NICKY JAM LeBron James Sandra Dewi - instagram lists #feedolist

nickyjampr

🎵

nickyjampr

Dios contigo todo sin ti nada 🙏🏽

KINGJAMES

Just nothing like it!! From 330 Jump street until infinity and beyond! Gang Gang 🤟🏾 #FabFive✊🏾 Love the bros ❤️

nickyjampr

Mi cara cuando se me olvida la canción 😟

nickyjampr

🖤❤️

nickyjampr

🖤 dormí mucho 😫

nickyjampr

Aquí con un sueño Cabron

kingjames

SHEESH‼️‼️‼️ So HONORED and GRATEFUL to be apart of GREATNESS. P.S. Man o Man that STARTING 5 vs any franchise All-Time. Let’s Get it!! #LakeShow💜💛 #KingMe👑 #Mamba🐍 #Diesel🦸🏾‍♂️ #Magic🎩 #KingSkyHook🗽

nickyjampr

💧

kingjames

Player Rating 100. The Man, Myth, Legend!! 🙏🏾👑 #RealPlayerCard #NoSukkaSh*+

nickyjampr

Vengo con tres Peliculas. De una voy a ser el director de los otros dos el actor

nickyjampr

Aquí con el @gusfilm Laborando

nickyjampr

🖤

nickyjampr

🎤

nickyjampr

🎤

sandradewi88

God hears a mother’s prayer 🙏 Chanel tote bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Open PO Europe now! Live Shopping now! 5-19 August 2019 Lipmatte by @saintbysandra honore #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

sandradewi88

Birthday Lunch 💋 #mmiscomingsoon#9monthspregnant

sandradewi88

Birthday lunch ❤️ LV bag & Charlotte Olympia shoes by @ewholesalee Dress by @claire.cynthiatan x Hello Kitty Lipmatte by @saintbysandra #mmiscomingsoon#9monthspregnant

nickyjampr

😁

sandradewi88

Makasih doa & ucapan Happy Birthdaynya.. thank you so much.. God Bless You All 🙏❤️ #inifotolamayah😆

nickyjampr

🖤

nickyjampr

Yo buscando la. Cámara 😂🤣😂

nickyjampr

Holis 😂😂😂 🖤

sandradewi88

Besok itu hari ...🥰 Can’t wait 🤣 hari semakin muda hihihi Chanel bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Lipmatte by @saintbysandra honore Open Po Europe now! Live Shopping 5-19 August 2019! #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

nickyjampr

💋

sandradewi88

Happy kiddos 🐳 #raphaelmoeis#19monthsold

nickyjampr

#Atrévete @sechmusic @nickyjampr

sandradewi88

Yeay! Ga berasa sebentar lagi baby MM bakal hadir ditengah tengah keluarga kami.. ga sabar bgt nungguin... krn udah ada pengalaman sama Rafa, tentunya skrg buat anak kedua udah tau, pakaian baby yg super nyaman yaitu @libby.baby Sudah bersertifikasi International Oeko Tex dan SNI sehingga aman dan nyaman untuk bayi.. can’t wait to see u baby ❤️

sandradewi88

Menjadi seorang ibu, pasti kita ingin memberikan yg terbaik buat si kecil.. Rafa suka sekali pasta, gimana si bikin pasta paling gampang? Cukup punya @oonew_id michelin series super gampang, enak & gizinya terjamin.. happy cooking moms #raphaelmoeisforoonew

nickyjampr

Gracias 🙏🏽 Panama 🇵🇦. Por tanto amor Love ❤️

nickyjampr

🤣🤣🤣😂. Me tienen que cuidar por que soy muy chiquito Panama 🇵🇦. En la casa donde están los grandes

sandradewi88

Don’t ignore your own potential 💋 Chanel bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Open Po Europe now! 5-19 August! Happy shopping ladies 🥰 Lipmatte by @saintbysandra honore #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

