Jessica Mila Agnesia Reese Witherspoon - instagram lists #feedolist

jscmila

Haii.. 5 hari ini aku rutin minum 1 sachet Ezy Vegie sebelum tidur dan sekarang BAB aku lancar dan perut jadi lebih slim. Kalian juga harus cobain deh dan rasain sendiri manfaatnya, sekalian yuk ikutan #5DaysEzyChallenge! Challengenya adalah minum EzyVegie selama 5 hari terus posting foto semenarik mungkin dan review manfaat yang kamu rasain โœจโœจ Jangan ketinggalan juga follow instagram @EzyVegie dan mention 3 teman untuk kalian ajak ikutan challenge ini pakai hashtag #5DaysEzyChallenge ya! Kalian bisa menangin 1 smartphone dan voucher belanja juga loh ๐Ÿ˜ Kapan lagi bisa langsingin perut dan dapat hadiah? More info cek aja langsung ke @EzyVegie ya guys!

reesewitherspoon

This is Sarah Harden, the CEO of @hellosunshine.โ˜€๏ธEvery day she pushes me to think more expansively about our mission to change the way women are seen in media. โœจShe holds my dreams for a more diverse, representative media landscape in her hands and her heart. Everyday we talk at least 5 times: making decisions and figuring out our path forward. Fun facts : She is from Australia, she lived in Hong Kong, she has 3 amazing kids and sheโ€™s a twin! She also loves to discuss a 3yr projected business plan with an iced Americano at 10 am on Wednesdays while we listen to Spotify playlists of 90โ€™s songs. โ˜•๏ธ #howwegetitdone #womeninfilm

reesewitherspoon

Garden update! Carrots and radishes are thriving... any tips for stubborn tomatoes?๐Ÿฅ•๐Ÿ…

reesewitherspoon

Keeping that teen spirit alive! #TBT #Iwas25

reesewitherspoon

Took a trip down memory lane with @instylemagazine to celebrate their 25th anniversary! โค๏ธ Check out the issue to see just how much has changed over the years... PS: are we ready to bring bangs back? #Instyle25 ๐Ÿ“ท: @helenachristensen

reesewitherspoon

Fall styles are here! Puppies not included with purchase ๐Ÿพโค๏ธ @draperjames

jscmila

Ada yang bilang kalau filmnya mengoyak-oyak perasaan, bahkan sampai meneteskan air mata. Bener gak tuh? Coba buktikan! Ajak semua orang terdekat kamu buat nonton @filmbridezilla , dan ikutan challenge berhadiah jalan-jalan ke Singapura. Cek hashtag #BridezillaTripkeSingapura untuk info lengkapnya. #FilmBridezilla #MarryYourDream

reesewitherspoon

The ultimate thriller! My August book club pick is #TheLastHouseGuest by @meganlmiranda. Picture this: Itโ€™s the last night of summer in Littleport, Maine and Avery Greer discovers her best friend is missing. Was she murdered? Was it a suicide? This story will have you guessing until the very end. I canโ€™t wait for yโ€™all to read it so we can discuss all the twists and turns at @reesesbookclub! ๐Ÿ“šโœจ

jscmila

Nonton Film Bridezilla barengan sahabatmu di hari pertama tayang, berkesempatan menang jalan-jalan ke Singapura! Mau tau caranya? Baca nih caranya: 1. Follow akun IG @filmbridezilla, @visinemaid, @dwidaya_tour serta akun tidak di private. 2. Beli tiket Film Bridezilla sebanyak-banyaknya, kemudian foto tiket bersama teman nonton kamu. Buat yang nonton bersama geng nobar kamu di hari pertama tayang, peluang menang semakin besar! 3. Posting foto kamu dengan geng nobar kamu di feed instagram. Boleh juga posting lebih dari 1 dengan geng nobar yang berbeda. 4. Buat caption menarik berupa sedikit review tentang Film Bridezilla, serta ajakan nonton buat teman-teman kamu yang lain. Jangan lupa tambahkan hastag #BridezillaXDwidayaTour, #BridezillaTripkeSingapura, lalu tag foto kamu ke @filmbridezilla, @visinemaid, dan @dwidaya_tour. 5. Periode quiz ini akan berakhir tanggal 7 Agustus 2019. Jangan lewatkan kesempatanmu untuk nonton bareng geng nobar, dan menangkan hadiahnya! #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

