Luna Maya Jordi Alba ecards - instagram lists #feedolist

jordialbaoficial

💪🏼🔴🔵

jordialbaoficial

Lo mejor de mi vida❤😍

jordialbaoficial

🔴🔵

jordialbaoficial

Trofeu Joan Gamper 🏆 Gracias por el cariño Camp Nou 🙌🏼 #ForçaBarça🔴🔵

jordialbaoficial

jordialbaoficial

Cuanto te echo de menos amigo! Todo lo mejor siempre mago!❤️

lunamaya

Dengan judul 5712 😜 #buatyangngertiaja

jordialbaoficial

😃🔝

jordialbaoficial

Mucho ánimo crack! Volverás más fuerte! 💪🏼

lunamaya

Thank you always being there to listen. I am so lucky to have you as my bestie. Enjoy your 🎂 day. Looking forward to many more years of friendship. 🥳🎉🎁😘😍 @iwetramadhan

jordialbaoficial

🔴🔵

lunamaya

@elleindonesia August 2019 issue Photograper @rajaregar Stylist @ismelya Makeup @bubahalfian Hair @ardndut #lunamaya

lunamaya

@elleindonesia August 2019 issue Photograper @rajaregar Stylist @ismelya Makeup @bubahalfian Hair @ardndut #lunamaya

lunamaya

@elleindonesia August 2019 issue Photograper @rajaregar Stylist @ismelya Makeup @bubahalfian Hair @ardndut #lunamaya

lunamaya

@elleindonesia August 2019 issue Photograper @rajaregar Stylist @ismelya Makeup @bubahalfian Hair @ardndut @time.international @maisonvalentino #lunamaya

lunamaya

@elleindonesia August 2019 issue Photograper @rajaregar Stylist @ismelya Makeup @bubahalfian Hair @ardndut #lunamaya

lunamaya

@elleindonesia August 2019 issue Photograper @rajaregar Stylist @ismelya Makeup @bubahalfian Hair @ardndut #lunamaya

lunamaya

Happy Birthday to @millanefernandez beautiful and fabulous, you're gorgeous inside and out, stay crazy, stay gold! I love you bestie 😘

lunamaya

Mau cari Atasan yang modelnya selalu fashionable dan harganya terjangkau? Cek IG @radwah , salah satu bajunya ini yang aku pakai nyaman banget bahannya dan harganya pun aman di kantong. Thank you @radwah 😘 . . . Handled by @iconic_sister

lunamaya

Good Times 🥳

lunamaya

Bersyukur banget ada waxing yang praktis tinggal pakai tanpa dipanasin dan ada BPOM nya @miraelsugarwax sekarang uda ga perlu bayar mahal mahal waxing di salon. semua bisa dilakukan dirumah! I love Mirael! 😍 @miraelsugarwax . . . Handled by @iconic_sister

jordialbaoficial

✈️🇯🇵

jordialbaoficial

Visita inesperada a l @s chic@s de mi Campus en el Estadio Municipal de L’Hospitalet antes de irme a Japón. Siempre es un placer pasar unos minutos y disfrutar con ellos de sus miradas, comentarios y sonrisas. Gracias a todos los padres, abuelos y familiares por el gran esfuerzo que hacen para que sus niños participen en nuestro Campus.

lunamaya

Never regret anything that made you smile 😊 #Tokyo #July #2019 #lunamaya

lunamaya

Baby blue but not feeling blue💙

lunamaya

🌈

lunamaya

🦄

lunamaya

🍭

lunamaya

Take time to make your self Happy 😊

lunamaya

You’re my cotton candy 🍭 #moonchild #ipurpleyou 💜

lunamaya

Night out 🥳 thanks @picciramlan for the picture ( candid )

lunamaya

See you soon honey 🍯😜 #Lunamaya #lmday2day #LMloves2travel *adayangtaukitakemana?? 😜😎

lunamaya

Morning 🎈 Photo by @riomotret @riomotretofficial Styled by @erichalamin Make up @bubahalfian Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @wikiwu5 #riomotret #riomotret2019 #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

LunaMaya

We didn’t realize we were making memories, we just knew we ware having fun, happy birthday @diananasimuddin loving, calm, fun, humble soul. Enjoy your cake day and don’t forget to have fun this weekend 🥰😇😍🎂😇💖💙😍🥳💜🎁🎊😇💚 (early Birthday) 😜

LunaMaya

Thank you💚 Photo by @riomotret @riomotretofficial Styled by @erichalamin Make up @bubahalfian Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @wikiwu5 #riomotret #riomotret2019 #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

