Myriam Fares Fendi Jessica Mila Agnesia - instagram lists #feedolist

Fendi

Modern, metropolitan elegance rooted in a free-spirited mood. Discover the # FendiFW19 accessories edit, starring the new # FendiPeekaboo Essential. Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

More is more: go head to toe in the season’s signature Karl Collage print. Shop the edit via the link in bio. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

The season’s most beloved print – the Karl Collage – adds an instant fun factor to any look. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

Artful yet wearable, the Karl Collage print puts a fresh spin on timeless menswear staples. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

jscmila

Haii.. 5 hari ini aku rutin minum 1 sachet Ezy Vegie sebelum tidur dan sekarang BAB aku lancar dan perut jadi lebih slim. Kalian juga harus cobain deh dan rasain sendiri manfaatnya, sekalian yuk ikutan #5DaysEzyChallenge! Challengenya adalah minum EzyVegie selama 5 hari terus posting foto semenarik mungkin dan review manfaat yang kamu rasain ✨✨ Jangan ketinggalan juga follow instagram @EzyVegie dan mention 3 teman untuk kalian ajak ikutan challenge ini pakai hashtag #5DaysEzyChallenge ya! Kalian bisa menangin 1 smartphone dan voucher belanja juga loh 😍 Kapan lagi bisa langsingin perut dan dapat hadiah? More info cek aja langsung ke @EzyVegie ya guys!

Fendi

Handwritten notes, images, and sketches all come together in the Karl Collage print: a heartfelt tribute to #Fendi’s lifelong creative relationship with Karl Lagerfeld. #FendiFW19 #FendiBaguette Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

Complement your #FendiFW19 look with the latest #FendiEyewear edit starring classic silhouettes, bold colorways, and graphic details. Creative Director: @silviaventurinifendi #silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

Fendi

A utopian dreamscape where #Fendi’s heritage and craftsmanship are recreated through an underground lens. Discover more via the link in bio and follow @fisforfendi for more exclusive style stories. #FendiPeekaboo #fisforfendi

Fendi

The result: @mrdoodle’s fun, irreverent take on the #FendiPeekaboo that shatters the boundaries between spontaneity and sophistication. #FendiPeekaboo #fisforfendi Discover more on @fisforfendi.

Fendi

Joined by Caterina – a young tailor from the #Fendi atelier – @mrdoodle’s performance combines techniques, materials, and textures to create a unique tailor-made masterpiece. #FendiPeekaboo #fisforfendi Discover more on @fisforfendi.

Fendi

@mrdoodle’s street art elevated to high-fashion status, against the breathtaking backdrop of the Eternal City. #FendiPeekaboo #fisforfendi Discover more on @fisforfendi.

Fendi

#Fendi, but not as you know it: check out the latest rooftop performance of “Doodling Fendi Roma” feat. @mrdoodle and powered by #fisforfendi. #FendiPeekaboo Discover more on @fisforfendi.

FENDI

Laid-back luxe. Take a closer look at the latest #FendiFW19 men’s accessories edit via the link in bio. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Deceptively simple yet ingenious designs are a #Fendi signature – the #FendiFW19 accessories edit proudly proving the point. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Cutting-edge technologies and traditional craftsmanship come together in the #FendiFW19 edit. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Geometric shapes and graphic contrasts take the traditional, everyday staples into a new, design-led territory. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Accessories are both a detail and a focal point of the #FendiFW19 collection. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

Spare, sophisticated silhouettes with a retro-futuristic, utilitarian feel. Explore the latest #FendiFW19 arrivals via the link in bio. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @malickbodi and @aramishmangi

FENDI

High polish with a sporty attitude. Explore the latest #FendiFW19 looks now via Fendi.com. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

FENDI

Intricate cuts, layering, and remarkable materials come together with exceptional ease in the #FendiFW19 collection. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

FENDI

Ultra chic and ultra current: tailoring with a #FendiFW19 twist. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

jscmila

Ada yang bilang kalau filmnya mengoyak-oyak perasaan, bahkan sampai meneteskan air mata. Bener gak tuh? Coba buktikan! Ajak semua orang terdekat kamu buat nonton @filmbridezilla , dan ikutan challenge berhadiah jalan-jalan ke Singapura. Cek hashtag #BridezillaTripkeSingapura untuk info lengkapnya. #FilmBridezilla #MarryYourDream

