Juventus Football Club Laudya Cynthia Bella Chelsea FC - instagram lists #feedolist

juventus

Who was excited about @aaronramsey's โšชโšซ debut? ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ #TriestinaJuve #ForzaJuve

juventus

We close pre-season with a W ๐Ÿ™Œ Let's make it another one in a week! โšชโšซ #TriestinaJuve #ForzaJuve

juventus

๐Ÿ”Ÿ๐Ÿ’Ž #TriestinaJuve #ForzaJuve

juventus

Rehearsal before showtime in Trieste ๐ŸŽฌ #TriestinaJuve #ForzaJuve

juventus

Last pre-season friendly ready ๐Ÿ˜ค #TriestinaJuve #ForzaJuve

juventus

"Don't panic! ๐Ÿ– It's Juve matchday! ๐Ÿ’ช" #ForzaJuve

juventus

The Juan and only! โšซ๏ธโšช๏ธ

juventus

Last pre-season game tomorrow... who's ready for more โšซโšช action?! #ForzaJuve

juventus

Running into the weekend like @adrienrabiot_25... ๐Ÿƒโ€โ™‚๐Ÿ’จ #FridayFeeling

juventus

Itโ€™s more than a magical Bianconeri party. Itโ€™s a unique tradition that stands the test of time โšชโšซ Every year we're so proud of our #VillarPerosa day โค

CHELSEAFC

๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡งโœˆ๏ธ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท #CFC #Chelsea

CHELSEAFC

Back on a plane and heading for Istanbul! UEFA Super Cup next! ๐Ÿ†๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท #CFC #Chelsea

CHELSEAFC

Not the result we wanted but no time to dwell on it. Big week ahead. ๐Ÿ‘Š #CFC #Chelsea

CHELSEAFC

โ€˜What the fans want to see, and why they were clapping and very respectful at the end, was because they saw a team trying to do the right thing.โ€™ @FrankLampard ๐Ÿ‘ #CFC #Chelsea

CHELSEAFC

A frustrating start to the new season. ๐Ÿ˜” #CFC #Chelsea

CHELSEAFC

First half thoughts, Blues fans? ๐Ÿค” #CFC #Chelsea

CHELSEAFC

And so it begins! ๐Ÿ‘Š #CFC #Chelsea

CHELSEAFC

A place in the starting XI for @TammyAbraham1! ๐Ÿ‘ #CFC #Chelsea

CHELSEAFC

Team news is in! ๐Ÿ“ Thoughts? #CFC #Chelsea

CHELSEAFC

All set. Premier League managerial debut. ๐Ÿ‘Š @FrankLampard #MUNCHE #CFC #Chelsea

juventus

@daniluiz2 debut... โœ… #ForzaJuve โšช๏ธโšซ๏ธ

juventus

"I got your back!" ๐Ÿคœ๐Ÿค› #ForzaJuve

juventus

#EidMubarak to all of our fans celebrating around the world! #EidAlAdha #ForzaJuve โšซโšช

juventus

EMRE CAN โ›”๐Ÿ’ช #AtletiJuve #ForzaJuve

juventus

ยฉ๏ธยฎ๏ธ #CR7JUVE #AtletiJuve #ICC2019

juventus

Looking ๐Ÿ’ฅ in our new third kit ๐Ÿ‘Œ #AtletiJuve #ICC2019

juventus

๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ #AtletiJuve #ICC2019

juventus

๐Ÿ‘ˆ this way to #AtletiJuve. Are you ready, Bianconeri? โšชโšซ

juventus

Time to tie our boots up! It's matchday! โšชโšซ #AtletiJuve #ICC2019

juventus

Looking forward to tomorrow's #AtletiJuve ๐Ÿ‘€

juventus

๐Ÿค™๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ท #ICC2019 #AtletiJuve

juventus

๐Ÿ›ฌ @daniluiz2 is in Turin! ๐Ÿ‘‹

juventus

Leave a mark ๐Ÿ† The new @adidasfootball 2019/20 third kit is available now (link in bio)

juventus

Who looks best in our new 3rd kit? ๐Ÿคฉ

juventus

@blaisematuidiofficiel on the hunt... ๐Ÿ˜ค

ChelseaFC

Pre-season done. Next up: Man Utd in the @PremierLeague! โณ #CFC #Chelsea

juventus

Today at #JMedical, @alxsndro12 and @paulodybala underwent tests.

