Prilly Latuconsina ๐ŸŒธ G I A PewDiePie - instagram lists #feedolist

pewdiepie

Dead horses birthday be like

prillylatuconsina96

Dikirimin foto ini sama asistenku pas lagi ujian ditempat kerja. Mukaku stress bgt ternyata hahaha! Rasanya panik ujian tapi sambil ditungguin buat lanjut kerja. Deg degan haha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ buat kalian yang kuliah sambil kerja, semangatt yaaa โค๏ธ

prillylatuconsina96

The best feeling in the world is when you feel loved by someone you love. Thanks for the lilys! Semenjak aku gak posting apapun soal kehidupan Pribadi, malah makin banyak yang kepo yaa wkwk well nanti aku jawab2in deh pertanyaanya besok di Shopee live hanya di aplikasi @shopee_id jam 11 WIB! Biar gak ketinggalan pasang pengingatnya di https://shopee.co.id/live-streaming ๐Ÿ˜Š see you guys!

prillylatuconsina96

๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

prillylatuconsina96

Mama, aku mau kembali kecil... Perasaan dulu pas aku kecil gak pernah nemuin anak seganteng mereka. #nasib Tapi mereka percaya aku umur 13 tahun hahahahahhaha ๐Ÿ˜‚

prillylatuconsina96

Awww i hit 30 M followers! Yโ€™all crazy! Thank youuu! โค๏ธ

prillylatuconsina96

Happy bโ€™day Papa! Youโ€™re such an amazing dad! Iโ€™m so grateful that i have you in my life! Wishing you the greatest things in life, happiness and healthiness! Love you! โค๏ธ Ps: youโ€™re still handsome with your sleepy face donโ€™t worry ๐Ÿ˜‚

pewdiepie

๐Ÿงœ๐Ÿงœ๐Ÿงœ

prillylatuconsina96

Reading Danur 3! Slide 1: oke nanti adegannya gini ya.. Slide 2: shotnya juga kira-kira gini.. Slide 3: tau ah capek... numpang tidur siang ya guys. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

prillylatuconsina96

Itโ€™s always amazing to have a friend who share the same vision and love to work as much as you do! Well, what an amazing crazy experience we had in Hongkong! 17 meetings in total, late night discussion and also memorable laugh we shared! I had so much fun! Prilly's the best experience ever after LA! Ahaha but i wish this time will open โ€œnew doorโ€ for us to go to completely different world! Why not? #bestfriend #workaholicwoman

prillylatuconsina96

A million โ€œthank yousโ€ to @riseconfhq for the opportunity to speak on such an important stage before the brightest tech minds from around the world. Although it was nerve-wrecking at the beginning since it was my first time ever speaking at an event at this calibre, but no words can describe how I thrilled I was by the experience. I hope my two-cent would mean something to anyone that was there today. #riseconf #centerstage #hongkong

prillylatuconsina96

I feel humbly proud to be part of @riseconfhq 2019, the largest technology conference Asia. Feeling the excitement being amongst the brightest minds in digital tech from all over the world. Sincerely hope I can share my two-cent on how important it is to use social media not to merely impress people, but more importantly to impact people. Tune in for my session on RISE FB page (LIVE) : . RISE Event page on Facebook. โฌ‡๏ธ - 11:45 - 12:05 Hongkong Time. Turning social presence into social good (Center stage) โฌ‡๏ธ - 13:45 - 14:10 Hongkong Time. From entertainment to entrepreneurship (Strartup University) #RISEConf

pewdiepie

New tsuki epicly in bio

pewdiepie

Selfie ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ

pewdiepie

๐Ÿฃ

PewDiePie

Met up with blueshirt guy, new friendship made.

PewDiePie

New vlog ok

pewdiepie

Thumbs up for 90 mil club merch: link in bio bruv

pewdiepie

Happy easter ๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿ‡๐Ÿฃ

PewDiePie

New colour options available for the basic pieces of @tsuki_market check out boi

PewDiePie

Last photo from Japan. We went to the famous pagoda near Yamanashi to see Fuji-san up close๐Ÿ—ป very ebic

