Red Bull Miranda Ayu Tingting - instagram lists #feedolist

ayutingting92

Sukses trs ko @rinaldyyunardi we luv u โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป hitam siapa takut

ayutingting92

My lovely brother โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ blurred emg lbh ok

ayutingting92

I luv you dok @tan_yuanita hehehhehee brhasil dkerjain.....syg kamooooooo ๐ŸŽ‚๐Ÿ’‹๐ŸŽŠ๐ŸŽ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Alhamdulillah menang anak manis pinterny bunda iqis โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ†

ayutingting92

Lomba disekolah โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿปsemangat nak muaah ๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Selamat aa trsyg @shirofirman n teh mai ats kelahiran putra kduanya.....sehat selalu ibu n bayinya y ๐ŸŽŠ๐Ÿ’—๐Ÿ˜

ayutingting92

Dedek akoh @danarjuliansyah_ danar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜† colek @risnasary_ @nazwayani4 Photo @anwarfadillah_sjn

ayutingting92

Brownis ceria ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜

ayutingting92

In @edhygraciabutique_tangerang Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @diaryfashionshoot

ayutingting92

Suka bgt sama hijab yg praktis trs langsung pake dan motifnya cantik bgt @glm.lepham.....mksh adikku @papham sukses usahanya syg ๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Happy birthday my best best doctor, best friend, best sister ever @tan_yuanita .....sehat trs, panjang umur, byk rezeki, tambah sukses melambung ke angkasa hehehhe......slalu syg aku, syg ibu, syg syifa, selalu bahagia, pkoknya doa trbaik buat km, gbu sygku....luv luv ๐ŸŽ‚๐Ÿ˜๐ŸŽŠ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Last night ๐Ÿ’ƒ KDI 2019 Photo @princesskalori

ayutingting92

With lovely @sitibadriahh โค๏ธ๐Ÿ’–๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Merah putih โค๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜˜

ayutingting92

Helooooo @kdiofficial โค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ

mirandakerr

Flashback Friday โœจ

mirandakerr

Happy National Relaxation Day ๐ŸŒธ

mirandakerr

Check out my stories to learn some fun facts about @koraorganics! โœจ๐Ÿ’–๐ŸŒˆ

mirandakerr

Little side street in beautiful Tuscany ๐ŸŒป๐Ÿ’–๐ŸŒˆ

mirandakerr

Found a heavenly field of sunflowers ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Truly brightened my day ๐Ÿฅฐ

mirandakerr

Sunflower love ๐Ÿ’•๐ŸŒป๐ŸŒˆ

mirandakerr

Summer Lovin ๐Ÿ’•โ˜€๏ธ๐ŸŒˆ

redbull

โšกNEWS JUST IN โšก @alex_albon will be joining @maxverstappen1 for the #BelgiumGP ๐Ÿ™Œ . @redbullracing #redbull #givesyouwings #redbullracing #f1 #motorsports #formula1

mirandakerr

Bringing the sunshine inside ๐ŸŒˆ๐ŸŒธโ˜€๏ธ

mirandakerr

๐Ÿ‹๐Ÿคฐ๐Ÿป๐ŸŒธ

mirandakerr

๐Ÿ˜‹โœจ๐ŸŒธ

mirandakerr

So much fun chatting with you both for the @goop #BEAUTYCLOSET podcast! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ’–๐ŸŒˆ We talked about @koraorganics, modeling, motherhood, date nights, and more! Link in bio to listen ๐Ÿ˜˜ Thank you @jeangodfreyjune @megagirl ๐ŸŒธ

mirandakerr

Check my story to learn a few facts about @koraorganics โœจ๐ŸŒธ๐Ÿ’–

ayutingting92

Mau punya wajah putih cerah? Nih pakai aja @everwhiteid paket wajah, cepet banget bikin kulit jadi cerah 1-2 tingkat dari warna kulit sebelumnya. Byeee kulit kusam, kulit wajah jadi putih Mulus Tanpa Noda! โœจ Follow ya @everwhiteid @everwhiteid ๐Ÿ’–

ayutingting92

Happy birthday cintanya adek @kriznafahrezi yg dr dlu slalu baik jg syg bgt sm ade, smg sehat selalu wa, pjg umur, byk rezeki, semakin jd hairdo yg top n apa yg dinginkan trwujud, wish u all the best syg......love u ๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

