Zaskia Sungkar Burak Özçivit Prada - instagram lists #feedolist

prada

#PradaReNylon ⁣reinvents timelessness by incorporating ⁣ #sustainability, the fight against depletion and pollution of natural resources. Using Econyl regenerated nylon—entirely recycled and indefinitely recyclable—reflects the sensibilities and concerns of a new world. Watch the new ⁣#Prada ⁣film produced by ⁣ @natgeo, #WhatWeCarry ⁣Episode 3, via link in bio.

prada

A vital component of ⁣#Prada’s heritage is challenging convention with an elevation of utilitarian materials to fashion. Nylon is an emblem of the brand. The #PradaReNylon ⁣project is an evolution of a fundamental Prada code, the reinvention of luxury. Discover more via link in bio. Credits: ⁣ @natgeo@econylbrand

prada

The ⁣#PradaReNylon ⁣project is a bold move towards total ⁣ #sustainability, with the ultimate goal of converting all ⁣ #PradaNylon ⁣into regenerated Econyl nylon by the end of 2021. Discover more via link in bio. Credits: ⁣ @natgeo@econylbrand

prada

#PradaReNylon, derived from recycled nylon found in landfills and oceans, can be depolymerized, purified, and recycled indefinitely, with no loss of quality. Discover more via link in bio. Credits: ⁣ @natgeo@econylbrand

prada

With ⁣#PradaReNylon, the product of a partnership between ⁣#Prada ⁣and the textile yarn producer #Aquafil, econyl nylon is obtained through the recycling and purification process of plastic waste and ghost fishing nets collected from our oceans. Watch the new Prada film produced by @natgeo, Episode 3, via link in bio. @econylbrand @alexfitzalan

prada

The classic #Prada mod derby meets new Block tread, highlighted in a contrasting color. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu

zaskiasungkar15

< Kaka ade Kaka ade >

zaskiasungkar15

< foto egois 🐛 jgn di tag orangnya biar gak liat > @kiabyzaskiasungkar

PRADA

A Franskenstein-like creation of modern icons, the #Prada wheel-tread derby is tough yet sophisticated. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu

prada

Summer is coming to a close. The new #PradaBrique bag can be worn in several ways, morphing from travel case to purse to backpack. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa #ShopeeFeedID #ShopeeID

zaskiasungkar15

< efek ketombe natural 🐛>

prada

Summer arrangements. The new #PradaBrique bag can be worn in several ways, morphing from travel case to purse to backpack. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

zaskiasungkar15

< loving this playful batik by @sejauh_mata_memandang 😘 love it love it >

prada

Summer simplicity. Discover the #PradaMatinee bag and more new arrivals via link in bio. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

zaskiasungkar15

< Scorpion CZ plate shoot 50 meter di paksa sampe small plate 🤣 👍>

zaskiasungkar15

< latihan ke 2 kali nya Sama pak @asepmul75 👍 >

zaskiasungkar15

Suka banget sama sandal ini super nyaman, dan harganyaaa bener2 worth it bgt🖤 Thank you @local.id

prada

Summer stepping into fall. Discover the #PradaMatinee bag and more new arrivals via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

zaskiasungkar15

< edisi lebaran gak setrika kerudung 🐛 >

prada

Summer, spring, winter, or fall. Year-round poplin separates with flower details, worn with the new #PradaCloudbust Thunder. Discover more via link in bio. Video @oma.eu #Prada

zaskiasungkar15

Asik, sebentar lagi hari raya Iduladha! Bagaimana dengan persiapan kita untuk berqurban tahun ini? Qurban bukan hanya sebagai ibadah saja bagi orang yang mampu. Tapi juga menunjukkan rasa cinta kita kepada Islam dan sesama termasuk saudara-saudara kita yang berada di daerah pelosok dan beberapa negara lainnya. . 1 hari lagi menuju Hari Raya Iduladha. Yuk, kita berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kamu akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. . Tunggu apalagi? Klik website www.solusipeduli.org/qurban sekarang! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

prada

#PradaGroup hosts cultural and artistic events, from art exhibitions to conferences, to shape the future and encourage constructive conversations. Find out more about #PradaGroupImpact, link in bio.