PewDiePie

PewDiePie

Good night gamers

PewDiePie

Good morning gamers

PewDiePie

Big trees, big moves ๐Ÿ˜ŽโœŒ๏ธ

PewDiePie

Blue spaghetti boi

pewdiepie

Happy v day virgins ๐Ÿ’Œ

gianna

Comfy cute โ˜บ๏ธ What team are you rooting for? ๐Ÿˆ Comment below

gianna

I cleaned up after OK ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ itโ€™s always a mess while trying to get dressed ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

pewdiepie

Chad posture always

pewdiepie

Unclepie

pewdiepie

Thought I looked level 100 boss, might delete later โค๏ธ๐Ÿ’ž๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ‘…โฃ๏ธ๐Ÿ’Œ๐Ÿ’•

pewdiepie

We visited sweland and it was episkt

pewdiepie

๐Ÿ˜˜๐ŸŽ„

gianna

Admiring the sand. The sand is so nice obviously. No but for real I love using the sand as an exfoliator when Iโ€™m at the beach, makes my skin sooo soft. ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ.. still bad at captions ๐Ÿ˜‚๐Ÿค™๐Ÿผ whatever. Donโ€™t just scroll past this pic, like it ๐Ÿ–•๐Ÿผ.. I mean ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ... ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ... if I showed yโ€™all how many people view my stuff but donโ€™t like ๐Ÿ˜ญ๐Ÿคฎ.... Follow my Snap & see what Iโ€™m up to, or not ๐Ÿคช username : heygianna316

pewdiepie

Just picture yourself on Christmas morning wearing this elegant little number. Ships in time for Christmas. http://bit.ly/2DS18RS link in bio. @ugly.christmas #ad

gianna

#throwbackthursday Which photo is your favorite? ๐Ÿ–ค

gianna

๐Ÿ–ค

prillylatuconsina96

mana outfit @illywears_collection favorite kalian? Aku dua-duanya! Haha yang pertama outfit kalo mau jalan sama temen, yang kedua kalo mau ke kampus atau meeting sama client. โค๏ธ Follow our account in @shopee_id to shop! โ˜บ๏ธ

pewdiepie

New merch! Order now to arrive safe before Xmas. #pewnews #cykalasagna link in bio. Represent.com/pewdiepie

prillylatuconsina96

Outfit dari @illywears_collection yang bisa di pakai untuk acara semi formal atau acara santai. Tergantung gimana kalian mix and match dengan accessoriesnya โ˜บ๏ธ Langsung cek aja di @shopee_id yaaa!

prillylatuconsina96

ILLY WEARS NEW COLLECTION! Yang ini salah satu favorite aku karena bisa di pakai berbagai macam look sesuai selera kalian! Bisa polos, pakai dalaman untuk yang berhijab atau jacket jeans untuk terlihat lebih sporty! Hari ini sudah bisa kalian dapatkan di @shopee_id yaaa dan bisa liat ignya @illywears_collection untuk liat-liat koleksinya! Selamat belanja! โค๏ธ

prillylatuconsina96

Itโ€™s presents season and @sugarbearhair has got a surprise for you! Their biggest SALE of the year is coming up and YOU get all the perks! ๐Ÿ˜ Get amazing deals on #sugarbearhair vitamins and Womenโ€™s Multivitamins, as well as LIMITED EDITION merchandise! ๐Ÿ’• Supplies are limited so get your #sugarbearhair and visit www.sugarbearhair.com ๐Ÿ˜‰

gianna

Still the one โ™ก

prillylatuconsina96

Had a really fun time with @claurakiehl and @alvasus ! Baking a chocolate cake and thank god today is my cheat day haha thanks for today! Good luck for your movie cinta and iโ€™ll see you soon! Hope itโ€™ll be in LA ๐Ÿ˜› And iโ€™m wearing @illywears_collection for my outfit!

prillylatuconsina96

They asked me to do a quick snapshot and i still keep looking at my food cuz im not gonna let anyone to touch it. Well i only super possessive to my food. ๐Ÿฅž๐Ÿฅ“๐Ÿฅฉ๐Ÿ—๐Ÿ–๐Ÿ”๐ŸŸ๐Ÿ•๐Ÿฅ—๐ŸŒฏ๐ŸŒฎ๐Ÿฅ™๐Ÿฅ˜๐Ÿฅซ๐Ÿ๐Ÿœ๐Ÿฒ๐Ÿค๐ŸฅŸ๐Ÿฑ๐Ÿฃ๐Ÿ›๐Ÿ™๐Ÿš๐Ÿ˜๐Ÿฅ๐Ÿฅ ๐Ÿง๐Ÿก๐Ÿข๐Ÿฅฎ๐Ÿฆ๐Ÿฅง๐Ÿง๐Ÿฐ๐ŸŽ‚๐Ÿฎ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿซ๐Ÿฟ๐Ÿฏ๐Ÿฅœ๐Ÿช๐Ÿฉ

