Jessica Mila Agnesia chrissy teigen chris pratt - instagram lists #feedolist

jscmila

Haii.. 5 hari ini aku rutin minum 1 sachet Ezy Vegie sebelum tidur dan sekarang BAB aku lancar dan perut jadi lebih slim. Kalian juga harus cobain deh dan rasain sendiri manfaatnya, sekalian yuk ikutan #5DaysEzyChallenge! Challengenya adalah minum EzyVegie selama 5 hari terus posting foto semenarik mungkin dan review manfaat yang kamu rasain ✨✨ Jangan ketinggalan juga follow instagram @EzyVegie dan mention 3 teman untuk kalian ajak ikutan challenge ini pakai hashtag #5DaysEzyChallenge ya! Kalian bisa menangin 1 smartphone dan voucher belanja juga loh 😍 Kapan lagi bisa langsingin perut dan dapat hadiah? More info cek aja langsung ke @EzyVegie ya guys!

chrissyteigen

we came. to slay. @pepperthai2

PrattPrattPratt

Delicious

PrattPrattPratt

Delicious

chrissyteigen

#tinybootyclub

chrissyteigen

now circulating on Twitter: “The america the left wants” - I cant stop laughing. Tag yourself, I’m the guy with a sheep friend

chrissyteigen

she is incredibly proud of this dress. I couldn’t pick one picture.

chrissyteigen

Luna puts her shoes on him.

PrattPrattPratt

Can’t wait to watch my brother from another mother @adelkyokushin compete again on one of the biggest stages in the world. #bellator229 #marines #iraq #GodIsGood #bellator #fighter

chrissyteigen

So I birthed an ax eater

chrissyteigen

Yeah um, we have wildly different takes on “different views”

chrissyteigen

Just found my favorite breastpump @haakaanz today during #worldbreastfeedingweek and feeling nostalgic thinking back to the days with my tiiiny babies. It made it so easy for me to pump (and live life)! Seems so long ago, but I guess now I'll just use it as my new drinking cup. #WBW2019 #haakaa #sponsored

jscmila

Ada yang bilang kalau filmnya mengoyak-oyak perasaan, bahkan sampai meneteskan air mata. Bener gak tuh? Coba buktikan! Ajak semua orang terdekat kamu buat nonton @filmbridezilla , dan ikutan challenge berhadiah jalan-jalan ke Singapura. Cek hashtag #BridezillaTripkeSingapura untuk info lengkapnya. #FilmBridezilla #MarryYourDream

chrissyteigen

it’s like someone took my husband, the love of my life, and extended my time with him by giving me his baby years too. Is that weird? That’s weird

chrissyteigen

*peter griffin LOOKATMYKIDS gif*

chrissyteigen

Rascals, in descending order of rascality

chrissyteigen

meow

chrissyteigen

These two!! (Not why I’m cranky) 💕💕💕 @stuholden @karalynholden

chrissyteigen

I haven’t been feeling like my best self lately. Like pretty super below it. I think I have an ulcer. Also I’m super cranky. And tired. Don’t tell me to go to the doctor. I will. But I still need help with the cranky part :( is there a cranky dr

chrissyteigen

Yesterday was a good day. HBD paul the dog!!

jscmila

Nonton Film Bridezilla barengan sahabatmu di hari pertama tayang, berkesempatan menang jalan-jalan ke Singapura! Mau tau caranya? Baca nih caranya: 1. Follow akun IG @filmbridezilla, @visinemaid, @dwidaya_tour serta akun tidak di private. 2. Beli tiket Film Bridezilla sebanyak-banyaknya, kemudian foto tiket bersama teman nonton kamu. Buat yang nonton bersama geng nobar kamu di hari pertama tayang, peluang menang semakin besar! 3. Posting foto kamu dengan geng nobar kamu di feed instagram. Boleh juga posting lebih dari 1 dengan geng nobar yang berbeda. 4. Buat caption menarik berupa sedikit review tentang Film Bridezilla, serta ajakan nonton buat teman-teman kamu yang lain. Jangan lupa tambahkan hastag #BridezillaXDwidayaTour, #BridezillaTripkeSingapura, lalu tag foto kamu ke @filmbridezilla, @visinemaid, dan @dwidaya_tour. 5. Periode quiz ini akan berakhir tanggal 7 Agustus 2019. Jangan lewatkan kesempatanmu untuk nonton bareng geng nobar, dan menangkan hadiahnya! #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

