Jessica Iskandar Zoë Sugg Luciano Huck - instagram lists #feedolist

zoella

Absolute meditation goddess and Bali babe @Rochelle_Fox is today's Takeover Tuesday! Head over to our story for a ton of mindfulness inspiration and a tour of the amazing @Mindspo mansion 🏠😍

zoella

Monday's spent wishing we were 'there'! Where do you wish you were today? 📸: @CharlotteJacklin

zoella

We're ending our #CapturingSeasons week on a high, whilst we dream about ✈️TRAVEL✈️ Tell us where you've been and where you can't wait to go...

zoella

Whether you're running head first in to the ocean, crafing a homemade fan or pouring yourself an ice cold cocktail like us, we want to see your 💦REFRESHING💦 #CapturingSeasons entries!

inijedar

💘

inijedar

Buruan kak di halalin. Nikah dulu kak!! Belum nikah uda jalan bareng! Yang cewe kayaknya nempel banged. Mereka sekamar ga ya? #sekebon

inijedar

Santai heula bersama si anak kesayangan di @rosewoodbangkok seneng banged.. @alexanderbarackel yang photo si yangski @richo_kyle

zoella

Next week we're bringing back Capturing Seasons! Upload every day for a week using whatever art form your prefer, whether it's video, photography, painting, crocheting, or interpretive dance! We want to see you getting creative every day, swipe to see the daily themes and competition prize!

inijedar

Secangkir latte di pagi hari @rosewoodbangkok memberikannya dengan penuh gaya dan kemewahan. Love it!

inijedar

Cie.. senengnya ada yang sayangin, yang nemenin, yang milikin. Hidup serasa penuh warna, bergejolak di dinding hati. Terima kasih Tuhan untuk perasaan indah ini.. yang tersayang @richo_kyle Photo @erickbanaiskandar

zoella

From brands who do their very best to reduce waste and ethically source fabrics like @peopletreeuk to brands that are creating classic products using discarded materials like @converse this week's Team Zoella wants feature our favourite sustainable fashion finds

inijedar

Duh aku jatuh cinta deh sama KRIM 88 soalnya dijamin bisa TUMPAS TUNTAS Infeksi Jamur pada kulit. BTW KRIM 88 ini juga lembut loh di kulit, plus ada sensasi dinginnya untuk mengurangi rasa gatal akibat infeksi jamur 💗 . Nah selain itu KRIM 88 juga lagi ada 88 Merah Putih Challenge nih ~ Caranya gampang banget: 1. Cari produk KRIM 88 di : Alfamart, Indomaret, Century, FamilyMart, Kimia Farma & Apotek terdekat ✔ 2. Tulis Nama dan Nomor HP di Struk belanja KRIM 88 ✔ 3. Foto Struk beserta Produk KRIM 88 ✔ 4. Kirim Foto lewat DM ke IG @salep88id ✔ 5. Jangan lupa mention 3 orang temanmu di komen postingan pertama challenge ini sertakan juga #88MerahPutih✔ 6. Follow IG @salep88id sebagai syarat keikutsertaan ✔ . Oia bukan main-main Hadiah 88 Merah Putih mantul punya nih 🎁 - 1 x Samsung Galaxy S10+ - 2 x Samsung Smart Tv 40" - 8 x Philips Rice Cooker - 88 x Voucher Belanja . Oia periode challenge ini dari 8 Agustus - 8 September 2019 yah. 😎 Jangan lupa cek syarat dan ketentuan lengkapnya pada link di bio @salep88id ☝ . #Salep88 #Krim88 #TumpasTuntas #GatalJamur #InfeksiJamur #BebasGatal #BebasJamur #Challenge #JessicaIskandar #Jedar #SamsungGalaxyS10+ #SamsungSmartTV #RiceCooker #VoucherBelanja #KuisBerhadiah #BursaKuis #PejuangKuis #KuisGratis #88MerahPutih

inijedar

Kalau bikin geng, kita namain apa ya?

inijedar

Jakarta rasa negeri dongeng!! Uda nonton vlog kita di youtube chanel, jessica iskandar? Ini beneran masih di Jakarta loh, alias di DUFAN. Jadi DUFAN sekarang punya kawasan baru bertema DUNIA KARTUN nih gengs, didalamnya ada 7 dari 9 WAHANA BARU dengan warna - warni yang bikin gemes dan instagrammable banget buat foto - foto. Menurut aku DUFAN bukan hanya kebanggan orang Jakarta, tapi udah jadi kebanggan Indonesia dengan banyak inovasi dan WAHANA WAHANA BARU. Naah kalau mau beli tiket DUFAN lebih hemat, beli di www.ancol.com dan sebelum check out ke pembayaran ketik kode “Paralayang” buat dapetin harga lebih hemat ke DUFAN.. Yuuk cuss gengs.. . . #dufan #SelaluAdaYangBaru

inijedar

Anak kecil penuh gaya. #myel @alexanderbarackel Thanks for the photo @richo_kyle

zoella

Ask us anything! We're going to be answering any questions you may have for the team today so pop them in the questions box over on our story!

inijedar

Kalau flu harus istirahat. Siapa aja yang kena flu?

