Barbie Nash Grier Chelsea Olivia Wijaya - instagram lists #feedolist

NICKIMINAJ

Yo POP! Who tf want smoke???! TOMORROW NIGHT — #WelcomeToThePartyREMIX @realpopsmoke 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

NICKIMINAJ

It’s #Queen’s anniversary & I’d like to thank you guys for making this a platinum album w/very little radio support. — Pink Friday also means a lot to me, we did those first week numbers when only album sales counted. Single sales couldn’t count toward ur album sales until me & others like me, demanded that all of the music being stolen or streamed, start getting counted towards billboard album chart positions. 🦄🦄🦄🦄🦄 y’all been riding with me forever. Love you so much. #Queen #PinkFriday who on y’all top 50 list? —

NICKIMINAJ

Episode 15 up now on demand. Link in my bio. ‼️I come on around the 38 min mark ‼️ Thank you to @juicyj @therealtsmadison @durkioworld @realpopsmoke @joebudden, #Rory & #Mal ♥️ #QueenRadio celebrates its 1 year anniversary THANKS TO YOU!!! 🎈🎈🎈🎈🥳🥳🥳🥳

NICKIMINAJ

Link in my bio- 20 mins

NICKIMINAJ

Nickiminaj

Who a hotta B? Who got alotta D? who poppin like a P when he be hoppin out da V? #KenAndBarbie

Nickiminaj

‼️‼️‼️ ATTENTION‼️‼️‼️ BREAKING‼️‼️‼️ The STALLION will be on #QueenRADIO THIS COMING MONDAY‼️‼️‼️ WE ARE STARTING PROMPTLY @ 12NOON PST‼️‼️‼️ I have other surprises, but of course I’m not gonna tell y’all☺️ but it’s gon be a LEGENDARY MOTHAFKN SHOW‼️‼️‼️‼️🤣 Stop drooling fellas‼️‼️‼️🤤 dang look @ my babies @lala & @theestallion lookin like Barbies 😍😛👅 #HotGirlSummer OUT NOW 🐎🦄😘 #PrettyGang make noise!

chelseaoliviaa

Mengonsumsi Cold Pressed Juice setiap harinya sangat bermanfaat untuk memenuhi kebutuhan gizi dan vitamin yang dibutuhkan dalam tubuh kita. Semua varian Cold Pressed Juice dari @pressence.id mengandung 100% buah-buahan dan sayuran tanpa menggunakan gula dan bahan pengawet lainnya. Favoritku adalah varian Red Booster yang terbuat dari buah naga, semangka, dan mint. Red Booster ini terasa sangat menyegarkan dan mengenyangkan ketika diminum. Selain itu varian Red Booster dari @pressence.id ini juga dapat membantu tubuh kita untuk tetap terhidrasi, melancarkan pencernaan, mencegah osteoporosis, membantu proses pencucian ginjal kita, mencegah diabetes, dan membantu melegakan saluran pernapasan yang terganggu. Jadi tunggu apalagi? Mulai hidup sehat dari sekarang dengan @pressence.id #feelthepressence 📷 by @gidwinata

nickiminaj

#HotGirlSummer 🤪👅

nickiminaj

Yikes. Herstory in the making. 🙏🏾 should I run up on meg today & go live y’all? Or nah? Y’all deserve it for showing me how to go live with her that night 🥴y’all was mad aggy that night, cussing me out & shit but I listened to y’all & look what happened 😩to god be the glory. love you😘😘😘😘

nickiminaj

#HotGirlSummer link in my bio ♥️🔥🔥🔥🔥🔥🔥😉😘

chelseaoliviaa

Wear something that makes you feel beautiful every day . My current addiction: this beautiful sleepwear from @le.bellavita . A must have, especially if you’re into lacey pieces. It’s my comfiest and prettiest sleepwear ever. Check their collection @le.bellavita and you’ll love them! . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Yours Is mine @glennalinskie ❤️ Photo by @riomotret @riomotretofficial Make up @rama_jee Stylist @erichalamin Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @ykix.officiel #riomotret #riomotret2019 #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

chelseaoliviaa

“Happy Family start from a Happy Mom" . Bantal-bantal lucu ini aku dapet dari @little.jevi , bahannya lembut dan empuk banget.. Kamu bisa pesen buat souvenir acara kamu juga lho buruan cek IG nya @little.jevi ya ❤ . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Fashion is art and you are the canvas. Love this cutie dress from @frego_bagcharm selalu langganan disana. Thank you @frego_bagcharm ❤ . . Handled by @iconic_sister