jscmila

Hidup itu tuh banyak kejutannya ya! Aku pernah tiba-tiba ada calling buat langsung shooting pas lagi ngumpul sama temen, pernah juga baru aja keluar rumah terus ada interview. Momen kayak gini buat aku harus ready setiap saat! Kalian juga bisa loh agar jadi #AkuReady selalu ✨ Solusinya dengan produk terbaru @fairandlovely_id BB Cream! Langsung banget ready dan cerah seketika seperti memakai make up! Karena dengan Fair & Lovely BB Cream ada perlindungan SPF 15 dan Matte finish agar aman dari sinar matahari dan bebas minyak seharian ☀ Bisa dengan gampang kalian bisa cari di minimarket dan supermarket terdekat ya @fairandlovely_id selalu #AkuReady!

jscmila

Buat yang udah ga sabar, Bridezilla siap ngamuk besok! Ayo ajak sahabat, pacar, keluarga kalian nobar @filmbridezilla di bioskop mulai 1 Agustus 💕 #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019 @visinemaid . videographer : @Erwinwijanto @ianvins

jscmila

Bridezilla! Yang pernah jadi bridezilla, yang lagi jadi bridezilla, yang penasaran bridezilla kayak apa, bentar lagi Film Bridezilla fresh in the cinema 🦕 Thank you untuk support semua yang sudah datang ke premiere @filmbridezilla dan juga cast and crew for the fun shoot ❤️ Bridezilla siap dinikmati 1 Agustus! Dress by @ernestoabram Bag by @alexandermcqueen Accessories by @leciel.design Styled by @ilonksarizqi Make up by @hepidavid #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

ChrissyTeigen

miles helping test mom’s noodle soup recipes!

ChrissyTeigen

Little man with all his favorite things! Currently going mad over cars and firetrucks! 🚨🚒🚨🚒🚨

jscmila

Yuk dinner eksklusif bareng aku di @lemeridienjkt! Baca mekanisme lengkapnya, dan kepoin terus info terbarunya di @filmbridezilla. #FilmBridezilla #MarryYourDream #1Agustus2019

ChrissyTeigen

It’s @bringthefunny night!!!! 10pm after AGT on @nbc!! If you don’t watch I’ll never straighten my hair again and I’m finally gonna move to Connecticut to fulfill my wraparound porch dreams

ChrissyTeigen

I had this amazing idea to rent an RV so we could sleep in our friend’s driveway with the kids and not go back and forth to a hotel, lugging all our baby crap. I’ve always wanted to do a cross-country trip but figured just heading upstate would be a good start! These two videos were taken 5 minutes apart.

prattprattpratt

Thank you Abraham, Daniel, Israel, Jack, Lou, Geziah, Elias and Megan! My favorite part of this gig will forever be the time I get to spend with wonderful kids like you. Thank you @makeawishamerica You fill my heart and restore my soul.

chrissyteigen

cannot explain how much I love baby feet (AKA “piggies” in this household) GIMME THOSE PIGS

chrissyteigen

fucking love the grocery store

chrissyteigen

when you see your food coming

chrissyteigen

NYC - Bubby’s - chicken n pancakes

chrissyteigen

Pizza party!

chrissyteigen

my target summer #cravingscollection is out!!! thank you for the awesome photos, @ohtarget!!

chrissyteigen

chrissyteigen

she wanted a very fancy picnic, the kind Ursula would have if she were young ? Whatever that means #CravingsCollection

chrissyteigen

oh my he is 🇹🇭!!

chrissyteigen

HAPPY SHOW PREMIERE DAY!!! We’re on at 10PM, right after AGT on @nbc!!! Definitely post below whether or not you think I’m a comedian and for sure go to town arguing in the comments because there are just not enough things to be mad about in a day!!! Love u guys!!!!

jscmila

Don't lose focus 🌿 @rayban glasses from @optikseis

chrissyteigen

Going through old photos. Look at dad!!

jscmila

🎈🎈🎈 @haluuworld

jscmila

Summer at Brazil! Ga deng, ini di Grand Indonesia pakai flip flop ternyaman dari @havaianasid! Now you can find them at GI, West Mall, Level 2 😊 #havaianasID #havaianasGrandIndonesia #I♥️Havaianas

chrissyteigen

oh dear god

ChrissyTeigen

feels off-brand but going for it

ChrissyTeigen

nonononooooooooo too big too fast

ChrissyTeigen

send me my check @johnlegend @lve_wines

ChrissyTeigen

this face. every day it kills me.

