Zoë Sugg Zaskia Sungkar +A - instagram lists #feedolist

zoella

Absolute meditation goddess and Bali babe @Rochelle_Fox is today's Takeover Tuesday! Head over to our story for a ton of mindfulness inspiration and a tour of the amazing @Mindspo mansion 🏠😍

maisa

💙

maisa

Parabéns SBT pelos 38 anos de muita alegria ❤ é uma honra fazer parte dessa história! Obrigada por tudo ❤❤ @sbtonline

zoella

Monday's spent wishing we were 'there'! Where do you wish you were today? 📸: @CharlotteJacklin

zoella

We're ending our #CapturingSeasons week on a high, whilst we dream about ✈️TRAVEL✈️ Tell us where you've been and where you can't wait to go...

maisa

Overposting desse look que vcs amaram 🥰

zaskiasungkar15

< Kaka ade Kaka ade >

zaskiasungkar15

< foto egois 🐛 jgn di tag orangnya biar gak liat > @kiabyzaskiasungkar

maisa

já quero voltar 🇬🇧

zoella

Whether you're running head first in to the ocean, crafing a homemade fan or pouring yourself an ice cold cocktail like us, we want to see your 💦REFRESHING💦 #CapturingSeasons entries!

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< efek ketombe natural 🐛>

maisa

London Glam

zaskiasungkar15

< loving this playful batik by @sejauh_mata_memandang 😘 love it love it >

maisa

A @naterradarainha me chamou pra dar um rolê na casinha da nossa colega Beth, mas a gente teve que sair rápido e n ficamos pro chá né? 🤧 kkkkkk sonhos

maisa

embarquei no carrossel em 2019

zaskiasungkar15

< Scorpion CZ plate shoot 50 meter di paksa sampe small plate 🤣 👍>

zaskiasungkar15

< latihan ke 2 kali nya Sama pak @asepmul75 👍 >

zaskiasungkar15

Suka banget sama sandal ini super nyaman, dan harganyaaa bener2 worth it bgt🖤 Thank you @local.id

maisa

A @samsungbrasil me convidou para conhecer essa garota perfeita que é uma inspiração pra nossa geração!! amei conhecer você, @milliebobbybrown 💙 #TeamGalaxy #GalaxyA80 #EncontroÉpico #ad • @samsungbrasil invited me to meet this perfect girl who is an inspiration to our generation! I loved meeting you @milliebobbybrown 💙

zoella

Next week we're bringing back Capturing Seasons! Upload every day for a week using whatever art form your prefer, whether it's video, photography, painting, crocheting, or interpretive dance! We want to see you getting creative every day, swipe to see the daily themes and competition prize!

zaskiasungkar15

< edisi lebaran gak setrika kerudung 🐛 >

maisa

me-meet me @ the london

zaskiasungkar15

Asik, sebentar lagi hari raya Iduladha! Bagaimana dengan persiapan kita untuk berqurban tahun ini? Qurban bukan hanya sebagai ibadah saja bagi orang yang mampu. Tapi juga menunjukkan rasa cinta kita kepada Islam dan sesama termasuk saudara-saudara kita yang berada di daerah pelosok dan beberapa negara lainnya. . 1 hari lagi menuju Hari Raya Iduladha. Yuk, kita berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kamu akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. . Tunggu apalagi? Klik website www.solusipeduli.org/qurban sekarang! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zoella

From brands who do their very best to reduce waste and ethically source fabrics like @peopletreeuk to brands that are creating classic products using discarded materials like @converse this week's Team Zoella wants feature our favourite sustainable fashion finds

maisa

sem dúvidas o banheiro mais legal que eu já vi na VIDA!

zaskiasungkar15

Azekk😋🖤 anak didik pak @asepmul75

zaskiasungkar15

< ♠️🐛 >

zaskiasungkar15

zaskiasungkar15

< senengnyaa Ada yg pulang cepet kemarin🤗 lgsng di culik nemenin buka puasa ampe gak sempet cuci muka n Ganti baju abis muay thai 🐛 >

zoella

Ask us anything! We're going to be answering any questions you may have for the team today so pop them in the questions box over on our story!

