Manchester United AnushkaSharma1588 Ricky Harun - instagram lists #feedolist

Manchesterunited

Whip it! ๐Ÿ’ซ #MUFC

Manchesterunited

Manchester United has zero tolerance of any form of racism or discrimination. #allredallequal

Manchesterunited

โ€œWe feel the improvement but now we need to show it, 100 per cent. Thatโ€™s the most important part." โ€” @MarcusRashford says #MUFC need to continue making strides ๐Ÿ‘ฃ

Manchesterunited

2๏ธโƒฃ in 2๏ธโƒฃ for our no.9๏ธโƒฃ ๐Ÿ‘Š

Manchesterunited

Together โœŠ #MUFC

Manchesterunited

๐Ÿ“ธ Our photo of the day is presented by #MUTV. #MUFC #WorldPhotographyDay

Manchesterunited

A hard-fought point on the road โš”๏ธ #MUFC #WOLMUN

Manchesterunited

We're forced to settle for a point at Molineux. #MUFC #WOLMUN

Manchesterunited

All to play for with 25 minutes left! ๐Ÿ˜ค #MUFC #WOLMUN

Manchesterunited

๐Ÿ”ฅ#Martialโ€™s 50th #MUFC goal means weโ€™re ahead at the break! #WOLMUN

Manchesterunited

Man like Tony ๐Ÿ˜Ž #AM9 #MUFC #WOLMUN

anushkasharma

Sun kissed & blessed ๐Ÿงกโ›ฑ๏ธ

rickyharun

Bersatu kita teguh, bercerai kita runtuh. // ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ M E R D E K A ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ

manchesterunited

โœŒ๏ธ @Martial_9 ๐Ÿคณ #AM9 #MUFC

rickyharun

Pagi.

manchesterunited

2๏ธโƒฃ games, 2๏ธโƒฃ wins for our #MUAcademy U23s! ๐Ÿ‘ #MUFC

manchesterunited

๐Ÿ‘‰ @LukeShaw23 ๐Ÿ‘ˆ

manchesterunited

Today's #FridayFeeling: ready for our first #MUAcademy U23s home game of the season! ๐Ÿ’ช

manchesterunited

๐Ÿ—ฃ"We've had a good pre-season, so fitness is better," says the boss. "We've got a young team, which of course gives us that energy, and we are mentally fresh. We're in a good place at the moment." #MUFC

manchesterunited

Introducing our new third kit for 2019/20 ๐ŸŒน Link in bio. #DareToCreate

manchesterunited

When ball is life โšฝ

manchesterunited

๐Ÿคนโ€โ™‚๏ธ @PaulPogba ๐Ÿคนโ€โ™‚๏ธ

manchesterunited

Looks like the lads enjoyed our recent media day ๐Ÿ“ธ๐Ÿ˜† #MUFC

manchesterunited

Focus on Monday ๐Ÿ”ด #MUFC #Repost: @HarryMaguire93

rickyharun

F U T U R E #PUMAFriendsID #PumaIndonesia #PumaFootball

rickyharun

IBU HAMIL ?! Yg penasaran lgs aja liat di RICKY HARUN youtube Channel. Link on my BIO !! ๐Ÿ˜Ž

rickyharun

Page guys, selamat beraktifitas dan jgn lupa bersyukur atas hari ini ๐Ÿ˜‰. T-shirt by @seekingguidance.id

manchesterunited

Touchline views. #MUFC

manchesterunited

๐Ÿ‘‹ @AndreasPereira #MUFC

manchesterunited

๐Ÿš„ All aboard the #MUFC Express...

