Grazi Massafera Jessica Iskandar Amber Rose - instagram lists #feedolist

massafera

Que tal trabalhar um pouquinho mais antes de dormir ! ?✨boa noite #sonhe #meditacao #respiracao #saude #amorproprio #dormirmelhor

massafera

Hoje o dia é dele meu amigo que amo trabalhador muito trabalhador pai do Bento . Obrigada sempre meu amigo vc é especial !!! ❣️✨ @chico_salgado

massafera

🙏🏼

massafera

Um país em chamas. Vidas de todos os tipos ameaçadas pela irresponsabilidade e ganância do ser humano. 😔

massafera

Boa noite sonhadores ✨

massafera

Vejo você ! ✨✨✨✨✨✨#vejovc

massafera

Bom dia beleza oi segunda ! A semana não acabou e já começou ? Quem sou ? Onde estou ? Só levanta e vai trabalhar ... 🤦🏼‍♀️ Deus tá vendo !

massafera

Domingo de cama ❣️ #homesweethome

massafera

@bravin 📷

massafera

🌻 apenas observe #nacalma

massafera

Buenas 💤

massafera

Bom dia beija flores 💐 #ternurinha #sonhadores #sextou

massafera

#tbt gravação : Piscininha amor Clima ameno bom pra um banho #PalomaeAlberto #Bomsucesso

massafera

Boa tarde @revistamanequim 🙃✨ #60anos

massafera

Mova-se ❤️👊🏼

massafera

Alimente de amor seu Leão ❣️ Bom dia leoninos #ascendenteemleão🙅🏼‍♀️👊🏼

inijedar

💘

massafera

Lá em casa na época que minha mãe costurava a revista manequim não faltava feliz em estar na capa comemorativa de seus 60 anos @fabiobartelt @julianoezuel @everson_rocha_ @mniemeyer_ @marciamarba @revistamanequim Comemoração 60 anos ! e o maravilhoso Ancelmo Gois que sempre me faz feliz um tantão ✨

inijedar

Buruan kak di halalin. Nikah dulu kak!! Belum nikah uda jalan bareng! Yang cewe kayaknya nempel banged. Mereka sekamar ga ya? #sekebon

massafera

Namastê

massafera

“Das habilidades que o mundo sabe , essa ainda é a que faz melhor :Dar voltas” josé Saramago ✨

inijedar

Santai heula bersama si anak kesayangan di @rosewoodbangkok seneng banged.. @alexanderbarackel yang photo si yangski @richo_kyle

massafera

Feliz dia dos pais ☀️ ❣️

inijedar

Secangkir latte di pagi hari @rosewoodbangkok memberikannya dengan penuh gaya dan kemewahan. Love it!

massafera

O coração galopante tá disparado ! ❣️ obrigada @arturxexeo por cada vírgula e sua grandiosa delicadeza de sempre e principalmente nesse “bom dia domingo” 🥰 @luizhrios @paulohalm @rosanesvartman @felipecabralrj @sardinha_claudia @fabrisantiago @isabelasda @jornaloglobo

inijedar

Cie.. senengnya ada yang sayangin, yang nemenin, yang milikin. Hidup serasa penuh warna, bergejolak di dinding hati. Terima kasih Tuhan untuk perasaan indah ini.. yang tersayang @richo_kyle Photo @erickbanaiskandar