FENDI

The crisp, buttoned-up shirt tucked into pleated wide-leg pants radiates relaxed authority. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

FENDI

Laser-cut leather outerwear in timeless and relaxed shapes made to last beyond the season. #FendiFW19 Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

FENDI

A renewed focus on formality, underscored by a neutral color palette. Explore the #FendiFW19 lookbook – a preview of the season ahead. Link in bio. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: @nicovascellari Still Photographer: @mattiazoppellaro Styling: @ganio Feat: @marjanjonkman

Fendi

Discover the exclusive #FendiCaffe created in collaboration with LA-based visual artist @joshuavides.  #Fendi 5th Floor @harrods

Fendi

Discover the exclusive #FendiCaffe created in collaboration with LA-based visual artist  @joshuavides. #Fendi 5th Floor @harrods

Fendi

Discover the exclusive #FendiCaffe created in collaboration with LA-based visual artist @joshuavides.  #Fendi 5th Floor @harrods

Fendi

Functional pieces with feminine polish. Make an entrance into the new season with the #FendiFW19 looks – available now at Fendi.com.

Fendi

A modern minimally-minded aesthetic counterbalanced by pretty pastels, lightness, and transparency. #FendiFW19

Fendi

Tailored silhouettes infused with an architectural sensibility: look for sharp lines, bold construction, and strong color contrasts. #FendiFW19

Fendi

#FendiFW19: quintessentially ladylike with a quirky touch. Explore the latest looks for the season ahead via the link in bio.

Fendi

Raw elegance, romance, and old-fashioned glamour intertwine in the #FendiFW19 collection.

jscmila

Nonton Film Bridezilla barengan sahabatmu di hari pertama tayang, berkesempatan menang jalan-jalan ke Singapura! Mau tau caranya? Baca nih caranya: 1. Follow akun IG @filmbridezilla, @visinemaid, @dwidaya_tour serta akun tidak di private. 2. Beli tiket Film Bridezilla sebanyak-banyaknya, kemudian foto tiket bersama teman nonton kamu. Buat yang nonton bersama geng nobar kamu di hari pertama tayang, peluang menang semakin besar! 3. Posting foto kamu dengan geng nobar kamu di feed instagram. Boleh juga posting lebih dari 1 dengan geng nobar yang berbeda. 4. Buat caption menarik berupa sedikit review tentang Film Bridezilla, serta ajakan nonton buat teman-teman kamu yang lain. Jangan lupa tambahkan hastag #BridezillaXDwidayaTour, #BridezillaTripkeSingapura, lalu tag foto kamu ke @filmbridezilla, @visinemaid, dan @dwidaya_tour. 5. Periode quiz ini akan berakhir tanggal 7 Agustus 2019. Jangan lewatkan kesempatanmu untuk nonton bareng geng nobar, dan menangkan hadiahnya! #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

jscmila

Hidup itu tuh banyak kejutannya ya! Aku pernah tiba-tiba ada calling buat langsung shooting pas lagi ngumpul sama temen, pernah juga baru aja keluar rumah terus ada interview. Momen kayak gini buat aku harus ready setiap saat! Kalian juga bisa loh agar jadi #AkuReady selalu ✨ Solusinya dengan produk terbaru @fairandlovely_id BB Cream! Langsung banget ready dan cerah seketika seperti memakai make up! Karena dengan Fair & Lovely BB Cream ada perlindungan SPF 15 dan Matte finish agar aman dari sinar matahari dan bebas minyak seharian ☀ Bisa dengan gampang kalian bisa cari di minimarket dan supermarket terdekat ya @fairandlovely_id selalu #AkuReady!

Fendi

Empowering colors and subtly clashing prints bring a contemporary edge to classic femininity. #FendiFW19

Fendi

Just like a Renaissance painting, the #FendiFW19 campaign captures timelessness in every model’s pose, leaving no drape or detail to chance. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: #StephenGan Styling: @chaos Hair: @sammcknight1 Make-up: @emmanuelsammartino Feat: @anokyai, @chunjincj, @fransummers, @kris_grikaite, @ophelieguillermand, @sashaluss, @st.einberg and @iamugbad

