Kriti Ayu Tingting Odell Beckham Jr - instagram lists #feedolist

ayutingting92

Sukses trs ko @rinaldyyunardi we luv u โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป hitam siapa takut

ayutingting92

My lovely brother โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ blurred emg lbh ok

ayutingting92

I luv you dok @tan_yuanita hehehhehee brhasil dkerjain.....syg kamooooooo ๐ŸŽ‚๐Ÿ’‹๐ŸŽŠ๐ŸŽ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Alhamdulillah menang anak manis pinterny bunda iqis โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ†

ayutingting92

Lomba disekolah โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿปsemangat nak muaah ๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Selamat aa trsyg @shirofirman n teh mai ats kelahiran putra kduanya.....sehat selalu ibu n bayinya y ๐ŸŽŠ๐Ÿ’—๐Ÿ˜

ayutingting92

Dedek akoh @danarjuliansyah_ danar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜† colek @risnasary_ @nazwayani4 Photo @anwarfadillah_sjn

ayutingting92

Brownis ceria ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜

ayutingting92

In @edhygraciabutique_tangerang Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @diaryfashionshoot

ayutingting92

Suka bgt sama hijab yg praktis trs langsung pake dan motifnya cantik bgt @glm.lepham.....mksh adikku @papham sukses usahanya syg ๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Happy birthday my best best doctor, best friend, best sister ever @tan_yuanita .....sehat trs, panjang umur, byk rezeki, tambah sukses melambung ke angkasa hehehhe......slalu syg aku, syg ibu, syg syifa, selalu bahagia, pkoknya doa trbaik buat km, gbu sygku....luv luv ๐ŸŽ‚๐Ÿ˜๐ŸŽŠ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Last night ๐Ÿ’ƒ KDI 2019 Photo @princesskalori

ayutingting92

With lovely @sitibadriahh โค๏ธ๐Ÿ’–๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Merah putih โค๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Helooooo @kdiofficial โค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ

kritisanon

If you can read me through my eyes.. You know me.. ๐Ÿ’ž @facescanada #BeautifulBeginsWithYou @bharatsikkastudio @aasifahmedofficial @adrianjacobsofficial @sukritigrover

kritisanon

She believed she could, so she did! โœจโœจ #BeautifulBeginsWithYou @facescanada Hair by @aasifahmedofficial Makeup by @adrianjacobsofficial Styled by @sukritigrover Shot by @bharatsikkastudio

kritisanon

Happpiiessttt birthday My Sifffuuuu!!! ๐Ÿค—โค๏ธYou are the bestest!! A lovely friend cum big bro, the best hair stylist ever ๐Ÿ˜˜, my fav personal photographer, my posing partner, my foodie buddy with the same kinda taste buds and alottt more!! From knowing each otherโ€™s mood without having to say anything, to giving personal life advice with equally screwed up lives(hahaha!!), to the long drives that always cheer me up, to the warm cuddles, to your drunk dances that swing me around, to the โ€œperfectโ€ song.. you know youโ€™ll always hold a very special place in my heart and life!! Lovveeee you so much! ๐Ÿค—โค๏ธ๐Ÿ˜˜ @aasifahmedofficial

kritisanon

Happy Rakhi to all the brothers and sisters!!! ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ Rakhi is a promise to your sibling to love, adore, protect, trouble each other and to have each otherโ€™s back come what may!๐Ÿ’– Nupsuu.. you know i love you beyond words!! ๐Ÿ’žI promise to always always be there for you, as a sister, as a friend and sometimes as a โ€œchhoti mummyโ€ too.. love u baby! ๐Ÿ˜˜๐Ÿค—โค๏ธ @nupursanon

kritisanon

Wishing you all a very Happy Independence Day!! ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ Hereโ€™s to freedom.. of thoughts, of expression, of choices.. freedom to choose how you want to lead your life, what you want to be, who you want to love.. freedom to be YOU! ๐Ÿ’–๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #JaiHind #ProudIndian ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ

kritisanon

For once in life, Unleash your heart And let it take the lead. Let it twirl you fearlessly And sweep you off your feet. Listen, as it whispers the song That made it skip a beat.๐ŸŽถ It knows no right, It knows no wrong Just loves, hurts, forgives & repeats. โ€” Kriti ๐Ÿ“๐Ÿ–Œ Pic credit: Tarun Vishwa for Brides Today(unseen pic)

obj

Strap down. Buckle up. Bettta gaurd ya grill...

obj

Hereโ€™s a pic of me and a world class lamp ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ .... @calvinklein #IRL #MyCalvins

kritisanon

โ€˜Sexyโ€™ is a feeling.. โ€œYoung and beautifulโ€ has always been my โ€˜feelin sexyโ€™ song.. whatโ€™s yours? ๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ

kritisanon

Shooting with him after agessss!! And he wins the National Award!! Woohhooo!! Sooo happy for you Ayush!! You deserve it all and more..! Badhai Ho chirag babu.. ๐Ÿค—โค๏ธ lotsss of Bareilly ki Barfi to you my friend! ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅณ @ayushmannk

kritisanon

Great things come in small packages!! Thats you! Happiest Birthday Ro!! @rohiniyer You are one of the strongest, most fearless and independent woman i know!! ๐Ÿ’ช๐Ÿป Stay the way you are!! Lots of love my fellow leo friend! ๐Ÿค—โค๏ธ come back and lets partyyyy๐Ÿฅณ

obj

MOOD

kritisanon

Yeh raat.. yeh chaandni phir kahaan.. Sun jaa dil ki.. dastaan... ๐ŸŽถ๐ŸŽต #PuraaneGaaneKindaMood #throwback

kritisanon

Love the love pouring in.. โค๏ธโค๏ธ #24MillionOnInsta and growing stronger day by day.. ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ yayyyiee! Love you guys..! ๐Ÿค—๐Ÿค—

obj

Sometimes people think they can be you, better than u can be you...

ayutingting92

Mau punya wajah putih cerah? Nih pakai aja @everwhiteid paket wajah, cepet banget bikin kulit jadi cerah 1-2 tingkat dari warna kulit sebelumnya. Byeee kulit kusam, kulit wajah jadi putih Mulus Tanpa Noda! โœจ Follow ya @everwhiteid @everwhiteid ๐Ÿ’–

ayutingting92

Happy birthday cintanya adek @kriznafahrezi yg dr dlu slalu baik jg syg bgt sm ade, smg sehat selalu wa, pjg umur, byk rezeki, semakin jd hairdo yg top n apa yg dinginkan trwujud, wish u all the best syg......love u ๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

ayutingting92

With mom cantik ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜โค๏ธ

obj

Itโ€™s crazy we live in a world where people create fake accounts just to hate on someone doin better than them ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ... #Truth

obj

Hearing voices in my head they tellin me go harder...

obj

All that ๐Ÿคฌ u talkin make u sound insecure....

kritisanon

Her eyes told a thousand stories That her heart refused to share with the world..๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค #poeticsoul

ayutingting92

Dipangkuny udah mulai berat dh ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Bugรผn seninle gรถrรผลŸtรผฤŸรผm iรงin รงok mutlu oldum, tekrar gรถrรผลŸmek รผzere ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜† abi @ramazangoden

ayutingting92

Manis bgt brownis ๐Ÿ’‹โค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Pingin gak punya tas kece seperti yg saya pakai? Kualitas sih jangan di ragukan lagi ya, @josedaroca.id tas original ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป dengan harga yang sangat terjangkau dan free ongkir untuk semua daerah di Indonesia! . Check @josedaroca.id untuk koleksi baru lainnya! ๐Ÿ’• . . . Handled by @iconic_sister

obj

Like Jim Carrey... I get scary wit dat MASK on....

kritisanon

@bridestodayin @taruntahiliani ๐Ÿ“ธ: Tarun Vishwa

ayutingting92

Pake baju muslim dari @odettemoslem_kids favoritnya bilqis buat ngaji, bahannya high quality nyaman buat dipake seharian selain itu juga yang paling penting designnya gemes-gemes banget, warna-warnanya bikin seger mata. Cek deh IG nya @odettemoslem_kids , hati-hati jangan sampe kalap ๐Ÿ˜ . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

In @hazelkez Earring by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

kritisanon

เคจเคฟเค—เคพเคนเฅ‡เค‚ เคฎเคฟเคฒเคพเคจเฅ‡ เค•เฅ‹ เคœเฅ€ เคšเคพเคนเคคเคพ เคนเฅˆ ..... ๐ŸŽถ ๐ŸŽต

kritisanon

๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

kritisanon

Fierce yet Delicate โค๏ธ๐Ÿ–ค @bridestodayin @taruntahiliani

kritisanon

๐Ÿ’–๐Ÿ’–

kritisanon

Tara and taraโ€™s mumma papa! ๐Ÿ’–๐Ÿ’– @tusharjalota @sharadakarki

kritisanon

Selfie spree with the cutest bundle of joy!! Tara i love you! ๐ŸŒŸ๐Ÿ’ซโญ๏ธ @sharadakarki @tusharjalota

obj

Shake n Bake....

obj

Had a chip on my shoulder for so long itโ€™s gettin stale now....

kritisanon

Every time i try feeling sexy... I crack up! (Swipe) ๐Ÿคช๐Ÿคฃ

obj

Goood to make it, even better when ya people make it wit u...

kritisanon

๐Ÿ–คโ™ ๏ธ

kritisanon

And everybodyโ€™s watching her.. But sheโ€™s looking at YOU..๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐ŸŽต๐ŸŽถ ๐Ÿ“ธ : @jatinkampani

obj

Damn.... The Warden always wanna come to the yard when itโ€™s play time ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #IronSharpenIron

obj

Thankful for everything Iโ€™ve been thru...

obj

Vision wasnโ€™t mine, I told em the vision was ours....

kritisanon

Kuch toh hai tujhse Raabta...๐Ÿ’• Some connections are actually unexplainable.. My brother from another mother.. never had a bro, never missed having one.. but having met you, i really wish i had met u before.. ๐Ÿค—โค๏ธ Happy Happy birthday Dinoo!! Youโ€™re a self-made man, a family guy, a loyalist and a visionary and i feel so so happy and proud seeing you grow and fulfill all your dreams! May this year be the best youโ€™ve had.. And never change you cow!๐Ÿ˜œ๐Ÿค—โค๏ธ love you loadssss!! #DineshVijan

kritisanon

Arjun Patiala in Theatres Now!! And Ritu Randhawa is now โ€œWith you, For you, Always!โ€ ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ’– @rohitjugraj @diljitdosanjh @fukravarun @maddockfilms @tseries.official

kritisanon

#ArjunPatiala - India ki 245th policewaali picture ab aapki nazdeeki cinemagharo mein! Book tickets now: https://bookmy.show/ArjunPatiala

kritisanon

If you get close enough to look into her eyes, Youโ€™ll see they are just the right shade of poetry โ€” Michelle Schaper ๐Ÿ“ธ: @jatinkampani

obj

In 1 summer, everything can change... Year 6 ๐Ÿ˜ˆ

obj

I always told it how it was I never shy away...

kritisanon

Spunkalicious!! ๐Ÿ’–๐Ÿ’– @feminaindia #CoverGirl ๐Ÿ“ธ : @jatinkampani

kritisanon

Yesterday in Delhi for #ArjunPatiala ๐Ÿ’š Outfit @sukritiandaakritiofficial Jewellery @azotiique Styled by @sukritigrover Hair & Make Up @danielcbauer ๐Ÿ“ธ @gautamkhullarphotography

kritisanon

๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค Outfit @avarofiglio Earrings @azotiique Rings @studio.metallurgy Styled by @sukritigrover Hair & Make Up @danielcbauer ๐Ÿ“ธ @kunalgupta91

kritisanon

Spoilers ko mat do chance, book tickets for #ArjunPatiala in advance #DineshVijan @MaddockFilms @tseries.official #BhushanKumar @rohitjugraj @diljitdosanjh @fukravarun @sandeep_leyzell @shobhnayadav @bakemycakefilms @sharadakarki @majamalabs

obj

Tried to change for em but that just wasnโ€™t who I am...

obj

โ€œLike I was tryna show the waves, this is no ๐Ÿงข....โ€

obj

โ€œBackpack, backpack Backpack, backpack On the backpack loaded up with things and knickknack's too Anything that you might need I got inside for you...๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญโ€ ESPYS 19

obj

Yโ€™all zoom in and look at my face... @dwyanewade was givin me the death stare... I donโ€™t want noooo smoke ๐Ÿ˜‚

obj

When she wake u up out your sleep with ya phone unlocked...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

ayutingting92

Cintanya bunda semangat nak cepet smbuh huuhhuuuuuuโค๏ธ๐Ÿ’‹

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

ayutingting92

Selamat buat toko kesayangan ayu @superbella_shop mau buka store lagi ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Oh iya buat kalian aytinglicious... kalian langsung klik @superbella_shop sekarang ya.. karena ada GRATIS CHANEL FUR BAG.. super lucu dan mewah bgt tas nya Atau kalian bisa langsung hub Customer service di bawah ini : LINE : superbella_cs5 superbella_cs1 superbella_cs2 WA : 081319009100 081210000788 081380000200 081380000400 081317007700 081377070005 081312004900 081240004004 STORE Hartono Mall Jogjakarta (0274) 2924006 SLEMAN CITY HALL (soon) Wa : 0812 2200 0047๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป WA: 0822 5000 0064๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0858 7087 1335 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0852 1100 3300 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Untuk info grosir / bisnis partners langsung ke CEO Superbella (temen ayu juga nih yg punya) Wa : 0821 1616 0050

kritisanon

Thereโ€™s something magical about a Black&White filter.. Heโ€™s a sneak peak.. Had the best shoot today for @facescanada .. exciting campaign coming up..! ๐Ÿ‘€๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค

ayutingting92

๐Ÿ’ซWow๐ŸŒŸ

ayutingting92

Ini olshop Langganan Ayu. Harganya murah dibawah 100.000 tapi barangnya bagus-bagus โ€ข โ€ข Yang mau Sepatu GRATIS Caranya gampang cuma LIKE FOTO INI dan komen โ€˜MAUโ€™ di Foto ini โ€ข Jangan lupa Follow ig nya dan Like yg banyak!! @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ โ€ข Seminggu ini semua HARGA MASIH PROMO!! Buruan Follow dan langsung order biar ga kehabisan barangnya

ayutingting92

Bobo brdua.....cepet sehat nak โค๏ธ๐Ÿ˜˜ love you

ayutingting92

Liburan kemarin kan bb ayu naik tuh, tapi sekarang udah normal lagi dan turunnya juga cepet ayu pake produknya @sfthealthy Dan bagi yang cocok bisa turun 1kg langsung dalam sehari Bisa ngecilin paha ,perut ,lengan ,dan betis memang sebagus itu . selain bisa untuk menurunkan berat badan 10-30kg produk ini jg sangat bagus untuk kulit karna mengandung ekstrak jeruk yang kaya akan vit c ProdukKhasiatnya juga bisa dirasakan dengan cepat tanp harus diet ketat ataupun olahraga yang menyiksa . Nah buat kalian yang mau pesen langsung aja hubungi kontak dibawah ini : Ig :@sfthealthy Line :@sfthealthy Wa :0813 4333 1138

ayutingting92

Happy birthday kakakku trcinta road managerku trsayang @shirofirman yg egk pernah marah, egk emosi ngadepin apapun......smg sehat slalu, panjang umur, byk rezeki, jd ayh yg trbaik, dsyg keluarga, selalu syg sm adek n sabar ya aa syg......luv u so much, egk ada yg sperti aa, aa trbaik segalanya....wish all the best aa tercinta muuaaahhhhhh ๐ŸŽ‚๐Ÿป๐ŸŽ๐Ÿ’ƒโค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿฅฐ

OBJ

โ€œIf the food ainโ€™t on the stove I hunt for it...โ€

OBJ

โ€œIโ€™d rather fail being who I am, than fail bein somebody they want me to be..โ€

ayutingting92

Aku mau kasih tau kalian nih pemutih ajaib terampuh yang sudah terekomended oleh para artis yang hasil nya bener2 the best HANYA DALAM WAKTU 3-7 HARI SAJA !! Ribuan orang sudah coba , ribuan real testimoni hanya ada di @marina_beautycare . Dijamin sangat ampuh untuk atasi semua masalah wajah dan badan. Sudah BPOM dan juga aman untuk bumil dan busui. GARANSI UANG KEMBALI jika produk palsu !!! Kalian wajib banget coba dan cek testi2 nya di @marina_beautycare

kritisanon

Tu deewana mera, tu deewana mera, tu deewana mera o o o..!!โค๏ธ #ArjunPatiala @diljitdosanjh ๐Ÿ˜ @maddockfilms @tseries.official

obj

โ€œEven when being real is outta fashion ppl keep stealing my style now we out here matching...โ€

obj

โ€œMy haters cant even get subliminal attention...โ€

kritisanon

Pause. Look Around. Thereโ€™s so much to admire..โค๏ธ Someone said โ€œLife is what happens when we are busy making other plansโ€ And the best memorable moments are the ones that were never planned, but just happened.. haina?โ˜บ๏ธ

obj

โ€œCourtside throwback match my....โ€

kritisanon

He wanted a selfie!! Couldnโ€™t say no.. ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ๐Ÿ†๐Ÿคฃ #Zambia

kritisanon

Chillin like a villain! A walk to remember.. ๐Ÿ† #Zambia

kritisanon

Zambiaaaaa๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ @sukritigrover @adrianjacobsofficial @the.mad.hair.scientist @monajoshi

kritisanon

Victoria Falls ๐Ÿฆ‹ #Zambia ๐Ÿ“ธ : @the.mad.hair.scientist

kritisanon

And oh! She sparkled againโœจ Brighter than ever, As she finally found herself Fearlessly alive, Smiling at her destiny. Maybe it was all a plan, A stroke of serendipity! -Kriti๐Ÿ–Š #PoeticSoul #NoFilter ๐Ÿ“ธ: @the.mad.hair.scientist

obj

Stop lyinnnn!!! She said what!!??

obj

โ€œWhen I visit my last place is the only time Iโ€™m in last place...โ€

obj

โ€œIf it ainโ€™t on Instagram it didnt happen...โ€ #JustWorkin

kritisanon

Ritu Randhawa bts.. ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #ArjunPatiala releasing on 26th July! @maddockfilms @tseries.official @rohitjugraj

kritisanon

Ek toh hum punjabi, upar se cute! ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚ @diljitdosanjh (Couldnโ€™t stop myself from writing this caption..haha๐Ÿคฃ) #ArjunPatiala @maddockfilms @tseries.official

OBJ

Big bruh changed my life forever... โ€œThe best thing you can do for a person is to inspire them.โ€ -Nip .... Forever thankful

kritisanon

It's getting intense here, folks! #CrazyHabibiVsDecentMunda out tomorrow. #DineshVijan @maddockfilms @tseries.official #BhushanKumar @rohitjugraj @diljitdosanjh @sunnyleone @fukravarun @sandeep_leyzell @shobhnayadav @bakemycakefilms @sharadakarki

kritisanon

๐ŸŒงka season hai, but kal hoga sab 'Sunny'. Know why in the Epi 4 of #ArjunPatialaMarketing #CrazyHabibiVSDecentMunda out tomorrow. #DineshVijan @maddockfilms @tseries.official #BhushanKumar @rohitjugraj @diljitdosanjh @sunnyleone @fukravarun @sandeep_leyzell @shobhnayadav @bakemycakefilms @sharadakarki

OBJ

Off my hiatus..... ๐Ÿค—

OBJ

Donโ€™t try to explain urself to people who are set on misunderstanding u....

