Oprah Zaskia Sungkar - instagram lists #feedolist

zaskiasungkar15

< Kaka ade Kaka ade >

zaskiasungkar15

< foto egois 🐛 jgn di tag orangnya biar gak liat > @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< efek ketombe natural 🐛>

zaskiasungkar15

< loving this playful batik by @sejauh_mata_memandang 😘 love it love it >

zaskiasungkar15

< Scorpion CZ plate shoot 50 meter di paksa sampe small plate 🤣 👍>

zaskiasungkar15

< latihan ke 2 kali nya Sama pak @asepmul75 👍 >

zaskiasungkar15

Suka banget sama sandal ini super nyaman, dan harganyaaa bener2 worth it bgt🖤 Thank you @local.id

zaskiasungkar15

< edisi lebaran gak setrika kerudung 🐛 >

zaskiasungkar15

Asik, sebentar lagi hari raya Iduladha! Bagaimana dengan persiapan kita untuk berqurban tahun ini? Qurban bukan hanya sebagai ibadah saja bagi orang yang mampu. Tapi juga menunjukkan rasa cinta kita kepada Islam dan sesama termasuk saudara-saudara kita yang berada di daerah pelosok dan beberapa negara lainnya. . 1 hari lagi menuju Hari Raya Iduladha. Yuk, kita berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kamu akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. . Tunggu apalagi? Klik website www.solusipeduli.org/qurban sekarang! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Azekk😋🖤 anak didik pak @asepmul75

zaskiasungkar15

< ♠️🐛 >

zaskiasungkar15

zaskiasungkar15

< senengnyaa Ada yg pulang cepet kemarin🤗 lgsng di culik nemenin buka puasa ampe gak sempet cuci muka n Ganti baju abis muay thai 🐛 >

Oprah

I can’t tell you how many times people have introduced me to their best friends as, “She’s my Gayle.” The reason our friendship has worked for over 40 years, without arguments or fallouts, is that we’ve always been happy with our own lives. A true friend can’t be jealous of you, or want to take advantage of you in any way. Ever since we met in 1976, we’ve been doing the same thing. Listening. Talking. Laughing (a lot). Building dreams. Cheering. Being a shoulder to cry on. Speaking the truth. Being the truth. And now? Posing for our FIRST @oprahmagazine cover for September’s friendship issue. Link in bio for more. 📸: @ruvenafanador

zaskiasungkar15

< It’s almost time for Eid Adha girls! 😍 So why not just go for simple style which is quick comfortable to wear and easy to dress up , so you can spend extra time on eating that delicious yummy ketupat 🤣 . so here i choose to make this casual “ Adha Dress “ @kiabyzaskiasungkar 😘 The ruffles add a playfulness that makes the dress suitable for a daytime look. 💛 #AdhawithKIA >

Oprah

In the beginning was the Word. Toni Morrison took the word and turned it into a Song…of Solomon, of Sula, Beloved, Mercy, Paradise Love, and more. She was our conscience. Our seer. Our truth-teller. She was a magician with language, who understood the Power of words. She used them to roil us, to wake us, to educate us and help us grapple with our deepest wounds and try to comprehend them. It is exhilarating and life-enhancing every time I read and share her work. This pic was her first appearance on the Oprah Show. She was Empress-Supreme among writers. Long may her WORDS reign!

zaskiasungkar15

Bu peni, Kia Dan cireng 💛🐛 ak mirip mama, kl Kamu mirip siapaa??

zaskiasungkar15

< Alhamdulillah bisa berkunjung ke kandang hewan Qurban nya @hi.worldwide 🤗 sehat2 dan bersih bgt MasyaAllah makin kagum dan yakin sAma program2 nya @hi.worldwide senang bisa jadi bagian #InsyaAllahQurban tahun ini >

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN GIVEAWAY✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 12 Aug 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu!🧡

zaskiasungkar15

Tas flowery cantik banget dari @taylorscloset_ gemesss, terimakasih ya 💐

zaskiasungkar15

< #cuz ♥️🐛 >

zaskiasungkar15

Congrats anak maniez @rachelvennya

zaskiasungkar15

< ÷[<|] ®<|~? Xx >× #ravenisodd

zaskiasungkar15

< #ravenisodd 🐛💛 >

zaskiasungkar15

Adik ku masuk tipi @yusufaverroes 🐛🤣

zaskiasungkar15

GIVEAWAY ALERT!! . I’m gonna FEED you my recommendation! Follow account #ShopeeFeed aku untuk tau detailnya! . Aku dan @shopee_id akan bagi-bagi Xiaomi A2 gratis lagi loh!!! Gampang banget caranya! 1. Follow akun #ShopeeFeed aku shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku 2. Like photo ini di Shopee Feed ku 3. Komen mention 3 temen kamu di Shopee Feed ku . Pemenang akan diumumkan tanggal 5 August 2019 di akun Shopee Feed aku! . Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! #ShopeeFeedID #ShopeeFeed

