JARED LETO kenzie ♡ - instagram lists #feedolist

JaredLeto

🌅

jaredleto

A friend asked me - so I’m asking you. What do you want your future to be? 🧗‍♂️ #livelikeadream

jaredleto

Love. Is. Madness. 🖤

jaredleto

🌸🎀💗🎟👚🍬🦄🧠👅

JAREDLETO

Can’t wait for Mars Island! 🏖 🏖 🌅🌅

JAREDLETO

It’s not pink it’s pomegranate 😜 #marshawk #thisiswar Ps. Try harder 😅🤭😘

JAREDLETO

What a dangerous night to fall in 🖤

JAREDLETO

While everyone’s at Area 51 I’m sneaking into Area 52 like 👽 #area52 #truth

JAREDLETO

💜🖕🏻💜 #mood #gameofthrones

JAREDLETO

👴🏻👴🏻

raisa6690

Second look.. Suit by @wikiwu5 Jewellery @tiffanyandco Styled by @astecat Makeup by @bubahalfian Hair done by @woko_s Pict by @nareend

jaredleto

#sideboob

raisa6690

The first look from my comeback concert.. Showtime & rehearsal. Dress by @wikiwu5 Jewellery @tiffanyandco Styled by @astecat Makeup by @bubahalfian Hair done by @woko_s Pict by @nareend

raisa6690

Calm before the chaos 📸 @claudianrh #RaisaKembali

jaredleto

🖤

raisa6690

Penonton spesial ku ❤️ pict by @claudianrh

raisa6690

Feels so good to be back on stage~ pict by @nareend

raisa6690

Cat lady without the crazy. I think. Pict taken by @agrasuseno sebelum Money the cat kabur selama lamanya 😭

jaredleto

Heatwave 🥵

raisa6690

What my summer looks like: loose dress & accessories here and there, and i'm good to go! Cek style ootd ku di Tokopedia ByMe ku, search usernamenya: Raisa6690. 🌹 #TokopediaByMe #MulaiAjaDulu

raisa6690

Smile, we’re on Instagram 🙈

JaredLeto

When you thought someone was hiding in the bushes and caught you in your new Mars shirt 👕 (and then it turns out you were right 😂)

JaredLeto

Congrats to the number one songwriter / producer on Billboard Charts! You deserve it + loving working with you. Can’t wait to hear our song 🧐😉😊

JaredLeto

Less than a week before tour 🤓. Get your tix now!

JaredLeto

Warmin up for tour 🎸❤️

JAREDLETO

SIXTEEN DAYS UNTIL TOUR STARTS! Who’s coming to see us?! 🕺🕺

raisa6690

29 years young! Thank you all for the birthday wishes ❤️ #6690 #gemini

raisa6690

My love and I ❤️

raisa6690

Berkah tahun ini; Idul Fitri bertiga ❤️ Maaf lahir batin yaa semuanyaa..

JaredLeto

🧗‍♂️

JaredLeto

Hello California! Just finished filming #MORBIUS in London. MARS Tour #soon 🕺🏻🕺🏻 who’s coming?! 🤓

jaredleto

When you thought it was a toga party...

jaredleto

Waiting for the final episode to air like... Can someone please bring me my popcorn? #gameofthrones

JAREDLETO

I promise this will be the last Met Gala post...😂🤣😂 #metgala

raisa6690

Akhirnyaa, hari yang dinanti telah tibaaa! Jadi HARI INI (17 Mei) @Tokopedia adalah Ramadan Ekstra, TRADISI BELANJA ONLINE TERBESAR dan tentunya paling dinanti-nantikan! KHUSUS DI HARI INI kita bisa dapatkan free ongkir sepuasnya tanpa minimum transaksi dan minimum pembelian, banyak ekstra cashback dan banyak promo menarik lainnya. Langsung KLIK link di bio aku untuk belanja sekarang di Tokopedia!! #RamadanEkstra17Mei #RamadanEkstraJadiLebih