ChrissyTeigen

last day 😩 @mrmikerosenthal @jenatkinhair

ChrissyTeigen

Gah!

ChrissyTeigen

our little family!

ChrissyTeigen

the vacation gang. is back. @mrmikerosenthal @jenatkinhair

ChrissyTeigen

found my toons a new dress

ChrissyTeigen

no caption been thinking too long

prattprattpratt

Happy Fourth!! I really respect the author Jack Carr. His books are really cool. And he fought for his country. Today we Americans celebrate with parades, fireworks, laughs, love and family. I really like what Jack has to say below. I personally believe it’s important to reflect upon the idea of America. Any institution made by humans is bound to be imperfect. But it is our responsibility to strive to improve, to form a “more perfect union”. What can we do? How can we heal this growing divide? I feel like recognizing the fact that nobody is perfect is a start. It allows us to judge less, to realize despite our differences we have common ground And what is our common ground? In the words of Abraham Lincoln “We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness.” Sounds good to me! Quick edit: Yes, Jefferson wrote the words and later Lincoln spoke them. Interesting point to see how that idea evolved to mean so much more by then. What can it mean today? We continue to evolve. We strive to be more perfect. 🙏❤️🇺🇸 #Repost @jackcarrusa ・・・ “...we mutually pledge to each other our Lives, our Fortunes, and our sacred Honor.” I highly encourage all Americans to read the Declaration of Independence today, and every Fourth of July, with their families, as a tribute to those who pledged their Lives, their Fortunes, and their sacred Honor so that we could inherit the freedoms we enjoy today. Take the opportunity that Independence Day affords to discuss, particularly with your children, the freedoms and opportunities we’ve been entrusted to uphold, and our responsibility as citizens to pass them on to future generations. We will be reading it tonight. Strength and Honor. #IndependenceDay #1776 #FourthOfJuly #DeclarationofIndependence #Revolution #Fight #History #Honor #DontTreadOnMe #JoinOrDie #GadsdenFlag #LibertyOrDeath #GiveMeLibertyOrGiveMeDeath #Patriots #America #USA #Freedom

ChrissyTeigen

👑

ChrissyTeigen

if you email me anytime in the next 7 days this is who is replying

ChrissyTeigen

john posted this but I have more followers

ChrissyTeigen

💛 in portofino!! (shoutout to cobra team/backgrid)

ChrissyTeigen

🕶

PrattPrattPratt

Thank you Katherine for my new pet Kune-Kune pigs!!! Best birthday present ever!! We named them Tim and Faith because they’re beautiful and their love is palpable and inspiring. I love them and can’t wait to watch them grow. And no they will not be bacon! They are the newest members of the Friendly Kingdom, select animals including sheep, goats, and pigs who we’ve pardoned. They will spend their entire lives thriving at the farm, until they pass naturally many, many years from now. Historically our relationship with animals has taught us so many valuable life lessons- ranging from the harsh realities of the cycle of life to the rewards of compassion, stewardship, love and care. #godbless #friendlykingdom #farmlife

ChrissyTeigen

me and john

PrattPrattPratt

Suns out guns out I might have got a toouuuch crispy on the honeymoon #Aloe

jscmila

“wedding aku harus jadi wedding of the year!!!” -Dara, si ambisius dan perfeksionis. @filmbridezilla

chrissyteigen

You’re doing great, sweetie!!!!! #pic3 @jimmyfallon

chrissyteigen

she was a little sleepy yesterday but always happy to see best friend @jimmyfallon!!!

prattprattpratt

See #AvengersEndgame on the big screen one more time before it leaves theaters!

