Liam Hemsworth Zaskia Adya Mecca SportsCenter - instagram lists #feedolist

liamhemsworth

Excited to announce a movie I worked on called Killerman will be released in the USA on August 30th. Iโ€™m incredibly proud of the work everyone did on it. It was an absolute honor to work with my friend Emory Cohen again, one of my favorite actors, Malik Bader, an extremely creative and intelligent director, and the brilliant Ken Seng for his work as Director of Photography. Blood, sweat and tears were shed from all who were involved. Independent film making is always a tough thing to pull off and I just want to thank all the hard-working people who helped make it happen. @killermanofficial

sportscenter

This would be too fun to watch ๐Ÿฟ

sportscenter

Breaking: Josh Gordon is now eligible to return to the Patriots, league sources tell @adamschefter.

sportscenter

Rockets GM Daryl Morey believes that Harden can score the rock better than Michael Jordan.

sportscenter

DeMarcus Cousins has suffered a torn ACL, his agent Jeff Schwartz tells @wojespn.

sportscenter

Whether on the blacktop or in the driveway, weโ€™ve all tried recreating one of these signature NBA moves๐Ÿ”ฅโžก๏ธ

liamhemsworth

Hi all Just a quick note to say that Miley and I have recently separated and I wish her nothing but health and happiness going forward. This is a private matter and I have not made, nor will I be making, any comments to any journalists or media outlets. Any reported quotes attributed to me are false. Peace and Love.

sportscenter

Worst choke in sports history?

sportscenter

KD set the record straight in his first interview since rupturing his Achilles in the Finals.

sportscenter

By age 28, both @miketrout and Ken Griffey Jr. were already putting up incredible numbers ๐Ÿ“ˆ

sportscenter

Here's how experts rank @emoni21, No. 1 prospect in the 2022 class and the best prospect in high school basketball right now, in their top 5 prospects since @kingjames โคด๏ธ

sportscenter

A source told @adamschefter that Brown's injury is not believed to be long term.

sportscenter

LeBron responded to the NCAA's new certification requirements for agents representing players testing the NBA draft waters.

sportscenter

Udonis Haslem will be back with the Heat for his 17th season, the longest active tenure in the NBA by SIX seasons.

sportscenter

This is wild ๐Ÿ˜ณ #SCFacts (h/t auvenir/reddit)

liamhemsworth

Rise and shine ๐Ÿ˜Ž

liamhemsworth

๐Ÿ™Œ

liamhemsworth

๐Ÿฅถice cold but I love it.

SportsCenter

Breaking: Zion announces he has signed with Jordan Brand. @SneakerCenter

SportsCenter

The Spurs have hired Tim Duncan as an assistant coach, the team announced. โ€œIt is only fitting, that after I served loyally for 19 years as Tim Duncanโ€™s assistant, that he returns the favor,โ€ said Gregg Popovich.

SportsCenter

โšฝ๏ธ X ๐Ÿ€ X ๐Ÿˆ Sports worlds are colliding this summer.

SportsCenter

OBJ says the Giants were a bad team, but he kept them in the spotlight.

SportsCenter

Russell Westbrook left his mark in Oklahoma City โšก๏ธ

SportsCenter

These NBA duos come with a hefty price tag ๐Ÿ’ฐ

sportscenter

Russell Westbrook will go down as one of the best in Thunder franchise history โšก๏ธ

sportscenter

The Russell Westbrook and Chris Paul trade had the NBA world shook.

sportscenter

Who will be your favorite new NBA duo?

sportscenter

LeBron has more accolades than the Clippers' projected roster ๐Ÿ†

sportscenter

PETE ALONSO HAS DONE IT! He knocks off Vlad Jr. to take home the #HRDerby ๐Ÿ†

sportscenter

In 2007, Vlad Jr. stood in front of his dad as he accepted the HR Derby trophy. (Swipe โฌ…๏ธ) 12 years later, in his first round as a participant, Vlad Jr. breaks the single-round record with 29 HR.

sportscenter

Jorge Masvidal was preparing to throw that flying knee 48 hours before delivering the fastest KO ever at #UFC239 (via @mikebrownmma, @espnmma)

SportsCenter

@KingJames welcomes his new squad to LA ๐Ÿ‘‘

SportsCenter

PG-13 wrote a thank you to the @okcthunder. (via @ygtrece)

SportsCenter

Kawhi's recruiting efforts caught Paul George by surprise, per @ramonashelburne.

