Ricky Harun NBA Nancy Ajram - instagram lists #feedolist

NBA

@spidadmitchell with a throwback nod to Chuck Daly and the original #DreamTeam with the red, white & blue track jacket! (repost 📸 @natlyphoto)

NBA

#FIBAWC prep continues away from the court for @usabasketball! #USABMNT

nancyajram

Morning coffee☕️✈️🎈 #Salalah #SalalahFestival #NancyAjram

nancyajram

🍀🍀

NBA

The scene in Melbourne at @usabasketball’s first practice! #USABMNT #USAGotGame #FIBAWC

nancyajram

كتير متحمسة لالتقي بجمهوري العزيز بسلطنة عمان ضمن مهرجان صلالة السياحي يوم ٢١ أغسطس... #نانسي_عجرم

rickyharun

Bersatu kita teguh, bercerai kita runtuh. // 🇲🇨 M E R D E K A 🇲🇨

NBA

Heading out for more #FIBAWC prep... next stop: Melbourne, Australia! #USABMNT

NBA

Behind the scenes at today’s #USABMNT photo shoot before the team leaves for Australia! #FIBAWC #USAGotGame

NBA

🇺🇸 defeats 🇪🇸 90-81 in tonight’s #FIBAWC tune-up in Anaheim! #USABMNT #USAGotGame

rickyharun

Pagi.

nancyajram

❤️ #AdhaConcert #Dubai #DubaiWorldTradeCenter #NancyAjram

nancyajram

A beautiful night at the Dubai world trade center🤩❤ @chaumet_arabia @azzedinealaiaofficial @ritaberkachi @mhamadedelbi @fotografilles

NBA

2016 🇺🇸🥇 @money23green & son DJ stop by @usabasketball #USABMNT practice!

NBA

2014/2016 🇺🇸🥇🥇 @demar_derozan stops by @usabasketball #USABMNT practice in Los Angeles! #Comp10

nancyajram

On my way to Dubai😍 See you all tonight at the Dubai world trade center❤️

rickyharun

F U T U R E #PUMAFriendsID #PumaIndonesia #PumaFootball

rickyharun

IBU HAMIL ?! Yg penasaran lgs aja liat di RICKY HARUN youtube Channel. Link on my BIO !! 😎

NBA

The #USABMNT resumes #FIBAWC prep in Los Angeles!

NBA

Join us in wishing @boogiecousins of the @Lakers a HAPPY 29th BIRTHDAY! #NBABDAY

rickyharun

Page guys, selamat beraktifitas dan jgn lupa bersyukur atas hari ini 😉. T-shirt by @seekingguidance.id

rickyharun

Selamat Idhul Adha semua 🙏🏻 #keluargamoyapoya

NBA

The #WorldGotGame! 2019 #FIBAWC tips off on August 31th! (repost @fibawc)

NBA

Join us in wishing @andredrummondd of the @detroitpistons a HAPPY 26th BIRTHDAY! #NBABDAY

rickyharun

S i g e m a s #dhia

NBA

Some of the faces of the @usabasketball #USABMNT! ... 🇺🇸🏀: Blue/White Game ⏰: 10:00pm/et 📺: @nbatv & @twitch

NBA

On the anniversary of the #DreamTeam winning 🥇...TAP to SHOP the @mitchellandness @usabasketball collection from @nbastore!

NBA

2012/2014 #USABMNT 🥇 @antdavis23 stops by @usabasketball practice!

rickyharun

Kira2 lg ngapain ini coba ?? #poya

NBA

The scene in Las Vegas today with @usabasketball!

rickyharun

S e u m u r a n ? 😝

rickyharun

Mensyukuri 74 Tahun Indonesia Merdeka ✨ . @jannahtavel mempersembahkan: . FLASH SALE MERDEKA 🇮🇩 CASHBACK 74 USD* . Syarat & Ketentuan: - Khusus untuk Paket Umrah Jannah Travel, Paket: Darussalam & Firdaus dan Paket Umrah Abu Adam Travel - Khusus Pendaftaran Umrah 11 s.d 24 Agustus 2019 - Promo tidak dapat digabungkan dengan promo lainnya . Daftar sekarang: 🚩Jakarta Jl. Radio Dalam No.100, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan 📞 0811 688 388 - CS AA Jakarta 🚩Surabaya Jl. Diponegoro No.48 Surabaya, Jawa Timur 📞0811 3052 388 - CS Surabaya (Ph/WA) . 🚩Banjarmasin Jl. Ahmad Yani Km 4,5 No 467 Banjarmasin 📞0811 508 388 - CS Banjarmasin (Ph/WA) 📞0511 6779 302 - Office Banjarmasin 🚩 Lombok Gedung Graha Pena Lombok Post Jl TGH Faisal No 33 Turida, Mataram NTB 📞081 7979 3388 - CS Lombok (Ph/WA) . #jelajahbahagia #jannahtravel #jannahcorpfamily #bismillahumrah2019 #umroh #umrah #paketumrah #umrah2019 #umrah2018 #makkah #madinah

NBA

☘️ 🇺🇸 🏀 Representing the @celtics for the #USABMNT!

rickyharun

Tiba2 dia dtg trs bilang “ pah, aku udh kaya kamu belom tin.. tin.. ( klakson ) “. 😂 #kiya

NBA

Who had your fave #NBAKicks at @usabasketball #USABMNT practice in Las Vegas today??

NBA

Some of the faces at Day 1 of #USABMNT training in Las Vegas!

rickyharun

Lagii deh hahahahahah 😝 #moya #poya

nancyajram

تونس.. كل الحب🇹🇳❤️ #Bizerte #BizerteFestival #Tunisia

rickyharun

Mmmm foto ya udh ber 5 nih, nambah ga ya ?! 😝 colek MOYA, gmn kira2 ? Hehe

NBA

🏆CHAMPIONS🏆 @TWolvesGaming are your Season 2 #NBA2KLeague champs! (repost @nba2kleague)

nancyajram

A couple of more steps🎤.. can't wait❤️ #Bizerte #Tunisia @georgeshobeika

nancyajram

Bonjour la Tunisie🇹🇳😍 موعدنا اليوم بمهرجان بنزرت❤️

rickyharun

Bu, selamat atas pernikahannya ya. Doa untuk ibu dari kami anak2 ibu adalah supaya pernikahan ibu diberikan keberkahan Aamiin.

NBA

Join us in wishing @kporzee of the @dallasmavs a HAPPY 24th BIRTHDAY! #NBABDAY

rickyharun

dr kmrn foto moya mulu gantian ah. Alhamdulillah dia mau selfie brg aku sama dhia hihi 🐯

NBA

📸 @joelembiid picks up a new hobby at #BWBAfrica!

NBA

@brooklynnets teammates @kyrieirving & @carislevert at @lvaces/@la_sparks @wnba action!

rickyharun

Ini dia yg minta difotoin ya, bukan gua yg suruh. Klo mgga percaya tanya sama orgnya lgs aja. 😂 #moya

rickyharun

Ah masa siih?! Siapa aja nih yang juga belum move on dari film #KoboyKampus ? BUAT KAMU YANG MERASA MAHASISWA ANGKATAN REFORMASI, kamu wajib nonton ya film #KoboyKampus di bioskop SEKARANG! Ingat jangan nonton sendirian. ⁣ #filmindonesia #filmnasional #thepanasdalam #69productions #bianglalaentertainment #mncpictures #mncpmovie

rickyharun

Lagi ah 😝 inget jgn iri hehe.

rickyharun

Hallo Surabaya dan sekitarnya! kita akan menyapa teman-teman di Surabaya bersama Bisma dan Ricky Harun di Tunjungan Plaza ya! Ditunggu kehadirannya ⁣ ⁣ BUAT KAMU YANG MERASA MAHASISWA ANGKATAN REFORMASI, wajib nonton film #koboykampus di bioskop SEKARANG!⁣ ⁣ ⁣⁣ #filmindonesia #filmnasional #thepanasdalam #69productions #bianglalaentertainment #mncpictures #mncpmovie

nancyajram

🧡💚 #summertime #nancyajram

NBA

THE EMOTIONS. Undrafted ➡️ First time All-Star ➡️ MVP 💯 @eweezy_3 wins MVP of the @att #WNBAAllStar 🏆 (repost @wnba)

NBA

@kobebryant & @cp3 courtside for the #WNBAAllStar Game in Las Vegas!

NBA

It’s @att #WNBAAllStar GAMETIME in Las Vegas on ABC!

rickyharun

Jgn pada iri ya 😝 mending berdoa sama Allah supaya cepet diberikan jodoh yg terbaik AAMIIN 🙏🏻

NBA

Congrats to @diamonddoesit1 & @strick40, the winners of today’s #WNBAAllStar Skills Challenge & 3PT contest!

NBA

@russwest44 debuts his new @houstonrockets threads!

NBA

Through the defense! #NBADunkWeek

nancyajram

From last night's event🖤❤️ #Egypt

rickyharun

T O D A Y !!! • Koboi Kampus • 🎥

NBA

💥 @swipathefox 💥 #NBADunkWeek

nancyajram

Egypt tonight ❤

NBA

LeBron’s first points for the @lakers... a DUNK! #NBADunkWeek

nancyajram

لاقوني ضمن فعاليات حفلات العيد في دبي يوم الخميس ١٥ أغسطس بمركز دبي التجاري العالمي!!! كونوا عالموعد... @humanagementme @spotlight.rs @dubai_calendar #EidInDubai #العيد_في_دبي

NBA

@hami.diallo x @shaq! #NBADunkWeek

rickyharun

25 july 2019 🎥

rickyharun

Bismillah. Assalamu'alaikum. . Start the day right with the remembrance of Allah... and some coffee. . Doa first then coffee. Barakallahu fiik . #doafirstthencoffee #alcalcoffee #eskopisusudalamnegeri

NBA

@giannis_an34, through the glass! #NBADunkWeek

rickyharun

Klo ada tikus kasih aja foto ini, siapa tau nanti tikusnya ... makin banyak 😂 📸 @sigpras #poya

nancyajram

❤️#Jarash2019 #Jarash #Jordan #NancyAjram

nancyajram

❤️ #جرش #نانسي_في_جرش #Jarash2019 #Jarash #Jordan

NBA

Join us in wishing @bensimmons of the @sixers a HAPPY 23rd BIRTHDAY! #NBABDAY

rickyharun

Yang di Cihampelas, Ciwastra, Geger Kalong, Soreang, Cimahi, Jatinangor dan sekitarnya yg tidak bisa disebutkan satu persatu.. Jangan kaget, biasa aja. ⁣ ⁣ Besok kita Meet & Greet di Ciwalk XXI Bandung!! Yuk yang ingin ketemu dan foto bareng sama pemain Koboy Kampus!!⁣ ⁣ #koboykampus #filmindonesia #filmnasional #thepanasdalam #69productions #bianglalaentertainment #mncpictures #mncpmovie

rickyharun

Santai part2 😂 #dhia

nancyajram

When I am with you I am in Heaven🥰😍 #LYA

NBA

Join us in wishing @aldridge_121 of the @spurs a HAPPY 34th BIRTHDAY! #NBABDAY

rickyharun

• k o b o y k a m p u s • . Monmaap koboy yg ini ga naik kuda, tp naik kelas 😝

NBA

New @celtics threads for @_kw15!

NBA

🏀 Happy World EMOJI Day! 🏀

nancyajram

Summer vibes🌻🧡💚 @aishtiworld @amygattas

NBA

New @sixers threads for @alhorford & @jrich_0!

nancyajram

توضيح: لا علاقة لي بأي منتج يتم الترويج له عبر مواقع التواصل الإجتماعي بتصريحات منسوبة لي.. وأحذر من اقحام اسمي في أمور وحملات دعائية لا علاقة لي بها لا من قريب ولا من بعيد.

