Priyanka Chopra Jonas Wonderful Places Sandra Dewi - instagram lists #feedolist

sandradewi88

God hears a mother’s prayer 🙏 Chanel tote bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Open PO Europe now! Live Shopping now! 5-19 August 2019 Lipmatte by @saintbysandra honore #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

sandradewi88

Birthday Lunch 💋 #mmiscomingsoon#9monthspregnant

sandradewi88

Birthday lunch ❤️ LV bag & Charlotte Olympia shoes by @ewholesalee Dress by @claire.cynthiatan x Hello Kitty Lipmatte by @saintbysandra #mmiscomingsoon#9monthspregnant

PriyankaChopra

😍 #wivesontour @daniellejonas @sophiet

PriyankaChopra

Family.🥰. #HappinessBegins sold out tour!! Crushed it! So proud of u guys! @jonasbrothers @nickjonas @kevinjonas @joejonas

PriyankaChopra

The #jsisters for life #alenajonas #valentinajonas @sophiet @daniellejonas

PriyankaChopra

#SareeNotSorry! Nuff said! Wearing the perfect drape for the perfect wedding... it’s my go-to for every special occasion! Thank you @sabyasachiofficial for flying down the six yards of love and big hug to @stylebyami for making it happen 💕 #AlwaysADesiGirl #ThrowbackThursday

sandradewi88

Makasih doa & ucapan Happy Birthdaynya.. thank you so much.. God Bless You All 🙏❤️ #inifotolamayah😆

sandradewi88

Besok itu hari ...🥰 Can’t wait 🤣 hari semakin muda hihihi Chanel bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Lipmatte by @saintbysandra honore Open Po Europe now! Live Shopping 5-19 August 2019! #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

PriyankaChopra

LA! I can’t wait to see you guys this Saturday at #BeautyconLA | #BeautyconAmbassador 💗 I’ll be sitting down with @moj for my fireside chat at 1:20pm, talking all things global beauty standards, and the responsibility that comes with having a platform. I’m also super excited to let you know that @beautycon is giving 20 of you the chance to meet me at the event! To enter: 1) Make sure you’re following me and @beautycon 2) Use my 10% off promo code when you purchase your Beautycon tickets: PCHOPRA10 **If you’ve already bought your tickets, head over to la.beautycon.com/priyanka/ and send your receipt number. The giveaway will be live through 8/7 at 11:59pm PDT! See you guys soon 💗

sandradewi88

Happy kiddos 🐳 #raphaelmoeis#19monthsold

sandradewi88

Yeay! Ga berasa sebentar lagi baby MM bakal hadir ditengah tengah keluarga kami.. ga sabar bgt nungguin... krn udah ada pengalaman sama Rafa, tentunya skrg buat anak kedua udah tau, pakaian baby yg super nyaman yaitu @libby.baby Sudah bersertifikasi International Oeko Tex dan SNI sehingga aman dan nyaman untuk bayi.. can’t wait to see u baby ❤️

sandradewi88

Menjadi seorang ibu, pasti kita ingin memberikan yg terbaik buat si kecil.. Rafa suka sekali pasta, gimana si bikin pasta paling gampang? Cukup punya @oonew_id michelin series super gampang, enak & gizinya terjamin.. happy cooking moms #raphaelmoeisforoonew

sandradewi88

Don’t ignore your own potential 💋 Chanel bag from @mkholic.europe @mkholic.preloved Open Po Europe now! 5-19 August! Happy shopping ladies 🥰 Lipmatte by @saintbysandra honore #mmiscomingsoon#9monthspregnant#saintbysandra

PriyankaChopra

The best kind!! An Aydin sandwich.. #babylove

PriyankaChopra

❤️

PriyankaChopra

My 💓

PriyankaChopra

💦 🚤 📸 @akarikalai

Priyankachopra

So happy and proud to announce that #TheSkyIsPink is the only film from Asia to have an official selection at The 44th Toronto Film Festival 2019 at the Gala!!! I can't wait to be back this year in the dual role of actor and producer. I hope to see many of you at the world premiere on September 13 in Toronto. Thank you for your continued love and support! Releasing in cinemas Oct 11. Here we go!

