Anna Kendrick Nancy Ajram Laudya Cynthia Bella - instagram lists #feedolist

nancyajram

Morning coffee☕️✈️🎈 #Salalah #SalalahFestival #NancyAjram

nancyajram

🍀🍀

nancyajram

كتير متحمسة لالتقي بجمهوري العزيز بسلطنة عمان ضمن مهرجان صلالة السياحي يوم ٢١ أغسطس... #نانسي_عجرم

nancyajram

❤️ #AdhaConcert #Dubai #DubaiWorldTradeCenter #NancyAjram

nancyajram

A beautiful night at the Dubai world trade center🤩❤ @chaumet_arabia @azzedinealaiaofficial @ritaberkachi @mhamadedelbi @fotografilles

nancyajram

On my way to Dubai😍 See you all tonight at the Dubai world trade center❤️

nancyajram

تونس.. كل الحب🇹🇳❤️ #Bizerte #BizerteFestival #Tunisia

nancyajram

A couple of more steps🎤.. can't wait❤️ #Bizerte #Tunisia @georgeshobeika

nancyajram

Bonjour la Tunisie🇹🇳😍 موعدنا اليوم بمهرجان بنزرت❤️

nancyajram

🧡💚 #summertime #nancyajram

nancyajram

From last night's event🖤❤️ #Egypt

nancyajram

Egypt tonight ❤

nancyajram

لاقوني ضمن فعاليات حفلات العيد في دبي يوم الخميس ١٥ أغسطس بمركز دبي التجاري العالمي!!! كونوا عالموعد... @humanagementme @spotlight.rs @dubai_calendar #EidInDubai #العيد_في_دبي

annakendrick47

Stay method 👩🏻‍🚀🚀👅

nancyajram

❤️#Jarash2019 #Jarash #Jordan #NancyAjram

nancyajram

❤️ #جرش #نانسي_في_جرش #Jarash2019 #Jarash #Jordan

nancyajram

When I am with you I am in Heaven🥰😍 #LYA

nancyajram

Summer vibes🌻🧡💚 @aishtiworld @amygattas

annakendrick47

My guy, I was just playing with you! Don’t delete your shit, I feel bad! But also...don’t start nothing, won’t be nothing. (............................................................................................................................................................................................................ and I could still fuck your girl.)

nancyajram

توضيح: لا علاقة لي بأي منتج يتم الترويج له عبر مواقع التواصل الإجتماعي بتصريحات منسوبة لي.. وأحذر من اقحام اسمي في أمور وحملات دعائية لا علاقة لي بها لا من قريب ولا من بعيد.

annakendrick47

Getting blinded by the light when, like two Greek goddesses, our stunt coordinator and 1st AD appeared and came to my rescue. 💕👩🏻‍🚀🎥 Or, they’re in a cult.

annakendrick47

It’s the dawn of a new era! Meet the friends who discovered fire, realtors, and most importantly wine. @HumanDiscoveries premieres TODAY at 6p PT/9p ET only on Facebook Watch!

nancyajram

Can't wait to see you all at Jarash this year!!! Save the date 20 July 2019 #nancyajram #jarashfestival

nancyajram

Good morning from LYA💗

nancyajram

Words cannot express the sadness in my heart. Rest in peace beautiful soul! #MicheleHajal🙏🏻🌹

nancyajram

حفل رائع وجمهور ولا أروع.. شكرًا ⁧‫#جدة‬⁩ على كل الحب🇸🇦❤ ⁧‫#موسم_جدة‬⁩ ⁧‫#السعودية‬⁩ ⁧‫#المملكة_العربية_السعودية #نانسي_عجرم

nancyajram

🇸🇦❤ #Jeddah #موسم_جدة #NancyAjram #السعودية #المملكة_العربية_السعودية @ritaberkachi @mhamadedelbi

annakendrick47

🐾

nancyajram

😊 #NancyAjram

annakendrick47

Captain’s log: day one. 🛰

annakendrick47

Down the rabbit hole 🛰 #Stowaway

nancyajram

لاقوني بفعاليات موسم جدة بتاريخ ١٣ يونيو على المسرح الروماني في الواجهة البحرية #نانسي_عجرم #السعودية #موسم_جدة #المملكة_العربية_السعودية Link in bio*