ayutingting92

With mom cantik ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜โค๏ธ

redbull

World Cup? โœ… The Ashes? โณ see what @stokesy said about his triumphant comeback this summer ๐Ÿ”ฅ . Link in bio to read the full story! โœ๏ธ: @redbulletin ๐Ÿ“ธ: @iammrcoleman #redbull #givesyouwings #cricket #worldcup #england

ayutingting92

Dipangkuny udah mulai berat dh ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Bugรผn seninle gรถrรผลŸtรผฤŸรผm iรงin รงok mutlu oldum, tekrar gรถrรผลŸmek รผzere ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜† abi @ramazangoden

ayutingting92

Manis bgt brownis ๐Ÿ’‹โค๏ธ๐Ÿ˜

ayutingting92

Pingin gak punya tas kece seperti yg saya pakai? Kualitas sih jangan di ragukan lagi ya, @josedaroca.id tas original ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป dengan harga yang sangat terjangkau dan free ongkir untuk semua daerah di Indonesia! . Check @josedaroca.id untuk koleksi baru lainnya! ๐Ÿ’• . . . Handled by @iconic_sister

mirandakerr

โ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธ

ayutingting92

Pake baju muslim dari @odettemoslem_kids favoritnya bilqis buat ngaji, bahannya high quality nyaman buat dipake seharian selain itu juga yang paling penting designnya gemes-gemes banget, warna-warnanya bikin seger mata. Cek deh IG nya @odettemoslem_kids , hati-hati jangan sampe kalap ๐Ÿ˜ . . . Handled by @iconic_sister

ayutingting92

In @hazelkez Earring by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

redbull

when one boat just isnโ€™t enough for @nikolasplytas ๐ŸŽฅ: @waketowaketc #redbull #givesyouwings #wakeboard #pov #drone #watersports

redbull

ICYMI our athletes crushed it at X Games this weekend ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Congrats to our Gold Medal Winners ๐Ÿฅ‡ @tylerbereman & @reynoldsfiend #bike #xgames #mx #bestwhip #bmx #redbull #givesyouwings

redbull

In it to win it ๐Ÿ’ช๐Ÿ† ๐ŸŽฎ After winning CEO last month, Bonchan @masato_bonchan_takahashi takes 1st place at #Evo2019. ๐Ÿšฒ @paulineferrandprevot rides to victory at @uci_mountainbike stop 8 in Italy. ๐Ÿ @marcmarquez93 comes out on top at @motogp #CzechGP winning his 50th @motoGP ๐Ÿ„โ€โ™€ Gold for @izzigomez_ at @panamsports for SUP surfing. ๐Ÿ @m_letti304 comes in first at @redbullromaniacs. ๐ŸŽพ @domithiem wins the Kitzbรผhl finals. ๐Ÿ An awesome round of wins at the Vienna @beachmajorseries! In the menโ€˜s round ๐Ÿฅ‡ @andybmol & @christiansorum . #redbull #givesyouwings #beachmajorseries #viennamajor #beachvolleyball #volley #volleyball #esports #redbullromaniacs #kitzbuhel #ucidownhill #uci #motogp #panamsports #sup #wins

mirandakerr

Happy Birthday Doris ๐ŸŽ‚๐ŸŒˆ๐Ÿ’•๐ŸŒธ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐ŸŽ‰

mirandakerr

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

MirandaKerr

Summer time ๐Ÿ˜Ž

MirandaKerr

Happy International Friendship Day everyone! To celebrate, Iโ€™m taking over @royalalbertengland stories today and having a little wellness day with my friends. Sneak peek: tea time, group mediation, @koraorganics facials and my recipe for Organic Brown Rice Crispy Treats (which Iโ€™ve been craving like crazy this pregnancy ๐Ÿคฐ๐Ÿป)! Head on over to @royalalbertengland to check it out & tag your bestie ๐Ÿ’–๐Ÿ‘ฏโ€โ™€๏ธ๐ŸŒˆ

mirandakerr

My beautiful mum @theresekerr shared her favourite cleanse/detox program on our @koraorganics blog this week. Be sure to check it out (link in bio)! ๐Ÿ’–

mirandakerr

Shout out to my #realfriends ๐Ÿ™Œ๐Ÿป

mirandakerr

โ˜€๏ธ๐ŸŒŠ๐Ÿ’–

mirandakerr

Tips & Tricks on different fun ways to use our @koraorganics โœจNoni Glow Body Oilโœจ up on the blog now (link in bio ๐Ÿ˜˜)! Here's a hint: it includes a scalp treatment ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ and body scrub ๐Ÿ’–