jscmila

❤ Inilah Official Poster Film Bridezilla! ❤ Siap ngamuk di bioskop, 1 Agustus 2019! Catat tanggal tayangnya dan tag teman nontonmu. Buat bekal menunggu, lihat lagi teasernya di IGTV @filmbridezilla atau Youtube Visinema Pictures. Atau cek di IGTV aku. Trailernya besok rilis lho, yuk pantau @filmbridezilla! #FilmBridezilla #MarryYourDream

chrissyteigen

happy in nyc!!! what a beautiful freaking day

jscmila

Perfectly grateful, happy, and excited to join @film_imperfect along with people I come to admire ❤ Banyak banget yang akan kalian pelajari dari film ini, sebagaimana aku juga menyadari bahwa #bodyshaming bukanlah hal yang kecil, namun bisa berdampak buruk ke banyak aspek. Aku berharap dengan berada di film 'Imperfect' aku turut ikut membangun mental #positivebodyimage dan #selfacceptance ke kalian semua 😊 disini ada yg udh baca bukunya kak @meiranastasia ? sebelum nonton film nya nanti mungkin kalian bs baca dulu bukunya, krn SEBAGUS ITU! ✨👌🏻 #filmimperfect

jscmila

Bali and chill 🍃 Relaxing in @luawear_

jscmila

Hello, Bridezilla friends! @FilmBridezilla bikin kuis Wedding Memory, ikutan yuk. Coba ingat-ingat lagi, foto pernikahan mana yang berkesan dan menjadi favoritmu? Kamu bisa mengupload foto pernikahanmu dengan pasangan, foto pernikahan ortu, atau sahabat. Baca mekanisme lengkapnya di atas⬆ Sstt.. foto kamu juga berkesempatan untuk dipajang di Bridestory Market lho! Jadi tunggu apa lagi? Jangan lupa sertakan hashtag #BridezillaWeddingMemory yaa! Jangan lupa pantau terus @FilmBridezilla! 💕 #FilmBridezilla #MarryYourDream

jscmila

Sebagai Brand Ambassador nya Fair & Lovely, I proudly present Fair & Lovely BB Cream! Krim pencerah multivitamin dan krim BB harian yang manfaatnya banyak banget! Bikin kulit wajah cerah merata seketika, langsung menyamarkan noda hitam dan juga bekas jerawat, ada SPFnya, dan hasilnya Matte. To be honest, aku seneng banget akhirnya ada skin care yang bisa ngasih coverage kayak make up yang oke banget sekaligus menutrisi kulit. Soalnya selama ini aku pengen banget tampil ready dengan makeup tapi takut kulit aku jadi jerawatan karena gak ada nutrisi buat kulit aku. Lafff... Kamu bisa jadi yang pertama untuk coba Fair & Lovely BB Cream hanya di JD.ID lho! Klik link yang ada di bio aku ya, Lovely! @fairandlovely_id

jscmila

Secret to stress-free life: just laugh it off! ☀☀☀ . . . 📸 @dhikaananta_

prattprattpratt

Happy Father’s Day to the strongest and funniest man I ever met. They don’t make em like you anymore. Which in some ways is probably a good thing. Haha!!! Love you and miss you every day Pop. ♥️

jscmila

The 3rd Eye 2 (Mata Batin 2👁) is now on Netflix 🎬 #the3rdeye2movie #the3rdeye2 #matabatin2 #believeisseing #netflix #netflixmovies

jscmila

I'm telling you, staying afloat on a flamingo with that pose is real effort 😜 . . 📸 by @dhikaananta_

jscmila

When in Bali. 🍹🛁 @villaairbali . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

This is not a pillow fight, we love our bed and cushions💆‍♀ ( at the comfiest stay: @villaairbali ) . . lensed by @dhikaananta_

jscmila

Dari kemarin nyari swimwear yang nyaman jujur susah bgt, selalu ada part ngga nyaman nya karena ini itu. akhirnya aku balik lagi ke swimwear andalanku dari @aquamarine_swimwear. Modelnya cocok banget buat aku pake dimanapun kapanpun! Luuvvv!

PrattPrattPratt

Yesterday was the best day of our lives! We became husband and wife in front of God, our families and those we love. It was intimate, moving and emotional. We feel so blessed to begin this new chapter of our lives. We are so thankful to our families and our friends who stood with us and grateful to Mr. Giorgio Armani who created a once in a lifetime dress for Katherine to wear and for me, the perfect suit. This morning we feel nothing but blessed.

jscmila

❤️✨

jscmila

🍧🍧🍧 @es_merah_delima

jscmila

Starting the day with a smile 😊

jscmila

Amsterdam is beautiful ✨, I will miss its clear skies and warm coffee ☕ Truly worth awhile especially with friends, cast, and crews 🤗 Thank you for all the hardwork! Nantikan film Mengejar Surga di bioskop yaa.