jscmila

Hidup itu tuh banyak kejutannya ya! Aku pernah tiba-tiba ada calling buat langsung shooting pas lagi ngumpul sama temen, pernah juga baru aja keluar rumah terus ada interview. Momen kayak gini buat aku harus ready setiap saat! Kalian juga bisa loh agar jadi #AkuReady selalu โœจ Solusinya dengan produk terbaru @fairandlovely_id BB Cream! Langsung banget ready dan cerah seketika seperti memakai make up! Karena dengan Fair & Lovely BB Cream ada perlindungan SPF 15 dan Matte finish agar aman dari sinar matahari dan bebas minyak seharian โ˜€ Bisa dengan gampang kalian bisa cari di minimarket dan supermarket terdekat ya @fairandlovely_id selalu #AkuReady!

reesewitherspoon

@hellosunshine values shining extra bright today. Which words light your way? โœจ

jscmila

Buat yang udah ga sabar, Bridezilla siap ngamuk besok! Ayo ajak sahabat, pacar, keluarga kalian nobar @filmbridezilla di bioskop mulai 1 Agustus ๐Ÿ’• #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019 @visinemaid . videographer : @Erwinwijanto @ianvins

reesewitherspoon

Pupdate: Today, Lou ate my favorite sneaker ๐Ÿ‘Ÿ... but just the left one. ๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๏ธ #LouTheBulldog

jscmila

Bridezilla! Yang pernah jadi bridezilla, yang lagi jadi bridezilla, yang penasaran bridezilla kayak apa, bentar lagi Film Bridezilla fresh in the cinema ๐Ÿฆ• Thank you untuk support semua yang sudah datang ke premiere @filmbridezilla dan juga cast and crew for the fun shoot โค๏ธ Bridezilla siap dinikmati 1 Agustus! Dress by @ernestoabram Bag by @alexandermcqueen Accessories by @leciel.design Styled by @ilonksarizqi Make up by @hepidavid #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

ReeseWitherspoon

Pepper thinks there's bacon in my purse...๐Ÿฅ“

ReeseWitherspoon

Happy Birthday to my sweet hubby!!! ๐ŸŽ‚Hereโ€™s to another fantastic trip around the sun with you! ๐Ÿ’ซโค๏ธ Love you, JT!

reesewitherspoon

Love these wise words , Amy! Surround yourself with people who bring out the best in you. โœจ

reesewitherspoon

Happy #NationalTequilaDay! Donโ€™t worry @trevornoah, I think youโ€™re cute too ๐Ÿ˜Š

jscmila

Yuk dinner eksklusif bareng aku di @lemeridienjkt! Baca mekanisme lengkapnya, dan kepoin terus info terbarunya di @filmbridezilla. #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

reesewitherspoon

For years, I was an actor for hire and I am so grateful for that time because I learned about script development, hiring crews & making productions run on time. I always wanted to become a producer. And here I am now... In my role as producer, I am truly humbled everyday by everyone who works tirelessly to make TV magic. โœจ I want to say to everyone who worked on #BigLittleLiesโ€ฆ every single cast member, location scout, camera operator, teamster, film editor, makeup artist, caterer and prop master on our production who collaborated to give us this opportunity to explore these womenโ€™s lives for 2 seasons, THANK YOU from my bottom of my heart. You have made my whole experience a dream come true โค๏ธ

reesewitherspoon

Madeline & Ed ๐Ÿ’•Abigail & Chloe ๐Ÿ’•#biglittlelies

reesewitherspoon

Canโ€™t believe tonight is the season finale of @biglittlelies! BIG surprises tonight! โœจTo all the fans of the show, THANK YOU ! You are the reason this show is everything it can be. Thank you for watching, for discussing, for tweeting.... for Loving these women. It means the world to me! ๐Ÿ’

reesewitherspoon

What do you call an alligator in a vest? #popsiclejoke (๐Ÿ‘—: @draperjames)

reesewitherspoon

This group of young storytellers joined @HelloSunshine and @att for a week of learning and mentorship on the ins-and-outs of filmmaking and let me just say... the future is bright! ๐Ÿ’ซEverybody deserves to tell their story and itโ€™s been a dream come true to watch these ambitious young ladies leave here feeling confident to do just that. A HUGE THANK YOU to @att for making this program possible. ๐ŸŒŸItโ€™s opportunities like these that are going to change the stories in Hollywood! ๐ŸŽฌ #filmmakerlab

reesewitherspoon

This is an every night scenario for me ๐Ÿ“š๐Ÿ˜‚ (via: @thisgirlsbookshelf)