gianna

prillylatuconsina96

Main-main di masa muda boleh kok tapi jangan lupa seimbang dengan menimba ilmu setinggi-tingginya. Menimba ilmu bisa di mana saja apalagi di era sekarang informasi bisa di cari dimana saja. So tentukan tujuan kalian, kerja keras, terus belajar dan berkarya! Dengan begitu kita bisa menjadi generasi penerus bangsa yang berkualitas. Karena millennials itu harus berdaya, berkarya dan bermakna! โค๏ธ @rumah.millennials

prillylatuconsina96

Happy graduation the smartest cousin in the family hahaha! Im so proud of you Aa!!! Sukses terus yaaa love you โค๏ธ

prillylatuconsina96

Precious moment! #IndonesianSportAwards2018 Selamat untuk para pemenang. Bangga dengan athlete Indonesia! Semangat dan terus berprestasi yaaa! ๐Ÿฅ‡๐Ÿ†

pewdiepie

๐Ÿ๏ธโ„๏ธ

pewdiepie

New @tsuki_market collection out! ๐ŸŒœ Link in bio.

pewdiepie

New @tsuki_market dropping next week

gianna

pewdiepie

๐ŸŒš

pewdiepie

Happy Halloween ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฅ๐ŸŒš

pewdiepie

Ad - loving my honor 8x, its innovative and great. Guess what I'm doing right now? #CheerForHonor8x check bio to win one!

pewdiepie

๐Ÿ“–

pewdiepie

Thanks for all the birthday wishes and the peeps who came to celebrate ๐Ÿค ๐Ÿ™๐ŸŽˆ

gianna

Iโ€™m going to Santa Ana California this week, can anyone recommend some places to go to? Like, 1. Good dispensary ๐ŸŒฑ๐Ÿ”ฅ 2. Vegan / Raw vegan food places ๐Ÿ˜‹ 3. Fun stuff TAG places to go in the comments please ๐Ÿ˜Š

pewdiepie

Happy birthday to my number1 girl โค๏ธ๐Ÿค ๐ŸŽˆ (but after maya ofc). We had a lovely day going to a pumpkin patch for the first time!

pewdiepie

Squadup

pewdiepie

Any memes hiding down here?

pewdiepie

New merch ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ official meme review. ๐Ÿ˜ค๐Ÿ›‘9 year olds only๐Ÿ›‘๐Ÿ˜ค link bio

pewdiepie

Smash like or face big problems

pewdiepie

๐Ÿ“ง

gianna

Can we just lay in bed all day? Click the link in my bio, Iโ€™m uploading new videos and photos today ๐Ÿคช๐ŸŽŠ

PrillyLatuconsina96

YEAY!!! We NAILED it!!!Akhirnya yaaa thanks for the hard work everybody! Tinggal besok @ratusekartajitheatre semangat โค๏ธ

PrillyLatuconsina96

Gambaran mahasiswi kelas pagi yang lelah. Nemu spot enak dikit langsung tiduran ๐Ÿคซ #CampusLife

PrillyLatuconsina96

Today is gonna be my last presentation for this semester! FINALLYYYYY!!! Wish me luck for today everybody! Masa-masa sulit presentasi sudah terlewatiiiii!!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป #CampusLife

pewdiepie

new merch, Walmart quality ๐Ÿ‘… Fast food รฆ๏ฝ“๏ฝ”๏ฝˆ๏ฝ…๏ฝ”๏ฝ‰๏ฝƒ๐Ÿ˜ค link bio

PrillyLatuconsina96

Jangan lupa makan siang di @nonajudesss gilaa nikmat bggtt sih ini! Follow juga @bumbunona yaaa buat menu menu kejutaan yang pasti bikin kamu gak bisa bernti makan! SOON!

PrillyLatuconsina96

Since 2000! Yang dulunya rebutan boneka teletubbies mulu! Hahaha โค๏ธ๐Ÿคซ

PrillyLatuconsina96

Todayโ€™s look for #AudiSarah ( @andhitaalda โ€˜s big bro) Wedding! Dress by @meiriethaofficial #alvastyle

PrillyLatuconsina96

โ˜บ๏ธ

PrillyLatuconsina96

HAPPY Bโ€™DAY MONKEY! Wish gue cuma satu. Semoga gue gak nerima telfon dari lo pas lo sedih/nangis. Harus happy-happy tahun ini! No more tears gara-gara skripsi atau masalah lainnya! Youโ€™re prettier when you smile nyet! Love you!

