuk @halwawater.co > 🤗

nike

“I fight for my people, I fight for everyone. Sport should be an equal language for all.” - @castersemenya800m #justdoit

zaskiasungkar15

< aku dan anak orang 🐛💛> #alhamdulillah @kiabyzaskiasungkar

Icecube

Touched down in Charlotte, NC for @thebig3 week 2. Tip-off for today’s game at noon ET on @cbstv

zaskiasungkar15

Ekspresi mau ketemu Nussa Rara 😍🐛 @nussaukhuwahshow @nussaofficial

zaskiasungkar15

< waktu di jemput my lop pulang sekolah 🐛> #Dilan85

Icecube

Never know what's gonna go down at a #BIG3Season3 game. Not just basketball, it's a whole night of entertainment! Catch you all in Charlotte and Philly this weekend: big3.com/tickets

zaskiasungkar15

< pertama kali ketemu dia pas mama lahiran 🐛 sampe sekarang tiap hari masih kangen 💛 >

Icecube

Heading to Detroit with @thebig3 tomorrow. Games start at 8pm ET. Y’all got tickets yet? LINK IN BIO

IceCube

@fiba deny Dusan his dream to play against the best.

IceCube

Why is @fiba afraid of @thebig3?

IceCube

Gangsta rap made me do it.

ICECUBE

Shout to everyone who showed some bday love. See you this summer when @thebig3 comes to your city. big3.com/tickets

ICECUBE

#BIG3Season3 tips off in Motor City on June 22nd! We’re back and bringing the competition to new heights. Tickets at big3.com/tickets

ICECUBE

You two sons of bitches are goin to college... 22 Jump Street released 5 years ago.

ICECUBE

Just announced some fresh summer shows in the US! Head to my link in bio to get tickets before their gone.

ICECUBE

How many of y’all freaks on the low? PC: @fotobudz

nike

“Whatever happens, we’re a team. In defeat as much as in victory. It’s impossible to win by yourself.” @amandine_henry ⠀ When Amandine Henry and her teammates were young, they could only dream of an opportunity like this. ⠀ Today, that dream becomes reality. ⠀ Don’t change your dream. Change the world. #justdoit

NIKE

“Even if I were born again, I’d still play football.” @ji_soyun10 ⠀ Ji So-Yun's dream isn’t to be one of the best female football players in the world. ⠀ Ji dreams of becoming one of the best players in the world, period. #justdoit

NIKE

“It’s important for girls to believe in themselves, because if you believe in yourself that means you can do anything.” - Makena, Age 9, #justdoit

icecube

Who’s coming to burn this weekend?

NIKE

“One of the biggest things is just trusting yourself.” @naomiosaka ⠀ Just because your situation changes doesn’t mean you have to. #justdoit

IceCube

Glad to see you finished it @laurence_m_white! Looks great man, much respect.

IceCube

Hitting the Cannabis Cup in SoCal over Memorial Day Weekend. Tickets at link in bio.

IceCube

The first tickets of @thebig3 Season 3 are available now at BIG3.com/tickets.

IceCube

Tickets on sale this Friday for @thebig3 season opener in Detroit! Getting real close to crunch time.

IceCube

Last season’s MVP is sharp. Doing his best to look as cold as me.

IceCube

Bigger, better, and most definitely badder. @thebig3 Season 3 starts June 22.

IceCube

Don’t waste the time you’ve been given.

icecube

Crazy draft night! The battle for the trophy starts now. @thebig3

icecube

It’s not a game...

Nike

“Believe in yourself and trust that your mind and heart can break barriers.” @kipchogeeliud ⠀ It takes more than elite endurance to win a world championship. More than a timely kick to take home a gold medal. More than a stubborn work ethic to break a world record. ⠀ It takes a whole lot of belief. And that same belief carried Eliud Kipchoge to win today in London. #justdoit

IceCube

Awesome drawing by a talented fan. Credit: @lahj_sway

IceCube

Red Rocks to a 4/20 show with the homie @snoopdogg. We just had ourselves a damn weekend. Thanks for showing out. PC : @bjohnsonxar

IceCube

This one’s gonna be fun. We gettin loud tomorrow? Ticket link in bio

IceCube

Boss is a commitment to excellence. What does boss mean to you? Make yours at http://BeatCancerLikeABoss.com  #BeatCancerLikeABoss

IceCube

Red Rocks never seen a show like this before... Hitting the stage with @snoopdogg tomorrow night. Tickets at LINK IN BIO.

IceCube

It’s time for a new day...

nike

“It is great to see the trend of women coming to the marathon, taking on the challenge and really growing with it.” - @paula_radcliffe ⠀ Tomorrow, 60,000 runners will line up in Paris. That’s 60,000 runners who’ve committed weekends, early mornings, late nights, some sanity, and a few toenails to run 26.2 miles. Yeah, they’ve given up a lot. But it’s nothing compared to what they’ve gained. ⠀ Follow @nikerunning to support @voltwomen. #justdoit

icecube

This video was a blast to make with @tooshort. “Ain’t Got No Haters” video at LINK IN BIO.