nickyjampr

Gracias Bucaramanga Colombia 🇨🇴. Por una noche inolvidable 😍

NickyJamPr

The kid

NickyJamPr

👽🤖

NickyJamPr

😎

NickyJamPr

Por la cultura! @vivalatino 🎉 #VivaLatino10M

NickyJamPr

🖤🖤

nickyjampr

38 años Pero con un flow que ni uno de 15 🤪

nickyjampr

Puerto Rico 🇵🇷 lo logramos

nickyjampr

@residente @nickyjampr #rickyrenuncia 🇵🇷 @edgo787 todo valió la pena que viva Puerto Rico

nickyjampr

🇵🇷 #rickyrenuncia

nickyjampr

🇵🇷 #rickyrenuncia

nickyjampr

Repost from @residente using @RepostRegramApp - Esto no es un rumor, esto es real. Mañana todos en la milla de oro desde las 9am. No vamos a parar. 🇵🇷

nickyjampr

🙏🙏🙏

nickyjampr

Nothing like fans

nickyjampr

Nuremberg Alemania 🇩🇪 🖤

nickyjampr

Fuera #fuerarickyya 🇵🇷

kingJames

Man I don’t care what y’all say I’m taking a “Load Management” game off tonight! I’ve earned it, and my 🦴’s have too! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

kingJames

“Slim King Calhoun”. Man I can’t wait for this thing to get going again! Coming to a city near you. Stay tuned! 🙏🏾💪🏾👑 #KingMe👑 #JamesGang👑 #StriveForGreatness🚀 #ThekidfromAKRON🤴🏾

nickyjampr

😜 👴

nickyjampr

🤩

Kingjames

7 Days A Week TMC Always and Forever!! 🏁👑

nickyjampr

Aquí con el perreo intenso 🤣🤣🤣

nickyjampr

Gracias #sanlucar España 🇪🇸. Por tanto cariño hasta pronto 😍

nickyjampr

Fan love ❤️

nickyjampr

🖤

nickyjampr

#tbt con el bro @ozuna

nickyjampr

Gracias Marbella. España 🇪🇸. Por tanto calor humano😍

nickyjampr

#tbt #worldcup

Kingjames

Nothing more to say 💪🏾🙏🏾 #sportchangeseverything #thekidfromAkron 👑

nickyjampr

No se jugar pero le voy a dar tan duro que no la van encontrar

Kingjames

“Kung Fu King, Bruce Lee-Bron”?? 🤷🏾‍♂️. IDK. 🤣🤣🤣 #repost

nickyjampr

Ibiza 😻

Kingjames

Officially a Laker!! 😱💪🏾🙏🏾 #LakeShow

Kingjames

MOOD

nickyjampr

Aquí con mi bro @sechmusic 🤣🤣🤣🤣🤣

nickyjampr

🖤 Ibiza

KingJames

👑🌴LA LA LAND 🌴👑

sandradewi88

For @attitudeliving_id #raphaelmoeisforattitudeliving Outer by @sho.style #wonderfullLiving #worryfreeingredients #liveconsciously #mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

Congratulations @raphaelmoeis for @attitudeliving_id Ini adalah rangkaian rahasia kehalusan kulitnya Rafa loh moms ... #wonderfullLiving #worryfreeingredients #liveconsciously #raphaelmoeisforattitudeliving #mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

For @temanbumil Chanel tote bag from @authentic.lux2 Outfit from @sho.style Jewellery by @sandradewigold_id Lipmatte by @saintbysandra Rose #sandradewigold#mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

Selamat buat @temanbumil yang udah meluncurkan buku Hamil tanpa galau dan parenting tanpa galau. Justru karena social media skrg ini sedang hits2nya penyebaran hoax ttg informasj kehamilan dan parenting menjadi sangat kabur dimana semua org membuat info hoax dari org org yg bukan ahlinya, jadilah ibu yg pintar yg bs memilih informasi dari sang ahlinya. Seperti buku dan applikasi hamil & parenting yg memang info infonya dari dokter ahli langsung .. jadilah ibu yang pintar krn dari ibu yg pintar menghasilkan generasi yg pintar 🥳 #sandradewifortemanbumil