juventus

Jumping into the week like! ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ช #MondayMotivation ๐Ÿ’ช

ChelseaFC

Wishing @SalomonKalou a very happy birthday! ๐Ÿฅณ๐ŸŽˆ #CFC #Chelsea

juventus

Holding on to the weekend like @wojciech.szczesny1! ๐Ÿ˜ค

ChelseaFC

One week today! ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ต @premierleague #CFC #Chelsea

juventus

TFW you're waiting for the season to start โฒโณ

ChelseaFC

Pre-season โœ… #CFC #Chelsea

ChelseaFC

Great to have @nglkante back today! ๐Ÿ™Œ @franklampard #BMGCHE #CFC #Chelsea

ChelseaFC

@RossBarkley scores again as the Blues complete a second half comeback to draw 2-2 in Monchengladbach! #BMGCHE #CFC #Chelsea

ChelseaFC

Heโ€™s back! ๐Ÿ’ช First minutes of pre-season for @nglkante! #BMGCHE #CFC #Chelsea

ChelseaFC

One back! ๐Ÿ‘Š @TammyAbraham converts from the spot with 30 minutes left on the clock... #BMGCHE #CFC #Chelsea

ChelseaFC

We trail 2-0 at half-time in Monchengladbach. Big turnaround needed. #BMGCHE #CFC #Chelsea

ChelseaFC

Chelsea team v Borussia Monchengladbach: Kepa; Azpilicueta (c), Zouma, Christensen, Emerson; Jorginho, Kovacic; Pedro, Mount, Pulisic; Abraham. Subs: Caballero, Ziger, Zappacosta, Alonso, David Luiz, Kante, Tomori, Barkley, Kenedy, Giroud. #BMGCHE #CFC #Chelsea

ChelseaFC

@nglkante! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #CFC #Chelsea

ChelseaFC

Chelsea legend Claude Makelele is BACK! ๐Ÿ™Œ The former Blue returns as technical mentor to our young players. ๐Ÿ’ช @makeleleofficial #CFC #Chelsea

juventus

When the weekend's in sight! ๐Ÿค› @merihdemirall ๐Ÿคœ #FridayFeeling

juventus

For special nights. Our new @adidasfootball Anthem Jacket, worn by the team before Champions League matches. #ForzaJuve #DareToCreate

ChelseaFC

Rate @RossBarkleyโ€™s pre-season so far!๐Ÿ‘‡๐Ÿ”ฅ #CFC #Chelsea

ChelseaFC

โ€˜Our football at times was great. There were things weโ€™ve been looking for and lots of good combinations.โ€™ - @FrankLampard ๐Ÿ‘Œ #CFC #Chelsea

juventus

Ball hogs! โšช๏ธโšซ๏ธ #ForzaJuve

juventus

๐Ÿ“ฒ #YourInstaJuve winner! @ec2323 ๐Ÿ‹๏ธโ€โ™‚๏ธ โšช๏ธโšซ๏ธ

juventus

Represent 1โƒฃ8๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃ Our โ€œseasonal specialsโ€ collection by adidas Football! #ForzaJuve #DareToCreate โšช๏ธโšซ๏ธ

ChelseaFC

Describe that @_Pedro17_ goal in one emoji! ๐Ÿ‘Œ #RBSCHE #CFC #Chelsea

ChelseaFC

๐Ÿฆ‡ The Batsman getting in on the action. ๐Ÿ’ช #RBSCHE #CFC #Chelsea @mbatshuayi

ChelseaFC

Full-time: RB Salzburg 3-5 Chelsea! Goals from Pulisic (2), Barkley (p), Pedro (absolutely outrageous) and Batshuayi (๐Ÿฆ‡)! Another good test for the Blues and 90 mins of match fitness in the tank. ๐Ÿ’ช #RBSCHE #CFC #Chelsea

ChelseaFC

PEDRO HAS SCORED THE MOST OUTRAGEOUS GOAL!!!!! @_pedro17_ take a bow!!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ RB Salzburg 1-4 Chelsea! #RBSCHE #CFC #Chelsea

