Jordan Jacob Sartorius Laudya Cynthia Bella - instagram lists #feedolist

Jumpman23

@NigelSylvester turns it up a notch to own the city with the 23 Engineered Shorts. Available now.

jacobsartorius

look lil jacob i’m living out our dreams 🤧💫

jumpman23

@shameikmoore runs the game in his MJ23 Engineered Jersey. Available now.

jacobsartorius

had an amazing time performing yesterday @teenchoicefox 🖤 thank you guys for all your support day in and out i wouldn’t be here without you guys 🌹 i got so much coming up... THE FUTURE IS LOOKING BRIGHT BABBYYYY 🔥 I LOVE YOU

jacobsartorius

first date kinda nervous

jacobsartorius

spooky

Jumpman23

@Russwest44 showed the kids how to own their city on his #WhyNot Tour in Asia.

jacobsartorius

you can wear my sweatshirt

jacobsartorius

late night food runs 👾

jacobsartorius

i’ve been smiling a lot lately

jumpman23

The streets are heating up. Own the city in the #AirJordan IV ‘Cool Grey.’ Available on SNKRS 8.1.

jumpman23

Inspired by the game. Own the city with the Jordan x @PSG Season II apparel collection.

jacobsartorius

santa monica 🌴🖤

jumpman23

Whether she’s walking the runway or filming a movie, @ChineThybaud is always ready to own the city.

jumpman23

@MonsieurBonheur uses photography to inspire and shine a light on his Parisian community.

jacobsartorius

Mom can trippie redd sleepover?

jacobsartorius

i told you i’d steal your girl 🤷🏻‍♂️ should i bring the vlogs back? 🤔😈

jumpman23

Run it back. @TravisScott returns with🌵on the #AirJordan I Low.

jacobsartorius

for some reason i thought this was really funny 😭🤦🏻‍♂️ anyways hope you’re having a good day i’m cleaning my babies currently haha *my babies are my four wheelers u nasty*

jacobsartorius

new hair who dis

jacobsartorius

:)

jumpman23

The @OfficialLesTwins gear up for a city takeover. The 23 Engineered Pants are available now.

jacobsartorius

i write more words than i speak 🖤

jacobsartorius

hey there

jacobsartorius

idk what 2 caption this 🖤🗡 ily

jacobsartorius

probably writing a love song about u 🙂

jumpman23

@NeymarJr owns the city on and off the pitch.

jumpman23

City’s best. Get a closer look at the 23 Engineered Apparel collection.

jacobsartorius

i think you’re beautiful 😍

jacobsartorius

i can’t say what was said b4 this photo 😂 god damn i’m single afffff who’s tryna date fr fr 🙃

JacobSartorius

hiiiiiiiiii 😊 tag 15 friends 4 a dm / add on snap👽

Jumpman23

Musician Lean Chihiro uses her colorful style and Parisian flair to Own the City.

Jumpman23

“No matter where I travel, Paris and Pigalle are always with me.” - @theoechcheikh

jacobsartorius

hello, i’m a thief, and i’m here to steal your heart 🙃🖤

Jumpman23

Owning the city starts with owning your craft.

jumpman23

Pushing the game to new heights in Paris.

jacobsartorius

i never speak my mind on here so i thought i’d give it a shot... (p.s. my minds all over the place so sorry if u have trouble reading this lol) i’ve been working on myself and my happiness a lot it’s a daily battle and every night i lay in bed and think about how blessed i am to have you guys and this life that people call a career. music is my fucking passion. my only goal from here on is to impact people in a positive way. i’d like to apologize for anything i’ve done that’s offended you or made u think twice about the person i am. my life has been a dream since i was little and i always forget that some day im gonna stumble upon this post and think those were the days. life is so short yet we spend so much time on our phones and looking at other people living their life wishing that it was ours. when in reality those people go on their phones just like you and think the same about you and tons of other people they see. we need to start LOVING OUR OWN DAMN LIVES!! no more negative mindsets!!! from here on my only goal is to work on keeping a positive attitude towards life and bringing you guys along on my journey to hopefully impact as many people as i can. i’m gonna be going live a lot on here talking to you guys and hearing your stories as i continue to share mine. i love you more than words can describe thank you for being you. -j 🖤

jumpman23

Inspired by the game, tailored for the city. Jordan x @PSG season II back with the drip.

jumpman23

The Jumpman family takes Paris in their fresh modern style.