reesewitherspoon

Thereโ€™s always that one friend in the group ๐Ÿคช #biglittlelies

reesewitherspoon

Monday Lisa gets it... #mondays ๐Ÿท

reesewitherspoon

Iโ€™ve got all my sisters with me ๐ŸŽถ New lies coming at you tonight on @hbo! #bll2

reesewitherspoon

Look what I found in a buried time capsule labeled โ€˜1999โ€™ ๐Ÿ˜‚ @selmablair and I share so many great memories together, from #cruelintentions to #legallyblonde sheโ€™s always kept me laughing! ๐Ÿ’ซ #tbt

reesewitherspoon

Be a force of positivity โค๏ธ

reesewitherspoon

I think this artist really gets my whimsical spirit. ๐ŸŽจ ๐Ÿ’™๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŽจ

jscmila

Don't lose focus ๐ŸŒฟ @rayban glasses from @optikseis

reesewitherspoon

Avoiding eye contact with Monday like... I think @theobonaparte is onto something ๐Ÿ˜‚

jscmila

๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ @haluuworld

jscmila

Summer at Brazil! Ga deng, ini di Grand Indonesia pakai flip flop ternyaman dari @havaianasid! Now you can find them at GI, West Mall, Level 2 ๐Ÿ˜Š #havaianasID #havaianasGrandIndonesia #Iโ™ฅ๏ธHavaianas

reesewitherspoon

Ed & Madeline are going away for the weekendโ€ฆ but where to? ๐Ÿง Find out tonight on @biglittlelies! #BLL2

reesewitherspoon

To act, to live, to create positive change. โฐ ( @ashandchess)

ReeseWitherspoon

Well.. this pretty much says it all.๐Ÿ˜ดI love you, Z๐Ÿ’–

ReeseWitherspoon

Evening clutches that look like books?!! ๐Ÿ“šโœจI am in love ๐Ÿ˜ @olympialetanofficial

reesewitherspoon

Date night in Paris ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ทโœจโค๏ธ

reesewitherspoon

Felt cute, will post 20 years later. #TBT #Freeway (1996!)

jscmila

โ€œwedding aku harus jadi wedding of the year!!!โ€ -Dara, si ambisius dan perfeksionis. @filmbridezilla

reesewitherspoon

Seeing stars and stripes! ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ’ซ @draperjames Whoโ€™s getting ready for The 4th?

reesewitherspoon

Welcome to the family, Lou! #lovemybulldog ๐Ÿฅฐ

reesewitherspoon

#WWEWD ๐Ÿค”(@evelyn_henson)

reesewitherspoon

Biggest Birthday wishes to my girl, @MindyKaling!โœจNo one makes me laugh like you do. ( @latenightmovie was so hysterical!) Keep shining bright ๐ŸŒŸyou gorgeous diamond๐Ÿ’Ž!

jscmila

โค Inilah Official Poster Film Bridezilla! โค Siap ngamuk di bioskop, 1 Agustus 2019! Catat tanggal tayangnya dan tag teman nontonmu. Buat bekal menunggu, lihat lagi teasernya di IGTV @filmbridezilla atau Youtube Visinema Pictures. Atau cek di IGTV aku. Trailernya besok rilis lho, yuk pantau @filmbridezilla! #FilmBridezilla #MarryYourDream

reesewitherspoon

Who is ready to see how EXTRA these two can be? Tune in tonight for more #BLL2! ๐Ÿ’…๐Ÿป

jscmila

Perfectly grateful, happy, and excited to join @film_imperfect along with people I come to admire โค Banyak banget yang akan kalian pelajari dari film ini, sebagaimana aku juga menyadari bahwa #bodyshaming bukanlah hal yang kecil, namun bisa berdampak buruk ke banyak aspek. Aku berharap dengan berada di film 'Imperfect' aku turut ikut membangun mental #positivebodyimage dan #selfacceptance ke kalian semua ๐Ÿ˜Š disini ada yg udh baca bukunya kak @meiranastasia ? sebelum nonton film nya nanti mungkin kalian bs baca dulu bukunya, krn SEBAGUS ITU! โœจ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป #filmimperfect

jscmila

Bali and chill ๐Ÿƒ Relaxing in @luawear_

reesewitherspoon

FINALLY! Gummy vitamins getting the attention they deserve! ๐Ÿ’ฏ( @aparnapkin)