zoella

'Did you sleep well?' Probably one of the most common questions you'll ever be asked! Sometimes it feels like we're obsessed with sleep, making it all the more difficult to get to sleep with the added pressure of getting a good 8 hours! This week for Wellness Wednesday we're bringing you our very best sleep tips to send you off to the land of nod 💤

zaskiasungkar15

< It’s almost time for Eid Adha girls! 😍 So why not just go for simple style which is quick comfortable to wear and easy to dress up , so you can spend extra time on eating that delicious yummy ketupat 🤣 . so here i choose to make this casual “ Adha Dress “ @kiabyzaskiasungkar 😘 The ruffles add a playfulness that makes the dress suitable for a daytime look. 💛 #AdhawithKIA >

maisa

80's ???

zoella

200 species go extinct every day due to habitat loss and change in climate. This is Just one of the facts shared today by @annaUKSCN on her Tuesday Takeover. Head over to our story if you've ever thought about attending a climate protest 💚

zaskiasungkar15

Bu peni, Kia Dan cireng 💛🐛 ak mirip mama, kl Kamu mirip siapaa??

zaskiasungkar15

< Alhamdulillah bisa berkunjung ke kandang hewan Qurban nya @hi.worldwide 🤗 sehat2 dan bersih bgt MasyaAllah makin kagum dan yakin sAma program2 nya @hi.worldwide senang bisa jadi bagian #InsyaAllahQurban tahun ini >

zoella

Our next read for book club is our first non fiction of the year! Michelle Obama's 'Becoming' is an intimate, powerful, and inspiring memoir with thousands of 5 star reviews, and as it's quite a big one we'll be discussing our thoughts on the 9th September 📖

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN GIVEAWAY✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 12 Aug 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu!🧡

zaskiasungkar15

Tas flowery cantik banget dari @taylorscloset_ gemesss, terimakasih ya 💐

zoella

Currently crushing on @ariellevey’s account! Head over to our story for a catch up of this week's top stories ✨

zoella

Why buy a new dress when you can get twice as much use out of a top and skirt, at least that's our logic any way. Head over to our story for all picks and follow us on @liketoknow.it to shop with ease

maisa

To aqui no meu novo estúdio, gravando vários vídeos para o meu canal. E o novo notebook flash da @samsungbrasil me ajuda para ler os roteiros, escrever as ideias 💙 além de lindo, ele tem três opções de cores maravilhosas, um teclado retro, tem SSD, tela Full HD, e você acessa ele com a sua digital, que é sinal de segurança ✨ #NotebookFlash #CurtaNoFlash #BrilhaNoFlash #FocaNoFlash #Intelbrasil #ad

zoella

Capturing Seasons is back! It's summer for us here in the UK so in a bid to document old blighty during whatever sun we can get our hands on, we're hosting a "Capturing Summer" week from the 12th-18th of August! Stay tuned for prompts and prepare to upload every day for a week ☀️

zaskiasungkar15

< #cuz ♥️🐛 >

maisa

genteee, vou gravar um vídeo para o meu canal! Perguntem tudo o q vcs querem saber sobre a minha profissão! ❤️

zoella

It's the 1st of August, mercury is no longer in retrograde, the sun is shining, what a time to be alive! Come over to our story and celebrate summer with this week's Thursday picks! 📸: @annarvitiello

zaskiasungkar15

Congrats anak maniez @rachelvennya

zoella

This month we've been reading 'Where the Crawdads Sing' by Delia Owens. Head over to our story to see what the team thought and give us your review! 📖❤️

zaskiasungkar15

< ÷[<|] ®<|~? Xx >× #ravenisodd

zaskiasungkar15

< #ravenisodd 🐛💛 >

zoella

Todays Takeover comes from none other than the bold and beautiful @Calliethorpe 😍 Callie talks about body confidence, writing, blogging and travel ✈️🙌🏽