zaskiasungkar15

Azekk😋🖤 anak didik pak @asepmul75

zaskiasungkar15

< ♠️🐛 >

zaskiasungkar15

zaskiasungkar15

< senengnyaa Ada yg pulang cepet kemarin🤗 lgsng di culik nemenin buka puasa ampe gak sempet cuci muka n Ganti baju abis muay thai 🐛 >

zaskiasungkar15

< It’s almost time for Eid Adha girls! 😍 So why not just go for simple style which is quick comfortable to wear and easy to dress up , so you can spend extra time on eating that delicious yummy ketupat 🤣 . so here i choose to make this casual “ Adha Dress “ @kiabyzaskiasungkar 😘 The ruffles add a playfulness that makes the dress suitable for a daytime look. 💛 #AdhawithKIA >

zaskiasungkar15

Bu peni, Kia Dan cireng 💛🐛 ak mirip mama, kl Kamu mirip siapaa??

zaskiasungkar15

< Alhamdulillah bisa berkunjung ke kandang hewan Qurban nya @hi.worldwide 🤗 sehat2 dan bersih bgt MasyaAllah makin kagum dan yakin sAma program2 nya @hi.worldwide senang bisa jadi bagian #InsyaAllahQurban tahun ini >

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN GIVEAWAY✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 12 Aug 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu!🧡

zaskiasungkar15

Tas flowery cantik banget dari @taylorscloset_ gemesss, terimakasih ya 💐

prada

Handcrafted perfection. Characterized by its vented sides and single top handle, the #PradaPanier’s craftsmanship of Saffiano leather presents for a must-have piece. Discover more now via link in bio. #Prada #PradaFW19 #PradaAnatomyOfRomance

zaskiasungkar15

< #cuz ♥️🐛 >

Prada

#PradaPrefall19 on @wonderland. Photography @adamwhiteheadphoto Fashion @toniblaze #PradaEditorials

Prada

#PradaPreFall19 on @wonderland. Photography @nickthompsonstudio Fashion @kieranfenney Director of Photography @brett_dilling_davies_dop #PradaEditorials

zaskiasungkar15

Congrats anak maniez @rachelvennya

Prada

@gigihadid and @misskarenelson wear #PradaFW19 on @vogueitalia DNA Issue.⠀ Editor in chief @efarneti⠀ Creative director @ferdinandoverderi⠀ #PradaEditorials

zaskiasungkar15

< ÷[<|] ®<|~? Xx >× #ravenisodd

zaskiasungkar15

< #ravenisodd 🐛💛 >

Prada

#PradaPrefall19 on the June 2019 issue of @VogueChina. Photography #EstelleHanania Styling #AndersSølvstenThomsen #PradaEditorials

Prada

#PradaPrefall19 on @vogueme. #PradaEditorials

zaskiasungkar15

Adik ku masuk tipi @yusufaverroes 🐛🤣

Prada

#PradaPrefall19 on @bazaaruk. Photographer: Josh Shinner Stylist: Miranda Almond #PradaEditorials

zaskiasungkar15

GIVEAWAY ALERT!! . I’m gonna FEED you my recommendation! Follow account #ShopeeFeed aku untuk tau detailnya! . Aku dan @shopee_id akan bagi-bagi Xiaomi A2 gratis lagi loh!!! Gampang banget caranya! 1. Follow akun #ShopeeFeed aku shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku 2. Like photo ini di Shopee Feed ku 3. Komen mention 3 temen kamu di Shopee Feed ku . Pemenang akan diumumkan tanggal 5 August 2019 di akun Shopee Feed aku! . Belanja di 8.8 Men Sale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! Ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! #ShopeeFeedID #ShopeeFeed

Prada

#PradaFW19 on @doingbirdmagazine.⠀ Photographer: Stephen Ward @stephenwardstudio⠀ Fashion Editor: Miguel Urbina Tan @miguelurbinatan⠀ #PradaEditorials

Prada

@blonded wears #PradaFW19 on the summer 2019 #Futuretopias issue of @Dazed. Photography @willyvanderperre⠀⠀ Styling @robbiespencer⠀ #PradaEditorials

Prada

#PradaFW19 on @doingbirdmagazine.⠀ Photographer: Jake Terrey @jaketerrey⠀ Fashion Editor: Evan Betts @evanbeezy⠀ #PradaEditorials