manchesterunited

๐Ÿ˜ˆ x Ole #MUFC

manchesterunited

๐ŸŽถ I see the Stretford End arising...๐ŸŽถ

manchesterunited

๐Ÿ—ฃ๏ธ "The atmosphere when I came on was amazing. I think the fans were amazing. They stuck with us throughout and to score here is a dream come true.โ€ - @Daniel_James97

manchesterunited

Howzat for a debut, @HarryMaguire93? ๐Ÿ‘† #MUFC

manchesterunited

๐Ÿ‘€ A view from the stands. ๐Ÿ“ท: @christopher_f_martin

manchesterunited

It's @A_Bissaka's ball... it's ALWAYS @A_Bissaka's ball! โšฝ

manchesterunited

That smile ๐Ÿ˜ #MUFC

manchesterunited

@D_DeGeaofficial with the clean sheet! ๐Ÿงค

manchesterunited

@MarcusRashford, you've been voted as today's Man of the Match! ๐ŸŒŸ

manchesterunited

๐Ÿ“ธ Our photo of the day is presented by #MUTV. #MUFC

manchesterunited

#AM9 ๐Ÿ‘Š

manchesterunited

WHAT. A. GAME! #MUFC

manchesterunited

@MarcusRashford + @ScottMctominay = all of us! #MUFC

manchesterunited

United go into the break 1-0 up. All to play for. Cโ€™mon United!!! ๐Ÿ”ดโšช๏ธโšซ๏ธ #MUFC

manchesterunited

@MarcusRashford, clinical from the spot! ๐ŸŽฏ

rickyharun

Selamat Idhul Adha semua ๐Ÿ™๐Ÿป #keluargamoyapoya

rickyharun

S i g e m a s #dhia

rickyharun

Kira2 lg ngapain ini coba ?? #poya

rickyharun

S e u m u r a n ? ๐Ÿ˜

rickyharun

Mensyukuri 74 Tahun Indonesia Merdeka โœจ . @jannahtavel mempersembahkan: . FLASH SALE MERDEKA ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ CASHBACK 74 USD* . Syarat & Ketentuan: - Khusus untuk Paket Umrah Jannah Travel, Paket: Darussalam & Firdaus dan Paket Umrah Abu Adam Travel - Khusus Pendaftaran Umrah 11 s.d 24 Agustus 2019 - Promo tidak dapat digabungkan dengan promo lainnya . Daftar sekarang: ๐ŸšฉJakarta Jl. Radio Dalam No.100, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan ๐Ÿ“ž 0811 688 388 - CS AA Jakarta ๐ŸšฉSurabaya Jl. Diponegoro No.48 Surabaya, Jawa Timur ๐Ÿ“ž0811 3052 388 - CS Surabaya (Ph/WA) . ๐ŸšฉBanjarmasin Jl. Ahmad Yani Km 4,5 No 467 Banjarmasin ๐Ÿ“ž0811 508 388 - CS Banjarmasin (Ph/WA) ๐Ÿ“ž0511 6779 302 - Office Banjarmasin ๐Ÿšฉ Lombok Gedung Graha Pena Lombok Post Jl TGH Faisal No 33 Turida, Mataram NTB ๐Ÿ“ž081 7979 3388 - CS Lombok (Ph/WA) . #jelajahbahagia #jannahtravel #jannahcorpfamily #bismillahumrah2019 #umroh #umrah #paketumrah #umrah2019 #umrah2018 #makkah #madinah

manchesterunited

๐ŸŽถ 'Ohhhh, Robin van Persie...' ๐ŸŽถ

rickyharun

Tiba2 dia dtg trs bilang โ€œ pah, aku udh kaya kamu belom tin.. tin.. ( klakson ) โ€œ. ๐Ÿ˜‚ #kiya

manchesterunited

Maguire acquired โœ”๏ธ #MUFC

manchesterunited

Stop โœ‹ Swipe ๐Ÿ‘ˆ Enjoy ๐Ÿ‘ @HarryMaguire93 #MUFC

manchesterunited

Welcome, @HarryMaguire93 ๐Ÿ‘‹ #MUFC

manchesterunited

๐Ÿ”š of an unbeaten pre-season, and our 2019/20 @PremierLeague campaign begins ๐Ÿ”œ #MUFC

