Wiz Khalifa WAKE UP AND MAKEUP - instagram lists #feedolist

wakeupandmakeup

So pretty 😍😍 @chelseasmakeup

wakeupandmakeup

So bomb 😍😍 @beautiception

wakeupandmakeup

Who can relate? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ€£ tag a friend below πŸ˜‹

wakeupandmakeup

what’s the new makeup product you have your eyes on atm?

wakeupandmakeup

Yassssss 😍 @makeupbyevva

wakeupandmakeup

So beautiful 😍😍 @caterina_triant

WIZKHALIFA

Every night was legendary

WIZKHALIFA

Decent exposure tour

wizkhalifa

Bac to normal

wizkhalifa

Tour over motherf @cker let’s get bac in our feet

wakeupandmakeup

Bomb 🀩 @ashleighmccrummakeup ❀️

wakeupandmakeup

Stunning 🀩 @nikkifrenchmakeup

wizkhalifa

I still rocc my own shit

wizkhalifa

Believe it. Achieve it.

wakeupandmakeup

Colorful or neutral? 😍😍 @jessicarose_makeup

wakeupandmakeup

Snatched 🀩 @osobbeauty

wizkhalifa

My work is never finished

wizkhalifa

So much smoke

wakeupandmakeup

Tag your partner in crime 🀣🀣

wakeupandmakeup

Stunning πŸ˜πŸ’— @kennedyclairewalsh

wakeupandmakeup

This is insanely cool 😱😱🦈 @laviedunprince

wizkhalifa

Gang wit me

wizkhalifa

My boy is gettin big

wizkhalifa

Hoodie says it all πŸ’―

wizkhalifa

I rocc Taylor Gang.

wizkhalifa

Right bacc

wizkhalifa

Fo real?

wizkhalifa

I’ll be home to soon

wizkhalifa

Young boss. Young king. Young superstar. Young goat.

wizkhalifa

Missed my handsome man so much

wakeupandmakeup

Gorgeous 😍😍 @makeupbybrooktiffany

wakeupandmakeup

Flawless 😍😍 @marisolbautistaa

wakeupandmakeup

The accuracy 😫🀣 tag a friend below! @makemeupmissa ❀️

wakeupandmakeup

Nude lip or Red lips ? πŸ’‹ @iluvsarahii

wizkhalifa

Decent Exposure

wizkhalifa

Worldwide

wizkhalifa

Decent Exposure

wizkhalifa

TMC

wizkhalifa

Even on the road

wakeupandmakeup

Tag someone and let them know sis πŸ˜πŸ’…πŸ½

wakeupandmakeup

Yes yellow πŸ’›πŸ€© @aroni.hossain

WizKhalifa

One of my favorite places on earth.

WizKhalifa

Smile and smoke

wakeupandmakeup

Which is your fave? 1..2..or 3? πŸ˜πŸ™ŒπŸ½ @zack_pn ❀️

wakeupandmakeup

Warm tones are the MVP 😎πŸ”₯ @lady0lson

wakeupandmakeup

Which is your fave? 1..2...or 3 πŸ”₯πŸ₯° @victoriaoliviaxo

wakeupandmakeup

🀣🀣 facts tag a friend below πŸ€ͺ

wakeupandmakeup

Stunner πŸ”₯πŸ”₯ @swetlanapetuhova

wakeupandmakeup

Beauty 😍 @brittanie_evans

WizKhalifa

Smoke up

WizKhalifa

Don’t miss the Decent Exposure Tour

wakeupandmakeup

Bomb πŸ’œπŸ’– @ashleighmccrummakeup

wakeupandmakeup

Flawless 🀩 @anknook

WizKhalifa

I just hope I inspire you to be yourself

WizKhalifa

Decent Exposure Tour

WizKhalifa

Tickets and merch available now

WizKhalifa

@mcqueenvioletfog shots all summer.

WizKhalifa

Decent Exposure Tour

wakeupandmakeup

So stunning 😍 @ddblueberry

wakeupandmakeup

Gorgeous β€οΈπŸ‘ŒπŸ½ @mizglamgirl

wizkhalifa

See you guys at the show.

wizkhalifa

Tickets and merch available now

wakeupandmakeup

Facts! Happy Friday 🀣🀣 @maryliascott πŸ’–

wakeupandmakeup

Fire fire fuego fuego πŸ”₯ πŸ‘ŒπŸ½ @makeupbyriquelle

wakeupandmakeup

Smokey πŸ”₯πŸ’¨ @juliaadamsmua

wizkhalifa

Decent Exposure Tour coming to a city near you.

wizkhalifa

Don’t miss the Decent Exposure Tour when we come to your city.