Prada

Music is coming back at @fondazioneprada on 27 September The third event of I WANT TO LIKE YOU BUT I FIND IT DIFFICULT will feature @ben_ufo @floatingpoints #Colleen and @therealcraigrichards Get the Early bird tickets via link in bio #fondazioneprada #Iwanttolikeyou Ph. Ugo Dalla Porta

zaskiasungkar15

Asik, sekarang kita gak perlu lagi bingung mau berqurban di mana dan ke mana. Kita juga gak perlu ragu lagi apakah qurban kita akan sampai tepat sasaran atau enggak. Kenapa? Karena berqurban di @hi.worldwide sekarang terjamin aman dan terpercaya. Kami The Sungkars Family, @zaskiasungkar15 dan @shireensungkar gak pernah ragu untuk berqurban di @hi.worldwide karena #InsyaAllahQurban kita akan sampai ke tangan mereka yang membutuhkan. Yuk, kita meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk dapat berqurban tahun ini di hi.worldwide! Kunjungi juga website www.solusipeduli.org/qurban sekarang juga! #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli

zaskiasungkar15

Mabruk @ryana_dea syg🤗💛

prada

A vital component of #Prada’s heritage is challenging convention with an elevation of utilitarian materials to fashion. Nylon is an emblem of the brand. The #PradaReNylon project is an evolution of a fundamental Prada code, the reinvention of luxury. Discover more via link in bio. Credits: @natgeo @econylbrand

zaskiasungkar15

< nyobain eyeshadow palette @wardahbeauty yg baru pigmented bgt aaaa suka MasyaAllah, warna nya juga bagus2 bgt 😍 tetep yg make up @vivithalib , kl aku make up sendiri jadi nya eyeshadow yg kanan naik kiri turun kyknya 🤣 #gakbisamakeup >

prada

The #PradaReNylon project is a bold move towards total #sustainability, with the ultimate goal of converting all #PradaNylon into regenerated Econyl nylon by the end of 2021. Discover more via link in bio. Credits: @natgeo @econylbrand

prada

#PradaReNylon, derived from recycled nylon found in landfills and oceans,can be depolymerized, purified, and recycled indefinitely, with no loss of quality. Discover more via link in bio. Credits: @natgeo @econylbrand #Prada

prada

With #PradaReNylon, the product of a partnership between #Prada and #Aquafil, Econyl nylon is obtained through the recycling and purification process of plastic waste collected from oceans, fishing nets, and textile fiber waste. Watch the new Prada film produced by @natgeo, #WhatWeCarry Episode 2, via link in bio. @econylbrand #Prada #sustainability

zaskiasungkar15

< push the limit 💪 #hiitworkout disiksa lagi hari ini sama @helenadaphnegoni setelah cheating 4 hari nasi dan lemak 😭🤣 > Ps: alhamdulillah makasih ya @sorayalarasat1 @arktiv celana olahraga nya kepake bgt 🤗

prada

Summer vortex. The return of the classic #Prada derby, studded.  Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

prada

Summer color. The return of a classic #Prada penny loafer, with an updated look. Discover more via link in bio. Video @oma.eu

zaskiasungkar15

New clothes and accessories available in-store and online 😘 Happy Shopping @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta

PRADA

Summer travels. The return of a classic #Prada derby, with an updated look. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

zaskiasungkar15

< #baliniiii 🏝 >

PRADA

Summer selves. Year-round poplin dresses, worn with multiple belts. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

PRADA

Summer rooftop access. New #PradaNylon paired with low-top combat boots. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

PRADA

Summer school. New #PradaNylon paired with low-top combat boots. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

PRADA

Summer romance. The #PradaDoubleMatch two-sided shirt, in electric new prints. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

PRADA

Summer sci-fi. The #PradaDoubleMatch two-sided shirt, in electric new prints. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada © Universal City Studios LLC. All Rights Reserved

zaskiasungkar15

< 2015 💛>

PRADA

Since 2015 @fondazioneprada is the perfect setting for art and music projects. A place where being inspired is the main purpose. Swipe to discover the gallery and⠀ tap the link in bio for more. #PradaGroup Impact

