๐๐‘๐ˆ๐’๐‚๐ˆ๐‹๐‹๐€ - instagram lists #feedolist

picciramlan

Self love club๐Ÿ–‡

picciramlan

Neon biar keliatan #JK dari jauh๐Ÿ™‚

picciramlan

RAPIH KAN๐Ÿ–ค

picciramlan

#BOYWITHLUV Halsey inspired look๐Ÿ’• #ARMYSelcaDay #ARSD

picciramlan

แดพแดฑแดฟหขแดผแดบแดฌ๐Ÿ’• #๋ฐฉํƒ„์†Œ๋…„๋‹จ #MAPOFTHESOULPERSONA #SpeakYourself

picciramlan

๐’ฎ๐’ซ๐ธ๐’œ๐’ฆ ๐’ด๐’ช๐’ฐ๐‘…๐’ฎ๐ธ๐ฟ๐น๐Ÿ’• #PERSONA #๋ฐฉํƒ„์†Œ๋…„๋‹จ

picciramlan

๐’ฅ๐‘’๐‘œ๐“ƒ ๐’ฅ๐“Š๐“ƒ๐‘”๐“€๐‘œ๐‘œ๐“€ ~ It's funny how you can make my mood go from 0 to 100 in just 1 second. There is no word that i can use to describe how i currently feel. But you came... Just like that, Thank you๐Ÿ’•. (PS: Sticker jimin diambil adek aku๐Ÿ˜‚) #PERSONA #MAPOFTHESOULPERSONA #SpeakYourself #๋ฐฉํƒ„์†Œ๋…„๋‹จ

picciramlan

When everyone is picking their favorite song off of #PERSONA But you canโ€™t, Cause they are all so PERFECT. Whats yours armys?๐Ÿ’• #MAP_OF_THE_SOUL_PERSONA

picciramlan

Poison Ivy moOd๐Ÿ

picciramlan

@bts.bighitofficial On my way to pick you guys up. #๋ฐฉํƒ„์†Œ๋…„๋‹จ

picciramlan

๐ŸŒš

picciramlan

๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜

picciramlan

Get Cozy.

picciramlan

2019, Infinite possibilities.

picciramlan

Soba๐Ÿœ gurls๐Ÿง๐Ÿผโ€โ™€๏ธ

picciramlan

Waktu awal2 bener2 addict dan kecintaan banget pake skin care itu diajarin mami ku... Ngeliat dia dari muda rajin banget pake skin care dan sunblock... Awalnya ngga mikirin, tapi ngeliat dia makin kesini kulitnya malah makin bagus! Nah langsung aku pake skincare rajin banget... Ternyata bukan untuk sekarang, Tapi untuk masa depan kamu punya muka yang mulus hanya di rawat dengan skincare๐Ÿ’š โ€”โ€” Nah sama banget kaya @ristra.id Cosmetodermalogy yang udah kaya mamiku! Bukan cuma cantik aja tapi bener2 ngerawat dari awal untuk kedepannya dan affordable banget!๐Ÿ’šTRY IT OUT GUYZ๐Ÿ’š #TropicalMe #CantikKiniHinggaNanti #RistraID #RistraCosmetodermalogy #SecantikIbuku

picciramlan

CONGRATULATIONS for the new @devya_dentalclinic SO FANCY๐ŸŽ‰ And ur new house! HAPPY BIRTHDAY๐ŸŽ Dokterku sayang @drgdevya๐Ÿ’–

picciramlan

Coffee and ๐Ÿ›’.

picciramlan

THANK YOU @rosegold.vs ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ for making me the one and only muse in this DOPE collections at yesterday first section. ITS WAS LITTTTT๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ.