Prada Memes And Videos😆 Ashanty - instagram lists #feedolist

prada

#PradaReNylon ⁣reinvents timelessness by incorporating ⁣ #sustainability, the fight against depletion and pollution of natural resources. Using Econyl regenerated nylon—entirely recycled and indefinitely recyclable—reflects the sensibilities and concerns of a new world. Watch the new ⁣#Prada ⁣film produced by ⁣ @natgeo, #WhatWeCarry ⁣Episode 3, via link in bio.

prada

A vital component of ⁣#Prada’s heritage is challenging convention with an elevation of utilitarian materials to fashion. Nylon is an emblem of the brand. The #PradaReNylon ⁣project is an evolution of a fundamental Prada code, the reinvention of luxury. Discover more via link in bio. Credits: ⁣ @natgeo@econylbrand

prada

The ⁣#PradaReNylon ⁣project is a bold move towards total ⁣ #sustainability, with the ultimate goal of converting all ⁣ #PradaNylon ⁣into regenerated Econyl nylon by the end of 2021. Discover more via link in bio. Credits: ⁣ @natgeo@econylbrand

prada

#PradaReNylon, derived from recycled nylon found in landfills and oceans, can be depolymerized, purified, and recycled indefinitely, with no loss of quality. Discover more via link in bio. Credits: ⁣ @natgeo@econylbrand

prada

With ⁣#PradaReNylon, the product of a partnership between ⁣#Prada ⁣and the textile yarn producer #Aquafil, econyl nylon is obtained through the recycling and purification process of plastic waste and ghost fishing nets collected from our oceans. Watch the new Prada film produced by @natgeo, Episode 3, via link in bio. @econylbrand @alexfitzalan

prada

The classic #Prada mod derby meets new Block tread, highlighted in a contrasting color. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu

PRADA

A Franskenstein-like creation of modern icons, the #Prada wheel-tread derby is tough yet sophisticated. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu

prada

Summer is coming to a close. The new #PradaBrique bag can be worn in several ways, morphing from travel case to purse to backpack. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

prada

Summer arrangements. The new #PradaBrique bag can be worn in several ways, morphing from travel case to purse to backpack. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

prada

Summer simplicity. Discover the #PradaMatinee bag and more new arrivals via link in bio. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

prada

Summer stepping into fall. Discover the #PradaMatinee bag and more new arrivals via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

prada

Summer, spring, winter, or fall. Year-round poplin separates with flower details, worn with the new #PradaCloudbust Thunder. Discover more via link in bio. Video @oma.eu #Prada

prada

#PradaGroup hosts cultural and artistic events, from art exhibitions to conferences, to shape the future and encourage constructive conversations. Find out more about #PradaGroupImpact, link in bio.

prada

Handcrafted perfection. Characterized by its vented sides and single top handle, the #PradaPanier’s craftsmanship of Saffiano leather presents for a must-have piece. Discover more now via link in bio. #Prada #PradaFW19 #PradaAnatomyOfRomance

Prada

#PradaPrefall19 on @wonderland. Photography @adamwhiteheadphoto Fashion @toniblaze #PradaEditorials

Prada

#PradaPreFall19 on @wonderland. Photography @nickthompsonstudio Fashion @kieranfenney Director of Photography @brett_dilling_davies_dop #PradaEditorials

Prada

@gigihadid and @misskarenelson wear #PradaFW19 on @vogueitalia DNA Issue.⠀ Editor in chief @efarneti⠀ Creative director @ferdinandoverderi⠀ #PradaEditorials

Prada

#PradaPrefall19 on the June 2019 issue of @VogueChina. Photography #EstelleHanania Styling #AndersSølvstenThomsen #PradaEditorials

Prada

#PradaPrefall19 on @vogueme. #PradaEditorials

Prada

#PradaPrefall19 on @bazaaruk. Photographer: Josh Shinner Stylist: Miranda Almond #PradaEditorials