Priyankachopra

Happy big 30 Sid! It has been amazing to witness watching you grow up to be such an incredible guy! Thank you for all the love and the laughs. You are very loved and I’m so proud of you. #bestbrotherever❤️ @siddharthchopra89

PriyankaChopra

Best use of a vacation. The hubby taking pictures. Lol 😝 📷 @nickjonas 👙 ☀️ 🍸 💏

PriyankaChopra

Truly the happiest people I know. May life be everything you want it to be. Congratulations Mr and Mrs Jonas. ❤️🙌🏽

priyankachopra

Under the Tuscan ☀️ #teampixel 📷: @nickjonas

priyankachopra

@elleuk, August 2019 Editor in Chief: @farrahstorr Photographer: @marcinkempski Stylist: @jennedykennedy Creative direction: @misterthomasjames Words: @lenadecasparis HMU: @sarahtannomakeup & @petergrayhair Fashion: @ysl

priyankachopra

Watchin' you watching me! @elleuk Editor in Chief: @farrahstorr Photographer: @marcinkempski Stylist: @jennedykennedy Creative direction: @misterthomasjames Words: @lenadecasparis HMU: @sarahtannomakeup & @petergrayhair Fashion: @ysl

priyankachopra

🖤💕🖤Thank you @elleuk! August, 2019 Editor in Chief: @farrahstorr Photographer: @marcinkempski Stylist: @jennedykennedy Creative direction: @misterthomasjames Words: @lenadecasparis HMU: @sarahtannomakeup & @petergrayhair Fashion: @ysl

priyankachopra

A night in Paris @dior 💃🏾

priyankachopra

Thank you Maria Grazia for an incredible evening. Congratulations ❤️ @dior

priyankachopra

@dior - Paris. Maria Grazia, thank you for having us. 💚

priyankachopra

It’s in the air.. ❤️

sandradewi88

For @attitudeliving_id #raphaelmoeisforattitudeliving Outer by @sho.style #wonderfullLiving #worryfreeingredients #liveconsciously #mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

Congratulations @raphaelmoeis for @attitudeliving_id Ini adalah rangkaian rahasia kehalusan kulitnya Rafa loh moms ... #wonderfullLiving #worryfreeingredients #liveconsciously #raphaelmoeisforattitudeliving #mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

For @temanbumil Chanel tote bag from @authentic.lux2 Outfit from @sho.style Jewellery by @sandradewigold_id Lipmatte by @saintbysandra Rose #sandradewigold#mmiscomingsoon#8monthspregnant

sandradewi88

Selamat buat @temanbumil yang udah meluncurkan buku Hamil tanpa galau dan parenting tanpa galau. Justru karena social media skrg ini sedang hits2nya penyebaran hoax ttg informasj kehamilan dan parenting menjadi sangat kabur dimana semua org membuat info hoax dari org org yg bukan ahlinya, jadilah ibu yg pintar yg bs memilih informasi dari sang ahlinya. Seperti buku dan applikasi hamil & parenting yg memang info infonya dari dokter ahli langsung .. jadilah ibu yang pintar krn dari ibu yg pintar menghasilkan generasi yg pintar 🥳 #sandradewifortemanbumil

sandradewi88

Sebelum menikah, Aku dan suamiku memang sudah  berencana untuk punya rumah sendiri supaya kita ngga perlu ngerepotin orang tua. Buat kalian yang masih muda perlu banget loh untuk mulai berencana punya rumah sendiri. � Kebetulan ada Program Istimewa nih dari @cimb_niaga dan @citralandcibuburofficial. Kamu bisa beli rumah dengan cicilan mulai dari Rp 3 juta/bulan, bunga KPR nya cuma 5,99% fixed 1 tahun, dan kamu juga dapet Free Provisi & Biaya Admin loh. Promo ini berlaku untuk pengajuan Booking Fee hingga 30 Juni 2019 Tunggu apa lagi? Yuk wujudkan rumah impian kamu sekarang! Untuk info lebih lanjut kamu bisa cek di website www.citralandcibubur.com. Atau hubungi Marketing Office CitraLand Cibubur di 021-82485959. � #CIMBNiagaForward #kejarmimpi#sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Life is magical. So shake your own fairy dust and make a wish, because the magic's in your hands! @sandradewigold_id #fairytale #SandraDewiGold #sdwgold

sandradewi88

Pas babymoon kemarin.. abis ini ga tau kapan bs holiday lagi krn bentar lagi ada baby no2 🥰 Chanel bag from @authentic.lux2 Outer from @nine12.official Lipmatte from @saintbysandra severin #mmiscomingsoon