ChelseaFC

Two goals and an assist for @cmpulisic!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ At half-time itโ€™s RB Salzburg 0-3 #Chelsea! ๐Ÿ’ช #RBSCHE #CFC #Chelsea

ChelseaFC

@rossbarkley is on the scoresheet again, making it RB Salzburg 0-2 Chelsea from the penalty spot! ๐Ÿ’ช #RBSCHE #CFC #Chelsea

ChelseaFC

PULISIC IS OFF THE MARK! ๐Ÿ™Œ The American put the Blues 1-0 up in Austria with a brilliant finish! @cmpulisic ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #RBSCHE #CFC #Chelsea

ChelseaFC

Good spirits ahead of kick-off in Austria! ๐Ÿ˜„ @morriskid @franklampard #RBSCHE #CFC #Chelsea

juventus

๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ

juventus

The one for the road. ๐Ÿ‘• #DareToCreate

juventus

In โšซ&โšช: Matthijs. #BlackWhiteWednesday #BWW #TURNDELIGTON

juventus

Guess who's back! ๐Ÿ‘€ So good to see you back in training, lads!

juventus

@cristiano knows how to welcome @sami_khedira6 back to the squad ๐Ÿ’ช

juventus

Welcome back, @cuadrado & @rodrigo_bentancur! ๐Ÿ™Œ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡พ๐Ÿ™Œ

juventus

YOUR 2019/20 SERIE A FIXTURES! โšช๏ธโšซ๏ธ #LiveAhead #FinoAllaFine #ForzaJuve

juventus

It was great to share part of your journey together with you, @patrice.evra! โ™ฅ๏ธ

juventus

Creating bold statements. #DareToCreate #JuventusWomen ๐Ÿ’ช ๐Ÿณ๐Ÿด #LiveAhead

juventus

Mind, body and soul. ๐Ÿƒ Yoga ๐Ÿง˜โ€โ™‚๏ธ

juventus

There is no set and done. Inspired by urban structures: our new away kit by @adidasfootball. #DareToCreate #LiveAhead โšช๏ธโšซ๏ธ

juventus

My Brother's Keeper! ๐Ÿคœ๐Ÿค›๐Ÿค #ForzaJuve

juventus

@ec2323 mode ๐Ÿ”› #MeetTheWonder #TeamKLeagueJuve

chelseafc

A Chelsea number 9๏ธโƒฃ rounding a Barcelona keeper to score? Sounds familiar... @tammyabraham1 @fernandotorres #CFCinJapan #CFC #Chelsea

juventus

@mdeligt_ approved โœ…๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ #DareToCreate #MeetTheWonder #LiveAhead

juventus

Selfie Game STRONG with the new away kit! ๐Ÿคณ๐Ÿ”ฅ #DareToCreate #MeetTheWonder #LiveAhead

chelseafc

When one of the worldโ€™s greatest ever left-backs plays in your five-a-side team! ๐Ÿ™Œ @theofficialac3 #CFCinJapan #CFC #Chelsea

juventus

Thank you for the incredible support, Nanjing! ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ๐Ÿณ๐Ÿด #MeetTheWonder #LiveAhead

chelseafc

๐Ÿ“๐Ÿ˜„ @kepaarrizabalaga @willycaba #CFCinJapan #CFC #Chelsea

chelseafc

Olivier Giroudโ€™s top tip for this #heatwave in the UK! ๐Ÿฅตโ„๏ธ #CFC #Chelsea

chelseafc

The Blues have landed safely back in London. Thank you to all our supporters in Japan for a fantastic tour! ๐Ÿ’™ #CFCinJapan #CFC #Chelsea

chelseafc

Olivier Giroud ๐Ÿ† @RossBarkley #CFCinJapan #CFC #Chelsea #RakutenCup

chelseafc

@franklampard is all ๐Ÿ˜€ after another win over Barcelona! ๐Ÿ‘ #CFCinJapan #CFC #Chelsea

chelseaFC

๐Ÿ˜ƒ @cmpulisic @davidluiz_4 #CFCinJapan #CFC #Chelsea

chelseaFC

@franklampard, @davidluiz_4 and @cmpulisic were guests of @nikefootball at a special fan Q&A in Tokyo earlier today! ๐ŸŽค๐Ÿ’™ #CFCinJapan #CFC #Chelsea