wizkhalifa

New music on the way πŸ’―

wizkhalifa

More weed and fun for everyone on the Decent Exposure Tour.

wizkhalifa

20,000 wit me all repping Taylor Gang. Thank you Pittsburgh.

wizkhalifa

King of Everything. Tickets available now

wizkhalifa

πŸ₯¦ Decent Exposure Tour tickets available now.

wizkhalifa

She drinks, smokes, and works out in the morning?

wizkhalifa

Tickets and merch for the Decent Exposure Tour available now.

raisa6690

Second look.. Suit by @wikiwu5 Jewellery @tiffanyandco Styled by @astecat Makeup by @bubahalfian Hair done by @woko_s Pict by @nareend

raisa6690

The first look from my comeback concert.. Showtime & rehearsal. Dress by @wikiwu5 Jewellery @tiffanyandco Styled by @astecat Makeup by @bubahalfian Hair done by @woko_s Pict by @nareend

raisa6690

Calm before the chaos πŸ“Έ @claudianrh #RaisaKembali

raisa6690

Penonton spesial ku ❀️ pict by @claudianrh

raisa6690

Feels so good to be back on stage~ pict by @nareend

wakeupandmakeup

That BLEND 😱πŸŒͺπŸ”₯ @lisleary

wakeupandmakeup

Yassss πŸ˜πŸ’™ @sincerely_mels

wakeupandmakeup

Her eyes are everything πŸ™ŒπŸ½πŸ”₯ @michellypalmamakeup

wakeupandmakeup

Love that pop of yellow πŸ’› @caterina_triant 😍

raisa6690

Cat lady without the crazy. I think. Pict taken by @agrasuseno sebelum Money the cat kabur selama lamanya 😭

wakeupandmakeup

Snatched πŸ‘ŒπŸ½β€οΈ @beautybypol

wakeupandmakeup

Colorful or neutral?? πŸ˜πŸ™ŒπŸ½ @makeuppppbycait πŸ’–

wakeupandmakeup

So pretty 😍 @kelseeyclarke

wakeupandmakeup

So pretty 😍😍😍 @ahmadahmadartist

raisa6690

What my summer looks like: loose dress & accessories here and there, and i'm good to go! Cek style ootd ku di Tokopedia ByMe ku, search usernamenya: Raisa6690. 🌹 #TokopediaByMe #MulaiAjaDulu

wizkhalifa

#decentexposuretour πŸ’ŽπŸš€β˜ οΈ

wizkhalifa

#decentexposuretour ⚰️

wizkhalifa

The futures bein defined. πŸ’―#decentexposurretour

raisa6690

Smile, we’re on Instagram πŸ™ˆ

wakeupandmakeup

OBSESSED πŸ˜πŸ‘ŒπŸ½ which is your fave set? 1...2 or 3 🀩 @zack_pn

wakeupandmakeup

Beautiful 😍 @lupescuevas

wakeupandmakeup

Glossy, metallic or matte? πŸ˜πŸ™ŒπŸ½ @zodieac ❀️

wakeupandmakeup

DONE β˜ οΈπŸ’€πŸ˜Ή #repost @kilprity

wakeupandmakeup

Gorgeous 😍✨ @khandaker_sarah

wakeupandmakeup

🀩✨ @magdalenamadlen

wizkhalifa

My dog @mustard just dropped some πŸ”₯πŸš€

wizkhalifa

No time like right now. Let’s get get it πŸ’―

wizkhalifa

Gonna bowl again soon. Lemme know who wanna roll somethin πŸš€

wakeupandmakeup

Gorgeous 😍 @makeupbybrooktiffany

wakeupandmakeup

Goals πŸ™ŒπŸ½β€οΈ @makeupemalii

wakeupandmakeup

Beauty ❀️ @taylorsteingold

wakeupandmakeup

Beautiful 😍 @mackieguzman

wizkhalifa

All whitey than πŸ’Ž

wizkhalifa

Hope you guys are smoking some good gas this weekend πŸš€

raisa6690

29 years young! Thank you all for the birthday wishes ❀️ #6690 #gemini

raisa6690

My love and I ❀️

raisa6690

Berkah tahun ini; Idul Fitri bertiga ❀️ Maaf lahir batin yaa semuanyaa..