annakendrick47

It’s great when you know you should get some work done, pack, rest up, fight the jet lag, be responsible, and three beautiful people pull up in a boat like they’re in a GD movie about morally bankrupt women of leisure and ur like, yeah ok lemme borrow ur glasses. 💙💙🇳🇱

annakendrick47

tourist shit

nancyajram

💗💗💗 #EmElBanet #NancyAjram

nancyajram

حفلة رائعة مع الجمهور المصري💕 #القاهرة #مصر #نانسي_عجرم

nancyajram

💗💕#ramadan #cairo #egypt #nancyajram

nancyajram

لاقوني بخيمة ليالي المريلاند يوم الخميس ٣٠ مايو ٢٠١٩ القاهرة @yasserelhariry.dj @layalyelmerrylandtent #نانسي_عجرم #NancyAjram

annakendrick47

you make it better like that

nancyajram

#MajmoutInsaan #Ramadan #NancyAjram

annakendrick47

HOLLYWOOD! WHATS YOUR DREAM!

nancyajram

إلى دبي..💗 #نانسي_عجرم_مجموعة_إنسان @emirates #NancyAjram

annakendrick47

light me up

nancyajram

Enjoy every step along the way💕 #NancyAjram

annakendrick47

She’s not afraid of 💉💉 but she bruises like a 🍑

nancyajram

يمكن حاجة صغيرة تفرق عندهم اكتر🤩 ⁧‫#فرق_كبير #رمضان #رمضان_مبارك

annakendrick47

Fair

annakendrick47

costar goes hard with the drawn-on freckles

nancyajram

🤩❤ #لهون_وبس #نانسي_عجرم

nancyajram

Tonight #LahonWBass 🤩 21:35 on LBCI and LDC #NancyAjram

nancyajram

Snapchat time 👻

AnnaKendrick47

meow 🐱🛀🏻

nancyajram

Happy birthday to our cupcake ELLA 🥰 love you hayete to the moon and back.. 💜💗 #NancyAjram #familypictures #blessedlife

nancyajram

You're never fully elegant without the right fragrance. Welcome the new scent of Glade to your home and feel the elegance of Amber & Oud. @glade #Glade #NancyAjram

nancyajram

It was a great occasion to resume work yesterday at the Du "My World" launching event in Dubai #NancyAjram #Du #arpuplus

nancyajram

تعاون جديد مع شركة دو عبر خدمة عالم نانسي يلي تم إطلاقها اليوم من مقر دو الرسمي في دبي #du #arpuplus #NancyAjram #Dubai

nancyajram

Earlier today at the Du "My world" service launching event #dubai #NancyAjram #UAE

AnnaKendrick47

thanks to @desusnice & @thekidmero for hooking me up with the starter kit Jordans

AnnaKendrick47

@desusnice and @thekidmero took me to a strip club 🍾💵💵Tonight on @shodesusandmero 💵💵💵. Also FUUUUUUUUUUCK I’m small. Whatever. I like it.

AnnaKendrick47

Week three of jury duty face. Can’t decide if my favorite thing about jury duty is the boredom, the feeling I’m about to get yelled at, the mystery puddle outside my assigned courtroom, or how often I get it. JUSTICE IN ACTION 🕺🏻🎊

nancyajram

It's all about quality of life and finding a happy balance between work and friends and family❤ #NancyAjram

nancyajram

Feeling tired due to lack of sleep?? Hide your eyes in the picture😝 Missed you all❤ #NancyAjram

AnnaKendrick47

mad cheesy 😍😍. Obsessed with you @chrissiefit

NancyAjram

إنتِ أوّل عيون شفتا.. إنتِ أوّل صوت سمعتو.. إنتِ أوّل إيد مسكتا.. إنتِ أوّل حضن غفيت فيه وأوّل قلب غمرتو.. الدّني إنتِ وإنتِ كل الدّني ينعاد عليكِ ماما حتى تضّل الدّني عيد❤ الله يخلّي إماتكن ويحميلكن ياهن🌹 #نانسي_عجرم

nancyajram

nancyajram

لبنان يا قطعة سماااااا🇱🇧❤ #وديع_الصافي #لبنان

AnnaKendrick47

Jewelry is my favorite part of an outfit. It always fits and it’s always gorgeous. The first diamond I ever bought myself was this necklace, the day that I wrapped filming on Into The Woods. It was a dream come true to play Cinderella, and I wanted to celebrate my hard work with something special and rare. Every time I wear it, it makes me feel proud. Large or small, a natural diamond is the perfect gift to myself to celebrate the times when I feel most confident. @realisadiamond #RealisRare #ForMeFromMe #Sponsored