rickyharun

Lagii deh hahahahahah ๐Ÿ˜ #moya #poya

manchesterunited

The lads โค๏ธ #MUFC

manchesterunited

Have a fantastic day, @AntonioValencia2525! ๐ŸŽˆ

rickyharun

Mmmm foto ya udh ber 5 nih, nambah ga ya ?! ๐Ÿ˜ colek MOYA, gmn kira2 ? Hehe

manchesterunited

Job done in Cardiff โœ… #PremierLeague ๐Ÿ”œ

manchesterunited

๐Ÿ“ธ Our photo of the day is presented by #MUTV. #MUFC

manchesterunited

๐Ÿ…Another strong defensive showing means @A_Bissaka has been voted the #MUFC Man of the Match! ๐Ÿ‘Š

manchesterunited

There's no place like home! ๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ท๓ ฌ๓ ณ๓ ฟ @Daniel_James97 converts the decisive penalty as #MUFC end pre-season with a shoot-out victory. #MUTOUR #ICC2019

rickyharun

Bu, selamat atas pernikahannya ya. Doa untuk ibu dari kami anak2 ibu adalah supaya pernikahan ibu diberikan keberkahan Aamiin.

rickyharun

dr kmrn foto moya mulu gantian ah. Alhamdulillah dia mau selfie brg aku sama dhia hihi ๐Ÿฏ

rickyharun

Ini dia yg minta difotoin ya, bukan gua yg suruh. Klo mgga percaya tanya sama orgnya lgs aja. ๐Ÿ˜‚ #moya

rickyharun

Ah masa siih?! Siapa aja nih yang juga belum move on dari film #KoboyKampus ? BUAT KAMU YANG MERASA MAHASISWA ANGKATAN REFORMASI, kamu wajib nonton ya film #KoboyKampus di bioskop SEKARANG! Ingat jangan nonton sendirian. โฃ #filmindonesia #filmnasional #thepanasdalam #69productions #bianglalaentertainment #mncpictures #mncpmovie

AnushkaSharma

@filmfare

AnushkaSharma

@filmfare

rickyharun

Lagi ah ๐Ÿ˜ inget jgn iri hehe.

rickyharun

Hallo Surabaya dan sekitarnya! kita akan menyapa teman-teman di Surabaya bersama Bisma dan Ricky Harun di Tunjungan Plaza ya! Ditunggu kehadirannya โฃ โฃ BUAT KAMU YANG MERASA MAHASISWA ANGKATAN REFORMASI, wajib nonton film #koboykampus di bioskop SEKARANG!โฃ โฃ โฃโฃ #filmindonesia #filmnasional #thepanasdalam #69productions #bianglalaentertainment #mncpictures #mncpmovie

AnushkaSharma

@filmfare

AnushkaSharma

The inhumanity of this act is just unbelievable. This is the time for our community to step up and find a way to help get justice to a soul that canโ€™t stand up for himself. If there is any way one can reach out to help, this is the time. ๐Ÿ™๐Ÿป Please swipe left for all the information.

anushkasharma

anushkasharma

anushkasharma

rickyharun

Jgn pada iri ya ๐Ÿ˜ mending berdoa sama Allah supaya cepet diberikan jodoh yg terbaik AAMIIN ๐Ÿ™๐Ÿป

rickyharun

T O D A Y !!! โ€ข Koboi Kampus โ€ข ๐ŸŽฅ

rickyharun

25 july 2019 ๐ŸŽฅ

rickyharun

Bismillah. Assalamu'alaikum. . Start the day right with the remembrance of Allah... and some coffee. . Doa first then coffee. Barakallahu fiik . #doafirstthencoffee #alcalcoffee #eskopisusudalamnegeri

rickyharun

Klo ada tikus kasih aja foto ini, siapa tau nanti tikusnya ... makin banyak ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ“ธ @sigpras #poya