mirandakerr

Flashback Friday ๐Ÿ’‹

REDBULL

what you think your week is going to be like ๐Ÿ˜Ž vs what your week is actually like ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿƒโ€โ™€: @nourianewman ๐Ÿ“ธ: @graememurraynz & @domdaher @redbulladventure #redbull #givesyouwings #kayak #adventure #waterfall #humpday

mirandakerr

Shout out to my friend Tammy and her company @theprobioticline for creating these awesome Probiotic Laundry Liquid and Dog Wash soaps โ€“ both Teddy and my laundry have never been softer ๐Ÿถโค๏ธ๐Ÿงบ! Great for sensitive skin, eco-friendly, non-toxic, vegan, cruelty-free and made in Australia ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ just like me ๐Ÿ˜˜. Proud of you, Tammy ๐Ÿ™Œ๐Ÿป

mirandakerr

Happy Monday ๐ŸŒˆ๐ŸŒŠโ˜€๏ธ Whatโ€™s your favorite way to relax?

mirandakerr

๐Ÿงœโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’–๐ŸŒŠ

redbull

"This project changed my life. Right after it I started skydiving myself and stepped into skydive photography." - Sergey Shakuto . From film to phone, your photo's capture a moment in time that can resonate throughout the world. Red Bull Illume is the world's greatest international imagery contest dedicated to adventure and action sports. . For a chance to compete with the best in the industry, visit @redbullillume before July 31st 2019. . ๐Ÿš€ : @dominicroithmair @fuerstmarco ๐Ÿ“ธ : @shakuto #redbull #redbullillume #photography #actionshot #sports

mirandakerr

Went shopping today and stopped by @sephora to check out my new @koraorganics Noni Bright Vitamin C Serum ๐Ÿ’–! Watch my stories for some in-store BTS fun ๐Ÿคฐ๐Ÿป๐Ÿค—๐ŸŒˆ #nonibright

mirandakerr

โ˜€๏ธ๐Ÿ’–๐ŸŒ™

mirandakerr

Hi Guys! I did a LIVE CHAT in the @Sephora Beauty Insider Community. Follow the link in my bio to see all the questions I answered about skincare & @koraorganics! ๐Ÿ˜˜ xxx

mirandakerr

Join me tomorrow in @Sephora's Beauty Insider Community for a LIVE CHAT! I will be answering questions LIVE from 1-2pm PST. Check out the link in my bio to access the chat page! @koraorganics

redbull

never not loving snow content ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ‚: @pierrevaultier ๐Ÿ“ท : @domdaher #redbull #snowboarding #power #snow #thrillseeker

mirandakerr

If only you could smell this rose ๐Ÿ’›๐ŸŒˆ๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Cintanya bunda semangat nak cepet smbuh huuhhuuuuuuโค๏ธ๐Ÿ’‹

ayutingting92

Hai guys sekali lagi ayu ngak bosen" buat rekomendasiin paket grade beauty skin karna bener bener ampuh memutihkan dalam 1-2 minggu pemakaian udah gitu selain memutihkan juga menglowingkan kulit badan juga menghilangkan bekas luka cacar,bekas kenalpot ,bekas luka gigitan nyamuk dll sudah tersetifikasi badan pom jadi aman banget. Wajib follow ignya @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih @ikaagustin_bibitpemutih Dan klau mau fast respon hub admin 085602314053 bisa konsultasi gratis Ayu udah pkai dan buktiin hasilnya. Makanya aq benari rekomendasiin kalau udah putih cukup pkai lotionya aja ya ...

ayutingting92

Selamat buat toko kesayangan ayu @superbella_shop mau buka store lagi ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Oh iya buat kalian aytinglicious... kalian langsung klik @superbella_shop sekarang ya.. karena ada GRATIS CHANEL FUR BAG.. super lucu dan mewah bgt tas nya Atau kalian bisa langsung hub Customer service di bawah ini : LINE : superbella_cs5 superbella_cs1 superbella_cs2 WA : 081319009100 081210000788 081380000200 081380000400 081317007700 081377070005 081312004900 081240004004 STORE Hartono Mall Jogjakarta (0274) 2924006 SLEMAN CITY HALL (soon) Wa : 0812 2200 0047๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป WA: 0822 5000 0064๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0858 7087 1335 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Wa : 0852 1100 3300 ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป Untuk info grosir / bisnis partners langsung ke CEO Superbella (temen ayu juga nih yg punya) Wa : 0821 1616 0050

mirandakerr

Iโ€™m obsessed with my @koraorganics Noni Bright Vitamin C Serum! Iโ€™ve been using it every morning for a few months now and itโ€™s really helped minimize the darker pigmentation spots Iโ€™ve had around my forehead. Itโ€™s also been helping with my fine lines! I know youโ€™ll love it! ๐Ÿฅฐ๐ŸŒˆ๐Ÿ™Œ๐Ÿป (shop link in bio)