PrattPrattPratt

@tomholland2013 and I play brothers in the movie. So I guess you could say Starlord and Spider-Man got their own spin off! But for real tho this has nothing to do with super heroes. I know you know that. Tom is the best, I love him like a little brother. He is so awesome. This movie is going to be your new favorite movie.

jscmila

Dari beli molen sampai Dara kerja pun, si Alvin selalu nyebelin. Tapi, lucu juga ya ngeliat Dara sebel. Jadi penasaran sama reaksi Dara, pasti lucu! Emoticon apa ya yang pas buat Dara? 😤😁😭😂 Yuk dengerin episode 25 di @joox.id sekarang ya! Follow juga @filmbridezilla soalnya ada kuis berhadiah HP buat kamu yang rajin dengerin seriesnya! #MarryYourDream #BridezillaJooxTheSeries

jscmila

Bridezilla... apa sih itu?! Nah, buat kamu yang masih bingung, ini dia penjelasannya! Udah ngerti kan sekarang kenapa Dara sering banget nyebut kliennya Bridezilla. Coba tag teman kamu di comment yang pernah, sedang atau yang sepertinya akan menjadi Bridezilla 👰 #bridezillajooxtheseries #marryyourdream

prattprattpratt

Rolo and I got the album cover. Now we’re going offline for a while to focus our music. Stay tuned. Big things coming.

prattprattpratt

Twin Suffolk lambs napping in the sunlight. They shall not want.

prattprattpratt

Surface ripples birthed by wind Moving through my favorite tree In the changing twilight hours Find your rest, and speak to me

prattprattpratt

When I’m gone some time from now, should I beat you to that end, And you long to hear from me, This is where I’ll be, my friend.

PrattPrattPratt

Apparently I was an early fan of sushi as well.

PrattPrattPratt

I’ve been a fishing nut since I was a kid. Here I am circa 1989 with my friends Josh and Joey. Gotta thank their dad Joel (may he rest in peace) for making me the outdoorsman I am today.

prattprattpratt

Love all things dogs? Be sure to download the first five episodes of (future Mrs Pratt) @katherineschwarzenegger podcast! Spoiler alert my best buddy and JurassicWorld co-star @brycedhoward is one of the guests! AMAZING!!! The others include @mandymooremm @minkakelly and @haylieduff don’t miss it! Click the link in Katherine’s Bio!👍🏼

jscmila

Mau hadiah smartphone dari Bridezilla? Yuk ikutan #BridezillaQuiz setiap minggunya! Caranya gampang: 1. Follow @filmbridezilla dan @visinemaid 2. Jawab pertanyaan di atas pada kolom comment 3. Ajak teman kamu untuk LIKES comment kamu sebanyak-banyaknya 4. Jawaban yang benar dan menjadi TOP COMMENT akan menjadi pemenangnya 5. Periode quiz hingga Rabu, 15 Mei 2019 pukul 17.00 WIB 6. 1 orang pemenang akan diumumkan setiap Jum'at di IG story @filmbridezilla 7. Hadiah smartphone akan dikirimkan secara bersamaan di akhir episode #BridezillaJooxTheSeries Jadi tunggu apa lagi? Buruan ikutan sekarang dan ramaikan comment di bawah ini ya 👇

PrattPrattPratt

Happy Mother’s Day Mom! So lucky to spend it with you today at the farm. Growing up I never once questioned whether or not I was loved. I knew it. We all did. Because of you. You inspired confidence. You encouraged me to make my mark. I love you so much!