rickyharun

Yang di Cihampelas, Ciwastra, Geger Kalong, Soreang, Cimahi, Jatinangor dan sekitarnya yg tidak bisa disebutkan satu persatu.. Jangan kaget, biasa aja. โฃ โฃ Besok kita Meet & Greet di Ciwalk XXI Bandung!! Yuk yang ingin ketemu dan foto bareng sama pemain Koboy Kampus!!โฃ โฃ #koboykampus #filmindonesia #filmnasional #thepanasdalam #69productions #bianglalaentertainment #mncpictures #mncpmovie

rickyharun

Santai part2 ๐Ÿ˜‚ #dhia

rickyharun

โ€ข k o b o y k a m p u s โ€ข . Monmaap koboy yg ini ga naik kuda, tp naik kelas ๐Ÿ˜

rickyharun

Buat kamu yang mau nonton film KOBOY KAMPUS sebelum tayang di bioskop, baca sampai akhir ya.โฃโฃโฃ โฃโฃโฃ Hari ini kami punya kesempatan untuk kamu yang mau ikut Special Screening film Koboy Kampus yang akan dilaksanakan di 3 Kota yaitu Jakarta, Bandung, dan Yogyakarta.โฃโฃโฃ โฃโฃโฃ Aku mau kasih tau aja, hal ini jarang terjadi, dan tidak pernah ada dimanapun. Walaupun uang Rp100.000,- itu bisa beli tomat kira-kira 6 kilo. Tapi hanya dengan mengeluarkan mahar tersebut kamu bisa mendapatkan:โฃโฃโฃ โฃโฃโฃ โ€ข ๐ŸŽŸ2 Tiket Special Screening Koboy Kampusโฃโฃโฃ โฃโฃโฃ โ€ข ๐Ÿ““1 Buku Koboy Kampus (Bertanda tangan ayah @pidibaiq)โฃโฃโฃ โฃโฃโฃ Oh iya, kesempatan ini terbatas untuk 150 pemesan pertama. 50 untuk Jakarta, 50 untuk Bandung, 50 untuk Yogyakarta.โฃ โฃโฃ โฃโฃ Jadwal Special Screeningnya:โฃโฃ โฃ โฃ- Bandung (22 Juli, Ciwalk XXI) โฃ - Jakarta (23 Juli, Grand Indonesia CGV) โฃโฃโฃ - Yogyakarta (24 Juli, Jogja City Mall XXI)โฃโฃ โฃโฃโฃ Bisa hubungi: Kang Dince 081211895031โฃโฃโฃ โฃโฃโฃ #koboykampus #filmindonesia #filmnasional #thepanasdalam #69productions #bianglalaentertainment #mncpictures #mncpmovie

rickyharun

Ada 10 Undangan Gala Premiere film Koboy Kampus untuk kamu! 1 Undangan buat berdua. Jawab dulu pertanyaan di bawah ini. Sebutkan satu kata yang menggambarkan official trailer film Koboy Kampus! Jangan katakan pertanyaan ini sulit. Pertanyaan sulit adalah pertanyaan yang belum diajukan dan pertanyaan yg mudah adalah pertanyaan yg dijawab semaunya. ๐Ÿ˜ Syaratnya wajib LIKE postingan ini dan follow @mncp_movie dan @filmkoboykampus !! Kalau nggak, nggak jadi menang! #koboykampus #filmindonesia #filmnasional #thepanasdalam #69productions #bianglalaentertainment #mncpictures #mncpmovie

