Michelle Obama (archived) Zac Efron Chelsea Olivia Wijaya - instagram lists #feedolist

chelseaoliviaa

Mengonsumsi Cold Pressed Juice setiap harinya sangat bermanfaat untuk memenuhi kebutuhan gizi dan vitamin yang dibutuhkan dalam tubuh kita. Semua varian Cold Pressed Juice dari @pressence.id mengandung 100% buah-buahan dan sayuran tanpa menggunakan gula dan bahan pengawet lainnya. Favoritku adalah varian Red Booster yang terbuat dari buah naga, semangka, dan mint. Red Booster ini terasa sangat menyegarkan dan mengenyangkan ketika diminum. Selain itu varian Red Booster dari @pressence.id ini juga dapat membantu tubuh kita untuk tetap terhidrasi, melancarkan pencernaan, mencegah osteoporosis, membantu proses pencucian ginjal kita, mencegah diabetes, dan membantu melegakan saluran pernapasan yang terganggu. Jadi tunggu apalagi? Mulai hidup sehat dari sekarang dengan @pressence.id #feelthepressence 📷 by @gidwinata

chelseaoliviaa

Wear something that makes you feel beautiful every day . My current addiction: this beautiful sleepwear from @le.bellavita . A must have, especially if you’re into lacey pieces. It’s my comfiest and prettiest sleepwear ever. Check their collection @le.bellavita and you’ll love them! . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Yours Is mine @glennalinskie ❤️ Photo by @riomotret @riomotretofficial Make up @rama_jee Stylist @erichalamin Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @ykix.officiel #riomotret #riomotret2019 #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

chelseaoliviaa

“Happy Family start from a Happy Mom" . Bantal-bantal lucu ini aku dapet dari @little.jevi , bahannya lembut dan empuk banget.. Kamu bisa pesen buat souvenir acara kamu juga lho buruan cek IG nya @little.jevi ya ❤ . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Fashion is art and you are the canvas. Love this cutie dress from @frego_bagcharm selalu langganan disana. Thank you @frego_bagcharm ❤ . . Handled by @iconic_sister

zacefron

Can you see it 👀...? If you want to, click the link in my bio. 📸 @kasey

chelseaoliviaa

Skin first, makeup second, smile always.. Kemanapun aku pergi gak pernah lupa deh lakuin ritual harianku. Skincare yang selalu kubawa kemanapun aku pergi @belaluna.skincare . Aman, BPOM dan Halal MUI. Hasilnya? Wow, Memuaskan 🥰 Kalian mesti cobain juga @belaluna.skincare 😉 . . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Always dress well but keep it simple.. White Top by @ragratocollection ❤ Really love it.. yuk kepoin ignya yang mau liat koleksi2 lainnya yah.. . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Love your body and teach your mind to respect it.. Turunin berat badan cara aman? Cuma dayteatox mykana dari @coco_thierry tea 100% herbal turunin 5-10kg tanpa diet ketat dan gym menyiksa, made in Thailand udah fda approved dan label halal 💕 . . . Handled by @iconic_sister

zacefron

🌞💦🌿🌲

chelseaoliviaa

A smile is an inexpensive way to change your looks ❣ Buat yang sedang program hamil yuk bisa coba dengan konsumsi kurma muda dan buah zuriat dari @tinaashop123 . Ini dipercaya bagus untuk program hamil. Sudah banyak yang mencoba dan berhasil. Coba aja cek testimoninya di @tinaashop123 mulai dari pengantin baru sampai penantian 10 tahun pun ada testimoninya. Ini juga dipercaya bisa buat menyembuhkan pcos, kista, miom, haid gak lancar dan untuk kesehatan. Yuk ihtiar program hamil dengan yang alami bersama @tinaashop123 . . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