massafera

Boa tarde beleza ! Deixe suas pegadas por onde for✨

massafera

Bom dia ❣️

inijedar

Duh aku jatuh cinta deh sama KRIM 88 soalnya dijamin bisa TUMPAS TUNTAS Infeksi Jamur pada kulit. BTW KRIM 88 ini juga lembut loh di kulit, plus ada sensasi dinginnya untuk mengurangi rasa gatal akibat infeksi jamur 💗 . Nah selain itu KRIM 88 juga lagi ada 88 Merah Putih Challenge nih ~ Caranya gampang banget: 1. Cari produk KRIM 88 di : Alfamart, Indomaret, Century, FamilyMart, Kimia Farma & Apotek terdekat ✔ 2. Tulis Nama dan Nomor HP di Struk belanja KRIM 88 ✔ 3. Foto Struk beserta Produk KRIM 88 ✔ 4. Kirim Foto lewat DM ke IG @salep88id ✔ 5. Jangan lupa mention 3 orang temanmu di komen postingan pertama challenge ini sertakan juga #88MerahPutih✔ 6. Follow IG @salep88id sebagai syarat keikutsertaan ✔ . Oia bukan main-main Hadiah 88 Merah Putih mantul punya nih 🎁 - 1 x Samsung Galaxy S10+ - 2 x Samsung Smart Tv 40" - 8 x Philips Rice Cooker - 88 x Voucher Belanja . Oia periode challenge ini dari 8 Agustus - 8 September 2019 yah. 😎 Jangan lupa cek syarat dan ketentuan lengkapnya pada link di bio @salep88id ☝ . #Salep88 #Krim88 #TumpasTuntas #GatalJamur #InfeksiJamur #BebasGatal #BebasJamur #Challenge #JessicaIskandar #Jedar #SamsungGalaxyS10+ #SamsungSmartTV #RiceCooker #VoucherBelanja #KuisBerhadiah #BursaKuis #PejuangKuis #KuisGratis #88MerahPutih

AmberRose

This is bullshit I’ve worked my entire life for this, put in my blood, sweat and tears, I’ve had Slutwalks and even 2 different baby Daddies!! And I still can’t get the #1 Hoe spot???? Dammmnnn smh 🤦🏼‍♀️ #outraged Congratulations to my girl @christinamilian tho 😒😔😥🙄

massafera

Vc já tem o seu ? @grazieyewear 😎 O código desse modelo é 0GZ3066 na cor G691

inijedar

Kalau bikin geng, kita namain apa ya?

inijedar

Jakarta rasa negeri dongeng!! Uda nonton vlog kita di youtube chanel, jessica iskandar? Ini beneran masih di Jakarta loh, alias di DUFAN. Jadi DUFAN sekarang punya kawasan baru bertema DUNIA KARTUN nih gengs, didalamnya ada 7 dari 9 WAHANA BARU dengan warna - warni yang bikin gemes dan instagrammable banget buat foto - foto. Menurut aku DUFAN bukan hanya kebanggan orang Jakarta, tapi udah jadi kebanggan Indonesia dengan banyak inovasi dan WAHANA WAHANA BARU. Naah kalau mau beli tiket DUFAN lebih hemat, beli di www.ancol.com dan sebelum check out ke pembayaran ketik kode “Paralayang” buat dapetin harga lebih hemat ke DUFAN.. Yuuk cuss gengs.. . . #dufan #SelaluAdaYangBaru

inijedar

Anak kecil penuh gaya. #myel @alexanderbarackel Thanks for the photo @richo_kyle

inijedar

Kalau flu harus istirahat. Siapa aja yang kena flu?

massafera

Boa tarde beleza !!! pra vcs migues que adoram se vestir iguais 🖤 #serumaninho

inijedar

Aku jatuh cinta sama Brightening Serum Everwhite ini! Udah 2 mingguan aku pakai hasilnya beneran bikin wajah aku putih glowing, bekas-bekas jerawat perlahan hilang jadi mulus. Bikin aku makin cantik dan jadi makin disayang Richard deh. I love youuu Everwhite! @everwhiteid . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Selamat pagi. Tebak aku uda mandi belum?

inijedar

Kalau kita bikin youtube chanel, apa nama yang keren? Pemenangnya hadiah 1juta plus roti @babyelbakery dan make up @jedarcosmetic

massafera

Bom dia ☀️16 milhões !!!! bico selfie empolgação matinal

inijedar

Kalian lebih suka aku rambut blonde atau warna gelap?