sandradewi88

Sebelum menikah, Aku dan suamiku memang sudah  berencana untuk punya rumah sendiri supaya kita ngga perlu ngerepotin orang tua. Buat kalian yang masih muda perlu banget loh untuk mulai berencana punya rumah sendiri. � Kebetulan ada Program Istimewa nih dari @cimb_niaga dan @citralandcibuburofficial. Kamu bisa beli rumah dengan cicilan mulai dari Rp 3 juta/bulan, bunga KPR nya cuma 5,99% fixed 1 tahun, dan kamu juga dapet Free Provisi & Biaya Admin loh. Promo ini berlaku untuk pengajuan Booking Fee hingga 30 Juni 2019 Tunggu apa lagi? Yuk wujudkan rumah impian kamu sekarang! Untuk info lebih lanjut kamu bisa cek di website www.citralandcibubur.com. Atau hubungi Marketing Office CitraLand Cibubur di 021-82485959. � #CIMBNiagaForward #kejarmimpi#sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Life is magical. So shake your own fairy dust and make a wish, because the magic's in your hands! @sandradewigold_id #fairytale #SandraDewiGold #sdwgold

sandradewi88

Pas babymoon kemarin.. abis ini ga tau kapan bs holiday lagi krn bentar lagi ada baby no2 🥰 Chanel bag from @authentic.lux2 Outer from @nine12.official Lipmatte from @saintbysandra severin #mmiscomingsoon

sandradewi88

Jalan jalan minggu sore keliling kompleks 😆nya @raphaelmoeis #raphaelmoeis#17monthsold

sandradewi88

💝 TOKYO BELLE St. Moritz 3rd Anniversary Promo 💝 Thank you for trusting TOKYO BELLE St. Moritz (Lippo Mall Puri) for 3 years!! Let’s celebrate with us and don't miss this biggest chance ladies!! ✨All treatment Single & Package 50% OFF ✨ Get Special Gift for Every Transactions 🗓 23-25 June 2019 ( 3 days!! ) 📍Lippo Mall Puri #tokyobelleid #tokyobelle #promotion #indonesia #jakarta #eyelash #eyelashextensions #eyelashextension #eyelashgoals #eyeshampoo #IPL #IPLhairremoval #インドネシア #ジャカルタ #サロン #まつげエクステ #アイシャンプー #脱毛 #sandradewifortokyobelle

sandradewi88

Kejutaaaan! Teman Bumil merilis 2 buku baru, Mums. Hamil Tanpa Galau dan Parenting Tanpa Galau! Mums bisa pre-order mulai sekarang eksklusif di Gramedia.com di Tokopedia. Dapatkan diskon 10%, cashback 10% hingga Rp 10.000 khusus buku Hamil Tanpa Galau, dan free suvenir spesial. Periodenya hanya sampai 30 Juni, Mums! Yuk, order sekarang! @temanbumil #temanbumil

sandradewi88

Hmm .. wangi @raphaelmoeis hari ini shooting buat iklan produk barunya @attitudeliving_id super fun!!! #raphaelmoeis#17monthsold#raphaelmoeisforattitudeliving

KingJames

It’s starting to get scary people!! 😱😤. We ain’t there but one thing about it We Working to get there and beyond! #YoungKing👑 #Bronny🤴🏾

KingJames

AD on da way!! @antdavis23 🤣. Let’s get it bro! Just the beginning..👑 #LakeShow

KingJames

Happy Birthday Maximus!! Time is literally flying by man but every second of your existence has been amazing to be apart of! Turning 12 years young! It’s a absolute honor to be your father, thank you Bryce! Love you kid forever ❤️❤️❤️❤️💪🏾👑

