Paola Serena Novelli 🌙 - instagram lists #feedolist

paolatambunann

One of the most frequently asked question on my dm rn: ‘how’s your skin look super glowy all the time?’ ✨ Honey, swipe left to find out 😏 . Now if you’re wondering, ‘loh, skin glossnya dipake sebadan?’ Jawabannya... iya! Kalo udah follow aku dari dulu pasti tau that I love slathering my skin with oils. Bahkan suka tidur pake minyak sebadan (jangan tanya minyaknya apa, campurannya banyak beb 😆). TAPI, minyak2 itu ngga bisa aku pake during the day karena buset deh oily banget dan jadinya ngga nyaman krn nempel2 dimana. So when I found out that @kaneboid has this baby, I purchased 3 bottles in one go karena langsung obsess sama teksturnya. If you look closely, di bagian bawah ada substance warna pink, dan sisanya bening. Yang warna pinknya itu oilnya, yang bening tuh semacam air gitu teksturnya. You shake and mix em together to get the perfect combination of watery oil, yang pas dipakai bikin kulit jadi glossy, minus all the uncomfortable grease. Literally langsung diserap kulit, tapi glossnya stay all day. So now you know, that’s my secret 😏😉 #kaneboid

paolatambunann

@sadaito did my makeup today for a special project. Now I’m in love and never want to take this makeup off 🥰😌

paolatambunann

Happy Girls are the Prettiest 🎀 . Udah liat story aku blm? Kalo blm, sumpah buruan! Soalnya di @zaloraid lagi ada #FashionFeverWeek dari tanggal 23 - 29 juli 2019! Jadi diskonnya sampai 80% dan bisa tambah 20% lagi (customer lama) atau 22% (untuk new customer) kalo kalian pake kode ‘FFWPAOLA’ (kodenya berlaku sampai 23 Agustus 2019 yah)🖤 . And that’s not all, karena setiap hari selama FFW, ada flash sale dengan harga promo ALL at Rp. 79.000! Btw sebelum ditanya, ini aku pake topnya dari Pomelo yahh, jadi yg mau cari2 baju atau wishlistnya udah numpuk di akun zalora kalian, BABES, NOW IZ THE TIME! 🏃🏻‍♀️💨

paolatambunann

Ad amorem 🖤 🌙✨

paolatambunann

‘Hey it’s me I-‘ . . ‘Excuse me, who?’ I don’t remember sorry 👋🏻🤪 . . Gotta act like a proper lioness in my ‘Leo’ dress from @thelipstickmafiaaa ‘s collaboration with @loveandflair 😆🖤 Major LOVE for the collection! If you haven’t check em out already, go now. Because a lot of em has sold out already 😌

paolatambunann

Yesterday night at #WTFday2 right after @bliblidotcom x #WTF19 fashion show 💃🏻 Had waaay too much fun at their booth (that you definitely need to visit because you can get ur hair done for FREE, you can get a massage, AND pssst there’s tarot reading too!) 🔮 . Oh and don’t forget to get ur festival outfit needs from @bliblidotcom @bliblifashion_id karena pengirimannya gratis dan super cepet 😭, paymentnya super secure, barangnya dijamin 100% original, customer servicenya 24 hours, dan ada 15 hari jaminan pengembalian barang 👌🏻🙌🏻 LUVVVVV! #BlibliFashion #BlibliSuperstar #BliblixWTF19

paolatambunann

No spanx needed 😜 This dress will contour your body shape like no other dresses 🖤 #tousandcoxpaolatambunan

paolatambunann

This dress 🖤

paolatambunann

THIS. TOP. IS. EVERYTHING. 🖤 Freakin looks great in every angles, super sparkly in real life, and it makes every body shapes look amazing. And if you’re wearing hijab, simply wear a white button down shirt under it, et voila ✨ you’ll look glam glam glam 🙌🏻 Coming soon (12 pcs only) in August! 🤪 #tousandcoxpaolatambunan