Priyankachopra

Her ❤️😍 @sophiet

sandradewi88

Jalan jalan minggu sore keliling kompleks 😆nya @raphaelmoeis #raphaelmoeis#17monthsold

sandradewi88

💝 TOKYO BELLE St. Moritz 3rd Anniversary Promo 💝 Thank you for trusting TOKYO BELLE St. Moritz (Lippo Mall Puri) for 3 years!! Let’s celebrate with us and don't miss this biggest chance ladies!! ✨All treatment Single & Package 50% OFF ✨ Get Special Gift for Every Transactions 🗓 23-25 June 2019 ( 3 days!! ) 📍Lippo Mall Puri #tokyobelleid #tokyobelle #promotion #indonesia #jakarta #eyelash #eyelashextensions #eyelashextension #eyelashgoals #eyeshampoo #IPL #IPLhairremoval #インドネシア #ジャカルタ #サロン #まつげエクステ #アイシャンプー #脱毛 #sandradewifortokyobelle

sandradewi88

Kejutaaaan! Teman Bumil merilis 2 buku baru, Mums. Hamil Tanpa Galau dan Parenting Tanpa Galau! Mums bisa pre-order mulai sekarang eksklusif di Gramedia.com di Tokopedia. Dapatkan diskon 10%, cashback 10% hingga Rp 10.000 khusus buku Hamil Tanpa Galau, dan free suvenir spesial. Periodenya hanya sampai 30 Juni, Mums! Yuk, order sekarang! @temanbumil #temanbumil

sandradewi88

Hmm .. wangi @raphaelmoeis hari ini shooting buat iklan produk barunya @attitudeliving_id super fun!!! #raphaelmoeis#17monthsold#raphaelmoeisforattitudeliving

PriyankaChopra

That kinda day.. 😍❤️💋😊💏#husbandappreciation

PriyankaChopra

Best birthday girl ever. @madhumalati I love you. Thank you for being my rock.

PriyankaChopra

Happy Father’s Day @papakjonas I feel blessed to have you and @mamadjonas in my life! Thank you for taking me in as your daughter with so much love and warmth 💕 Love you loads. #HappyFathersDay 😁

PriyankaChopra

Father’s Day on moms birthday.. it’s almost like dad is here celebrating with us. Don’t need a day to miss and appreciate you dad. I love you. #HappyFathersDay #daddyslilgirl for life

priyankachopra

Home sweet home.. ❤️💋😍

priyankachopra

Mirror mirror on the wall...@bumble_india kinda day...xoxo

priyankachopra

So incredibly humbled. Thank you @unicefusa for honouring me with the Danny Kaye Humanitarian Award at the UNICEF Snowflake Ball in December! My work with @unicef on behalf of all the world's children means everything to me... Here’s to peace freedom and the right to education... #ForEveryChild

priyankachopra

And it’s a wrap. This movie is special to me on so many levels. Not just because @roykapurfilms and @rsvpmovies (Sid and ronnie) partnered with me on my first Hindi production.. but also took the chance on me to bring to life a character and a true story that needed to be told. @faroutakhtar you made an amazing co actor all over again with all the laughter and fun!(you were missed tonight) and my amazing @zairawasim_ and @rohitsaraf10 who I’ve made friends for life with! This was the hardest loveliest experience. Thank you @shonalibose_ for your incredibly unique vision. I’m so proud of your faith in me. Thank you so much to Our crew who worked tirelessly for 10 months to make this special piece of cinema. I love you all. ❤️ See u at the pictures!!! 🙏🏽 #skyispink 🍿 🎥

sandradewi88

Cintai, hargai & doakan pasangan hidupmu.. karena seluruh hidupnya bekerja keras untuk kebahagian istri & anak juga keluarganya .. i’m proud of you.. banyak hal yg bs kita pelajari dr sifat sifat baik dari suami kita.. semangat bekerja para suami diluar sana, terima kasih dedikasinya buat keluarga...Tuhan memberkati kalian semua , upahmu besar di Surga 😇🙏 ❤️ SDW #raphaelmoeis#17monthsold

sandradewi88

Motherhood is unselfishness.. Outfit from @clementine_signature Lipmatte from @saintbysandra Honore #saintbysandra

sandradewi88

Introducing you to Les Minimaliste. Created as an all over Crème Stick for those who loves quick, go-to makeup with less hassle! Use it on your eyelids, cheeks, and lips. This means with a few quick swipes of this amazing stick you have eyeshadow, blush and lipstick applied in under one minute. Available in 3 colors; Un, Deux, Trois, Voila! You’re good to go.. Available for purchase @saintbysandra 119.000 IDR #LesMinimaliste #LesIsMore #saintbysandra#7monthspregnant #mmiscomingsoon

sandradewi88

Semangat mulai kerja lagi 💋 Chanel bag from @authentic.lux2 Lipmatte from @saintbysandra dominique #mmiscomingsoon#7monthspregnant

priyankachopra

6 years. Seems Like just yesterday we lost you.. I miss you Dad. Inexplicably.