zaskiasungkar15

Asik, sekarang kita gak perlu lagi bingung mau berqurban di mana dan ke mana. Kita juga gak perlu ragu lagi apakah qurban kita akan sampai tepat sasaran atau enggak. Kenapa? Karena berqurban di @hi.worldwide sekarang terjamin aman dan terpercaya. Kami The Sungkars Family, @zaskiasungkar15 dan @shireensungkar gak pernah ragu untuk berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kita akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. Yuk, kita meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk dapat berqurban tahun ini di hi.worldwide! Kunjungi juga website www.solusipeduli.org/qurban sekarang juga! #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Mabruk @ryana_dea syg🤗💛

zaskiasungkar15

< nyobain eyeshadow palette @wardahbeauty yg baru pigmented bgt aaaa suka MasyaAllah, warna nya juga bagus2 bgt 😍 tetep yg make up @vivithalib , kl aku make up sendiri jadi nya eyeshadow yg kanan naik kiri turun kyknya 🤣 #gakbisamakeup >

Oprah

Isn’t this a beautiful sight? Since @queensugarown premiered in 2016, we’ve hired 35 female directors! And for 32 of those directors, it was their FIRST time directing a TV show. So proud of the work we’re doing over at @owntv. Thank you @ava for leading the charge!

zaskiasungkar15

< push the limit 💪 #hiitworkout disiksa lagi hari ini sama @helenadaphnegoni setelah cheating 4 hari nasi dan lemak 😭🤣 > Ps: alhamdulillah makasih ya @sorayalarasat1 @arktiv celana olahraga nya kepake bgt 🤗

zaskiasungkar15

New clothes and accessories available in-store and online 😘 Happy Shopping @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta

zaskiasungkar15

< #baliniiii 🏝 >

zaskiasungkar15

< 2015 💛>

zaskiasungkar15

Alhamdulillah kemudahan berqurban tahun ini juga dirasakan oleh aku dan @shireensungkar lho! Mari kita bersama meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk #InsyaAllahQurban tahun ini. Dan @hi.worldwide in syaa Allah akan memberi kemudahan untuk kita berqurban dengan cara yang aman dan nyaman. . Yuk kita persiapkan diri mulai saat ini untuk berqurban! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli #shireensungkar #zaskiasungkar #qurban #berbagi

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa Jangan lupa juga lagi ada #88ShopeeMenSale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! pokoknya kalau belanja di Shopee aja karena semuanya Pasti Ada! kalau ga ada cashback 288%! #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< kedatangan bos Dari segala bos minta di temenin renang sm Jacuzzi 🐛>

zaskiasungkar15

< PT Hari ini galak tapi kewl 🐛 💪🏼 >

zaskiasungkar15

< zeyenk💛> #MasyaAllah #fotokadaluarsa #latepost

Oprah

Everyone’s safe including all the animals. Thank you for your service. 🙏🏾🙏🏾🙏🏾#mauipolicedepartment #mauifiredepartment #mauihumanesociety

zaskiasungkar15

< beautiful ladies in @kiabyzaskiasungkar 😘 MasyaAllah > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< #WearingKIA 😍 We love how our beautiful Customers mix and match our Hanna Skirt Thankyou so much for tagging us on instagram 🤗 > @kiabyzaskiasungkar

zaskiasungkar15

< dari se gak suka itu sama Olahraga jadi addict bgt 🤣 Alhamdulillah, 3 bulan ini rutin workout non stop.. kira2 udh turun berapa kg yaaa sama apa aja effect yg dirasain ??🤗 kalau udah sampe goals nya InsyaAllah kita share pengalaman di vlog ya 😘>

zaskiasungkar15

< Our Best Seller mono stripe tunic is back ! 🖤😍 @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< Sometimes less is more > Shop @kiabyzaskiasungkar ‘s blush pink metallic skirt @kiabyzaskiasungkar 🎟💕 aaand SOLD OUT ❌ MasyaAllah 🤗 thankyou

zaskiasungkar15

< membuat my lop yg paling sabar dan baik hati tersenyum 🖤 🤗 > #beki

zaskiasungkar15

< swing swing @zaskiasungkarjakarta @kiabyzaskiasungkar > 🖤

Oprah

Having our own Maui poolside melanin fest .. cheering on BFF @gayleking who’s interviewing FLF @michelleobama @essencefest !