zoella

'Did you sleep well?' Probably one of the most common questions you'll ever be asked! Sometimes it feels like we're obsessed with sleep, making it all the more difficult to get to sleep with the added pressure of getting a good 8 hours! This week for Wellness Wednesday we're bringing you our very best sleep tips to send you off to the land of nod 💤

inijedar

Aku jatuh cinta sama Brightening Serum Everwhite ini! Udah 2 mingguan aku pakai hasilnya beneran bikin wajah aku putih glowing, bekas-bekas jerawat perlahan hilang jadi mulus. Bikin aku makin cantik dan jadi makin disayang Richard deh. I love youuu Everwhite! @everwhiteid . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Selamat pagi. Tebak aku uda mandi belum?

zoella

200 species go extinct every day due to habitat loss and change in climate. This is Just one of the facts shared today by @annaUKSCN on her Tuesday Takeover. Head over to our story if you've ever thought about attending a climate protest 💚

inijedar

Kalau kita bikin youtube chanel, apa nama yang keren? Pemenangnya hadiah 1juta plus roti @babyelbakery dan make up @jedarcosmetic

inijedar

Kalian lebih suka aku rambut blonde atau warna gelap?

zoella

Our next read for book club is our first non fiction of the year! Michelle Obama's 'Becoming' is an intimate, powerful, and inspiring memoir with thousands of 5 star reviews, and as it's quite a big one we'll be discussing our thoughts on the 9th September 📖

inijedar

Buat kamu yang di bully, tenang kamu ga sendiri, dulu aku juga di bully. #saynotobullying

inijedar

Kalau untuk kebersihan tempat tidur dan soft furniture aku sangat selektif ya.. dan pilihan aku tepat jatuh ke @dustbunnycleaning 👍 . Karena Staff sangat Profesional, SOP pengerjaannya jg detail sekali, mesin vacuum dipakai jg terbaik dikelasnya, dan juga harga yang layak.. jadi senang deh bersih-bersih 😊👌 TOP deh!!! 👏👏👏 . Memang kasur atau soft furniture tidak boleh dibersihkan dengan cara biasa loh.. karena banyak sekali hewan-hewan mikro seperti Tungau yang perlu dibersihkan dengan cara khusus, biar gak gatal-gatal dan tidak alergi pernafasan. ———————————————————— DustBunny Cleaning, ada di 6 Kota: *Jakarta: 0813.10000.173 , @dustbunnycleaning . *Surabaya: 0816.82.83.88 , @dustbunnysurabaya . *Medan: ‭0813.8282.0085‬ , @dustbunnymedan . * Bali: ‭0816.582.099‬ , @dustbunnybali . * Bandung: 0816.97.1387 , @dustbunnybandung . * Bogor: 0816.97.1316 , @dustbunnybogor . Thank you DustBunny Cleaning, buat kalian gak usah panjang pikir untuk masalah debu & tungau, hubungi DustBunny Cleaning sesuai daerah kalian ya..😉👌 . . . #jasavacuum #jasavakum #vacuumkasur #vakumkasur #vacuumdebu #vakumdebu #vacuumtungau #vakumtungau #dustbunnycleaning #jasavakumterbaik #cucikasur #vacuumspringbed

inijedar

Selamat pagi. Semoga harimu menyenangkan.

zoella

Currently crushing on @ariellevey’s account! Head over to our story for a catch up of this week's top stories ✨

lucianohuck

Sebastião, parabéns pela histórica conquista do seu filho. Vem coroar a sua batalha e a força transformadora do esporte. Vc trouxe o badminton - um esporte inglês tão pouco conhecido no Brasil - para dentro da favela. Só Deus sabe da sua batalha para deixar o projeto de pé. Tenho muito orgulho de todas as histórias que contamos ao longo destes quase 20 anos de @caldeiraodohuck. E o Ygor é a prova que não importa o CEP onde vc nasceu, tendo oportunidades cada um tem o direito de escolha para construir seu destino.

zoella

Why buy a new dress when you can get twice as much use out of a top and skirt, at least that's our logic any way. Head over to our story for all picks and follow us on @liketoknow.it to shop with ease

inijedar

Sebenarnya EL adalah anggota incredibles. Ini rahasia.

zoella

Capturing Seasons is back! It's summer for us here in the UK so in a bid to document old blighty during whatever sun we can get our hands on, we're hosting a "Capturing Summer" week from the 12th-18th of August! Stay tuned for prompts and prepare to upload every day for a week ☀️

inijedar

Take a deep breathe, smile and start again.