raisa6690

Finally! Tradisi belanja online terbesar @Tokopedia, #RamadanEkstra17Mei bentar lagiiii bgt! Tinggal beberapa jam lagi. Besok, 17 Mei, ada gratis ongkir sepuasnya tanpa minimum transaksi / pembelian, banyaaak ekstra cashback dan promo menarik lainnyaaa! List belanja ke wishlist kalian yaa, dan mulai belanja besok. Klik link di bio aku utk info lebih lanjut yaa! #SemarakRamadanEkstra #RamadanEkstra17Mei #RamadanEkstraJadiLebih

raisa6690

Hi semuanya! Hari ini aku bakalan ikut Tradisi Belanja Terbesar @tokopedia dengan ikutan #SemarakRamadanEkstra 16 Mei! 💚 Saksikan di stasiun TV kesayangan kamu yaa di NET TV, SCTV, RCTI, Trans 7 jam 8 malam ini yaa, atau live di aplikasi Tokopedia. Banyaak bgt promonyaa, ada Tap Tap Mantap 60 detik berhadiah 10 paket umroh, kupon cashback sampe 50%, dan promo pulsa! Dont miss it guys! #SemarakRamadanEkstra #RamadanEkstraJadiLebih

raisa6690

Husband appreciation post, because..... 😍

raisa6690

Coming soon..

jaredleto

Thank you for teaching me to dream. #HappyMothersDay

jaredleto

Photo by the one and only @kevinmazur 📸#metgala

jaredleto

😂🤣😂 @snoopdogg #repost #metgala

raisa6690

Just ‘cause..

jaredleto

#MetGala2019 Thx to @gucci @alessandro_michele @vogue for having us. Head down to the comments to share your puns #jaredshead

jaredleto

@alessandro_michele & @lanadelrey #GucciGang #TBT #MetGala

raisa6690

One of my unsung heroes. Mbak Linda, yang udah bantuin aku dan keluarga sejak 14 tahun yg lalu! Dia selalu ada buat aku, dari baru mau remaja, sampai sekarang aku udh punya keluarga kecil sendiri ❤ She's a part of my family and I'm glad that my little one will know her too. Pada bulan Ramadhan ini, aku pengen berbagi sama Mbak Linda, dan unsung heroes ku yang lain melalui program #CDRBerbagiKebaikan yang membagikan Paket Ramadan dan Paket Umroh. Berbagi dan ceritain yuk tentang pahlawan sehari-harimu! Tag & follow @CDR.ID dan jangan lupa hashtag #CDRBerbagiKebaikan. Bisa juga langsung email ke apa.kabar@bayer.com atau kirim ke PO Box CDR JKP 10000 ya!

raisa6690

Day to night with my forever +1 ! ❤️ @hamishdw

jaredleto

Thx so much to everyone who came out to see our film, A Day in the Life of America. We are so grateful for the support + for the opportunity to share this with you 🙏🙏 The film is also eligible for the Audience Award. Download the Tribeca Film Fest app to vote! #tribeca2019

raisa6690

Where I would rather be.. @villakubuseminyak

raisa6690

Video musik "Nyawa dan Harapan" sudah bisa dinikmati di Youtube.. Hope you all like it ❤️ ps: please take time to read the lyrics to this song #NyawadanHarapan #RaisaHandmade

jaredleto

We lost the map 🤦‍♂️ #EarthDay

raisa6690

Laguku yang paling sarat makna, ini karya kebanggaanku! Walaupun umur lagu ini udh lumayan, tapi ga afdol kayaknya kalo ga keluarin video clipnya. Semoga "nyawa" lagu ini hidup di hati pendengarnya, menumbuhkan lagi kasih sayang, kejujuran, dan tenggang rasa yang akhir-akhir ini terasa langka. Selamat menikmati! #NyawaDanHarapan #RaisaHandmade #HariBumi