KingJames

If you ain’t putting the people around you on and giving them the strength, confidence, courage, beliefs, and love to be GREAT then what you here for!! Salute and ❤️ my brother @richpaul‼️‼️‼️ #MoreThan #4HM

sandradewi88

Cintai, hargai & doakan pasangan hidupmu.. karena seluruh hidupnya bekerja keras untuk kebahagian istri & anak juga keluarganya .. i’m proud of you.. banyak hal yg bs kita pelajari dr sifat sifat baik dari suami kita.. semangat bekerja para suami diluar sana, terima kasih dedikasinya buat keluarga...Tuhan memberkati kalian semua , upahmu besar di Surga 😇🙏 ❤️ SDW #raphaelmoeis#17monthsold

sandradewi88

Motherhood is unselfishness.. Outfit from @clementine_signature Lipmatte from @saintbysandra Honore #saintbysandra

sandradewi88

Introducing you to Les Minimaliste. Created as an all over Crème Stick for those who loves quick, go-to makeup with less hassle! Use it on your eyelids, cheeks, and lips. This means with a few quick swipes of this amazing stick you have eyeshadow, blush and lipstick applied in under one minute. Available in 3 colors; Un, Deux, Trois, Voila! You’re good to go.. Available for purchase @saintbysandra 119.000 IDR #LesMinimaliste #LesIsMore #saintbysandra#7monthspregnant #mmiscomingsoon

sandradewi88

Semangat mulai kerja lagi 💋 Chanel bag from @authentic.lux2 Lipmatte from @saintbysandra dominique #mmiscomingsoon#7monthspregnant

sandradewi88

Saturdate 🥰 Minus Gallen #raphaelmoeis#raphaelmoeis

sandradewi88

Minuman kesehatan yang aman di konsumsi buat para Ibu menyusui yang ingin menurunkan berat badan tanpa harus diet ketat dan olahraga, ternyata @Auliaslimmingherbal , cukup minum 3 kali sehari sebelum makan. Manfaatnya tidak hanya bisa menurunkan berat badan tapi juga membantu boost ASI makin lancar & banyak, melancarkan pencernaan,memperbaiki metabolisme tubuh dan masih banyak lainnya, aman karena terbuat dari bahan bahan alami 100% dan tidak ada efek samping sama sekali,kalian wajib coba ya🤗

sandradewi88

☀ June Promo 2019 ☀ ☀ IPL Hair Removal Underarm 5x : Rp 300.000 ☀ IPL Hair Removal 3 part 1x : Rp 1.000.000 ( can mixed between face part, small part, medium part, large part ) ☀Eyelash Extensions Type A 1x: Rp 500.000 ☀ Eyelash Extensions Type B 1x: Rp 550.000 ✨ All treatment Single & Package 25% OFF ( +5% OFF if you bring member card ) ✨ MEMBER GET MEMBER✨ If new customer buy our treatment via regular customer, so the regular customer will get Discount Voucher Rp 300.000 ( Voucher Expire : 31st August 2019 ) 🗓 5th - 30th June 2019 📍 All Branch ( Jakarta & Surabaya ) #tokyobelleid #tokyobelle #promotion #indonesia #jakarta #surabaya #eyelash #eyelashextensions #eyelashextension #eyelashgoals #eyeshampoo #hairremoval #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #サロン #まつげエクステ #アイシャンプー #脱毛

sandradewi88

Selamat malam takbiran dari @raphaelmoeis #17monthsold#raphaelmoeis

KINGJAMES

🗣King Service Announcement. It’s cool and all but PLEASE PLEASE know you don’t need it to feel cool, special or dope! YOU ALREADY ARE‼️‼️🗣 Use it responsibly. 🙏🏾👑💯

sandradewi88

Happy boy @raphaelmoeis with his aunty @kartikadewi20 #raphaelmoeis#17monthsold

sandradewi88

Nutrisi Rafa adalah yg terpenting buatku, dengan @oonew_id Michelin Series (green honeydew) yang memakai fitur double steaming membuat semua terasa lebih mudah & nutrisinya tetap terjaga #sandradewiforoonew💕