❤️❤️❤️ . . Di dalam foto istri yg cantik dengan gaun panjang,selalu ada suami yg sabar pegangin tangan istri yg jalannya pelan-pelan dan juga suami yg baik mau benerin gaun istri ketika akan difoto.. makasii sayang @glennalinskie ❤️ 📸 by @dartjong

zacefron

🎥 ➡️ bio

zacefron

#Repost @guyfieri next time you’re in LA I’ll take you to #flavortown 👨‍🍳 . . . They say imitation is the sincerest form of flattery 😂 @zacefron

chelseaoliviaa

Sneak peak of our new project #RinduTanpaCinta ❤️

chelseaoliviaa

Selamat hari kencan ❤️❤️ Anak udh agak besar lumayan yah orangtuanya bisa pacaran lagi 😘 (Masvelt dress by @poise24 )

zacefron

C L E A R 🌲🌿

chelseaoliviaa

*Disney's the Lion King through our lens by Riomotret, sebuah karya fotografi yang terinspirasi dr Disney's #TheLionKingID yang bs di lihat secara langsung di Plaza senayan level 1 sampai 4 Agustus 2019. @disneyindonesia @disney @lionking Muse @chelseaoliviaa Photo by @riomotret @riomotretofficial Stylist @erichalamin Make up @rama_jee Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @andreasodangofficial Accesories @rinaldyyunardi Decoration @realninanasution & @kamandanudecor #riomotret #riomotret2019 #riomotretexhibition #TheLionKingID #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

chelseaoliviaa

After almost 4 years of taking a break, YES I AM BACK!!

chelseaoliviaa

Aku concern banget kalau masalah makanan buat Nastusha, nah ini ada salah satu resep gampang yang biasa aku bikin buat cemilannya Nastusha. Hari ini aku coba bikin “Macaroni Ham & Cheese”, caranya gampang: Bahan: -Macaroni -Susu fresh milk -Ham (non halal,bs diganti sosis halal) -Keju chedar & parmesan -Mushroom portabello -Bawang putih -Kaldu bubuk Cara: -Rebus macaroni sampai matang (tambahkan OO dan salt) -Tumis bawang putih masukan Jamur dan Ham. -Setelah itu masukan susu fresh milk,keju dan kaldu ayam (cicip dl yah biar tau rasanya). -Setelah itu campur macaroni yg sudah matang -topping aku tambahkan chicken nugget ❤️ Belanjanya juga gampang kok, langsung buka aplikasi @jdid aja ;) #SemangatORI #DijaminORI

chelseaoliviaa

Disaat mami lagi ga ada seneng bngt liat kalo @nastusha.olivia.alinskie di kelilingin orang baik yg sayang sama nastusha ❤️❤️❤️ Terimakasi aunty,uncle 🙏🏼🙏🏼

chelseaoliviaa

Special shout out and appreciation to @agusslim @cynthiatan__ and @andychunmakeup for preparing our look within a week notice for our Korean project. Make up by @andychunmakeup Me & Nastusha’s Dress by @cynthiatan__ @claire.cynthiatan Fabric by @specialtextile Glenn’s Suit @agusslim

chelseaoliviaa

Happy Sunday everyone 🙏🏼 📸 by @glennalinskie 👠 by @valencia.limite

chelseaoliviaa

Please bsk pas udh nonton full MV “Yours Is Mine” @sa_itainment jangan judge aku tentang dance-nya yahh 🤣🙈 . . Anw kehidupan kpop ga mudah banget... mereka setiap hari senin-sabtu latihan kurang lebih 12 jam (gila ga 12 jam dance,patah tulang aku), plus diet yg super ketat... nah yg suka Kpop pasti suka pada iri kan liat badan mereka yg super slim dan sexy... ga usah iri karna kalo liat perjuangannya sii pasti nyerah duluan...