REDBULL

Forever pushing boundaries๐Ÿ‘‡ 1๏ธโƒฃ& 2๏ธโƒฃ @rachybox & @loicbruni29 take tight downhill victories at the fourth round of the UCI Downhill MTB World Cup 3๏ธโƒฃ @lucycharles93 had a strong race at the 2019 Challenge Roth triathlon on Sunday. Not only did she win, but she finished five minutes ahead of the chasing pack setting a new personal best 4๏ธโƒฃ Russian duo @krasilnikov.vyacheslav & @oleg.stoyanovskiy seal the nation's first beach volleyball world title 5๏ธโƒฃ @marcmarquez93 is the King of Sachsenring, making it 10 victories out of 10 at the German MotoGP 6๏ธโƒฃ @danielaryf finished with the fastest time yet, taking first 26 minutes ahead of the pack #volleyball #beachvolleyball #Hamburg2019 #uci #downhill #vallnord #triathlon #mtb #motogp #redbull

ayutingting92

๐Ÿ’ซWow๐ŸŒŸ

ayutingting92

Ini olshop Langganan Ayu. Harganya murah dibawah 100.000 tapi barangnya bagus-bagus โ€ข โ€ข Yang mau Sepatu GRATIS Caranya gampang cuma LIKE FOTO INI dan komen โ€˜MAUโ€™ di Foto ini โ€ข Jangan lupa Follow ig nya dan Like yg banyak!! @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ @Lollyshopie_ โ€ข Seminggu ini semua HARGA MASIH PROMO!! Buruan Follow dan langsung order biar ga kehabisan barangnya

ayutingting92

Bobo brdua.....cepet sehat nak โค๏ธ๐Ÿ˜˜ love you

ayutingting92

Liburan kemarin kan bb ayu naik tuh, tapi sekarang udah normal lagi dan turunnya juga cepet ayu pake produknya @sfthealthy Dan bagi yang cocok bisa turun 1kg langsung dalam sehari Bisa ngecilin paha ,perut ,lengan ,dan betis memang sebagus itu . selain bisa untuk menurunkan berat badan 10-30kg produk ini jg sangat bagus untuk kulit karna mengandung ekstrak jeruk yang kaya akan vit c ProdukKhasiatnya juga bisa dirasakan dengan cepat tanp harus diet ketat ataupun olahraga yang menyiksa . Nah buat kalian yang mau pesen langsung aja hubungi kontak dibawah ini : Ig :@sfthealthy Line :@sfthealthy Wa :0813 4333 1138

ayutingting92

Happy birthday kakakku trcinta road managerku trsayang @shirofirman yg egk pernah marah, egk emosi ngadepin apapun......smg sehat slalu, panjang umur, byk rezeki, jd ayh yg trbaik, dsyg keluarga, selalu syg sm adek n sabar ya aa syg......luv u so much, egk ada yg sperti aa, aa trbaik segalanya....wish all the best aa tercinta muuaaahhhhhh ๐ŸŽ‚๐Ÿป๐ŸŽ๐Ÿ’ƒโค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿฅฐ

ayutingting92

Aku mau kasih tau kalian nih pemutih ajaib terampuh yang sudah terekomended oleh para artis yang hasil nya bener2 the best HANYA DALAM WAKTU 3-7 HARI SAJA !! Ribuan orang sudah coba , ribuan real testimoni hanya ada di @marina_beautycare . Dijamin sangat ampuh untuk atasi semua masalah wajah dan badan. Sudah BPOM dan juga aman untuk bumil dan busui. GARANSI UANG KEMBALI jika produk palsu !!! Kalian wajib banget coba dan cek testi2 nya di @marina_beautycare

mirandakerr

Flashback Friday โค๏ธโœจ๐ŸŒˆ

mirandakerr

Happy 4th โค๏ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ™Œ๐Ÿป

mirandakerr

๐ŸŒŠ๐ŸŒ…โค๏ธ

ayutingting92

๐ŸŒž one of my fav ...... ๐Ÿ˜โค๏ธ

ayutingting92

Brownis guys ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ƒ

ayutingting92

cantiknya senyum anak bunda โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