sandradewi88

Hello! my favorite @sanaturelofficial untuk lipatan-lipatan pada kulit yang penting banget buat wanita supaya bebas begerak atau beraktivitas! @sanaturelofficial: SKIN BRIGHTENING CREAM ✨✨ . Skin Brightening Cream dirancang khusus untuk mencerahkan dan memutihkan V-Line (Selangkangan), siku, lutut, armpit dan pergelangan kaki yang nampak gelap. . Memberikan hasil yang optimal dalam waktu 2 minggu pemakaian. Tekstur kulit yang nampak gelap juga menjadi lebih halus dan putih ✨☺ Aman untuk Ibu hamil hamil dan menyusui karena sudah BPOM dan Halal ❤ _________________ 🛍 Shop Now: Operational Hours (9 am - 6 pm) (WhatsApp Only): Cosmetic +62-821-2261-5923 Skincare +62-878-7767-5529 . After Office Hour (6 pm - 9 am) & Public Holiday 24/7 (WhatsApp Only): +62-878-7286-6597 . . #SANaturel #SANaturelbyShandyAulia #ShandyAulia #SkinBrighteningCream #SkinBrightening #BeNaturallyBeautiful

KINGJAMES

When you know you know 🤷🏾‍♂️ Stopped in @rimowa one day on the road in Toronto a few years back and they’ve been by my side ever since. Only right we make it official‼‼ 🙏🏾👑

sandradewi88

Selama bulan puasa, yuk tetap jaga nutrisi kulit agar tetap cerah, halus, kenyal dan sehat. Tapi di kala bulan puasa, bingung kapan harus minum hemaviton Collagen Asta Advanced? Menurut pakar dari #tanyahemaviton, saat terbaik mengkonsumsi hemaviton Collagen Asta Advanced @hemaviton.collagenasta adalah saat sahur, agar manfaatnya bekerja selama tubuh beraktivitas. Selamat berpuasa bagi yang menjalankan :) #sandradewiforhemavitoncollagenasta

sandradewi88

Halo make up lovers Gimana penampilan aku? Ini adalah tampilanku pada saat make up on Budget VS make up on Sultan Budget. Aku mau rekomendasiin barang - barang yang bisa bikin kalian tambah cantik layaknya tuan putri dengan make up yang aku pakai sekarang! Penasaran kan? Langsung aja klik link di bio aku dan kamu bisa dapetin semua nya dengan mudah 😊🙏 #TokopediaByMe #MulaiAjaDulu @tokopedia

sandradewi88

Ramadhan Promo 2019 🌙 ✨Eyelash Extensions all type 2x only Rp 500.000 ✨ ✨ All treatment Single & Package 50% OFF ✨Get discount Voucher Rp 100.000 for any transactions ✨ ⚠ Expire voucher 31 July 2019 🗓 Promo start from 28 May - 4 June 2019 📍 All branch ( Jakarta & Surabaya ) Don’t miss this big chance ladies!💙 #tokyobelle #tokyobelleid #indonesia #jakarta #surabaya #eyelashextensions #eyelashextension #hairremoval #IPLhairremoval #facial #promo #sale #beauty #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #マツエク #まつ毛エクステ #まつ毛エクステンション #脱毛 #光脱毛 #美容 #美容サロン #Ramadhanpromo #sandradewifortokyobelleid

sandradewi88

Yang jadi tantangan untuk libur Lebaran buatku adalah menyambut keluarga yang datang dari luar kota. Nuansa kamar harus lebih nyaman dan variatif dong! Kayak aku yang percaya banget sama Vallery Quincy dari @internalgroup.id karena kualitasnya bermutu dan motif embossnya super elegan. Vallery Quincy memang Sprei dan Bed Cover yang nyaman pilihan keluarga deh!

sandradewi88

Coming soon! My new project! @sandradewigold_id 💫 Follow @sandradewigold_id & shop now! #sandradewigold (inget banget pas foto ini lg hamil 4 bulan 🥰)

sandradewi88

Weekend ini aku sama Rafa belanja kebutuhan bulanan di supermarket favorit aku, mulai dari kebutuhan makanan hingga perlengkapan Rafa sehari-hari. Aku biasanya pakai kartu kredit CIMB Niaga Precious @cimb_niaga karena bisa dapet voucher belanja dan 5x lipat Poin Xtra. Tapi, kali ini aku bisa dapat 10x lipat Poin Xtra lho! Program spesial ini berlaku hingga 31 Mei, jadi moms jangan lupa pakai kartu kredit CIMB Niaga Precious saat belanja groceries ya 😊 Buat moms yang belum punya kartu kredit CIMB Niaga Precious, yuk apply sekarang dengan menghubungi 14041 atau ke CIMB Niaga terdekat ya #sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Semalam nobar Aladdin bareng @disneyindonesia , family & friends. Cocok bgt Aladdin tayang di bulan Ramadhan ini suasananya 🥰.. happy me 🙏 Louboutin shoes from @creamyscloset #mmiscomingsoon#7monthspregnant