zacefron

Baywatch reunion 😜. @alexandradaddario is on Gym Time. Link in bio

ZacEfron

Learning from the best up here in Mammoth🤝 @jeremymcgrath

zacefron

👀 me in back helping my Dad build our house. Honestly- from total scratch- thats the kind of guy he is. Happy Father’s Day, Dad. Love you

zacefron

After all these years, I still haven’t washed this nipple @jimcarreyhere

chelseaoliviaa

Disaat orang orang semua story dan postingan ttg holiday ...aku cuma bs scroll foto2 kemarin pas ke europe ❤️ (ps: ini salah satu kota favorite kita ,Hallstatt super kota romantis dan indah bngt) . . Happy holiday yahh kalian yg sedang liburan ❤️ don’t forget to take lots and lots of pictures 😘 Private guide @_light_and_bright 📸 by @dartjong

chelseaoliviaa

Good Morning 🌞 Liburan sebentar lagi selesai.... udh siap masuk kerja lagi? ❤️

chelseaoliviaa

Yg fotoin suami @glennalinskie ❤️❤️

chelseaoliviaa

Selamat hari raya Idul Fitri.. Mohon maaf lahir dan batin semuanya 🙏🏼 Courtesy of @junoproject.id Capture by @bennylims @gidwinata Stylish by @itsmegrid

chelseaoliviaa

I am proud of many things in my life but nothing beats being a Mother ❤️

chelseaoliviaa

Hallo #Malaysia! @rasalokalindonesia is NOW AVAILABLE at selected stores of #7eleven. Check their page for more information 😊. Repost @7elevenmalaysia Anda bersedia untuk pengalaman yang BARU dan lazat? 😋 Rasa kerepek #RasaLokal dengan celup sambal - semua dalam satu paket! 😱😍 Ia datang juga dengan tisu lembap supaya anda boleh menikmati kerepek dengan hati yang senang! 😁 Sedap, mudah, bersih - jangan lupa dapatkannya di #7ElevenMY!⠀ ⠀ *Boleh didapati di store yang terpilih.

chelseaoliviaa

My everything ❤️

chelseaoliviaa

Ngak ada yg lebih indah daripada suami yang baik dan sayang istri, juga anak yg sehat,sayang mami dan juga pengertian .. aaa kurang apalagi ?? . . Terimakasih sayang selalu support aku dikala akupun ga yakin dengan pilihan ini ❤️ Love you @glennalinskie

zacefron

New Gym Time is LIVE. @josephineskriver @kelseymerritt @jastookes @sarasampaio are VS Angels but they’re also incredible athletes. They also said I earned my wings so that’s great too👏. 📸 @willkamp

ZacEfron

Love you Grandma. Rest In Peace. We’ll take good care of Grandpa for you.

chelseaoliviaa

Baru sadar itu yg digantung di stroller satu plastik isi makanan + minuman semua... wajar tiap kali trip minimal naik 2kg🤭 Btw selamat sahur yah semuanya🙏🏼

chelseaoliviaa

Aaaa aunty kangen bngt sama Lio @lionelle.lexieliong ❤️❤️ Nyusul dong ksinii @oliviaoliv88 @liongara😊

chelseaoliviaa

Spread love everywhere you go. Let no one ever come to you without leaving happier..

chelseaoliviaa

Big Boss @nastusha.olivia.alinskie 🐭

chelseaoliviaa

Mami sayang sama Nastusha @nastusha.olivia.alinskie ❤️ . . Courtesy of @junoproject.id Capture by @bennylims @gidwinata Stylish by @itsmegrid

chelseaoliviaa

I love you @glennalinskie ❤️

chelseaoliviaa

Fashion is what you buy, Style is what you do with it... Senang banget pake tas import dari @weiweiboutique modelnya up to day banget dengan kualitas import 100% 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them- Walt Disney ❤️

chelseaoliviaa

Dunia berasa milik kami ber4, ketika anak lagi pada tidur tapi yahh 👫👫

chelseaoliviaa

The happiest place on earth ❤️🌸 . . 12 tahun yg lalu kesini pertama kali jadian sama @glennalinskie dibawa ke disneyland (karna pada saat itu impian saya untuk ke disneyland,dan di wujudkan sama pacar) .. sekarang walaupun udh ga kehitung berapa kali saya ke disneyland, rasanya tetep sama .. bagi kami tempat ini selalu membawa aura kebahagiaan,cinta,dan juga mimpi yg bisa di wujudkan.. I love you @glennalinskie ❤️ . (Psstt @nastusha.olivia.alinskie Lagi bobo di dalem stroller) 📷 by @rufusazarya