nancyajram

الرضاعة الطبيعية كانت دائمًا من أجمل التجارب في حياتي. بالنسبة لي، هي الطريقة الأقوى للتواصل مع "لِيا"، تجعلها تشعر بالأمان والحب والإهتمام. ليس هناك شيء طبيعي وصحيح أكثر مما خططت الطبيعة الأم لأن نقوم به. Breastfeeding has always been one of the most beautiful experiences in my life. For me it's the most powerful way to bond with LYA and make her feel safe, loved and cared for. There is nothing more natural and right than what Mother Nature decided for us to do. #Breastfeeding #unconditional #Love

nancyajram

إنت الحياة كلها، أجمل سنين عشتها، مش عايزة غيرك ليا أنا من وسط كل الناس Happy Valentine's day ❤ #ElHobZayElWatar #NancyAjram. Link in bio

nancyajram

#ElHobZayElWatar #musicvideo #nancyajram @georgeshobeika @fadykataya @mhamadedelbi

annakendrick47

i don’t play tag bitch i been it

annakendrick47

When Skipper and Barbie come as a packaged set.

annakendrick47

It’s really awful #GRAMMYs

annakendrick47

Feeling my feather vibe 🌾with the matching nails 💅🏻💅🏻 @essie #essielove #essiepartner

annakendrick47

Grammys I’m coming for u

AnnaKendrick47

back on my bullshit 👄 #asc #armaniprivé

Laudyacynthiabella

Wohooooo..berapa hari yang lalu kita back to school looh😉 !! Hihihihihi mengenang masa2 sekolah.Aku ditemenin @zaskiasungkar15 @irwansyah_15 ! Jadiii yaaa makuku ,Alhamdulilah Sekarang @bandungmakuta punya varian baru loohh.. ada yang tau ga apa namanya ? & apa aja rasanya ... ayoo makuku siapa yang tauuu ?? 😉

Laudyacynthiabella

Alhamdulilahh hari ke dua bersama keluarga amir hatta.,seneng banget yang dari Bengkulu,Bali, Batam,& Jakarta. Semua hadir untuk nambo tersayang❤️ Terimakasih yaAllah untuk silaturahim yang indah ini🤲🏼 Semoga kita semua selalu dalam lindunganMu🥰

Laudyacynthiabella

🤲🏼🥰

Laudyacynthiabella

Keluarga Amir hatta❤️ #nambo89tahun

Laudyacynthiabella

Nambo❤️ #89yearsold #Alhamdulilah

Laudyacynthiabella

🎪❤️

Laudyacynthiabella

Hihihihihihi..ga nyangka yaaa,kita kenal dari 2003 loooh😳 Semua fase kita lewatin nya bareng,sekarang fase nya jaga persahabatan kita & saling mendoakan. Semoga kita selalu di jalan Allah SWT yaaa yang❤️

Laudyacynthiabella

☃️❄️

Laudyacynthiabella

💚

Laudyacynthiabella

Alhamdulillaah... wohooooooo!!! Silver play button dari @youtube sudah sampai. Hihihihi seneng deh.. makasih yaaa untuk subscriber #lcbchannel 😉 ❤️love!!

annakendrick47

⛓🧡⛓⛓🌀

annakendrick47

She’s in a good mood

annakendrick47

up north

annakendrick47

Corruption league

annakendrick47

How dare we

annakendrick47

yeti

annakendrick47

Family. Tried to shake em for six years. Tonight Ester straight referred to me as Wednesday Adams so, reputation intact. 🖤

annakendrick47

Getting it together

annakendrick47

annakendrick47

annakendrick47

Always happy when I get to see @gregwilliamsphotography 🖤📷

annakendrick47

🎂Our director shouted: “This time, after you bite the dollar out his hand, slap him across the face.” It’s cool how quickly I got from my face to really enjoying myself. @zacefron is a real one, truly puts others before himself... and for that reason, work-sanctioned violence against him was THE BEST. 🖤🖤🖤🖤Happy 🎂 my guy🖤🖤🖤🖤

annakendrick47

🦌

annakendrick47

SUPERCUNTS.