Fendi

A manifesto of strong and determined yet delicate femininity – the #FendiFW19 campaign offers a powerful take on #Fendi’s signature sophistication. Creative Director: @silviaventurinifendi Art Director: #StephenGan Styling: @chaos Hair: @sammcknight1 Make-up: @emmanuelsammartino Feat: @anokyai, @chunjincj, @fransummers, @kris_grikaite, @ophelieguillermand, @sashaluss, @st.einberg and @iamugbad

jscmila

Buat yang udah ga sabar, Bridezilla siap ngamuk besok! Ayo ajak sahabat, pacar, keluarga kalian nobar @filmbridezilla di bioskop mulai 1 Agustus 💕 #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019 @visinemaid . videographer : @Erwinwijanto @ianvins

Fendi

Making a new statement in the Menswear world, the iconic Baguette bag continues to evolve and transform itself by remaining pure expression of the Fendi unique mix of craftsmanship and innovation. #FendiBaguette #FendiFW19

Fendi

Fendi presents Exploring the Men’s Baguette World, the new short movie of an exciting journey in the Men’s universe, combining imagined and real moments with the iconic Baguette bag. #FendiBaguette #FendiFW19

jscmila

Bridezilla! Yang pernah jadi bridezilla, yang lagi jadi bridezilla, yang penasaran bridezilla kayak apa, bentar lagi Film Bridezilla fresh in the cinema 🦕 Thank you untuk support semua yang sudah datang ke premiere @filmbridezilla dan juga cast and crew for the fun shoot ❤️ Bridezilla siap dinikmati 1 Agustus! Dress by @ernestoabram Bag by @alexandermcqueen Accessories by @leciel.design Styled by @ilonksarizqi Make up by @hepidavid #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

Fendi

Fendi X Jackson Wang collection, created in collaboration with the Chinese singer and songwriter on the rise, @jacksonwang852g7 #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

Fendi

@jacksonwang852g7 puts a personal, luxuriously understated twist on an array of streetwear staples in the Fendi X Jackson Wang capsule collection. #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

Fendi

From the #FendiBaguette to a modern take on logomania, the Fendi X Jackson Wang collection looks at #Fendi’s celebrated past and propels it towards the future. #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

Fendi

Comfort, meet luxury. All-black velvets and chenille breathe new life into jumpers, T-shirts, and pants, as well as relaxed suiting, in the Fendi X Jackson Wang capsule collection. #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

Fendi

Minimalism for the millennials: the Fendi X Jackson Wang capsule collection steers clear of punchy prints in favor of next-gen style staples crafted from the finest materials. #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide

Fendi

#FendiXJacksonWang: the collection is now available on Fendi.com and selected boutiques worldwide. #Fendi #FisforFendi #JacksonWang

fendi

The #FendiPeekaboo celebrates a bold, strong, and independent vision of femininity – our latest power couple, @deedeepoon and Marjorie Yang, being the perfect case in point. #MeAndMyPeekaboo #FendiEyewear Discover more on @fisforfendi

Fendi

Meet @deedeepoon and Marjorie Yang: the mother-daughter duo starring in the brand-new episode of the #MeAndMyPeekaboo series. #FendiPeekaboo Discover more on @fisforfendi

jscmila

Yuk dinner eksklusif bareng aku di @lemeridienjkt! Baca mekanisme lengkapnya, dan kepoin terus info terbarunya di @filmbridezilla. #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

Fendi

An underground clubbing soirée in Chengdu, China, gathered some of fashion’s finest on Sunday night to celebrate the launch of our upcoming capsule collection with @jacksonwang852g7: Fendi X Jackson Wang. Discover more on @fisforfendi #FendiXJacksonWang #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Don’t miss the exclusive capsule collection Fendi X Jackson Wang. Available now on Fendi.cn and selected boutiques in China Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide from July 26th

fendi

Jackson Wang met FendiDi - Fendi's little brother designed by artist Oscar Wang. #FendiDi #FisforFendi #FendiXJacksonWang Discover more on @fisforfendi

fendi

Take a selfie with FendiDI wearing the FF logo outfit and the cross-body Men’s Baguette from the Fendi x Jackson Wang Capsule collection, he is a real trendsetter. #FendiDi #FisforFendi #FendiXJacksonWang Discover more on @fisforfendi

fendi

Exclusively designed by Fendi and artist Oscar Wang, it stands at the entrance of Shamao Street at Chengdu IFS. About 3.3 meters high and 2 meters wide. #FendiDi #FisforFendi #FendiXJacksonWang Discover more on @fisforfendi