paolatambunann

Muka-mukaan 🙈

paolatambunann

3 plates of pasta later and this dress still fits me like a glove 🖤 The stretchy ‘tummy sucking’ fabric of this dress is the fabric we all need in our life, really 🤪😆🙌🏻 #tousandcoxpaolatambunan

paolatambunann

I’m obsessed with my new bag but who could blame me? 🤷🏻‍♀️😍🥰🤪

paolatambunann

Been suuuuper busy these past few days tapi kangen ngepost akutu~ post #ootd ini dulu deh 😆 Kalian lagi ngapain heyyyy~ Kangen ga heyyyy 🤪

paolatambunann

Sama seperti kemampuannya untuk tersenyum sumringah di bawah teriknya matahari di foto ini, dia anaknya juga tersenyum sumringah dalam melewati lika liku kehidupannya 😆 Tough bgt kamutu anaknya. Ke tough-anmu sangat menginspirasi duniaku, anjay. So u deserve all the love and blessings especially today on ur birthday. Semoga resiliensi lo selama masa hidup lo di bumi terus bertambah ya bro. The angels and the fallens are celebrating you today. And I thanked God for our connection. No other human will understand what we have and for that I’m so grateful. Love u long time. HAPPY BIRTHDAY TO MY MAIN BITJ!!! Ps: party soon. Cc: @gdwiputra @matthew.okto @jellitaananda @1364arm @gedonkz @rajabaranilubis

paolatambunann

You’ll miss it one day 🖤

paolatambunann

Guarding the gate to my soul from people I just met like... ☠️🤣

paolatambunann

Pusing beb 🐯

paolatambunann

Ceiling GOALS ✨

paolatambunann

Staying connected while travelling abroad has never been a problem since I met @pinjamwifi 🙌🏻 . Se-shock itu pas tau walaupun perginya ke beda2 negara, modemnya cukup 1 dan ga perlu ganti2 😭🙏🏻 Aku udah mikir bakal di kasih 1 modem untuk setiap negara pas ke eropa kemarin dan ternyata cukup 1 saja saudara2 🙌🏻 Aku pake berdua Qoni dari jam 8 pagi sampai jam 11 malem on terus baterainya 💪🏻 Love you too much @pinjamwifi 🖤

paolatambunann

Jesus you are my light ✨

paolatambunann

Your midnights is all I crave 🌙

paolatambunann

I hope everyone’s Sunday is as tasty and beautiful as this gelato of mine 🤤🍦Happy Sunday y’all! 🖤

paolatambunann

🗝🖤

paolatambunann

LSS IS MRE 🖤

paolatambunann

Kangen nasi 🤪

paolatambunann

Ciao 🤡

paolatambunann

Memento Mori bitches, Memento Mori ☠️

paolatambunann

Every corner of this city is just breathtakingly gorgeous 😫😍 Glad to be able to call it home ❤️ #blessedbeyondwords

paolatambunann

Ugh honestly can’t wait to show you the whole collection 🖤

paolatambunann

Rome is burning hot rn 🔥 38 degree, with no sign of cloud 🙂 Ain’t complaining tho, still a beauty nevertheless ❤️

paolatambunann

Cuma mau make sure kalian paham, kalau Agustus masih 2 bulan lagi, bukan sekarang. 🤣

paolatambunann

A sneek peek of what’s coming your way in August 😜✨ #tousandcoxpaolatambunan #comingsoon

paolatambunann

‘Kak pake perfumenya apa sih’ is THE most frequently asked questions on my DM these days 😌 Well y’all know that I’m a perfume hoarder because I loooove perfumes. So for not changing my perfume for a whole month is a huge deal for me 😆 Well that’s kind of what happened with this newly launched scent from @louisvuitton ‘Les Sables Roses’ 🌹 Jacques Cavallier combined two of the most prestigious and famous perfume ingredients in the perfumery world, Rose, and Oud. He then perfected it with a touch of ambergris ✨ It’s also a tribute to the olfactory heritage of the middle east. These three raw ingredients have traversed time. They’re forever and beyond. 🕰 To me personally, it smells both feminine and strong, pretty yet handsome, nurturing but fearless ⚔️ I ADORE this scent with all my heart. I can talk more but I really don’t think it’s necessary. Because I believe that this scent will speak differently to different people, just like art. Oh wait, it IS art. 🥀 Stop and smell the roses, they said. Well let’s just make it more realistic for us city girls/boys, I say, go to LV stores and smell ‘Les Sables Roses’! 🤪😆