OBJ

Yurrrrr!! Im back ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ˆ๐Ÿค—

ayutingting92

๐ŸŒž one of my fav ...... ๐Ÿ˜โค๏ธ

ayutingting92

Brownis guys ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ

ayutingting92

cantiknya senyum anak bunda โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

ayutingting92

Kalo urusan pilih skincare aku bener" rempong, Sebelum beli pasti riset dulu, udah aman BPOM atau belum? Ada dokter dan klinik kecantikannya apa enggak? Dan berbagai pertanyaan kepo lainnya. ๐Ÿคญ๐Ÿ˜… _ Maklum, ngeri banget baca2 berita soal banyak produk kecantikan yang ketauan pake bahan berbahaya yang bisa membahayakan orang tubuh dan bahkan bisa merusak janin saat hamil. Bacanya langsung merinding sekaligus parno, dan aku gak mau sampai salah pilih urusan skincare. ๐Ÿ˜ฑ _ Untungnya, aku cek produk @msglowbeauty yang setelah cari2 tau info soal produknya, bahan dasar yang dipakai super aman dan sudah ada lisensi BPOM-nya, klinik kecantikannya udah dimana". Teknologi yang dipakai pun bagus, hasilnya bikin glowing jadi makin happy selfie2.

ayutingting92

Morning.....have a good monday everyone..... โค๏ธ๐Ÿ˜ #bismillah

ayutingting92

๐Ÿ˜˜ "Apalah cinta" โค๏ธ Photo @robchand

ayutingting92

Happy birthday to the one and only my beautiful abla smg sehat, panjang umur, byk rezki, sukses dlm sgalanya, cpt dpt jodoh yg baik, jgn marah mulu, jgn liburan mulu, smngat slalu ngurus aku dan krjaan kdpn, n apa yg dinginkn trcapai syg amin......god bless u, luv u abla @dounche ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜†

ayutingting92

Enjoy weekend โค๏ธ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป

ayutingting92

Ya rabbim bu ne sevda โค๏ธ lots of love from "Apalah cinta" thank u so much guys for all ur love and support๐Ÿ˜˜ sizi รงok seviyoruz beyler, รงok teลŸekkรผr ederim โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #IndoXTurki

ayutingting92

Bismillah โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #sisterhood

ayutingting92

Thank u for all ur love โค๏ธand support guys..... thank u for always making "Apalah cinta" still trending on the top โค๏ธ๐Ÿ˜ seni รงok seviyoruz ve รงok teลŸekkรผrler

ayutingting92

In @wiramapratama X @batikgalleria Earring diamond by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand @princesskalori

kritisanon

#MainDeewanaTera out at 11am guys! Stay Tuned.. โœจ๐ŸŒŸ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป @diljitdosanjh @fukravarun @maddockfilms @tseries.official @gururandhawa @rohitjugraj

ayutingting92

In @missoriclothingline Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Shoes limited edition series by @hm X @moschino Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

