Miranda Zaskia Adya Mecca Nick Jonas - instagram lists #feedolist

NickJonas

Thank you Albany. #happinessbeginstour ๐Ÿงก๐Ÿ’™๐Ÿ’š

NickJonas

My reaction after the incredible show in Boston tonight. That was crazy! Thank you. We love you! #HappinessBeginsTour

mirandakerr

Flashback Friday โœจ

NickJonas

My brother. My best friend. Happy birthday Joe. I love you.

mirandakerr

Happy National Relaxation Day ๐ŸŒธ

NickJonas

Thank you Raleigh. We love you. #HappinessBeginsTour

mirandakerr

Check out my stories to learn some fun facts about @koraorganics! โœจ๐Ÿ’–๐ŸŒˆ

mirandakerr

Little side street in beautiful Tuscany ๐ŸŒป๐Ÿ’–๐ŸŒˆ

mirandakerr

Found a heavenly field of sunflowers ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Truly brightened my day ๐Ÿฅฐ

mirandakerr

Sunflower love ๐Ÿ’•๐ŸŒป๐ŸŒˆ

NickJonas

#OnlyHumanVideo at 1pm ET! This was a fun one ๐Ÿ˜Ž

NickJonas

I canโ€™t believe @jackgorlin actually caught this moment. Just a few minutes before taking the stage tonight in Atlanta tonight FaceTiming my beautiful wife @priyankachopra while getting a good luck rose from my nieces Alena and Valentina. โค๏ธ #HappinessBeginsTour

mirandakerr

Summer Lovin ๐Ÿ’•โ˜€๏ธ๐ŸŒˆ

nickjonas

Best fans in the world... Iโ€™ll never stop saying it. Thank you @teenchoicefox for an amazing night and thank you @jackblack for hand delivering us our surfboards. Love you all!

mirandakerr

Bringing the sunshine inside ๐ŸŒˆ๐ŸŒธโ˜€๏ธ

mirandakerr

๐Ÿ‹๐Ÿคฐ๐Ÿป๐ŸŒธ

nickjonas

From pre show shenanigans to onstage shenanigans. ๐Ÿ˜ Thank you Tampa. What an incredible night.

nickjonas

We have the best fans in the world. #happinessbeginstour

nickjonas

Orlando. Thank you. #happinessbeginstour

nickjonas

๐Ÿ”ฅ #happinessbeginstour

nickjonas

Frankie Jonas for the win... rocking out during the #happinessbeginstour Love you brother.

mirandakerr

๐Ÿ˜‹โœจ๐ŸŒธ

mirandakerr

So much fun chatting with you both for the @goop #BEAUTYCLOSET podcast! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ’–๐ŸŒˆ We talked about @koraorganics, modeling, motherhood, date nights, and more! Link in bio to listen ๐Ÿ˜˜ Thank you @jeangodfreyjune @megagirl ๐ŸŒธ

mirandakerr

Check my story to learn a few facts about @koraorganics โœจ๐ŸŒธ๐Ÿ’–

NickJonas

Brothers.

NickJonas

Thank you @sebastianyatra @daddyyankee and @nattinatasha for coming out last night to sing Runaway for our Happiness Begins opening night. #HappinessBeginsTour

NickJonas

Honestly one of the best nights of my life. Thank you Miami. #HappinessBeginsTour

mirandakerr

โ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธ

NickJonas

When does the #happinessbeginstour start? TOMORROW! Letโ€™s gooooo!!!