paolatambunann

Added this ‘Illuminating Serum’ to my skin care routine recently as I’ve already finished 2 bottles of my other serums last week, and boy oh boy my skin been loving it ✨ If you been watching my stories these past week, you’ll notice it for sure 😆 Soalnya ada beberapa yang nanya, ‘kak, itu minyak apa glow sih kak?’ Karena di outdoor, keliatannya kulitku biasa aja, tapi in door or in the dark, jelas banget ‘glow’nya. So no, my skin is not oily, and never been oily. Tapi serum ini emang bikin kesannya kulitku kaya pake makeup glass skin 😆 I’m not complaining tho 🤪🙌🏻 #kaneboID

paolatambunann

Currently addicted to this Dior Addict Stellar Shine lipstick in the shade ‘Dior Charm’ ✨ Ada yg udah pernah cobain blm sih? Lipstik ini tuh teksturnya menurutku perladuan antara lip gloss + lip balm deh 🤔 Dan semakin di apply semakin lembab, glossy, dan pigmented. Awalnya jadi pake ini trs tuh karena bibirku lagi super kering akhir2 ini, dan ngga ketolong kalau pake lipstik matte, tapi males pakai lipgloss krn nempel2 rambut. The struggle is real 🤪 Awalnya ga terbiasa akutuh. Tapi makin kesini jadi makin cinta gimana gidu. Trs setiap pake pastiiiii ada aja yg nyolek atau senyumin aku untuk nanya lipstiknya apa. Sumpah, cinta bgt ❤️

paolatambunann

Kangen ga? 🤪

paolatambunann

Kemana hari ini? 🤔

paolatambunann

Cintaku terhadap @guerlain.id ‘s Abeille Royale skin care range udah ngga perlu dipertanyakan lah ya 😌 Youth watery oilnya aja udah mau habis 2 botol ✨ Masih pada inget ngga waktu aku jelasin sejarahnya rangkaian skin carenya Abeille Royale di insta story? Everything about it termasuk gimana produk2 mereka di produksi 🙌🏻 . NAH, mereka baru aja launch serum baru namanya ‘Double R’ serum. The double R stands for RENEW and REPAIR 💁🏻‍♀️ The clear jelly concoction is the RENEW formula that consists of 3 different types of AHA that will ‘soft’ peel your skin gradually and renew it over time! Now the light yellow concoction is the REPAIR formula. It has collagen dan Hyaluronic Acid that will restore your skin structure and youth! I’m drooling just typing this caption 🤤 Too good to be true huh? Well that’s kind of @guerlain.id ‘s specialty. Consistently creating magical skin care since 1828 🔮✨ . #GuerlainIndonesia #GuerlainID #AbeilleRoyale #DoubleRSerum

paolatambunann

μητέρα I swear you are Godsent for so many reasons and purposes. But the fact that you’re also my living breathing guidance and reminder that this is all okay is what I’m most grateful for. What is normal for the spider is chaos for the fly, no? It’s all an abstract illusion. Mother mother what would I do without you? 🖤✨