reesewitherspoon

Happy Birthday, Meryl! Sending so much birthday love to this talented creature! ๐ŸŽˆ ๐ŸŽ‚ ๐Ÿ’ซWhat a privilege and an honor to work with you on @biglittlelies! (Check out my Insta-story if you want to see the cast of BLL share their favorite #merylstreep movies ! )

jscmila

Hello, Bridezilla friends! @FilmBridezilla bikin kuis Wedding Memory, ikutan yuk. Coba ingat-ingat lagi, foto pernikahan mana yang berkesan dan menjadi favoritmu? Kamu bisa mengupload foto pernikahanmu dengan pasangan, foto pernikahan ortu, atau sahabat. Baca mekanisme lengkapnya di atasโฌ† Sstt.. foto kamu juga berkesempatan untuk dipajang di Bridestory Market lho! Jadi tunggu apa lagi? Jangan lupa sertakan hashtag #BridezillaWeddingMemory yaa! Jangan lupa pantau terus @FilmBridezilla! ๐Ÿ’• #FilmBridezilla #MarryYourDream

reesewitherspoon

Happy Friday! #TGIFโ˜€๏ธ ( @draperjames)

reesewitherspoon

Happiest birthday to one of the most radiant gals around! ๐Ÿ’ซโšก๏ธ๐ŸŒŸIt is a privilege to call you a friend & producing partner. Love you @NicoleKidman! ๐Ÿ’–

reesewitherspoon

Hey @januaryjones, how am I doing?? Thinking of submitting this image with my #MadMen reboot application. ๐Ÿธ ๐Ÿ“ท: @pamela_hanson

jscmila

Sebagai Brand Ambassador nya Fair & Lovely, I proudly present Fair & Lovely BB Cream! Krim pencerah multivitamin dan krim BB harian yang manfaatnya banyak banget! Bikin kulit wajah cerah merata seketika, langsung menyamarkan noda hitam dan juga bekas jerawat, ada SPFnya, dan hasilnya Matte. To be honest, aku seneng banget akhirnya ada skin care yang bisa ngasih coverage kayak make up yang oke banget sekaligus menutrisi kulit. Soalnya selama ini aku pengen banget tampil ready dengan makeup tapi takut kulit aku jadi jerawatan karena gak ada nutrisi buat kulit aku. Lafff... Kamu bisa jadi yang pertama untuk coba Fair & Lovely BB Cream hanya di JD.ID lho! Klik link yang ada di bio aku ya, Lovely! @fairandlovely_id

reesewitherspoon

Love shines bright! Happy #pride month ๐ŸŒˆ (via @kimgenevieve)

reesewitherspoon

Summertime in the city! Any tips on fun things to do in #NYC? ๐Ÿ—ฝ๐Ÿš• ๐ŸŽ

jscmila

Secret to stress-free life: just laugh it off! โ˜€โ˜€โ˜€ . . . ๐Ÿ“ธ @dhikaananta_

reesewitherspoon

โ€œWhat do you call a fake noodle? An Impasta.โ€ Happy #FathersDay to all the wonderful dads out there! Where would we be without your #dadjokes?

reesewitherspoon

Itโ€™s going down! Mary Louise vs. Madeline Mackenzie, tonight on @hbo ๐ŸŒŠ ๐Ÿคซ #BLL2@ #whoyoucallingshort

ReeseWitherspoon

Shoutout to the #beastieboys for fighting the good fight ๐Ÿ˜‚ via @therosepepper

jscmila

The 3rd Eye 2 (Mata Batin 2๐Ÿ‘) is now on Netflix ๐ŸŽฌ #the3rdeye2movie #the3rdeye2 #matabatin2 #believeisseing #netflix #netflixmovies

jscmila

I'm telling you, staying afloat on a flamingo with that pose is real effort ๐Ÿ˜œ . . ๐Ÿ“ธ by @dhikaananta_

ReeseWitherspoon

My Friday mood! What are yโ€™all up to this weekend? #TGIF (๐Ÿ“ท: @david_bellemere)

jscmila

When in Bali. ๐Ÿน๐Ÿ› @villaairbali . . lensed by @dhikaananta_

ReeseWitherspoon

#MyEcoResolution is to continue using sustainable water bottles and limit my plastic consumption every day.โ™ป๏ธ Even though I may not be perfect in my efforts, Iโ€™m making the resolution to make positive change to protect the environment. ๐ŸŒŽ Whatโ€™s your #ecoresolution? I nominate @mindykaling & @jennifer.garner to share theirs!

jscmila

This is not a pillow fight, we love our bed and cushions๐Ÿ’†โ€โ™€ ( at the comfiest stay: @villaairbali ) . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

Dari kemarin nyari swimwear yang nyaman jujur susah bgt, selalu ada part ngga nyaman nya karena ini itu. akhirnya aku balik lagi ke swimwear andalanku dari @aquamarine_swimwear. Modelnya cocok banget buat aku pake dimanapun kapanpun! Luuvvv!