zaskiasungkar15

Adik ku masuk tipi @yusufaverroes 🐛🤣

zaskiasungkar15

GIVEAWAY ALERT!! . I’m gonna FEED you my recommendation! Follow account #ShopeeFeed aku untuk tau detailnya! . Aku dan @shopee_id akan bagi-bagi Xiaomi A2 gratis lagi loh!!! Gampang banget caranya! 1. Follow akun #ShopeeFeed aku shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku 2. Like photo ini di Shopee Feed ku 3. Komen mention 3 temen kamu di Shopee Feed ku . Pemenang akan diumumkan tanggal 5 August 2019 di akun Shopee Feed aku! . Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! #ShopeeFeedID #ShopeeFeed

zoella

Its #NationalLipstickDay! Apparently if you have the right lipstick you can conquer the world, tell us your favourite lippie to pucker up with and shop 40% off the Zoella X @ColourPopCo lip collection 💋

maisa

💙✨ Look: @alexandraleitestyling Make/Hair: @jullbatista

zoella

Sunday mornings call for tea in bed, and maybe even a slice of toast if you’re a risk taker! Let us help you catch up with everything that's happened this week from Boris Johnson to Love Island with a roundup over on our story ☕️

zoella

Weekly Wants: Pieces that are new in town, that we're absolutely crushing on. Find them on stories and our @liketoknow.it page ❤️ What brand are you lusting over most at the moment?

zaskiasungkar15

Asik, sekarang kita gak perlu lagi bingung mau berqurban di mana dan ke mana. Kita juga gak perlu ragu lagi apakah qurban kita akan sampai tepat sasaran atau enggak. Kenapa? Karena berqurban di @hi.worldwide sekarang terjamin aman dan terpercaya. Kami The Sungkars Family, @zaskiasungkar15 dan @shireensungkar gak pernah ragu untuk berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kita akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. Yuk, kita meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk dapat berqurban tahun ini di hi.worldwide! Kunjungi juga website www.solusipeduli.org/qurban sekarang juga! #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Mabruk @ryana_dea syg🤗💛

zaskiasungkar15

< nyobain eyeshadow palette @wardahbeauty yg baru pigmented bgt aaaa suka MasyaAllah, warna nya juga bagus2 bgt 😍 tetep yg make up @vivithalib , kl aku make up sendiri jadi nya eyeshadow yg kanan naik kiri turun kyknya 🤣 #gakbisamakeup >

zaskiasungkar15

< push the limit 💪 #hiitworkout disiksa lagi hari ini sama @helenadaphnegoni setelah cheating 4 hari nasi dan lemak 😭🤣 > Ps: alhamdulillah makasih ya @sorayalarasat1 @arktiv celana olahraga nya kepake bgt 🤗

maisa

❤️

Zoella

Today the wonderful @Frances_quinn is taking over our story! In celebration of #Nationalvanillaicecream day Frances has been whipping up tiffin ice cream sandwiches 😍🍦

zaskiasungkar15

New clothes and accessories available in-store and online 😘 Happy Shopping @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta

Zoella

Account Crush! @odwyer_sio9 brings you beautiful blooms, butterflies, bees, and rainbows 🌈😍

zaskiasungkar15

< #baliniiii 🏝 >

Zoella

The prettiest clips in all the land 😍 We're loving the revival of pearls, especially in hair accessory form. Shop our favourites on our @Liketoknow.it page 🐚

Zoella

If you're not one for neon bikinis and body glitter take a look at our picks for festival fashion! Find them on our story and on our @liketoknow.it page 🌈

maisa

Outfit perfeito pra maratonar #LaCasaDePapel 💶 @diesel @diesel_brasil #Dieselxlcdp

Zoella

What does the perfect 'girls night in' consist of? We had the best nights on our trip to camber sands filled with of lots of dream phone, an abundance of brownies and of course cocktails. Vote for your favourites over on our story!

zaskiasungkar15

< 2015 💛>

Zoella

The perfect beach book, Where The Crawdads Sing is set on the North Carolina coast. So it's the perfect warm weather read for sitting by the pool 🌊

zaskiasungkar15

Alhamdulillah kemudahan berqurban tahun ini juga dirasakan oleh aku dan @shireensungkar lho! Mari kita bersama meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk #InsyaAllahQurban tahun ini. Dan @hi.worldwide in syaa Allah akan memberi kemudahan untuk kita berqurban dengan cara yang aman dan nyaman. . Yuk kita persiapkan diri mulai saat ini untuk berqurban! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli #shireensungkar #zaskiasungkar #qurban #berbagi