ICECUBE

Who’s coming out to North Carolina Azalea Festival on Saturday? See you there. Grab tix at LINK IN BIO.

ICECUBE

@nipseyhussle always showed up with love and respect. I’m going to miss you homie.

IceCube

The making of #AintGotNoHaters with the homie @tooshort. Watch the full video at LINK IN BIO.

IceCube

All this hate is what I don’t recognize.

IceCube

I get love wherever I go. #AintGotNoHaters video out now: LINK IN BIO

IceCube

nike

“World’s greatest selfie? I’d like to think so.” — @samanthakerr20 ⠀ First, find a crazy dream. Then, find the others whose dreams are just as crazy. #justdoit

icecube

Hit the theaters today in 2002. Drop your favorite scene ⬇️⬇️

nike

“I just tell myself don’t quit. This is what you were born into this world for, it’s for boxing.” ⠀ A crazy dream can do a lot of things. It can challenge you. Push you. Keep you from quitting. ⠀ Or, in 14-year-old Chantel Navarro’s case, it can carry forward a family tradition. ⠀ Meet the latest in a long line of Navarro boxers on IGTV. #justdoit

nike

It’s only a crazy dream until it’s a reality. #justdoit ⠀ The International Boxing Association rewrote the rules, allowing women everywhere to box in hijabs. A huge win for @zeina.boxer and for women across the world.

nike

One crazy dream turns into another. And another. And another. And another. And another. #justdoit

nike

“To dream big requires courage.” - @iremyamany ⠀ Imagine loving your sport so much that you go a decade without winning a tournament and still don’t quit. Then, one day, you win. And then you win again. And again. And again. That’s how Turkish Taekwondo fighter Irem Yaman finally earned the nickname #Goldhunter. During one of her training days, she shared how those years of sacrifice and loss weren’t always easy. But they were worth it. See Irem’s full story on @nike IGTV #justdoit

nike

“It’s in women’s nature to be strong.” - @yasemin.adar ⠀ Before Turkish wrestling champion Yasemin Adar became the best, people had more to say about her looks and her lifestyle than her talent on the mat. But she kept practicing. Kept working. Kept winning. At the National Wrestling Club in Istanbul, she shared what she wants for the future of her sport, and showed what true power looks like. See Yasemin’s full story on @nike IGTV #justdoit

nike

“We live in a time where everything should be possible, but you have to fight for change.” - @zeina.boxer ⠀ German boxer Zeina Nassar didn’t start out looking to change the rules, but when she saw that women like her weren’t allowed to wear hijabs while competing, she made it her mission to do exactly that. Now, she’s fighting to change the rules internationally, so all women can experience the power of sport. See Zeina’s full story on @nike IGTV #justdoit

nike

“I don’t wanna be just some other boxer with a good story. I want to be known as a great boxer.” - @somaliboxer ⠀ A lot can be said about British boxing champion Ramla Ali’s past, but it doesn’t define her. In an old local’s gym in East London, she shared what challenged her yesterday, what inspires her today, and what she’s fighting for tomorrow. ⠀ See Ramla’s full story on @nike IGTV #justdoit

nike

"It’s my walk to the ring alone and it’s my fight to fight alone.” ⠀ 14 years ago, Ghanian-born @boxingbuatsi came to the UK with a crazy dream. This Saturday, it’s on him to keep fighting for it. #justdoit

nike

“I want my legacy to be universal.” @michaelbjordan’s dreams are bigger than the big screen. #justdoit

Nike

Don’t just dream of a place on the podium. Dream of a place in history. #justdoit

Nike

Don't chase records. Chase history. #justdoit

Nike

"People once told me that I couldn’t be a wrestler because I’m a woman.” World Championship finalist @yasemin.adar keeps doing what she was told she couldn’t. #justdoit

NIKE

Never stop chasing your crazy dreams. #justdoit

nike

“My father used to tell me that the real dreamer is the one who dreams about the impossible.” #justdoit

nike

Yesterday, 2:01:39 seemed crazy. Today, it’s the marathon world record. #justdoit

nike

“My crazy dream is to lose 500 pounds.” See @thatbigguy700’s story on our IGTV. #justdoit

nike

“Who would ever think a kid like me would go pro? Me.” @shaquem_griffin ⠀ If you have only one hand, don’t just watch football, play it. In the starting lineup. #justdoit

nike

You can take the superhero out of her costume, but you can never take away her superpowers. #justdoit

nike

A Star is born. @k.mbappe29 #JustDoIt

nike

No love lost. The greatest athlete ever is the mother of all inspiration. @serenawilliams #justdoit

nike

Unstoppable belief. #JustDoIt

nike

20 years in the making. Believe. #JustDoIt

nike

Always believe in your game @neymarjr 🤙🇧🇷 #JustDoIt

nike

@k.mbappe29 believes there’s a number on your back, and it’s not your age. #justdoit