Makeup Clips Sonakshi Sinha Prilly Latuconsina - instagram lists #feedolist

aslisona

Happy Independence Day to all my fellow Indians! Today is even more special for me because i got to be a part of a film that highlights one of the biggest achievements of Independent India! Photo by @sunil.r.khandare 🇮🇳

aslisona

For the first screening of #MissionMangal in Delhi last night! Styled by @mohitrai (tap for deets), hair by @themadhurinakhale, makeup by @heemadattani 🖤 photos by @theshutterbug.in

aslisona

#MissionMangal ki puri team aapse milne aa rahi hai sirf 2 din mein! Come bring your friends and family for a thrilling experience. Book your tickets NOW!

aslisona

#EidMubarak to everyone celebrating the festival of Eid al-Adha. Wish that everyone stays blessed, now and always ❤️

aslisona

Too glam to give a damn. #SundaySelfie

aslisona

कल white, आज black. #MissionMangal promotions today, styled by @mohitrai (tap for deets), hair by @themadhurinakhale, makeup @mehakoberoi and photos by @saurabhdalvi_photography 🖤 #sonastylefile

aslisona

कल white, आज black. #MissionMangal promotions today, styled by @mohitrai (tap for deets), hair by @themadhurinakhale, makeup @mehakoberoi and photos by @saurabhdalvi_photography 🖤 #sonastylefile

aslisona

@grehlakshmi के अगस्त अंक में, मैं आ रही हूँ अपने मिशन मंगल के सुपरहीरोज़ की टीम के साथ #MissionMangal @akshaykumar @taapsee @balanvidya @sharmanjoshi @nithyamenen @iamkirtikulhari @foxstarhindi #HopeProductions #JaganShakti @zeemusiccompany

aslisona

सफ़ेदी कि चमकार! Styled by @mohitrai (tap for deets) for #MissionMangal promotions on #TheKapilSharmaShow! Hair by @themadhurinakhale, makeup by @mehakoberoi and pictures by @saurabhdalvi_photography ❤️

aslisona

सफ़ेदी कि चमकार! Styled by @mohitrai (tap for deets) for #MissionMangal promotions on #TheKapilSharmaShow! Hair by @themadhurinakhale, makeup by @mehakoberoi and pictures by @saurabhdalvi_photography ❤️

aslisona

Sex की है बात, पर देखें Family के साथ! #khandaaniShafakhana releasing tomorrow. अधिक जानकारी के लिये missed call करें +91 7069588444 पर। 📞 #BaatTohKaro Book tickets now : Link in bio! @fukravarun @badboyshah @priyanshjora @shilpidasgupta @mriglamba @gautam.m1 @tseries.official @anandpanditmotionpictures @panorama_studios

aslisona

Dressed up to get messed up (white hai na 😂) Styled by @mohitrai (tap for deets) hair by @themadhurinakhale, makeup by @heemadattani 🖤 #khandaanishafakhana on August 2nd!

aslisona

🖤 Styled by - @mohitrai (tap for deets), hair by @themadhurinakhale, makeup by @heemadattani and Photographs by @rishabhkphotography!

aslisona

🖤 Styled by - @mohitrai (tap for deets), hair by @themadhurinakhale, makeup by @heemadattani and Photographs by @rishabhkphotography!

aslisona

🖤 Styled by - @mohitrai (tap for deets), hair by @themadhurinakhale, makeup by @heemadattani and Photographs by @rishabhkphotography!

aslisona

How i feel about #AirportLooks - “I legit do not care” 😂😂😂

aslisona

Lo ji... बेबी बेदी has jumped onto the #SundaySelfie bandwagon. But not without her helmet. आप भी पहनो अपना हेल्मेट. Cool दिखो, safe रहो! #khandaanishafakhana on August 2!

prillylatuconsina96

Dikirimin foto ini sama asistenku pas lagi ujian ditempat kerja. Mukaku stress bgt ternyata hahaha! Rasanya panik ujian tapi sambil ditungguin buat lanjut kerja. Deg degan haha 😂😂 buat kalian yang kuliah sambil kerja, semangatt yaaa ❤️

prillylatuconsina96

The best feeling in the world is when you feel loved by someone you love. Thanks for the lilys! Semenjak aku gak posting apapun soal kehidupan Pribadi, malah makin banyak yang kepo yaa wkwk well nanti aku jawab2in deh pertanyaanya besok di Shopee live hanya di aplikasi @shopee_id jam 11 WIB! Biar gak ketinggalan pasang pengingatnya di https://shopee.co.id/live-streaming 😊 see you guys!