PriyankaChopra

The Chopra FamJam ! Happy early birthday ma.. we love you!! @siddharthchopra89 #kunalbhogal @parineetichopra @madhumalati

sandradewi88

Saturdate 🥰 Minus Gallen #raphaelmoeis#raphaelmoeis

sandradewi88

Minuman kesehatan yang aman di konsumsi buat para Ibu menyusui yang ingin menurunkan berat badan tanpa harus diet ketat dan olahraga, ternyata @Auliaslimmingherbal , cukup minum 3 kali sehari sebelum makan. Manfaatnya tidak hanya bisa menurunkan berat badan tapi juga membantu boost ASI makin lancar & banyak, melancarkan pencernaan,memperbaiki metabolisme tubuh dan masih banyak lainnya, aman karena terbuat dari bahan bahan alami 100% dan tidak ada efek samping sama sekali,kalian wajib coba ya🤗

sandradewi88

☀ June Promo 2019 ☀ ☀ IPL Hair Removal Underarm 5x : Rp 300.000 ☀ IPL Hair Removal 3 part 1x : Rp 1.000.000 ( can mixed between face part, small part, medium part, large part ) ☀Eyelash Extensions Type A 1x: Rp 500.000 ☀ Eyelash Extensions Type B 1x: Rp 550.000 ✨ All treatment Single & Package 25% OFF ( +5% OFF if you bring member card ) ✨ MEMBER GET MEMBER✨ If new customer buy our treatment via regular customer, so the regular customer will get Discount Voucher Rp 300.000 ( Voucher Expire : 31st August 2019 ) 🗓 5th - 30th June 2019 📍 All Branch ( Jakarta & Surabaya ) #tokyobelleid #tokyobelle #promotion #indonesia #jakarta #surabaya #eyelash #eyelashextensions #eyelashextension #eyelashgoals #eyeshampoo #hairremoval #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #サロン #まつげエクステ #アイシャンプー #脱毛

PriyankaChopra

InStyle, July 2019.

PriyankaChopra

@instylemagazine, July 2019. Thank you @sabyasachiofficial for flying this saree around the world for this shoot! I love it! And a big thank you to @stylebyami for helping with the curation! Link in bio!

PriyankaChopra

Fashion is such an important part of global culture, often arising from centuries of tradition, and doesn’t go out of style when the seasons change. The ‘Saree’ is one of the most iconic and recognized silhouettes from India. To me, its beauty lies in its versatility, not just in drape and fabric. It embodies elegance, femininity, and power, and I love how I feel when I’m wearing one. I’m so proud to be wearing a @Taruntahiliani saree on @instylemagazine’s July cover! Thank you @laurabrown99 for being such an amazing creative partner, and for sharing some of India’s incredible fashion with the world. #IndianSummer #ProudDesi (Link to the story in bio)

PriyankaChopra

I’m so proud.. Last night was a another testament of how incredible your bond is as a family.. @jonasbrothers I love you all and am so proud! #chasinghappiness on @amazonprimevideo @nickjonas @joejonas @kevinjonas ❤️ team @philymack and @johnlloydtaylor you crushed it!

sandradewi88

Selamat malam takbiran dari @raphaelmoeis #17monthsold#raphaelmoeis

sandradewi88

Happy boy @raphaelmoeis with his aunty @kartikadewi20 #raphaelmoeis#17monthsold

PriyankaChopra

Romeo oh Romeo.. 😍❤️💋 and Ava drew #nightout

PriyankaChopra

Mood

PriyankaChopra

Where to next baby? #travelbug or #lovebug 💋😍🐞

sandradewi88

Nutrisi Rafa adalah yg terpenting buatku, dengan @oonew_id Michelin Series (green honeydew) yang memakai fitur double steaming membuat semua terasa lebih mudah & nutrisinya tetap terjaga #sandradewiforoonew💕

sandradewi88

Hello! my favorite @sanaturelofficial untuk lipatan-lipatan pada kulit yang penting banget buat wanita supaya bebas begerak atau beraktivitas! @sanaturelofficial: SKIN BRIGHTENING CREAM ✨✨ . Skin Brightening Cream dirancang khusus untuk mencerahkan dan memutihkan V-Line (Selangkangan), siku, lutut, armpit dan pergelangan kaki yang nampak gelap. . Memberikan hasil yang optimal dalam waktu 2 minggu pemakaian. Tekstur kulit yang nampak gelap juga menjadi lebih halus dan putih ✨☺ Aman untuk Ibu hamil hamil dan menyusui karena sudah BPOM dan Halal ❤ _________________ 🛍 Shop Now: Operational Hours (9 am - 6 pm) (WhatsApp Only): Cosmetic +62-821-2261-5923 Skincare +62-878-7767-5529 . After Office Hour (6 pm - 9 am) & Public Holiday 24/7 (WhatsApp Only): +62-878-7286-6597 . . #SANaturel #SANaturelbyShandyAulia #ShandyAulia #SkinBrighteningCream #SkinBrightening #BeNaturallyBeautiful