NickiMinaj

👀 chile who put me on the artwork? Did I rlly do a verse for this song the night we got off that live, Hottie? @theestallion 😅 @tydollasign 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥♥️👅 FRIDAY OUT EVERYWHERE ‼️‼️‼️‼️ when the Barbies & the Hotties link up 😉 #HotGirlSummer 😘

chelseaoliviaa

Skin first, makeup second, smile always.. Kemanapun aku pergi gak pernah lupa deh lakuin ritual harianku. Skincare yang selalu kubawa kemanapun aku pergi @belaluna.skincare . Aman, BPOM dan Halal MUI. Hasilnya? Wow, Memuaskan 🥰 Kalian mesti cobain juga @belaluna.skincare 😉 . . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Always dress well but keep it simple.. White Top by @ragratocollection ❤ Really love it.. yuk kepoin ignya yang mau liat koleksi2 lainnya yah.. . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Love your body and teach your mind to respect it.. Turunin berat badan cara aman? Cuma dayteatox mykana dari @coco_thierry tea 100% herbal turunin 5-10kg tanpa diet ketat dan gym menyiksa, made in Thailand udah fda approved dan label halal 💕 . . . Handled by @iconic_sister

NickiMinaj

OUT NOW‼️‼️‼️🎈 @durkioworld #Extravagant if you need some music to bust it open to 😻🥰

chelseaoliviaa

A smile is an inexpensive way to change your looks ❣ Buat yang sedang program hamil yuk bisa coba dengan konsumsi kurma muda dan buah zuriat dari @tinaashop123 . Ini dipercaya bagus untuk program hamil. Sudah banyak yang mencoba dan berhasil. Coba aja cek testimoninya di @tinaashop123 mulai dari pengantin baru sampai penantian 10 tahun pun ada testimoninya. Ini juga dipercaya bisa buat menyembuhkan pcos, kista, miom, haid gak lancar dan untuk kesehatan. Yuk ihtiar program hamil dengan yang alami bersama @tinaashop123 . . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

❤️❤️❤️ . . Di dalam foto istri yg cantik dengan gaun panjang,selalu ada suami yg sabar pegangin tangan istri yg jalannya pelan-pelan dan juga suami yg baik mau benerin gaun istri ketika akan difoto.. makasii sayang @glennalinskie ❤️ 📸 by @dartjong

NickiMinaj

🇹🇹 🇯🇲 🇭🇹 This is the Trini Jamaican Haitian link up #megatronchallenge and on that note, time to pick the winners ♥️😘 s/o @myxfusions 👀 @lisamercedez ya dun kno

NickiMinaj

‼️‼️‼️. ALL STAR LINE UP ON THESE 4‼️‼️‼️ FIRST ONE BODIED @minelgc 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 2nd bodied & is my baby BDAY GIRL @winnieharlow 🎈🎈🎈the Wendy’s one had me SCREAMING😭😭😭😭 #MegatronChallenge last night of posting 😅

nashgrier

#Wifey🌴🐆

NickiMinaj

HEAVY ON THE MTHAFKN SLEEZE‼️‼️‼️‼️ #QueenRadio trending #1 worldwide, thank you guys.

NickiMinaj

Congratulations to @chancetherapper on his new album #TheBigDay. I’m honored to be on #SlideAround ft @durkioworld & #ZainesAndFools - y’all asked me to bring back Roman. He’s bakk

NickiMinaj

I remember when I cried like “why me?” Now I wouldn’t Exchange my life for Armani ♥️ 〽️🐝💤

nashgrier

If the shoe fits 🤷‍♂️ #tbt

nashgrier

Counting down the days ✨

NickiMinaj

Link in my bio to listen to my Suge freestyle on #audiomack Thank you to power 106 for having me yesterday. 🙏🏾 @djcarisma @djfellifel @djeman @justin_credible @djsourmilk ♥️

chelseaoliviaa

Sneak peak of our new project #RinduTanpaCinta ❤️

chelseaoliviaa

Selamat hari kencan ❤️❤️ Anak udh agak besar lumayan yah orangtuanya bisa pacaran lagi 😘 (Masvelt dress by @poise24 )