NickJonas

Incredible day of rehearsals. Only 3 days until opening night of the #happinessbeginstour This is the most excited Iโ€™ve ever been for a tour. Miami are you ready to kick this thing off?!

mirandakerr

Happy Birthday Doris ๐ŸŽ‚๐ŸŒˆ๐Ÿ’•๐ŸŒธ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐ŸŽ‰

mirandakerr

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

MirandaKerr

Summer time ๐Ÿ˜Ž

MirandaKerr

Happy International Friendship Day everyone! To celebrate, Iโ€™m taking over @royalalbertengland stories today and having a little wellness day with my friends. Sneak peek: tea time, group mediation, @koraorganics facials and my recipe for Organic Brown Rice Crispy Treats (which Iโ€™ve been craving like crazy this pregnancy ๐Ÿคฐ๐Ÿป)! Head on over to @royalalbertengland to check it out & tag your bestie ๐Ÿ’–๐Ÿ‘ฏโ€โ™€๏ธ๐ŸŒˆ

mirandakerr

My beautiful mum @theresekerr shared her favourite cleanse/detox program on our @koraorganics blog this week. Be sure to check it out (link in bio)! ๐Ÿ’–

mirandakerr

Shout out to my #realfriends ๐Ÿ™Œ๐Ÿป

NickJonas

He gets it. ๐Ÿ˜Ž

mirandakerr

โ˜€๏ธ๐ŸŒŠ๐Ÿ’–

mirandakerr

Tips & Tricks on different fun ways to use our @koraorganics โœจNoni Glow Body Oilโœจ up on the blog now (link in bio ๐Ÿ˜˜)! Here's a hint: it includes a scalp treatment ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ and body scrub ๐Ÿ’–

mirandakerr

Flashback Friday ๐Ÿ’‹

NickJonas

Guess the song weโ€™re rehearsing in this pic ๐Ÿ˜‰ #HappinessBeginsTour

NickJonas

This is unreal! Thank you @mtv and all of you for being the best fans in the world. VIDEO OF THE YEAR, ARTIST OF THE YEAR, SONG OF THE YEAR & BEST POP nominations at the VMAS

mirandakerr

Shout out to my friend Tammy and her company @theprobioticline for creating these awesome Probiotic Laundry Liquid and Dog Wash soaps โ€“ both Teddy and my laundry have never been softer ๐Ÿถโค๏ธ๐Ÿงบ! Great for sensitive skin, eco-friendly, non-toxic, vegan, cruelty-free and made in Australia ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ just like me ๐Ÿ˜˜. Proud of you, Tammy ๐Ÿ™Œ๐Ÿป

mirandakerr

Happy Monday ๐ŸŒˆ๐ŸŒŠโ˜€๏ธ Whatโ€™s your favorite way to relax?

NickJonas

Shooting something for the #happinessbeginstour ๐Ÿ˜Ž

mirandakerr

๐Ÿงœโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’–๐ŸŒŠ

mirandakerr

Went shopping today and stopped by @sephora to check out my new @koraorganics Noni Bright Vitamin C Serum ๐Ÿ’–! Watch my stories for some in-store BTS fun ๐Ÿคฐ๐Ÿป๐Ÿค—๐ŸŒˆ #nonibright

mirandakerr

โ˜€๏ธ๐Ÿ’–๐ŸŒ™

NickJonas

Light of my world. My whole heart. I love you baby. Happy birthday.

mirandakerr

Hi Guys! I did a LIVE CHAT in the @Sephora Beauty Insider Community. Follow the link in my bio to see all the questions I answered about skincare & @koraorganics! ๐Ÿ˜˜ xxx

mirandakerr

Join me tomorrow in @Sephora's Beauty Insider Community for a LIVE CHAT! I will be answering questions LIVE from 1-2pm PST. Check out the link in my bio to access the chat page! @koraorganics

nickjonas

We found the place where Happiness Begins.

mirandakerr

If only you could smell this rose ๐Ÿ’›๐ŸŒˆ๐Ÿฅฐ

mirandakerr

Iโ€™m obsessed with my @koraorganics Noni Bright Vitamin C Serum! Iโ€™ve been using it every morning for a few months now and itโ€™s really helped minimize the darker pigmentation spots Iโ€™ve had around my forehead. Itโ€™s also been helping with my fine lines! I know youโ€™ll love it! ๐Ÿฅฐ๐ŸŒˆ๐Ÿ™Œ๐Ÿป (shop link in bio)

mirandakerr

Flashback Friday โค๏ธโœจ๐ŸŒˆ

nickjonas

Date night cooking extravaganza.

nickjonas

Better late than never... and edited if youโ€™re on different parts of the globe. Me and @joejonas July 4th tradition continues.

mirandakerr

Happy 4th โค๏ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ™Œ๐Ÿป

Nickjonas

Via Dell Amore... or Love Way in other words.