fendi

After its recent debut in the #FendiFW19 men’s collection, the #FendiBaguette makes a strong style statement in the Fendi X Jackson Wang edit that brings a new sense of streetwear into #Fendi’s time-honored signature. #FendiXJacksonWang #FisforFendi #JacksonWang Available on Fendi.cn and selected boutiques in China from July 20th Available on Fendi.com and selected boutiques worldwide from July 26th Discover more on @fisforfendi - FENDI x Jackson Wang限定联名系列 为全新推出的男士Baguette手袋增添极具辨识度的街头风格 7月20日,Fendi.cn正式发售

fendi

#FendiXJacksonWang Capsule Collection: be ready, its coming soon! #Fendi #FisforFendi #JacksonWang Discover more on @fisforfendi - 准备好,他来了!

jscmila

Don't lose focus 🌿 @rayban glasses from @optikseis

jscmila

🎈🎈🎈 @haluuworld

jscmila

Summer at Brazil! Ga deng, ini di Grand Indonesia pakai flip flop ternyaman dari @havaianasid! Now you can find them at GI, West Mall, Level 2 😊 #havaianasID #havaianasGrandIndonesia #I♥️Havaianas

jscmila

“wedding aku harus jadi wedding of the year!!!” -Dara, si ambisius dan perfeksionis. @filmbridezilla

jscmila

❤ Inilah Official Poster Film Bridezilla! ❤ Siap ngamuk di bioskop, 1 Agustus 2019! Catat tanggal tayangnya dan tag teman nontonmu. Buat bekal menunggu, lihat lagi teasernya di IGTV @filmbridezilla atau Youtube Visinema Pictures. Atau cek di IGTV aku. Trailernya besok rilis lho, yuk pantau @filmbridezilla! #FilmBridezilla #MarryYourDream

jscmila

Perfectly grateful, happy, and excited to join @film_imperfect along with people I come to admire ❤ Banyak banget yang akan kalian pelajari dari film ini, sebagaimana aku juga menyadari bahwa #bodyshaming bukanlah hal yang kecil, namun bisa berdampak buruk ke banyak aspek. Aku berharap dengan berada di film 'Imperfect' aku turut ikut membangun mental #positivebodyimage dan #selfacceptance ke kalian semua 😊 disini ada yg udh baca bukunya kak @meiranastasia ? sebelum nonton film nya nanti mungkin kalian bs baca dulu bukunya, krn SEBAGUS ITU! ✨👌🏻 #filmimperfect

jscmila

Bali and chill 🍃 Relaxing in @luawear_

jscmila

Hello, Bridezilla friends! @FilmBridezilla bikin kuis Wedding Memory, ikutan yuk. Coba ingat-ingat lagi, foto pernikahan mana yang berkesan dan menjadi favoritmu? Kamu bisa mengupload foto pernikahanmu dengan pasangan, foto pernikahan ortu, atau sahabat. Baca mekanisme lengkapnya di atas⬆ Sstt.. foto kamu juga berkesempatan untuk dipajang di Bridestory Market lho! Jadi tunggu apa lagi? Jangan lupa sertakan hashtag #BridezillaWeddingMemory yaa! Jangan lupa pantau terus @FilmBridezilla! 💕 #FilmBridezilla #MarryYourDream

jscmila

Sebagai Brand Ambassador nya Fair & Lovely, I proudly present Fair & Lovely BB Cream! Krim pencerah multivitamin dan krim BB harian yang manfaatnya banyak banget! Bikin kulit wajah cerah merata seketika, langsung menyamarkan noda hitam dan juga bekas jerawat, ada SPFnya, dan hasilnya Matte. To be honest, aku seneng banget akhirnya ada skin care yang bisa ngasih coverage kayak make up yang oke banget sekaligus menutrisi kulit. Soalnya selama ini aku pengen banget tampil ready dengan makeup tapi takut kulit aku jadi jerawatan karena gak ada nutrisi buat kulit aku. Lafff... Kamu bisa jadi yang pertama untuk coba Fair & Lovely BB Cream hanya di JD.ID lho! Klik link yang ada di bio aku ya, Lovely! @fairandlovely_id

jscmila

Secret to stress-free life: just laugh it off! ☀☀☀ . . . 📸 @dhikaananta_

jscmila

The 3rd Eye 2 (Mata Batin 2👁) is now on Netflix 🎬 #the3rdeye2movie #the3rdeye2 #matabatin2 #believeisseing #netflix #netflixmovies

jscmila

I'm telling you, staying afloat on a flamingo with that pose is real effort 😜 . . 📸 by @dhikaananta_

jscmila

When in Bali. 🍹🛁 @villaairbali . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