Alhamdulillah Allah'a ลŸรผkรผr โค๏ธ๐Ÿ˜˜ i can't say anything.....you made this happen guys, we reached 9M viewers and still trending on the top.....hope u always love this song and enjoy with "Apalah cinta" ๐Ÿ˜ keep it as always......รงok teลŸekkรผr ederim ve sizleri seviyorum โค๏ธโค๏ธ #IndoXTurki #begratefulforeverything

ayutingting92

In @angelaprisa โค๏ธ Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photographer by @robchand

kritisanon

India ki 245th policewaali picture ka pehla gaana promote kare toh kaise kare? Jaaniye #ArjunPatialaMarketing ke Episode 3 mein. #MainDeewanaTera http://bit.ly/MarketingEpi3-MainDeewanaTera #DineshVijan @maddockfilms @tseries.official #BhushanKumar @rohitjugraj @diljitdosanjh @fukravarun @sandeep_leyzell @shobhnayadav @bakemycakefilms @sharadakarki @majamalabs

kritisanon

Hug me like the wind does Healing my heart Calming my soul While it wraps every inch of me. Caressing my hair, It gives me goosebumps As it whispers something That takes my breath away. -Kriti๐Ÿ–Š๐Ÿ“œ #romanticatheart #poeticsoul

kritisanon

And what a trip this was!!๐Ÿ˜๐ŸŒŠ๐Ÿ Team like friends like family! โค๏ธโค๏ธ #Maldives @ayeshoe @aasifahmedofficial @sukritigrover @adrianjacobsofficial @vishakhawadhwani Thank you @niyamamaldives & @globalspa_mag for a great holiday!! ๐Ÿฆ‹

kritisanon

Weโ€™re shady like that!! ๐Ÿ˜Ž @sukritigrover ๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค love u sukss!

kritisanon

Dil thaam ke baithiye kyunki aa raha hai entertainment ka baap! 1 hour to go for #ArjunPatialaTrailer! #DineshVijan @maddockfilms @tseries.official #BhushanKumar @rohitjugraj @diljitdosanjh @fukravarun @sandeep_leyzell @shobhnayadav @bakemycakefilms @sharadakarki

obj

Never 2 late. I love u Pops, forever.

kritisanon

Iโ€™m such a โ€œlook at the moonโ€ kinda person..๐ŸŒ™ And when its a full moon night, i can just stare and stare for hours!๐ŸŒ• what a beautiful night this is...!โœจโœจ Pic credit : @aasifahmedofficial

kritisanon

22Million love makes me blush like this๐Ÿ˜Œโ˜บ๏ธ.. ๐Ÿ’š๐Ÿ’š Lots of love back to you all!โค๏ธ๐Ÿ˜˜ #22MillionOnInsta

ayutingting92

Wat een heerlijk Hollandse wafel met vers Sinnasapel sap erg lekker ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿƒ

obj

This shxts so much more than a game. I know where ya at champ... keep ya head high! The journey is just beginning... we alll waitin on ur return! Love brother !

obj

When itโ€™s all said n done, they gon respect me.... ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค

obj

Caption this..... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Iโ€™ll spare yu this year. Happpy born day, ITNway!!! @ajaysangha10

obj

When u get picked up last and the team captain acts like he wanted u on the team๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

obj

Errbody know that Vet move where u ask the question u already kno the answer tooooo ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ... โ€œso u said you want me to push on this one or pull?โ€

obj

โ€œI came a long way from feeling numb...โ€

obj

โ€œIโ€™ll be at the finish line first how quick is he, ima make sho they mention me... for the next century..โ€

obj

BR made me... NOLA raised me..

obj

My face on lap 53 when @lewishamilton said โ€œGuys weโ€™re in trouble...โ€ ๐Ÿคจ๐Ÿ˜‚

obj

My brother!! I appreciate u for this one, u inspired me more than u can even imagine! Krazy, these was the moments we talked about! Big uppps my bruddaaa.... LUV โœŠ๐Ÿพ

obj

How can u ever grow... when they always tryna bury u?

obj

No matter how much Iโ€™ve changed... I still gotta pay the price for the things Iโ€™ve done...

obj

Manifestation... we really turnt up on our dreams I wonder whatโ€™s the destination.... #CantWait

OBJ

Iโ€™m doin it, no matter how u wanna look at it... #JustGettinStartedToo

OBJ

โ€œTrust me at the top it isnโ€™t lonely.... โ€œ #SlowlybutSurely #DisBihSteeeep

OBJ

New threads! Who dis?