zaskiasungkar15

Hi guys aku mau umumin pemenang giveaway nih!✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 16 July 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Jangan lupa belanja di @shopee_id #77HujanPromo! Ada goyang & kuis Shopee sampai 7M, serba 10rb gratis 7 Honda PCX dan gratis ongkir 7x!🧡

zaskiasungkar15

< MasyaAllah ikutan bersyukur ada @halwawater.co, mudah2han bukan hanya menyajikan mineral water dengan kualitas tinggi, tapi istiqamah dengan syiar nya.. Sukses dan berkah untuk @halwawater.co > 🤗

zaskiasungkar15

< aku dan anak orang 🐛💛> #alhamdulillah @kiabyzaskiasungkar

Oprah

This ever happen to y’all...You start out on one side and get edged out of your own bed. #3dognight 😂

zaskiasungkar15

Ekspresi mau ketemu Nussa Rara 😍🐛 @nussaukhuwahshow @nussaofficial

zaskiasungkar15

< waktu di jemput my lop pulang sekolah 🐛> #Dilan85

zaskiasungkar15

< pertama kali ketemu dia pas mama lahiran 🐛 sampe sekarang tiap hari masih kangen 💛 >

Oprah

Most comfortable show I’ve done EVER! IN SNEAKERS 👟👟 Almost burned last night’s heels but instead I gave them to an audience member in tonight’s show. All I have to say to her is: Wear them, put them in your closet, use them as sculpture…just bless your feet 🤣🤣 Thank you, Edmonton! Last stop: Vancouver! #PathMadeClear

Oprah

Calgary I loved being with you tonite🇨🇦...but my feet died about 20 minutes into the show. Could you tell?! The pitch of the shoe was killing the balls of my feet and I could barely move. Looking for a fire pit to burn these shoes!🔥🔥 #PathMadeClear

Oprah

Thank you Montreal. 3 cheers to you all and loved walking in your beautiful Mount Royal Park! Now off to Calgary tonight! If you’re coming to the show, I want to know: Where are you on your path and what is the dream you hold for yourself? Link in bio for tickets. #PathMadeClear 🇨🇦

Oprah

Everyone says Canadians are kind and that was proven especially true in Montréal tonight. Thank you for giving me your Sunday night, I loved being with you. Enjoy the Toronto @raptors parade tomorrow! #PathMadeClear 🇨🇦

Oprah

Look who came for dinner @chicagosmayor and wife Amy. Our first time meeting. #sweethomechicago

Oprah

And what about this scene? @niecynash1 you killed it with @msisisking. Still haunted by @whentheyseeus. If you haven’t seen yet...please do. And for everyone who says it’s “hard to watch,” think about the people who still find it “hard to live.” All those families impacted! So proud of my sister friend @ava!

Oprah

Have you all seen @whentheyseeus pt 4? Can we all stand up and give @jharreljerome a round of applause. 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽 Incredible performance #standingovation

OPRAH

I don’t know who this guy is but he sure is happy to graduate! I shook hands with all 571 members of @coloradocollege's Class of 2019 and gave them a copy of The Path Made Clear. 📸: Jerilee Bennett/The Gazette

OPRAH

Today I accepted the @hollywoodreporter’s Empowerment in Entertainment Award in honor of their new inclusion initiative, The Young Executives Fellowship. Students in underserved schools will be given the chance to access the business, marketing, and filmmaking side of Hollywood, all with the intention of empowering this next generation. Check out my stories for more on the luncheon. #Empowerment 📸: @ruvenafanador

OPRAH

I’ve known these girls since they were 12 and 13 coming to my school. Graduating from college. Grad school. Now our first wedding. Looking for the perfect dress. #biglifemoment❣️

OPRAH

So Proud of you @gayleking! And you @Ava for capturing the spirit of her in your words. #TIME100

Oprah

Maya would have been 91 today! This is my favorite picture of us. Even in death I feel the “unbroken continuity” of her mother-sister-friendship referenced in the Henry Scott Holland canon 🙏🏽❤️ Death is nothing at all. I have only slipped away to the next room. I am I and you are you. Whatever we were to each other, That, we still are. Call me by my old familiar name. Speak to me in the easy way which you always used. Put no difference into your tone. Wear no forced air of solemnity or sorrow. Laugh as we always laughed at the little jokes we enjoyed together. Play, smile, think of me. Pray for me. Let my name be ever the household word that it always was. Let it be spoken without effect. Without the trace of a shadow on it. Life means all that it ever meant. It is the same that it ever was. There is absolute unbroken continuity. Why should I be out of mind because I am out of sight? I am but waiting for you. For an interval. Somewhere. Very near. Just around the corner. All is well.

oprah

Wanna get Lifted?!! So many of you are. It makes me so happy that 5 million downloads are resonating across the planet. I’ve been binge listening myself. And I declare, I still learn something new and rejuvenating every time. We’re halfway through our 10 part series. Come binge with me on #ANewEarth and feel the Lift!

oprah

Look who came for lunch director extraordinaire @nadinelabaki and her producer husband Khaled. I love their movie #Capernaum so much. If you get the chance , See it!