PRADA

Since 2004 @fondazioneprada has collaborated with international cinema institutions. Within its Milan venue, a flexible and multifunctional space works as⠀ an active and true movie theater. A place to discover unique image makers as well as a wide variety of formats and visual languages. Swipe to discover the gallery⠀ and tap the link in bio for more. #PradaGroup Impact

zaskiasungkar15

Alhamdulillah kemudahan berqurban tahun ini juga dirasakan oleh aku dan @shireensungkar lho! Mari kita bersama meneguhkan niat dan meniatkan keteguhan untuk #InsyaAllahQurban tahun ini. Dan @hi.worldwide in syaa Allah akan memberi kemudahan untuk kita berqurban dengan cara yang aman dan nyaman. . Yuk kita persiapkan diri mulai saat ini untuk berqurban! . . #InsyaAllahQurban #humaninitiative #solusipeduli #shireensungkar #zaskiasungkar #qurban #berbagi

zaskiasungkar15

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY!🥳 Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum ikutan tenang aja! Masih banyak giveaway lainnya makanya jangan lupa untuk selalu: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Nah buat kalian yang mau punya barang samaan kayak aku, I'm gonna feed you my recommendation! Aku akan sering update disitu untuk barang2 rekomendasiku! Jangan lupa dibeli yaaa Jangan lupa juga lagi ada #88ShopeeMenSale Pasti Gratis Ongkir, minimal belanja Rp 0! ada juga Pasti Serba 10 RIBU, bisa dapet Samsung S10 hanya 10 Ribu! pokoknya kalau belanja di Shopee aja karena semuanya Pasti Ada! kalau ga ada cashback 288%! #ShopeeFeedID #ShopeeID

Prada

#MiucciaPrada explains how culture is a tangible value, a frame work of social dynamics and a tool for creating stimuli within the communities in  which we operate. Discover the #PradaGroup video produced by @the_business_debate in collaboration with @brigittelacombe and @reuters, link in bio. #PradaGroupImpact

Prada

A modern romance for modern romantics in the newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. Discover more via link in bio. - Photography @willyvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #Prada365

zaskiasungkar15

< kedatangan bos Dari segala bos minta di temenin renang sm Jacuzzi 🐛>

zaskiasungkar15

< PT Hari ini galak tapi kewl 🐛 💪🏼 >

zaskiasungkar15

< zeyenk💛> #MasyaAllah #fotokadaluarsa #latepost

Prada

#FrejaBehaErichsen holds a #PradaMatinee bag while lush wildflowers take over a stark interior in the newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. Discover more via link in bio. - Photography @willyvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada

prada

#RebeccaLeighLongendyke wears a #PradaEnsemble bag seen from the viewpoint of an active participant in an unfolding story. The newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. Discover more via link in bio. - Photography @willyvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #PradaFW19 #Prada

prada

#AnokYai wears a fresh ensemble featuring delicate flowers from the #PradaAnatomyOfRomance, the newest chapter of #Prada365. Discover more via link in bio. - Photography @willyvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada

zaskiasungkar15

< beautiful ladies in @kiabyzaskiasungkar 😘 MasyaAllah > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< #WearingKIA 😍 We love how our beautiful Customers mix and match our Hanna Skirt Thankyou so much for tagging us on instagram 🤗 > @kiabyzaskiasungkar

prada

#MonaTougaard wears a #PradaNylon backpack in #PradaAnatomyOfRomance, the newest chapter of #Prada365. Discover more via link in bio. - Photography @willyvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #PradaFW19 #Prada365

zaskiasungkar15

< dari se gak suka itu sama Olahraga jadi addict bgt 🤣 Alhamdulillah, 3 bulan ini rutin workout non stop.. kira2 udh turun berapa kg yaaa sama apa aja effect yg dirasain ??🤗 kalau udah sampe goals nya InsyaAllah kita share pengalaman di vlog ya 😘>

zaskiasungkar15

< Our Best Seller mono stripe tunic is back ! 🖤😍 @kiabyzaskiasungkar @zaskiasungkarjakarta > #WearingKIA

zaskiasungkar15

< Sometimes less is more > Shop @kiabyzaskiasungkar ‘s blush pink metallic skirt @kiabyzaskiasungkar 🎟💕 aaand SOLD OUT ❌ MasyaAllah 🤗 thankyou

prada

Laying on a beautiful bed of florals, #BeritHeitmann grasps the #PradaMetropolis bag—an addiction to the newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. See more now via link in bio. - Photography @willvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #Prada #PradaFW19

prada

Intimacy and connection in the newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. Discover more via link in bio. - Photography @willvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #PradaFW19 #Prada

prada

Romance is explored in the newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. Discover more via link in bio. - Photography @willvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #PradaFW19 #Prada

prada

When two worlds collide, an interior becomes an exterior and delicate flowers invade a harsh concrete cityscape. Listen to the #PradaAnatomyOfRomance playlist by @studiofredericsanchez now on #Prada’s Spotify channel and see the full #PradaFW19 campaign via link in bio. - Photography @willvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #Prada365