prillylatuconsina96

🤷🏻‍♀️

prillylatuconsina96

Mama, aku mau kembali kecil... Perasaan dulu pas aku kecil gak pernah nemuin anak seganteng mereka. #nasib Tapi mereka percaya aku umur 13 tahun hahahahahhaha 😂

prillylatuconsina96

Awww i hit 30 M followers! Y’all crazy! Thank youuu! ❤️

prillylatuconsina96

Happy b’day Papa! You’re such an amazing dad! I’m so grateful that i have you in my life! Wishing you the greatest things in life, happiness and healthiness! Love you! ❤️ Ps: you’re still handsome with your sleepy face don’t worry 😂

prillylatuconsina96

Reading Danur 3! Slide 1: oke nanti adegannya gini ya.. Slide 2: shotnya juga kira-kira gini.. Slide 3: tau ah capek... numpang tidur siang ya guys. 😂😂

prillylatuconsina96

It’s always amazing to have a friend who share the same vision and love to work as much as you do! Well, what an amazing crazy experience we had in Hongkong! 17 meetings in total, late night discussion and also memorable laugh we shared! I had so much fun! Prilly's the best experience ever after LA! Ahaha but i wish this time will open “new door” for us to go to completely different world! Why not? #bestfriend #workaholicwoman

prillylatuconsina96

A million “thank yous” to @riseconfhq for the opportunity to speak on such an important stage before the brightest tech minds from around the world. Although it was nerve-wrecking at the beginning since it was my first time ever speaking at an event at this calibre, but no words can describe how I thrilled I was by the experience. I hope my two-cent would mean something to anyone that was there today. #riseconf #centerstage #hongkong

prillylatuconsina96

I feel humbly proud to be part of @riseconfhq 2019, the largest technology conference Asia. Feeling the excitement being amongst the brightest minds in digital tech from all over the world. Sincerely hope I can share my two-cent on how important it is to use social media not to merely impress people, but more importantly to impact people. Tune in for my session on RISE FB page (LIVE) : . RISE Event page on Facebook. ⬇️ - 11:45 - 12:05 Hongkong Time. Turning social presence into social good (Center stage) ⬇️ - 13:45 - 14:10 Hongkong Time. From entertainment to entrepreneurship (Strartup University) #RISEConf

aslisona

Just felt like this one from behind the scenes deserved a post of its own...

aslisona

Stretch. For @elleindia Photographer @colstonjulian Stylist @malini_banerji Hair: @themadhurinakhale Makeup: @divyachablani15

aslisona

Ye kahaani hai ordinary logon ke ek extraordinary dream ki. This Independence day witness the inspiring true story India’s space mission to Mars! Catch #MissionMangal on 15 August 2019 #HopePictures #JaganShakti

aslisona

@elleindia bringing back the sportsgirl in me this July! Outfit @reebokindia @kchapters @shoplune Photographed by @colstonjulian, Styling @malini_banerji, hair by @themadhurinakhale, Makeup by @divyachablani15, Assisted by: @pujarinighosh @suhani_lotlikar 💙 #ellejuly #BeMoreElle

aslisona

#KokaChallenge accept karo, step karo, upload karo और inaam jeeto... 🤚🤙✨ तो shuru हो jao turant से pehle!!!💃🏻

aslisona

The बाप of all party numbers!😎 तैयार raho to dance on the बीट्स of #Koka. Song link in BIO! Dekho dekho... #KhandaaniShafakhana

aslisona

Happy Fathers day to my handsome papa and all the other papas, dads, abbus, dadas, babas, bapus out there ❤️ @shatrughansinhaofficial

aslisona

Thats my weekend smile! #friyay

aslisona

Kab se pooch rahe hai picture ka naam kya hai? PICTURE KA NAAM MIL GAYA!!! I’m thrilled to announce my film KHANDAANI SHAFAKHANA releasing on 26th July! @fukravarun @badboyshah @shilpidasgupta #BhushanKumar #MahaveerJain @mriglamba @gautam.m1 @tseries.official #khandaanishafakhaana

aslisona

Eid Mubarak 🌟

aslisona

What a day 💫 02.06.2019

aslisona

Can't get old if you don't grow up! Thank you for all the love you’ve sent me for my birthday! Only gratitude and good vibes, now and always ❤️

aslisona

बड़ा स्टाइल मार रही है! Styled by @mohitrai in @balmain (@mytheresa.com) for the @projectbandi launch today 💎 hair by @themadhurinakhale, makeup @mehakoberoi.