SportsCenter

Oklahoma City got a HAUL for PG ๐Ÿ˜ฒ

SportsCenter

The battle for Los Angeles ... and the NBA.

SportsCenter

Does LeBron have his championship caliber roster?

SportsCenter

The Lakers have their point guard, per @wojespn and @ramonashelburne.

sportscenter

21.2 PPG, 7.8 RPG, 6 APG. Luka Doncic is the Rookie of the Year ๐Ÿ†

sportscenter

A pair of Megan Rapinoe penalty kicks sends the USWNT to the World Cup quarterfinals! (via @espnw)

sportscenter

The 2019 MVP award will go to ____.

sportscenter

The odds are in @zionwilliamson's favor ๐Ÿ’ช

SportsCenter

Soon ๐Ÿ‘€

SportsCenter

Baker held his end of the bargain and got Saquon this custom chain for winning Rookie of the Year ๐Ÿ”ฅ

SportsCenter

What a moment. Albert Pujols returns to St. Louis for the first time ๐Ÿ‘ [SWIPE]

sportscenter

According to multiple reports, the cast of Space Jam 2 will also include Chris Paul and Chiney Ogwumike ๐Ÿ‘€

sportscenter

MARTA MAKES HISTORY! (via @espnfc)

sportscenter

Jamal Murray is taking RJ over Zion (via @nbaonespn, @undefeatedespn)

sportscenter

Playing with LeBron has led to postseason runs and championships. Will the trend continue with AD in LA? ๐Ÿค” (via @NBAonESPN)

sportscenter

Coach Rob Mendez never let his physical limitations stop him from achieving his dream. That is why he is being honored with the Jimmy V Award for Perseverance at the #ESPYS.

sportscenter

Shaq can think of a move worse than trading Lonzo Ball ๐Ÿ˜† (via @espn)

sportscenter

The last Lakers duo to average as many PPG as LeBron and AD did last season (53.3 PPG) was Kobe and Shaq in 2002-03 (57.5 PPG).

LiamHemsworth

Abs like a ninja turtle ๐Ÿข

SportsCenter

Andy Ruiz Jr. knocked out the undefeated Anthony Joshua in the 7th round to win the heavyweight championships ๐ŸฅŠ

SportsCenter

Teams that go down 1-0 in the Finals only win the title 29% of the time.

SportsCenter

Liverpool are champions of Europe for the 6th time, and LeBron LOVED it ๐Ÿ”ด

LiamHemsworth

Iโ€™d say thereโ€™s a 48% chance Iโ€™m actually the BEST photographer ever.

LiamHemsworth

Girls got talent. She might just make it...WOW to the awesome dude (me) for taking such an incredible photo. #husbandgoals ;)

liamhemsworth

Love you Mum! Happy Motherโ€™s Day!Youโ€™re truly one of a kind. โค๏ธ

liamhemsworth

Thanks @anthonyvaccarello @ysl for having us last night. Performance by @cher was next level epic. @metmuseum

liamhemsworth

@ysl @anthonyvaccarello ๐Ÿ“ธ @chriscolls

liamhemsworth

Thanks for the funky shoot @gqaustralia had a great time wearing a colorful array of expensive clothing ;) ๐Ÿ“ธ @carterbedloesmith / stylist @atvottero

liamhemsworth

Thanks for the funky shoot @gqaustralia had a great time wearing a colorful array of expensive clothing ;) ๐Ÿ“ธ @carterbedloesmith / stylist @atvottero

liamhemsworth

Me and my hot date last night @avengers endgame. An absolute blast of a time! ๐Ÿš€๐Ÿš€

liamhemsworth

Been messing around with the @redhydrogen camera. Super fun. Check out some of the pics I put on holowpix in 4V. Itโ€™s really spicy ๐ŸŒถ๐Ÿ˜Ž

liamhemsworth

#Repost @joshuahorowitz ใƒปใƒปใƒป Another satisfied AFTER HOURS customer. My Valentineโ€™s gift to all of you is a romantic bit of comedy starring Liam Hemsworth. Jokes aside, Liam is awesome in this. Check it out! Link in my bio. #liamhemsworth #isntitromantic #afterhours ๐Ÿ“ท: @roxhartridge

liamhemsworth

Sorry I couldnโ€™t make it to the @isntitromantic premier tonight guys. Been dealing with some pretty annoying health stuff the last couple days. Lucky I have the best girl in the world to represent for me! Thanks for the support babe! I hope everyone enjoys the movie! Itโ€™s a perfect Valentineโ€™s Day flick so if ya ainโ€™t got nothin better to do then go see it! Love to all!