Prada

#PradaFW19 on @doingbirdmagazine.⠀ Photographer: Stephen Ward @stephenwardstudio⠀ Fashion Editor: Miguel Urbina Tan @miguelurbinatan⠀ #PradaEditorials

Prada

@blonded wears #PradaFW19 on the summer 2019 #Futuretopias issue of @Dazed. Photography @willyvanderperre⠀⠀ Styling @robbiespencer⠀ #PradaEditorials

Prada

#PradaFW19 on @doingbirdmagazine.⠀ Photographer: Jake Terrey @jaketerrey⠀ Fashion Editor: Evan Betts @evanbeezy⠀ #PradaEditorials

Prada

Music is coming back at @fondazioneprada on 27 September The third event of I WANT TO LIKE YOU BUT I FIND IT DIFFICULT will feature @ben_ufo @floatingpoints #Colleen and @therealcraigrichards Get the Early bird tickets via link in bio #fondazioneprada #Iwanttolikeyou Ph. Ugo Dalla Porta

prada

A vital component of #Prada’s heritage is challenging convention with an elevation of utilitarian materials to fashion. Nylon is an emblem of the brand. The #PradaReNylon project is an evolution of a fundamental Prada code, the reinvention of luxury. Discover more via link in bio. Credits: @natgeo @econylbrand

prada

The #PradaReNylon project is a bold move towards total #sustainability, with the ultimate goal of converting all #PradaNylon into regenerated Econyl nylon by the end of 2021. Discover more via link in bio. Credits: @natgeo @econylbrand

prada

#PradaReNylon, derived from recycled nylon found in landfills and oceans,can be depolymerized, purified, and recycled indefinitely, with no loss of quality. Discover more via link in bio. Credits: @natgeo @econylbrand #Prada

prada

With #PradaReNylon, the product of a partnership between #Prada and #Aquafil, Econyl nylon is obtained through the recycling and purification process of plastic waste collected from oceans, fishing nets, and textile fiber waste. Watch the new Prada film produced by @natgeo, #WhatWeCarry Episode 2, via link in bio. @econylbrand #Prada #sustainability

prada

Summer vortex. The return of the classic #Prada derby, studded.  Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

prada

Summer color. The return of a classic #Prada penny loafer, with an updated look. Discover more via link in bio. Video @oma.eu

PRADA

Summer travels. The return of a classic #Prada derby, with an updated look. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

PRADA

Summer selves. Year-round poplin dresses, worn with multiple belts. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

PRADA

Summer rooftop access. New #PradaNylon paired with low-top combat boots. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

PRADA

Summer school. New #PradaNylon paired with low-top combat boots. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

PRADA

Summer romance. The #PradaDoubleMatch two-sided shirt, in electric new prints. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada

PRADA

Summer sci-fi. The #PradaDoubleMatch two-sided shirt, in electric new prints. Discover more via link in bio. Collage @oma.eu #Prada © Universal City Studios LLC. All Rights Reserved

PRADA

Since 2015 @fondazioneprada is the perfect setting for art and music projects. A place where being inspired is the main purpose. Swipe to discover the gallery and⠀ tap the link in bio for more. #PradaGroup Impact

PRADA

Since 2004 @fondazioneprada has collaborated with international cinema institutions. Within its Milan venue, a flexible and multifunctional space works as⠀ an active and true movie theater. A place to discover unique image makers as well as a wide variety of formats and visual languages. Swipe to discover the gallery⠀ and tap the link in bio for more. #PradaGroup Impact

Prada

#MiucciaPrada explains how culture is a tangible value, a frame work of social dynamics and a tool for creating stimuli within the communities in  which we operate. Discover the #PradaGroup video produced by @the_business_debate in collaboration with @brigittelacombe and @reuters, link in bio. #PradaGroupImpact

Prada

A modern romance for modern romantics in the newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. Discover more via link in bio. - Photography @willyvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #Prada365