aslisona

Sunny #SundaySelfie ☀️

aslisona

Wake up and make up #lifeofanactor

aslisona

Congratulations to me for getting out of bed #sleepyhead 📸 by @arjun.mark ▪️

aslisona

Errrmmmm... wasnt it friday like yesterday??? #whenmondaysneaksuponyou

aslisona

I got it from my mama!!! #HappyMothersDay ❤️

aslisona

Did you know that when both, husband and wife, have Thalassemia Minor, there is a 25% chance that their child will have Thalassemia Major and will usually not live beyond 30 years? Today, on #WorldThalassemiaDay, by posting this picture of half my face, I am supporting the #AadhiwaliZindagiMitao movement to remind everyone to get tested for Thalassemia and avoid giving their child half a life. Visit www.thewishingfactory.org or call 844-844-9544 to schedule a Thalassemia test and to donate to help patients. Post a picture of your face cropped in half on Instagram and tag three others to do the same! @TheWishingFactory

aslisona

Its Voting day in Lucknow! Was so proud to see my mom in action doing some amazing work and living out her dream...do vote for her, because the one thing she doesn’t know how to do is let people down! @poonamsinhasp

aslisona

Award night in Kochi tonight! Styled by @mohitrai (tap for deets), Makeup @ritesh.30, Hair @themadhurinakhale 🖤 #sonastylefile

aslisona

Darling im a nightmare... dressed like a daydream 🖤

aslisona

Vote kiya kya??? #mumbaikarvotekar

aslisona

आग लगी बस्ती में, मैं अपनी मस्ती में 🐒 #SundayFunday

aslisona

Lo ji... trust Pandeyji to sort out Friday, 20th December 2019 ka plan! #dabangg3

aslisona

When you ready for the weekend... but got no plans 🙄 #fridayfeels

aslisona

Watching you watch me. 📸 @saajan_singh23

aslisona

Happy #earthday2019! Taking care of our little blue planet should be on our minds not just today, but everyday... after all its the only one we have!

aslisona

Live, Laugh, Leave Me Alone... its Sunday! #sundayselfie

aslisona

Fighting the mid week blues, in blue! Styled by @mohitrai (tap for deets) thanks for the pictures @manav.manglani 🦋

aslisona

When you see your food coming to u at a restaurant... 📸 @saajan_singh23

aslisona

Its a sunny day in Delhi today, for #kalank promotions! Styled by - @mohitrai (tap for deets) Makeup by - @ritesh.30 Hair by - @themadhurinakhale

aslisona

People that feel like sunshine... gotta keep em close 💛 #kalank

prillylatuconsina96

mana outfit @illywears_collection favorite kalian? Aku dua-duanya! Haha yang pertama outfit kalo mau jalan sama temen, yang kedua kalo mau ke kampus atau meeting sama client. ❤️ Follow our account in @shopee_id to shop! ☺️

prillylatuconsina96

Outfit dari @illywears_collection yang bisa di pakai untuk acara semi formal atau acara santai. Tergantung gimana kalian mix and match dengan accessoriesnya ☺️ Langsung cek aja di @shopee_id yaaa!

prillylatuconsina96

ILLY WEARS NEW COLLECTION! Yang ini salah satu favorite aku karena bisa di pakai berbagai macam look sesuai selera kalian! Bisa polos, pakai dalaman untuk yang berhijab atau jacket jeans untuk terlihat lebih sporty! Hari ini sudah bisa kalian dapatkan di @shopee_id yaaa dan bisa liat ignya @illywears_collection untuk liat-liat koleksinya! Selamat belanja! ❤️

prillylatuconsina96

It’s presents season and @sugarbearhair has got a surprise for you! Their biggest SALE of the year is coming up and YOU get all the perks! 😍 Get amazing deals on #sugarbearhair vitamins and Women’s Multivitamins, as well as LIMITED EDITION merchandise! 💕 Supplies are limited so get your #sugarbearhair and visit www.sugarbearhair.com 😉

prillylatuconsina96

Had a really fun time with @claurakiehl and @alvasus ! Baking a chocolate cake and thank god today is my cheat day haha thanks for today! Good luck for your movie cinta and i’ll see you soon! Hope it’ll be in LA 😛 And i’m wearing @illywears_collection for my outfit!