rickyharun

I love you papa, she said. #poya #kiya

rickyharun

Pernah ga sih kalian telat dateng ke kajian? Tapi pernah juga engga bingung cari kajian di deket kamu? Atau bahkan mau dateng ke kajian tapi ga tahu arah jalannya? . Nah, klo ada yang pernah maka persis banget tuh sama kayak gua. Tapiii.. Alhamdulillah gua udah pakai aplikasi Muslimnesia untuk memanage jadwal kajian gua, dari cari kajian, reminder sampai penunjuk ke lokasi. . Langsung aja download dengan klik link di bio IG @muslimnesia_id atau ketik http://bit.ly/kirunandroid untuk android dan http://bit.ly/kirunios untuk iOS di browser kalian. . #Muslimnesia #MuslimBaik #SiapLebihBaik #KajianMuslim #CariKajian

rickyharun

S a n t a i S o b h #dhia

rickyharun

Page gaes โ˜€๏ธ

rickyharun

aku dan dia di dalam sebuah cerita โค๏ธ #moya #poya

rickyharun

P a k a i a n . *ngasihtauaja *siapatauadaygnggatau . ๐Ÿ‘• by @alcal_indonesia

rickyharun

Camouflage with the all new PUMA โ€˜Hacked Packโ€™ including the electrifying and stunning colorway and a form-fitting textile upper with updated shape and new extra layers for more ball control! The future re-invented. #pumafootball #hackedpack

rickyharun

โ€ข K O B O Y K A M P U S โ€ข โ€œ understanding the panasdalam โ€œ

AnushkaSharma

Seal the silly moments โฃ๏ธ

rickyharun

Oke deh. #POYA

rickyharun

See u there. @alkisah_official

rickyharun

A L E . โ€œ Mini Seri @starvision.series โ€œ #comingsoon

anushkasharma

Happy girls are the prettiest - Audrey Hepburn ๐Ÿฆ‹

anushkasharma

Shining โœจ

AnushkaSharma

It's time to shop! The @myntra End Of Reason Sale has started and all your favourite brands are up to 50-80% off! So, โ€˜Add to Cartโ€™ ๐Ÿ›’ andโ€ฆ Happy Shopping !๐Ÿ› . #MyntraEndOfReasonSale #MyntraEORSisLive #TooBigToMiss Link - http://bit.ly/2XZXxsh

rickyharun

Hallo, udh pada ntnn vlog pertama aku yg #keluargamoyapoya blom? Klo blom klik link di Bio ya. โ€ขPOYA&THAYAโ€ข

rickyharun

Bismillahirrahmaanirrahiim โ € Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh Nussa Ukhuwah Show - The Islamic family Show @nussaukhuwahshow Sabtu 29 Juni 2019 | 08.00 - 18.00 ICE BSD TANGERANG โ € โ€ข Islamic Family Show (theatrical) โ€ข Live Interaction With Nussa โ€ข Edu Talks โ€ข Bazaar and Halal Corner โ€ข Nussa Playground โ€ข Nussa Family Activities โ € Tiket dapat dibeli melalui www.nussaofficial.com Untuk informasi selengkapnya bisa melalui Whatsapp silakan chat ke 0821 1143 6958 Yuk hadir, in syaa Allah kita ketemu disana.

AnushkaSharma

From taking silly selfies like these to letting me make ponytails in your hair (while you still had them ๐Ÿ˜‰) ... You are the coolest dad a girl can have and are THE best inspiration . Thank you for teaching me to always do the right thing no matter how hard it is or what the consequences may be... Love you Papa โค๏ธ #MyHeroForever

rickyharun

โ€œ 6 tahun pernikahan โ€œ . Apalah arti 6 tahun ini kalo isinya ngga bersama kamu ๐Ÿ˜. Selamat 6 tahun pernikahan untuk km yg lg senyumin aku hihi. Love you MOYA ๐Ÿ˜˜

rickyharun

Selamat pagi dari Zebra ๐Ÿฆ“ . Question !! Kira2 selain warna hitam putih, zebra cocoknya warna apa ? ๐Ÿ˜