KingJames

Everyone welcome the heir to the throne to IG @real_bronny! Told him 3 years ago the summer of 2019 I’d let you him get one. Damn time flies! Hahaha! Anyways let’s get Bronny! P.S. Keep y’all hating asses off his comments or we pulling up‼️‼️

KingJames

Today’s date in 2003......🤷🏾‍♂️... #TheKidfromAKRON👑

KingJames

Mood Always‼️‼️ Not a DAMN thing you can do, think, say, or believe to ever take away from my 😁. You Big Mad huh?!?! 🤣🤣🤣🤣🤣🤷🏾‍♂️.

sandradewi88

Setelah sampe si Tokyo, semalaman di pesawat @japanairlines_jal aku jalan jalan di Shibuya, super fresh & excited buat shopping hari ini #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

sandradewi88

Arrived in tokyo! Feeling refreshed and energized 🤩 Yang bikin excited adalah aku akan lanjut ke Haneda untuk terbang ke Komatsu bersama @japanairlines_jal 💕. Selalu puas dengan speedy service di airport Tokyo dan yang paling bikin aku happy adalah penerbangan bersama @japanairlines_jal yang selalu mulus dan com #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

sandradewi88

My comfy and happy flight with @japanairlines_jal 💕 Menikmati penerbangan dengan kenyamanan dan keamanan yang sebenarnya sih ini 😍. Tidur serasa di rumah sendiri.. bangun bangun disediakan sarapan enak & mewah juga muslim friendly 😍 Bikin mood ketika mendarat jadi happy 🥰 #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #halal #halalmeal #moslemmeal#discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

sandradewi88

Sebagai seorang ibu tentunya aku perlu banget belanja berbagai persediaan bahan makanan untuk di rumah. Apalagi di bulan puasa kaya gini, persedian harus lebih lengkap dong supaya lebih mudah untuk menyiapkan makanan berbuka dan juga sahur. - Nah di bulan penuh berkah ini, @CIMB_Niaga kasih kita penawaran yang menarik banget. Kamu bisa belanja lebih hemat dan dapat bonus produk pilihan senilai hingga Rp 75 ribu dengan belanja pakai Poin Xtra & Kartu Debit CIMB Niaga di Supermarket. #sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Hi moms ..sssstt sedikit bocoran ada yang excited mau jadi kakak nih moms hihihihi,, yups sebentar lagi @raphaelmoeis bakalan jadi kakak. Rafa udah gak sabar banget menyambut tibanya si adik dengan penuh kelembutan, selembut bagian dalam popok Merries @merriessmile yang selama ini selalu mendampingi Rafa. Apalagi Merries sebagai popok pemenang “Good Design Award” di Jepang, memberikan kenyamanan selama dipakai. Thank you Merries for taking care of Rafa and soon taking care of My other baby 😘 #MerriesSmileLab Ohiya Moms mau beli Merries tanpa harus keluar rumah dan murah? Yuk beli di tokopedia, karena Merries lagi promo discount up to 20% loh di Tokopedia, cari Merries di Kao Official Store yaa

sandradewi88

Kita shooting bareng 12 tahun lalu, ibu suri (panggilan sayangku buat mbak Olla) ttp baik, ramah & sangat keibuan 🤣.. dr 12 thn lalu selalu ga pernah absen bawain cemilan & susu coklat buatku hampir tiap hari di lokasi shooting .. ❤️❤️