sandradewi88

Selama bulan puasa, yuk tetap jaga nutrisi kulit agar tetap cerah, halus, kenyal dan sehat. Tapi di kala bulan puasa, bingung kapan harus minum hemaviton Collagen Asta Advanced? Menurut pakar dari #tanyahemaviton, saat terbaik mengkonsumsi hemaviton Collagen Asta Advanced @hemaviton.collagenasta adalah saat sahur, agar manfaatnya bekerja selama tubuh beraktivitas. Selamat berpuasa bagi yang menjalankan :) #sandradewiforhemavitoncollagenasta

sandradewi88

Halo make up lovers Gimana penampilan aku? Ini adalah tampilanku pada saat make up on Budget VS make up on Sultan Budget. Aku mau rekomendasiin barang - barang yang bisa bikin kalian tambah cantik layaknya tuan putri dengan make up yang aku pakai sekarang! Penasaran kan? Langsung aja klik link di bio aku dan kamu bisa dapetin semua nya dengan mudah 😊🙏 #TokopediaByMe #MulaiAjaDulu @tokopedia

sandradewi88

Ramadhan Promo 2019 🌙 ✨Eyelash Extensions all type 2x only Rp 500.000 ✨ ✨ All treatment Single & Package 50% OFF ✨Get discount Voucher Rp 100.000 for any transactions ✨ ⚠ Expire voucher 31 July 2019 🗓 Promo start from 28 May - 4 June 2019 📍 All branch ( Jakarta & Surabaya ) Don’t miss this big chance ladies!💙 #tokyobelle #tokyobelleid #indonesia #jakarta #surabaya #eyelashextensions #eyelashextension #hairremoval #IPLhairremoval #facial #promo #sale #beauty #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #マツエク #まつ毛エクステ #まつ毛エクステンション #脱毛 #光脱毛 #美容 #美容サロン #Ramadhanpromo #sandradewifortokyobelleid

sandradewi88

Yang jadi tantangan untuk libur Lebaran buatku adalah menyambut keluarga yang datang dari luar kota. Nuansa kamar harus lebih nyaman dan variatif dong! Kayak aku yang percaya banget sama Vallery Quincy dari @internalgroup.id karena kualitasnya bermutu dan motif embossnya super elegan. Vallery Quincy memang Sprei dan Bed Cover yang nyaman pilihan keluarga deh!

sandradewi88

Coming soon! My new project! @sandradewigold_id 💫 Follow @sandradewigold_id & shop now! #sandradewigold (inget banget pas foto ini lg hamil 4 bulan 🥰)

sandradewi88

Weekend ini aku sama Rafa belanja kebutuhan bulanan di supermarket favorit aku, mulai dari kebutuhan makanan hingga perlengkapan Rafa sehari-hari. Aku biasanya pakai kartu kredit CIMB Niaga Precious @cimb_niaga karena bisa dapet voucher belanja dan 5x lipat Poin Xtra. Tapi, kali ini aku bisa dapat 10x lipat Poin Xtra lho! Program spesial ini berlaku hingga 31 Mei, jadi moms jangan lupa pakai kartu kredit CIMB Niaga Precious saat belanja groceries ya 😊 Buat moms yang belum punya kartu kredit CIMB Niaga Precious, yuk apply sekarang dengan menghubungi 14041 atau ke CIMB Niaga terdekat ya #sandradewiforcimbniaga

sandradewi88

Semalam nobar Aladdin bareng @disneyindonesia , family & friends. Cocok bgt Aladdin tayang di bulan Ramadhan ini suasananya 🥰.. happy me 🙏 Louboutin shoes from @creamyscloset #mmiscomingsoon#7monthspregnant

priyankachopra

The best husband ever...A #lambily member’s dream came true...Even though he was busy and we were apart, he made sure I celebrated our one year anniversary with my fave! The incomparable @mariahcarey #Mimi — you were amazing! So lovely meeting you and thank you for the incredible show...you will always be my baby @nickjonas Happy one year love! @fchhara thx for being my date! So fun! #mimi meets mimi wearing @mimi

priyankachopra

Thank you to my incredible @unicefethiopia family. I am in awe of your tireless efforts and unwavering commitment to bettering the lives of children around the world. You are my true heroes! Keep changing lives and know you are so appreciated! Thank you for an inspiring trip and memories that will last a lifetime. 💜