Nickjonas

Last year at our 4th of July bbq. Hope everyone is having a great day. #family

nickjonas

I love, love. Congratulations Mr. & Mrs. Jonas.

mirandakerr

๐ŸŒŠ๐ŸŒ…โค๏ธ

nickjonas

๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท

nickjonas

Everything you know about Jumanji is about to changeโ€ฆ Watch the trailer for #JUMANJI: The Next Level and see it in theaters this Christmas ๐ŸŽฎ๐Ÿ’๐ŸŽ‰

mirandakerr

๐Ÿ™๐Ÿปโœจ๐Ÿ’–

mirandakerr

Spreading love ๐Ÿ’–

mirandakerr

#ursfischer ๐ŸŒ

mirandakerr

Thank you for having us ๐Ÿคฐ๐Ÿป๐Ÿ’–๐ŸŒˆ @louisvuitton ๐Ÿ’‹

mirandakerr

Such a fun exhibit @louisvuitton โœจ

mirandakerr

Happy National Sunglasses Day โœจ๐ŸŒˆโ˜€๏ธ

mirandakerr

Throwback Thursday โœจ

NickJonas

Introducing Bruno Gaido. The official #MidwayMovie trailer drops tomorrow and hits theaters November 8th! @midwaymovie

mirandakerr

Intertwined ๐Ÿ’ž

mirandakerr

Shooting the campaign today for my Miranda Kerr Home furniture collection with @universalfurn ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ’–๐ŸŒˆ Bed, nightstand & ottoman all designed by moi ๐Ÿ˜˜ click link in bio for more!

mirandakerr

Hi all my fellow Aussies! Weโ€™re ๐Ÿคฐ๐Ÿปgoing to be on Sunrise this morning so be sure to tune in to channel 7 now! @sunriseon7 #sun7 @koraorganics #nonibright ๐Ÿ’–

mirandakerr

Morning sunshine โœจ๐ŸŒˆ

nickjonas

The city of love ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท

mirandakerr

โ˜€๏ธ๐ŸŒˆ๐ŸŒด

mirandakerr

Our @koraorganics #NoniBright launch event was magical for so many reasons, but especially because of our amazing Reiki Masters! Thank you to @rejuvenatewithnousha & @heathermartins for your powerful reiki sessions and thank you to @kelseyjpatel for doing crystal readings. All our guests enjoyed these special elements so much and left feeling energized and inspired! โœจ And thank you always to my amazing glam team @ericka_verrett @andremakeup @kimkimnails @highheelprncess for always taking such great care of me - I love you guys so much ๐Ÿ’–โœจ๐ŸŒˆ

mirandakerr

I cannot thank @palczynska and her @veindesignla team enough for making my vision come to life for our #NoniBright launch event. It was such a beautiful day! Thank you to @installation_artists for helping with the event set up & installation. โœจ๐ŸŒป๐Ÿฆ‹ And a HUGE shout out to my BFF @lieslflora for creating the gorgeous launch boxes that all our guests got to take home with real flowers & fruit. More will be sent out next week! โ˜บ๏ธ

mirandakerr

Our @koraorganics #NoniBright launch event was amazing! Special thanks to @auragami.la for providing the awesome aura photo booth - it was soo cool to see & hear everyoneโ€™s aura reading. They were so spot on! Shout out to @dailyharvest for providing delicious smoothies at the event, as well as gift cards & reusable straws for all our guests ๐Ÿ™๐Ÿป #sustainability And a huge thank you to @thekitchenforexploringfoods for creating beautiful & delicious appetizers and beverages, all in theme with our #NoniBright colors and ingredients. You guys are simply the best! โœจ๐Ÿ’๐ŸŒˆ

Nickjonas

Action shot caught by @hank ๐ŸŒ๏ธ

mirandakerr

Hope everyone enjoyed our #NoniBright launch event! Reiki sessions, crystal readings, aura photos, delicious food & beverages, and more! It was a magical day and Iโ€™m so grateful to everyone who came out to celebrate! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– @koraorganics #GlowBright

NickJonas

#1?!?! 414,000 units first week! I donโ€™t even know what to say. This is so incredible. Thank you thank you thank you! We set out to make a record that embodied the happiness we feel after having been through so much together. The fact that this music has connected with people in this way means the world us. Thank you for believing in us. We love you.