inijedar

Buat kamu yang di bully, tenang kamu ga sendiri, dulu aku juga di bully. #saynotobullying

inijedar

Kalau untuk kebersihan tempat tidur dan soft furniture aku sangat selektif ya.. dan pilihan aku tepat jatuh ke @dustbunnycleaning 👍 . Karena Staff sangat Profesional, SOP pengerjaannya jg detail sekali, mesin vacuum dipakai jg terbaik dikelasnya, dan juga harga yang layak.. jadi senang deh bersih-bersih 😊👌 TOP deh!!! 👏👏👏 . Memang kasur atau soft furniture tidak boleh dibersihkan dengan cara biasa loh.. karena banyak sekali hewan-hewan mikro seperti Tungau yang perlu dibersihkan dengan cara khusus, biar gak gatal-gatal dan tidak alergi pernafasan. ———————————————————— DustBunny Cleaning, ada di 6 Kota: *Jakarta: 0813.10000.173 , @dustbunnycleaning . *Surabaya: 0816.82.83.88 , @dustbunnysurabaya . *Medan: ‭0813.8282.0085‬ , @dustbunnymedan . * Bali: ‭0816.582.099‬ , @dustbunnybali . * Bandung: 0816.97.1387 , @dustbunnybandung . * Bogor: 0816.97.1316 , @dustbunnybogor . Thank you DustBunny Cleaning, buat kalian gak usah panjang pikir untuk masalah debu & tungau, hubungi DustBunny Cleaning sesuai daerah kalian ya..😉👌 . . . #jasavacuum #jasavakum #vacuumkasur #vakumkasur #vacuumdebu #vakumdebu #vacuumtungau #vakumtungau #dustbunnycleaning #jasavakumterbaik #cucikasur #vacuumspringbed

inijedar

Selamat pagi. Semoga harimu menyenangkan.

amberrose

The Broski’s! @allthat 🥰🙏🏽❤️

inijedar

Sebenarnya EL adalah anggota incredibles. Ini rahasia.

amberrose

My sis is having a SALE! FC Luxe Wigs from $300! Launching on Monday 5th August! NEW WIGS EVERY WEEK, GIVEAWAYS, INSTANT INTERNATIONAL SHIPPING AND INSANE QUALITY! She’s created so much variety just for you! Check her out @freedomcoutureofficial 💕💕

inijedar

Take a deep breathe, smile and start again.

inijedar

Banyak banget yang tanyain rahasia Pipi V-Shape nya jedar apa sih? Nih jedar udah buktikan sendiri hasilnya dalam 3x pakai aja terbukti Ampuh banget lho meniruskan pipi dalam sekejab ordernya hanya di @kerin_beautycare. Kamu merasa kurang pede dengan pipi tahu bulat? Double chin? Lipatan lemak di bawah dagu? Goodbye!! ORIGINAL hanya di @kerin_beautycare . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Total kita sudah ke 4 benua, Amerika, Afrika, Eropa dan Asia berdua, soon kita ke Australia.. dan sisa Antartica dan South America. Wohoooooo

inijedar

Happiness is everywhere

inijedar

🐢

inijedar

[GIVEAWAY ALERT] Siapa yang mau dapat emas logam mulia dari aku? ayo komen kenapa kamu pengen punya emas. Emas nya nanti akan diberikan oleh Lakuemas, penyedia cara baru beli emas batangan. Syaratnya gampang banget: -Komen kenapa pengen punya emas? di postingan dengan tag mengajak 3 teman dan wajib sertakan hastag #giveawayemasjedar #lakuemas #carabarubeliemas -Peserta giveaway wajib follow akun IG @Lakuemas dan @namulifesnailwhite_indonesia -Peserta giveaway wajib download dan registrasi di aplikasi Lakuemas di Playstore/App store dan kasih rating 5-stars -Periode giveaway 1 – 9 Agustus 2019. Pengumuman pemenang : 9 Agustus 2019 di akun IG @Lakuemas 3 pemenang yang beruntung akan dapat saldo emas masing-masing 5 gram. Akun IG nya jangan diprivate yaa. Good luck guys

inijedar

Apa sih konten yang paling digemari? Konten apa yang harus aku buat? Yang seru hadiah jedar lipmatte

inijedar

Bulan agustus, semangat merah putih. #girlsquad

inijedar

Empat jempol deh buat Everwhite Micellar Water! Sebagus itu! Sekali usap bersih tanpa sisa ini sih ajaib banget. Kandungannya water tanpa ada oil dan alkohol. Hasilnya super, harganya murah cuma 47rb aja. Bisa dibeli di @everwhiteid 😁 . . . Handled by @iconic_sister