LunaMaya

💖

LunaMaya

Don’t forget to smile 🤗 #blessed #lunamaya #lmday2day #selflove

jordialbaoficial

¡¡Os amo con toda mi alma!! Sois mi vida❤😍

LunaMaya

Kangen ugaaa 🥳 #latepost✌

lunamaya

aku suka banget PAKAI PRODUK PELANGSING AJAIB dari olshop langganan ku di @soraya_slimmingshop SEPAKET MUNAFIE LEGGING LENGKAP yang sekejap bikin badan Ku langsing, tanktop dan legging nya ku pakai nyaman bgt, ga bikin sesek juga karna bahannya ori dari jepang, recommended buat kalian wajib punya dan coba apalagi abs lebaran badan juga pasti lebar-an😂 Disini masih bnyak product pelangsing lainnya lho. nah klo mau cari yg ori cmn di os langganan aku ini aja, ngga akan nyesel deh dijamin. langsung aja order di @soraya_slimmingshop dapatkan badan ideal mu Disni 😘 Teman2 artis lainnya juga udh pakai lho . LAGI ADA DISKON 50%🤗

lunamaya

💪🏻

lunamaya

Good vibes 🥳

lunamaya

Lady in blue 💙 @gheapanggabeanprivate @gheafashionstudio #RayainGhea

lunamaya

Kalau hidup itu ibarat buah, kamu mau milih jadi buah apa? Kalau aku strawberry pastinya! 🍓Karena bentuknya imuttt kecil dan manis. Kebayang kan apalagi strawberry dibalut sama es krim mochi, apalagi jadinya kalau bukan Mochi dari @AiceIndonesia, pelopor es krim mochi di Indonesia yang enak banget! Teksturnya kenyal, es krim di dalamnya ciptain sensasi yummy tak terlupakan di mulut! Perfectoooo! 😍😍😍 Udah nngak jaman juga bingung nyari Aice Mochi, karena udah tersebar di hampir semua modern market. Nggak susah kan untuk #AiceSyikin hari kamu? Tinggal nikmatin Aice Mochi dan jangan lupa follow @AiceIndonesia untuk kejuatan lainnya! 😎😎 #HaveAnAiceDay #BerbagiDenganYangManis #AiceMochiDessert

lunamaya

In order to bloom, you must grow. -Aly Aubrey 🌺

lunamaya

Selalu menyenangkan dengan mereka 💖🥳

jordialbaoficial

jordialbaoficial

❤ 🏝

lunamaya

Sun kissed ☀️ #LA @lunahabit scarf 🧣 📸 @bryanbrndn

LunaMaya

Long overdue catch up after long holiday 😎🥳 @iwetramadhan

LunaMaya

Bingung weekend kesitu-situ aja? Nah sekarang Bioskop Indiskop sudah bisa melayani kalian buat nonton film-film Indonesia terbaik terutama buat kalian yang di wilayah Teluk Gong Jakarta Utara. Pilih Jadwal tiket nonton kamu di jam-jam berikut ya: 122.45 ; 15.00 ; 17.00 ; 19.00 Kamu bisa dapatkan harga tiket paling terjangkau So, jangan sampai ketinggalan ya! #nontonyuk #indiskopseru #bioskoprakyat #bekraf #parfi56' Alamat: Jl Teluk Gong Raya, RT 10/RW 10 Penjagalan, Penjaringan, Jakarta Utara

jordialbaoficial

Te amo❤ @romarey_ventura

LunaMaya

Happy kabajon day 😜

LunaMaya

Flying #solo but who cares. #nofilter flex hitam krn matahari di sini yang sangat menyengat. Tapi bersyukur untuk semua kebaikan Yang di berikan dan lots of blessings. Thank you and had a great time with all of my friends. Will be back again soon. #love #selflove #blessed #lovemyskin

jordialbaoficial

Ha sido un placer compartir vestuario contigo crack. Te deseo lo mejor en tu nueva etapa. Gracias por todo, eres grande!🔝 @fernandotorres

LunaMaya

Beautiful #LA #nofilterneeded

lunamaya

New hair and ready for summer ☀️ thank you @gregoryifergan 🥳😍💖

jordialbaoficial

Mi familia❤️😍os adoro!