inijedar

Banyak banget yang tanyain rahasia Pipi V-Shape nya jedar apa sih? Nih jedar udah buktikan sendiri hasilnya dalam 3x pakai aja terbukti Ampuh banget lho meniruskan pipi dalam sekejab ordernya hanya di @kerin_beautycare. Kamu merasa kurang pede dengan pipi tahu bulat? Double chin? Lipatan lemak di bawah dagu? Goodbye!! ORIGINAL hanya di @kerin_beautycare . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Total kita sudah ke 4 benua, Amerika, Afrika, Eropa dan Asia berdua, soon kita ke Australia.. dan sisa Antartica dan South America. Wohoooooo

inijedar

Happiness is everywhere

zoella

It's the 1st of August, mercury is no longer in retrograde, the sun is shining, what a time to be alive! Come over to our story and celebrate summer with this week's Thursday picks! 📸: @annarvitiello

inijedar

🐢

inijedar

[GIVEAWAY ALERT] Siapa yang mau dapat emas logam mulia dari aku? ayo komen kenapa kamu pengen punya emas. Emas nya nanti akan diberikan oleh Lakuemas, penyedia cara baru beli emas batangan. Syaratnya gampang banget: -Komen kenapa pengen punya emas? di postingan dengan tag mengajak 3 teman dan wajib sertakan hastag #giveawayemasjedar #lakuemas #carabarubeliemas -Peserta giveaway wajib follow akun IG @Lakuemas dan @namulifesnailwhite_indonesia -Peserta giveaway wajib download dan registrasi di aplikasi Lakuemas di Playstore/App store dan kasih rating 5-stars -Periode giveaway 1 – 9 Agustus 2019. Pengumuman pemenang : 9 Agustus 2019 di akun IG @Lakuemas 3 pemenang yang beruntung akan dapat saldo emas masing-masing 5 gram. Akun IG nya jangan diprivate yaa. Good luck guys

inijedar

Apa sih konten yang paling digemari? Konten apa yang harus aku buat? Yang seru hadiah jedar lipmatte

inijedar

Bulan agustus, semangat merah putih. #girlsquad

zoella

This month we've been reading 'Where the Crawdads Sing' by Delia Owens. Head over to our story to see what the team thought and give us your review! 📖❤️

inijedar

Empat jempol deh buat Everwhite Micellar Water! Sebagus itu! Sekali usap bersih tanpa sisa ini sih ajaib banget. Kandungannya water tanpa ada oil dan alkohol. Hasilnya super, harganya murah cuma 47rb aja. Bisa dibeli di @everwhiteid 😁 . . . Handled by @iconic_sister

zoella

Todays Takeover comes from none other than the bold and beautiful @Calliethorpe 😍 Callie talks about body confidence, writing, blogging and travel ✈️🙌🏽

zoella

Its #NationalLipstickDay! Apparently if you have the right lipstick you can conquer the world, tell us your favourite lippie to pucker up with and shop 40% off the Zoella X @ColourPopCo lip collection 💋

zoella

Sunday mornings call for tea in bed, and maybe even a slice of toast if you’re a risk taker! Let us help you catch up with everything that's happened this week from Boris Johnson to Love Island with a roundup over on our story ☕️

lucianohuck

Obrigado a toda família da @anitta pela ajuda. Obrigado @anitta pela amizade e confiança de sempre. Parabéns pela bela história da família. Vcs são a prova, que unidos somos mais fortes, que sim, a família é a base de tudo. E que devemos acreditar nos nossos sonhos, mas o único onde sucesso vem antes de trabalho, é no dicionário.

zoella

Weekly Wants: Pieces that are new in town, that we're absolutely crushing on. Find them on stories and our @liketoknow.it page ❤️ What brand are you lusting over most at the moment?

inijedar

Emangnya hanya Ratu Inggris atau Artis Hollywood aja yang bisa pakai kandungan Bee Venom buat perawatan kulitnya? Ini dia.. My new fav skincare!! Pertama kali nyoba @janeetabeauty karena penasaran banget dengan kandungan utamanya, Bee Venom dan Madu. Ternyata sebagus dan sepengaruh itu sama hasilnya! Aku love banget sama varian Brightening Seriesnya ini! Selain bikin wajah jadi lebih cerah, setelah aku coba pakai day creamnya buat sebelum makeup, ternyata hasilnya bisa bikin wajahku jadi super glowing bangeett! Gak ngerti lagi deh pokoknya! Fix ini akan aku pakai terus.. Yuk langsung cek ignya aja buat yang mau jadi reseller . . . Handled by @iconic_sister

lucianohuck

Muito gratos, abençoados e felizes...Beni esta de volta ao mar. Mas agora; ele e seu inseparável capacete. ;)) A linha que separada a felicidade do caos é muito tênue, por isso, vamos reforçar cada vez mais; insistam que seus filhos usem capacete nas atividades de lazer; bicicleta, skate, patinete, surf, wakeboard, esqui, carrinho de rolemã e por ai vai. #ferias #recarregando

inijedar

Lagi-lagi dikirimin tas sama @shoescialita.luxury. Tas mereka gak pernah mengecewakan sih. Ini ethnic bucket bag lucu banget. Kamu bisa dapetin tas Import murah tapi kualitas oke juga di @shoescialita.luxury. Cek deh. Thanks @shoescialita.luxury . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Yeay!!! New Lipmatte moist dari @jedarcosmetic sudah ready via WA 081333716270 ada 6 pilihan Warna #cantik #kenangan #jelita #setia #mesra #idola . Dan skr aku mau kasih kuis pertanyaan yang berhadiah lipmatte moist dari @jedarcosmetic . Ada berapa kata JEDAR yg tersembunyi di dalam foto yg aku post di atas??? . Hadiah terbatas, pemenang akan langsung di hubungin oleh admin @jedarcosmetic . GOOD LUCK GIRLS

inijedar

Pujaan hati

inijedar

A cup of tea makes everything better. 🍵 What’s your favorite drink? 🌸 Dakota bag from @jims_honey

inijedar

Aku adalah bouquet bunga yang mewangi sepanjang massa.