anushkasharma

Eye Test ๐Ÿ‘€

rickyharun

^ kiya sama thaya ^ . Masha Allah ๐Ÿ™๐Ÿผ #keluargamoyapoya

rickyharun

Siapa yg sama kaya Dhia ?! Hehehe . Ceritain dong lebaran kalian kmrn kaya apa, siapa tau banyak yg punya cerita seru atau lucu.. Comment ya ๐Ÿ˜Ž . Masha Allah ๐Ÿ™๐Ÿผ

rickyharun

Day 3 *masihedisilebaranjuga #keluargamoyapoya

rickyharun

โ€œKeluargaMoyaPoya โ€œ . Edisi dibuang sayang ๐Ÿ˜ *sisasisalebaran* #keluargamoyapoya

rickyharun

Taqabbalullahu minna wa winkum, shiyamana wa shiyamakum. Minal aidin wal faidzin. Happy Eid Fitr. Mohon maaf lahir batin ๐Ÿ™๐Ÿผ #keluargamoyapoya

rickyharun

Selamat Idul Fitri 1440 H. Kiya.Poya.Thaya ๐Ÿ˜ #keluargamoyapoya

anushkasharma

Spec-tacular ๐Ÿ˜Ž

anushkasharma

Take a moment to stop and smell the flowers ๐ŸŒธ

anushkasharma

Maa โค๏ธ๐Ÿฅฐโค๏ธ

anushkasharma

Go Vote ...๐Ÿ™๐Ÿป

anushkasharma

๐Ÿ

anushkasharma

๐Ÿ

anushkasharma

๐Ÿ

anushkasharma

anushkasharma

anushkasharma

anushkasharma

anushkasharma

Sun soaked and stoked โ˜€๏ธ๐Ÿ’ž #throwback

anushkasharma

anushkasharma

anushkasharma

anushkasharma

anushkasharma

anushkasharma

๐ŸŽฅ๐Ÿ’‘๐ŸŒผ @vogueindia @anaitashroffadajania

anushkasharma

Love is beyond and above everything. The only thing that's real . It's all encompassing and beyond the reach of the mind . Happy Valentine's day to all โค๏ธ

anushkasharma

Best friend forever โค๏ธ

anushkasharma

You're only always one breath away from Bliss ... โ˜บ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿ’œ

anushkasharma

Moving at the pace of nature ... ๐Ÿ’›๐Ÿ‘’๐ŸŒž

anushkasharma

No filters needed #NewZealand ๐Ÿฅฐ

anushkasharma

Beautiful sunny day at tennis with this beautiful sunny boy โค๏ธ #AustralianOpen #ausopen

anushkasharma

What an unforgettable & outstanding tour it's been !! Happy to have witnessed the historic victories by the men ๐Ÿ‘ ๐Ÿ™ ๐Ÿ‘ HUGE congratulations ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ And so proud of you my love @virat.kohli โค๏ธ ๐Ÿ˜

anushkasharma

Days like these โค๏ธ๐Ÿฅฐ

anushkasharma

Happy face ๐Ÿ˜€ โœˆ๏ธ #workmode #canberra

anushkasharma

They came. They conquered !! History written and created by this bunch !! Huge congratulations to all players, coaching unit and support staff ; it takes undying perseverance & solid conviction to focus on whatโ€™s important and shut out the rest .๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ™ So soย happyย and proud of you my loveย @virat.kohli โค๏ธ

anushkasharma

You make me such a happy girl ๐Ÿ’œ

anushkasharma

Hope you all wake up to the new year filled with hope , peace and compassion ... May we all strive to be kinder to one another and illuminate the light and beauty that resides within ๐Ÿ’ซ ... A very happy new year from us to you ๐Ÿ’—

anushkasharma

โ–ซ๏ธโ—ฝโฌœ

anushkasharma

โ–ซ๏ธโ—ฝโฌœ

anushkasharma

โ–ซ๏ธโ—ฝโฌœ

anushkasharma

๐Ÿ–ค

anushkasharma

๐Ÿ–ค

anushkasharma