PrillyLatuconsina96

HAPPY SWEET 17 AMEL! @amelcarla ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽˆ

gianna

What's your astrological sign? Comment it ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ Iโ€™m a Pisces.

prillylatuconsina96

When youโ€™re bored in class...

prillylatuconsina96

Terima kasih yang udah nonton kita di @hotmanparisofficial Show Semoga cerita yang kita bagikan bisa menginspirasi kalian untuk terus semangat melanjutkan pendidikan dan melakukan perubahan. Sukses persiapan nikahnya @tasyakamila ! Doakan aku lancar kuliah dan nyusul nyelesain S2. Bukan nyusul nikah loh yaa hahaha ๐Ÿ˜

prillylatuconsina96

Good hair day + traffic = selfies ๐Ÿ˜

gianna

I donโ€™t have a caption ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ comment a caption & the best one gets a shoutout on my story tonight! ๐Ÿ˜Š๐Ÿค™๐Ÿผ

prillylatuconsina96

Hey, kalian mau dapet THR tambahan smartphone atau Voucher belanja dengan total ratusan JUTA ??? Kayu Putih Aroma, bagi-bagi THR lagi nih di BAPER dari KPA (aBis lebAran daPEt smaRtphone) Yukk yang mau , ikutan, siapa tau kamu yang di BAPER in sama KPA :) Mekanisme lengkap cek instagram Kayu Putih Aroma yah @temanhati_id #KayuPutihAroma #guebeda

prillylatuconsina96

Akhir2 ini aku tuh lagi suka travelling banget! Seneng banget karena sekarang semuanya menjadi semakin mudah โค Eh pas aku cek berita terkini ternyata beberapa tahun terakhir pembangunan infrastruktur dan juga perkembangan di bidang transportasi lagi menjadi sorotan ya hahah!! #Prillvers penasaran kan pasti siapa sosok dibalik itu?? โค Yuk cari tau jawabannya bareng aku di acara Youth X Public Figure Vol. 5 โ€œConnecting Indonesiaโ€ bersama Pak Menteri Basuki Hadimuljono (Menteri @Kemenpupr ) dan Pak @Budikaryas (Menteri @kemenhub151 ) ada penampilan keren juga dari @silampukau serta dipandu oleh @AkbarryNoor Siapa tau ada solusi juga buat kamu yang selama ini LDR, kalau akses semakin mudah kan hubungan jarak sejauh apapun bukan halangan haha! โค Dapatkan tiketnya dengan klik link yang ada di profile instagram @wetheyouth.id Sampai juga di #YouthXPublicFigure Vol. 5 ya Prillvers!

prillylatuconsina96

Nasib anak kampus yang ada 4 project dalam satu semester, jam segini baru makan siang. Kelaperaaaaannn!!! Dan ngidam @nonajudesss bangett dari kemaren! Langsung deh pesen minta anter ke kampus. Sumpah parah! Sambel petasan di campur sama kecombrang gila bggtt sih! Enak parah sampe gak stop nih makan! Buat kalian yang belom cobain, yuk langsungg mampir ke @nonajudesss Ps: maafkan kerakusan saya kalo makan gak ada jaim jaimnya! #pecintapedas #NonaJudesss

gianna

๐Ÿ–ค Following 3 people on Snapchat, comment your username below. You can comment as many times as you want ๐Ÿ˜Š

prillylatuconsina96

Hari ini seneng banget banget bisa jadi bagian dari history teh @itsrossa910 walaupun deg-degannya bukan main karena harus nyanyiin lagunya yang super tinggi haha. Makasih yaaaa teteh dan @sctv udah ajak akuuu buat kolaborasi bareng! Di tunggu yaa video aku spesial teh Rossa! โค๏ธ

prillylatuconsina96

Hari ini! Inbox SCTV spesial teh Rossa! Live dari summarecon Bekasi jam 15:00 WIB! aduh akunya deg-degan bgt mau nyanyiin lagu teteh haha! โค๏ธ

prillylatuconsina96

Buat kalian yang suka photo-photo kaya aku, sekarang kalian ga usah takut kehabisan memori lagi kalau pakai #VivoV9 6 GB. Bukan cuman itu prosesor 660 AIE nya juga cocok banget buat aku yang multi tasking. You should have this one guys! @vivo_indonesia