Prada

#FrejaBehaErichsen holds a #PradaMatinee bag while lush wildflowers take over a stark interior in the newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. Discover more via link in bio. - Photography @willyvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada

prada

#RebeccaLeighLongendyke wears a #PradaEnsemble bag seen from the viewpoint of an active participant in an unfolding story. The newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. Discover more via link in bio. - Photography @willyvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #PradaFW19 #Prada

prada

#AnokYai wears a fresh ensemble featuring delicate flowers from the #PradaAnatomyOfRomance, the newest chapter of #Prada365. Discover more via link in bio. - Photography @willyvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada

prada

#MonaTougaard wears a #PradaNylon backpack in #PradaAnatomyOfRomance, the newest chapter of #Prada365. Discover more via link in bio. - Photography @willyvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #PradaFW19 #Prada365

prada

Laying on a beautiful bed of florals, #BeritHeitmann grasps the #PradaMetropolis bag—an addiction to the newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. See more now via link in bio. - Photography @willvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #Prada #PradaFW19

prada

Intimacy and connection in the newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. Discover more via link in bio. - Photography @willvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #PradaFW19 #Prada

prada

Romance is explored in the newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. Discover more via link in bio. - Photography @willvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #PradaFW19 #Prada

prada

When two worlds collide, an interior becomes an exterior and delicate flowers invade a harsh concrete cityscape. Listen to the #PradaAnatomyOfRomance playlist by @studiofredericsanchez now on #Prada’s Spotify channel and see the full #PradaFW19 campaign via link in bio. - Photography @willvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #MiucciaPrada #Prada365

prada

#GigiHadid sports the #PradaSidonie bag in the newest chapter of #Prada365, #PradaAnatomyOfRomance. Tap the link in bio to discover more. - Photography @willvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj #Prada #MiucciaPrada #PradaFW19

prada

#LesInfusionsDePrada Iris Cèdre interprets a Queen of Angels Iris, walking a tonal tightrope between fresh citrus, Cedar, and floral notes. Discover more via link in bio. #Prada

ashanty_ash

Dari masih pd gadis hehe sampe skr udh pd emak2😀 temen2 seperjuangan HI Paramadina 2001.. thanks for coming @dapurasixmenteng

ashanty_ash

Thanks for coming😍 @dapurasixmenteng @dapurasix @dapurasixmakassar @dapurasixmedan

ashanty_ash

Wajah cerah sekarang bisa didapatkan dengan mudah, hanya dengan melakukan perawatan menggunakan Whitening cream series by @ashantyid . 5 langkah perawatan wajah yang mampu menjadikan wajah cerah kamu bersih tanpa apa noda atau flek bekas jerawat 💛 Tunggu apalagi, yuk order sekarang juga! #ashantyid #ashantycosmetics Info pemesanan: 📲 Whatsapp: - 085781140354 - 08990679240 - 081287388885 - 087778489900 - 081282466966 - 081270258585 Line : @tad5704o @mkw5266n @sbd2701q (pakai @ Bisa juga order ke distributor dan reseller resmi kita di bawah ini: @ashantyidsidoarjo1 @ashantyidmalang2 @ashantyidmalang1 @ashantyidjember1 @ashantyidtuban1 @ashantyidsurabaya1 @ashantyidmedan1 @ashantyidpadang1 @ashantyidkediri1 @ashantyidlamongan1 @ashantyidlampung1 @ashantyidpekanbaru1 @ashantyidjepara @ashantyidjakarta1 @ashantyidjakarta2 @ashantyidbandung1 @ashantyidbandung2 @ashantyidbandung3 @ashantyidbogor1 @ashantyidbandung_4