raisa6690

Akhirnyaa, hari yang dinanti telah tibaaa! Jadi HARI INI (17 Mei) @Tokopedia adalah Ramadan Ekstra, TRADISI BELANJA ONLINE TERBESAR dan tentunya paling dinanti-nantikan! KHUSUS DI HARI INI kita bisa dapatkan free ongkir sepuasnya tanpa minimum transaksi dan minimum pembelian, banyak ekstra cashback dan banyak promo menarik lainnya. Langsung KLIK link di bio aku untuk belanja sekarang di Tokopedia!! #RamadanEkstra17Mei #RamadanEkstraJadiLebih

raisa6690

Finally! Tradisi belanja online terbesar @Tokopedia, #RamadanEkstra17Mei bentar lagiiii bgt! Tinggal beberapa jam lagi. Besok, 17 Mei, ada gratis ongkir sepuasnya tanpa minimum transaksi / pembelian, banyaaak ekstra cashback dan promo menarik lainnyaaa! List belanja ke wishlist kalian yaa, dan mulai belanja besok. Klik link di bio aku utk info lebih lanjut yaa! #SemarakRamadanEkstra #RamadanEkstra17Mei #RamadanEkstraJadiLebih

raisa6690

Hi semuanya! Hari ini aku bakalan ikut Tradisi Belanja Terbesar @tokopedia dengan ikutan #SemarakRamadanEkstra 16 Mei! πŸ’š Saksikan di stasiun TV kesayangan kamu yaa di NET TV, SCTV, RCTI, Trans 7 jam 8 malam ini yaa, atau live di aplikasi Tokopedia. Banyaak bgt promonyaa, ada Tap Tap Mantap 60 detik berhadiah 10 paket umroh, kupon cashback sampe 50%, dan promo pulsa! Dont miss it guys! #SemarakRamadanEkstra #RamadanEkstraJadiLebih

raisa6690

Husband appreciation post, because..... 😍

raisa6690

Coming soon..

raisa6690

Just β€˜cause..

raisa6690

One of my unsung heroes. Mbak Linda, yang udah bantuin aku dan keluarga sejak 14 tahun yg lalu! Dia selalu ada buat aku, dari baru mau remaja, sampai sekarang aku udh punya keluarga kecil sendiri ❀ She's a part of my family and I'm glad that my little one will know her too. Pada bulan Ramadhan ini, aku pengen berbagi sama Mbak Linda, dan unsung heroes ku yang lain melalui program #CDRBerbagiKebaikan yang membagikan Paket Ramadan dan Paket Umroh. Berbagi dan ceritain yuk tentang pahlawan sehari-harimu! Tag & follow @CDR.ID dan jangan lupa hashtag #CDRBerbagiKebaikan. Bisa juga langsung email ke apa.kabar@bayer.com atau kirim ke PO Box CDR JKP 10000 ya!

raisa6690

Day to night with my forever +1 ! ❀️ @hamishdw

raisa6690

Where I would rather be.. @villakubuseminyak

raisa6690

Video musik "Nyawa dan Harapan" sudah bisa dinikmati di Youtube.. Hope you all like it ❀️ ps: please take time to read the lyrics to this song #NyawadanHarapan #RaisaHandmade

raisa6690

Laguku yang paling sarat makna, ini karya kebanggaanku! Walaupun umur lagu ini udh lumayan, tapi ga afdol kayaknya kalo ga keluarin video clipnya. Semoga "nyawa" lagu ini hidup di hati pendengarnya, menumbuhkan lagi kasih sayang, kejujuran, dan tenggang rasa yang akhir-akhir ini terasa langka. Selamat menikmati! #NyawaDanHarapan #RaisaHandmade #HariBumi

raisa6690

Aku percaya bahwa dengan motivasi dan dukungan tulang sehat @CDR.ID, wanita bisa lakukan banyak hal - untuk menggapai cita-citanya, menjadi ibu yang hebat dan selalu menjaga kebugarannya. Aku percaya, setiap wanita adalah Kartini Modern. Selamat Hari Kartini! #RaisaHamishXCDR #HariKartini

raisa6690

This one took me to an impromptu staycation because he said I needed it. Dinner & lunch in-room date was more than enough to make me so so happy. Thank you my love for our first of many family staycations ❀️

raisa6690

We're so excited to be part of CDR family! As a new mom & a singer, I personally feel that having healthy bones is a must. Been consuming @CDR.ID , the number 1 selling calcium supplement in Indonesia, to support our lifestyle & maintain healthy bones. ✨ #RaisaHamishxCDR

raisa6690

Today's look by @marlenehariman ❀️ long time no glam!