gianna

Almost 4 months postpartum ๐Ÿ’ช๐Ÿผ (Swipe if you wanna see my big belly when I was prego lol ) I stayed in shape while pregnant, eating a high fruit & veggie vegan diet.. Sure I had chocolate cake and cookies a couple times a week ๐Ÿคฃ But since I ate so clean regularly that didnโ€™t effect my healthy weight gain. I didnโ€™t weight train while pregnant I just walked, I was very fatigue so I didnโ€™t want to push myself. I also had a natural birth at home ๐Ÿ˜Š Yup, had my son right on my bed. Most painful, but beautiful thing Iโ€™ve ever experienced. I havenโ€™t been present on social media much because my whole entire day is consumed by being the best mom I could be, but every day itโ€™s getting easier and easier to fit other things into my day so hopefully soon Iโ€™ll be able to be more active on here ๐Ÿ’š. Thank you to the people whoโ€™ve said nice things about my pregnancy, and to the mean trolls, my block game is strong ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ˜Š

prillylatuconsina96

Im so so sorry but i just canโ€™t help myself to post another pictures of this look! I love it! Last one i promise ๐Ÿ˜

prillylatuconsina96

Dunia sempit sekali... Beru tau kemarin ternyata kita saudaraan haha! It was nice meeting you kaaa @iko.uwais youโ€™re so kind and amazing ๐Ÿ˜ญโค๏ธ

prillylatuconsina96

Selalu seneng banget kalo ketemu ka @titi_kamall bener-bener langsung cerita dan ketawa-ketawa. Tebak kita lgi ngomongin apa disini HAHAHA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜›

prillylatuconsina96

Big Smile for my 22m followers!!! I love yโ€™all!!! โค๏ธ

prillylatuconsina96

The most beautiful thing a woman can wear is confidence! Last Nightโ€™s Look #Imaa2018 ๐Ÿ’„ : @bubahalfian

gianna

prillylatuconsina96

โ€œItโ€™s 1:34 AM... Aku ngantuk tapi aku besok ujian terus aku belom belajar... hhmmโ€ #campuslife

prillylatuconsina96

Keluarga kecil yang selalu happy haha! HAPPY BDAY MAMAKUUU!! Mama harus sehat terus dan aku akan doain mama supaya panjang umur biar mama bisa nemenin aku pas wisuda, menikah, punya anak, jalan-jalan bareng selama-lamanya! Love you mah โค๏ธ

prillylatuconsina96

Craving for some chocolate cookies ๐Ÿช in @wijaya_melia for #imaa2018 . Glam @bubahalfian @rere_hd @alvasus #prillylatuconsina #alvastyle

prillylatuconsina96

Busy working on being better than i was yesterday. #Alvastyle

prillylatuconsina96

Lovin my makeup today!

pewdiepie

Check out #HonorPhotoCup contest on Honor's US Facebook account from June 22 - June 29, and have the chance to win a brand-new Honor View10 or Honor 7x #ad

pewdiepie

Did someone just use the word "thot"?

pewdiepie

Maya is not impressed

gianna

๐Ÿ˜Š

gianna

Would you give me a push? ๐Ÿ–ค

pewdiepie

Me๐Ÿง’ and Edgar๐Ÿถ love the honor view 10 phone.๐Ÿคณ Heres us looking at what my next dog will be. #ad Save $50 on this phone when you register or sign in to your HiHonor.com account. *Valid in the US only and open to May 28. https://goo.gl/Mz3q9e or link in bio

gianna

Sun kissed ๐ŸŒž๐Ÿš Do you love beaches? Iโ€™m considering moving to Hawaii, all the beaches, jungles & tree ripened fruit ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ

gianna

My favorites place to be ๐ŸŒด

pewdiepie

Me and @itsmarziapie look SO cute in this photo together ๐Ÿ˜

pewdiepie

Go give @lushsux a suck for this madladery

gianna

Whatโ€™s your favorite color? Mine is Green ๐Ÿ’š Comment yours below ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

gianna

Donโ€™t forget to stretch everyday ๐Ÿ˜‰๐Ÿค™๐Ÿผ

gianna

Caption this ๐Ÿ’ญ Sending DMโ€™s to four people who come up with the best caption โ˜บ๏ธ Comment below โฌ‡๏ธ

gianna

Are you thinking of me, like Iโ€™m thinking of you? ๐Ÿ’ญ

gianna

This sea foam green is my favorite color ๐Ÿ˜๐Ÿ’š Whatโ€™s yourโ€™s? Comment below ๐Ÿ˜Š

pewdiepie

ๆฒ–็ธ„

pewdiepie

๐Ÿ˜

pewdiepie

Purp

pewdiepie

Proud to announce I'm the main character of the new #WatchDogs3! I play a Swedish hacker in Japan seeking revenge for xtreme slow Internet

pewdiepie

๐ŸŽŒ๐ŸŒบโฃ๏ธ๐ŸŒบ๐ŸŽŒ