Massafera

Momento #tbt na sexta ❤️ obrigadaaaaaaa #Repost @colunapatriciakogut ・・・ #TBT!! O de hoje relembra a presença de @massafera na coluna. Grazi estreou nas novelas em Páginas da Vida, em 2006. E voltará ao ar em Bom Sucesso. A gente sempre acompanhou o trabalho dela com atenção. Arraste para o lado pra ver #grazimassafera #colunapatriciakogut #patriciakogut #jornaloglobo

inijedar

Emangnya hanya Ratu Inggris atau Artis Hollywood aja yang bisa pakai kandungan Bee Venom buat perawatan kulitnya? Ini dia.. My new fav skincare!! Pertama kali nyoba @janeetabeauty karena penasaran banget dengan kandungan utamanya, Bee Venom dan Madu. Ternyata sebagus dan sepengaruh itu sama hasilnya! Aku love banget sama varian Brightening Seriesnya ini! Selain bikin wajah jadi lebih cerah, setelah aku coba pakai day creamnya buat sebelum makeup, ternyata hasilnya bisa bikin wajahku jadi super glowing bangeett! Gak ngerti lagi deh pokoknya! Fix ini akan aku pakai terus.. Yuk langsung cek ignya aja buat yang mau jadi reseller . . . Handled by @iconic_sister

Massafera

Boa noite beleza !! Domingo estaremos no Fantástico ❤️ #Fagundes aí que honra 🙏🏼 obrigadaaaa gado vida !!! foto by @aalexandramartins

Massafera

Momento selfie com minhas mangas bufantes 😎

AMBERROSE

In 2 days!!!! If you’re in the area make sure you show up! Stop rape culture, Slut shaming and victim blaming! @slutwalkchicago 🙌🏽

Massafera

Hummm Safadeza da boa 😎rs

Massafera

Feliz seu dia lindeza da minha vida ❤️ love you !!! #MinhaCarlinha 🥰🙆🏼‍♀️🥳🤩👯‍♀️ @justneto

inijedar

Lagi-lagi dikirimin tas sama @shoescialita.luxury. Tas mereka gak pernah mengecewakan sih. Ini ethnic bucket bag lucu banget. Kamu bisa dapetin tas Import murah tapi kualitas oke juga di @shoescialita.luxury. Cek deh. Thanks @shoescialita.luxury . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Yeay!!! New Lipmatte moist dari @jedarcosmetic sudah ready via WA 081333716270 ada 6 pilihan Warna #cantik #kenangan #jelita #setia #mesra #idola . Dan skr aku mau kasih kuis pertanyaan yang berhadiah lipmatte moist dari @jedarcosmetic . Ada berapa kata JEDAR yg tersembunyi di dalam foto yg aku post di atas??? . Hadiah terbatas, pemenang akan langsung di hubungin oleh admin @jedarcosmetic . GOOD LUCK GIRLS

inijedar

Pujaan hati

Massafera

: Paloma sonhando ser Alice no solar país das maravilhas✨de Bom sucesso 🙃

inijedar

A cup of tea makes everything better. 🍵 What’s your favorite drink? 🌸 Dakota bag from @jims_honey

Massafera

✔️

Massafera

Bom dia sonhadores ✔️

inijedar

Aku adalah bouquet bunga yang mewangi sepanjang massa.

inijedar

Kemarin di acara ulang tahun EL ibu-ibu yang pulang bawa bucket bunga dari @le.roseville senenh banged semua tamu.

inijedar

Hi guys,, aku tuh selektif banget soal memilih skincare. aku cuma percaya skincare dari @orkkayskin_beauty ,, karena Produknya 100% sudah mengantongi ijin dari BPOM yg bisa kita cek langsung di web resmi BPOM & yg pasti Real Testinya Orkkay banyaakk bangettt lho, bukan kaleng2 😜, So kalian gak usah bingung lagi cari2 skincare yang hasilnya terbukti bagus & aman jangka panjang 😍, buruan beralih ke Orkkay sekarang juga .thank you @orkkayskin_beauty 💕 . . . Handled by @iconic_sister