raisa6690

Aku percaya bahwa dengan motivasi dan dukungan tulang sehat @CDR.ID, wanita bisa lakukan banyak hal - untuk menggapai cita-citanya, menjadi ibu yang hebat dan selalu menjaga kebugarannya. Aku percaya, setiap wanita adalah Kartini Modern. Selamat Hari Kartini! #RaisaHamishXCDR #HariKartini

jaredleto

jaredleto

Can't wait to take the stage again this summer! Who’s coming to see us?! 🕺🏻🕺🏻#Echelon

jaredleto

Confession: I’m seven seasons behind on #GameofThrones…

jaredleto

Weekend plans.

JAREDLETO

Thank you for sharing this MARS life with me. Couldn’t do it without you. #NationalSiblingsDay

JAREDLETO

Should have worn gloves.

raisa6690

This one took me to an impromptu staycation because he said I needed it. Dinner & lunch in-room date was more than enough to make me so so happy. Thank you my love for our first of many family staycations ❤️

jaredleto

Happy Bday This Is War. Come hear the album live at #CampMars Malibu. TIX ON SALE NOW! #linkinbio #MORBIUS

raisa6690

We're so excited to be part of CDR family! As a new mom & a singer, I personally feel that having healthy bones is a must. Been consuming @CDR.ID , the number 1 selling calcium supplement in Indonesia, to support our lifestyle & maintain healthy bones. ✨ #RaisaHamishxCDR

jaredleto

When you forget your shades. 🙄

jaredleto

Throwback to the beard. ✂️

jaredleto

Reflecting 😉 on everything that I’ve had the opportunity to work on and feeling incredibly grateful. 🙏

raisa6690

Today's look by @marlenehariman ❤️ long time no glam!

jaredleto

That one time we really put Postmates to the test. 😅

jaredleto

Can’t find my phone charger. 🙄

raisa6690

Datang dan pergi secepat kilat, bahkan ga sempat mengucap selamat tinggal. Goodbye preggo belly! Thank you for the last 9,5 months, I loved every minute of it~ photo by @jackysuhartophotography #throwback

jaredleto

I’m hosting the biggest conference call of all time* on March 23 for #MarsIsland ticket holders. Are you one of them?! *may not actually be the biggest conference call of all time, but maybe 🤷‍♂️

raisa6690

Dikunjungi @marlenehariman & @rezachandika krn masih jd tahanan rumah 🏡

jaredleto

When Google accurately predicts what I’m searching for...

jaredleto

Looking for valet like...

jaredleto

Me everytime Netflix asks if I’m still watching... yes Netflix, I am still watching

raisa6690

The kitchen is the heart of the home ❤️ @modenaindonesia #modenaindonesia (📸 @agrasuseno )

jaredleto

@numeromagazine

jaredleto

So excited A Day in the Life of America will be premiering at the 2019 @Tribeca Film Festival 🇺🇸 Tix on sale March 26th 🕺🏻#Tribeca2019

jaredleto

Caption this... if you dare 🧛‍♀️ 🧛‍♀️ Week 1 down, 11 to go... Get Ready 💪 #MORBIUS @morbiusmovie #notanad

raisa6690

This #WorldWildlifeDay, I’m teaming up with UN Environment’s campaigns #WildForLife and #CleanSeas to protect the endangered coral. I've been joining my husband on diving trips & have found a new love for the beauty of the underwater world & coral species. Find your kindred marine species at @unenvironment

jaredleto

🙏🙏🙏

raisa6690

My dearest daughter, thank you for unlocking the strength within me in your own delicate ways ❤️

raisa6690

"Portrait Of A Woman" 📷 @jackysuharto 💄 @bubahalfian 👗 @astecat 💆🏻 @woko_s

raisa6690

Marble lagi ikut lomba, Malaka galau kesepian..