chelseaoliviaa

Invest in your hair, the crown you never take off.. Rambut aku jadi lebih sehat dan mudah diatur sejak pakai hair serum dari ITALY dari @angelicious_goh terbuat dari buah roucou, mengandung SPF alami melindungi rambut dr panas matahari dan alat catok setiap hari. semua haircare mereka bebas paraben dan sulfat aman utk busui dan bumil lho.. yang original cuma di @angelicious_goh . . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Sahabat JD yang kamu tunggu sudah tiba ! JD Mart Fair spesial dengan beragam penawaran spesial dari brand favorit kamu. @jdid Yuk penuhi kebutuhan kamu selama ramadan dan jelang hari raya idul fitri disini http://bit.ly/JDMartFair2019 . #jdid #dijaminori #semangatori#jdmartfair #jdmart #jdthr#traktiranhariraya #jdidtraktiranhariraya#kao

chelseaoliviaa

A clean home is nice but a clean heart is better ✨ Kaftan aku ini dari @mao.wear loh.. seneng banget nemu olshop ini apalagi banyak koleksi buat lebarannya loh temen2, langsung pesen dari sekarang yah 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

My precious one @nastusha.olivia.alinskie ❤️ . Such a fun session with @sweet.escape in Kyoto! Use my code “CHELSEA” to get $50 off + 30 extra photos!

chelseaoliviaa

I love how you take care of me. How you keep working to be a better man. Even on days i fail to be a better woman. 📷 by @sweet.escape

chelseaoliviaa

Baby wipes jadi kebutuhan sehari-hari aku untuk membersihkan kotoran atau debu yang menempel di kulitnya Nastusha. #NeppiBabyWipes 99% pure water, aman untuk wajah, mulut dan tangan serta tidak mengandung alkohol jadi aman bngt untk dipakai sejak newborn. @neppibaby wipes bahannya sangat lembut dan aman, cocok untuk kebutuhan sehari-hari Nastusha yang aktif. Selain itu, kemasannya juga lucu ada gambar karakter binatang dan compact mudah untuk dibawa ke mana-mana. __ #Neppi #NeppiBaby #HappinessForYourBaby #NeppiWipes

zacefron

Fishing beside the 5 freeway in Los Angeles... and we didn’t get sick after 😂. Link in bio

chelseaoliviaa

Si anak kecil yg sukanya emang dusel-dusel plus ciumin orang2 terdekat ❤️❤️❤️ Liburan kali ini super seru dengan anak todller 2.6 thn yg lagi susah banget di tebak mood-nya.. Maminya?? Yah harus sabar sabar sambil banyak makan yg enak biar terus happy🤪🤪

chelseaoliviaa

JD Berbagi THR ! Jangan sampai kehabisan promonya karena lagi ada banyak promo mulai 1 - 29 Mei 2019. Catat tanggalnya supaya gak kehabisan promo Traktiran Hari Raya di http://bit.ly/JDBerbagiTHR 😉 @jdid . #jdid #dijaminori #semangatori#jdberbagithr #jdthr #traktiranhariraya

chelseaoliviaa

Sometimes I look at you and I wonder how I got to be so lucky 😍 Dress yang aku pakai ini dari @roxyshop_id. Dress ini bener” nyaman dan adem banget kalo dipakai. Dan jangan lupa follow Instagram @roxyshop_id dan ikutin terus Jadwal Live Market Po mereka. Semua item bagus” dan pastinya terpecaya 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