jscmila

HOW CUTE?? and elegant at the same time! @katespadeny always has its own magic ✨✨👏 #LoveinSpades

prattprattpratt

The lambs are getting huge. Spring has sprung. Summer is around the corner. #farmlife

prattprattpratt

Postcards from the ranch. #farmlife

jscmila

Current mood be like 🖤♣️🖤 . @3mongkis x @paolatambunann

jscmila

Yang terbaru dari Visinema! Seri radioplay Bridezilla yang bisa mulai didengarkan di @jooxid Penasaran seperti apa cerita yang diperankan @riodewanto @sheiladaisha @rafaell_16 dan aku? Yuk dengarkan Episode 1: Dream Job - JOOX Indonesia (klik link di profil). Radioplay Bridezilla tayang setiap sore pukul 17.00 WIB selama bulan Ramadhan. https://joox.page.link/qd2ZY Jangan lupa follow @filmbridezilla untuk update terbaru, ya! . @gen987fm @jooxid

jscmila

Aesthetically pleasing! ✨ It's from @kalla.studio!

jscmila

Bulan Ramadhan adalah bulan penuh kebaikan, setuju? 💚 Maka dari itu, yuk kita sama sama melakukan kebaikan dengan membantu saudara saudara kita di Palu, Donggala, dan Lombok! Selain dengan mendonasikan uang dan menjadi relawan, kamu bisa membantu mereka hanya dengan membeli kebutuhan sehari-hari. Untuk setiap produk dari @unileveridn yang kamu beli, sebagian keuntungannya akan diberikan untuk membantu saudara kita yang terkena bencana loh. Yuk, lakukan kebaikan lebih banyak di Bulan Ramadhan!

jscmila

Happy 10th anniversary @rosewoodliving! So much more things to look ahead, check them out because they are celebrating their 10th anniversary with NEW COLLECTIONS, BIGGEST DISC up to 50% off! Time to shop for furnitures peeps!

jscmila

So much things we get from the earth, yet humans want more and more 💔 I still want to travel the world, many people does! So don't destroy our planet; save the nature for a change to a better environment 💚🌎 #visitvictoriaaustralia

prattprattpratt

Just really can’t believe how well @Avengers is doing. And how good it is. I’m floored by all of it. I did the math... at about $12 per ticket, and a $1.2Billion 🤭 opening that’s ONE HUNDRED MILLION PEOPLE who watched the movie in one weekend. I think.

prattprattpratt

RIP “Magnus” Our magnificent gentle Tamworth giant fell ill and passed away two days ago. This was a hard one. He was as cuddly as a 700lb boar could be. We’ll miss him. He had the biggest nuts of any mammal I’d ever seen in person. I’ll miss seeing those bowling ball size testicles waggle to and fro as he rooted for hazelnuts in the hay. #farmlife 😢🙏♥️✝️

PrattPrattPratt

Had the immense pleasure of hitting the links with @paulacreamer1 yesterday. So inspiring to watch a master at work. Will be tuning in to watch her dominate @lpga_la this week! LESSGO PC!!! Special shout out to @shanekennedy13 for the swing thought. All about that spine angle! Thanks to him I really started to heat up (on the last 4 holes🤨🏌️) juuuust enough to keep me coming back!

jscmila

Coffee shop ootd shot ☕, feat in frame: @katespadeny bag I'm so in love with! ❤👜 #LoveInSpade

jscmila

Yey pulang kampung kali ini super happy karena bawa banyak oleh-oleh untuk keluarga :) Untungnya belanja di #ShopeeBigRamadhanSale semua PASTI LEBIH BESAR, jadi hemat banget! 😀 . . Selain Gratis Ongkir 10x, ada juga Goyang 10M dan Serba 10RB di @shopee_id!! Oh iya, kamu bisa juga dapetin HP Xiaomi A2 dengan cara: . . 1. Follow @shopee_id @shopeeformen @shopeelook 2. Like foto ini dan comment barang apa yang kamu mau bawa saat pulang kampung! Sertakan hashtag #ShopeeBigRamadhanSale #ShopeeBigRamadhanSaleID #ShopeeID 3. Pemenang akan diumumkan melalui DM langsung dari @shopee_id tiga minggu setelah post ini ya. Good luck guys! 😊🧡

jscmila

Happy Easter 🐣 Let us be reminded today of how much God loves all of us ❤

jscmila

Hi, jgn lupa saksikan @celebrityonvacation besok pagi jam 7.30 di @transtv_corp yaah 😊

jscmila

Looking right where the future is bright! So optimistic about Indonesia and its future 🇮🇩😊 Harapan dan doanya siapapun Presiden Indonesia, semoga akan menjadi pemimpin sebaik-baiknya dan menjadikan Indonesia lebih baik lagi. Terpenting adalah warganya tetap Bhinneka Tunggal Ika ❤

prattprattpratt

Gorgeous day on the course with @katherineschwarzenegger @laurenscruggs and @thejasonkennedy I don’t know why but the filter I used makes JK look like he’s got a fever. 😂

jscmila

We all have someone we idolize, an amazing person we want to become. But, at the end of the day, the best person to be, is our true self.