prada

#GigiHadid sports the #PradaSidonie bag in the newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. Tap the link in bio to discover more. - Photography @willvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #Prada #MiucciaPrada #PradaFW19

zaskiasungkar15

< membuat my lop yg paling sabar dan baik hati tersenyum 🖤 🤗 > #beki

zaskiasungkar15

< swing swing @zaskiasungkarjakarta @kiabyzaskiasungkar > 🖤

burakozcivit

Thank you for everything #beirut #lebanon see you soon

prada

#LesInfusionsDePrada Iris Cèdre interprets a Queen of Angels Iris, walking a tonal tightrope between fresh citrus, Cedar, and floral notes. Discover more via link in bio. #Prada

burakozcivit

zaskiasungkar15

Hi guys aku mau umumin pemenang giveaway nih!✨ Download aplikasi @shopee_id lalu check postingan terakhir di akun #ShopeeFeed ku untuk tau siapa pemenang giveaway yang lalu!! Selamat kepada pemenang 🎉 Buat yang belum kebagian, aku dan @shopee_id akan bagi2 Xiaomi A2 gratis lagi nih. Gampang banget caranya: 1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check shopee.co.id/zaskiasungkar15feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Komen dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Akan diumumkan tanggal 16 July 2019 #ShopeeFeed #ShopeeID Jangan lupa belanja di @shopee_id #77HujanPromo! Ada goyang & kuis Shopee sampai 7M, serba 10rb gratis 7 Honda PCX dan gratis ongkir 7x!🧡

zaskiasungkar15

< MasyaAllah ikutan bersyukur ada @halwawater.co, mudah2han bukan hanya menyajikan mineral water dengan kualitas tinggi, tapi istiqamah dengan syiar nya.. Sukses dan berkah untuk @halwawater.co > 🤗

zaskiasungkar15

< aku dan anak orang 🐛💛> #alhamdulillah @kiabyzaskiasungkar

burakozcivit

29.06.2017 ❤️2.

zaskiasungkar15

Ekspresi mau ketemu Nussa Rara 😍🐛 @nussaukhuwahshow @nussaofficial

zaskiasungkar15

< waktu di jemput my lop pulang sekolah 🐛> #Dilan85

zaskiasungkar15

< pertama kali ketemu dia pas mama lahiran 🐛 sampe sekarang tiap hari masih kangen 💛 >

burakozcivit

burakozcivit

Oğlum.🤜🏻🤛🏻

burakozcivit

@clearturkiye

burakozcivit

burakozcivit

burakozcivit

burakozcivit

burakozcivit

burakozcivit

Smokin bir kez alınır @altinyildizclassics 'ten alınır.

burakozcivit

burakozcivit

burakozcivit

burakozcivit

@burcunozcivit ⚡️

burakozcivit

En güzel anılarımız özel günlerimizden geriye kalanlar… Güzel ve özel anlara…. #isiginyeter #yildizgibigiyin @altinyildizclassics

burakozcivit

burakozcivit

#uzbekistan #tashkent 🇺🇿

burakozcivit

#uzbekistan #tashkent

burakozcivit

#uzbekistan #tashkent @bizninguylar

burakozcivit

Clear ile Men of The Year gecesine katılamayıp bu büyük heyecana bu defa ortak olamıyorum. Tüm kalbim bu önemli gecede Clear'ın yanında. @clearturkiye #gösterkendini

burakozcivit

burakozcivit

#kuwait 👊

burakozcivit

burakozcivit

🖤 @burcunozcivit

burakozcivit

burakozcivit

burakozcivit

burakozcivit

🍁 @altinyildizclassics

burakozcivit

❤️

burakozcivit

burakozcivit

burakozcivit

burakozcivit

#Clear ile #GösterKendini @clearturkiye 👌👊

burakozcivit

🏎

burakozcivit

@altinyildizclassics 🍁

burakozcivit

burakozcivit

burakozcivit

burakozcivit

burakozcivit

@altinyildizclassics 👍 #yıldızgibigiyin

burakozcivit

Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun. @m.mehmetbozdag Our journey with 'Diriliş Osman' has started. Best of luck to everyone.

burakozcivit

👊🥊🥇🏆@khabib_nurmagomedov

burakozcivit

burakozcivit