lunamaya

Me and my boo 🤣

lunamaya

☀️

lunamaya

Sundays ☀️

lunamaya

When @bimopermadi ask us to pose 😝🥳 @bclsinclair

lunamaya

@dior exhibition 💖 #latepost✌

lunamaya

Being local 😎

lunamaya

@dior exhibition 💚

lunamaya

“Summer has always been my favorite season” #welcomingsummer #amsterdam #june #lunamaya @optikseis sunnies

jordialbaoficial

Seguimos con las inscripciones para mi Campus de Verano 2019 ⚽️🙂 Sólo quedan 3 semanas⏰ ¡¡Ven a vivir grandes experiencias!! Te esperamos Info e inscripciones en la bio⬆️⬆️ #campusdeverano #diversión #compañerismo #fútbol #jordialba

jordialbaoficial

Dos partidos, dos victorias. Grande equipo💪🏼 @sefutbol

lunamaya

#BFF

jordialbaoficial

Descansa en paz 🙏 Toda mi fuerza para todos los familiares❤

jordialbaoficial

Ayer marchó una persona a la que quise mucho, a la que siempre agradeceré lo que me dió durante el tiempo que estuvo a mi lado y que a buen seguro hoy junto a mi abuelo volverán a ser los abuelos felices que conocí. Gracias Yaya !! ❤️🙏🏼 D.E.P😘

jordialbaoficial

Gracias Camp Nou por el apoyo de esta tarde. Todos juntos lucharemos por conseguir el próximo objetivo ....la copa del Rey. #ForçaBarça🔴🔵

jordialbaoficial

Gracias por tanto.. por estar conmigo en los buenos momentos pero sobre todo en los malos. Eres especial. Te amo❤ Feliz cumpleaños cariño! #28

jordialbaoficial

El error forma parte de la vida. Hace sentirte muy mal. Lo importante es cómo lo gestionas, cómo reaccionas. Creer siempre en el trabajo, en los compañeros, en el equipo. Siempre trabajar para ser mejores.

jordialbaoficial

Feliz día de la Madre, en especial para las mejores mamás del mundo!! Os quiero mucho❤️gracias por tanto guapas!

jordialbaoficial

Gràcies per tant amic. Ets un gran maki !!!!

jordialbaoficial

Gran partido equipo! Gran apoyo de la afición! Aún queda la vuelta.. Seguimos. #ForçaBarça🔴🔵

jordialbaoficial

❤️

jordialbaoficial

CAMPEONES DE LIGA!!! Orgulloso de mi equipo. Grandes!!!! Grande afición! Vamos culés! #ForçaBarça🔴🔵

jordialbaoficial

Feliz aniversario preciosa!! Muy feliz a tu lado y orgulloso de tí. Te amo ❤️ #4

jordialbaoficial

Te echamos de menos. Siempre con nosotros!! ❤️🙏🏼#TitoEtern

jordialbaoficial

🔴🔵

jordialbaoficial

+3 Grande equipo! Gràcies afició! 🔴🔵

jordialbaoficial

Grande equipo! Grande afición! #ForçaBarça🔴🔵

Jordialbaoficial

Jordialbaoficial

❤️

Jordialbaoficial

#ForçaBarça🔴🔵

jordialbaoficial

🔴🔵

jordialbaoficial

😃

jordialbaoficial

Feliz cumpleaños preciosa! Te deseo lo mejor hoy y siempre! Te quiero mucho cuñi😘❤️

jordialbaoficial

Gran partido equipo!! Seguimos! #ForçaBarça🔴🔵

jordialbaoficial

Con ganas de disfrutarlas!!! 😉👌 #DareToCreate #creadoconadidas #COPA19

jordialbaoficial

🔴🔵

jordialbaoficial

Os amo mucho 👩‍👦 Gracias por todo❤️😍 Gracias por la sorpresa familia!

jordialbaoficial

Nos llevamos el derbi. Grande equipo! + 3 #ForçaBarça🔴🔵

jordialbaoficial

🔴🔵💪🏼

jordialbaoficial

Gran partido de todo el equipo en un día difícil para todos! @sefutbol

jordialbaoficial

jordialbaoficial

Victoria muy importante para nuestro objetivo. Gracias Mestalla por el apoyo! @sefutbol 💪🏼

jordialbaoficial

Muchas gracias a todos por las felicitaciones y las muestras de cariño en mi 30 cumpleaños. Con una visita muy especial, os quiero mucho ♥ @romarey_ventura

sarcasm_only

#SarcasmOnly

sarcasm_only

#SarcasmOnly

sarcasm_only

#SarcasmOnly

sarcasm_only

I’m always down for shenanigans🤪 If you are not following my fav store for hilarious graphic tees @everfitte you must! Use code SARCASM at checkout to get 15% off your entire order today! 🍹 @everfitte @everfitte @everfitte

sarcasm_only

#SarcasmOnly

sarcasm_only

#SarcasmOnly

sarcasm_only

#SarcasmOnly

sarcasm_only

#SarcasmOnly

sarcasm_only

#SarcasmOnly

sarcasm_only

#SarcasmOnly

sarcasm_only

@FashionNova has the perfect styles to slay like Kylie 😍 Swipe to see more 👈 Follow & Shop @FashionNova today! 🙌 ✨Link in Bio✨

sarcasm_only

#SarcasmOnly