The Happiness is real ❤️ / 📷 @rufusazarya

chelseaoliviaa

What ever you decide to do. Make sure it makes you happy.. #KETIGOALS Ketiak Putih Mulus? Aku rutin Oles Everwhite Blue! Ampuh mencerahkan dan menghaluskan ketiak, siku, lutut, dan lipatan kulit lainnya! Sudah BPOM. Belinya cuma di @everwhiteid ya. . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Good health and good sense are two of life's greatest blessings ✨ Seneng banget deh sekarang ada AROMANIS Palm Sugar. Makan gula merah ga pake repot. Satu satunya brand dengan jaminan 100% GULA AREN PREMIUM. Langsung aja cek IG-nya @aromanis.palmsugar mereka lagi ada giveaway juga loh! . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Dialah yg mengajarkan aku banyak hal.. Tentang kasih tanpa batas, tentang kesabaran, tentang pengorbanan akan bnyk hal, dan juga pandangan hidup lain yg berbeda ... . . Dulu pikiran saya gimana caranya bisa kerja yg banyak ataupun gimana caranya sinetron saya rating 1 .. Sekarang pikirannya anak saya bsk makan apa,main apa.. kalo dia makan masakan saya habis dengan lahap itulah kebahagiaan saya sekarang❤️ I feel so blessed to be on this journey as a mother of this beautiful cheerful Baby @nastusha.olivia.alinskie

zacefron

Watch Extremely Wicked today on @netflix!

zacefron

This thing scares me. Feels like west world. Gonna make sure no one brings it to life.

zacefron

Reunited 🙏😁. #Kimmel @jimmykimmellive

zacefron

What a night. London showed up! 🤟#extremelywicked

zacefron

Just touched down in #londontown and went straight to the pitch. Thank you @dele for the invite and congrats on a big win @spursofficial

zacefron

Behind the scenes of today’s press with @lilyjcollins #extremelywicked #netflix #may3rd

zacefron

New Gym Time episode👊I’ve seen @marcedeslewis in the gym before and was blown away. But after training with him I’m truly humbled. Check out how a 13 year NFL veteran keeps in shape. Link in bio.

zacefron

Physical Therapy has become my morning routine post surgery.. check out what a session looks like in my bio 🤟

ZacEfron

Caught up with my good friend @nina in the gym🤸🏻‍♀️ Link in bio.

zacefron

My new Youtube channel is live! Come join me at 9:00am PST - I’ll be answering questions until my first video drops. Link in bio

zacefron

Excited to share what I’ve been working on with you 😎

zacefron

Stoked #tbt

zacefron

Better every day. Taking it literally, 1 step at a time.... thx for support everyone 👊😊👍

zacefron

@lakings in overtime #freehockey

zacefron

Got some recovery tips from @jaytrain today in PT - he tore his ACL in October but is looking strong. Thanks for the motivation homie👊

zacefron

Feeling fresh! Everyday a step forward post surgery 🤙🙏 #Bzzzz

ZacEfron

Happy Valentine’s Day! I love you all ❤️

zacefron

I tore my ACL shredding the gnar⛷ 😕 but all is good. I opted for surgery so I can come back stronger than ever. Thank you to Dr. Kvitne and his team at Kerlan-Jobe Surgery Center. I’ll keep you updated as I heal and progress! Thanks for all the love and positivity!

zacefron

Happy birthday @dylanefron! Honestly, I never in my wildest dreams, would’ve thought that the little terror, devil, monster that was my little brother would turn into my very best friend. I’m so proud of the man you are today. Let’s save the world together- one waterfall at a time. Love ya little brother!

zacefron

Great workout today with the hilarious @geoffmstults

zacefron

This is going to be a fun one! Official Trailer drops TOMORROW!! #TheBeachBum 🤙🙏

zacefron

14 weeks ago my friend @calebdavidge was hit by a car. It was gnarly. I’m incredibly thankful he’s alive and so impressed by his positivity throughout this process. You inspire me brother. Cant wait to surf again with you soon #mondaymotivation

zacefron

🇲🇽 L A B U E N A V I D A 🇲🇽

zacefron

No Free Solo

Zacefron

Winter waves (📸: @petehalvorsen)

Zacefron

Behind the scenes filming #extremelywickedshockinglyevilandvile - we filmed in a prison for 2 weeks- my “trailer” was an actual prison cell. Countdown to #Sundance

Zacefron

Starting the year off right! I partnered with @Amazon to share my top 50 fitness products, including my favorite equipment, protein powder, gear and more. Check out my full list of products at amazon.com/zacefron #NewYearWithAmazon #AmazonSports #ad