This is not a pillow fight, we love our bed and cushions💆‍♀ ( at the comfiest stay: @villaairbali ) . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

Dari kemarin nyari swimwear yang nyaman jujur susah bgt, selalu ada part ngga nyaman nya karena ini itu. akhirnya aku balik lagi ke swimwear andalanku dari @aquamarine_swimwear. Modelnya cocok banget buat aku pake dimanapun kapanpun! Luuvvv!

jscmila

❤️✨

jscmila

🍧🍧🍧 @es_merah_delima

jscmila

Starting the day with a smile 😊

jscmila

Amsterdam is beautiful ✨, I will miss its clear skies and warm coffee ☕ Truly worth awhile especially with friends, cast, and crews 🤗 Thank you for all the hardwork! Nantikan film Mengejar Surga di bioskop yaa.

jscmila

Dari beli molen sampai Dara kerja pun, si Alvin selalu nyebelin. Tapi, lucu juga ya ngeliat Dara sebel. Jadi penasaran sama reaksi Dara, pasti lucu! Emoticon apa ya yang pas buat Dara? 😤😁😭😂 Yuk dengerin episode 25 di @joox.id sekarang ya! Follow juga @filmbridezilla soalnya ada kuis berhadiah HP buat kamu yang rajin dengerin seriesnya! #MarryYourDream #BridezillaJooxTheSeries

jscmila

Bridezilla... apa sih itu?! Nah, buat kamu yang masih bingung, ini dia penjelasannya! Udah ngerti kan sekarang kenapa Dara sering banget nyebut kliennya Bridezilla. Coba tag teman kamu di comment yang pernah, sedang atau yang sepertinya akan menjadi Bridezilla 👰 #bridezillajooxtheseries #marryyourdream

myriamfares

💙

myriamfares

#sundayfunday

myriamfares

بعد شهر من اليوم رح كون واقفة على خشبة أكبر مهرجان بالوطن العربي #موازين ، متشوقة كتير لهل لحظة للقاء أجمل جمهور ليعطيني الحماس اللي أنا متعودة عليه بكل مرة بوقف فيا على خشبة المسرح، كونوا أكيدين إني محضرتلكن مفاجآت كتيرة و رح نقضّي مع بعض سهرة من العمر #MyriamInMawazine2019 @mawazine

myriamfares

myriamfares

#Repost @myriammusicofficial ・・・ ‏Are you ready for #TheQueenOfStage #MyriamFares’s Mawazine Festival in Morocco? Mark your calendars on the 23rd of June 2019 at 10:00 PM #MyriamInMawazine2019 #Mawazine #Morocco @myriamfares هل انتم مستعدون لحفل #ملكة_المسرح #ميريام_فارس في مهرجان موازين #المغرب ؟ كونوا على الموعد الاحد في ٢٣ حزيران ٢٠١٩ في تمام ساعة ١٠:٠٠ مساءً #موازين٢٠١٩ #موازين

jscmila

Mau hadiah smartphone dari Bridezilla? Yuk ikutan #BridezillaQuiz setiap minggunya! Caranya gampang: 1. Follow @filmbridezilla dan @visinemaid 2. Jawab pertanyaan di atas pada kolom comment 3. Ajak teman kamu untuk LIKES comment kamu sebanyak-banyaknya 4. Jawaban yang benar dan menjadi TOP COMMENT akan menjadi pemenangnya 5. Periode quiz hingga Rabu, 15 Mei 2019 pukul 17.00 WIB 6. 1 orang pemenang akan diumumkan setiap Jum'at di IG story @filmbridezilla 7. Hadiah smartphone akan dikirimkan secara bersamaan di akhir episode #BridezillaJooxTheSeries Jadi tunggu apa lagi? Buruan ikutan sekarang dan ramaikan comment di bawah ini ya 👇

myriamfares

كثير من الأشياء التي نحبها تنفذ، فلا تضيعي فرصة شراء قطع وتصاميم رائعة ستحبيها في تشكيلة ذي درِس كود الجديدة بالكامل! Get your hands on THE DRESS CODE COLLECTION from @redtagfashion before it runs out. Love it!