sandradewi88

Ramadhan Promo 2019 🌙 ✨Eyelash Extensions all type 1x only Rp 300.000 ✨ ✨Get discount Voucher Rp 100.000 for any transactions ✨ ⚠ Expire voucher 31 July 2019 🗓 Promo start from 20 - 27 May 2019 📍 All branch ( Jakarta & Surabaya ) Don’t miss this big chance ladies!💚 #tokyobelle #tokyobelleid #indonesia #jakarta #surabaya #eyelashextensions #eyelashextension #hairremoval #IPLhairremoval #facial #promo #sale #beauty #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #マツエク #まつ毛エクステ #まつ毛エクステンション #脱毛 #光脱毛 #美容 #美容サロン #Ramadhanpromo #sandradewifortokyobelleid

sandradewi88

A father is a man who expects his son to be as good a man as he meant to be ❤️ @raphaelmoeis #16monthsold#raphaelmoeis

sandradewi88

Have a nice weekend @raphaelmoeis #raphaelmoeis#16monthsold

sandradewi88

Hi, Mums! Sudah memasuki puasa hari ke 13, nih. Apakah para bumil dan busui ikut puasa? Puasa bagi ibu hamil dan menyusui memang penuh tantangan ya. Selain harus menahan lapar dan haus, biasanya ada saja keluhan-keluhan yang muncul. Nah, untuk tahu bagaimana tips lancar berpuasa selama hamil dan menyusui, cek informasinya di aplikasi Teman Bumil, yuk! Download aplikasinya di app store atau play store ya Mums! @temanbumil #temanbumil#sandradewifortemanbumil

KingJames

My mini me! King👑 x Prince👑 chronicles! Great vibes only allowed #Jamesgang👑 #thekidsfromAkron🙏🏾

KingJames

Proud of you!! Way to show up and Show Out! Marvelous Maverick The Martian 👽 ‼️‼️ #RatPack✊🏾 #TMC🏁

sandradewi88

Selamat berbuka puasa teman temanku yg menjalankan ibadah puasa 😍 Hermes necklace from @bagsandbeyond.id Lipmatte by @saintbysandra honore #saintbysandra

sandradewi88

To the world, you are a mother... To your family you are the world 🎀 LV mini luggage from @lustlist.id Open Po Europe now! Live Shopping now! Lipmatte by @saintbysandra Severin #6monthspregnant#mmiscomingsoon#saintbysandra

KingJames

Loading up the clips right now as I type!! I dare you to try me when it comes to Daddy’s Lil Princess Z!! Promise you it won’t end well for you! 😁😑🤬😤. Ok now with that said she’s BEAUTIFUL!! ✨ Thank you @mrs_savannahrj 😉❤️ #ZhuriNova💫

KingJames

Man there’s not many things I love more in this world than linking back up with my brothers!! Over 25 years and counting! Man I wish/want to do this more often but I swear when we do link I never take it for GRANTED!! LOVE YOU BOYS!!! 🙏🏾✊🏾💪🏾‼️‼️‼️ #TheKidsfromAKRON👑 p.s. Missing @druondemand but damn sure ain’t forgotten

KingJames

My G’s‼️‼️ ALL DAY EVERYDAY 🙏🏾✊🏾

KingJames

FOREVER Got your Back Young King‼️‼️ ✊🏾 #thekidsfromAkron👑 #striveforgreatness🚀 #JamesGang👑

KingJames

YesSir we BACK!! Get your 🍿 ready. #TheShopHBO💈May.4th @ 10pm @uninterrupted @hbo @springhillent

KINGJAMES

@martinlawrence Happy Birthday my guy! Been an idol of mine and inspiration for quite awhile now. Continue the blessings and pray got many more great birthdays! I remember this pic/moment like it was yesterday. 🙏🏾‼️‼️‼️

kingjames

Today we celebrated you bro!! Man It was beautiful! I couldn’t help but to think you would walk out on to that stage with your mic in your hand and rock that crowd that was there for you! I know you’re in a better place now but I can even lie man shit don’t seem right here without you! We was just about to get started out west together in the communities. Both two of our favorite things to do(giving back to our own/youth). Anyways I don’t want to hold u up cause I know there’s better things going on up there, so just know LA showed MAD love inside and out the Staples Center as well as around the 🌎 🌍. Until we meet again @nipseyhussle continue to stay 10 toes down. 🙏🏾 #TheMarathonContinues🏁 Long.Live.Nip💙👑