Zoella

How well do you know your SPF? Do you wear it daily or only when your sun bathing? Protecting your skin is one of the most important things you can do, head over to our story to find out why and see how much you really know with our SPF quiz ☀️

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa Jangan lupa juga lagi ada #88ShopeeMenSale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! pokoknya kalau belanja di Shopee aja karena semuanya Pasti Ada! kalau ga ada cashback 288%! #ShopeeFeedID #ShopeeID

zoella

Incoming account crush! Head over to @paulhiller for the dreamiest #summer pastel pictures we've ever seen 😍

zoella

Sunday: the perfect day for brunch! You can still shop the Zoella X @Colourpopcosmetics collection AND it's on offer. Click the link in our bio to shop 🍳

zaskiasungkar15

< kedatangan bos Dari segala bos minta di temenin renang sm Jacuzzi 🐛>

zaskiasungkar15

< PT Hari ini galak tapi kewl 🐛 💪🏼 >

zaskiasungkar15

< zeyenk💛> #MasyaAllah #fotokadaluarsa #latepost

Maisa

daqui a pouco ❤️ @priscillaalcantara @yuditamashiro

Zoella

Freshen up your humble abode for summer with out top picks for home interiors over on our story and our @Liketoknow_it page 🏠❤️

zaskiasungkar15

< beautiful ladies in @kiabyzaskiasungkar 😘 MasyaAllah > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< #WearingKIA 😍 We love how our beautiful Customers mix and match our Hanna Skirt Thankyou so much for tagging us on instagram 🤗 > @kiabyzaskiasungkar

Zoella

What floats your boat when you're on holiday? Head over to our story to vote for your perfect summer vacay ☀️☀️☀️

zaskiasungkar15

< dari se gak suka itu sama Olahraga jadi addict bgt 🤣 Alhamdulillah, 3 bulan ini rutin workout non stop.. kira2 udh turun berapa kg yaaa sama apa aja effect yg dirasain ??🤗 kalau udah sampe goals nya InsyaAllah kita share pengalaman di vlog ya 😘>

zaskiasungkar15

< Our Best Seller mono stripe tunic is back ! 🖤😍 @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< Sometimes less is more > Shop @kiabyzaskiasungkar ‘s blush pink metallic skirt @kiabyzaskiasungkar 🎟💕 aaand SOLD OUT ❌ MasyaAllah 🤗 thankyou

Maisa

evil queen

Zoella

It's Wellness Wednesday and we're talking morning stretches! Get your body moving when you wake up to set you up for the rest of the day, head over to our story to see our favourite stretches and who does them best!

Maisa

2 mosqueteiros na praia descobrindo o temporizador

Zoella

The beautiful inside and out Steph Yeboah from @nerdabouttown is taking over our story today and she's currently LIVE! She's taking a self care day and giving advice on how to have one for yourself, as well as talking all things body positivity ❤

Maisa

o coração já tá apertado por ter que me despedir desse lugar mágico. México, já te amo muito.

Zoella

Introducing the third title for the Zoella Book Club: Where the Crawdads Sing by Delia Owens 📖 Head over to our story to read the blurb and shop the book!

zaskiasungkar15

< membuat my lop yg paling sabar dan baik hati tersenyum 🖤 🤗 > #beki

Maisa

Aaaaa amo muito a @maxmilhas ❤️ A gente tá curtindo tanto por aqui! E foi muito fácil achar passagens boas no site da MaxMilhas! Na MaxMilhas, vc compra suas passagens com seu cartão da mesma forma que vc já faz em outros sites. O segredo está no sistema de busca e combinações inteligentes que eles têm pra conseguir preços exclusivos e descontos de verdade. Passa lá no site deles e aproveite você também ✨ #ad #maxmilhas

Zoella

Have you selected a summer scent yet? Whats your go-to hot weather perfume partner? Or do you have a scent that immediately take you back to a specific holiday?