NickiMinaj

Bout to be up on the audiomack app in a few mins 👅

NickiMinaj

20 more mins b4 I take over @power_106 with @djcarisma & @djfellifel might have a surprise 🦄🤫

chelseaoliviaa

*Disney's the Lion King through our lens by Riomotret, sebuah karya fotografi yang terinspirasi dr Disney's #TheLionKingID yang bs di lihat secara langsung di Plaza senayan level 1 sampai 4 Agustus 2019. @disneyindonesia @disney @lionking Muse @chelseaoliviaa Photo by @riomotret @riomotretofficial Stylist @erichalamin Make up @rama_jee Hairdo @ade_ragil_hairdo Dress @andreasodangofficial Accesories @rinaldyyunardi Decoration @realninanasution & @kamandanudecor #riomotret #riomotret2019 #riomotretexhibition #TheLionKingID #riocelebritybeautyportrait #IndonesiancelebritybyRIOMOTRET

chelseaoliviaa

After almost 4 years of taking a break, YES I AM BACK!!

NickiMinaj

TMRW!!!!!!!!! @power_106 @djcarisma @djfellifel #QueenRadio takeover on POWER 106‼️‼️‼️‼️‼️‼️♥️♥️♥️♥️ 5PM PST @djeman

chelseaoliviaa

Aku concern banget kalau masalah makanan buat Nastusha, nah ini ada salah satu resep gampang yang biasa aku bikin buat cemilannya Nastusha. Hari ini aku coba bikin “Macaroni Ham & Cheese”, caranya gampang: Bahan: -Macaroni -Susu fresh milk -Ham (non halal,bs diganti sosis halal) -Keju chedar & parmesan -Mushroom portabello -Bawang putih -Kaldu bubuk Cara: -Rebus macaroni sampai matang (tambahkan OO dan salt) -Tumis bawang putih masukan Jamur dan Ham. -Setelah itu masukan susu fresh milk,keju dan kaldu ayam (cicip dl yah biar tau rasanya). -Setelah itu campur macaroni yg sudah matang -topping aku tambahkan chicken nugget ❤️ Belanjanya juga gampang kok, langsung buka aplikasi @jdid aja ;) #SemangatORI #DijaminORI

nashgrier

😄 @btan96

chelseaoliviaa

Disaat mami lagi ga ada seneng bngt liat kalo @nastusha.olivia.alinskie di kelilingin orang baik yg sayang sama nastusha ❤️❤️❤️ Terimakasi aunty,uncle 🙏🏼🙏🏼

NickiMinaj

It’s some heat in this batch. I might have to choose 4 winners cuz this is giving me anxiety 🥴 #megatronchallenge 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 who’s ya top 3 out of these 8?????

NickiMinaj

Ok so I have to give away 16K in Megatron prize money. Should the last girl be the official remix orrrrrr?!??!??? #megatronchallenge y’all tag me in your favorites so I can post them today. 🔥🔥🔥🎈🎈🎈♥️♥️♥️♥️👅👅👅👅🥰🥰🥰

nashgrier

Baby shower season 🚿

chelseaoliviaa

Special shout out and appreciation to @agusslim @cynthiatan__ and @andychunmakeup for preparing our look within a week notice for our Korean project. Make up by @andychunmakeup Me & Nastusha’s Dress by @cynthiatan__ @claire.cynthiatan Fabric by @specialtextile Glenn’s Suit @agusslim

chelseaoliviaa

Happy Sunday everyone 🙏🏼 📸 by @glennalinskie 👠 by @valencia.limite

chelseaoliviaa

Please bsk pas udh nonton full MV “Yours Is Mine” @sa_itainment jangan judge aku tentang dance-nya yahh 🤣🙈 . . Anw kehidupan kpop ga mudah banget... mereka setiap hari senin-sabtu latihan kurang lebih 12 jam (gila ga 12 jam dance,patah tulang aku), plus diet yg super ketat... nah yg suka Kpop pasti suka pada iri kan liat badan mereka yg super slim dan sexy... ga usah iri karna kalo liat perjuangannya sii pasti nyerah duluan...