raisa6690

Datang dan pergi secepat kilat, bahkan ga sempat mengucap selamat tinggal. Goodbye preggo belly! Thank you for the last 9,5 months, I loved every minute of it~ photo by @jackysuhartophotography #throwback

raisa6690

Dikunjungi @marlenehariman & @rezachandika krn masih jd tahanan rumah 🏑

raisa6690

The kitchen is the heart of the home ❀️ @modenaindonesia #modenaindonesia (πŸ“Έ @agrasuseno )

raisa6690

This #WorldWildlifeDay, I’m teaming up with UN Environment’s campaigns #WildForLife and #CleanSeas to protect the endangered coral. I've been joining my husband on diving trips & have found a new love for the beauty of the underwater world & coral species. Find your kindred marine species at @unenvironment

raisa6690

My dearest daughter, thank you for unlocking the strength within me in your own delicate ways ❀️

raisa6690

"Portrait Of A Woman" πŸ“· @jackysuharto πŸ’„ @bubahalfian πŸ‘— @astecat πŸ’†πŸ» @woko_s

raisa6690

Marble lagi ikut lomba, Malaka galau kesepian..

raisa6690

Throwback to Udaipur, January 2018 πŸ’ƒπŸ»

raisa6690

I didn't realize a tiny baby would need so much stuff πŸ˜‚ I had so much fun making my baby registry while learning a lot at @mothercareindo ❀️ #senangnyajadiibu

raisa6690

Happy bday dijeee! Sending you all the positive energy and love from the universe ✨ @diphabarus

raisa6690

Thank you 2018 for all the blessings. As always, I have only 1 resolution; to be a better version of myself each passing year. Can't wait to see how life-changing 2019 is gonna be. Happy new year everyone! Much love to all ❀️

raisa6690

Long time no glam! Today's shoot πŸ“Έ

raisa6690

And thank you to baby daddy @hamishdw for making me feel special and beautiful during this massive (& very hormonal) transitional period of my life. I love you ❀️

raisa6690

Thank you loved ones ❀️ Berhasil menyembunyikan ini smua dr seorang detektif itu sungguh luar biasa, asli kaget tanpa ada geer2 kali ini. Mwah!

raisa6690

Soooo... This happened today! Thank you to my loved ones who made me feel very very special today ❀️ me so happyyy!!

raisa6690

insert a caption about sunset β˜€οΈπŸŒŠ pict by @ajiyudistira

raisa6690

Happy kid ❀️

raisa6690

Thanks everyone for listening to my records this year!! Tulis di comment dongg laguku yg paling sering kamu dengerin tahun ini ❀️ Much love!!

raisa6690

A quick catch up with @chillibean and da sea breeeeze πŸŒŠπŸ’¨

raisa6690

Terimakasih untuk musisi musisi luar biasa yg turut menyumbangkan waktu dan talentanya untuk #raisafermataconcert ❀️ Buat @msteffiano yg selalu jd target stress-an gue, makasi udh selalu bikin gue tenang dan bener2 bikin smuanya jadi kyk yg ada dalam bayangan gue (bahkan lebih!), @harispranowo jagoanku, salah satu yg paling lama main bareng gue~ you're like a brother to me, & in terms of music, gaada "Raisa" yg skrg tanpa lo. Pasti selama gue liburan, lo akan tetep gue gangguin buat bikin lagu ato cover! Haha! @rishanda @adeavery @jessimates @nieahoy @dhikadyuta I learn so much from all of you, you guys complete me dan ngasih energi yg luar biasa dibelakang gue setiap kali manggung. Kalo gaada kalian rasanya kyk naik tangga tp gaada pegangan; bisa, cm kikuk & ga ngerasa aman. Thank you @devinzakendranata buat pijetnya (tetepp) dan akustikan cantiknya di panggung. Thank you @ifa_fachir untuk aransemen stringsnya, you really really know me, thanks for walking with me since day 1. Thank you for your incredible talents @avachdinanti @masmercon @kakayo46 @cobuz @putrijuree.putrijuree @gatut_trumpets @fluteranger @sprwidi @taurataufan @yanuareza @barsenabest tanpa kalian separuh jiwanya konser akan hilang ❀️

raisa6690

The heart of #RaisaFermataConcert πŸ™πŸΌβ€οΈ I hope you guys know how much I love and appreciate every single one of you!

raisa6690

You're my person, you're my home, you are real, you're my earth. You're a milion other things that you don't even know~ Yang ikutan deg2an, yang ikutan lega. Thank you for giving me space to immerse myself in the development of this concert, and for showering me with undivided attention and love when I needed it ❀️ I love you @hamishdw .

raisa6690

The second look. Understated elegance, graceful and eyecatching without having to scream "hey look at me!" . This dress really captures the mood of #raisafermataconcert ❀️ @biyanofficial dress @rinaldyyunardi acessories.

raisa6690

There's no one else on my mind except @biyanofficial to dress me up for this concert. The first look; I wanted to show off my bump in a fun way and this is the ensemble @astecat and I put together! Acessories by @rinaldyyunardi , fresh flowers by @mimsybotanical 🌸 MUA @bubahalfian hairdo Mas @ardndut ❀️ #raisafermataconcert