JacobSartorius

u ever feel like this ? or just me ? 🙄💔

jumpman23

Japan’s #JUMPMAN Welcome to the Future of Flight, @rui_8mura.

jumpman23

Joining the legacy. @JayTatum0 is taking the game to new heights with the #JUMPMAN family.

JacobSartorius

who’s ready for summer ???? 🔥🔥😈

JacobSartorius

you’re f**king beautiful ☠️🧠🔥

jacobsartorius

i fell in love with you because you loved me when i couldn’t love myself

jacobsartorius

🖤

jacobsartorius

i’ve never been so scared of losing something in my entire life, but then again nothing in my life has ever meant as much to me as u 🖤

jacobsartorius

unsuccessful people make decisions based on their current situations. successful people make decisions based on where they want to be. 🙏🏻🚀

jacobsartorius

(:

jacobsartorius

to be old & wise you must first be young & stupid

jacobsartorius

you’re beautiful 😍

Jumpman23

@OGChaseB pairs the Jordan Apex-React with his Southern style.

Jumpman23

Family business. Welcome WNBA players @I_Hoop25 and @KiaNurse to the Jumpman team.

jacobsartorius

3 new songs out now lincoln bio ⭐️ wrote these in a pretty low place but i thought i’d be true to my emotions and put this out so when i look back on my life i know that i always stayed true to how i was feeling in my music and didn’t put this “front” on like everything was ok when it wasn’t. 🖤

jacobsartorius

NEW COLLECTION DROPPING FRIDAY 3PM EST 💔💔💔💔🤫🤫🤫🤫 IMMA B FOLLOWING / DMING EVERYBODY WHO BUYS THEMSELVES SOME COMFY MERCH 😍 I LOVE YOU GUYS

jacobsartorius

new music coming soon

jumpman23

Cultures collide. Jordan x @NikeSB #AirJordan I High OG ‘LA to Chicago’ and ‘NY to Paris’ are available now.

jacobsartorius

Jumpman23

Always in style. When it comes to sneakers, @NicoleHause chooses the #AirJordan I.

jacobsartorius

hard to believe you’re already graduating college !!!!! congratulations!!! proud of you always 🎈❤️

Jumpman23

Clean cut. The #AirJordan I Low ‘Gum Pink’ is available now.

Jumpman23

Classic touch. The #AirJordan I Low ‘Gym Red’ is available now.

jacobsartorius

damn im gorgeous

jacobsartorius

living like there’s no tomorrow 🌴🦋

jacobsartorius

🖤

jumpman23

Suit up. @TravisScott’s apparel collection drops tomorrow.

jumpman23

Fit for any stage. The #AirJordan I High ‘Travis Scott’ drops Saturday.

JacobSartorius

went to lunch today w my mom wyd ¿ 😛

JacobSartorius

imma loverboy 💔🌹

jumpman23

Bred for “The Shot.” Down one with three seconds left, MJ wanted the ball in his hands. The rest is history.

Jumpman23

Cactus Jack. @TravisScott’s latest collab is a mood. His remixed #AirJordan I High OG ‘Travis Scott’ and apparel collection drops on 5.11.

jacobsartorius

rare pictures of me smiling 🙃

Jumpman23

Redefining the norm. The Jordan Proto-React is available now.

jumpman23

Styling for the future. @Paq.official continue their mission of inspiring youth with their take on the Jordan Proto-Max 720.

jacobsartorius

who’s ready 4 some new tunes ?????¿¿¿¿¿ 🚀 almost go time ... 👀

jacobsartorius

happy easter

jumpman23

Highlight reel. The nation’s best owned the game at this year’s @JordanClassic.

jumpman23

Family ties. @TravisScott pulled up at the Jordan Brand Classic to motivate the future stars of the hardwood.

jacobsartorius

caption this.... 🖤

jacobsartorius

it’s sunny af

jacobsartorius

i get bored in airports 🙃🚀

jumpman23

Defiant by nature. The #AirJordan I Low ‘University Gold’ is available now.