nashgrier

#tbt 😏❤️🎥

NickiMinaj

So the first girl creativity on a trillion cuz she listed a bunch of of my song names in her raps. Love you mama. There are 5 bad btchs in this post. All I need you to do is tell me who deserves to get flewed out. #megatronchallenge

nashgrier

Can’t wait for “back in ‘19” to sound old as hell

NickiMinaj

nashgrier

30 weeks 🥒

NickiMinaj

Big phat 😻, Mufasa. I’ve been added to the cast, thank y’all 😭😂😭😂😂😂

NickiMinaj

Y’all I need ur help. Pick 1 or 2 on the dancehall vybez. Thx #megatronchallenge

nickiminaj

12 years ago I dropped my 1st mixtape. Wrote every single word on every single song. I was so proud of that. Eventually the barbz were all wearing pink hair, Chinese bangs, & Barbie chains. Colorful wigs came all the way back in style. Everyone became Barbies & Dolls. I always shouted out my influences in my interviews. Now a days, it’s become cool to pretend u weren’t influenced by other artists. S/O to the ones big enough to do it: Kash, Asian, Cuban, Saweetie, Meg, Malibu, YOUNG MA etc. No female rapper (other than Trina) did a song w/me or congratulated me on my billboard accomplishments. I didn’t mind. I never felt they were obligated to do so. Just like Beyoncé isn’t obligated to congratulate or collaborate with Normani, etc. — I never had a crusade by radio stations, influencers & blogs to make my song number 1 when Anaconda was #2 on the Hot 100. I never had a group of men in the studio writing my songs for me so it took a while between albums. Please stop these write ups about what I didn’t do. Y’all are rlly sick & ima call y’all out one by one on Queen Radio. Most of yall doing these write ups have never fought for anything in life. You just sit on the sidelines & watch the doers do!!!! To my fans; I love, cherish you, adore you, and thank you. God bless you.

nashgrier

Thinking bout the future like 👪 #Happy4th

nickiminaj

Thank you to all the stations that made Megatron the #1 added song on Urban & Rhythmic Radio 📻♥️

nickiminaj

Throw up da 🅱️’s on him

nickiminaj

nickiminaj

#Brrratatatat

nickiminaj

#BaddieBaddie I keep it tight for zaddy

NickiMinaj

💋

NickiMinaj

✈️ Airport vybez #HeavyOnIt

NickiMinaj

NickiMinaj

By this point in the shoot, all I wanted to do was go TF to sleep. This was probably around 5 in the morning #Megatron that is a FENDI FAKK ‼️♥️

NickiMinaj

#Brrratatatat EPISODE 13 of #QueenRadio is now up on demand on #AppleMusic S/O to all my guests for coming thru yesterday & thx to u for making it another record breaking show 🙏🏽 @djclue @blacchyna

NickiMinaj

I’m Barbie, this is Ken #Megatron video out now

NickiMinaj

#Megatron — first solo song by a female rapper to go #1 on US iTunes since Chun-Li. Thank you 🙏🏽♥️‼️💋🎉🦄 #1 overall, #1 HipHop, #1 Video (link in bio) — #QueenRadio in 7 hours!!! 2PM PST ❣️❣️❣️❣️

NickiMinaj

#Megatron + #QueenRadio 6|21

NickiMinaj

#Megatron 6|21

nashgrier

💞

chelseaoliviaa

Disaat orang orang semua story dan postingan ttg holiday ...aku cuma bs scroll foto2 kemarin pas ke europe ❤️ (ps: ini salah satu kota favorite kita ,Hallstatt super kota romantis dan indah bngt) . . Happy holiday yahh kalian yg sedang liburan ❤️ don’t forget to take lots and lots of pictures 😘 Private guide @_light_and_bright 📸 by @dartjong