ayutingting92

Kalo urusan pilih skincare aku bener" rempong, Sebelum beli pasti riset dulu, udah aman BPOM atau belum? Ada dokter dan klinik kecantikannya apa enggak? Dan berbagai pertanyaan kepo lainnya. ๐Ÿคญ๐Ÿ˜… _ Maklum, ngeri banget baca2 berita soal banyak produk kecantikan yang ketauan pake bahan berbahaya yang bisa membahayakan orang tubuh dan bahkan bisa merusak janin saat hamil. Bacanya langsung merinding sekaligus parno, dan aku gak mau sampai salah pilih urusan skincare. ๐Ÿ˜ฑ _ Untungnya, aku cek produk @msglowbeauty yang setelah cari2 tau info soal produknya, bahan dasar yang dipakai super aman dan sudah ada lisensi BPOM-nya, klinik kecantikannya udah dimana". Teknologi yang dipakai pun bagus, hasilnya bikin glowing jadi makin happy selfie2.

ayutingting92

Morning.....have a good monday everyone..... โค๏ธ๐Ÿ˜ #bismillah

ayutingting92

๐Ÿ˜˜ "Apalah cinta" โค๏ธ Photo @robchand

ayutingting92

Happy birthday to the one and only my beautiful abla smg sehat, panjang umur, byk rezki, sukses dlm sgalanya, cpt dpt jodoh yg baik, jgn marah mulu, jgn liburan mulu, smngat slalu ngurus aku dan krjaan kdpn, n apa yg dinginkn trcapai syg amin......god bless u, luv u abla @dounche ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜†

mirandakerr

๐Ÿ™๐Ÿปโœจ๐Ÿ’–

ayutingting92

Enjoy weekend โค๏ธ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป

RedBull

One Red Bull 3X qualifier down! Swipe โฌ…๏ธ to see what went down in Detroit. ICYMI #RedBull3X IDs players who could potentially shine on @usabasketball men's and women's 3x3 national teams. If youโ€™re a hooper, this is your chance to rep the USA. ๐Ÿ€: @usab3x3 @usabasketball ๐Ÿ†: Red Bull 3x ๐Ÿ“: link in bio for more info ๐Ÿ“ธ: @briansevald #ballislife #basketball #bball #hoop #hoops #3x3 #usabasketball #redbull #givesyouwings

mirandakerr

Spreading love ๐Ÿ’–

RedBull

Racing through the streets of Graz. ๐Ÿ @maxverstappen1 turned the streets of Graz into a racetrack ahead of the Grand Prix this weekend. Catch all the action LIVE on Red Bull TV. ๐ŸŽ : @maxverstappen1 ๐Ÿ“ธ : @lucaspripfl @redbullmotorsports @f1 #redbull #racing #f1 #motorsports #graz

mirandakerr

#ursfischer ๐ŸŒ

mirandakerr

Thank you for having us ๐Ÿคฐ๐Ÿป๐Ÿ’–๐ŸŒˆ @louisvuitton ๐Ÿ’‹

mirandakerr

Such a fun exhibit @louisvuitton โœจ

mirandakerr

Happy National Sunglasses Day โœจ๐ŸŒˆโ˜€๏ธ

mirandakerr

Throwback Thursday โœจ

RedBull

Back to the grind.๐Ÿ‘†Whatever youโ€˜re doing this week, give it all youโ€˜ve got. ๐Ÿšด๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ: @braden_currie ๐Ÿ“ธ: @miles_holden @redbullphotography #redbull #givesyouwings #extremesports

ayutingting92

Ya rabbim bu ne sevda โค๏ธ lots of love from "Apalah cinta" thank u so much guys for all ur love and support๐Ÿ˜˜ sizi รงok seviyoruz beyler, รงok teลŸekkรผr ederim โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #IndoXTurki

mirandakerr

Intertwined ๐Ÿ’ž

ayutingting92

Bismillah โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป #sisterhood

ayutingting92

Thank u for all ur love โค๏ธand support guys..... thank u for always making "Apalah cinta" still trending on the top โค๏ธ๐Ÿ˜ seni รงok seviyoruz ve รงok teลŸekkรผrler

ayutingting92

In @wiramapratama X @batikgalleria Earring diamond by @rinaldyyunardi Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

In @missoriclothingline Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Shoes limited edition series by @hm X @moschino Photography by @robchand @princesskalori

ayutingting92

Alhamdulillah Allah'a ลŸรผkรผr โค๏ธ๐Ÿ˜˜ i can't say anything.....you made this happen guys, we reached 9M viewers and still trending on the top.....hope u always love this song and enjoy with "Apalah cinta" ๐Ÿ˜ keep it as always......รงok teลŸekkรผr ederim ve sizleri seviyorum โค๏ธโค๏ธ #IndoXTurki #begratefulforeverything

mirandakerr

Shooting the campaign today for my Miranda Kerr Home furniture collection with @universalfurn ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ’–๐ŸŒˆ Bed, nightstand & ottoman all designed by moi ๐Ÿ˜˜ click link in bio for more!

redbull

We've got ourselves our @redbullxalps champion! ๐Ÿ… Christian Maurer's time from Salzburg to Peille was: 9 days, 3 hours, 6 minutes, 11 seconds. Enjoy your victory ride to Monaco! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ @chrigelmaurer @audiofficial @teamchrigel #redbullxalps #chrigelmaurer #givesyouwings #redbull

ayutingting92

In @angelaprisa โค๏ธ Hairdo by @ibas9290 Style by @diaryfashionstyle Photographer by @robchand

mirandakerr

Hi all my fellow Aussies! Weโ€™re ๐Ÿคฐ๐Ÿปgoing to be on Sunrise this morning so be sure to tune in to channel 7 now! @sunriseon7 #sun7 @koraorganics #nonibright ๐Ÿ’–

mirandakerr

Morning sunshine โœจ๐ŸŒˆ

mirandakerr

โ˜€๏ธ๐ŸŒˆ๐ŸŒด

mirandakerr

Our @koraorganics #NoniBright launch event was magical for so many reasons, but especially because of our amazing Reiki Masters! Thank you to @rejuvenatewithnousha & @heathermartins for your powerful reiki sessions and thank you to @kelseyjpatel for doing crystal readings. All our guests enjoyed these special elements so much and left feeling energized and inspired! โœจ And thank you always to my amazing glam team @ericka_verrett @andremakeup @kimkimnails @highheelprncess for always taking such great care of me - I love you guys so much ๐Ÿ’–โœจ๐ŸŒˆ

mirandakerr

I cannot thank @palczynska and her @veindesignla team enough for making my vision come to life for our #NoniBright launch event. It was such a beautiful day! Thank you to @installation_artists for helping with the event set up & installation. โœจ๐ŸŒป๐Ÿฆ‹ And a HUGE shout out to my BFF @lieslflora for creating the gorgeous launch boxes that all our guests got to take home with real flowers & fruit. More will be sent out next week! โ˜บ๏ธ

mirandakerr

Our @koraorganics #NoniBright launch event was amazing! Special thanks to @auragami.la for providing the awesome aura photo booth - it was soo cool to see & hear everyoneโ€™s aura reading. They were so spot on! Shout out to @dailyharvest for providing delicious smoothies at the event, as well as gift cards & reusable straws for all our guests ๐Ÿ™๐Ÿป #sustainability And a huge thank you to @thekitchenforexploringfoods for creating beautiful & delicious appetizers and beverages, all in theme with our #NoniBright colors and ingredients. You guys are simply the best! โœจ๐Ÿ’๐ŸŒˆ

mirandakerr

Hope everyone enjoyed our #NoniBright launch event! Reiki sessions, crystal readings, aura photos, delicious food & beverages, and more! It was a magical day and Iโ€™m so grateful to everyone who came out to celebrate! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– @koraorganics #GlowBright

ayutingting92

Wat een heerlijk Hollandse wafel met vers Sinnasapel sap erg lekker ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿƒ

Redbull

Guess what day it is today! Here are some hints. ๐Ÿฆธโ€โ™‚๏ธ #redbull #superman #hero #givesyouwings #redbullflugtag

RedBull

Congrats to this outstanding squad on their performance last weekend! ๐Ÿšฒ: @valihoell at the UCI MTB Junior World Cup. ๐Ÿšฒ: @loicbruni29 at the UCI MTB World Cup. ๐ŸŽพ: @domithiem at the French Open Finals. โ›ณ๏ธ: @lexi at the LPGA Tour. ๐Ÿ: @jorgeprado61 at the FIM MX2 World Championship. #redbull #celebrate #givesyouwings #winning #tennis #frenchopen #uci #mtb #golf