KingJames

Exactly bro!! 👏🏾 for him. FOREVER IMMORTALIZED. Salute and congrats @russwest44 on making history!! 1st ever 3 straight seasons average Trip-Dub! Major Props Brodie!! #WhyNot #RussellMania 🙏🏾💪🏾. #TheMarathonContinues🏁

KingJames

Man Nip I promise I’ll continue to fly high for you bro!! The Marathon Must Continue On!! 🏁. And while you’re resting and enjoying paradise I hope I can make you proud down here below. #LongLiveNip🙏🏾💙

KINGJAMES

Just spoke with you the other day on text bro! Telling you how proud I was of you and how I was gone get you to more Laker games next season. Been A Stand Up dude from Day 1. May you rest in PARADISE Young King 👑‼️‼️‼️‼️‼️ This One Hurts Big Time!

KINGJAMES

UP UP and AWAY!! SUPER WASHED Ain’t He??!! 🤣🤣🤣🤣🤷🏾‍♂️. Stay low and keep firing! The air up there is a tad bit different. LIVE.LAUGH.LOVE #striveforgreatness🚀 #thekidfromakron👑 #jamesgang👑 #bronknows

KINGJAMES

From one 👑 to the next 👑 it was an HONOR to meet you LEGEND!!

KINGJAMES

School Boy 👑. I still get those first day of the year feelings when I walk in. Purity and Joy at its finest.

KINGJAMES

Man Make Em Dance 💃🏽 Lance!!! Born Ready aka @stephensonlance 🤦🏾‍♂️😱🤯Sheesh!! Damn Hate it had to be my guy @unclejeffgreen(HaHaHaHa)!!

kingjames

...........‼️‼️‼️👑

kingjames

To Mars and Beyond!! 🚀

kingjames

They are who I do it for! Never know who’s watching but I know they are! My responsibility to lead them no matter what the circumstances are. #TheYouth❤️💪🏾

kingjames

Some things never change! 👑

KingJames

🚀👑

KingJames

OH MY!!!! S*#% just got REAL!!

kingjames

THANK YOU M.J!! Still tripping about last night. Couldn’t have in a trillion years thought that would be possible especially knowing where I come from and what I watch him do every single night! Doesn’t make sense to me to be honest. Man it’s CRAZY!! I know you guys think I’m tripping but if you knew me and my friends growing up you’d understand. Beyond blessed and appreciative of all the congrats from family, friends, colleagues, strangers, haters(😉), etc etc!! For the ones who been on the journey from Day 1 and I mean Day 1 I thank you even more!! Love 🙏🏾‼️‼️‼️❤️. #striveforgreatness🚀 #thekidfromakron👑 #jamesgang👑 #stillmoretocome💪🏾

KingJames

🙌🏾🙌🏾🙌🏾🙌🏾🙌🏾 INCREDIBLE‼️‼️‼️ @kareemabduljabbar_33

kingjames

😁 Wow Life is GREAT‼️‼️‼️

kingjames

Can’t wait for Friday!!!!#raporgototheleague @2chainz 🔥🔥🔥🔥🤯

kingjames

I literally have no words! I guess like @realcoleworld said “Even when the dark out, the sun is shining somewhere”. Throughout it all no matter good or bad appreciate the journey. Thank you to all who continue to take this journey with me. 🙏🏾❤️#thekidfromakron👑 #striveforgreatness🚀 #jamesgang👑

kingjames

SHEESH!! Congrats my brother!! 9k on them thangs. #PointGod #brotherhood✊🏾

kingjames

Freight 🚊 coming thru!! I wouldn’t wanna be the one standing on the tracks😤 #Activated #striveforgreatness🚀 #jamesgang👑 #thekidfromakron👑

kingjames

Man after being away from my family as a whole for 18 straight days I couldn’t wait to reunite today after practice and school for my kids. Nothing like hanging and banging around with my #JamesGang👑. #MySupportSystemIsTheOnlyReasonIAmWhoIAm❤️💪🏾 #QueenV #Bronny #BryceMaximus #PrincessZhuriNova