Zacefron

Sandboarding outside Lima, Peru🤙🇵🇪🙏#2018throwback

Zacefron

“The meeting of two eternities, the past and future....is precisely the present moment.” - HDT #YourTimeIsNow #HugoMan #HUGOreversed

Zacefron

Bonjour, mon amour #2018throwback ❤️🇫🇷🤘

Zacefron

It’s not which road you take, but how you take it. #YourTimeIsNow #HugoMan #HUGOreversed

Zacefron

Dhanyawaad Nepal 🙏 #2018throwback #tbt

zacefron

Ready for Sundance! #extremelywickedshockinglyevilandvile

zacefron

Thanksgiving 2018✌️

zacefron

So full... Happy Thanksgiving!

zacefron

Mi nueva amiga Amapola 🐎

zacefron

Novembeard

zacefron

Don’t go chasing waterfalls, but if you’re going to... do it with friends.

MichelleObama44

Being your First Lady has been the honor of a lifetime. From the bottom of my heart, thank you. -mo

MichelleObama44

Thank you for the birthday wishes and for the greatest gift of all: the opportunity to serve as your First Lady. –mo

MichelleObama44

Today, the President and First Lady joined Americans across the country in a day of service to honor the legacy of Dr. Martin Luther King Jr. at Naylor Road Family Shelter – the new home of “Malia and Sasha's Castle,” the playset which sat outside the Oval Office for eight years.

MichelleObama44

The First Lady took care of some thank you notes with a little help from @JimmyFallon yesterday on @FallonTonight. 💌Check out the full clip via the link in bio.

MichelleObama44

So proud of POTUS and all that we've accomplished together. What an incredible journey filled with remarkable people. I love you Barack. -mo‎‎

MichelleObama44

"I want our young people to know that they matter, that they belong. So don’t be afraid – you hear me, young people? Don’t be afraid. Be focused. Be determined. Be hopeful. Be empowered. Empower yourselves with a good education, then get out there and use that education to build a country worthy of your boundless promise." -The First Lady today in her final remarks at the @WhiteHouse.

MichelleObama44

"Our school counselors are truly among the heroes of the Reach Higher story. You see the promise in each of your students. You believe in them even when they can’t believe in themselves, and you work tirelessly to help them be who they were truly meant to be." -The First Lady today celebrating the work of school counselor of the final #ReachHigher event at the @WhiteHouse. 🎓

MichelleObama44

For all the students working hard towards a college degree - the First Lady has a message for you. #ReachHigher 🎓 Check out the link in bio for the story behind Mrs. Obama's note and tune in for her final remarks at the @WhiteHouse today at 11am ET: WH.gov/live.

MichelleObama44

"Excellence is the most powerful answers you can give to the doubters and the haters. It's also the most powerful thing you can do for yourself, because the process of striving and struggling and pushing yourself to new heights - that's how you make yourself stronger and smarter and able to make a difference for others." —The First Lady to the 2016 graduates of @JacksonStateU. This Friday the First Lady will celebrate the school counselors who help students across the country #ReachHigher. Tune in for Mrs. Obama's final speech at 11AM ET at wh.gov/live.

MichelleObama44

"Every day, I try my best to pass down to my girls that same love and that same dreaming spirit that Marian and Fraser Robinson passed down to me – that same love and spirit that your ancestors passed down to all of you and that you will pass on to your own children and grandchildren. Because in the end, I believe that that is the true path of history in this country – it is long and it is winding and it can be very painful. But ultimately, it flows in the direction of hope, dignity, and justice because of people like you who stand up for your values, who stay true to who you are and where you’ve come from and who work every day to share the blessings you’ve had with others." —The First Lady celebrating the #NativeYouth of New Mexico's Santa Fe Indian School this past spring. This Friday the First Lady will celebrate the school counselors who help students across the country #ReachHigher. Tune in for Mrs. Obama's final speech at 11AM ET at wh.gov/live.