NBA

New @pelicansnba threads for @zo @1ngram4 @jhart @_dfavors15!

rickyharun

Buat kamu yang mau nonton film KOBOY KAMPUS sebelum tayang di bioskop, baca sampai akhir ya.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Hari ini kami punya kesempatan untuk kamu yang mau ikut Special Screening film Koboy Kampus yang akan dilaksanakan di 3 Kota yaitu Jakarta, Bandung, dan Yogyakarta.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Aku mau kasih tau aja, hal ini jarang terjadi, dan tidak pernah ada dimanapun. Walaupun uang Rp100.000,- itu bisa beli tomat kira-kira 6 kilo. Tapi hanya dengan mengeluarkan mahar tersebut kamu bisa mendapatkan:⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ • 🎟2 Tiket Special Screening Koboy Kampus⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ • 📓1 Buku Koboy Kampus (Bertanda tangan ayah @pidibaiq)⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Oh iya, kesempatan ini terbatas untuk 150 pemesan pertama. 50 untuk Jakarta, 50 untuk Bandung, 50 untuk Yogyakarta.⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ Jadwal Special Screeningnya:⁣⁣ ⁣ ⁣- Bandung (22 Juli, Ciwalk XXI) ⁣ - Jakarta (23 Juli, Grand Indonesia CGV) ⁣⁣⁣ - Yogyakarta (24 Juli, Jogja City Mall XXI)⁣⁣ ⁣⁣⁣ Bisa hubungi: Kang Dince 081211895031⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ #koboykampus #filmindonesia #filmnasional #thepanasdalam #69productions #bianglalaentertainment #mncpictures #mncpmovie

rickyharun

Ada 10 Undangan Gala Premiere film Koboy Kampus untuk kamu! 1 Undangan buat berdua. Jawab dulu pertanyaan di bawah ini. Sebutkan satu kata yang menggambarkan official trailer film Koboy Kampus! Jangan katakan pertanyaan ini sulit. Pertanyaan sulit adalah pertanyaan yang belum diajukan dan pertanyaan yg mudah adalah pertanyaan yg dijawab semaunya. 😁 Syaratnya wajib LIKE postingan ini dan follow @mncp_movie dan @filmkoboykampus !! Kalau nggak, nggak jadi menang! #koboykampus #filmindonesia #filmnasional #thepanasdalam #69productions #bianglalaentertainment #mncpictures #mncpmovie

rickyharun

I love you papa, she said. #poya #kiya

NBA

👀 today’s consolation round winners at the @nbasummerleague in Las Vegas!

NBA

The @nbasummerleague championship bracket is set!

NBA

The @nbasummerleague consolation games tip off today at 4:00pm/et!

rickyharun

Pernah ga sih kalian telat dateng ke kajian? Tapi pernah juga engga bingung cari kajian di deket kamu? Atau bahkan mau dateng ke kajian tapi ga tahu arah jalannya? . Nah, klo ada yang pernah maka persis banget tuh sama kayak gua. Tapiii.. Alhamdulillah gua udah pakai aplikasi Muslimnesia untuk memanage jadwal kajian gua, dari cari kajian, reminder sampai penunjuk ke lokasi. . Langsung aja download dengan klik link di bio IG @muslimnesia_id atau ketik http://bit.ly/kirunandroid untuk android dan http://bit.ly/kirunios untuk iOS di browser kalian. . #Muslimnesia #MuslimBaik #SiapLebihBaik #KajianMuslim #CariKajian

NBA

Swipe through to recap Thursday’s six games at the @nbasummerleague! #NBASummer

rickyharun

S a n t a i S o b h #dhia

NBA

20 teams.. 10 winners.. in Monday’s @nbasummerleague action!