Oprah

I’m so excited to share with you the first look at our new scripted drama #DavidMakesMan. I knew as soon as I heard the pitch from @octarell_again that this was something that the world needed to see.

Oprah

Can’t stop thinking about this movie. #Capernaum Saw it 3 days ago. Didn’t know when I watched it that the cast members were real people. Including these 2 phenomenal kids. Story of a young boy who sues his parents to stop having children they can’t afford. It’s about that and so much more. Surviving the daily traumas of being poor,proving your existence matters with no “papers.” Was nominated for Golden Globes. Hope the same happens for Oscars so more people can see it. Really worthy of your time. #Capernaum means chaos.

Oprah

I couldn’t think of a better way to show how powerful and intense this season of @iyanlavanzant is going to be, besides showing you this. Iyanla stirring that tea cup gives me chills ☕️Everybody, breathe. The new season of #FixMyLife starts Tonight, 9p|8c.

Oprah

@EckhartTolle has had a profound influence on me. Join Eckhart Tolle and me for a very special 10-part @SuperSoul Podcast series. This is one of my all-time favorite things to talk about. Quiet your mind, get your ego in check, and live a fully present life. Join us every Monday, beginning TODAY. Find it on Apple Podcasts or wherever you like to listen.

Oprah

What’s #MyWhy for being a proud @WW member? I’m looking for balance. I have a real appreciation for every day that I wake up with a healthy mind and body. Everybody has their own reason to get healthy. What's yours? Visit ww.com to join us. #WellnessThatWorks #ForEveryBody #OWandWW

oprah

A beautiful night in Wakanda! Congratulations @blackpanther on @goldenglobes best picture nomination.🙅🏽‍♀️🙅🏽‍♀️🙅🏽‍♀️❤️💜

oprah

Giving a well deserved backstage hug to @kerrywashington for her compelling performance in @americansonplay Still thinking about it!

oprah

@ElleIndia knows the way to my heart…with a puppy! Thank you @MarkSeliger and your new fur baby Willie Nelson. Thanks @supriya.dravid and @Malini_banerji for making me feel like royalty in these beautiful sarees.

oprah

Just met this wonderful South African artist @nelsonmakamo and did some art shopping. This painting is called “Naledi”reminded me of my younger self.

oprah

Thank you all for your kind words and condolences regarding my mother Vernita Lee’s passing. It gives our family great comfort knowing she lived a good life and is now at Peace.🙏🏾✝️

Oprah

Look who I got to meet! Little @KaaviaJames, the miracle baby! Kaavia James, you are SO loved by your parents. Couldn’t be happier for @GabUnion and @DwyaneWade. I talk with them about their path to parenthood…this conversation is for every parent and anyone who became a family in their own way. Our television exclusive airs on OWN 12/8 at 8/7c.

Oprah

A first: never seen this many Black directors in one room. All celebrating Ms. Cicely Tyson and her honorary Oscar!! Can you name them all?

Oprah

Here at the Academy Governor’s Awards celebrating Royalty! Ms.Cicely Tyson’s getting a long overdue Oscar! And yes that IS THe Anita Hill standing behind chair!

Oprah

Thanks @umasslowell for a great evening. And special thanks to scholarship students for your impressive letters.

Oprah

Congratulations Chrishaunda on your new book. Hope it helps girls everywhere accept and love themselves.

Oprah

Just finished watching QUINCY on Netflix! Worth your time. @rashidajones great job telling your Dad’s Phenomenal story.👏🏽👏🏽

oprah

Today we celebrated First Responders in our little town with a new commemorative stamp. It was an honor to thank them for their Bravery and service. True heroes all!

oprah

Ralph.. thanks for 50 yrs of designing dreams, telling stories,thru fashion. Loved celebrating #RL50 with you.

oprah

I still can’t believe how much bounty you get from a few seedlings. Anyone else growing tomatoes? Mine are poppin’ right now! #harvestday

oprah

Some people are hiking others have decided to shop! #HelloMontenegro

OPRAH

This new doc opens today it’s fearlessly revealing. Watched last night, woke up thinking about it.Footage we’ve never seen. Revelations we’ve never heard. A lot of questions answered. Excellent job @LisaErspamer and team!

OPRAH

This was an incredibly regal experience. Thank you @edward_enninful and @britishvogue for making me Empress for a day. And @mertalas, @macpiggott...a dream I didn’t even know I had to be photographed by you two.

OPRAH

#LOVEis these two! From the PINK carpet for the premiere party of our new show, Love Is ___. Get ready to fall in love y’all! June 19 @owntv @loveisown

OPRAH

One of the most incredible men I’ve ever met. Today on the @SuperSoul podcast, Anthony Ray Hinton’s gripping story. For more, pick up his memoir—my latest Book Club selection, ‘The Sun Does Shine’.