annakendrick47

Someone should have put a sign somewhere that said what this event was all about. . . . . Thank you so much Donna Langley @vitalvoices @portermagazine @esteelauder @lucy_yeomans @theannabelbrog #IncredibleWomen

annakendrick47

MIAMI YOU KILL ME❤️💔❤️

annakendrick47

Doing the most

annakendrick47

Off-White 🖤⚪️🖤⚪️🖤⚪️ . . . . @off____white . @vanityfair x @saks

annakendrick47

My photo diary is up on Vogue dot com 👁

annakendrick47

☔️ 🖤

annakendrick47

I’m on @colbertlateshow tonight! I tell the story of the time I accidentally insulted a .......*very* famous person. To their face. Because I’m the worst and I shouldn’t be allowed to interact with people. Fun!! 😳

annakendrick47

I’m not sure @cushnie would appreciate this picture but I consider carbohydrates sacred and I promise I didn’t let a morsel get anywhere but in my face. 🍝🍝🍝🍝✨✨✨✨

annakendrick47

🙃

Laudyacynthiabella

Laudyacynthiabella

Assalamualaikum teman-teman! Jangan lupa,hari ini di @shopee_id ada Super Grand Prize Day ya. Dapetin Dobel Golden Ticket dengan belanja di Shopee, dan dapetin kesempatan menangin Samsung S9+ yang diundi hari ini😉 • • Selain itu, kamu juga bisa belanja produk dari brand favorite kamu dengan diskon up to 99%. Jangan lupa pake kode voucher aku: SHOPEELCB, dan dapetin cashback 50% hingga 50rb Koin Shopee tanpa min. pembelian. • Eitsss, hari ini juga ada Goyang Shopee 3x Sehari lho, 9 Pagi, 5 Sore, dan 9 Malam. Yuk, undang temen-temen kamu untuk dapat bonus koin! Daaann kejutan lainnya, ada flash sale 9x juga lho hari ini! Ayooo, jangan sampe kehabisan :) • Untuk info lebih lanjut, langsung aja follow @shopee_id ya! • #ShopeeID #ShopeeID99 #SuperShoppingDay

Laudyacynthiabella

Anekaria 🍃🍃

Laudyacynthiabella

Hi Lgirls Malaysia, Selamat Hari Kemerdekaan Malaysia! I have a good news that the discount is still available. Enjoy the 31% off from @lbylcb @mylbylcb for all items except LBrooch and Geulis Series. Only available until tomorrow 31st august • • Semoga dapat menjadi bangsa yang hidup dalam harmoni, seiya sekata, bersatu padu dan kasih sayang terhadap negara. 😊

Laudyacynthiabella

Kemarin selesei kerja langsung dinner sama titiiwww!! MashAllah seneng banget. Terlalu lama ga duduk berdua sambil cerita-cerita😥 Jadi kita punya kebiasaan yang kita lakuin kalau lagi ketemu,Kita tulis wish kita di note. Terakhir kita tulis waktu lagi liburan ber2. Dan Alhamulilah apa yang kita tulis sudah terwujud. Allah maha baik🙏🏼😊 • • Semoga yang kita tulis tadi malem di ijabah Allah ya tiw🍃 LOVE U titiwwwwwww.. • • Ps: aku pake lipstik kamalia loh.. makasih ya tiw @kamaliabeauty nyaa☺️🍃 & aku pake top dari @wanda_haraa . Thanks ya pooh❤️

Laudyacynthiabella

lunch bareng @zaskiasungkar15 @shireensungkar !! Sekarang Bella sungkar pulang dulu yaaaa🤪☺️ Masih kangen kalian loh🍂🍂🍂

Laudyacynthiabella

Ditemenin mereka🖤 #sayang🍃🍃

Laudyacynthiabella

🍃Beki🖤

Laudyacynthiabella

🍂🍂🍃

Laudyacynthiabella

Kembali ke pelukan nya @zaskiasungkar15 😘☺️ #BEKI🖤

laudyacynthiabella

#acropolis

laudyacynthiabella

#sholateidadha ☺️

laudyacynthiabella

Allahu Akbar 3x Walillahilham. • • Selamat hari Raya Idul Adha. Semoga ALLAH melimpahkan cinta Nabi Ibrahim AS kepada ALLAH kedalam diri kita sampai akhir hayat kita. Dan kita tau banyak cara menuju mulia Bisa jadi kurban salah satunya Alhamduliah bagi kita yang sudah menyisihkan rezeqi untuk berbagi bersama Semoga kita berkah yaaa❤️ Selamat Idul Adha.. mohon maaf lahir & batin 🙏🏼 #whenincappadocia