NickJonas

Lately Iโ€™ve been feeling so cool.. ๐Ÿ˜Ž

NickJonas

Thank you Boston. Last show until the #happinessbegins tour starts on August 7th. What an incredible audience. I canโ€™t even begin to describe how grateful I am.

NickJonas

Happy Fatherโ€™s Day to all the fathers out there. I hope to be half the father you are dad. I love you very much... and I so wish I could have had the chance to get to know you Ashok sir. Thank you for bringing such an incredible woman into this world.

NickJonas

Thank you BLI Summer Jam. What a night. #BLISUMMERJAM

NickJonas

#Runaway โ€ข June 21st โ€ข @sebastianyatra @daddyyankee @nattinatasha

NickJonas

Telling stories and singing songs on @fallontonight be sure to tune in!

NickJonas

Squad up.

NickJonas

From the quiet before... to 80k singing along with you. #capitalstb @capitalofficial

NickJonas

Happy National best friend day everyone. Me with mine... they also happen to be the best brothers in the world.

NickJonas

Carnival fun with this little munchkin.

NickJonas

Thank you @spotify what a way to kick off the #happinessbegins era. #JBSpotifyCarnival

NickJonas

Iโ€™m gonna take my horse to the old town road... ๐Ÿค  @harpersbazaarus

NickJonas

Winter is coming. @harpersbazaarus

NickJonas

So thrilled to finally share that our new memoir #Blood is coming out in November! Pre-order your copy at bloodmemoir.com!

nickjonas

One year ago today I went to go see Beauty and the Beast at the Hollywood bowl with a group of friends. One of those friends was the woman that would become my best friend, my confidant, my muse, my beautiful wife. I am so grateful for our journey together so far. You make me smile every day and you inspire me to be the best version of myself. I am honored to be your husband. I love you. โค๏ธ @priyankachopra

NickJonas

@priyankachopra is so inspiring to me and so many people around the world every day. The work she does with @unicef is incredible. #proudhusband

zaskiadyamecca

My Squad !! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘ธ๐Ÿป #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Buat yang nanyain outfit hari iniii ... #meccanismwithyou โ˜บ๏ธ emang superr nyaman ...

zaskiadyamecca

โ€œKemana lagi kita kali ini, Bi?!โ€ โ€œExplore jogja yang ga ada habis keindahan alamnya nak .. dan tempat2 yang sulit kita temui di jakarta ..โ€ #bhrekata

zaskiadyamecca

โ€œBiaa, boleh aku loncat?!โ€ Pertanyaan kala di pinggir kali kemarin sore ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ boleeeh banget sebenernyaa tapi sayang kita sampai lokasi jam 17.20 jadi udah kesorean ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” #kalamadali #bhaikaba #meccanismwithyou

zaskiadyamecca

Akutu ga bisa kalo weekend tanggal tuaaaa ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ #bhaikaba

zaskiadyamecca

Bhre โ€œjangan peluk pelukkkk!! Aku ketekeennn!!โ€ ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Nyamperin yang lagi shooting ... siang2 ke lokasi yang super panass, debu nya luar biasa, makan nasi kotak, berangkat pagi-pulang tengah malem terus ... duhh semoga berkah tiap langkah dan usahanya ya biii ๐Ÿ™๐Ÿปโค๏ธ Aamiiinn.. sesekali kita tengok2in biar nambah semangat ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป

zaskiadyamecca

Muka minta ice cream di saat batuk pilek ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ still NO baa .. walaupun gemes!!! Duh beneran deh yaaa ini baju koko gamis ternyaman buat anak!!! Posting ahh mumpung @minitoday lagi mau bagi 5item gratisan ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป kali ajaa aba yang dapet ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ colek @alicenorin

zaskiadyamecca

Pelengkap keluarga kami ๐Ÿค— kelak di cerita anak2 ketika besar nanti, akan selalu tersisip banyak kebaikan tentang oom @adi_bromo juga tante @wikan_prabowo โค๏ธโค๏ธ makasih buat waktu-energi dan hatinya buat kitaaa ... lovs!