ReeseWitherspoon

@draperjames designed a dress after my @biglittlelies character! Colorful, floral, and sassy just like Madeline Mackenzie ๐Ÿ˜‰

reesewitherspoon

Bringing it back to the`90s! Meet Mia Warren and Elena Richardson. So excited to be shooting @LittleFiresHulu with the incredibly talented @kerrywashington! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ#littlefireseverywhere

jscmila

โค๏ธโœจ

jscmila

๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿง @es_merah_delima

jscmila

Starting the day with a smile ๐Ÿ˜Š

jscmila

Amsterdam is beautiful โœจ, I will miss its clear skies and warm coffee โ˜• Truly worth awhile especially with friends, cast, and crews ๐Ÿค— Thank you for all the hardwork! Nantikan film Mengejar Surga di bioskop yaa.

jscmila

Dari beli molen sampai Dara kerja pun, si Alvin selalu nyebelin. Tapi, lucu juga ya ngeliat Dara sebel. Jadi penasaran sama reaksi Dara, pasti lucu! Emoticon apa ya yang pas buat Dara? ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚ Yuk dengerin episode 25 di @joox.id sekarang ya! Follow juga @filmbridezilla soalnya ada kuis berhadiah HP buat kamu yang rajin dengerin seriesnya! #MarryYourDream #BridezillaJooxTheSeries

jscmila

Bridezilla... apa sih itu?! Nah, buat kamu yang masih bingung, ini dia penjelasannya! Udah ngerti kan sekarang kenapa Dara sering banget nyebut kliennya Bridezilla. Coba tag teman kamu di comment yang pernah, sedang atau yang sepertinya akan menjadi Bridezilla ๐Ÿ‘ฐ #bridezillajooxtheseries #marryyourdream

jscmila

Mau hadiah smartphone dari Bridezilla? Yuk ikutan #BridezillaQuiz setiap minggunya! Caranya gampang: 1. Follow @filmbridezilla dan @visinemaid 2. Jawab pertanyaan di atas pada kolom comment 3. Ajak teman kamu untuk LIKES comment kamu sebanyak-banyaknya 4. Jawaban yang benar dan menjadi TOP COMMENT akan menjadi pemenangnya 5. Periode quiz hingga Rabu, 15 Mei 2019 pukul 17.00 WIB 6. 1 orang pemenang akan diumumkan setiap Jum'at di IG story @filmbridezilla 7. Hadiah smartphone akan dikirimkan secara bersamaan di akhir episode #BridezillaJooxTheSeries Jadi tunggu apa lagi? Buruan ikutan sekarang dan ramaikan comment di bawah ini ya ๐Ÿ‘‡

jscmila

HOW CUTE?? and elegant at the same time! @katespadeny always has its own magic โœจโœจ๐Ÿ‘ #LoveinSpades

jscmila

Current mood be like ๐Ÿ–คโ™ฃ๏ธ๐Ÿ–ค . @3mongkis x @paolatambunann

jscmila

Yang terbaru dari Visinema! Seri radioplay Bridezilla yang bisa mulai didengarkan di @jooxid Penasaran seperti apa cerita yang diperankan @riodewanto @sheiladaisha @rafaell_16 dan aku? Yuk dengarkan Episode 1: Dream Job - JOOX Indonesia (klik link di profil). Radioplay Bridezilla tayang setiap sore pukul 17.00 WIB selama bulan Ramadhan. https://joox.page.link/qd2ZY Jangan lupa follow @filmbridezilla untuk update terbaru, ya! . @gen987fm @jooxid

jscmila

Aesthetically pleasing! โœจ It's from @kalla.studio!

jscmila

Bulan Ramadhan adalah bulan penuh kebaikan, setuju? ๐Ÿ’š Maka dari itu, yuk kita sama sama melakukan kebaikan dengan membantu saudara saudara kita di Palu, Donggala, dan Lombok! Selain dengan mendonasikan uang dan menjadi relawan, kamu bisa membantu mereka hanya dengan membeli kebutuhan sehari-hari. Untuk setiap produk dari @unileveridn yang kamu beli, sebagian keuntungannya akan diberikan untuk membantu saudara kita yang terkena bencana loh. Yuk, lakukan kebaikan lebih banyak di Bulan Ramadhan!