raisa6690

Throwback to Udaipur, January 2018 💃🏻

raisa6690

I didn't realize a tiny baby would need so much stuff 😂 I had so much fun making my baby registry while learning a lot at @mothercareindo ❤️ #senangnyajadiibu

raisa6690

Happy bday dijeee! Sending you all the positive energy and love from the universe ✨ @diphabarus

raisa6690

Thank you 2018 for all the blessings. As always, I have only 1 resolution; to be a better version of myself each passing year. Can't wait to see how life-changing 2019 is gonna be. Happy new year everyone! Much love to all ❤️

raisa6690

Long time no glam! Today's shoot 📸

raisa6690

And thank you to baby daddy @hamishdw for making me feel special and beautiful during this massive (& very hormonal) transitional period of my life. I love you ❤️

raisa6690

Thank you loved ones ❤️ Berhasil menyembunyikan ini smua dr seorang detektif itu sungguh luar biasa, asli kaget tanpa ada geer2 kali ini. Mwah!

raisa6690

Soooo... This happened today! Thank you to my loved ones who made me feel very very special today ❤️ me so happyyy!!

raisa6690

insert a caption about sunset ☀️🌊 pict by @ajiyudistira

raisa6690

Happy kid ❤️

raisa6690

Thanks everyone for listening to my records this year!! Tulis di comment dongg laguku yg paling sering kamu dengerin tahun ini ❤️ Much love!!

raisa6690

A quick catch up with @chillibean and da sea breeeeze 🌊💨

raisa6690

Terimakasih untuk musisi musisi luar biasa yg turut menyumbangkan waktu dan talentanya untuk #raisafermataconcert ❤️ Buat @msteffiano yg selalu jd target stress-an gue, makasi udh selalu bikin gue tenang dan bener2 bikin smuanya jadi kyk yg ada dalam bayangan gue (bahkan lebih!), @harispranowo jagoanku, salah satu yg paling lama main bareng gue~ you're like a brother to me, & in terms of music, gaada "Raisa" yg skrg tanpa lo. Pasti selama gue liburan, lo akan tetep gue gangguin buat bikin lagu ato cover! Haha! @rishanda @adeavery @jessimates @nieahoy @dhikadyuta I learn so much from all of you, you guys complete me dan ngasih energi yg luar biasa dibelakang gue setiap kali manggung. Kalo gaada kalian rasanya kyk naik tangga tp gaada pegangan; bisa, cm kikuk & ga ngerasa aman. Thank you @devinzakendranata buat pijetnya (tetepp) dan akustikan cantiknya di panggung. Thank you @ifa_fachir untuk aransemen stringsnya, you really really know me, thanks for walking with me since day 1. Thank you for your incredible talents @avachdinanti @masmercon @kakayo46 @cobuz @putrijuree.putrijuree @gatut_trumpets @fluteranger @sprwidi @taurataufan @yanuareza @barsenabest tanpa kalian separuh jiwanya konser akan hilang ❤️

raisa6690

The heart of #RaisaFermataConcert 🙏🏼❤️ I hope you guys know how much I love and appreciate every single one of you!

raisa6690

You're my person, you're my home, you are real, you're my earth. You're a milion other things that you don't even know~ Yang ikutan deg2an, yang ikutan lega. Thank you for giving me space to immerse myself in the development of this concert, and for showering me with undivided attention and love when I needed it ❤️ I love you @hamishdw .

raisa6690

The second look. Understated elegance, graceful and eyecatching without having to scream "hey look at me!" . This dress really captures the mood of #raisafermataconcert ❤️ @biyanofficial dress @rinaldyyunardi acessories.

raisa6690

There's no one else on my mind except @biyanofficial to dress me up for this concert. The first look; I wanted to show off my bump in a fun way and this is the ensemble @astecat and I put together! Acessories by @rinaldyyunardi , fresh flowers by @mimsybotanical 🌸 MUA @bubahalfian hairdo Mas @ardndut ❤️ #raisafermataconcert