Redbull

โ˜‘๏ธ โ€‹2 of the greatest teams in beach volleyball. โ˜‘๏ธ โ€‹75 tons of sand. โ˜‘๏ธ1 famous river. @beachmajorseries Hamburg 2019 we are ready. ๐Ÿ™Œ

RedBull

Steep uphill climb: @danielaryf has gone from exceptional Swiss talent to the worldโ€™s top female triathlete. Check out more in the June issue of @redbulletin. ๐Ÿ“ธ: @philippmueller69 #power #strength #triathlon #redbull

redbull

Can you spot the differences? @costadario demonstrates the same trick he does for trainings and displays. โœˆ๏ธ: @costadario #action #aerial #givesyouwings #redbull

redbull

Charging with @kateplusfate for a back-to-back #UCI #XCO World Cup WIN. Congrats, Kate! ๐Ÿ† ๐Ÿ“ธ: @wolisphoto #mtb #race #worldcup #mtblife #bike #mountain #crosscountry #redbull #givesyouwings

redbull

On and off the bike, Daniel has the perfect training balance. ๐Ÿšถโ€โ™‚๏ธ: @danielwedemeijerbmx @redbullbike #training #fitness #balance #redbull

RedBull

Catie Munnings is kicking up some dust in preparation for the FIA European Rally Championship today. Get that W! ๐Ÿ™Œ ๐Ÿš˜: @projectktrallye @redbullmotorsports #motorsports #rallye #fiaerc #redbull

redbull

Free hugs, @redbullskydiveteam style. ๐Ÿƒ: @marcowaltenspiel @max_manow @felix_seifert @fuerstmarco ๐ŸŽฅ: @lienbacher #redbullskydiving #austria #skydiving #adventure

redbull

Fueling exam season since 1987. ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ“ธ: @marckevins #redbull #givesyouwings #studyhard #exams

RedBull

Skateboarding >>> flying. #givesyouwings ๐Ÿ›น: @madarsapse ๐ŸŽฅ: @davehoang @r.barbee @redbullskate #skateboard #climbing #barcelona #redbull

RedBull

@veso_ovcharov and @loncarpetar take a world record with the triple infinity tumbling synchro. ๐Ÿƒ: @flytheearth #paragliding #style #aerobatic #turkey #sky #nature

redbull

The Legend. ๐Ÿ„: @mfanno #surfing #surf #redbull #handsup #waves #norway

RedBull

Goal: To paddle more than 350km. ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ›ถ: @nourianewman #kayak #asia #indusriver #india #himalayas #outdoors

RedBull

No cooler? Snow problem. #givesyouwings ๐Ÿ“ท: @mislavmironovic

RedBull

A legacy marked by your โ€œNever give up!โ€ approach has inspired us all. Congrats, Lindsey, on your decision to retire and start a new chapter. Good luck as you race for the last time at the World Championship in ร…re, Sweden. ๐Ÿ‘ Swipe to see the historic journey.๐Ÿ‘‰ โ›ท: @lindseyvonn #LV #LindseyVonn #NeverGiveUp #GivesYouWings

redbull

The wind picked up! ๐ŸŒฌThe world's best kiteboarders are back to the skies of Red Bull King of the Air. Watch the whole action LIVE on Red Bull TV today at 1 pm CET โ–ถ link in bio. ๐Ÿƒโ€โ™‚: @rubenlen10 ๐Ÿ“ธ: @craigkolesky @redbullza #redbullkingoftheair #kiteboarding #kite #wind #beach #bigair #capetown #redbull #givesyouwings #southafrica

RedBull

When youโ€™ve just clinched a conference championship in OVERTIME and you're #SuperBowlBound. BIG congrats Jared Goff with todayโ€™s W. Next on the agenda: #SuperBowl. ๐Ÿ† ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿˆ: @jaredgoff #nflplayoffs #superbowl53 #SBLIII #jaredgoff #givesyouwings

RedBull

Big ups to the king of snowboarding Travis Rice for winning the 2019 Freeride World Tour Opening Event In Hakuba Japan! ๐Ÿ‚: @travisrice ๐Ÿ“ธ: @danny_zapalac #freeride #travisrice #snowboarding #worldtour #snowboard #givesyouwings

redbull

You ever feel like someone is watching you? ๐Ÿ: @sundersam ๐Ÿ“ธ: @flavien_duhamel Follow @redbullmotorsports for more braap. #rallydakar #desert #helicopter #followcam #motorcycle #redbull #peru #dakarrally #dakarperu #redbullmotorsports #dunes #ktm @ktmfactoryracing

redbull

You think you can't do it... But you actually can. ๐Ÿƒ: @kjorgeson ๐Ÿ“ท : @coreyrichproductions #rockclimbing #climbing #dawnwall #yosemite #california #heights #wall Check out @redbullshop now!