paolatambunann

Trust yourself, baby girl ✨

paolatambunann

Serenitea 🍵🌙✨ It’s no secret that I’m a tea person. I have tea for every occasion and for any needs. Tapi aku baru sadar lately, entah apa jadinya hidupku tanpa teh ini. Serenitea ini fungsinya untuk mengurangi insomnia (🙂), meredakan otot yang tegang, dan membuat tubuh lebih relax 💆🏻‍♀️ Seriously, insomnia is all fun and games until you have an important thing to do the next morning. It’s not a joke. Sometimes I need help. But y’all know me I ain’t gonna put any pills or medication in my mouth if there’s a better, healthier, and more natural alternative to solve my problem 🤣 It has so many beautiful ingredients in it but my favorite is the lavender flowers 🥰 Soothes me everytime. You know what I just really adore this tea that’s all. Love this stuff. Saking cintanya ingin ku berkata kasar. But let’s not. Ini bulan puasa lol 🤣 LOVE U @teatoxnco 🌙✨🙌🏻

paolatambunann

I’m proud of many things in life, but nothing beats being your mother, Abrianna ❤️ . Ps: in case you’re wondering, yes, she loves kissing me everywhere. My hands, my legs, my shoulders, my tummy, etc. Odd places I know 🤣

paolatambunann

Always on the hunt for the best sunblock. Always. The ONLY skin care yang aku ngga pernah miss sejak aku SD. Yep, never left the house without it. Ada yang udah pernah coba sunblock ini belum? Warnanya putih seperti umumnya sunblock biasa, tapi begitu kalian gosok, teksturnya berubah jadi watery, dan langsung menghilang total jadi bening begitu diratain. Kalian tau kan aku benci banget wangi sunblock yang kaya bau anak-anak di kolam renang? 🤣 Sunblock ini ngga ada sama sekali aroma kaya gitu. Justru wangi, tapi wanginya sangat subtle you can barely smell it. Satu menit kemudian, sunblock ini hilang total. Ngga matte, ngga shiny, it just vanished into the skin. Please please please cobain. Kalo lewat @kaneboid counter cobain yah di tangan kalian! 😭 Se-ba-gus itu! 🙌🏻✨ #kaneboid

paolatambunann

So many questions about this t-shirt on my DM padahal cuma ngintip dikit di insta story. Kalian sungguh maha jeli 👀🙂 Untung difotoin sama Qoni jadi bisa post! 🤣 #tapfordetails ya untuk brandnya. Aku belinya di @zaloraid geng az alwayz 🤪 Dan please jangan lupa kalo kalian mau beli apapun di Zalora, pake kode ‘ZALORAXPAOLA’ yaa biar diskon hehe. Selamat ‘hampir’ buka puasaa 🤗

paolatambunann

One more because I gotta show you the shoes too (swipe left to see)! Honestly one of the most comfortable pair of heels I’ve ever own! And it’s local! Bangganya minta ampun sama produk2 lokal sekarang 😭🙌🏻 Se soft dan senyaman itu dipakai, and, it matches my top too 😜 Obviously from the same brand, @lookboutiquestore

paolatambunann

Into rusty mustard colors lately but who could blame me 🤗😆😍 Walaupun jujur agak susah ya cari baju yg nuansa warnanya fall gini 🍂 So glad I found this super versatile Dami top from @lookboutiquestore 🍁 I can style it into so many different looks I freakin love it 🤗

paolatambunann

GIVEAWAY 🚨 . Aku mau kasih kalian one of my favorite foundation EVER, supaya kalian bisa cobain sendiri betapa indahnya coverage dan formula foundation ini 🥰✨ . Caranya gampang bgt: . Follow @BobbiBrownID dan Like Postingan ini, dan mention Shades apa yang kamu inginkan. Gitu doang!!! Gampang kan? 😜 Pemenang akan aku umumkan seminggu setelah post ini yaa! #BobbiBrownID #BeautyTruth

paolatambunann

Sunny but rainy 🌦 Gloomy but pretty ☔️ Kyoto, aku rinduuuuu~ 😙

paolatambunann

Missing Kyoto and all of it’s Gods and Goddesses 🌬 This little city is filled with magic and beauty, really ✨

paolatambunann

It’s not a @moschino toy, it’s mommy’s t-shirt okay kids? 🐻 Anw, ihiiiiy hampir buka puasaaa! Semangat you guyssss, dikit lagi 💪🏻