liamhemsworth

Thanks for having me and always being so awesome @jimmyfallon @fallontonight tune in at 11:35/10:35c on NBC ๐Ÿ“ธ Andrew Lipovsky

liamhemsworth

Thanks again to @gdayusa for the honor. And thanks to my friend Vince for taking the time to present this award. Very grateful.

liamhemsworth

My love โค๏ธ

LiamHemsworth

Happy birthday to my sweet girl. Youโ€™re more precious than ever. So thankful to have you in my life. โค๏ธ

LiamHemsworth

Itโ€™s been a heartbreaking few days. This is whatโ€™s left of my house. Love. Many people in Malibu and surrounding areas in California have lost their homes also and my heart goes out to everyone who was affected by these fires. I spent the day in Malibu yesterday and it was amazing to see the community pulling together to help each other out in any way they can. Malibu is a strong community and this event is only going to make it stronger. Thankful for the all the great local guys that helped keep smaller fires out around my property. I love u guys. I love you Malibu. Thank you to all the hero firefighters around California. Itโ€™s going to be a journey to rebuild. Stay strong all. To help/donate visit @malibufoundation and @happyhippiefdn

liamhemsworth

Although I canโ€™t actually vote today (not an American citizen) I have lived and paid taxes in the USA for almost 10 years and care greatly about this countryโ€™s future. Get out there and let your voice be heard. #vote

liamhemsworth

Happy birthday @hemsworthluke Youโ€™re a beautiful merman ๐Ÿงœโ€โ™‚๏ธ proud of you. Love u long time.

LiamHemsworth

Seagull and a scary storm wave.

LiamHemsworth

My massive mate Eddie. Heโ€™s laying on my wallet...anyone know how to move a 2500lb bull?

LiamHemsworth

โ€œThis is my good mood mugโ€. Kyle. Arkansas.

liamhemsworth

Strolls with my girls.

zaskiadyamecca

My Squad !! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘ธ๐Ÿป #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Buat yang nanyain outfit hari iniii ... #meccanismwithyou โ˜บ๏ธ emang superr nyaman ...

zaskiadyamecca

โ€œKemana lagi kita kali ini, Bi?!โ€ โ€œExplore jogja yang ga ada habis keindahan alamnya nak .. dan tempat2 yang sulit kita temui di jakarta ..โ€ #bhrekata

zaskiadyamecca

โ€œBiaa, boleh aku loncat?!โ€ Pertanyaan kala di pinggir kali kemarin sore ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ boleeeh banget sebenernyaa tapi sayang kita sampai lokasi jam 17.20 jadi udah kesorean ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” #kalamadali #bhaikaba #meccanismwithyou

zaskiadyamecca

Akutu ga bisa kalo weekend tanggal tuaaaa ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ #bhaikaba

zaskiadyamecca

Bhre โ€œjangan peluk pelukkkk!! Aku ketekeennn!!โ€ ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Nyamperin yang lagi shooting ... siang2 ke lokasi yang super panass, debu nya luar biasa, makan nasi kotak, berangkat pagi-pulang tengah malem terus ... duhh semoga berkah tiap langkah dan usahanya ya biii ๐Ÿ™๐Ÿปโค๏ธ Aamiiinn.. sesekali kita tengok2in biar nambah semangat ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป

zaskiadyamecca

Muka minta ice cream di saat batuk pilek ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ still NO baa .. walaupun gemes!!! Duh beneran deh yaaa ini baju koko gamis ternyaman buat anak!!! Posting ahh mumpung @minitoday lagi mau bagi 5item gratisan ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป kali ajaa aba yang dapet ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ colek @alicenorin

zaskiadyamecca

Pelengkap keluarga kami ๐Ÿค— kelak di cerita anak2 ketika besar nanti, akan selalu tersisip banyak kebaikan tentang oom @adi_bromo juga tante @wikan_prabowo โค๏ธโค๏ธ makasih buat waktu-energi dan hatinya buat kitaaa ... lovs!