inijedar

Happy Tearss😂😂 Seneng banget lihat EL Barack merayakan ulang tahun yang ke 5. Thank you @official.littleboss to host this memorable event for him. All of us enjoy it LOTSS🥰 You guys are the best! Karna hari ini special daynya El, kalian bisa dapat discount 20% di Little Boss Play & Eat Dengan cara screenshoot IG Story dan tunjukin langsung ke Little Boss berlaku hingga 21 Agustus 2019. Don't miss it !!! Photo @fotologue_photo

inijedar

Happy birthday @alexanderbarackel ke 5!!! Mama berdoa semoga EL selalu sehat, pintar dan bahagia. Hari ini kami merayakan ulang tahun di @official.littleboss dengan tema NinjaGo Luar biasa bersyukur sama Tuhan diberikan berkah dan kegembiraan yang melimpah ini. Photo @fotologue_photo

inijedar

Happy birthday @alexanderbarackel 5th

IniJedar

Ini luar biasa, serum baru aku MS Glow Peeling, yang berfungsi untuk eksfoliasi secara alami dari dalam, menghilangkan sel kulit mati, mencerahkan, menghilangkan jerawat, dan menjaga kelembapan kulit. Formulasinya ringan sehingga mudah diserap oleh kulit. MS Glow Peeling! The best! @msglowbeauty hari ini launching, buruan cobain keajaibannya #goodbyedullness #helloglowingskin

IniJedar

Semangat terus karena jadi seorang ibu itu, ga ada liburnya.

IniJedar

Be cool and @play_nomore

IniJedar

Dress ini jedar suka banget, glamour banget 💃💃Yuk kembaran sama aku, belinya di @luxuriouswholesaler.. Masih banyak baju" kerennnn style korea" gitu.. thanks @luxuriouswholesaler 💋💋 . . . Handled by @iconic_sister

IniJedar

Hakuna matata, it means no worries for the rest of your days! It’s our problem free, philosophy... Seneng banged nonton bareng Lion King kemarin. @disneyindonesia @cinema.21 #TheLionKingID

IniJedar

Dua anak cukup 🥰❤️

IniJedar

Rahasia kulit glowing dan cerah jedar? Cuma colla melody mykana dari @coco_thierry collagen drink dgn ikan salmon hokkaido buat kulit kenyel kencang kilat dan cerah glowing biar tetep awet muda always 17 dong , aman ya sudah label halal dan FDA APPROVED . . . Handled by @iconic_sister

IniJedar

GIVEAWAY! ⁣ @ruangguru, bimbel online terbesar dan terinovatif di Indonesia lagi merayakan ulang tahunnya yang ke-5 dan bagi-bagi DISKON 50% jadi cuma 400ribuan UNTUK SETAHUN! Udah dapet semua; video belajar, latihan soal, tryout, dan masih banyak lagi. Buruan pakai kode diskon JADIJUARA! Tersedia dari kelas 1 SD - 12 SMA. ⁣ ⁣ Dan hadiahnya lebih gila lagi, ada GRAND PRIZE 100 JUTA RUPIAH! Ikutin live quiz-nya di perayaan #Ruangguru5Tahun, tanggal 18 Juli jam 19.00 WIB, serentak di 10 TV nasional bersama TULUS, VIA VALLEN, ANNETH, NASWHA, YUKI KATO, ANDHIKA PRATAMA, dan masih banyak lagi. Denger-denger juga ada kejutan spesial. Nonton dan ikutan live quiz-nya ya!⁣ ⁣ Tapi kalau nggak sabar nunggu, AYO IKUT GIVEAWAY sekarang. ⁣⁣Hadiah giveaway dari @ruangguru ada: - Pulsa 25ribu untuk 1000 orang⁣ - 200 tiket nonton⁣ - 5 smartphone⁣ ⁣ Caranya gampang. Tinggal post foto di instagram kalian dengan gaya kaya gue gini dan bikin caption sekeren mungkin. Jangan lupa cantumin hashtag #Ruangguru5Tahun dan #GiveawayRuangguru dan follow @ruangguru⁣⁣⁣ ⁣ Luar biasa lah jaman sekarang, bimbel aja sudah bisa di handphone. Praktis, jadi nggak ada lagi alasan untuk malas belajar. Ada kemauan, pasti ada jalan👌🏼 BURUAN LANGGANAN SEKARANG!

IniJedar

Kemana lagi kita?