priyankachopra

With one specialist hospital in all of Tigray Region, servicing 90K refugees, health care is scarce. The doctors don’t have advanced medical degrees. The smell of urine and sight of newborn babies laying in the NICU without the most basic resources will haunt me. You can help, visit the link in my bio or visit Unicef.org to donate. @unicef @unicefethiopia #achildisachild #childrenuprooted

priyankachopra

Having been to other refugee camps around the world, the tension between the host (local) communities and refugee communities is glaring...all because basic resources are divided. But in many parts of Ethiopia, that’s not the case, and in the Tigray region specifically, these two communities are living side by side. What’s even more remarkable, IMO... these kids don’t even realize what coming together (team Ethiopia and team Eritrea) to play a simple game of football stands for, and how something so basic can impart positive change. Human beings, putting their differences aside, and coming together...it’s Humanity. The Ethiopian government has also pledged to integrate high schools, where refugees and locals learn together. They’ve also been issuing birth certificates to refugee children born in Ethiopia, which allows them rights they wouldn’t otherwise have, like getting an education and having better access to services. @unicef @unicefethiopia #achildisachild - to learn more about how you can make a difference, visit link in bio.

PriyankaChopra

...but Ethiopian coffee 🇪🇹🚀☕️🥰 #everything

PriyankaChopra

“My grandmother, who helped me grow even though she had nothing, she did everything she could to send me to school and for me to reach here. I haven’t been able to support her at all and I left her all by herself in Eritrea,” said Simon 16, who arrived in Ethiopia as an unaccompanied minor seeking asylum when he was 14. He never knew his parents. Eritrean refugees account for the one of the largest groups of refugees in Ethiopia, with more than 2,400 being unaccompanied minors. Simon made the journey alone and had to sleep at the border that night. Then, he stayed at the registration center for 2 months before they moved him to the Hitsats Refugee Camp...he’s been there for 2 years and 3 months now, and “life is really good compared to where I was,” he told me. I couldn’t imagine what it was like before. Today, he’s thriving and learning, in the process of getting his refugee status paperwork (which you can only get after 16 hence the delay), with plans to go to university, and the hope of changing his life so he can support his grandmother the way she so selflessly supported him. On top of this, he’s insanely talented - he’s the captain of the football team, a dancer, and a runner. Who knows where his future could take him with a little help. @unicef @unicefethiopia #childrenuprooted #achildisachild Photo credit: @karelprinsloo

PriyankaChopra

Awetash, 6 months, has been in the Stabilization Center since she was 2 months old - she weighed 2.2KG (4.4 Lbs.) Her mother, Alamauou, 28, delivered the baby prematurely due to her own malnutrition, and as a result, was unable to produce breast milk. Awetash’s eyes looking at me bore a hole in my mind. (Her leg, at 6 months old fits into my hand)The thought of any child in the world starving is truly against nature. But since she’s consistently being monitored and fed at the health center, she’s been making great progress and she’s eating highly nutritious therapeutic food to gain weight and energy. Selam Haile, 30, visits the Nutrition Screening Center at the Tselemti woreda refugee camp every week with her daughter Rahwat Afewerki, 10 months. When she started visiting the Center, Rahwat was 6 months and malnourished, but in the past 4 month her health and weight has improved significantly. These are just a few success stories of how these health and nutrition centers help children get the nourishment they need, so that they have the energy to learn, grow, and develop like other children their age. There is inadequate awareness within the community around nutrition, but @unicef and Community Health Workers like Senait Woldegebreil, a refugee who volunteers and goes door to door, are educating new mothers on the importance of nutrition, the signs of malnourishment and proper feeding practices. #achildisachild #childrenuprooted @unicefethiopia

sandradewi88

Setelah sampe si Tokyo, semalaman di pesawat @japanairlines_jal aku jalan jalan di Shibuya, super fresh & excited buat shopping hari ini #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

sandradewi88

Arrived in tokyo! Feeling refreshed and energized 🤩 Yang bikin excited adalah aku akan lanjut ke Haneda untuk terbang ke Komatsu bersama @japanairlines_jal 💕. Selalu puas dengan speedy service di airport Tokyo dan yang paling bikin aku happy adalah penerbangan bersama @japanairlines_jal yang selalu mulus dan com #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

PriyankaChopra

Abda Abdulaziz, 26, arrived at the Bambasi camp in 2011 seeking refuge from the war in Sudan. Her 5 children were born in this camp and are being raised here, while her husband works as a laborer at a nearby farm - they see each other every two weeks for a few days. She said that if the violence in her country settles, she and her husband may consider going back, but she is not very hopeful that will happen. In the meantime, life in the camp allows her children to have access to an education. I met two of her daughters, Zulfa Ata Ey, 8, and Muzalefa, 10, at the primary school I had visited earlier in the day. Zulfa is at the top of her class and her mom is so proud. While they’re safe and her children are receiving an education, they are still living below the poverty line, and she’s desperate for the most basic supplies...like water, books, and clothes for her children. To donate and learn more about @Unicef’s efforts, visit UNICEF. Link in bio. (PS, the last video...Zulfa playing with my phone.)