prillylatuconsina96

They asked me to do a quick snapshot and i still keep looking at my food cuz im not gonna let anyone to touch it. Well i only super possessive to my food. 🥞🥓🥩🍗🍖🍔🍟🍕🥗🌯🌮🥙🥘🥫🍝🍜🍲🍤🥟🍱🍣🍛🍙🍚🍘🍥🥠🍧🍡🍢🥮🍦🥧🧁🍰🎂🍮🍭🍬🍫🍿🍯🥜🍪🍩

prillylatuconsina96

Main-main di masa muda boleh kok tapi jangan lupa seimbang dengan menimba ilmu setinggi-tingginya. Menimba ilmu bisa di mana saja apalagi di era sekarang informasi bisa di cari dimana saja. So tentukan tujuan kalian, kerja keras, terus belajar dan berkarya! Dengan begitu kita bisa menjadi generasi penerus bangsa yang berkualitas. Karena millennials itu harus berdaya, berkarya dan bermakna! ❤️ @rumah.millennials

prillylatuconsina96

Happy graduation the smartest cousin in the family hahaha! Im so proud of you Aa!!! Sukses terus yaaa love you ❤️

prillylatuconsina96

Precious moment! #IndonesianSportAwards2018 Selamat untuk para pemenang. Bangga dengan athlete Indonesia! Semangat dan terus berprestasi yaaa! 🥇🏆

makeup_clips

Follow @girl for the most relatable girl memes 💋 @girl 😂 💋 @girl 😂 💋 @girl 😂 💋 @girl 😂 💋 @girl 😂 💋 @girl 😂

PrillyLatuconsina96

YEAY!!! We NAILED it!!!Akhirnya yaaa thanks for the hard work everybody! Tinggal besok @ratusekartajitheatre semangat ❤️

PrillyLatuconsina96

Gambaran mahasiswi kelas pagi yang lelah. Nemu spot enak dikit langsung tiduran 🤫 #CampusLife

PrillyLatuconsina96

Today is gonna be my last presentation for this semester! FINALLYYYYY!!! Wish me luck for today everybody! Masa-masa sulit presentasi sudah terlewatiiiii!!!💃🏻💃🏻💃🏻 #CampusLife

PrillyLatuconsina96

Jangan lupa makan siang di @nonajudesss gilaa nikmat bggtt sih ini! Follow juga @bumbunona yaaa buat menu menu kejutaan yang pasti bikin kamu gak bisa bernti makan! SOON!

PrillyLatuconsina96

Since 2000! Yang dulunya rebutan boneka teletubbies mulu! Hahaha ❤️🤫

PrillyLatuconsina96

Today’s look for #AudiSarah ( @andhitaalda ‘s big bro) Wedding! Dress by @meiriethaofficial #alvastyle

PrillyLatuconsina96

☺️

PrillyLatuconsina96

HAPPY B’DAY MONKEY! Wish gue cuma satu. Semoga gue gak nerima telfon dari lo pas lo sedih/nangis. Harus happy-happy tahun ini! No more tears gara-gara skripsi atau masalah lainnya! You’re prettier when you smile nyet! Love you!

PrillyLatuconsina96

HAPPY SWEET 17 AMEL! @amelcarla 🎊🎉🎁🎈

prillylatuconsina96

When you’re bored in class...

prillylatuconsina96

Terima kasih yang udah nonton kita di @hotmanparisofficial Show Semoga cerita yang kita bagikan bisa menginspirasi kalian untuk terus semangat melanjutkan pendidikan dan melakukan perubahan. Sukses persiapan nikahnya @tasyakamila ! Doakan aku lancar kuliah dan nyusul nyelesain S2. Bukan nyusul nikah loh yaa hahaha 😝

prillylatuconsina96

Good hair day + traffic = selfies 😝

prillylatuconsina96

Hey, kalian mau dapet THR tambahan smartphone atau Voucher belanja dengan total ratusan JUTA ??? Kayu Putih Aroma, bagi-bagi THR lagi nih di BAPER dari KPA (aBis lebAran daPEt smaRtphone) Yukk yang mau , ikutan, siapa tau kamu yang di BAPER in sama KPA :) Mekanisme lengkap cek instagram Kayu Putih Aroma yah @temanhati_id #KayuPutihAroma #guebeda