AmberRose

#ad I may not be able to drink @flattummyco just yet 🤰 but that’s not going to stop me from getting in on their summer sweepstakes! They’re giving away over 1000 prizes including a Jeep Wrangler! Plus they’ve got 20% off site wide too! It’s so easy to enter, just post the official sweepstakes image to your social media using @flattummyco #babenation #sweepstakes and #amberrose in the caption for free entry and a chance to win over 1000 prizes 🚙 Swipe over for the image 👉

IniJedar

Kami 50 tahun kemudian, saat sekitar 80tahun usianya. Masih jalan-jalan ke pegunungan salju, masih travelling berdua, masih ngelihatin anak muda yang cakep-cakep, masih main ski, masih pegangan tangan, masih perhatiin kalau ada makanan nyelip di gigi, masih menjaga penampilan, masih saling sayang. Amin. #biarkekinian #agechallenge @richo_kyle

inijedar

Happy birthday my yang! We are yin and yang! Always together forever @dr.irene13 Semoga selalu sehat, panjang umur, bahagia, sukses dan lancar menjadi seorang ibu. I love you so much! Miss you

inijedar

Yeay besok ada yang pulang

massafera

👀

massafera

Bom dia beleza !!!! Aquela carinha marota de quem já está avistando o fim de semana 👀🥰

massafera

A escova enrolou no cabelo . Mas nois tá plena hoje 🙏🏼! Dia de capa 👊🏼

massafera

Bom dia beleza ! Já devidamente maquiada e gravando 🤗🙅🏼‍♀️ nada mal pra uma segunda hen !?

massafera

Meu amigo já era sua fã antes mesmo de te conhecer e que bom que eu nunca perdia a chance de te dizer repetidas vezes . Amigo de Conselhos, risadas ...tanto amor envolvido Descansa 🙏🏼🖤❤️

massafera

Pronto . Dia do beijo 💋

massafera

Ela fez e disse que sou eu ! 🤗 #elametransforma obs: tenho bigodes 🐯

massafera

Bora ler um livro ?! 😁🤗

massafera

Eu e meu gatão desejamos .Nosso mais sincero boa noite a todos 🙏🏼🌙🐯🐯!!

massafera

Aquele olhar 43 meio de lado já saindo indo embora ... 🎼

massafera

massafera

Boa noite beleza ! Já treinando aquela carinha ... marota ( pra não falar, deixa pra lá ! ) de segunda feira !

AmberRose

@ae4president x Muva @defjam 🥰🤰🏼🙏🏽❤️

AmberRose

@freedomcoutureofficial 🤩🥰🙏🏽❤️

AmberRose

#ad Okay listen up @flattummyco just launched an Organic Pregnancy Tea to help us moms with those bloated, nauseous, blah feeling days! It’s safe to take while pregnant and breastfeeding. This is not a detox tea - it’s specially designed to help reduce occasional nausea and support digestion during pregnancy - haters stop riding the bandwagon and think for yourselves.

AmberRose

🎃👻🤓🖕🏽🤑🤠🤡☠️😈💩 <—Sebastian put these emojis 😂😩🥰👶🏽💎 #myangel

AmberRose

When y’all both have the coolest Baby Mama Ever! 🥰👶🏽🤰🏼 Happy Father’s Day to these 2 Incredible Fathers. @wizkhalifa you are an Amazing Father to Sebastian! You’re his Super Hero! I feel so lucky that we are always able to Coparent and do what’s best for Sebastian by any means necessary. Thank you for always making it so easy and seamless. @ae4president you Came into our lives and made our World a million times more fun! Ur the coolest Stepdad Sebastian could ask for whether ur getting up early and making him breakfast before school or taking him to Disney Land just to see a smile on his face. Welcome to our Family and Thank you for our New Blessing growing in my belly. #happyfathersday 💙🙏🏽