inijedar

Kemarin di acara ulang tahun EL ibu-ibu yang pulang bawa bucket bunga dari @le.roseville senenh banged semua tamu.

inijedar

Hi guys,, aku tuh selektif banget soal memilih skincare. aku cuma percaya skincare dari @orkkayskin_beauty ,, karena Produknya 100% sudah mengantongi ijin dari BPOM yg bisa kita cek langsung di web resmi BPOM & yg pasti Real Testinya Orkkay banyaakk bangettt lho, bukan kaleng2 😜, So kalian gak usah bingung lagi cari2 skincare yang hasilnya terbukti bagus & aman jangka panjang 😍, buruan beralih ke Orkkay sekarang juga .thank you @orkkayskin_beauty 💕 . . . Handled by @iconic_sister

Zoella

Today the wonderful @Frances_quinn is taking over our story! In celebration of #Nationalvanillaicecream day Frances has been whipping up tiffin ice cream sandwiches 😍🍦

Zoella

Account Crush! @odwyer_sio9 brings you beautiful blooms, butterflies, bees, and rainbows 🌈😍

inijedar

Happy Tearss😂😂 Seneng banget lihat EL Barack merayakan ulang tahun yang ke 5. Thank you @official.littleboss to host this memorable event for him. All of us enjoy it LOTSS🥰 You guys are the best! Karna hari ini special daynya El, kalian bisa dapat discount 20% di Little Boss Play & Eat Dengan cara screenshoot IG Story dan tunjukin langsung ke Little Boss berlaku hingga 21 Agustus 2019. Don't miss it !!! Photo @fotologue_photo

inijedar

Happy birthday @alexanderbarackel ke 5!!! Mama berdoa semoga EL selalu sehat, pintar dan bahagia. Hari ini kami merayakan ulang tahun di @official.littleboss dengan tema NinjaGo Luar biasa bersyukur sama Tuhan diberikan berkah dan kegembiraan yang melimpah ini. Photo @fotologue_photo

Zoella

The prettiest clips in all the land 😍 We're loving the revival of pearls, especially in hair accessory form. Shop our favourites on our @Liketoknow.it page 🐚

inijedar

Happy birthday @alexanderbarackel 5th

Zoella

If you're not one for neon bikinis and body glitter take a look at our picks for festival fashion! Find them on our story and on our @liketoknow.it page 🌈

IniJedar

Ini luar biasa, serum baru aku MS Glow Peeling, yang berfungsi untuk eksfoliasi secara alami dari dalam, menghilangkan sel kulit mati, mencerahkan, menghilangkan jerawat, dan menjaga kelembapan kulit. Formulasinya ringan sehingga mudah diserap oleh kulit. MS Glow Peeling! The best! @msglowbeauty hari ini launching, buruan cobain keajaibannya #goodbyedullness #helloglowingskin

IniJedar

Semangat terus karena jadi seorang ibu itu, ga ada liburnya.

IniJedar

Be cool and @play_nomore

IniJedar

Dress ini jedar suka banget, glamour banget 💃💃Yuk kembaran sama aku, belinya di @luxuriouswholesaler.. Masih banyak baju" kerennnn style korea" gitu.. thanks @luxuriouswholesaler 💋💋 . . . Handled by @iconic_sister

lucianohuck

Recarregando as baterias. Ferias. Com ela tudo é sempre bom. ❤️ #dandovalor

IniJedar

Hakuna matata, it means no worries for the rest of your days! It’s our problem free, philosophy... Seneng banged nonton bareng Lion King kemarin. @disneyindonesia @cinema.21 #TheLionKingID

Zoella

What does the perfect 'girls night in' consist of? We had the best nights on our trip to camber sands filled with of lots of dream phone, an abundance of brownies and of course cocktails. Vote for your favourites over on our story!

IniJedar

Dua anak cukup 🥰❤️

IniJedar

Rahasia kulit glowing dan cerah jedar? Cuma colla melody mykana dari @coco_thierry collagen drink dgn ikan salmon hokkaido buat kulit kenyel kencang kilat dan cerah glowing biar tetep awet muda always 17 dong , aman ya sudah label halal dan FDA APPROVED . . . Handled by @iconic_sister