chelseaoliviaa

Good Morning 🌞 Liburan sebentar lagi selesai.... udh siap masuk kerja lagi? ❤️

nashgrier

#tbt 🖤

chelseaoliviaa

Yg fotoin suami @glennalinskie ❤️❤️

chelseaoliviaa

Selamat hari raya Idul Fitri.. Mohon maaf lahir dan batin semuanya 🙏🏼 Courtesy of @junoproject.id Capture by @bennylims @gidwinata Stylish by @itsmegrid

chelseaoliviaa

I am proud of many things in my life but nothing beats being a Mother ❤️

chelseaoliviaa

Hallo #Malaysia! @rasalokalindonesia is NOW AVAILABLE at selected stores of #7eleven. Check their page for more information 😊. Repost @7elevenmalaysia Anda bersedia untuk pengalaman yang BARU dan lazat? 😋 Rasa kerepek #RasaLokal dengan celup sambal - semua dalam satu paket! 😱😍 Ia datang juga dengan tisu lembap supaya anda boleh menikmati kerepek dengan hati yang senang! 😁 Sedap, mudah, bersih - jangan lupa dapatkannya di #7ElevenMY!⠀ ⠀ *Boleh didapati di store yang terpilih.

nashgrier

😌

chelseaoliviaa

My everything ❤️

nashgrier

Do Do Do Do Do Dora 🎒🎶

nashgrier

Thanks for having us @socialawards 🌍#ThinkSocial

chelseaoliviaa

Ngak ada yg lebih indah daripada suami yang baik dan sayang istri, juga anak yg sehat,sayang mami dan juga pengertian .. aaa kurang apalagi ?? . . Terimakasih sayang selalu support aku dikala akupun ga yakin dengan pilihan ini ❤️ Love you @glennalinskie

nashgrier

🥋

chelseaoliviaa

Baru sadar itu yg digantung di stroller satu plastik isi makanan + minuman semua... wajar tiap kali trip minimal naik 2kg🤭 Btw selamat sahur yah semuanya🙏🏼

chelseaoliviaa

Aaaa aunty kangen bngt sama Lio @lionelle.lexieliong ❤️❤️ Nyusul dong ksinii @oliviaoliv88 @liongara😊

chelseaoliviaa

Spread love everywhere you go. Let no one ever come to you without leaving happier..

nashgrier

☀️

chelseaoliviaa

Big Boss @nastusha.olivia.alinskie 🐭

chelseaoliviaa

Mami sayang sama Nastusha @nastusha.olivia.alinskie ❤️ . . Courtesy of @junoproject.id Capture by @bennylims @gidwinata Stylish by @itsmegrid

nashgrier

😶😙😀

NICKIMINAJ

#WobbleUpVIDEO out now 🎀🍭🧁

NICKIMINAJ

#WobbleUpVIDEO OUT NOW

chelseaoliviaa

I love you @glennalinskie ❤️

chelseaoliviaa

Fashion is what you buy, Style is what you do with it... Senang banget pake tas import dari @weiweiboutique modelnya up to day banget dengan kualitas import 100% 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them- Walt Disney ❤️

chelseaoliviaa

Dunia berasa milik kami ber4, ketika anak lagi pada tidur tapi yahh 👫👫

chelseaoliviaa

The happiest place on earth ❤️🌸 . . 12 tahun yg lalu kesini pertama kali jadian sama @glennalinskie dibawa ke disneyland (karna pada saat itu impian saya untuk ke disneyland,dan di wujudkan sama pacar) .. sekarang walaupun udh ga kehitung berapa kali saya ke disneyland, rasanya tetep sama .. bagi kami tempat ini selalu membawa aura kebahagiaan,cinta,dan juga mimpi yg bisa di wujudkan.. I love you @glennalinskie ❤️ . (Psstt @nastusha.olivia.alinskie Lagi bobo di dalem stroller) 📷 by @rufusazarya