Jumpman23

Greatness fueled by ambition. Congratulations @RussWest44 on owning the triple-double for a third consecutive season. #WhyNot

jacobsartorius

i know it’s sad to say but i’ve been since sadurday 🙃💔

Jumpman23

The Brodie way. @RussWest44’s #WhyNot Zer0.2 ‘Don’t Care’ is available now.

jacobsartorius

hiiiiiii 🤪🖤 watch the last video to c the struggle of getting up there 🥵

jumpman23

Still ill. For decades, skaters have embraced the defiant spirit of the #AirJordan I.

jumpman23

Bigger than the stat line. 🏁

Jumpman23

Air legacy. To celebrate #AirMaxDay, @Sterl_Shep3 reps the #AirJordan III Tinker ‘Air Max I’ - dropping on 3.30.

jumpman23

Own your style. @AlealiMay’s third collaboration, the #AirJordan VI ‘Millennial Pink’, drops Friday.

Jumpman23

Conquer the chaos. @RussWest44’s #WhyNot Zer0.2 ’Own the Game’ is available now.

Jumpman23

Worth the wait. The #AirJordan VI ‘Infrared’ is available now.

jumpman23

Own the legacy. In 1991, MJ laced up the #AirJordan VI ‘Infrared’ and solidified his reign on the court.

JUMPMAN23

Stargazing. The #AirJordan XXXIII ‘Travis Scott’ is available now.

jumpman23

The stage is set. The NBA All-Star 2019 teams are ready to Own the Game in Charlotte.

jumpman23

Own the Game. Inspired by ’91, the NBA All-Star 2019 Jerseys are engineered for the best in the game.

jumpman23

Hometown hero. @_kw15 reps the Hornets as a 3x All-Star. #NBAAllStar

jumpman23

Fit for chaos. @RussWest44’s #WhyNot ‘Future History’ apparel collection is available now.

Laudyacynthiabella

Wohooooo..berapa hari yang lalu kita back to school looh😉 !! Hihihihihi mengenang masa2 sekolah.Aku ditemenin @zaskiasungkar15 @irwansyah_15 ! Jadiii yaaa makuku ,Alhamdulilah Sekarang @bandungmakuta punya varian baru loohh.. ada yang tau ga apa namanya ? & apa aja rasanya ... ayoo makuku siapa yang tauuu ?? 😉

Laudyacynthiabella

Alhamdulilahh hari ke dua bersama keluarga amir hatta.,seneng banget yang dari Bengkulu,Bali, Batam,& Jakarta. Semua hadir untuk nambo tersayang❤️ Terimakasih yaAllah untuk silaturahim yang indah ini🤲🏼 Semoga kita semua selalu dalam lindunganMu🥰

Laudyacynthiabella

🤲🏼🥰

Laudyacynthiabella

Keluarga Amir hatta❤️ #nambo89tahun

Laudyacynthiabella

Nambo❤️ #89yearsold #Alhamdulilah

Laudyacynthiabella

🎪❤️

Laudyacynthiabella

Hihihihihihi..ga nyangka yaaa,kita kenal dari 2003 loooh😳 Semua fase kita lewatin nya bareng,sekarang fase nya jaga persahabatan kita & saling mendoakan. Semoga kita selalu di jalan Allah SWT yaaa yang❤️

Laudyacynthiabella

☃️❄️

Laudyacynthiabella

💚

Laudyacynthiabella

Alhamdulillaah... wohooooooo!!! Silver play button dari @youtube sudah sampai. Hihihihi seneng deh.. makasih yaaa untuk subscriber #lcbchannel 😉 ❤️love!!

jumpman23

Embrace the chaos. @RussWest44’s #WhyNot Zer0.2 ‘Future History’ is available now.

jumpman23

Back to his roots. @RussWest44 debuts the #WhyNot Zer0.2 ‘Future History’ in his hometown of LA.