zaskiasungkar15

< swing swing @zaskiasungkarjakarta @kiabyzaskiasungkar > 🖤

Maisa

Daqui a pouco ❤️ @belo @graoficial @oscarfilho

zoella

This week's wants are 'what we'd wear to Wimbledon'! From pretty summer dresses to the most stylish accessories find them all on our story and of course our @Liketoknow.it page

maisa

fechando as fotos de ontem. obrigada pela Sua criação! 🙏🏻❤🌱

maisa

admirando & agradecendo.

maisa

coelhinho feliz em Tulum! começando o final de semana das mini férias nesse paraíso, @tionenetours brigada por me levarem até esse lugar perfeito!

zoella

Wimbledon is officially underway! Are you watching? 📸: @paulthecorgi

zaskiasungkar15

Hi guys aku mau umumin pemenang giveaway nih!✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 16 July 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Jangan lupa belanja di @shopee_id #77HujanPromo! Ada goyang & kuis Shopee sampai 7M, serba 10rb gratis 7 Honda PCX dan gratis ongkir 7x!🧡

zoella

Today we'll be discussing our second Zoella Book Club choice; The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle! Head over to our story to see what the team thought and tell us what you thought in the comments 📖

zoella

Happy Independence Day to all our followers from the US 🇺🇸 and happy Stranger Things day to everyone who's been waiting patiently since October 2017! Are you binging it tonight? #Strangerthings3

maisa

hahahaha gente eu amo vcs, mas eu n vou casar!! é coisa do @maumeirelles :) acompanhem em breve no @programadamaisa 😅

zaskiasungkar15

< MasyaAllah ikutan bersyukur ada @halwawater.co, mudah2han bukan hanya menyajikan mineral water dengan kualitas tinggi, tapi istiqamah dengan syiar nya.. Sukses dan berkah untuk @halwawater.co > 🤗

zoella

This week's takeover is a little different, as it's not a person it's a whole publication! Teen Breathe is a bi-monthly magazine covering topics including mindfulness, wellbeing, creativity and health. We love that Teen Breathe provides such interesting content alongside beautiful illustrations.

maisa

Ninguém merece ficar sem dados de internet no celular haha ainda está rolando a promoção da Gillette “Compre e Ganhe” 💙 além de dados de internet, você também concorre a vários prêmios! No perfil @gillette_brasil você encontra tudo sobre a promo 💙💙 #ad

zoella

H E L L O J U L Y! Can you believe we're officially over half way through the year? Tell us the best thing about your year so far and what you're looking forward to in the second half of the year...

zoella

It's #socialmediaday! Believe it or not social media is one of the biggest forms of communication across the globe so today we're challenging you to celebrate your relationships online with a little message to a loved one ❤️ Find these wallpapers in our IG highlights

zaskiasungkar15

< aku dan anak orang 🐛💛> #alhamdulillah @kiabyzaskiasungkar

maisa

💛

zoella

Suns out toes out! We've selected our favourite sandals from the high street this season just for you. Find them on our story & on our @liketoknow.it page and tell us your faves ☀️

zaskiasungkar15

Ekspresi mau ketemu Nussa Rara 😍🐛 @nussaukhuwahshow @nussaofficial

zaskiasungkar15

< waktu di jemput my lop pulang sekolah 🐛> #Dilan85

zaskiasungkar15

< pertama kali ketemu dia pas mama lahiran 🐛 sampe sekarang tiap hari masih kangen 💛 >

zoella

Meditation, what's your stance? Have you given it a real good go or do you do an inside eye roll whenever you hear the word? This Wellness Wednesday we want to chat you through why you might like it and give you a few of our favourite meditation apps to get you started 👌🏽

zoella

Today's Tuesday Takeover is with none other than the amazing @hannahwitton 💙 Author of brand new book The Hormone Diaries, vlogger, and podcaster, we know you're going to love her!

zoella

Swatching the supernova shadow in 'Bellini' 😍 High impact and ultra glittery you can use them as a base, alone or as a topper to finish your look!

zoella

To all the people working hard on their GCSE's, A Levels, and Uni exams we see you! We all remember how bloody hard it was and we're sending you all the motivation we can. We love the tradition of customising your graduation cap, super cute design from @katjrianajoleedesigns 🌸 What did you have on yours?