chelseaoliviaa

Invest in your hair, the crown you never take off.. Rambut aku jadi lebih sehat dan mudah diatur sejak pakai hair serum dari ITALY dari @angelicious_goh terbuat dari buah roucou, mengandung SPF alami melindungi rambut dr panas matahari dan alat catok setiap hari. semua haircare mereka bebas paraben dan sulfat aman utk busui dan bumil lho.. yang original cuma di @angelicious_goh . . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Sahabat JD yang kamu tunggu sudah tiba ! JD Mart Fair spesial dengan beragam penawaran spesial dari brand favorit kamu. @jdid Yuk penuhi kebutuhan kamu selama ramadan dan jelang hari raya idul fitri disini http://bit.ly/JDMartFair2019 . #jdid #dijaminori #semangatori#jdmartfair #jdmart #jdthr#traktiranhariraya #jdidtraktiranhariraya#kao

chelseaoliviaa

A clean home is nice but a clean heart is better ✨ Kaftan aku ini dari @mao.wear loh.. seneng banget nemu olshop ini apalagi banyak koleksi buat lebarannya loh temen2, langsung pesen dari sekarang yah 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

My precious one @nastusha.olivia.alinskie ❤️ . Such a fun session with @sweet.escape in Kyoto! Use my code “CHELSEA” to get $50 off + 30 extra photos!

nashgrier

Plastic toothbrushes take hundreds of years to decompose, Get a bamboo one pls ♻️ #tbt

chelseaoliviaa

I love how you take care of me. How you keep working to be a better man. Even on days i fail to be a better woman. 📷 by @sweet.escape

chelseaoliviaa

Baby wipes jadi kebutuhan sehari-hari aku untuk membersihkan kotoran atau debu yang menempel di kulitnya Nastusha. #NeppiBabyWipes 99% pure water, aman untuk wajah, mulut dan tangan serta tidak mengandung alkohol jadi aman bngt untk dipakai sejak newborn. @neppibaby wipes bahannya sangat lembut dan aman, cocok untuk kebutuhan sehari-hari Nastusha yang aktif. Selain itu, kemasannya juga lucu ada gambar karakter binatang dan compact mudah untuk dibawa ke mana-mana. __ #Neppi #NeppiBaby #HappinessForYourBaby #NeppiWipes

nashgrier

🥜

nashgrier

I’ve done a lot of cringeworthy shit in my time but I never once made a musically #PutThisOnMyTombStone

nashgrier

None of us would be here without a strong woman! Thanks for keeping me alive all these years @therealelizabethgrierfloyd 😂 I’m so blessed to have you! #HappyMothersDay 🌸

nashgrier

SO EXCITED TO FINALLY ANNOUNCE THIS!!! Pre-order for “NASH” is now available everywhere! Swipe up on my story to cop 📚

nashgrier

🎞

chelseaoliviaa

Si anak kecil yg sukanya emang dusel-dusel plus ciumin orang2 terdekat ❤️❤️❤️ Liburan kali ini super seru dengan anak todller 2.6 thn yg lagi susah banget di tebak mood-nya.. Maminya?? Yah harus sabar sabar sambil banyak makan yg enak biar terus happy🤪🤪

nashgrier

top of the mornin’ 💤

chelseaoliviaa

JD Berbagi THR ! Jangan sampai kehabisan promonya karena lagi ada banyak promo mulai 1 - 29 Mei 2019. Catat tanggalnya supaya gak kehabisan promo Traktiran Hari Raya di http://bit.ly/JDBerbagiTHR 😉 @jdid . #jdid #dijaminori #semangatori#jdberbagithr #jdthr #traktiranhariraya

nashgrier

IT’S A BOY 💙

chelseaoliviaa

Sometimes I look at you and I wonder how I got to be so lucky 😍 Dress yang aku pakai ini dari @roxyshop_id. Dress ini bener” nyaman dan adem banget kalo dipakai. Dan jangan lupa follow Instagram @roxyshop_id dan ikutin terus Jadwal Live Market Po mereka. Semua item bagus” dan pastinya terpecaya 💕 . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