NBA

📸 @sideshowjax_ 📸

rickyharun

Page gaes ☀️

NBA

Three generations of “CP” here at the @nbasummerleague... @papapaul3, @littlechrisp & @cp3! #NBASummer

rickyharun

aku dan dia di dalam sebuah cerita ❤️ #moya #poya

NBA

Today’s @nbasummerleague action tips off at 3:30pm/et!

rickyharun

P a k a i a n . *ngasihtauaja *siapatauadaygnggatau . 👕 by @alcal_indonesia

NBA

20 teams hit the floor in Saturday’s @nbasummerleague action in Las Vegas!

NBA

The champs at @nbasummerleague! 📸🏆

rickyharun

Camouflage with the all new PUMA ‘Hacked Pack’ including the electrifying and stunning colorway and a form-fitting textile upper with updated shape and new extra layers for more ball control! The future re-invented. #pumafootball #hackedpack

rickyharun

• K O B O Y K A M P U S • “ understanding the panasdalam “

rickyharun

Oke deh. #POYA

nancyajram

Can't wait to see you all at Jarash this year!!! Save the date 20 July 2019 #nancyajram #jarashfestival

rickyharun

See u there. @alkisah_official

rickyharun

A L E . “ Mini Seri @starvision.series “ #comingsoon

nancyajram

Good morning from LYA💗

rickyharun

Hallo, udh pada ntnn vlog pertama aku yg #keluargamoyapoya blom? Klo blom klik link di Bio ya. •POYA&THAYA•

rickyharun

Bismillahirrahmaanirrahiim ⠀ Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh Nussa Ukhuwah Show - The Islamic family Show @nussaukhuwahshow Sabtu 29 Juni 2019 | 08.00 - 18.00 ICE BSD TANGERANG ⠀ • Islamic Family Show (theatrical) • Live Interaction With Nussa • Edu Talks • Bazaar and Halal Corner • Nussa Playground • Nussa Family Activities ⠀ Tiket dapat dibeli melalui www.nussaofficial.com Untuk informasi selengkapnya bisa melalui Whatsapp silakan chat ke 0821 1143 6958 Yuk hadir, in syaa Allah kita ketemu disana.

nancyajram

Words cannot express the sadness in my heart. Rest in peace beautiful soul! #MicheleHajal🙏🏻🌹

rickyharun

“ 6 tahun pernikahan “ . Apalah arti 6 tahun ini kalo isinya ngga bersama kamu 😝. Selamat 6 tahun pernikahan untuk km yg lg senyumin aku hihi. Love you MOYA 😘

nancyajram

حفل رائع وجمهور ولا أروع.. شكرًا ⁧‫#جدة‬⁩ على كل الحب🇸🇦❤ ⁧‫#موسم_جدة‬⁩ ⁧‫#السعودية‬⁩ ⁧‫#المملكة_العربية_السعودية #نانسي_عجرم

nancyajram

🇸🇦❤ #Jeddah #موسم_جدة #NancyAjram #السعودية #المملكة_العربية_السعودية @ritaberkachi @mhamadedelbi

rickyharun

Selamat pagi dari Zebra 🦓 . Question !! Kira2 selain warna hitam putih, zebra cocoknya warna apa ? 😁

nancyajram

😊 #NancyAjram

rickyharun

^ kiya sama thaya ^ . Masha Allah 🙏🏼 #keluargamoyapoya

nancyajram

لاقوني بفعاليات موسم جدة بتاريخ ١٣ يونيو على المسرح الروماني في الواجهة البحرية #نانسي_عجرم #السعودية #موسم_جدة #المملكة_العربية_السعودية Link in bio*

rickyharun

Siapa yg sama kaya Dhia ?! Hehehe . Ceritain dong lebaran kalian kmrn kaya apa, siapa tau banyak yg punya cerita seru atau lucu.. Comment ya 😎 . Masha Allah 🙏🏼

rickyharun

Day 3 *masihedisilebaranjuga #keluargamoyapoya

rickyharun

“KeluargaMoyaPoya “ . Edisi dibuang sayang 😁 *sisasisalebaran* #keluargamoyapoya

rickyharun

Taqabbalullahu minna wa winkum, shiyamana wa shiyamakum. Minal aidin wal faidzin. Happy Eid Fitr. Mohon maaf lahir batin 🙏🏼 #keluargamoyapoya