Laudyacynthiabella

Laudyacynthiabella

Assalamualaikum teman-teman! Jangan lupa,hari ini di @shopee_id ada Super Grand Prize Day ya. Dapetin Dobel Golden Ticket dengan belanja di Shopee, dan dapetin kesempatan menangin Samsung S9+ yang diundi hari ini😉 • • Selain itu, kamu juga bisa belanja produk dari brand favorite kamu dengan diskon up to 99%. Jangan lupa pake kode voucher aku: SHOPEELCB, dan dapetin cashback 50% hingga 50rb Koin Shopee tanpa min. pembelian. • Eitsss, hari ini juga ada Goyang Shopee 3x Sehari lho, 9 Pagi, 5 Sore, dan 9 Malam. Yuk, undang temen-temen kamu untuk dapat bonus koin! Daaann kejutan lainnya, ada flash sale 9x juga lho hari ini! Ayooo, jangan sampe kehabisan :) • Untuk info lebih lanjut, langsung aja follow @shopee_id ya! • #ShopeeID #ShopeeID99 #SuperShoppingDay

Laudyacynthiabella

Anekaria 🍃🍃

Laudyacynthiabella

Hi Lgirls Malaysia, Selamat Hari Kemerdekaan Malaysia! I have a good news that the discount is still available. Enjoy the 31% off from @lbylcb @mylbylcb for all items except LBrooch and Geulis Series. Only available until tomorrow 31st august • • Semoga dapat menjadi bangsa yang hidup dalam harmoni, seiya sekata, bersatu padu dan kasih sayang terhadap negara. 😊

Laudyacynthiabella

Kemarin selesei kerja langsung dinner sama titiiwww!! MashAllah seneng banget. Terlalu lama ga duduk berdua sambil cerita-cerita😥 Jadi kita punya kebiasaan yang kita lakuin kalau lagi ketemu,Kita tulis wish kita di note. Terakhir kita tulis waktu lagi liburan ber2. Dan Alhamulilah apa yang kita tulis sudah terwujud. Allah maha baik🙏🏼😊 • • Semoga yang kita tulis tadi malem di ijabah Allah ya tiw🍃 LOVE U titiwwwwwww.. • • Ps: aku pake lipstik kamalia loh.. makasih ya tiw @kamaliabeauty nyaa☺️🍃 & aku pake top dari @wanda_haraa . Thanks ya pooh❤️

Laudyacynthiabella

lunch bareng @zaskiasungkar15 @shireensungkar !! Sekarang Bella sungkar pulang dulu yaaaa🤪☺️ Masih kangen kalian loh🍂🍂🍂

Laudyacynthiabella

Ditemenin mereka🖤 #sayang🍃🍃

Laudyacynthiabella

🍃Beki🖤

Laudyacynthiabella

🍂🍂🍃

Laudyacynthiabella

Kembali ke pelukan nya @zaskiasungkar15 😘☺️ #BEKI🖤

laudyacynthiabella

#acropolis

laudyacynthiabella

#sholateidadha ☺️

laudyacynthiabella

Allahu Akbar 3x Walillahilham. • • Selamat hari Raya Idul Adha. Semoga ALLAH melimpahkan cinta Nabi Ibrahim AS kepada ALLAH kedalam diri kita sampai akhir hayat kita. Dan kita tau banyak cara menuju mulia Bisa jadi kurban salah satunya Alhamduliah bagi kita yang sudah menyisihkan rezeqi untuk berbagi bersama Semoga kita berkah yaaa❤️ Selamat Idul Adha.. mohon maaf lahir & batin 🙏🏼 #whenincappadocia