redbull

With practice comes precision. ๐Ÿคฉ ๐Ÿ‘จโ€โœˆ๏ธ: @kirbychambliss ๐Ÿ“ท: @tedescophoto #aerobatics #fly #flight #train #givesyouwings

redbull

We all have that one friend that does it their way. ๐Ÿƒโ€โ™‚: @redbullskydiveteam ๐Ÿ“ธ: @lienbacher Start 2019 right and follow @redbullshop now. #skydiving #wingsuit #fly #salzburg #redbull #givesyouwings

redbull

Living the dream. ๐Ÿƒโ€โ™‚: @fuerstmarco ๐Ÿ“ธ: @philipplatzer @redbullskydiveteam #skydiving #swing #fun #balloon #austria #redbull

redbull

What's that pulling @briankgrubb? ๐Ÿ“ท: @starelation #wakeboarding #slovenia #water #outdoors #pull

redbull

Look close ๐Ÿ‘€ youโ€™ll see @rhiannan_iffland perfecting her rainbow dive. ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ“ท: @andygreenimages #perfect #dive #australia #adventure #givesyouwings

redbull

Captured the perfect moment. ๐Ÿ‚: @nylanderik ๐Ÿ“ธ: @adamklingeteg Follow @redbullsnow for more snow action. #snowboarding #snow #pow #photography #sweden #redbull

redbull

Backflip off a Helicopter: โœ” ๐Ÿƒโ€โ™‚: @orlandoduque ๐Ÿ“ธ: @maximiliano_blanco Follow @redbullcliffdiving for more high dive action. #redbullcliffdiving #ARC225 #highdive #diving #helicopter #jump #backflip #ocean #colombia #redbull

redbull

Every day is shred day. ๐Ÿ‚: @eva_samkova ๐Ÿ“ธ: @jankaslphoto Follow @redbullsnow for more wintersport action. #snowboard #snowboarding #shred #snow #winter #snowboardcross #stelvio #italy #redbull

redbull

Braap for the stars. ๐Ÿƒโ€โ™‚: @benja_herrera8 ๐Ÿ“ธ: @deheeckeren Follow @redbullmotorsports for more motor action. #motorsports #enduro #galaxy #night #chile #redbull

redbull

Who's flying home this holiday season? ๐Ÿ›ฉ: @matthallracing @kirbychambliss @nicolasivanoff ๐Ÿ“ธ: @joergmitter @redbullairrace #redbullairrace #aerial #airplane #abudhabi #redbull

redbull

Here's your stop! ๐Ÿšดโ€โ™‚: @wibmerfabio ๐Ÿ“ธ: @hannesberger_com Follow @redbullbike for more bike action. #drop #helicopter #mountainbike #mtb #winter #snow #austria #redbull

redbull

Many steps up, 2 skis down. โ›ท: @andrzejbargiel ๐Ÿ“ธ: @kinmarcinphoto #climb #france #winter #heights #nature #ski #lagrave

redbull

Three's a party! ๐Ÿฅณ ๐Ÿ›ฉ: @kirbychambliss, @nicolasivanoff & @matthiasdolderer ๐Ÿ“ธ: @joergmitter @redbullairrace #redbullairrace #airplane #formation #aviation #pilot #usa #redbull

redbull

Dry land once seemed too far away for @rossedgley. Congratulations on returning back to shore! It took 157 days and around 12 hours of swimming daily to swim around the mainland Great Britain! Want to know what happened to @rossedgley once he finished swimming? Check out the new episode on Red Bull YouTube - link in bio. #GreatBritishSwim #rossedgley #great Britain #swimming #swim #record #adventure #uk #redbull @redbulluk @redbulladventure

redbull

Any ideas how to get the most out of those fall days? ๐Ÿคฉ #autumn #leaves #action #redbull

redbull

Off into the weekend. ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ›ฉ: Mirko Claim, @aaronfitzgerald105, @kirbychambliss ๐Ÿ“ธ: @balazsgardi #airplane #helicopter #formation #arizona #us #redbull