prillylatuconsina96

Akhir2 ini aku tuh lagi suka travelling banget! Seneng banget karena sekarang semuanya menjadi semakin mudah ❤ Eh pas aku cek berita terkini ternyata beberapa tahun terakhir pembangunan infrastruktur dan juga perkembangan di bidang transportasi lagi menjadi sorotan ya hahah!! #Prillvers penasaran kan pasti siapa sosok dibalik itu?? ❤ Yuk cari tau jawabannya bareng aku di acara Youth X Public Figure Vol. 5 “Connecting Indonesia” bersama Pak Menteri Basuki Hadimuljono (Menteri @Kemenpupr ) dan Pak @Budikaryas (Menteri @kemenhub151 ) ada penampilan keren juga dari @silampukau serta dipandu oleh @AkbarryNoor Siapa tau ada solusi juga buat kamu yang selama ini LDR, kalau akses semakin mudah kan hubungan jarak sejauh apapun bukan halangan haha! ❤ Dapatkan tiketnya dengan klik link yang ada di profile instagram @wetheyouth.id Sampai juga di #YouthXPublicFigure Vol. 5 ya Prillvers!

prillylatuconsina96

Nasib anak kampus yang ada 4 project dalam satu semester, jam segini baru makan siang. Kelaperaaaaannn!!! Dan ngidam @nonajudesss bangett dari kemaren! Langsung deh pesen minta anter ke kampus. Sumpah parah! Sambel petasan di campur sama kecombrang gila bggtt sih! Enak parah sampe gak stop nih makan! Buat kalian yang belom cobain, yuk langsungg mampir ke @nonajudesss Ps: maafkan kerakusan saya kalo makan gak ada jaim jaimnya! #pecintapedas #NonaJudesss

prillylatuconsina96

Hari ini seneng banget banget bisa jadi bagian dari history teh @itsrossa910 walaupun deg-degannya bukan main karena harus nyanyiin lagunya yang super tinggi haha. Makasih yaaaa teteh dan @sctv udah ajak akuuu buat kolaborasi bareng! Di tunggu yaa video aku spesial teh Rossa! ❤️

prillylatuconsina96

Hari ini! Inbox SCTV spesial teh Rossa! Live dari summarecon Bekasi jam 15:00 WIB! aduh akunya deg-degan bgt mau nyanyiin lagu teteh haha! ❤️

prillylatuconsina96

Buat kalian yang suka photo-photo kaya aku, sekarang kalian ga usah takut kehabisan memori lagi kalau pakai #VivoV9 6 GB. Bukan cuman itu prosesor 660 AIE nya juga cocok banget buat aku yang multi tasking. You should have this one guys! @vivo_indonesia

prillylatuconsina96

Im so so sorry but i just can’t help myself to post another pictures of this look! I love it! Last one i promise 😝

prillylatuconsina96

Dunia sempit sekali... Beru tau kemarin ternyata kita saudaraan haha! It was nice meeting you kaaa @iko.uwais you’re so kind and amazing 😭❤️

prillylatuconsina96

Selalu seneng banget kalo ketemu ka @titi_kamall bener-bener langsung cerita dan ketawa-ketawa. Tebak kita lgi ngomongin apa disini HAHAHA 😝😛

prillylatuconsina96

Big Smile for my 22m followers!!! I love y’all!!! ❤️

prillylatuconsina96

The most beautiful thing a woman can wear is confidence! Last Night’s Look #Imaa2018 💄 : @bubahalfian

prillylatuconsina96

“It’s 1:34 AM... Aku ngantuk tapi aku besok ujian terus aku belom belajar... hhmm” #campuslife

prillylatuconsina96

Keluarga kecil yang selalu happy haha! HAPPY BDAY MAMAKUUU!! Mama harus sehat terus dan aku akan doain mama supaya panjang umur biar mama bisa nemenin aku pas wisuda, menikah, punya anak, jalan-jalan bareng selama-lamanya! Love you mah ❤️

prillylatuconsina96

Craving for some chocolate cookies 🍪 in @wijaya_melia for #imaa2018 . Glam @bubahalfian @rere_hd @alvasus #prillylatuconsina #alvastyle

prillylatuconsina96

Busy working on being better than i was yesterday. #Alvastyle

prillylatuconsina96

Lovin my makeup today!