IniJedar

GIVEAWAY! ⁣ @ruangguru, bimbel online terbesar dan terinovatif di Indonesia lagi merayakan ulang tahunnya yang ke-5 dan bagi-bagi DISKON 50% jadi cuma 400ribuan UNTUK SETAHUN! Udah dapet semua; video belajar, latihan soal, tryout, dan masih banyak lagi. Buruan pakai kode diskon JADIJUARA! Tersedia dari kelas 1 SD - 12 SMA. ⁣ ⁣ Dan hadiahnya lebih gila lagi, ada GRAND PRIZE 100 JUTA RUPIAH! Ikutin live quiz-nya di perayaan #Ruangguru5Tahun, tanggal 18 Juli jam 19.00 WIB, serentak di 10 TV nasional bersama TULUS, VIA VALLEN, ANNETH, NASWHA, YUKI KATO, ANDHIKA PRATAMA, dan masih banyak lagi. Denger-denger juga ada kejutan spesial. Nonton dan ikutan live quiz-nya ya!⁣ ⁣ Tapi kalau nggak sabar nunggu, AYO IKUT GIVEAWAY sekarang. ⁣⁣Hadiah giveaway dari @ruangguru ada: - Pulsa 25ribu untuk 1000 orang⁣ - 200 tiket nonton⁣ - 5 smartphone⁣ ⁣ Caranya gampang. Tinggal post foto di instagram kalian dengan gaya kaya gue gini dan bikin caption sekeren mungkin. Jangan lupa cantumin hashtag #Ruangguru5Tahun dan #GiveawayRuangguru dan follow @ruangguru⁣⁣⁣ ⁣ Luar biasa lah jaman sekarang, bimbel aja sudah bisa di handphone. Praktis, jadi nggak ada lagi alasan untuk malas belajar. Ada kemauan, pasti ada jalan👌🏼 BURUAN LANGGANAN SEKARANG!

IniJedar

Kemana lagi kita?

Zoella

The perfect beach book, Where The Crawdads Sing is set on the North Carolina coast. So it's the perfect warm weather read for sitting by the pool 🌊

IniJedar

Kami 50 tahun kemudian, saat sekitar 80tahun usianya. Masih jalan-jalan ke pegunungan salju, masih travelling berdua, masih ngelihatin anak muda yang cakep-cakep, masih main ski, masih pegangan tangan, masih perhatiin kalau ada makanan nyelip di gigi, masih menjaga penampilan, masih saling sayang. Amin. #biarkekinian #agechallenge @richo_kyle

Zoella

How well do you know your SPF? Do you wear it daily or only when your sun bathing? Protecting your skin is one of the most important things you can do, head over to our story to find out why and see how much you really know with our SPF quiz ☀️

zoella

Incoming account crush! Head over to @paulhiller for the dreamiest #summer pastel pictures we've ever seen 😍

lucianohuck

Ja que todo mundo passou o domingo vendo o tempo passar...la vamos nos também. ;)

zoella

Sunday: the perfect day for brunch! You can still shop the Zoella X @Colourpopcosmetics collection AND it's on offer. Click the link in our bio to shop 🍳

lucianohuck

Tia Lolo, sem palavras. Uma honra poder conhecer pessoas como vc. E um privilegio poder usar a força da tv aberta para compartilhar sua historia, inspirar exponencialmente e multiplicar o impacto do belíssimo trabalho que vc faz a decadas com amor e dedicação as crianças em Viamão (RS). Parabens e conte comigo. 🙏🏻 #umportodosetodosporum @caldeiraodohuck

Zoella

Freshen up your humble abode for summer with out top picks for home interiors over on our story and our @Liketoknow_it page 🏠❤️

inijedar

Happy birthday my yang! We are yin and yang! Always together forever @dr.irene13 Semoga selalu sehat, panjang umur, bahagia, sukses dan lancar menjadi seorang ibu. I love you so much! Miss you

inijedar

Yeay besok ada yang pulang

Zoella

What floats your boat when you're on holiday? Head over to our story to vote for your perfect summer vacay ☀️☀️☀️

lucianohuck

pela janela do meu quarto....#ela #ferias #❤️ #recarregando

Zoella

It's Wellness Wednesday and we're talking morning stretches! Get your body moving when you wake up to set you up for the rest of the day, head over to our story to see our favourite stretches and who does them best!

Zoella

The beautiful inside and out Steph Yeboah from @nerdabouttown is taking over our story today and she's currently LIVE! She's taking a self care day and giving advice on how to have one for yourself, as well as talking all things body positivity ❤

Zoella

Introducing the third title for the Zoella Book Club: Where the Crawdads Sing by Delia Owens 📖 Head over to our story to read the blurb and shop the book!

Zoella

Have you selected a summer scent yet? Whats your go-to hot weather perfume partner? Or do you have a scent that immediately take you back to a specific holiday?

lucianohuck

Dia de agradecer. Os caminhos para conectar, para fortalecer a espiritualidade são inúmeros. O propósito de todo rito religioso é soprar espiritualidade em nós. Toda prática religiosa presta serviço à mística, a vida que se revela interior. É ela que nos sustenta quando os acontecimentos nos retiram o chão, a coragem, a força necessária para sermos capazes de vencer as tormentas que nos surpreendem. Hoje viemos à Fátima. Para agradecer. Minha esposa é cristã e devota. Respeito, e com um sorriso no rosto e coração acolhido, acompanho. Trouxemos as maiores riquezas que a vida nos deu. Quando abraçados, cabemos todos num único metro quadrado. E ele é mais valioso do mundo.

lucianohuck

“Quando vc é egotista e mundano, vc quer ser servido. Quando vc expande sua consciência e se espiritualiza, vc quer servir. É simples assim.” Começaram as ferias...e com ela as boas leituras. Esta frase foi iluminada pela Angelica, no primeiro livro dela na viagem; de Giridhari Das. Concordo em gênero, numero e grau.