jscmila

Cloud looks like it's hanging so low I want to reach it! ☁

prattprattpratt

Found this old picture of my brother Cully, sister Angie, cousin Joe and me, taken somewhere in the woods of northern Minnesota circa 1983. Thought I’d share for #nationalsiblingsday love you guys!

prattprattpratt

Still trying to figure out exactly how many sheep we have. Every time I try to count them, (I get close to a hundred-fifty or so) I end up falling asleep. Damn near ran over Katherine with the tractor.

prattprattpratt

Today was a good day. 🙏♥️👍🏼 #golf #masters #avengers #avengersendgame #spring Photo credit @katherineschwarzenegger

jscmila

The beauty of Melbourne, more than its art and culture, lies in how it makes you look back and realize you miss it very much. Whats the one place in this world you cant wait to go back to? . 📸 by @gumilar_mk #melbourne @visitmelbourne @australia

jscmila

Ready for the weekend?

jscmila

Low-key afraid this food truck will run me over but I wanna have me and 'doughnuts' in the same frame 🍩😚🍩

jscmila

The more I travel, the more I want to discover 👣🌏

prattprattpratt

#Repost @solanosheriffsoffice ・・・ #Repost @thevacavillereporter with @repostsaveapp ・・・ Photos by @jbrosenbaum - Solano County Sheriff's Deputy, Daniel "Cully" Pratt was honored by The Thunderbirds for all of his philanthropic work throughout Solano and Napa Counties. #thevacavillereporter #joelrosenbaum #nikonusa #cullypratt #chrispratt #usaf #usafthunderbirds #travisafb @prattprattpratt @cullypratt @solanosheriffsoffice

prattprattpratt

So incredibly proud of my brother @cullypratt for flying with the thunderbirds at #ThunderOverTheBay He pulled 9 G’s!!! I never tire of spending time with our men and women in uniform. Thanks to everyone @travisafb I leave feeling humbled, inspired and reminded of America’s exceptional strength. @solanosheriffsoffice

jscmila

Hello everyone!! . Sekarang aku udah di Bandung dan aku mau jalan-jalan keliling Bandung untuk wisata kuliner nih! Coba tebak deh siapa yg bakal nemenin aku disini? Yapp, that's right, @grabfoodid yang akan nemenin aku untuk menembus kemacetan di kota Bandung dan melalang buana menelusuri kuliner enak di Bandung. Dengan Grab semua jadi lebih mudah sekarang! Aku ga perlu repot untuk nyiapin uang cash, tinggal bayar aja pakai OVO di aplikasi Grab. Dan aku bisa sampai tempat tujuan ku untuk wisata kuliner. Ngomong-ngomong soal wisata kuliner, kalian bisa kasih tau aku tempat yang recommended di Bandung? Comment di bawah ya! #JalanBarengGrab #DekatDenganGrab

jscmila

In the world of blank and dull walls, your hues and shades define who you are. So embrace them! Paint your rainbow and colour your walls! 🌈. . 📸 by @gumilar_mk

jscmila

Beach boxes at Melb are no longer functional the same way as they were before. But, their colors make them still adored by many ❤ May your weekend be as colorful ✨✨

prattprattpratt

One month #avengersendgame

prattprattpratt

I love my life. Thank you God. 🙏👍🏼👆🏻✝️

prattprattpratt

Thanks @nickelodeon and all the kids who voted!!! I’m humbled and honored to be your kids choice awards favorite butt-kicker. Now it you’ll excuse me I’ve got slime to clean out from deep within my nostrils.

prattprattpratt

2AM check. All 50 plus lambs are playing tag. 😂

PrattPrattPratt

Welp. I guess I died and gone to heaven. Thank you @garthbrooks and congratulations on the artist of the decade award. It was an honor to sing with you and the band on stage. I can’t wait for the upcoming stadium tour. God is so good. Thank you thank you thank you 😭🙏♥️👍🏼