ashanty_ash

loose powder yang bagus nggak harus dari brand ternama luar atau yang harganya super mahal, dan bahkan bisa kita dapetin dari brand lokal yang affordable. Buat yang penasaran nih kita kasih tau Loose Powder yang bagus untuk kamu pakai yaitu Loose Powder Ashanty-H by @ashantybeautycosmetics, punya tekstur ringan di kulit bisa dibilang juara buat dipake makeup sehari-hari ataupun makeup berat sekalipun! Nggak heran banyak artis dan beauty vloger atau bloger pakai bedak ini lho! Tunggu apalagi, yuk order sekarang juga! #ashantyid #ashantycosmetics Info pemesanan: 📲 Whatsapp: - 085781140354 - 08990679240 - 081287388885 - 087778489900 - 081282466966 - 081270258585 Line : @tad5704o @mkw5266n @sbd2701q (pakai @ Bisa juga order ke distributor dan reseller resmi kita di bawah ini: @ashantyidsidoarjo1 @ashantyidmalang2 @ashantyidmalang1 @ashantyidjember1 @ashantyidtuban1 @ashantyidsurabaya1 @ashantyidmedan1 @ashantyidpadang1 @ashantyidkediri1 @ashantyidlamongan1 @ashantyidlampung1 @ashantyidpekanbaru1 @ashantyidjepara @ashantyidjakarta1 @ashantyidjakarta2 @ashantyidbandung1 @ashantyidbandung2 @ashantyidbandung3 @ashantyidbogor1 @ashantyidbandung_4

ashanty_ash

Melembabkan, tidak membuat bibir kering, menutrisi, serta tidak membuat bibir kamu menjadi hitam itu semua kelebihan kalo kamu pakai Lipmatte #Ashanty-H dari @ashantybeautycosmetics 💋 Tunggu apalagi, yuk order sekarang juga! #ashantyid #ashantycosmetics Info pemesanan: 📲 Whatsapp: - 085781140354 - 08990679240 - 081287388885 - 087778489900 - 081282466966 - 081270258585 Line : @tad5704o @mkw5266n @sbd2701q (pakai @ Bisa juga order ke distributor dan reseller resmi kita di bawah ini: @ashantyidsidoarjo1 @ashantyidmalang2 @ashantyidmalang1 @ashantyidjember1 @ashantyidtuban1 @ashantyidsurabaya1 @ashantyidmedan1 @ashantyidpadang1 @ashantyidkediri1 @ashantyidlamongan1 @ashantyidlampung1 @ashantyidpekanbaru1 @ashantyidjepara @ashantyidjakarta1 @ashantyidjakarta2 @ashantyidbandung1 @ashantyidbandung2 @ashantyidbandung3 @ashantyidbogor1 @ashantyidbandung_4

ashanty_ash

Welcome home😍

ashanty_ash

Thanks fotonya😍 #binusbusinessschool #wisudaS2

ashanty_ash

Siigemeshhh @arsya.hermansyah pict by @azriel_hermansyah

ashanty_ash

CARA MINUM PAKET DIET DAN SEHAT : • Pagi Hari (saat bangun tidur, supaya bercampur dengam enzim di mulut) Minum 2 sendok makan ASH Lemon dicampur segelas air hangat (150ml), lalu minum 2 sendok makan ASH Juice • Malam Hari (sesaat sebelum tidur) : Minum 2 sendok makan ASH Juice, lalu minum 2 sendok makan ASH Lemon dicampur segelas air hangat (150ml) TIPS : Disarankan ada jeda kurang lebih 15 menit antara minum ash juice dengan ash lemon atau sebaliknya. Fungsi lemon untuk detoksifikasi usus, membuang racun2 yang menumpuk di tubuh, jika sudah bersih, metabolisme bagus, zat-zat yang terdapat di ASH Juice bisa terserap maksimal Info dan Pemesanan : WA1: 0819 3211 1012 WA2: 0813 9890 2788 WA3: 0878 7890 5088 WA4: 0878 8009 7722