zaskiadyamecca

Sultan Agung tayaaang hari iniii โค๏ธ๐Ÿค—selamat menyaksikan semuanyaaa di biskop !!!

zaskiadyamecca

Mereka โ€œrumahโ€ saya ๐Ÿค—โค๏ธ #masyaallahtabarakallah

zaskiadyamecca

Ngga terasa hari ini sudah Hari Raya Idul Adha dan kali ini aku mau memasak menu yang berbeda dari biasanya yaitu Sate Kambing Tegal. Dengan perpaduan Kecap Bango yang kental dan kandungan kedelai Mallika pilihan membuat menu Sate Kambing Tegal menjadikan rasa lebih lezat dan kaya rasa. Yuk, nikmati manisnya Hari Raya Idul Adha bersama Bango. Dapatkan inspirasi resep dan tips & trik menu Idul Adha lainnya di www.bango.co.id #ManisnyaIdulAdhaBango Share menu favorit kamu untuk Idul Adha ini moms bersama @bangowarisankuliner

zaskiadyamecca

Anaknya suka banget main air?!? Gak takut sakitt?!? Gak kotor suka biarin duduk di garasi?!? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ mostly kolom comment isinya sering banget begitu ... ku besar dari orang tua yang ga pernah banyak ngelarang anaknya main air-kotor2an-makan ice cream .. di bebasin banget sama mama papa dan ku ngerasa itu malah ngebuat kita semua jadi โ€œtahan bantingโ€ .. ya as long selalu tetap diarahkan, makan nya bener, istirahat cukup, minum madu, insyaa Allah ga sering sakit2an dan ah yaaa ga lupa juga minta di beri kesehatan selalu sama Allah ๐Ÿค—๐Ÿ™๐Ÿป namanya anak2, mereka lagi asik banget nge explore sana sini, semua hal bisa jadi mainan mereka (liat aja sendal yang inframe) ๐Ÿ˜ dan karna saya tipe di rumah bebas semua dijadikan alat bermain, sampe kalo ku bawa ke toko mainan mereka bingung! Yes mereka selalu bingung mau beli apa karna media apapun di rumah udah lebih seru dimainin dibandingkan mainan betulan ๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น lebih real gitu misal masak2an, ngulek daun2an pake batu (tapi kalo masak2an di toko mah ga seru plastik semua ga bisa di ulek) ๐Ÿคช๐Ÿคช alhamdulillah seneng liat anak2 enjoy tapi tetap selalu dalam pengawasan kami orang2 dewasa di rumah .. yang bikin mules kmrn aba penasaran banget mau menggambar di body mobil ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜… di izinin sambil minta maap ama oom supir bakal extra bersiinnya dan alhamdulillah hari ke2 dia sudah bosan ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ fiuuhh ... kalo mommies gimana? Ada yang sama kah ama aku pola asuhnya?!

zaskiadyamecca

Kenapa dia happy banget? Slide aja fotonya ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #bhaikaba

zaskiadyamecca

Awalnya stalking ig nyari sneakers wedges, ehhh nemu yang kece gini di @halosista ๐Ÿ˜†๐Ÿ’œ nyenengin dehhh respon nya cepet trus banyak promo nya disanaa ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป langsung lah pesen wat di pake malem mingguan ๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น #haiyaah dan kesampean kannn hahaha ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป kuy lahh cari sepatu gini di @halosista ajaaa .. . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Udah banyaaaak banget sering liat minyak bulus kannn, kadang2 suka kita skip iklannya karna ngerasa ga perlu .. ehhh tapi tau ga sih kalo minyak bulus tuh manfaatnya banyak bangettt apalagi buat kulit.. salah satunya bisa mengencangkan โค๏ธโค๏ธ kalo belom pernah cobain mau pesen yang pasti asli, ke @bulus_tiphony yahhh ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ . . Managed by @bff_management