myriamfares

Sometimes a classic red dress is all it takes to make a statement. Shop this look from @redtagfashion ‎عندما يكون الثوب أحمر وكلاسيكي، يكون كافيا للتميز. متوفر الآن في ردتاغ

myriamfares

Ready for the weekend in this casual and simple look from @redtagfashion. Hands up if you are ready for the weekend too 🙌 مع هذه الإطلالة الكاجوال والبسيطة من ردتاغ ستكونين جاهزة في نهاية الأسبوع

jscmila

HOW CUTE?? and elegant at the same time! @katespadeny always has its own magic ✨✨👏 #LoveinSpades

myriamfares

الحقيبة الملائمة لإطلالتك المتميّزة في الإفطار The perfect bag for your iftar gatherings from @redtagfashion

jscmila

Current mood be like 🖤♣️🖤 . @3mongkis x @paolatambunann

myriamfares

This Ramadan MAKE ROOM for the EXTRA YOU with THE DRESS CODE COLLECTION @redtagfashion

myriamfares

This Ramadan MAKE ROOM for the EXTRA YOU with THE DRESS CODE COLLECTION @redtagfashion ‎تشكيلة ذي درِس كود تنتظرك خلال شهر رمضان.. ستحتاجين للمزيد من المساحة في غرفتك لك وحدك!

jscmila

Yang terbaru dari Visinema! Seri radioplay Bridezilla yang bisa mulai didengarkan di @jooxid Penasaran seperti apa cerita yang diperankan @riodewanto @sheiladaisha @rafaell_16 dan aku? Yuk dengarkan Episode 1: Dream Job - JOOX Indonesia (klik link di profil). Radioplay Bridezilla tayang setiap sore pukul 17.00 WIB selama bulan Ramadhan. https://joox.page.link/qd2ZY Jangan lupa follow @filmbridezilla untuk update terbaru, ya! . @gen987fm @jooxid

jscmila

Aesthetically pleasing! ✨ It's from @kalla.studio!

jscmila

Bulan Ramadhan adalah bulan penuh kebaikan, setuju? 💚 Maka dari itu, yuk kita sama sama melakukan kebaikan dengan membantu saudara saudara kita di Palu, Donggala, dan Lombok! Selain dengan mendonasikan uang dan menjadi relawan, kamu bisa membantu mereka hanya dengan membeli kebutuhan sehari-hari. Untuk setiap produk dari @unileveridn yang kamu beli, sebagian keuntungannya akan diberikan untuk membantu saudara kita yang terkena bencana loh. Yuk, lakukan kebaikan lebih banyak di Bulan Ramadhan!

jscmila

Happy 10th anniversary @rosewoodliving! So much more things to look ahead, check them out because they are celebrating their 10th anniversary with NEW COLLECTIONS, BIGGEST DISC up to 50% off! Time to shop for furnitures peeps!

jscmila

So much things we get from the earth, yet humans want more and more 💔 I still want to travel the world, many people does! So don't destroy our planet; save the nature for a change to a better environment 💚🌎 #visitvictoriaaustralia

jscmila

Coffee shop ootd shot ☕, feat in frame: @katespadeny bag I'm so in love with! ❤👜 #LoveInSpade

jscmila

Yey pulang kampung kali ini super happy karena bawa banyak oleh-oleh untuk keluarga :) Untungnya belanja di #ShopeeBigRamadhanSale semua PASTI LEBIH BESAR, jadi hemat banget! 😀 . . Selain Gratis Ongkir 10x, ada juga Goyang 10M dan Serba 10RB di @shopee_id!! Oh iya, kamu bisa juga dapetin HP Xiaomi A2 dengan cara: . . 1. Follow @shopee_id @shopeeformen @shopeelook 2. Like foto ini dan comment barang apa yang kamu mau bawa saat pulang kampung! Sertakan hashtag #ShopeeBigRamadhanSale #ShopeeBigRamadhanSaleID #ShopeeID 3. Pemenang akan diumumkan melalui DM langsung dari @shopee_id tiga minggu setelah post ini ya. Good luck guys! 😊🧡

jscmila

Happy Easter 🐣 Let us be reminded today of how much God loves all of us ❤

jscmila

Hi, jgn lupa saksikan @celebrityonvacation besok pagi jam 7.30 di @transtv_corp yaah 😊

jscmila

Looking right where the future is bright! So optimistic about Indonesia and its future 🇮🇩😊 Harapan dan doanya siapapun Presiden Indonesia, semoga akan menjadi pemimpin sebaik-baiknya dan menjadikan Indonesia lebih baik lagi. Terpenting adalah warganya tetap Bhinneka Tunggal Ika ❤

jscmila

We all have someone we idolize, an amazing person we want to become. But, at the end of the day, the best person to be, is our true self.