rickyharun

Selamat Idul Fitri 1440 H. Kiya.Poya.Thaya 😁 #keluargamoyapoya

nancyajram

💗💗💗 #EmElBanet #NancyAjram

nancyajram

حفلة رائعة مع الجمهور المصري💕 #القاهرة #مصر #نانسي_عجرم

nancyajram

💗💕#ramadan #cairo #egypt #nancyajram

nancyajram

لاقوني بخيمة ليالي المريلاند يوم الخميس ٣٠ مايو ٢٠١٩ القاهرة @yasserelhariry.dj @layalyelmerrylandtent #نانسي_عجرم #NancyAjram

nancyajram

#MajmoutInsaan #Ramadan #NancyAjram

nancyajram

إلى دبي..💗 #نانسي_عجرم_مجموعة_إنسان @emirates #NancyAjram

nancyajram

Enjoy every step along the way💕 #NancyAjram

nancyajram

يمكن حاجة صغيرة تفرق عندهم اكتر🤩 ⁧‫#فرق_كبير #رمضان #رمضان_مبارك

nancyajram

🤩❤ #لهون_وبس #نانسي_عجرم

nancyajram

Tonight #LahonWBass 🤩 21:35 on LBCI and LDC #NancyAjram

nancyajram

Snapchat time 👻

nancyajram

Happy birthday to our cupcake ELLA 🥰 love you hayete to the moon and back.. 💜💗 #NancyAjram #familypictures #blessedlife

nancyajram

You're never fully elegant without the right fragrance. Welcome the new scent of Glade to your home and feel the elegance of Amber & Oud. @glade #Glade #NancyAjram

nancyajram

It was a great occasion to resume work yesterday at the Du "My World" launching event in Dubai #NancyAjram #Du #arpuplus

nancyajram

تعاون جديد مع شركة دو عبر خدمة عالم نانسي يلي تم إطلاقها اليوم من مقر دو الرسمي في دبي #du #arpuplus #NancyAjram #Dubai

nancyajram

Earlier today at the Du "My world" service launching event #dubai #NancyAjram #UAE

nancyajram

It's all about quality of life and finding a happy balance between work and friends and family❤ #NancyAjram

nancyajram

Feeling tired due to lack of sleep?? Hide your eyes in the picture😝 Missed you all❤ #NancyAjram

NancyAjram

إنتِ أوّل عيون شفتا.. إنتِ أوّل صوت سمعتو.. إنتِ أوّل إيد مسكتا.. إنتِ أوّل حضن غفيت فيه وأوّل قلب غمرتو.. الدّني إنتِ وإنتِ كل الدّني ينعاد عليكِ ماما حتى تضّل الدّني عيد❤ الله يخلّي إماتكن ويحميلكن ياهن🌹 #نانسي_عجرم

nancyajram

nancyajram

لبنان يا قطعة سماااااا🇱🇧❤ #وديع_الصافي #لبنان

nancyajram

الرضاعة الطبيعية كانت دائمًا من أجمل التجارب في حياتي. بالنسبة لي، هي الطريقة الأقوى للتواصل مع "لِيا"، تجعلها تشعر بالأمان والحب والإهتمام. ليس هناك شيء طبيعي وصحيح أكثر مما خططت الطبيعة الأم لأن نقوم به. Breastfeeding has always been one of the most beautiful experiences in my life. For me it's the most powerful way to bond with LYA and make her feel safe, loved and cared for. There is nothing more natural and right than what Mother Nature decided for us to do. #Breastfeeding #unconditional #Love

nancyajram

إنت الحياة كلها، أجمل سنين عشتها، مش عايزة غيرك ليا أنا من وسط كل الناس Happy Valentine's day ❤ #ElHobZayElWatar #NancyAjram. Link in bio

nancyajram

#ElHobZayElWatar #musicvideo #nancyajram @georgeshobeika @fadykataya @mhamadedelbi