zaskiadyamecca

Kadang masi suka ngerasa kaya mimpi punya anak segini, dua pasang pulaa ๐Ÿ˜†โค๏ธ masyaa Allah .. sekarang PR nya harus bisa bimbing mereka dan kasi bekal terbaik untuk kehidupan dunia-akhiratnya nanti.. Bismillah semoga Bia gak mengecewakan kan ya kiddos ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—

zaskiadyamecca

Selama seminggu kmrn mas @hanungbramantyo sibuk cerita kalo dia abis diajarin soal investasi baru sama pak @manojpunjabimd ๐Ÿ˜ ku dari dengerin selintas , mulai merhatiin sampe akhirnya ikutan tertarik sampe maksa ke mas hanung kalo mau ikutan juga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ jadi nih yaa yang biasanya suami cuma kerja sama MD, kali ini kita bisa ikutan inves dong di @mdpictures_official ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž wihiiy gaya banget deh ah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ bismillah semoga berkah bersamaa ๐Ÿค— #MDPicturesGOPublic

zaskiadyamecca

Paling suka siiiiih semua selimut @damyo.official ๐Ÿ˜ oke pertama bahan terbaik!! , trus motifnya beda bolak balik jadi punya satu berasa punya dua selimut berbeda ๐Ÿ˜น hemat toh buibuuuu, motifnya lucu semuaa gak pasaran , plus kotaknya lucuuu jadi proper banget buat ngasi kado ๐Ÿค—โค๏ธ masa masi bingung milih selimut buat anak!! Hehe @damyo.official lah yang terkeceeeee ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ . . Managed by @laviniamanda

zaskiadyamecca

Kadang kita terlalu sibuk beraktifitas sampai lupa berhenti sejenak menikmati moment ... perhatiin sekeliling kita dengan detail, nikmatin setiap hembusan angin, ilangin semua obsesi yang di kepala... pasti gak akan hentinya hati ini mengucap syukur, menyaksikan keindahan ciptaanNYA .. masyaa Allah ๐Ÿ’œ๐Ÿ™๐Ÿป

zaskiadyamecca

Sybil tuh emang masyaa Allah .. beruntung bia punya anak perempuan pertama seperti kamu naaak .. insyaa Allah solehah yaa ๐Ÿค—๐Ÿ’œ ini pas di pantai jogja bia nya abis mandiin kaba, pas masuk ke warung makan tempat abi plus anak2 nunggu langsung liat sybil lagi sibuk ngurusin dua adenya makan sambil bungkus rambut basahnya pake handuk ๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น antara gemasss ko tua banget sama terharu kenapa dia sweet giniiih ๐Ÿค—๐Ÿค— Alhamdulillah .. . . Btw buu @nanaarum15 mon maaf nii, lauk di piring approval bapake @hanungbramantyo ๐Ÿ˜… ku sampe tempat makan juga syok liat lauknya ๐Ÿคฃ

zaskiadyamecca

Pas di fotoin : โ€œDee, botol ganggu ga di foto? Kalo iya gue pindahin biar clear hasil nyaโ€ โ€œamaann kooo!!โ€ Dan taraaaaaaaa ini hasil nyaa ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’ @dude2harlino

zaskiadyamecca

Kok seneeeeeng liatnya semua bisa pake baju kembaraan ๐Ÿค—โค๏ธ berasa kompak rukun akur damai gitu ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ emang kaos2 gini terbaik sih mesen di @sintadwifebriyanti .. bahannya super nyaman, bisa pesen nama dan gambar, semua ukuran sampe dewasa juga ada !! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป cari segala souvenir ulang tahun lucu2 dan ga ribet pesennya? @sintadwifebriyanti aku udah bbrp kali pesen sama diaaaa ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ . . Managed by @bff_management