PriyankaChopra

This is Hasina (15), she is a 7th grade student who loves to go to school. She used to live with her sister and her husband, and without her knowing, her sisters’ husband was arranging her marriage to one of his friends...she was 12 at the time. One day when the man visited her house to pester her parents to marry her, she escaped to a friends house and the next day went to one of the community-based child’s marriage prevention platforms (alone), which she had heard about at school. She asked herself, if She married now, would she ever go back to school again? Hasina loves learning and wasn’t willing to trade her education or freedom for anything.That gave her the courage to stand up for herself. The community, along with the authorities, stepped in and stopped the marriage. The man was charged. It’s important to understand that it takes an immense amount of courage to go against these cultural “norms” that have existed for centuries. Hasina is a very brave girl. It was so heartening to see the elders in the community learning from the examples these young girls are setting, standing up against child marriage and female genital mutilation/cutting. Education gave these girls that perspective. This community is an example of how change is possible. FEMALE RIGHTS ARE HUMAN RIGHTS. To make a difference and learn more about @Unicef’s efforts, visit UNICEF. Link in bio.

PriyankaChopra

At the Bambasi Refugee Camp Primary School there is a shortage of trained teachers, with one teacher for every 89 students. This second grade class is taught by Hubahiro, she is a refugee child who is an 8th grade student at the school...she teaches grades 1-4 in the morning, and in the afternoon attends school to continue her education. Like her mother, who is also a refugee and teacher at the school, she earns a small stipend. When I first met the kids they were extremely introverted and timid. It took a lot of tickles and cuddles to get them to interact with me. Thank you Hubahiro for translating and helping the kids understand that I was a friend. @unicef @unicefethiopia #childrenuprooted

sandradewi88

My comfy and happy flight with @japanairlines_jal 💕 Menikmati penerbangan dengan kenyamanan dan keamanan yang sebenarnya sih ini 😍. Tidur serasa di rumah sendiri.. bangun bangun disediakan sarapan enak & mewah juga muslim friendly 😍 Bikin mood ketika mendarat jadi happy 🥰 #jal #japanairlines #triptojapan #japan #skytrax #skytrax5starsairlines #halal #halalmeal #moslemmeal#discoveryourcolour#smoothconnection#widenetwork

sandradewi88

Sebagai seorang ibu tentunya aku perlu banget belanja berbagai persediaan bahan makanan untuk di rumah. Apalagi di bulan puasa kaya gini, persedian harus lebih lengkap dong supaya lebih mudah untuk menyiapkan makanan berbuka dan juga sahur. - Nah di bulan penuh berkah ini, @CIMB_Niaga kasih kita penawaran yang menarik banget. Kamu bisa belanja lebih hemat dan dapat bonus produk pilihan senilai hingga Rp 75 ribu dengan belanja pakai Poin Xtra & Kartu Debit CIMB Niaga di Supermarket. #sandradewiforcimbniaga

priyankachopra

This afternoon I had the honor of meeting Madam President Sahle-Work Zewde, the first female president of Ethiopia. Her fierce commitment to the empowerment and advancement of women is unprecedented. She also has a global perspective for the development of her country - Ethiopia is the second largest host country of refugees in Africa, they’ve taken in just under 1M. She’s pushing for policies that provide people with access to education and other essential needs so they can improve their familial economic situation and hence the economy of Ethiopia. I’m so inspired. @unicef @unicefethiopia #achildisachild #foreverychild

sandradewi88

Hi moms ..sssstt sedikit bocoran ada yang excited mau jadi kakak nih moms hihihihi,, yups sebentar lagi @raphaelmoeis bakalan jadi kakak. Rafa udah gak sabar banget menyambut tibanya si adik dengan penuh kelembutan, selembut bagian dalam popok Merries @merriessmile yang selama ini selalu mendampingi Rafa. Apalagi Merries sebagai popok pemenang “Good Design Award” di Jepang, memberikan kenyamanan selama dipakai. Thank you Merries for taking care of Rafa and soon taking care of My other baby 😘 #MerriesSmileLab Ohiya Moms mau beli Merries tanpa harus keluar rumah dan murah? Yuk beli di tokopedia, karena Merries lagi promo discount up to 20% loh di Tokopedia, cari Merries di Kao Official Store yaa