jscmila

Happy 10th anniversary @rosewoodliving! So much more things to look ahead, check them out because they are celebrating their 10th anniversary with NEW COLLECTIONS, BIGGEST DISC up to 50% off! Time to shop for furnitures peeps!

jscmila

So much things we get from the earth, yet humans want more and more ๐Ÿ’” I still want to travel the world, many people does! So don't destroy our planet; save the nature for a change to a better environment ๐Ÿ’š๐ŸŒŽ #visitvictoriaaustralia

jscmila

Coffee shop ootd shot โ˜•, feat in frame: @katespadeny bag I'm so in love with! โค๐Ÿ‘œ #LoveInSpade

jscmila

Yey pulang kampung kali ini super happy karena bawa banyak oleh-oleh untuk keluarga :) Untungnya belanja di #ShopeeBigRamadhanSale semua PASTI LEBIH BESAR, jadi hemat banget! ๐Ÿ˜€ . . Selain Gratis Ongkir 10x, ada juga Goyang 10M dan Serba 10RB di @shopee_id!! Oh iya, kamu bisa juga dapetin HP Xiaomi A2 dengan cara: . . 1. Follow @shopee_id @shopeeformen @shopeelook 2. Like foto ini dan comment barang apa yang kamu mau bawa saat pulang kampung! Sertakan hashtag #ShopeeBigRamadhanSale #ShopeeBigRamadhanSaleID #ShopeeID 3. Pemenang akan diumumkan melalui DM langsung dari @shopee_id tiga minggu setelah post ini ya. Good luck guys! ๐Ÿ˜Š๐Ÿงก

jscmila

Happy Easter ๐Ÿฃ Let us be reminded today of how much God loves all of us โค

jscmila

Hi, jgn lupa saksikan @celebrityonvacation besok pagi jam 7.30 di @transtv_corp yaah ๐Ÿ˜Š

jscmila

Looking right where the future is bright! So optimistic about Indonesia and its future ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ˜Š Harapan dan doanya siapapun Presiden Indonesia, semoga akan menjadi pemimpin sebaik-baiknya dan menjadikan Indonesia lebih baik lagi. Terpenting adalah warganya tetap Bhinneka Tunggal Ika โค

jscmila

We all have someone we idolize, an amazing person we want to become. But, at the end of the day, the best person to be, is our true self.

jscmila

Cloud looks like it's hanging so low I want to reach it! โ˜

jscmila

The beauty of Melbourne, more than its art and culture, lies in how it makes you look back and realize you miss it very much. Whats the one place in this world you cant wait to go back to? . ๐Ÿ“ธ by @gumilar_mk #melbourne @visitmelbourne @australia

jscmila

Ready for the weekend?

jscmila

Low-key afraid this food truck will run me over but I wanna have me and 'doughnuts' in the same frame ๐Ÿฉ๐Ÿ˜š๐Ÿฉ

jscmila

The more I travel, the more I want to discover ๐Ÿ‘ฃ๐ŸŒ

jscmila

Hello everyone!! . Sekarang aku udah di Bandung dan aku mau jalan-jalan keliling Bandung untuk wisata kuliner nih! Coba tebak deh siapa yg bakal nemenin aku disini? Yapp, that's right, @grabfoodid yang akan nemenin aku untuk menembus kemacetan di kota Bandung dan melalang buana menelusuri kuliner enak di Bandung. Dengan Grab semua jadi lebih mudah sekarang! Aku ga perlu repot untuk nyiapin uang cash, tinggal bayar aja pakai OVO di aplikasi Grab. Dan aku bisa sampai tempat tujuan ku untuk wisata kuliner. Ngomong-ngomong soal wisata kuliner, kalian bisa kasih tau aku tempat yang recommended di Bandung? Comment di bawah ya! #JalanBarengGrab #DekatDenganGrab

jscmila

In the world of blank and dull walls, your hues and shades define who you are. So embrace them! Paint your rainbow and colour your walls! ๐ŸŒˆ. . ๐Ÿ“ธ by @gumilar_mk

jscmila

Beach boxes at Melb are no longer functional the same way as they were before. But, their colors make them still adored by many โค May your weekend be as colorful โœจโœจ