zoella

This week's wants are 'what we'd wear to Wimbledon'! From pretty summer dresses to the most stylish accessories find them all on our story and of course our @Liketoknow.it page

zoella

Wimbledon is officially underway! Are you watching? 📸: @paulthecorgi

zoella

Today we'll be discussing our second Zoella Book Club choice; The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle! Head over to our story to see what the team thought and tell us what you thought in the comments 📖

zoella

Happy Independence Day to all our followers from the US 🇺🇸 and happy Stranger Things day to everyone who's been waiting patiently since October 2017! Are you binging it tonight? #Strangerthings3

zoella

This week's takeover is a little different, as it's not a person it's a whole publication! Teen Breathe is a bi-monthly magazine covering topics including mindfulness, wellbeing, creativity and health. We love that Teen Breathe provides such interesting content alongside beautiful illustrations.

zoella

H E L L O J U L Y! Can you believe we're officially over half way through the year? Tell us the best thing about your year so far and what you're looking forward to in the second half of the year...

zoella

It's #socialmediaday! Believe it or not social media is one of the biggest forms of communication across the globe so today we're challenging you to celebrate your relationships online with a little message to a loved one ❤️ Find these wallpapers in our IG highlights

zoella

Suns out toes out! We've selected our favourite sandals from the high street this season just for you. Find them on our story & on our @liketoknow.it page and tell us your faves ☀️

zoella

Meditation, what's your stance? Have you given it a real good go or do you do an inside eye roll whenever you hear the word? This Wellness Wednesday we want to chat you through why you might like it and give you a few of our favourite meditation apps to get you started 👌🏽

zoella

Today's Tuesday Takeover is with none other than the amazing @hannahwitton 💙 Author of brand new book The Hormone Diaries, vlogger, and podcaster, we know you're going to love her!

zoella

Swatching the supernova shadow in 'Bellini' 😍 High impact and ultra glittery you can use them as a base, alone or as a topper to finish your look!

lucianohuck

Agradecemos as inúmeras manifestações de carinho e fé. Estamos todos bem, e o Beni se recuperando. 🙏🏻

zoella

To all the people working hard on their GCSE's, A Levels, and Uni exams we see you! We all remember how bloody hard it was and we're sending you all the motivation we can. We love the tradition of customising your graduation cap, super cute design from @katjrianajoleedesigns 🌸 What did you have on yours?

zoella

Our Poolside weekly wants are up! Are you more of a magazine flicker, book reader, or water baby?! http://bit.ly/ltkiZoeSugg

zoella

Today is #stopcyberbullyingday today we encourage people to show their commitment toward a truly inclusive and diverse online environment for all, without fear of personal threats harassment or abuse. To find out more head over to our story, where you can also enter a #competition to win these signed goodies from @zoesugg

zoella

Team Zoella are out of office and shooting somewhere exciting this week, we can't wait to show you what we've been up to. How is your week going?

zoella

No one spreads body confidence quite like Chessie King! One of the funniest instagram accounts you will ever follow, it's safe to say we've been super excited for this takeover! Chessie is the epitome of the quote "there's power in looking silly and not caring that you do". Head over to our story to see how she's getting on, we promise you'll have a smile on your face within seconds!

lucianohuck

Bigorna, adorei vc, sua família e a sua cidade. Pirei na agua mineral com PH 10. Fora o amor de vcs pela Rural. Que sua caranga transformada os leve para os caminhos da felicidade. Fiquem com Deus. E agradeça Ibirá pelo carinho. Bjs em todos. L #latavelha @caldeiraodohuck

lucianohuck

A sabedoria de não se deixar levar pela vaidade, poder, dinheiro e fama. A força de liderar pelas ideias e ideais. A inteligência de aprender com as experiências vividas. A generosidade de usar a sua força para formar novas lideranças. A simplicidade do sorriso fácil, e do bom humor constante. Ta ai um cara que eu admiro... @barackobama Obrigado pelo convite @vtexday.

lucianohuck

Lilian, foi demais estar com vc na Coreia do Sul. Experiência unica para todos nós. Sua simplicidade somada a seu bom humor e inteligência deu uma mistura incrível. Que a vida lhe sorria mais e mais. Bjs para vc e sua mãe. L ps: em breve mais #caldeiraonacoreiadosul @estevamlilian3

lucianohuck

ARRASTE PARA O LADO, COMO SE VIRASSE AS PÁGINAS. Artigo publicado hj no @estadao. Tema importante. #soeducaçãotransforma

lucianohuck

Quer ir rápido, vá sozinho. Quer ir longe, monte um time. No @caldeiraodohuck, somos mais que um time, somos uma família que tem o maior orgulho dos conteúdos que produzimos juntos. Pose no style "capa de disco" do nosso bonde da Coreia. O resultado...breve no #caldeiraonacoreia #metro #seoul

lucianohuck

Mini-corações. Cultura k-pop. Adorei. Adotei. Eu & Joaquim, meu parceiro de viagem, visitando as escolas publicas da Coreia do Sul. ❤ #soeducaçãotransforma