laudyacynthiabella

Hanya Allah yang dapat membuat yang tidak mungkin menjadi mungkin 🍂🍃

laudyacynthiabella

#whensunsetsdown🌅

laudyacynthiabella

Jadi yaaa..di foto ini aku pakai L hijab yang series geulis motif batik. Terus waktu aku mau bikin series ini,niat nya untuk ngerayain 73thn indonesia. Dan Alhamdulilah,3 hari yang lalu aku di undang kbri untuk ngerayain 17agustus. Jadi aku bisa ngerayain pakai hijab karya ku. Horeeeee💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 #ceritasambiljualan #yukhijabnyakaka #Lmotifbatik #Lgeulis

laudyacynthiabella

#ootDirgahayu 🇲🇨 Tadi malam pengalaman pertama aku merayakan kemerdekaan di malaysia.. mashAllah seneng nyaa. Makasih ya suami udah nememin🙏🏼❤️🇲🇨 #73thindonesiamerdeka . . Lace outer by @lacebyartkea @wanda_haraa 😊

laudyacynthiabella

L ❤️

laudyacynthiabella

🍂🍂

laudyacynthiabella

Pose lagi mikir new vlog mau bahas apa yaaa 🤔 Naaahh.. Biar seru aku buka QnA yaaa.kalian bisa comment di #LCBChannel di first video, Atau comment dibawah ini yah👇👇👇 • • dan bisa request video content apa untuk new vlog aku nanti! • • Ps (jangan comment aja.. subscribe jugaa yaa guys😬)

laudyacynthiabella

MashAllah❤️ Selamat ya sayang semoga ilmu nya bermanfaat bagi banyak orang.sukses yaa dijah💐💋

laudyacynthiabella

❤️

laudyacynthiabella

Moms 😉

laudyacynthiabella

Fun with my favorite kiddos❤️

laudyacynthiabella

Bebelly time😉 Moment nya pas banget,lagi kumpul-kumpul.. terus di rumah ada @bebellybakery ! Anak-anak super happy😉 #bebellybakery #melekatmanisdihati

laudyacynthiabella

Tante fit.. semoga doa-doa nya di ijabah Allah yaa🙏🏼❤️ #minus5orang😎 #anekaria

laudyacynthiabella

Dari semua hasil foto yang focus cuma ini,walaupun ada yang belum senyum,ada yg merem. Gpp yaaaa.. Yang penting tujuan kita sama🤪😉 #mygirls #anekaria

laudyacynthiabella

Silaturahmi sama panda🐼🐼😉

laudyacynthiabella

Alhamdulilaaah akhirnya bisa ketawa2,chit-chat lagi sama teteh fica & princess tasha😉 #silaturahmiituindah

laudyacynthiabella

Kamu masih penasaran gimana cara konsumsi Charmes White Secret supaya lebih maksimal hasilnya, mudah kok.. yuuk ikuti langkah berikut ini : • • 1. konsumsi 2x sehari, 1 sendok setelah bagun pagi, dan 1 sendok lagi sebelum tidur malam 2. Larutkan 1 sendok serbuk Charmes White Secret ke dalam air mineral dan aduk sampai rata. 3. Minum segelas air larutan Charmes White Secret, dan siap untuk rasakan perubahan kulit cantik bercahaya. • • Easy & simple kan… So kamu yang penasaran belum coba keajaiban Charmes White Secret, yuk follow dan order di @charmesofficial. #charmeswhitesecret

laudyacynthiabella

Halloooo tante-tante yang suka online shopping.. tau ga,sekarang mami shireen,mami kia,bunda bella punya olshop preloved loh.. check ya sist IG kita. Hehehehehhe namanya @bekishi_preloved tante.. happy shopping ya tante-tante👠👛👜👚👟🕶

laudyacynthiabella

Photo 1 : tadi malem dateng ke wedding with suami❤️ Swipe——> Photo 2,3,4 : 📸 by suami 😅 niat foto nya mau keliatan kurus dan tinggi Eh yang ada malah ketawa-ketawa😅alhasil foto yang di posting super apa ada nyaaa ✌🏾 Btw,aku mau kasih info kalau tadi malem aku pake baju melayu by @renzilazuardi Terus stylist nya @wanda_haraa ! Abis ini berdoa semoga suami sabar kalau di minta tolong foto 😎