jscmila

Cloud looks like it's hanging so low I want to reach it! ☁

jscmila

The beauty of Melbourne, more than its art and culture, lies in how it makes you look back and realize you miss it very much. Whats the one place in this world you cant wait to go back to? . 📸 by @gumilar_mk #melbourne @visitmelbourne @australia

jscmila

Ready for the weekend?

jscmila

Low-key afraid this food truck will run me over but I wanna have me and 'doughnuts' in the same frame 🍩😚🍩

jscmila

The more I travel, the more I want to discover 👣🌏

jscmila

Hello everyone!! . Sekarang aku udah di Bandung dan aku mau jalan-jalan keliling Bandung untuk wisata kuliner nih! Coba tebak deh siapa yg bakal nemenin aku disini? Yapp, that's right, @grabfoodid yang akan nemenin aku untuk menembus kemacetan di kota Bandung dan melalang buana menelusuri kuliner enak di Bandung. Dengan Grab semua jadi lebih mudah sekarang! Aku ga perlu repot untuk nyiapin uang cash, tinggal bayar aja pakai OVO di aplikasi Grab. Dan aku bisa sampai tempat tujuan ku untuk wisata kuliner. Ngomong-ngomong soal wisata kuliner, kalian bisa kasih tau aku tempat yang recommended di Bandung? Comment di bawah ya! #JalanBarengGrab #DekatDenganGrab

jscmila

In the world of blank and dull walls, your hues and shades define who you are. So embrace them! Paint your rainbow and colour your walls! 🌈. . 📸 by @gumilar_mk

jscmila

Beach boxes at Melb are no longer functional the same way as they were before. But, their colors make them still adored by many ❤ May your weekend be as colorful ✨✨

myriamfares

@lazurde #shineineveryrole

myriamfares

#myriaminabudhabi #jumpsuit @ramikadi 💕

myriamfares

“Spanish Late” such a beautiful and natural effect from @amaralenses 🌹

myriamfares

#sundayfunday with my little Prince #jayden 😍

myriamfares

Cheers to a lifetime full of love, passion and happiness and most of all full of YOU #happyanniversary my love 💕

myriamfares

My favourite for this #eid "brown gold" from @amaralenses #adha #mubarak 😘

myriamfares

Loving the Warm Gray from @amaralenses

myriamfares

myriamfares

Seeing #london from the top , @shangrilalondon the tallest tower in #London #throwback

myriamfares

Watching with u #NOW #Repost @myriammusicofficial ・・・ Tune to al jadeed TV #NOW and watch #thequeenofstage #myriamfares @myriamfares شاهدوا #الآن #ملكة_المسرح #ميريام_فارس على تلفزيون الجديد

myriamfares

Have a nice #weekend #myriamees 🌼

myriamfares

فيك منفتخر و منرفع راسنا يا حامي الوطن تحية حب وفخر واحترام لجيشنا اللبناني #عيد_الجيش_اللبناني

myriamfares

شكر كبير لكل #Myriamees، انا كمان اشتقتلكن كتير وان شاء الله بتعافى بسرعة وبشوفكن قريباً ❤

myriamfares

Have a nice day #myriamees 🌼

myriamfares

myriamfares

myriamfares

myriamfares

myriamfares

Let’s spend the day together 🎈

myriamfares

This is all what I need 👪✈️

myriamfares

#TheQueenOfStage #MyriamFares #behindthescenes #thedresscode #campaign @redtagfashion 💕

myriamfares

Bless this talent 🌸

myriamfares

بشكر الإعلامي محمد قيس، والدكتور بيتر نون - رئيس جمعية "Kids First association" - على كلامه اللي ما بدّل إلا عن رقيّ، وبتمنالكن التوفيق من كل قلبي 🙏 وشكراً لكل الناس اللي عم تقويني بحبها @peter_noun @kidsfirstassociation

myriamfares