lucianohuck

Registro de 3 semanas atrás na companhia de professores e professoras da Escola Municipal Indígena Nossa Senhora Auxiliadora em Alvarães (AM). Todos os dias, faça chuva ou faça sol, eles navegam a bordo de pequenas canoas por mais 4 horas no Rio Solimões para dar aulas. Salve, salve nossos professores. Salve, salve a educação. Só ela transforma. #educaçãoemprimeirolugar

lucianohuck

salgadinhos. #coreiadosul

lucianohuck

No dia das mães compartilho a foto do protetor de tela do meu celular...ja que bem ou mal passamos o dia todo olhando para este aparelho, gosto de toda hora lembrar o que de fato importa na vida; o amor e nossa família. Amamos vc @angelicaksy. Para nós a melhor mãe do mundo. #dandovalor ❤️

lucianohuck

Obrigado a todos que estiveram comigo ao longo do Caldeirão. Espero que vcs tenham gostado. 🙏🏻 @caldeiraodohuck

lucianohuck

desculpem o textão, mas era necessário...deslizem as 7 páginas, se tiverem interesse em ler. 👍🏻

lucianohuck

Fiquei com dor de estômago assistindo as imagens dos tanques do exército Venezuelano passando por cima da pessoas. O exército está lá para defender seu povo e não ataca-lo. É inaceitável em pleno século XXI, em meio a 4ª revolução industrial, o homem prestes a ir a marte, carros autônomos, inteligência artificial, entre tantos outros adventos da humanidade, e um lunático e seus asseclas com mandos e desmandos autoritários gerem uma das maiores crises humanitárias do planeta. Não estou falando de política, estou falando de gente. Um país destruído, um povo na miséria, e os mandantes seguem no poder pelo uso da força e um discurso mentiroso e populista. Enquanto os familiares dos ditadores Venezuelanos gastam o dinheiro roubado da Venezuela nos USA, o povo não tem o que comer. Este ano estive próximo da fronteira do Brasil com a Venezuela, em Boa Vista (Roraima), vivi de perto a situação e contribui como voluntário nos campos de acolhimento. É muito triste. Ninguém me contou...eu vi. Eu vivi. É desumano. É aqui ao lado. Rezo pelo povo da Venezuela e torço para que a democracia se restabeleça no país vizinho. @acnurbrasil @fraternidadesemfronteiras @exercito_oficial @unicefbrasil

lucianohuck

Falou e disse Tia Lolo. Isso não só funciona com as suas crianças, mas resolveria boa parte dos problemas do mundo. #umportodosetodosporum @caldeiraodohuck

lucianohuck

Excelente reflexão @institutopeninsula. Recebi em um grupo de whatsapp, assisti, me senti representado e compartilho. Aproveito para parabenizar, também, no “Dia da Educação” todas as organizações da sociedade civil focadas em contribuir com a agenda correta e urgente para que o Brasil algum dia de fato seja o “país do futuro”. Só educação transforma. 👏🏻 @institutopeninsula @todospelaeducacao @fundacaolemann @fundacaoestudar @sonhogrande_ @institutoayrtonsenna @instituto_alfaebeto #institutounibanco @formare_fundacao_iochpe @unicefbrasil @unescobrasil entre outras.

lucianohuck

Obrigado Tefé. Sem palavras. 🙏🏻❤️

lucianohuck

Ainda impactado com meus últimos dias na Amazônia...compartilho mais um pouco do que vivi. Foram dias transformadores. Entender com o dedo no pulso, como vivem as comunidades ribeirinhas do Rio Tefé e Solimões. Acompanhando uma das missões militares que mais me impactaram positivamente nestes mais de 20 anos de tv, obrigado a @marinhaoficial pela confiança. E parabens aos comandantes Passos, Costa Bueno e a toda tripulação do Navio de Assistencia Hospitar Dr. Montenegro pelo irretocável trabalho. 🙏🏻

lucianohuck

Paulinho e Professor Fernando, que felicidade que nossos caminhos se cruzaram. Em um momento tão difícil do mundo, onde uma avalanche de notícias tristes insiste em invadir nosso dia a dia, vcs são um alento. A prova viva de que temos que acreditar nos nossos sonhos. Que os obstáculos foram estabelecidos para serem superados. Foi lindo, foi simples, foi emocionante. E obrigado meu querido amigo @alok, vc é fora da curva. 🙏🏻❤️

lucianohuck

Nossa família reunida para desejar uma Feliz Páscoa a todos. Independentemente das crenças de cada um, vamos aproveitar o dia de hoje para celebrar o amor, união, paz, família, amizade, respeito e tudo mais que possa nos ajudar na busca da felicidade para todos. 🙏🏻

lucianohuck

Muito orgulhoso do Especial Inspiração que exibimos hj no @caldeiraodohuck. Espero que vcs tenham gostado. Em um momento da história onde as tragédias, injustiças, más notícias e incertezas insistem em desfilar pelos noticiários diariamente, poder simplesmente aplaudir brasileiros que dedicam suas vidas ao próximo é um bálsamo. E usar a força da tv aberta para multiplicar o impacto e inspirar de maneira exponencial é um privilégio. Que Deus abençoe a todos nesta Páscoa. Obrigado Nanda, Fagundes, Andre, Ana Maria e Giane. @oficialfernandatorres @anamaria16 @andre_trigueiro @reynaldogianecchini

lucianohuck

Dona Zilda e Seu Helio, muito obrigado por me receber na casa de vcs. A sra é daquelas pessoas abençoadas, que pensa no próximo antes de pensar em si. Uma alma pura e boa. Espero que q sra tenha gostado do seu dia. 👀🙏🏻❤️ @caldeiraodohuck #melhordiadasuavida

lucianohuck

Wow. Qta gente! 😱 Obrigado MG. Obrigado @villamix. Obrigado @alok. Breve no @caldeiraodohuck. ps: preparem os lenços rs 📸: @michelcoeli

lucianohuck

Familia amada. Uma honra fazer parte da história de vcs, e um privilégio esta amizade. Que Deus siga iluminando seus passos. Hj foi demais. Many tks. L

lucianohuck

Como eu gosto de rodar este país. Cada canto uma prosa, cada prosa um aprendizado. Obrigado dona Zilda & seu Helio por terem me recebido tão bem. Em breve no @caldeiraodohuck.

lucianohuck

Esta lançado o #desafiodolixo. Ache um lugar sujo, limpe, registre e poste com a #desafiodolixo. Suba a imagem na pagina do @caldeiraodohuck no Gshow. E a partir da semana q vem vms começar a exibir as iniciativas. #trashtag

lucianohuck

Obrigado meus amigos queridos. A gravação hoje a tarde em estúdio do @caldeiraodohuck foi uma catarse. Tenho certeza quem assistir irá sentir o mesmo. Tenho muita admiração, amizade, amor e respeito por vcs. Caso onde; 1+1 é bem mais que dois.

lucianohuck

Hoje é o aniversário desta mulher maravilhosa. Feliz aniversário, Mãe. Te amo ❤️

lucianohuck

Não devemos ser econômicos, quando tratamos de admiração, respeito, carinho e amor. Neste quesito, nao vale deixar para amanhã o que vc podemos fazer hj. Posto isso, compartilho esta imagem como um bem bolado destes sentimentos todos que nutrimos por esta familia. O general faz parte da vida do Eduardo. E o Eduardo faz parte da vida do general. Ao Eduardo minha mais sincera amizade, amor e respeito. Ao general a gratidão pelo bom senso, inteligência, coragem e defesa incansavel da democracia. #generalvillasboas #felizaniversariodrica

lucianohuck

Hoje é o dia dele. O cara que há 14 anos decidiu vir ao mundo para mudar tudo; me conectar para sempre com a mulher da minha vida, me ensinar que posso amar alguém mais do que a mim mesmo, que nosso umbigo não é o centro do mundo, que educar e transmitir os valores que acreditamos nos tira da zona de conforto e nos obriga a refletir se estamos aplicando na prática o que estamos tentando transmitir e ensinar, que conselho ajuda, mas exemplo arrasta. Parabens meu, filho. Que a vida siga lhe sorrindo, e vc sorrindo para ela. Te amo, Joaquim.

lucianohuck

Bem vindos ao Brasil. Aproveitem. Wellcome to Brazil dear @ciara & @dangerusswilson. Enjoy.

lucianohuck

Irretocável. @ladygaga & Bradley Cooper 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

lucianohuck

Jonas, vc é um exemplo a ser seguido. A prova viva do poder transformador da educação. Parabens. E fico muito orgulhoso de fazer parte da sua história, e agora, depois, ver o quanto vc avançou. Abração e bjs para a família L #soeducaçãotransforma @fundacaolemann @todospelaeducacao @caldeiraodohuck

lucianohuck

Na @folhadespaulo de hj. https://www1.folha.uol.com.br/opiniao/2019/02/inaceitavel.shtml

lucianohuck

As ultimas semanas foram tão doloridas, que achamos que hoje deveríamos abrir o programa de um maneira diferente, e assim foi... @caldeiraodohuck

lucianohuck

Hoje revisitamos a nossa visita a Fragata Liberal que estava em missão de paz no Libano. Gosto muito toda vez que embarcamos com a @marinhaoficial, sempre rolam boas histórias e um aprendizado enorme. Gosto de entender cada história que mora dentro de cada farda. Um privilégio. @caldeiraodohuck #devoltaparacasa

lucianohuck

Minha eterna namorada, o amor da minha vida, a melhor companhia do mundo aqui ou em qq lugar do planeta. O dia dos namorados de hj é nos EUA, mas ta valendo. Happy Valentines Day!!!!! Celebrar o amor é sempre bom. @angelicaksy ❤️

lucianohuck

e frutas

lucianohuck

Peixes

lucianohuck

Dia intenso. Obrigado pelos inúmeros papos do dia. O mundo gira, e eu rodo. @caldeiraodohuck #especialinspiração

lucianohuck

Cristina & Reinaldo, que família incrível vcs construíram. Belíssimo exemplo, e que bom reencontrar vcs alguns anos depois, e ter certeza que apostamos nossas fichas na família certa. Parabéns de novo. E um enorme beijo nas crianças. L #lardocelar @caldeiraodohuck