The Happiness is real ❤️ / 📷 @rufusazarya

NickiMinaj

🌷 @prabalgurung @troublewithprabal 🌷

NickiMinaj

🎀 @prabalgurung 🎀

chelseaoliviaa

What ever you decide to do. Make sure it makes you happy.. #KETIGOALS Ketiak Putih Mulus? Aku rutin Oles Everwhite Blue! Ampuh mencerahkan dan menghaluskan ketiak, siku, lutut, dan lipatan kulit lainnya! Sudah BPOM. Belinya cuma di @everwhiteid ya. . . Handled by @iconic_sister

chelseaoliviaa

Good health and good sense are two of life's greatest blessings ✨ Seneng banget deh sekarang ada AROMANIS Palm Sugar. Makan gula merah ga pake repot. Satu satunya brand dengan jaminan 100% GULA AREN PREMIUM. Langsung aja cek IG-nya @aromanis.palmsugar mereka lagi ada giveaway juga loh! . . Handled by @iconic_sister

nashgrier

We’re pretty much cyborgs if you really think about it📱

chelseaoliviaa

Dialah yg mengajarkan aku banyak hal.. Tentang kasih tanpa batas, tentang kesabaran, tentang pengorbanan akan bnyk hal, dan juga pandangan hidup lain yg berbeda ... . . Dulu pikiran saya gimana caranya bisa kerja yg banyak ataupun gimana caranya sinetron saya rating 1 .. Sekarang pikirannya anak saya bsk makan apa,main apa.. kalo dia makan masakan saya habis dengan lahap itulah kebahagiaan saya sekarang❤️ I feel so blessed to be on this journey as a mother of this beautiful cheerful Baby @nastusha.olivia.alinskie

nashgrier

One of those days🤰🏽 #nesting #21weeks #coffeestain #catdaddy

nashgrier

🗣SHE GOT DA 🦄🐎 IN THE 🔙🤪🔊‼️

nashgrier

Can’t even believe this is me 😂 #tbt

nashgrier

Waiting to see where @willgrier7 gets drafted like 🧐

nashgrier

20 weeks 😍

nashgrier

Happy #EarthDay 🌍 Every decision you make has an impact on the future of our planet! Buying local, supporting small businesses/organic farming, swapping plastics for reusable materials and cutting out meat/dairy once a week are just a few of the things you can do to immediately make a difference! The fate of entire species and their ecosystems is in our hands, it’s beyond time to start acting like it ♻️

nashgrier

Getting into character 👟 #dadkicks

nashgrier

1 + 1 = 3 👶

nashgrier

What y’all mad about today? 💭

nashgrier

📷 @btan96

nashgrier

Happy Birthday @willgrier7 🏈 can’t wait to watch you ball out at the next level #24

NickiMinaj

Happy Bday weekend to the love of my life. It seemed like once Mommy brought you home from the hospital I could never let you go. I understood what you were saying b4 you could even talk. Heard you pronounce your first words, taught you your address, phone # & birthday when you were 2. You always loved learning. You couldn’t pronounce Onika so you called me Ahka 😩 A sweet, loving, caring, intelligent, talented baby brother. So glad God chose us to be your family. 🥳🥳🥳🥳🥳♥️♥️♥️♥️♥️🎂🎂🎂🎂🎂🎉🎉🎉🎉🎉🎁🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎀🎀🎈🎈🎈🎈🎈❣️❣️❣️❣️❣️ #Caiah

nickiminaj

Exclusive first look @ the new season- coming soon #FendiPrintsOn #NickiWRLDTour

nickiminaj

On stage, it’s all smiles. Under the stage, it’s laser sharp focus. Don’t panic. #Zurich #Switzerland 🙏🏽♥️ #NickiWRLDTour #QueenTingz 👑

NickiMinaj

Mi body riiight. Punani tiiight. 😻

nashgrier

Life is so much better when you mind your own business ☕️

nashgrier

This place is breathtaking 🏔

nashgrier

nashgrier

QUEEN 🌸

nashgrier

“You got somethin’ in your teeth” ❄️

nashgrier

shoutout eleven

nashgrier

Can’t do laundry without losing 🧦 📷@edwin.j.ortega 👕@fairfaxcopenhagen 💄@makeupbyhendra

nashgrier

Nothin’ like a good stretch 😂 📷@edwin.j.ortega 👕@fairfaxcopenhagen 💄@makeupbyhendra

nashgrier

MOOD 📷@edwin.j.ortega 👕@fairfaxcopenhagen 💄@makeupbyhendra

nashgrier

#tbt 🚣

nashgrier

🐝🐝🐝

nashgrier

📷 @alex_hainer