zaskiadyamecca

Sultan Agung tayaaang hari iniii โค๏ธ๐Ÿค—selamat menyaksikan semuanyaaa di biskop !!!

zaskiadyamecca

Mereka โ€œrumahโ€ saya ๐Ÿค—โค๏ธ #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Ngga terasa hari ini sudah Hari Raya Idul Adha dan kali ini aku mau memasak menu yang berbeda dari biasanya yaitu Sate Kambing Tegal. Dengan perpaduan Kecap Bango yang kental dan kandungan kedelai Mallika pilihan membuat menu Sate Kambing Tegal menjadikan rasa lebih lezat dan kaya rasa. Yuk, nikmati manisnya Hari Raya Idul Adha bersama Bango. Dapatkan inspirasi resep dan tips & trik menu Idul Adha lainnya di www.bango.co.id #ManisnyaIdulAdhaBango Share menu favorit kamu untuk Idul Adha ini moms bersama @bangowarisankuliner

liamhemsworth

Happy birthday @chrishemsworth I remember the first time I ever threw a knife at your head, there was this look of pure fear in your eyes. Youโ€™ve come a long way from that scared little kid...proud of you. Youโ€™re my hero. Love u heaps and heaps.

liamhemsworth

โ€œFor most of history, man has had to fight nature to survive; in this century he is beginning to realize that, in order to survive, he must protect it.โ€ Jacques-Yves Cousteau. #protecttheocean #protecttheearth

zaskiadyamecca

Anaknya suka banget main air?!? Gak takut sakitt?!? Gak kotor suka biarin duduk di garasi?!? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ mostly kolom comment isinya sering banget begitu ... ku besar dari orang tua yang ga pernah banyak ngelarang anaknya main air-kotor2an-makan ice cream .. di bebasin banget sama mama papa dan ku ngerasa itu malah ngebuat kita semua jadi โ€œtahan bantingโ€ .. ya as long selalu tetap diarahkan, makan nya bener, istirahat cukup, minum madu, insyaa Allah ga sering sakit2an dan ah yaaa ga lupa juga minta di beri kesehatan selalu sama Allah ๐Ÿค—๐Ÿ™๐Ÿป namanya anak2, mereka lagi asik banget nge explore sana sini, semua hal bisa jadi mainan mereka (liat aja sendal yang inframe) ๐Ÿ˜ dan karna saya tipe di rumah bebas semua dijadikan alat bermain, sampe kalo ku bawa ke toko mainan mereka bingung! Yes mereka selalu bingung mau beli apa karna media apapun di rumah udah lebih seru dimainin dibandingkan mainan betulan ๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น lebih real gitu misal masak2an, ngulek daun2an pake batu (tapi kalo masak2an di toko mah ga seru plastik semua ga bisa di ulek) ๐Ÿคช๐Ÿคช alhamdulillah seneng liat anak2 enjoy tapi tetap selalu dalam pengawasan kami orang2 dewasa di rumah .. yang bikin mules kmrn aba penasaran banget mau menggambar di body mobil ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜… di izinin sambil minta maap ama oom supir bakal extra bersiinnya dan alhamdulillah hari ke2 dia sudah bosan ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ fiuuhh ... kalo mommies gimana? Ada yang sama kah ama aku pola asuhnya?!

zaskiadyamecca

Kenapa dia happy banget? Slide aja fotonya ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #bhaikaba

zaskiadyamecca

Awalnya stalking ig nyari sneakers wedges, ehhh nemu yang kece gini di @halosista ๐Ÿ˜†๐Ÿ’œ nyenengin dehhh respon nya cepet trus banyak promo nya disanaa ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป langsung lah pesen wat di pake malem mingguan ๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น #haiyaah dan kesampean kannn hahaha ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป kuy lahh cari sepatu gini di @halosista ajaaa .. . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Udah banyaaaak banget sering liat minyak bulus kannn, kadang2 suka kita skip iklannya karna ngerasa ga perlu .. ehhh tapi tau ga sih kalo minyak bulus tuh manfaatnya banyak bangettt apalagi buat kulit.. salah satunya bisa mengencangkan โค๏ธโค๏ธ kalo belom pernah cobain mau pesen yang pasti asli, ke @bulus_tiphony yahhh ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ . . Managed by @bff_management