AmberRose

🎩

massafera

✨🐯yehhhh sextou na luz boa da persiana do banheiro . Agora sextando na cidade cenográfica de #bomsucesso 💃🏼

massafera

🙏🏼#namaste

massafera

Hoje o dia é dela amo tantoooo .E se vc não a conhece se conhecesse também amaria ❤️ @claricefreire @podeluaoficial ✨🌈⚡️🎂

massafera

✨que o descuido te tome

amberrose

My Sweetheart and I went to see the best Dentist in the world this morning @drkevinsands! If you live in the LA area call for an appointment the staff is amazing as well as Dr. Sands 🙏🏽😍❤️

amberrose

I am excited to announce that ONE of my Amazing followers will have the chance to win $10,000. Thats right! I am giving away $10,000 CASH for real!! #ad TO ENTER, ITS SO EASY 1. Go to @theluxlifenow and FOLLOW them and then FOLLOW everyone @theluxlifenow are following (It takes only 30 seconds to enter). 2. Come back to my page and tag TWO people who you are going to call first if you win this money. 3. You MUST ENTER via @theluxlifenow tagging here on my page does not count as your entry. This sweepstakes is in no way sponsored, administered, or associated with Instagram. By entering, entrants confirm that they are 18+ years of age, release Instagram of responsibility and liability, and agree to Instagram’s terms of use. This sweepstakes will ONLY be live on my page for 72 hours and this contest will end on Saturday June 8th at 2pm PST, so make sure you enter NOW!! The winner will be announced on the www.luxlifenow.com website on June 18th at 1pm PST. No purchase necessary, void where prohibited by law. Https://www.luxlifenow.com/sweepstakes-rules-terms-conditions

amberrose

😎

amberrose

🤰🏼👶🏽🥰

AMBERROSE

This is so sad and honestly do they think that Abortions still won’t happen? This will just result in back alley Abortions where women can really hurt themselves and possibly die. Let us have a right to choose what we do with our bodies with safe medical professionals. These men and women are disgusting! I’m completely outraged! #womensrights

AMBERROSE

Ain’t No Abortion Bih!!! Happy Muva’s Day Ladies!!! 🤰🏼👼🏽🤑 #awomansrighttochoose

AMBERROSE

Happy Muva’s Day to my Beautiful, Smart, Amazing, Supportive Best friend, My Mommy Dee Dee! I Love you Mommy! 🙏🏽❤️🥰👸🏾🇨🇻

amberrose

I’m only 16 weeks 😩

amberrose

😎

amberrose

Big forehead + Pretty feet =

amberrose

😂

amberrose

😒

AmberRose

@ae4president and I are SUPER excited to announce that we have a Sweet little Baby Boy on the way! P.S Sebastian is soooooo Happy to be a big brother! 🤰🏼🤮☺️👶🏽🙏🏽❤️🥰

amberrose

Happy Birthday @isaiahjoseph!!!! You are my Brother and my bestfriend and honestly kind of like another son to me even tho ur old af now 😉😇 We’ve been together for five years and I swear to God I would not be as successful as I am if it wasn’t for you thank you so much for all you do. You’re always there for me whether I’m sad, sick, moody or just being a thot Lol have an amazing birthday in your hometown with your boo I’m right here if you need anything. Love, Muva

amberrose

Happy Birthday to my Little BIG Brother @bigbsecurity! I love you so much thank you for always having my back, I’ll always have urs forever 🥳🤩😎🎁🎉🤮💩🎃

amberrose

Swipe—> I Just moved into a brand new home and got all CUSTOM FURNITURE from @sofa.design.gallery!!! I picked out my own Materials and Colors! They made it especially for me! Check out their Instagram @sofa.design.gallery @sofa.design.gallery @sofa.design.gallery 👍🏽😊🥰😍

amberrose

Happy Birthday to my Awesome Dad! 🥰🙏🏽😘🤗

amberrose

I got a brand new Wrap, Tires, Rims and Headlights on my Jeep from @roadstarrmotorsports! If you need any work done on your car hit up @roadstarrmotorsports and @huzizle_1_ 🔥🔥🔥

amberrose

My King 😍

amberrose

Hair by @iam_whatshername_ Makeup by @briamakeup 🥰😘

amberrose

Bash’s Bday Party at school with his Besties! 👶🏽💩🎃👻

AmberRose

Sweethearts 🥰 📸 by @kristinajmedia

AmberRose

Legendary

AmberRose

It’s Chocolate I swear!!! 😍🔥 Koko Nuggz is delicious and comes in all different flavors! Perfect for a Valentine’s Day Gift! Click the link in my bio 🤩🔥👌🏽 @kokonuggz @kokonuggz @kokonuggz