chelseaFC

Itโ€™s @DidierDrogbaโ€™s Chelsea anniversary! ๐Ÿ‘‘ Was this his best moment as a Blue? ๐Ÿ† #CFC #Chelsea

chelseaFC

@DidierDrogba became a Blue 15 years ago today! ๐Ÿ‘‘๐ŸŽธ #CFC #Chelsea

chelseaFC

Danny #CFCinJapan #CFC #Chelsea

chelseaFC

โ€˜ @KurtZouma is a very good defender, a very good person and professional, and I want him here, simple as that.โ€™ @FrankLampard ๐Ÿ’ฌ #CFCinJapan #CFC #Chelsea

chelseaFC

A sell-out crowd tonight. Thank you for the magnificent support! ๐Ÿ‘ #CFCinJapan #CFC #Chelsea

chelseaFC

In Chelsea action for the first time! @cmpulisic โšฝ๏ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ #CFCinJapan #CFC #Chelsea

chelseaFC

FT: Kawasaki Frontale 1-0 Chelsea. Another good run-out, but our first game in Japan ends in defeat. ๐Ÿ˜“ #CFCinJapan #CFC #Chelsea

chelseaFC

The boss. ๐Ÿ‘Š #CFCinJapan #CFC #Chelsea

ChelseaFC

โ€˜At this point itโ€™s about individuals getting fit and pushing themselves to the limit. I thought some of the performances, particularly from some of the young lads, were really good.โ€™ @FrankLampard ๐Ÿ‘Š #CFCinDublin #CFC #Chelsea

Laudyacynthiabella

Wohooooo..berapa hari yang lalu kita back to school looh๐Ÿ˜‰ !! Hihihihihi mengenang masa2 sekolah.Aku ditemenin @zaskiasungkar15 @irwansyah_15 ! Jadiii yaaa makuku ,Alhamdulilah Sekarang @bandungmakuta punya varian baru loohh.. ada yang tau ga apa namanya ? & apa aja rasanya ... ayoo makuku siapa yang tauuu ?? ๐Ÿ˜‰

Laudyacynthiabella

Alhamdulilahh hari ke dua bersama keluarga amir hatta.,seneng banget yang dari Bengkulu,Bali, Batam,& Jakarta. Semua hadir untuk nambo tersayangโค๏ธ Terimakasih yaAllah untuk silaturahim yang indah ini๐Ÿคฒ๐Ÿผ Semoga kita semua selalu dalam lindunganMu๐Ÿฅฐ

Laudyacynthiabella

๐Ÿคฒ๐Ÿผ๐Ÿฅฐ

Laudyacynthiabella

Keluarga Amir hattaโค๏ธ #nambo89tahun

Laudyacynthiabella

Namboโค๏ธ #89yearsold #Alhamdulilah

Laudyacynthiabella

๐ŸŽชโค๏ธ

Laudyacynthiabella

Hihihihihihi..ga nyangka yaaa,kita kenal dari 2003 loooh๐Ÿ˜ณ Semua fase kita lewatin nya bareng,sekarang fase nya jaga persahabatan kita & saling mendoakan. Semoga kita selalu di jalan Allah SWT yaaa yangโค๏ธ

Laudyacynthiabella

โ˜ƒ๏ธโ„๏ธ

Laudyacynthiabella

๐Ÿ’š

Laudyacynthiabella

Alhamdulillaah... wohooooooo!!! Silver play button dari @youtube sudah sampai. Hihihihi seneng deh.. makasih yaaa untuk subscriber #lcbchannel ๐Ÿ˜‰ โค๏ธlove!!