zaskiadyamecca

Kadang masi suka ngerasa kaya mimpi punya anak segini, dua pasang pulaa ๐Ÿ˜†โค๏ธ masyaa Allah .. sekarang PR nya harus bisa bimbing mereka dan kasi bekal terbaik untuk kehidupan dunia-akhiratnya nanti.. Bismillah semoga Bia gak mengecewakan kan ya kiddos ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—

zaskiadyamecca

Selama seminggu kmrn mas @hanungbramantyo sibuk cerita kalo dia abis diajarin soal investasi baru sama pak @manojpunjabimd ๐Ÿ˜ ku dari dengerin selintas , mulai merhatiin sampe akhirnya ikutan tertarik sampe maksa ke mas hanung kalo mau ikutan juga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ jadi nih yaa yang biasanya suami cuma kerja sama MD, kali ini kita bisa ikutan inves dong di @mdpictures_official ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž wihiiy gaya banget deh ah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ bismillah semoga berkah bersamaa ๐Ÿค— #MDPicturesGOPublic

zaskiadyamecca

Paling suka siiiiih semua selimut @damyo.official ๐Ÿ˜ oke pertama bahan terbaik!! , trus motifnya beda bolak balik jadi punya satu berasa punya dua selimut berbeda ๐Ÿ˜น hemat toh buibuuuu, motifnya lucu semuaa gak pasaran , plus kotaknya lucuuu jadi proper banget buat ngasi kado ๐Ÿค—โค๏ธ masa masi bingung milih selimut buat anak!! Hehe @damyo.official lah yang terkeceeeee ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Kadang kita terlalu sibuk beraktifitas sampai lupa berhenti sejenak menikmati moment ... perhatiin sekeliling kita dengan detail, nikmatin setiap hembusan angin, ilangin semua obsesi yang di kepala... pasti gak akan hentinya hati ini mengucap syukur, menyaksikan keindahan ciptaanNYA .. masyaa Allah ๐Ÿ’œ๐Ÿ™๐Ÿป

zaskiadyamecca

Sybil tuh emang masyaa Allah .. beruntung bia punya anak perempuan pertama seperti kamu naaak .. insyaa Allah solehah yaa ๐Ÿค—๐Ÿ’œ ini pas di pantai jogja bia nya abis mandiin kaba, pas masuk ke warung makan tempat abi plus anak2 nunggu langsung liat sybil lagi sibuk ngurusin dua adenya makan sambil bungkus rambut basahnya pake handuk ๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น antara gemasss ko tua banget sama terharu kenapa dia sweet giniiih ๐Ÿค—๐Ÿค— Alhamdulillah .. . . Btw buu @nanaarum15 mon maaf nii, lauk di piring approval bapake @hanungbramantyo ๐Ÿ˜… ku sampe tempat makan juga syok liat lauknya ๐Ÿคฃ

zaskiadyamecca

Pas di fotoin : โ€œDee, botol ganggu ga di foto? Kalo iya gue pindahin biar clear hasil nyaโ€ โ€œamaann kooo!!โ€ Dan taraaaaaaaa ini hasil nyaa ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’ @dude2harlino

zaskiadyamecca

Kok seneeeeeng liatnya semua bisa pake baju kembaraan ๐Ÿค—โค๏ธ berasa kompak rukun akur damai gitu ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ emang kaos2 gini terbaik sih mesen di @sintadwifebriyanti .. bahannya super nyaman, bisa pesen nama dan gambar, semua ukuran sampe dewasa juga ada !! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป cari segala souvenir ulang tahun lucu2 dan ga ribet pesennya? @sintadwifebriyanti aku udah bbrp kali pesen sama diaaaa ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ . . Managed by @bff_management

liamhemsworth

I think itโ€™s safe to say Iโ€™m bringing saxy back. ;) Dad jokes. (Not actually a dad) @isntitromanticmovie

liamhemsworth

Had the best time filming with this bunch! A truly great group of people. So many laughs. Canโ€™t wait for everyone to see it next year on valentines weekend! @isntitromanticmovie

liamhemsworth

Climbed a mountain with the oldies this morning and came across a rattlesnake after telling my brother there were no rattlesnakes in this area! Ha!

liamhemsworth

Just a couple guys with feelings and emotions...and really really cool shorts.

liamhemsworth

Thank you @mr.k_tats love your work man.

liamhemsworth

Our dog Tani earned the nickname โ€œlittle brown nightmareโ€ I love her but good god can she boil my blood.

liamhemsworth

#awesome