amberrose

Check out my REAL Lil Brothers EP @itzmichaeljay @tjpreme_ @checkmyfakeid #BASECAMP LINK IN THEIR BIO 🔥🔥🔥

amberrose

He thinks he soooo cute! 🙄😒 He really is tho 😩🤗😍 and sweet, smart, talented, charismatic and overall just an amazing man. In the past I’ve used the words “best friend” very loosely while speaking of my ex’s but I can honestly say I feel like this man really is my BEST FRIEND! We talk for hours, he makes me a better person, he listens to me and understands me. He also came into my life at a time where I’ve had enough of the narcissistic, cheating and abuse I’ve endured over the years from my previous relationships..... Me always apologizing for things I had no business apologizing for, being gaslighted, manipulated and mentally abused 😔 I felt so damaged when I met him and pushed him away in the beginning, he has talked me through everything while simultaneously loving me and working with me so I could overcome my fear of loving someone in the most healthiest way again. So @ae4president Thank you for all of ur love and support baby. I love you so much 😘🤗🥰😇

amberrose

It’s Halloween everyday around our house!!! I was the same way as a kid Lol We LOVE HORROR MOVIES!!! FYI Sebastian knows the difference between entertainment and real life He’s a very smart boy #holloween2019 🔪🔪🔪🔪 Sidebar that’s my mommy his grandmom 😉🎃😈

amberrose

Definitely an amazing and humbling journey! @iamspectacular I pray you continue to elevate!🦅🌟🙏 👉#Repost @theshaderoom with @get_repost _____________ In an op ed published in #IncMagazine, #Spectacular, who’s on Love & Hip Hop Miami Season 2 with his group #PrettyRicky that airs every Wednesday at 10pm est, says after the band split, he discovered their manager made bad business deals that left him broke in 2009. After said manager kicked him out of his home following an argument, @IamSpectacular was forced to crash with his girlfriend and her mom... but not for long. _____________ “One of my guys called me up and said that I could make money off of tweeting, and my first question was: "Where do I sign up?" I worked almost 18 hours a day on my girlfriend's mom's little computer in her den, building up my Twitter page.” _____________ “Within the first 30 days, I started making $15,000 from monetizing posts with ads sold against them. By the time I left my girlfriend's mom's house six months later, I'd earned about $100,000.” _____________ The money was good, but @IamSpectacular had an idea to rake in even more dough. He created celebrity parody accounts for A-list celebrities like Jay-Z and Eddie Murphy, built up a loyal following and then used those accounts to push paid content. It worked like a charm. _____________ Soon after, he approached close friends #SouljaBoy and #SeanKingston, who had followers in the millions, with a plan to monetize their social following. Smith used his own social media hustle to create more opportunities for others. _____________ “I gave people $20,000 or more, depending on how big their social media following was. Then they knew I wasn't blowing smoke--they listened to how I was going to recoup my costs and then make us both money. Word of mouth spread, and business blew up.” ______________ @IamSpectacular took his genius idea and launched #Adwizar, that helps personality brands and companies go viral while turning followers into revenue increasing their net worth. The LA-based company employs a 25-person staff and runs accounts for celebs like Birdman, Ray J, Trina and over a hundred others.

amberrose

Check out the FULL interview with @vanlathan Link in my bio 😇🥰😂😎

amberrose

13 vs 35 #agingchallenge 👶🏼👵🏼

amberrose

Check out my interview with @vanlathan tmrw. It gets very interesting to say the least 🧐🥰😂😇 #facials #dummys #porn #race Shit gets OD deep #theredpillpodcast

amberrose

Freak Bih in my @fashionnova Tube Top Dress 🥰

amberrose

Peach Fuzz 🍑

amberrose

The Cutest Crop Tops and Jeans only @fashionnova 🥰😊🔥

amberrose

HNY 😎

amberrose

Hope everyone had a Merry Christmas @fashionnova 🎄🎁

amberrose

Christmas Cunt @fashionnova 🥰

amberrose

😇

amberrose

Before and After Non-surgical chin augmentation and jaw contouring by @simonourianmd1 😍🥰🤗