sandradewi88

Kita shooting bareng 12 tahun lalu, ibu suri (panggilan sayangku buat mbak Olla) ttp baik, ramah & sangat keibuan 🤣.. dr 12 thn lalu selalu ga pernah absen bawain cemilan & susu coklat buatku hampir tiap hari di lokasi shooting .. ❤️❤️

sandradewi88

Ramadhan Promo 2019 🌙 ✨Eyelash Extensions all type 1x only Rp 300.000 ✨ ✨Get discount Voucher Rp 100.000 for any transactions ✨ ⚠ Expire voucher 31 July 2019 🗓 Promo start from 20 - 27 May 2019 📍 All branch ( Jakarta & Surabaya ) Don’t miss this big chance ladies!💚 #tokyobelle #tokyobelleid #indonesia #jakarta #surabaya #eyelashextensions #eyelashextension #hairremoval #IPLhairremoval #facial #promo #sale #beauty #インドネシア #ジャカルタ #スラバヤ #マツエク #まつ毛エクステ #まつ毛エクステンション #脱毛 #光脱毛 #美容 #美容サロン #Ramadhanpromo #sandradewifortokyobelleid

sandradewi88

A father is a man who expects his son to be as good a man as he meant to be ❤️ @raphaelmoeis #16monthsold#raphaelmoeis

sandradewi88

Have a nice weekend @raphaelmoeis #raphaelmoeis#16monthsold

sandradewi88

Hi, Mums! Sudah memasuki puasa hari ke 13, nih. Apakah para bumil dan busui ikut puasa? Puasa bagi ibu hamil dan menyusui memang penuh tantangan ya. Selain harus menahan lapar dan haus, biasanya ada saja keluhan-keluhan yang muncul. Nah, untuk tahu bagaimana tips lancar berpuasa selama hamil dan menyusui, cek informasinya di aplikasi Teman Bumil, yuk! Download aplikasinya di app store atau play store ya Mums! @temanbumil #temanbumil#sandradewifortemanbumil

sandradewi88

Selamat berbuka puasa teman temanku yg menjalankan ibadah puasa 😍 Hermes necklace from @bagsandbeyond.id Lipmatte by @saintbysandra honore #saintbysandra

sandradewi88

To the world, you are a mother... To your family you are the world 🎀 LV mini luggage from @lustlist.id Open Po Europe now! Live Shopping now! Lipmatte by @saintbysandra Severin #6monthspregnant#mmiscomingsoon#saintbysandra

wonderful_places

Marrakech ✨❤️❤️❤️✨ . Picture by ✨✨@lamochiladesara✨✨ #wonderful_places for a feature ❤️

wonderful_places

Toscana - Italy ✨😍😍😍✨ Picture by ✨✨ @timothysykes✨✨ go follow this self-made millionaire who travels the world while teaching others how to become millionaires too!

wonderful_places

Natural pool in Brazil ❤️❤️❤️ . Picture by ✨✨@thiago.lopez✨✨ #wonderful_places for a feature ❤️

wonderful_places

Catania - Italy ✨❤️❤️❤️✨ Picture by ✨✨@robertoviglianisi✨✨ . #wonderful_places for a feature ❤️

wonderful_places

Cheers from ✨@plaza_athenee✨ we are so excited to be back in Paris ❤️❤️❤️ We can’t wait to enjoy our days here #DCmoments . Picture by @katie.one

wonderful_places

Cave in Alabama! Would you dare??? 😱😱😱 . Picture by ✨✨@jess.wandering✨✨ #wonderful_places for a feature ❤️

wonderful_places

Beautiful Seville ✨❤️❤️❤️✨ . Picture by ✨✨@ylli✨✨ #wonderful_places for a feature ❤️

wonderful_places

Greece! Tag who you’d go with!!! 🌺🌺🌺 . Picture by ✨✨@minogiannisvalantis✨✨ #wonderful_places for a feature 🌺

wonderful_places

Wow a beautiful cabin in the wood! Would you live here 😍😍😍 . Picture by ✨✨@chloe_bh✨✨ #wonderful_places for a feature ❤️

wonderful_places

Italy is simply beautiful! Double tap if you agree ✨❤️❤️❤️✨ . Picture by ✨✨@alessiotoscano✨✨ #wonderful_places for a feature ❤️

wonderful_places

Sunrise on the Swiss Alps ✨❤️❤️❤️✨ Picture by ✨✨ @timothysykes✨✨ go follow this self-made millionaire who travels the world while teaching others how to become millionaires too!

wonderful_places

Sunset swim in Bora Bora. Tag your friends 💜💜💜 . Picture by ✨✨@christopherfunk_✨✨ #wonderful_places for a feature 💜