Laudyacynthiabella

Laudyacynthiabella

Assalamualaikum teman-teman! Jangan lupa,hari ini di @shopee_id ada Super Grand Prize Day ya. Dapetin Dobel Golden Ticket dengan belanja di Shopee, dan dapetin kesempatan menangin Samsung S9+ yang diundi hari ini๐Ÿ˜‰ โ€ข โ€ข Selain itu, kamu juga bisa belanja produk dari brand favorite kamu dengan diskon up to 99%. Jangan lupa pake kode voucher aku: SHOPEELCB, dan dapetin cashback 50% hingga 50rb Koin Shopee tanpa min. pembelian. โ€ข Eitsss, hari ini juga ada Goyang Shopee 3x Sehari lho, 9 Pagi, 5 Sore, dan 9 Malam. Yuk, undang temen-temen kamu untuk dapat bonus koin! Daaann kejutan lainnya, ada flash sale 9x juga lho hari ini! Ayooo, jangan sampe kehabisan :) โ€ข Untuk info lebih lanjut, langsung aja follow @shopee_id ya! โ€ข #ShopeeID #ShopeeID99 #SuperShoppingDay

Laudyacynthiabella

Anekaria ๐Ÿƒ๐Ÿƒ

Laudyacynthiabella

Hi Lgirls Malaysia, Selamat Hari Kemerdekaan Malaysia! I have a good news that the discount is still available. Enjoy the 31% off from @lbylcb @mylbylcb for all items except LBrooch and Geulis Series. Only available until tomorrow 31st august โ€ข โ€ข Semoga dapat menjadi bangsa yang hidup dalam harmoni, seiya sekata, bersatu padu dan kasih sayang terhadap negara. ๐Ÿ˜Š

Laudyacynthiabella

Kemarin selesei kerja langsung dinner sama titiiwww!! MashAllah seneng banget. Terlalu lama ga duduk berdua sambil cerita-cerita๐Ÿ˜ฅ Jadi kita punya kebiasaan yang kita lakuin kalau lagi ketemu,Kita tulis wish kita di note. Terakhir kita tulis waktu lagi liburan ber2. Dan Alhamulilah apa yang kita tulis sudah terwujud. Allah maha baik๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜Š โ€ข โ€ข Semoga yang kita tulis tadi malem di ijabah Allah ya tiw๐Ÿƒ LOVE U titiwwwwwww.. โ€ข โ€ข Ps: aku pake lipstik kamalia loh.. makasih ya tiw @kamaliabeauty nyaaโ˜บ๏ธ๐Ÿƒ & aku pake top dari @wanda_haraa . Thanks ya poohโค๏ธ

Laudyacynthiabella

lunch bareng @zaskiasungkar15 @shireensungkar !! Sekarang Bella sungkar pulang dulu yaaaa๐Ÿคชโ˜บ๏ธ Masih kangen kalian loh๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿ‚

Laudyacynthiabella

Ditemenin mereka๐Ÿ–ค #sayang๐Ÿƒ๐Ÿƒ

Laudyacynthiabella

๐ŸƒBeki๐Ÿ–ค

Laudyacynthiabella

๐Ÿ‚๐Ÿ‚๐Ÿƒ

Laudyacynthiabella

Kembali ke pelukan nya @zaskiasungkar15 ๐Ÿ˜˜โ˜บ๏ธ #BEKI๐Ÿ–ค

laudyacynthiabella

#acropolis

laudyacynthiabella

#sholateidadha โ˜บ๏ธ

laudyacynthiabella

Allahu Akbar 3x Walillahilham. โ€ข โ€ข Selamat hari Raya Idul Adha. Semoga ALLAH melimpahkan cinta Nabi Ibrahim AS kepada ALLAH kedalam diri kita sampai akhir hayat kita. Dan kita tau banyak cara menuju mulia Bisa jadi kurban salah satunya Alhamduliah bagi kita yang sudah menyisihkan rezeqi untuk berbagi bersama Semoga kita berkah yaaaโค๏ธ Selamat Idul Adha.. mohon maaf lahir & batin ๐Ÿ™๐Ÿผ #whenincappadocia

laudyacynthiabella

Hanya Allah yang dapat membuat yang tidak mungkin menjadi mungkin ๐Ÿ‚๐Ÿƒ

laudyacynthiabella

#whensunsetsdown๐ŸŒ…

laudyacynthiabella

Jadi yaaa..di foto ini aku pakai L hijab yang series geulis motif batik. Terus waktu aku mau bikin series ini,niat nya untuk ngerayain 73thn indonesia. Dan Alhamdulilah,3 hari yang lalu aku di undang kbri untuk ngerayain 17agustus. Jadi aku bisa ngerayain pakai hijab karya ku. Horeeeee๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป #ceritasambiljualan #yukhijabnyakaka #Lmotifbatik #Lgeulis