PrattPrattPratt

Want to honor @katherineschwarzenegger hard at work on #internationalwomensday Love you dear!

prattprattpratt

Happy Birthday to the hardest worker in the room and the best screen partner any guy could ask for. Love you @brycedhoward ♥️🙏👍🏼🎉🎊

prattprattpratt

Clementine snuggles Cupid. The half sisters, daughters of Rex Dangerfleece get along well. We’ll see if that changes come middle school.

prattprattpratt

When you need to see if your stuff will fit in the new place but you forgot the tape measure.

prattprattpratt

Welcome Lamb #11 Alice Coopworth! Lamb Jam 2019 in full affect. This new Coopworth is a cross of Border Leister Ewe “Zha-zha” and Romney Ram “Rex Dangerfleece.” She will supply beautiful silky wool for many years to come. Christmas stockings, pot holders, sweaters, scarves and hats all courtesy a happy, sustainably and lovingly raised Alice Coopworth. #farmlife

prattprattpratt

On the set of Mag7 I remember @vincentdonofrio telling me and @ethanhawke about this western he wanted to make about Billy The Kid. Not only did he make it! He let me and Ethan be in it!!!! If you’re like me you love the lore of Billy The Kid. Young Guns was one of my favorite movies growing up. Check your local theaters March 8th and find one that’s playing The Kid. You won’t regret it. And you’ll get to see me play a real bad SOB to boot.

prattprattpratt

Took my young lady bushwhacking today. Nothing says Pacific Northwest like an ancient river of moss covered boulders. Favorite part of the day: Her:”So there’s no trail? How do you know how to get back?” Me: “I don’t. Sometimes you stay the night in the woods. Sometimes you end up just living there. We might run into someone who hiked out here twenty years ago never came back. Happens all the time. We’re gonna have to tell them all about cell phones and everything.”

prattprattpratt

@katherineschwarzenegger rocks the latest trend in fierce accessories. The eggshell wool baby lamb. Super high maintenance but worth it for this fashion icon. #farmlife

prattprattpratt

From Longhorn to Snow Bunny. Learn how BabyGurl does it all and still manages to brings the fire in an all new episode of The Real House Cows of #Farmlife Hills

prattprattpratt

The first lamb of the season arrived on Valentine’s Day. I think we’ll call him Cupid. ♥️ Good job Mamma! #farmlife #WeBeLambin’ #lambingseason2019

prattprattpratt

Twenty years ago I was a waiter at Bubba Gump Shrimp Company. Every time I go back I’m reminded of the thousands of shrimp I ate off of people’s plates on the way back to the kitchen. Please tip your server. Leave at least 20%. Also leave some shrimp.

prattprattpratt

Bye bye New York! Made a bunch of friends today. Thanks to Nori, Emmalyn, Caleb, Eli and McKenna for my new bracelets. And to all the other kids who made drawings and cards, thank you as well. Love you! 2 Corinthians 9:8 And God is able to bless you abundantly, so that in all things at all times, having all that you need, you will abound in every good work

prattprattpratt

Hug your babies. I had the chance to meet some awesome kids today. I am so blessed. Thank you to @rmhnewyork for the extraordinary work you do with children. Thanks for giving me the opportunity to share in their light. My heart is full. Thanks to Lego for sending over a crate of toys for these little ones to enjoy. Hug your babies. ♥️🙏

prattprattpratt

Get ready to fall in love with @tiffanyhaddish as Queen “Whatevra Wanabi” of the “Systar System” She is the new shining star of the LEGO Universe! #sheready @thelegomovie #thelegomovie2

prattprattpratt

A 92% on rotten tomatoes is very hard to get!! This is a big deal for me and the hundreds, if not thousands, of other talented people who worked tirelessly on this sequel. 92% means this movie is good. Real good!!! I’ve seen it. It’s truly great. Critics don’t always get it right. But they did this time! Get your tickets now by clicking the link in my bio. You may have to hurry and do it now to get a good seat! As a parent I understand how rare it is to take my kid to a movie that I also like. Let’s be honest some kids movies are kinda terrible. But you know, we love our kids, and they can’t drive themselves to the theatre at six years old so, somebody’s got to take them, right? 😂 Anyways. Click the link in my bio, book a bunch of @thelegomovie tix, you’ll laugh your butt off! Do it now! See you at the cinema!