laudyacynthiabella

Hanya Allah yang dapat membuat yang tidak mungkin menjadi mungkin 🍂🍃

laudyacynthiabella

#whensunsetsdown🌅

laudyacynthiabella

Jadi yaaa..di foto ini aku pakai L hijab yang series geulis motif batik. Terus waktu aku mau bikin series ini,niat nya untuk ngerayain 73thn indonesia. Dan Alhamdulilah,3 hari yang lalu aku di undang kbri untuk ngerayain 17agustus. Jadi aku bisa ngerayain pakai hijab karya ku. Horeeeee💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 #ceritasambiljualan #yukhijabnyakaka #Lmotifbatik #Lgeulis

laudyacynthiabella

#ootDirgahayu 🇲🇨 Tadi malam pengalaman pertama aku merayakan kemerdekaan di malaysia.. mashAllah seneng nyaa. Makasih ya suami udah nememin🙏🏼❤️🇲🇨 #73thindonesiamerdeka . . Lace outer by @lacebyartkea @wanda_haraa 😊

laudyacynthiabella

L ❤️

laudyacynthiabella

🍂🍂

laudyacynthiabella

Pose lagi mikir new vlog mau bahas apa yaaa 🤔 Naaahh.. Biar seru aku buka QnA yaaa.kalian bisa comment di #LCBChannel di first video, Atau comment dibawah ini yah👇👇👇 • • dan bisa request video content apa untuk new vlog aku nanti! • • Ps (jangan comment aja.. subscribe jugaa yaa guys😬)

laudyacynthiabella

MashAllah❤️ Selamat ya sayang semoga ilmu nya bermanfaat bagi banyak orang.sukses yaa dijah💐💋

laudyacynthiabella

❤️

laudyacynthiabella

Moms 😉

laudyacynthiabella

Fun with my favorite kiddos❤️

laudyacynthiabella

Bebelly time😉 Moment nya pas banget,lagi kumpul-kumpul.. terus di rumah ada @bebellybakery ! Anak-anak super happy😉 #bebellybakery #melekatmanisdihati

laudyacynthiabella

Tante fit.. semoga doa-doa nya di ijabah Allah yaa🙏🏼❤️ #minus5orang😎 #anekaria

laudyacynthiabella

Dari semua hasil foto yang focus cuma ini,walaupun ada yang belum senyum,ada yg merem. Gpp yaaaa.. Yang penting tujuan kita sama🤪😉 #mygirls #anekaria

laudyacynthiabella

Silaturahmi sama panda🐼🐼😉

laudyacynthiabella

Alhamdulilaaah akhirnya bisa ketawa2,chit-chat lagi sama teteh fica & princess tasha😉 #silaturahmiituindah

laudyacynthiabella

Kamu masih penasaran gimana cara konsumsi Charmes White Secret supaya lebih maksimal hasilnya, mudah kok.. yuuk ikuti langkah berikut ini : • • 1. konsumsi 2x sehari, 1 sendok setelah bagun pagi, dan 1 sendok lagi sebelum tidur malam 2. Larutkan 1 sendok serbuk Charmes White Secret ke dalam air mineral dan aduk sampai rata. 3. Minum segelas air larutan Charmes White Secret, dan siap untuk rasakan perubahan kulit cantik bercahaya. • • Easy & simple kan… So kamu yang penasaran belum coba keajaiban Charmes White Secret, yuk follow dan order di @charmesofficial. #charmeswhitesecret

laudyacynthiabella

Halloooo tante-tante yang suka online shopping.. tau ga,sekarang mami shireen,mami kia,bunda bella punya olshop preloved loh.. check ya sist IG kita. Hehehehehhe namanya @bekishi_preloved tante.. happy shopping ya tante-tante👠👛👜👚👟🕶

laudyacynthiabella

Photo 1 : tadi malem dateng ke wedding with suami❤️ Swipe——> Photo 2,3,4 : 📸 by suami 😅 niat foto nya mau keliatan kurus dan tinggi Eh yang ada malah ketawa-ketawa😅alhasil foto yang di posting super apa ada nyaaa ✌🏾 Btw,aku mau kasih info kalau tadi malem aku pake baju melayu by @renzilazuardi Terus stylist nya @wanda_haraa ! Abis ini berdoa semoga suami sabar kalau di minta tolong foto 😎