laudyacynthiabella

#ootDirgahayu ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ Tadi malam pengalaman pertama aku merayakan kemerdekaan di malaysia.. mashAllah seneng nyaa. Makasih ya suami udah nememin๐Ÿ™๐Ÿผโค๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ #73thindonesiamerdeka . . Lace outer by @lacebyartkea @wanda_haraa ๐Ÿ˜Š

laudyacynthiabella

L โค๏ธ

laudyacynthiabella

๐Ÿ‚๐Ÿ‚

laudyacynthiabella

Pose lagi mikir new vlog mau bahas apa yaaa ๐Ÿค” Naaahh.. Biar seru aku buka QnA yaaa.kalian bisa comment di #LCBChannel di first video, Atau comment dibawah ini yah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โ€ข โ€ข dan bisa request video content apa untuk new vlog aku nanti! โ€ข โ€ข Ps (jangan comment aja.. subscribe jugaa yaa guys๐Ÿ˜ฌ)

laudyacynthiabella

MashAllahโค๏ธ Selamat ya sayang semoga ilmu nya bermanfaat bagi banyak orang.sukses yaa dijah๐Ÿ’๐Ÿ’‹

laudyacynthiabella

โค๏ธ

laudyacynthiabella

Moms ๐Ÿ˜‰

laudyacynthiabella

Fun with my favorite kiddosโค๏ธ

laudyacynthiabella

Bebelly time๐Ÿ˜‰ Moment nya pas banget,lagi kumpul-kumpul.. terus di rumah ada @bebellybakery ! Anak-anak super happy๐Ÿ˜‰ #bebellybakery #melekatmanisdihati

laudyacynthiabella

Tante fit.. semoga doa-doa nya di ijabah Allah yaa๐Ÿ™๐Ÿผโค๏ธ #minus5orang๐Ÿ˜Ž #anekaria

laudyacynthiabella

Dari semua hasil foto yang focus cuma ini,walaupun ada yang belum senyum,ada yg merem. Gpp yaaaa.. Yang penting tujuan kita sama๐Ÿคช๐Ÿ˜‰ #mygirls #anekaria

laudyacynthiabella

Silaturahmi sama panda๐Ÿผ๐Ÿผ๐Ÿ˜‰

laudyacynthiabella

Alhamdulilaaah akhirnya bisa ketawa2,chit-chat lagi sama teteh fica & princess tasha๐Ÿ˜‰ #silaturahmiituindah

laudyacynthiabella

Kamu masih penasaran gimana cara konsumsi Charmes White Secret supaya lebih maksimal hasilnya, mudah kok.. yuuk ikuti langkah berikut ini : โ€ข โ€ข 1. konsumsi 2x sehari, 1 sendok setelah bagun pagi, dan 1 sendok lagi sebelum tidur malam 2. Larutkan 1 sendok serbuk Charmes White Secret ke dalam air mineral dan aduk sampai rata. 3. Minum segelas air larutan Charmes White Secret, dan siap untuk rasakan perubahan kulit cantik bercahaya. โ€ข โ€ข Easy & simple kanโ€ฆ So kamu yang penasaran belum coba keajaiban Charmes White Secret, yuk follow dan order di @charmesofficial. #charmeswhitesecret

laudyacynthiabella

Halloooo tante-tante yang suka online shopping.. tau ga,sekarang mami shireen,mami kia,bunda bella punya olshop preloved loh.. check ya sist IG kita. Hehehehehhe namanya @bekishi_preloved tante.. happy shopping ya tante-tante๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘›๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘š๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ•ถ

laudyacynthiabella

Photo 1 : tadi malem dateng ke wedding with suamiโค๏ธ Swipeโ€”โ€”> Photo 2,3,4 : ๐Ÿ“ธ by suami ๐Ÿ˜… niat foto nya mau keliatan kurus dan tinggi Eh yang ada malah ketawa-ketawa๐Ÿ˜…alhasil foto yang di posting super apa ada nyaaa โœŒ๐Ÿพ Btw,aku mau kasih info kalau tadi malem aku pake baju melayu by @renzilazuardi Terus stylist nya @wanda_haraa ! Abis ini berdoa semoga suami sabar kalau di minta tolong foto ๐Ÿ˜Ž