ashanty_ash

Siapa yang udah nungguin DAPUR ASIX dikotamu? KABAR GEMBIRA buat yang ada di Medan & Makassar nih! Ga lama lagi kita hadir dengan menu-menu nusantara khas @dapurasix favoritmu! . Pantengin terus instagramnya @dapurasixmedan & @dapurasixmakassar untuk info selanjutnya! 👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳 *OPEN SOON* _________________________________ Untuk info dan order: WA : 087714149822 WA : 081298406173 WA : 081380858483 __________________________________ #dapurasix #cemilan #kuliner #kulinerindonesia #kulinernusantara #masakanrumah #homemade #pencintakuliner #foodlover #indonesianfood #cemilankekinian #cemilanmurah #keluargaA6 #ASIXfamily #keluargaASIX

ashanty_ash

Hari gini masih bingung mau pilih softlens yang nyaman dan harganya pas dikantong ?? Pasti belum coba softlens by @ashantybeautycare.id Selain memiliki berbagai macam variant mulai dari warna dan motif yang super duper bagus softlens ini juga nyaman banget loh digunakan, ringan dimata, tidak pedih dan tidak mengganjal. Memakai softlens dapat membuat look wajah kamu terlihat berbeda dan tentunya semakin lebih cantik lohh dari biasanya😍 buat kamu yang memiliki mata minus dan males pake kacamata jangan khawatir kamu juga bisa coba pakai softlens by @ashantybeautycare.id tersedia plano sampai denga minus 6. Tunggu apa lagi yuuk order sekarang juga 😁 untuk melihat lebih banyak variant softlens, informasi dan pemesanan softlens kamu bisa langsung kunjungi instagram @ashantybeautycare.id 😊🙏🏻

ashanty_ash

Bingung cari baju koko yang nyaman dipakai seharian dan ga bikin gerah? Pas banget nih! ARSYA ARSYA hadir dengan katun premium dan menyerap keringat, ditambah bikin penampilan anak tambah lucu dan trendy. Langsung di pesan yuk! Details: ✔ Warna: Hitam Putih Varian: Coklat Army ✔ 1 Set (atasan + bawahan, tidak termasuk peci) ✔ Bahan: *100% katun *Variasi unik *Lembut & tidak gatal *Bahan adem & nyaman dipakai *Jahitan rapi *Mudah dicuci & disetrika ✔ READY Size: *S: 1-2 tahun *M: 2-4 tahun *L: 4-6 tahun Untuk info lengkap, harga & order: WA: 081807599873 Bisa ke distributor resmi kita: • @arsyxarsya_surabaya 0821 3556 5649 (khusus Surabaya) • @arsyxarsya_medan 0813 6108 0235 (khusus Medan) • @arsyxarsyamalang 0822 3586 7725 (khusus Malang) • @arsyxarsya_bekasi 0813 1120 6826 (khusus Bekasi) • @arsyxarsyamadiun 081289859393 (khusus Madiun) • @arsyxarsya_asembagus 0812 5922 0669 (khusus Asembagus) • @arsyxarsya_jogja 0812 1895 0705 (khusus Jogja) • @arsyxarsya_jakarta 08111499948 (khusus Jakarta) • @arsyxarsyasumbar 081266601884 (khusus Sumbar) • @arsyxarsya_madura 0821 4332 2929 (khusus Madura) • @arsyxarsya_makassar 081355131320 (khusus Makassar) • @arsyxarsya_pekanbaru 081261843694 (khusus Pekanbaru) • @arsyxarsya_bengkulu 082178222777 (khusus Bengkulu) #bajumuslim #bajumuslimanak#bajulebaran #gamis #gamisanak #arsy#arsya #arsyhermansyah#arsyahermansyah #bajukoko #bajugamis#bajuhijab #hijab #hijabanak #hijabstyle#hijabfashion #jualgamis #jualgamisanak#bajumuslim #bajumuslimanak#bajulebaran #gamis #gamisanak #arsy#arsya #arsyhermansyah#arsyahermansyah #bajukoko#bajukokoanak #bajugamis#bajugamisanak #hijab #hijabanak#hijabstyle #hijabfashion #jualgamis#jualgamisanak