zoella

Our Poolside weekly wants are up! Are you more of a magazine flicker, book reader, or water baby?! http://bit.ly/ltkiZoeSugg

zoella

Today is #stopcyberbullyingday today we encourage people to show their commitment toward a truly inclusive and diverse online environment for all, without fear of personal threats harassment or abuse. To find out more head over to our story, where you can also enter a #competition to win these signed goodies from @zoesugg

maisa

bem de pertinho 😊

zoella

Team Zoella are out of office and shooting somewhere exciting this week, we can't wait to show you what we've been up to. How is your week going?

zoella

No one spreads body confidence quite like Chessie King! One of the funniest instagram accounts you will ever follow, it's safe to say we've been super excited for this takeover! Chessie is the epitome of the quote "there's power in looking silly and not caring that you do". Head over to our story to see how she's getting on, we promise you'll have a smile on your face within seconds!

maisa

💙

maisa

amei a nossa gravação @rodrigofaro 💛

maisa

vai começar ❤️ @liviaandradereal @mckekel

maisa

o mesmo de todo dia.. te amo!! obrigada por ser esse presente na minha vida. vc é o namorado mais legal do MUNDO. até daqui a pouco ❤🥰

maisa

really?

maisa

Dia dos namorados está chegando! E a @baw_official preparou aquela promoção para vc e seu mozão ❤ ou só pra você mesmo hahaha Na compra de duas peças a segunda sai com 30% de desconto! E ainda tem o meu cupom de 10% OFF: MAISABAW ✨

maisa

daqui a pouco ❤️ @larissamanoela @xuxamenegheloficial

maisa

vcs acharam mesmo que a gente não ia se divertir? hahahah @xuxamenegheloficial @larissamanoela

maisa

ela vê duendes mesmo! recebi o abraço de uma rainha ❤️ @xuxamenegheloficial

maisa

Carrossel 3? A diretora Olívia tá diferente né? kkkkk [foto @gabrielcardosofoto]

maisa

Vocês que me acompanham por aqui, sabem que o meu dia a dia é uma correria! Recebi da @drogaraiaoficial a paleta de cor de Anthelios Color Dose, personalizei o meu protetor solar do meu jeito, me maquiando sem deixar de me proteger! Quer saber qual é o match perfeito para a sua pele? Envie uma selfie para a @larocheposaybr por direct e eles vão te ajudar! Tem cupom de 10% de desconto para vocês: MAISA10 no site da Droga Raia 💙 (consulte sempre seu dermatologista) #anthelioscolordose #chegoucolordose #colordosedomeujeito #publi

maisa

blogueiragem da comemoração de ontem. Obrigada pela energia incrível que vcs me mandaram, vcs fizeram meu dia muito mais feliz! ✨ ( to de shorts tá? Kkkkk é da @lvstore_oficial ) ps: essa foto deu mo trabalho, parabéns @guilhermemostrese

maisa

DZ7 ANINHOSSS! Obrigada pelas mensagens, pelo carinho de sempre e pela companhia; seja aos sábados 14:15 ou pelas redes sociais. Amo vcs. Ps: agora vou dar uma relaxada pq eu mereço, depois volto a ver as mensagens. Feliz dia do abraço pra todos! ♊

maisa

💛

maisa

Vamos ajudar a @ahpas_org , uma instituição que faz um trabalho incrível transportando jovens carentes com câncer, em fase de tratamento, para hospitais. E eles estão com uma campanha nova: “Juntos Influenciamos”. O objetivo da AHPAS é arrecadar uma quantia para conseguirem incluir mais 10 crianças no tratamento contra o câncer. E a instituição precisa da sua ajuda! Quer saber como ajudar? Acesse www.ahpas.org.br

maisa

não sei nem o que dizer, mas fiquei muito feliz de ter feito parte desse dia histórico. obrigada por tudo, vc merece o mundo. Te amo❤ TAMO JUNTOS E SHALLOW NOW DE RESPEITO. #viva #voceseracontagiado

maisa

Look perfeito com o meu PUMA Cell ✨ @pumabrasil

maisa

💜

maisa

me desculpem mas I'M IN MIAMI BIT** TUTURURURURURTURURURU

maisa

Carregando as energias, feliz Páscoa, muito amor e paz pra todos.